Nieuwsflits 03- oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits 03- oktober 2016"

Transcriptie

1 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Volgende week start de kinderboekenweek. Het thema van deze week is Voor altijd jong Opa s en Oma s staan hierbij centraal. Komende week starten we de Kinderboekenweek in ons themahoekje bij de ingang met een leuke opening. Op 10,11,12 oktober zijn de startgesprekken met de groepsleerkracht(en) van uw zoon of dochter. U heeft deze week een brief met de uitnodiging voor het gesprek ontvangen. We vinden het fijn wanneer we alle ouders/verzorgers bij deze eerste gesprekken kunnen spreken. Ik wil u namens de groepsleerkrachten dan ook vragen het antwoordstrookje weer op school in te leveren. Op vrijdag 7 oktober ontvangt u de definitieve uitnodiging. Hierin staat ook de datum en tijd van het gesprek vermeld. Na het gesprek ontvangt u een leuke attentie vanuit school! In deze Nieuwsbrief vindt u weer veel informatie voor de maand oktober. Ook zijn er door de kinderen leuke activiteiten beschreven. Veel leesplezier! Belangrijke data Wo 05 okt Start kinderboekenweek Do 06 okt Swim2play 3 en 4 Vrij 07 okt Open dag Vrij 07 okt Open podium 1 t/m 8 Zo 09 okt Dag van de duurzaamheid Ma 10 okt Start oudergesprekken Do 13 okt Swim2play 5 t/m 8 Groep 8 bezoekt het Stanislas Vrij 14 okt Margedag Ma 17 okt Start herfstvakantie t/m 22 oktober Ma 24 okt Weer naar school Do 27 okt Koffiemoment Do 27 okt Swim2play 5 t/m 8 Vrij 28 okt Nieuwsflits Zo 30 okt Einde zomertijd Namens het team van de Delftse Daltonschool. Met vriendelijke groet, Wilco van der Maas Locatiedirecteur Vrije dagen september/oktober Vrijdag 14 oktober is een vrije vrijdag voor alle leerlingen. De herfstvakantie is van 17 t/m 21 oktober Op 1 november is er een studiedag. Alle leerlingen zijn de gehele dag vrij.

2 Zondag 30 oktober! Eind oktober wintertijd! Open dag Op vrijdag 7 oktober is er van 09:00 uur- 12:00 uur een open dag. Wilt U de open dag van onze school ook kenbaar maken dan helpt u ons door een poster op te hangen. Dat kan voor het raam van uw huis, in de hal van de flat of bij het zwembad, winkel e,d. U vindt de posters in de hal bij de entree van onze school. Open podium Op vrijdag 7 oktober is er een open podium. Dit jaar verzorgen alle groepen bij het open podium een optreden. De kinderen van alle groepen kijken naar elkaar. Ook de ouders zijn uitgenodigd om te komen kijken. Het open podium start vrijdag om 14:30 uur en duurt ongeveer tot 15:15 uur. De kleuters van groep 1 en 2 zijn als eerste aan de beurt. Daarna volgen de optredens van de overige groepen.

3 Verkeerslessen Vrijdag 24 september had de hele school verkeers- les. We moesten van alles doen zoals: over een schuine balk rijden(waar iedereen vanaf viel), we moesten op een rotonde rijden en daar moesten we ook onze hand uitsteken. Ook moesten we iemand van rechts voorrang geven. Op de plaatjes zie je de voorbeelden Door: Duco van Harskamp

4 Verkeerslessen Op vrijdag 23 september werden de eerste praktische verkeerslessen gehouden. We zijn nog op zoek naar ouders die de volgende keer weer willen helpen bij de verkeerslessen. Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden bij meester Wilco of onze verkeersouder Petra Ekkes. Sparen voor de school Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Mocht u boodschappen doen bij Jumbo en dergelijke punten hebben dan kunt u ze ook aan onze school doneren. Uiteraard bent u tot niets verplicht! EU-schoolfruit. Vanuit onze school hebben we weer ingeschreven op het programma schoolfruit en groente. Dit is een programma gesponsord door de Europese Unie. We zijn wederom geselecteerd om deel te nemen aan het fruitprogramma! Vanaf maandag 7 november 2016 krijgen we tot 14 april 2017 per week drie porties groente en fruit per leerling. Dit is geheel gratis. Het doel hiervan is de leerlingen rond de pauze van 10 uur een gezond tussendoortje te geven. Ook wordt er gedurende deze schoolfruitperiode aandacht aan gezonde voeding besteed. Voor meer informatie kunt u kijken op: Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Uw punten kun u ook inleveren bij de speciale box bij de ingang van onze school. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school!

5 opa's en oma s en foto's van opa's en of oma's van leerlingen van de Delftse Daltonschool. Opa's en oma's staan centraal tijdens de 2016; Voor altijd Jong! Wij zijn op zoek naar opa s en oma s die 3 t/m 7 oktober, tijd en zin hebben om die week s morgens 8:35 tot 8:50 uur een kopje koffie of thee te drinken. Wij zorgen voor een gezellig hoekje met wat lekkers, er mag gelezen of voorgelezen worden, er mag gekletst en geknuffeld worden. Wat zou het leuk zijn wanneer er iedere ochtend een gezellige opa s en oma s zitten om de kinderen te laten zien hoe je voor altijd jong blijft! Daarnaast zijn we op zoek naar foto's van opa's en oma's, bij wie hoort welke opa of oma? Foto s mogen aan juf Suzanne gegeven worden of g d worden naar ib@delftsedaltonschool.nl.

6 Gitaarles Meester Rob geeft bij ons gitaarles op school. Sinds kort is meester Rob aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch een muziekinstrument kunnen bespelen. Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage van maximaal 450 per kind, per cursusjaar. Aanvragen worden gedaan door onafhankelijke intermediairs. Onze school is ook intermediair. U kunt hiervoor terecht bij meester Wilco. Meester Rob geeft op maandagmiddag vanaf 15:30 uur gitaarles in de Vindplaats bij ons op school en de overige dagen in zijn eigen muziekschool Popta U kunt op maandag na schooltijd contact met hem opnemen of bellen op tel nummer: Meer informatie vindt u ook op Delftpas Dit jaar kan de ouderbijdrage ook (deels) voldaan worden via de Delftpas Gezinnen uit Delft met een laag inkomen kunnen via de Delftpas een tegemoetkoming in de schoolkosten krijgen. Met de Delftpas kunt u voor uw kinderen de ouderbijdrage op school betalen. U neemt de Delftpas van uw zoon/dochter mee naar school en juf Joyce zal het nummer van de Delftpas noteren. Op die manier wordt de ouderbijdrage voor u overgemaakt naar de Oudervereniging. Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij juf Joyce.

7 Programmeren met kinderen Ab van Westbroek, de vader van Daniel uit groep 7, heeft aangeboden om lessen in programmeren opnieuw e willen verzorgen. Leerlingen leren op eenvoudige wijze programmeren met het programma Scratch Dit gebeurt op 10 woensdagmiddagen na schooltijd van 12:30 uur -14:00 uur. Jongens en meisjes van groep 5, 6, 7 en 8 kunnen zich aanmelden. We maken gebruik van de computers op school. Wanneer uw kind een eigen laptop heeft mag uw kind deze ook meenemen en op school gebruiken. De eerste les zal starten op woensdag 26 oktober na de herfstvakantie. De lessen zijn gratis. Wel wordt gevraagd om het boek: Programmeren voor kinderen van Carol Vorderman aan te schaffen. Dit boek wordt bij de lessen gebruikt en bevat vele codes om direct mee aan de slag te gaan. Het boek kost 17,50. Leerlingen kunnen zich aanmelden bij meester Wilco.

8 Het verhaal achter de broccoli op je bord. (groep 5 t/m 8) We eten allemaal minimaal drie keer per dag. En liefst een beetje lekker en gezond. Maar, wat is het verhaal achter de groente op je bord? Wat er voor nodig is om het eten op ons bord te krijgen? Hebben de kinderen een idee. Deze les gaat dat veranderen. Zodat de leerlingen (en de leerkracht) bij iedere volgende stronk broccoli, of diepvriesblokje spinazie, ananas of avocado, weten wat wat er aan voorafging voor het op hun bord kwam. Eet smakelijk! We zijn begonnen met een gesprek: Wat hebben jullie de vorige avond als groente gegeten? En waar komt deze groente vandaan. Smaakervaring: Per team hebben de kinderen mogen proeven. Wat vind je lekker en waarvan weten we zeker dat het uit eigen land komt. Wat heb je geproefd dat uit een ander land komt? Hoe komt dat eigenlijk, waarom laten we deze groenten en dit fruit helemaal overbrengen uit andere landen? We hebben o.a. gesproken over de verschillende klimaten: sinaasappels en bananen hebben een warmer klimaat nodig dan wij hebben. En de verschillende seizoenen: de seizoenen op het zuidelijk halfrond zijn precies tegengesteld aan ons seizoen.

9 7x7 voetbaltoernooi Op woensdag 28 september was het 7x7 voetbaltoernooi. We waren met: Renate, Nike, Bregtje, Pari, Chaimae, Romy en Fatima-Zahra. We hebben 2 wedstrijden verloren 1 gelijk gespeeld en 1 gewonnen. Maar alle wedstrijden waren heel leuk daar gaat het om. We hadden ook een Yel: wij zijn de Delftse Daltonschool en wij hebben heel veel lol en wij hebben dikke swag daarom zijn wij op deze plek!! Toen wij een kleine pauze hadden gooiden we bijna al onze flesjes over ons heen. De posities waren: Bregtje als kiep, Nike spits, Renate midmid, Romy voor de kiep, Pari linksvoor, Fatima rechtsvoor en Chaimae een beetje overal. Als afsluiting ging we allemaal fietsend naar huis. Einde Geschreven door: Bregtje en Pari.

10 Ingezonden: Beste allemaal, Het schooljaar is alweer een paar weken begonnen en ook bij de buitenschoolse opvang de Rangers zijn wij, na een heerlijk zomerprogramma bij de buitenschoolse opvang het spant, weer begonnen. Tot nu toe hebben we nog heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en zijn we met veel activiteiten buiten te vinden. Maar met het vallen van de bladeren biedt de herfst weer andere mogelijkheden. Kastanjes en bladeren zoeken en daar de mooiste creaties van maken. Ook binnen valt er genoeg te beleven. Samen met de kinderen en pedagogisch medewerkers hebben wij het lokaal opnieuw ingericht, zij er meer speelhoeken gecreëerd en kunnen de kinderen heerlijk chillen met een boekje op de bank. Voor de meeste van jullie is de buitenschoolse opvang wel bekend. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij vanaf ongeveer tot uur binnen de school te vinden. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgehaald en gaan we naar het Spant. Wat wij daarnaast ook aanbieden is voorschoolse opvang. De kinderen zijn vanaf s ochtends 7.15 uur van harte welkom en worden rond 8.45 uur naar de eigen groep gebracht. Mocht u interesse hebben in voorschoolse, naschoolse of tussenschoolse opvang dan nodigen wij u van harte uit om een keer bij ons te komen kijken. U kunt ons ook bereiken op tel.nr.: of via rangers@smallsteps.info. Vriendelijke groet, Natasja van Doorn Locatiemanager

11 De waarheid over fietsverlichting Laat je zien in het verkeer Draai de rollen eens om en vraagt u zich maar eens af of u altijd wel zo goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers? Want fietsverlichting is er niet alleen voor uzelf, maar zeker ook om gezien te worden, bijvoorbeeld door automobilisten. Het zicht van automobilisten is altijd minder dan van een fietser. Als het zicht slecht is door regen, sneeuwval of tijdens de schemering ziet een automobilist een onverlichte fietser snel over het hoofd. Jaarlijks raken tientallen fietsers min of meer ernstig gewond, omdat ze gewoonweg te weinig opvallen. Goede verlichting en reflectoren op de fiets zijn dus noodzakelijk om gezien te worden door andere weggebruikers. Als u in het donker of bij slecht weer overdag fietst, moet uw fiets zijn uitgerust met een witte of gele lamp voorop en een rode aan de achterzijde. Al deze lampen moeten aan de fiets vastzitten en mogen niet knipperen. En fietst u met verlichting dan mogen ook reflectoren niet ontbreken. Aan de banden zit een reflecterende strook en aan de trappers gele reflectoren. En als laatste dan de rode reflector aan de achterkant, meestal aan de bagagedrager. Tip 1 Zorg dat alle lampen werken en zet ze ook aan zodra het nodig is. Tip 2 Stem uw kleding af op het weer. Tijdens mist en sneeuwval valt een felgekleurde jas beter op dan een lichte jas. Tip 3 In het donker of bij slecht zicht overdag is een lichtgekleurde jas veiliger. Tip 4 Dragen de kinderen een rugzak of schooltas, breng dan ook hierop reflectiemateriaal aan. Zo zijn ze bij het fietsen en ook tijdens het wandelen beter zichtbaar. Tip 5 Ook door reflecterende sierbandjes op de jas ziet een automobilist u eerder.

12 17 t/m 21 oktober 2016 Iedereen een fijne Herfstvakantie!

Nieuwsflits 04- november 2016

Nieuwsflits 04- november 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op dinsdag 1 november is er een studiedag. Deze studiedag gebruiken we om op bezoek te gaan bij andere daltonscholen. Zo gaan er diverse

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsflits 05- november 2015

Nieuwsflits 05- november 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Tijdens de visitatie van de Nederlandse Daltonvereniging werd al aangegeven dat onze school er aan toe is om ook leerlingen mee te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsflits 05- december 2016

Nieuwsflits 05- december 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, In de vorige Nieuwsflits schreef ik over de studiedag van dinsdag 1 november. Diverse groepen leerkrachten zijn deze dag op andere

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 10 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 4 t/m 8 Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Tel.nr.: 0341-701110 Di 11 september Di 18

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuwsflits 11- februari 2015

Nieuwsflits 11- februari 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Afgelopen weken stonden in het teken van het nieuwe rapport en de voortgangsgesprekken. We vinden het prettig om met alle ouders/verzorgers

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Nieuwsflits 02- september 2016

Nieuwsflits 02- september 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, We zijn het schooljaar op een sportieve en leuke manier gestart. Dit jaar zijn gezondheid en duurzaamheid ook een van de speerpunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsflits 16- juni 2015

Nieuwsflits 16- juni 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Deze week zijn de leerlingen van groep 1 t/m 6 op schoolreisje geweest. Gelukkig was het op het moment dat de kinderen in het Archeon

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

ma. 14 december gr. 5 t/m 8 - bord, beker en bestek mee di. 15 december gr. 1 t/m 4 - benodigdheden kerststukje mee

ma. 14 december gr. 5 t/m 8 - bord, beker en bestek mee di. 15 december gr. 1 t/m 4 - benodigdheden kerststukje mee agenda di. 15 december - gr. 1 t/m 4 kerststukjes maken (pt. 2) wo. 16 december - kerstviering (pt. 1) vr. 18 dec. t/m vr. 1 jan. - kerstvakantie (pt. 9) ma. 21 en di. 22 december - kerstkorfbal (pt. 3)

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsflits 10 februari 2016

Nieuwsflits 10 februari 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, De gemeente Delft streeft ernaar dat er minimaal 10 scholen in Delft verduurzaamheidsbeleid vaststellen en in praktijk gaan brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda november Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 november 2 3 4 Jeugd pronkzitting

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Kwastje nr.4 Schooljaar november 2018

Kwastje nr.4 Schooljaar november 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Postadres: Postbus 52 4715ZH Rucphen Deze maand: Groei van onze school Vol trots kunnen we u melden dat steeds

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 2 De First Lego League... 2 Verkeer... 3 All4Africa...

Nadere informatie

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede.

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede. Nieuwsbrief 10 - Juni 2015 Segnocollectief Bootexcursie groep 7 Poetsavond Studiedag Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Technieklessen Afsluiting Muziek van de toekomst Oudergesprekken Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsflits 09- maart 2017

Nieuwsflits 09- maart 2017 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Enquete Onlangs is de ouder enquête afgenomen. De enquête is afgelopen week gesloten en we gaan de resultaten met het team van de school

Nadere informatie

Educatief Basis Centrum De Regenboog

Educatief Basis Centrum De Regenboog Educatief Basis Centrum De Regenboog R.k. Basisschool De Regenboog Email: info@bs-deregenboog.nl Website: www.bs-deregenboog.nl Locatie Hoevenbraak tel: 073-5492826 Locatie Wijbosch Schoolstraat 2 tel:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a Belangrijke data 2 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-17.00 uur 4 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-20.00 uur 4 oktober Opening Kinderboekenweek 4 t/m 12 oktober Kinderboekenweek voorlezen in de groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

15 t/m 19 oktober: Herfstvakantie

15 t/m 19 oktober: Herfstvakantie Belangrijke data 12 oktober Studiedag alle kinderen vrij 15 t/m 19 oktober: Herfstvakantie 22 oktober Opening thema wereldoriëntatie 24 oktober 8.15 uur: Luizencontrole Fijn als u kunt komen helpen! 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2017

Nieuwsbrief 3 november 2017 Nieuwsbrief 3 november 2017 Even voorstellen Tijdens de informatieavonden hebben wij ons voorgesteld als het nieuwe managementteam van WSKO De Achtsprong. In de komende nieuwsbrieven willen wij ons wat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Deze maand. Welkom. Schoolreisje. Schoolfotograaf. Obstacle Run

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Deze maand. Welkom. Schoolreisje. Schoolfotograaf. Obstacle Run NIEUWSBRIEF September 2018 Deze maand Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4, 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Do 13 sep Informatieavond grp 1 en 2, 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen 17 t/m 21 sep

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsflits 04- oktober 2015

Nieuwsflits 04- oktober 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Onze school heeft meegedaan aan de uitdaging. Dit is een wedstrijd die vanuit onze stichting Librijn georganiseerd wordt. Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie