nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Kerstworkshops Kerstviering Kerstdiner Viering in de kerk Nieuwe boeken in de bieb! Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Kerstworkshops Komende maandag 19 december van 13:00 14:00 staat ronde 2 van de kerstworkshops gepland. Als u zich heeft opgegeven om te komen helpen dan wordt u om 12:00 uur in de teamkamer verwacht en heeft u ook al mail ontvangen van April, één van de studenten. In de teamkamer zullen de studenten die de workshops georganiseerd hebben u opvangen en krijgt u de materialen en plek toegewezen voor de workshop. Vorige week hebben we gezellige workshops gehad. Het organiseren van de workshops is voor de studenten een leerproces en nog niet alles liep even soepel, we hebben dit bestempeld als een generale repetitie. Komende week hebben de studenten de kans om de organisatie te verbeteren en wat ze geleerd hebben in de praktijk te brengen. Komende week worden er fotocollages van de kerstworkshops opgehangen in de gang. Dank aan alle ouders die geholpen hebben met de workshops en voor het maken van de mooie foto s!! Belangrijk Datum Beschrijving 19 december 2016 Kerstworkshops 20 december 2016 Excursie groep 8 naar De Flint 21 december 2016 High limo en s avonds kerstdiner 22 december 2016 Kerstviering 22 december 2016 School start om 10:00 uur! Geen gym. 23 december 2016 Studiedag (alle kinderen vrij) 24 december 2016 t/m 8 januari 2017 Kerstvakantie

2 Voor alle units Herhaling: Kerstviering Woensdag 21 en donderdag 22 december vieren wij op DOK12 het kerstfeest. We hopen er weer een mooi kerstfeest van te maken. Houdt u er rekening mee dat donderdag 22 december de leerlingen pas om 10:00 uur op school hoeven te zijn? De gymlessen vervallen hierdoor. We verwachten de kinderen gewoon op school. Kerstdiner Woensdagavond 21 december staat het kerstdiner gepland. Voor de onderbouw is het kerstdiner van 17:15 tot 18:30 uur, voor de midden- en bovenbouw zal dat van 17:00 tot 18:30 uur zijn. De leerlingen krijgen hiervoor deze week een kerstlootje mee. Op het lootje staat wat voor soort gerechtje en voor hoeveel hapjes u kunt zorgen. Maar: maakt u er gerust wat meer en neem ze mee naar de gezellige kerstborrel in de teamkamer! Zorgt u ervoor dat uw kind woensdagavond 21 december echt op tijd in de unit is, zodat we op tijd kunnen beginnen? In elke unit start het kerstdiner met het welbekende stiltemuziekje. Wanneer het muziekje start zal een stilte moment volgen, net als tijdens de start van elke dag. We vragen u dan de unit te verlaten, zodat het diner overal op tijd kan beginnen en we van het kerstverhaal en al het lekkers kunnen genieten. Aan de ouders van kinderen die allergisch zijn of geen (varkens)vlees eten, vragen wij om een hapje te maken die uw kind wel mag eten. Terwijl de leerlingen genieten van een gezellig kerstdiner, is er voor de ouders een drankje in de teamkamer. U komt toch ook? Herhaling: Viering in de kerk Donderdag 22 december lopen alle basisgroepen om uur naar de st. Jozefparochie in Hooglanderveen, waar de viering plaats vindt van 13:00 tot 14:15 uur. Alle leerlingen mogen bij de kerk worden opgehaald. Uiteraard bent u van harte welkom om de viering bij te wonen. U moet er wel rekening mee houden dat er misschien geen zitplaats is. Een uitzondering is gemaakt voor de ouders van de leerlingen van groep 5. Zij krijgen als ouders van onze musicalsterren een V.I.P.-uitnodiging! Tot slot: denkt u er aan dat we geen fietsen meenemen naar de kerk. Het is het handigst als uw kind deze donderdag NIET op de fiets naar school komt, alternatief is natuurlijk dat de fietsen ná de viering op school worden opgehaald. We vertrekken rond 12:30 uur richting kerk. Elke onderbouwgroep is tijdens het lopen gekoppeld aan een bovenbouwgroep. Er lopen ook enkele hulpouders mee. Wat betreft de kerstviering in de kerk zijn de volgende punten van belang: - De kinderen zitten bij de basisgroepleerkracht in gereserveerde banken - Ouders kunnen plaats nemen in de achterste banken in de kerk (achter de kinderen) - De kinderen mogen om 14:15 uur met hun ouder(s) mee naar huis, indien uw kind gebruik maakt van bso Bzzzonder of SKA, komt de bso Bzzzonder of SKA uw kind bij de kerk ophalen. Na de kerkviering hebben alle kinderen kerstvakantie! Op vrijdag 23 december heeft het team van DOK12 nog een studiedag, maar de kinderen zijn dan al lekker vrij!

3 Nieuwe boeken in de bieb! Sommige kinderen hebben er met smart op gewacht, nieuwe boeken voor de bieb! Op de foto's kunt u zien welke nieuwe boeken er binnen zijn. Er waren zelfs al een aantal exemplaren gereserveerd. Lekker lezen allemaal!! Onderbouw Kerstballen en andere materialen Hartelijk dank gulle gevers!! We hebben nu genoeg kerstballen, dus u hoeft ze niet meer mee te brengen. Daarnaast hebben we ook heel wat doosjes, lege wc rollen en zo meer gekregen. Voor nu zijn we weer ruim voorzien. Mocht we weer iets nodig hebben dan vermelden we dat weer in de nieuwsbrief. Lekker werken in de unit Van de onderstaande foto wordt iedereen toch blij!!??!!

4 Nieuw speelhuis Afgelopen maandag heeft Mats met een aantal ouders een ander speelhuis in de unit opgebouwd. Komt u gauw een kijkje nemen. Door dit huis kunnen we de ruimte die we eerst als huishoek gebruikten voor andere activiteiten in gaan richten. Als we zover zijn, hoort u weer van ons. Voor nu hartelijk dank voor uw hulp! High Limo Woensdag 21 december vieren we High Limo. Deze maand mogen de jarigen 24 traktaties verzorgen. Houdt u er rekening mee dat het een klein en gezond hapje mag zijn? Wij hebben er nu al zin in. Voorbereidend schrijven Met name tijdens de motoriekinstructies is er veel aandacht voor de pengreep. Omdat veel leerlingen thuis ook in de weer zijn met schrijfgerei is het van belang ook daar aandacht te besteden. Dit om de pengreep nog beter te gaan beheersen. Een juiste pengreep is van belang om last van arm en schouder te voorkomen en plezier te hebben tijdens allerlei activiteiten die leerlingen doen. Hieronder ziet u hoe wij de pengreep verwachten. Bijna vakantie Het is alweer bijna kerstvakantie. Tijd om lekker uit te rusten en samen leuke dingen te doen. Op Pinterest vindt u voor allerlei uiteenlopende onderwerpen leuke ideeën voor inspiratie. Ook is het leuk om eens een museum te bezoeken. Alle leerlingen in de onderbouw hebben bijvoorbeeld enorm genoten van het PIT-museum en zo zijn er meer musea die leuk zijn voor kinderen.

5 Middenbouw Knuffel kwijt! Amen is afgelopen vrijdag haar favoriete knuffel kwijtgeraakt. In de middenbouw unit. Heeft iemand haar 'stinkmuis' gevonden? Graag afgeven bij juf Anja. Bovenbouw High Limo Woensdag 21 december is het weer zo ver! De leerlingen die in de maand december jarig waren, mogen trakteren! De jarigen mogen 30 hapjes meenemen. We gaan er weer een gezellige High Limo van maken. We hebben er zin in! Voorstelling 'Vlucht?! Kan de geschiedenis ons leren...?' (Herhaling) Dinsdag 20 december gaat groep 8 naar voorstelling 'Vlucht?! Kan de geschiedenis ons leren...?' in de Flint. Hiervoor hebben wij 2 ouders nodig om mee te fietsen naar de Flint. Die ouders mogen natuurlijk ook meegenieten van de voorstelling! We fietsen ongeveer rond 09:15 uur weg en zijn rond 12:30 uur weer terug op school. Geef je snel op bij juf Louise: l.brouwer@kpoa.nl! We hopen dat het door kan gaan want tot nu toe heeft geen één ouder zich gemeld. Mochten we dinsdag toch nog genoeg ouders hebben (2) denkt u er aan dat uw kind op de fiets naar school komt! Kerstdiner Gister hebben de leerlingen in de bovenbouw een kerstlootje meegekregen naar huis. Het is de bedoeling dat de hapjes verpakt (op een schaal/bakje, etc.) worden meegenomen op woensdag 21 december. Het Kerstdiner zal plaats vinden van 17:00 tot 18:30 uur. We hebben er nu al zin in! Donderdagochtend worden de leerlingen om 10:00 uur op school verwacht (i.p.v. 08:30 uur).

6 Kerstworkshops Afgelopen maandag zijn we begonnen met de Kerstworkshops in de hele school. Het was een groot succes! Iedereen had het enorm naar zijn zin met o.a. programmeren, bloempotten versieren, 3D kerstkaarten maken of dansworkshop. Volgende week maandag gaan we weer andere Kerstworkshops volgen. We hebben er nu al zin in! Controledictees De controledictees van blok 3 komen eraan. Groep 8 gaat hem al aanstaande vrijdag maken. Groep7, maandag en groep 6 dinsdag. De leerlingen hebben afgelopen week al een proef dictee gemaakt; het signaaldictee. Een aantal leerlingen uit verschillende groepen hebben inlogcodes voor Bloon gekregen (gebaseerd op resultaten) om thuis te oefenen met de woorden die tijdens het controledictee getoetst worden. Mocht uw kind thuis willen oefenen en heeft hij/zij geen inlogcodes gehad, kan het altijd gevraagd worden aan juf Louise.

7 Ander nieuws Samen voor Pro Mundo Geven is leuker dan krijgen. De feestdagen zijn gezellige tijden, waarbij de kinderen vaak veel cadeautjes en lekkers krijgen. Dat geven en iets voor een ander doen ook heel leuk is, bewijzen de kinderen van de bso s t Zonnetje, Buitengewoon, Elmo en Paal 8 van de SKA. Tijdens het bso-thema Samen op de Wereld bakten zij vol enthousiasme pepernoten, maar niet voor zichzelf. De kinderen verkochten de pepernoten in mooie zelfgemaakte zakjes en schenken de opbrengst aan Pro Mundo. Dat is nog niet alles, de komende tijd bakken de kinderen appelflappen en kerstkoekjes voor hetzelfde goede doel. Dus gaat uw kind naar één van bovengenoemde bso s koop allen! Pro Mundo is een stichting die ontwikkelingshulp biedt in landen als Malawi en Nepal. Deze stichting helpt om duurzame projecten op te starten en realiseert bijvoorbeeld zonnepanelen en elektrische waterpompen. Pro Mundo vindt het erg belangrijk goed te luisteren naar de lokale bevolking. Waar de kinderen het precies allemaal voor doen, krijgen ze zelf de komende weken te horen. Gert de wit, de vader van de oprichtster Els de Wit van Pro Mundo en directeur van de st. Josephschool vertelt in gastlessen waarom hun hulp zo hard nodig is.

8 Bijna Kerstmis! Zondag gaat het vierde kaarsje aan op de Adventskrans in de St. Josephkerk. En dat mag jij doen! Want tijdens de eucharistieviering om 11:00 uur is er weer Kinderwoorddienst voor alle basisschoolleerlingen. Je hoort dan over de moeder van het kindje Jezus en het mooie lied dat zij voor God zong! Zingen met Kerst Je kunt ook zelf lekker gaan zingen! En wel met het koor, vlak bij de kerststal tijdens Familiekerst op 24 december in de St. Josephkerk. Kom wel nog even oefenen op donderdag 22 december om 19:00 uur in de kerk. Doe je mee? Alle informatie over Kerstmis en de mooie vieringen in de St. Josephkerk staat bij elkaar op DOK12 Laakboulevard KL Amersfoort Telefoon Website Twitter twitter.com/dok12 Bepaal je eigen koers

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 18 21 december 2016 In dit nummer: Kerst op DOK12 Kerstdiner Viering in kerk Opening kernconcept Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Vanavond dineren

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16 nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 16 7 december 2016 In dit nummer: Van Sint naar Kerst Geen invalleerkracht meer te vinden Administratieloket Levelwerk, hulpouders gezocht Kerstworkshops Herhaling Kerstviering

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 16

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 16 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 16 10 december 2015 In dit nummer: -kerstviering -smashbal toernooi -kerstmusical (hulp gevraagd!) Beste ouders, En dan is de school ineens in de kerstsfeer. Op DOK12 zijn de

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 17 13-12-2017 In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi Kerstviering herhaling Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Bijna vakantie De kerstvakantie

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 35 25 mei 2016 In dit nummer: Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Pro Mundo Gisteren heeft Els in alle units met alle leerlingen de film

Nadere informatie

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 8 28-11-2018 In dit nummer: Griepgolf en lege invalpool Ouderavond Kwink Opkomst ouderavond Kwink Deeltijdontslag Anja Kamphuis Hij komt, hij komt Kerstnieuws Verwijsindex

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 13 16 november 2016 In dit nummer: Terugblik klankbord- VO avond Levelwerk Inschrijven facultatieve gesprekken Klassenlijsten Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Terugblik

Nadere informatie

Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15

Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 15 2 december 2015 In dit nummer: Parkeren Vertrek juf Dianne Reservekleding gevraagd (herhaling) Kerstworkshops Kerstviering Nieuws uit de units Beste ouders, In de voorgaande

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 16 6-12-2017 In dit nummer: - Staking 12 december definitief - Hoofdluis - Parkeren rond DOK12 - Unit 1/2 - Unit 3/4 - Unit 5/6 - Unit 7/8 - Ander nieuws Staking dinsdag 12

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 14 22-11-2017 In dit nummer: Personele zaken Sinterklaas-special (herhaling) Surprises in 5/6 en 7/8 Staking 12 december Kerstnieuws Gesprekken (herhaling) Unit 1/2 Unit 3/4

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar.

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 19 11 januari 2017 Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. In dit nummer: Kernconcept Hulpouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 18 20-12-2017 In dit nummer: Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Tiende groep per 1 februari Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vrolijk kerstfeest en

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 14 oktober 2015 In dit nummer: Appgroep Sportdag Belangrijk Beleefdheidsdag Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Appgroep Zoals u eerder hebt kunnen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 15 30 november 2016 In dit nummer: Koffie-uurtje met het MT Sinterklaas Kerstviering Kerstworkshops Bibliotheek Monitor bibliotheek op school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

1 niet meer begerend; voldaan

1 niet meer begerend; voldaan nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 26 9 maart 2016 In dit nummer: Te-vre-den Pro Mundo actiedag Sportdag OB+MB Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws te vre den (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 niet

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Aanmelden leerlingen Nog steeds hulpouders gevraagd! Meeloopperiode en spelregels Hoofdluis Opening Kinderboekenweek en schoolbibliotheek Onderbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 24 Bijna vakantie.! 17 februari 2016 In dit nummer: Bijna vakantie! Koninklijke post! Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Vorige week hebben we u bericht over het aanstaande inspectiebezoek.

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 12 9 november 2016 In dit nummer: Sinterklaasspecial Facultatieve gesprekken Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Studiedag KPOA Afgelopen maandag hadden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk Beste ouders,

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 14 Beste ouders, 23 november 2016 In dit nummer: Kerstviering Kerstworkshops Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws De decembermaand staat voor de deur

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 21 24-1-2018 In dit nummer: Hulpouders gezocht Gezocht Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hulpouders gezocht! We zijn nog dringend opzoek naar ouders die het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 22 3 februari 2016 In dit nummer: Smashbal toernooi Carnaval Paasviering en Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Terugblik Studiedagen en de Inspectie

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 6 23 september 2015 In dit nummer: Informatieavond Koffieuurtje Wijzigingen in de organisatie Hulp gezocht Contact momenten en ouders die gescheiden zijn Sportdag middenen onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 22 februari 2017 In dit nummer: Technobiel Afgelopen maandag stond de Technobiel voor de deur van de Veencampus. Deze trok de aandacht van een cameraploeg van Vathorst TV.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Informatieavond 22 september Koffie-uurtje met het MT Inschrijven ontwikkelingsgesprek Whatsapp groepen Even voorstellen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 14 Beste ouders, 25 november 2014 In dit nummer: Vervangen hardware Kerstworkshops Reservekleding gezocht Advent Prentenboek Bibliotheekhulp gezocht Wijziging op de parkeerplaats

Nadere informatie

Met Respect. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr maart In dit nummer: Belangrijk. Bijna Pasen

Met Respect. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr maart In dit nummer: Belangrijk. Bijna Pasen nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 28 23 maart 2016 In dit nummer: Sportdag 1 april Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Bijna Pasen Nog twee dagen en dan genieten we hopelijk van een

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr april 2017 In dit nummer: Belangrijk Vrolijk Pasen!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr april 2017 In dit nummer: Belangrijk Vrolijk Pasen! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 30 12 april 2017 In dit nummer: Vrolijk Pasen! Koningsspelen Excursie Space-Expo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Vrolijk Pasen! Morgen vieren we

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 40 5 juli 2017 In dit nummer: Bijna vakantie! DOK12 got talent Afwikkeling Kaart in Actie Politie voor de school Bibliotheek Pauzes op DOK12 (herhaling) Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 32 10 mei 2017 In dit nummer: Ontwikkelingsgesprekken Vernieuwde verkeerssituatie Excursie 17 mei Kinderboeken Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws

Nadere informatie

aanspreekbaar nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Jaargang 8, nr. 27 16 maart 2016

aanspreekbaar nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Jaargang 8, nr. 27 16 maart 2016 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 27 Tevredenheidsonderzoek 16 maart 2016 In dit nummer: Tevredenheidsonder zoek Gezonde lunch Actiedag 24 maart Paasontbijt 24 maart Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 25 8 maart 2017 In dit nummer: Ouderportaal Verandering unitstructuur Stoeien met Groeien Onderbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ouderportaal Ouders van de onderbouwleerlingen hebben

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 28 oktober 2015 In dit nummer: Beste ouders, Volgens ons heeft iedereen genoten van een fijne herfstvakantie en zijn we klaar voor de periode tot en met de kerstvakantie.

Nadere informatie

Zomervakantie: 10 juli 18 augustus

Zomervakantie: 10 juli 18 augustus nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 36 1 juni 2016 In dit nummer: Vakantiedagen Excursie 24 juni Avondvierdaagse Bovenbouwnieuws Ander nieuws Vakantiedagen 2016-2017 Hieronder vindt u het overzicht van de vakantiedagen

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 13 18 november 2015 In dit nummer: Verslag studiedagen Grondwet DOK12 Pepijn is geboren! Schoen zetten Herhaalde oproep voor hulp bij schaaktoernooi Nieuws uit de units Eerste

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 Leerkrachtverdeling 2016-2017 Zoals eerder gemeld, heeft juf Rosanne er voor gekozen om te gaan studeren en gaat daarom DOK12 verlaten. Haar naam ziet u daarom

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 36 7 juni 2017 In dit nummer: Nieuwe gezichten op kantoor DOK12 got talent Bericht van Stichting Beheer Oudergelden Er kan nog meer bij Avondvierdaagse Ouders voor de EC gezocht!

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 37 06-06-2018 In dit nummer: Amersfoort beach sportdag DOK12got talent Oproep pleinwachters volgend jaar Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Amersfoort Beach Sportdag De

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk Geen vervanging

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk Geen vervanging nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 30 6 april 2016 In dit nummer: Geen vervanging Diploma sportdag Uitslag sportdag Kerkdienst Tussenstand Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 33 17 mei 2017 In dit nummer: Schoolreisje naar de Space expo Aanmelden zoon/dochter Nieuwe rage Nieuws van Pro Mundo Hulpouders avondvierdaagse Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 28 29 maart 2017 In dit nummer: Stoeien met groeien Kaart in actie (herhaling) Palmpaasstokken meenemen (herhaling) Paasviering (herhaling) OB: Gaby Hartmans MB: Manon de Loos

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 20 17-01-2018 In dit nummer: Hoofdluizen Gezocht: Hulp bij het lezen Carnaval Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hoofdluizen We merken dat er onder ouders vragen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 41 6 juli 2016 In dit nummer: Einde schooljaar Afscheid Jos Gevonden voorwerpen Vooraankondiging sportdag Ouders gezocht voor hoofdluiscontrole Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 5 13-09-2017 In dit nummer: Babynieuws Staking Winnares boekenbon Boeken voor ruilboekenmarkt Way2go Hoofdluizen Schoolfotograaf Aanhanger Nieuws uit 1/2 Nieuws uit 3/4 Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 39 20-06-2018 In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling EC leden gezocht Gevonden voorwerpen Schoolshirts Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Afronding

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 12 08-11-2017 In dit nummer: Vervangingsproblematiek Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vervangingsproblematiek Het griepseizoen

Nadere informatie

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Was er voor alle groepen Adventsviering. In 3 korte momenten zijn de groepen in de aula van de middenbouw bij elkaar geweest om stil te staan bij de Advent. Wat is

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders,

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders, Extra nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 extra editie 24 februari 2017 In dit nummer: Beste ouders, Bij deze ontvangt u een extra editie van de nieuwsbrief. We hebben twee mooie, positieve en druk bezochte

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Tegemoetkoming

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Tegemoetkoming nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 24 14-02-2018 In dit nummer: Tegemoetkoming Wijziging buiten spelen Inspiratieavond ABC Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk Datum Tegemoetkoming Gedurende

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 41 04-07-2018 In dit nummer: Wisselochtend Afscheid vertrekkende collega s Oproep pleinwachters volgend schooljaar Hulp gezocht de Boekenwerf Hulp gezocht verhuizen 12 juli

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr augustus 2016 In dit nummer: Belangrijk Het managementteam van DOK12

nieuwsbrief Jaargang 9, nr augustus 2016 In dit nummer: Belangrijk Het managementteam van DOK12 nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 2 Het managementteam van DOK12 24 augustus 2016 In dit nummer: MT van DOK12 Warme dagen Ouder gezocht hoofdluiscontrole Mentorleerlingen Sportdag Vriendenboekje kwijt Onderbouwnieuws

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 23 07-02-2018 In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken Terugblik studiedagen Afsluiting KC 3 Carnaval ABC Vathorst midden Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer:

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 11 23-1-2019 In dit nummer: Vervangingsproblematiek Personele zaken Sollicitatieproced ure 1/2 Toetsresultaten en portfolio s Lancering tijdschrift 10 jaar DOK12 Oudergesprekken

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 4 7 september 2016 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 4 7 september 2016 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 4 7 september 2016 In dit nummer: Informatieavond Even voorstellen Sportdag WhatsApp groepen Schoolfotograaf Koffie-uurtje met MT Vernieuwde digiduif Noodformulieren Lege wc

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 37 8 juni 2016 In dit nummer: Studiedagen Organisatie volgend schooljaar DOK12 got Talent! Wisselochtend Excursie Dierenpark Nieuws uit de units Overzicht Studiedagen 2016-2017

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Terugblik koffieuurtje

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Terugblik koffieuurtje nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 7 30 september 2015 In dit nummer: Terugblik koffieuurtje Hulpouders sportdag gevraagd Opening Kinderboekenweek en opening bibliotheek Meeloopperiode en spelregels Onderbouwnieuws

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 10 25-10-2017 In dit nummer: Meeloopperiode en spelregels Bericht van SBO Klankbordavond Way2go Juf Maartje voor de groep Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Beste

Nadere informatie

Deze foto s zijn vorige week opgestuurd. U kunt meebouwen aan deze huizen door deze vrijdagmiddag een gift te geven aan het project!

Deze foto s zijn vorige week opgestuurd. U kunt meebouwen aan deze huizen door deze vrijdagmiddag een gift te geven aan het project! Nieuwsbrief 579 Jaargang 16 donderdag 29-06-2017 Trefwoord: Als iemand roept: Ik ga naar huis, dan zegt hij/zij vaak heel veel tegelijk. Een huis is een stapel stenen met een huisnummer erop. Maar een

Nadere informatie

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 33 16-05-2018 In dit nummer: Frisse start Intern begeleider Hoofdluizen Citotoetsen Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Frisse start Het was fijn om alle kinderen weer

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 4 Vanaf 9 september 2015 In dit nummer: Belangrijk Eerste kernconcept

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 4 Vanaf 9 september 2015 In dit nummer: Belangrijk Eerste kernconcept nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 4 9 september 2015 In dit nummer: Eerste kernconcept Inleveren portfoliomappen Inschrijven ontwikkelingsgesprek Prinsjesdag = hoedjesdag! Nieuws van juf Karen Onderbouwnieuws

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 33 11 mei 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 33 11 mei 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 33 11 mei 2016 In dit nummer: De laatste schoolweken Ouder- en kind tevredenheidsonder zoek Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws De laatste schoolweken Na een (deels)

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer:

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 11 2 november 2016 In dit nummer: Studiedag Sinterklaasviering Vooraankondiging incasso oudergelden Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Studiedag maandag 7 november

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 19 december Nr 16. Jaargang 29

Het Jozef Journaal   datum: 19 december Nr 16. Jaargang 29 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 19 december 2017 Nr 16 Jaargang 29 Van de directie Personele invulling Juf Julia rondt deze week haar re-integratie traject af en is daarom morgen

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Achterom- en vooruitkijken

Achterom- en vooruitkijken Achterom- en vooruitkijken Datum : 15-12-2016 Jaargang : 25 Aflevering : 07 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 dec. Kerstviering Kerstdiner 23 dec. Continurooster 17 februari Rapport 1 21 februari

Nadere informatie