Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 16

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 16"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Jaargang 8, nr december 2015 In dit nummer: -kerstviering -smashbal toernooi -kerstmusical (hulp gevraagd!) Beste ouders, En dan is de school ineens in de kerstsfeer. Op DOK12 zijn de kerstworkshops inmiddels onlosmakelijk verbonden aan de kerstdagen en dat is een mooie traditie. Ook dit keer zijn we erg blij met de hulp van een heleboel gastdocenten, op deze manier is er een veelheid aan keuzes voor de leerlingen. Van kerstkaarten borduren en kerstkransjes bakken tot programmeren, voor ieder wat wils. Op deze momenten zijn we extra trots op het feit dat zoveel ouders bereid zijn om ons een handje te helpen. We prijzen ons gelukkig, omdat het u altijd weer lukt om tijd vrij te maken en te helpen op school. Niet alleen nu, maar ook in de voorgaande maanden en hopelijk ook in de maanden die nog volgen. In deze nieuwsbrief veel informatie over de aanstaande kerstviering en ook daaraan gekoppeld wat vragen. Alvast bedankt voor uw hulp! Jos Houtveen Grondwet DOK12: Aanspreekbaar Belangrijk Datum 10 december 17 december Beschrijving MR vergadering Kerstdiner

2 Voor alle units Herhaling Kerstviering Woensdag 16 en donderdag 17 december vieren wij op DOK12 het kerstfeest. We hopen er weer een mooi kerstfeest van te maken. Houdt u er rekening mee dat donderdag 17 december de leerlingen pas om 10:00uur op school hoeven te zijn? De gymlessen vervallen hierdoor. We verwachten de leerlingen gewoon op school. Kerstdiner Woensdagavond 16 december staat het kerstdiner gepland. De leerlingen hoeven GEEN bestek, bordje en bekertje mee te nemen. Voor de onderbouw is het kerstdiner van 17:15 tot 18:30 uur, voor de midden- en bovenbouw zal dat van 17:00 tot 18:30 uur zijn. De leerlingen hebben hiervoor deze week een kerstlootje mee gekregen. Op het lootje staat wat voor soort gerechtje en voor hoeveel hapjes u kunt zorgen. Maar: maakt u er gerust wat meer en neem ze mee naar de gezellige kerstborrel in de hal bij de keuken! Zorgt u ervoor dat uw kind woensdagavond echt op tijd in de unit is, zodat we op tijd kunnen beginnen? Aan de ouders van kinderen die allergisch zijn of geen (varkens)vlees eten, vragen wij om een hapje te maken dat uw kind wel mag. Terwijl de leerlingen genieten van een gezellig kerstdiner, is er voor de ouders een drankje in de hal bij de keuken. U komt toch ook? Viering in de kerk Donderdag 17 december lopen alle basisgroepen om uur naar de st. Jozefparochie in Hooglanderveen, waar de viering plaats vindt van 13 uur tot 14:15 uur. Alle leerlingen mogen bij de kerk worden opgehaald. Uiteraard bent u van harte welkom om de viering bij te wonen. U moet er wel rekening mee houden dat er misschien geen zitplaats is. Een uitzondering is gemaakt voor de ouders van de leerlingen van groep 5. Zij krijgen als ouders van onze musicalsterren een V.I.P.-uitnodiging! Tot slot: denkt u er aan dat we geen fietsen meenemen naar de kerk. Het is het handigst als uw kind deze donderdag NIET op de fiets naar school komt, alternatief is natuurlijk dat de fietsen ná de viering op school worden opgehaald. We vertrekken rond 12:30uur richting kerk. Elke onderbouwgroep is tijdens het lopen gekoppeld aan een bovenbouwgroep. Er lopen ook enkele hulpouders mee. Wat betreft de kerstviering in de kerk zijn de volgende punten van belang: De kinderen zitten bij de basisgroepleerkracht in gereserveerde banken. Ouders kunnen plaats nemen in de achterste banken in de kerk (achter de kinderen). De kinderen mogen om 14:00 uur met hun ouder(s) mee naar huis. Indien uw kind gebruik maakt van BSO Bzzzonder, dan komen zij uw kind bij de kerk ophalen. Smashbal toernooi woensdag 27 januari 2016 Voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 is het mogelijk om na schooltijd deel te nemen aan het smashbal toernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door Switch uit Hooglanderveen. Voor meer informatie verwijs ik u naar onderstaande link. 0 We zijn op zoek naar kinderen die het leuk vinden om mee te doen. Daarnaast zullen we die dag ook ouders nodig hebben voor de begeleiding van de teams.

3 Heeft uw kind interesse om mee te doen of wilt u een team begeleiden, dan kunt u dit doorgeven aan Maartje de Wit via m.dewit@kpoa.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er teams gemaakt gaan worden en zullen we beslissen of we kunnen deelnemen. In januari zal er tijdens de gymlessen ook aandacht besteed worden aan het spel smashbal. Onderbouw Het Sinterklaasfeest De afgelopen weken hebben de kinderen van de onderbouw hard gewerkt en fijn gespeeld over Sint en zijn Pieten. De kinderen van groep paars hebben elke dag Sint en zijn Pieten verwelkomd met Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, bij rood veel woorden over Sint en Piet geschreven en bij groen is hard gerekend. Alle kinderen hebben om de beurt genoten van de nieuwe Sinterklaas en Pieten-manteltjes. Afgelopen vrijdag was de grote dag! Sint en zijn Pieten brachten een bezoek aan DOK12. Het leek erop dat de gasten verdwaald waren. Sint en zijn Pieten stonden aan de overkant op een balkon, dat was leuk! Zo konden we met z n allen fijn voor hen zingen. Daarna gingen Sint en zijn Pieten naar binnen en nadat de kinderen lekker buiten gespeeld hadden, nog wat geoefend voor de Sint en wat gedronken hadden, mochten alle groepen om de beurt bij Sint op visite komen. Iedereen kreeg lekker veel pepernootjes en we hebben gezongen en gedanst voor Sint omdat hij jarig was. Wat fijn dat Sint weer trakteerde op mooie cadeaus. Wat fijn dat de evenementencommissie alles zo goed georganiseerd had! Dank u wel! Kerstmis De komende weken spelen en werken we over het aankomende kerstfeest. Ook maken we kerstbomen op papier en genieten we van de mooie liedjes. Zingt u thuis ook wat van die liedjes? Last minute oproep kerstballen We zijn op zoek naar kerstballen die u thuis niet meer nodig heeft. We gaan ze versieren met verf en glitters. Heeft u nog kerstballen die u weg wilt doen, breng ze dan in de onderbouw bij groep paars. Namens de kinderen alvast hartelijk dank. Middenbouw Kerstmusical Al een paar weken zijn de kinderen van groep 5 bezig met het instuderen van de kerstmusical. Ze hebben al wat liedjes geoefend en de rollen verdeeld. Ook zijn er al scenes ingestudeerd. Het is een grote, maar ontzettend enthousiaste groep dit jaar! Vorig jaar is er hard gewerkt aan het maken van kostuums, om jaarlijks te kunnen gebruiken. Inmiddels hebben we een aardige collectie en ook dit jaar zijn daar weer wat nieuwe items aan toegevoegd. We zijn heel erg blij dat we inmiddels over zo n geweldig aantal kostuums beschikken. Wel zullen de leerlingen ook zelf nog iets moeten verzorgen voor hun kostuum. De meeste kinderen zullen gekleed gaan in een jurk, en om te zorgen dat het niet al te fris wordt hebben we de volgende tips:

4 - Meisjes die de rol van engel spelen zelf moeten zorgen voor een witte legging/panty/maillot en een wit hemd, shirtje of topje dat zij kunnen dragen onder de jurk die ze te leen krijgen. - Voor zowel de koningen, reizigers, verteller, omroeper en herbergier geldt de geldt ook dat dergelijke onderkleding (bv. joggingbroek en hemd) prettig is. - De herders dragen een kort tuniek, zij mogen hier een legging of maillot in een neutrale kleur onder aantrekken (zwart, beige, bruin, grijs). - De schapen mogen witte, bruine of beige basiskleding aantrekken. De kleding graag uiterlijk dinsdag 15 december meenemen. Wij zijn nog op zoek naar: - Een flinke babypop (als stand-in) - Een mooie kroon voor een koning Zoals vorige week al in de nieuwsbrief heeft gestaan, zijn wij op de dag van de musical zelf, 17 december, nog zoek naar ouders die willen helpen bij het verkleden van de leerlingen, of willen kappen in de Engelenkapsalon. Inmiddels traditiegetrouw worden alle Engelen weer van een passend kapsel voorzien. Daarnaast moeten de overige kinderen ook in de kostuums en schmink. Er zijn al een aantal aanmeldingen, maar nog enkele ouders zijn nodig. Mochten u en uw krultang die ochtend beschikbaar zijn, geef u dan snel op! Heel fijn is het, als u na het helpen met kappen en kleden ook een aantal kinderen in de auto naar de kerk kunt vervoeren. Ook als u alleen hiervoor beschikbaar bent is uw hulp zeer welkom. Opgeven kan bij juf Fleur, juf Relinde of via dok12@kpoa.nl De groep van dit jaar is echt heel erg enthousiast, en het is een groot plezier om met ze te repeteren! Dat belooft wat voor de uitvoering! Wij hopen natuurlijk dat we u op de 17 december mogen laten genieten van een fantastische voorstelling! Kosteloos materiaal Dankzij al uw inzet hebben we ontzettend veel kosteloos materiaal verzameld om te knutselen. Voor dit jaar hebben we geen kosteloos materiaal meer nodig, hartstikke bedankt! Kom naar de Sterrennacht! Een musical voor jong én oud. Al heel lang wachten de sterren in de hemel met spanning op het grote moment dat het kindje Jezus geboren wordt. En dan, plotseling, moeten ze zelf aan de slag, want sommige sterren blijken een hoofdrol te spelen in dat wat ze daar beneden zien gebeuren! In de grote musical Sterrennacht in Bethlehem brengen 75 kinderen en jongeren uit heel Nederland het mooie kerstverhaal tot leven. Een stralende voorstelling voor jong en oud! Deze grote musical is zaterdag 19 december om uur te zien in de St. Josephkerk aan de Van Tuyllstraat 27 in Hooglanderveen. De toegangsprijs is slechts 4 euro. Zeker zijn van een zitplaats? Reserveer kaarten via musicalsterrennacht@gmail.com. Voor alle kinderen die van zingen houden is er 's middags om uur al een gave musicalworkshop. Je krijgt dan een rol in het voorprogramma bij de avondvoorstelling! Deelname aan de workshop is gratis. Aanmelden via musicalsterrennacht@gmail.com.

5 DOK12 Laakboulevard KL Amersfoort Telefoon Website Twitter twitter.com/dok12 Bepaal je eigen koers

Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15

Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 15 2 december 2015 In dit nummer: Parkeren Vertrek juf Dianne Reservekleding gevraagd (herhaling) Kerstworkshops Kerstviering Nieuws uit de units Beste ouders, In de voorgaande

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 17 14 december 2016 In dit nummer: Kerstworkshops Kerstviering Kerstdiner Viering in de kerk Nieuwe boeken in de bieb! Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16 nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 16 7 december 2016 In dit nummer: Van Sint naar Kerst Geen invalleerkracht meer te vinden Administratieloket Levelwerk, hulpouders gezocht Kerstworkshops Herhaling Kerstviering

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 17 13-12-2017 In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi Kerstviering herhaling Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Bijna vakantie De kerstvakantie

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 18 21 december 2016 In dit nummer: Kerst op DOK12 Kerstdiner Viering in kerk Opening kernconcept Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Vanavond dineren

Nadere informatie

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 14 Beste ouders, 25 november 2014 In dit nummer: Vervangen hardware Kerstworkshops Reservekleding gezocht Advent Prentenboek Bibliotheekhulp gezocht Wijziging op de parkeerplaats

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 14 22-11-2017 In dit nummer: Personele zaken Sinterklaas-special (herhaling) Surprises in 5/6 en 7/8 Staking 12 december Kerstnieuws Gesprekken (herhaling) Unit 1/2 Unit 3/4

Nadere informatie

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 8 28-11-2018 In dit nummer: Griepgolf en lege invalpool Ouderavond Kwink Opkomst ouderavond Kwink Deeltijdontslag Anja Kamphuis Hij komt, hij komt Kerstnieuws Verwijsindex

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 13 18 november 2015 In dit nummer: Verslag studiedagen Grondwet DOK12 Pepijn is geboren! Schoen zetten Herhaalde oproep voor hulp bij schaaktoernooi Nieuws uit de units Eerste

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 14 oktober 2015 In dit nummer: Appgroep Sportdag Belangrijk Beleefdheidsdag Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Appgroep Zoals u eerder hebt kunnen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 16 6-12-2017 In dit nummer: - Staking 12 december definitief - Hoofdluis - Parkeren rond DOK12 - Unit 1/2 - Unit 3/4 - Unit 5/6 - Unit 7/8 - Ander nieuws Staking dinsdag 12

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 13 16 november 2016 In dit nummer: Terugblik klankbord- VO avond Levelwerk Inschrijven facultatieve gesprekken Klassenlijsten Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Terugblik

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 21 24-1-2018 In dit nummer: Hulpouders gezocht Gezocht Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hulpouders gezocht! We zijn nog dringend opzoek naar ouders die het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 18 20-12-2017 In dit nummer: Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Tiende groep per 1 februari Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vrolijk kerstfeest en

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar.

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 19 11 januari 2017 Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. In dit nummer: Kernconcept Hulpouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 28 oktober 2015 In dit nummer: Beste ouders, Volgens ons heeft iedereen genoten van een fijne herfstvakantie en zijn we klaar voor de periode tot en met de kerstvakantie.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

1 niet meer begerend; voldaan

1 niet meer begerend; voldaan nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 26 9 maart 2016 In dit nummer: Te-vre-den Pro Mundo actiedag Sportdag OB+MB Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws te vre den (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 niet

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Aanmelden leerlingen Nog steeds hulpouders gevraagd! Meeloopperiode en spelregels Hoofdluis Opening Kinderboekenweek en schoolbibliotheek Onderbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 12 9 november 2016 In dit nummer: Sinterklaasspecial Facultatieve gesprekken Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Studiedag KPOA Afgelopen maandag hadden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 39 20-06-2018 In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling EC leden gezocht Gevonden voorwerpen Schoolshirts Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Afronding

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 40 5 juli 2017 In dit nummer: Bijna vakantie! DOK12 got talent Afwikkeling Kaart in Actie Politie voor de school Bibliotheek Pauzes op DOK12 (herhaling) Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 35 25 mei 2016 In dit nummer: Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Pro Mundo Gisteren heeft Els in alle units met alle leerlingen de film

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 37 8 juni 2016 In dit nummer: Studiedagen Organisatie volgend schooljaar DOK12 got Talent! Wisselochtend Excursie Dierenpark Nieuws uit de units Overzicht Studiedagen 2016-2017

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 37 06-06-2018 In dit nummer: Amersfoort beach sportdag DOK12got talent Oproep pleinwachters volgend jaar Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Amersfoort Beach Sportdag De

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Informatieavond 22 september Koffie-uurtje met het MT Inschrijven ontwikkelingsgesprek Whatsapp groepen Even voorstellen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 24 Bijna vakantie.! 17 februari 2016 In dit nummer: Bijna vakantie! Koninklijke post! Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Vorige week hebben we u bericht over het aanstaande inspectiebezoek.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 18 15-5-2018 In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk Datum Beschrijving 29 mei High limo en EC 30 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 20 17-01-2018 In dit nummer: Hoofdluizen Gezocht: Hulp bij het lezen Carnaval Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hoofdluizen We merken dat er onder ouders vragen

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 42 11-07-2018 In dit nummer: 2017-2018, een terugblik Bedankt! Afscheid MR leden gezocht Luizenpluizers gezocht Herhaalde hulpoproepen Ander nieuws 2017-2018, een terugblik

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders, verzorgers, De school in kerstsfeer, wat is het gezellig! Deze week elke ochtend een warm muzikaal welkom: prachtig! We wensen iedereen fijne feestdagen en een heel

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 5 13-09-2017 In dit nummer: Babynieuws Staking Winnares boekenbon Boeken voor ruilboekenmarkt Way2go Hoofdluizen Schoolfotograaf Aanhanger Nieuws uit 1/2 Nieuws uit 3/4 Nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 15 30 november 2016 In dit nummer: Koffie-uurtje met het MT Sinterklaas Kerstviering Kerstworkshops Bibliotheek Monitor bibliotheek op school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 41 04-07-2018 In dit nummer: Wisselochtend Afscheid vertrekkende collega s Oproep pleinwachters volgend schooljaar Hulp gezocht de Boekenwerf Hulp gezocht verhuizen 12 juli

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

HIJ KOMT, HIJ KOMT...

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Nieuwsbrief 06 Week 47 en 48 18 november t/m 2 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Nieuw spelmateriaal Studiedag Mobiele telefoons Uit de groepen Ingekomen post HIJ KOMT, HIJ KOMT... Afgelopen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Kerst komt al dichterbij Bij deze wens ik iedereen alvast hele fijne kerstdagen!

december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Kerst komt al dichterbij Bij deze wens ik iedereen alvast hele fijne kerstdagen! Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Inhoud Kerst komt al dichterbij Personele zaken.... 2 Terugblik Sint. 2 Social schools.... 3 Kerst.... 4 Liliane

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Schoolbericht 7. Donderdag 13 dec t/m donderdag 21 dec Belangrijke mededelingen: Samenvoeging Regenboog. Don 13 december BLOC VLOC

Schoolbericht 7. Donderdag 13 dec t/m donderdag 21 dec Belangrijke mededelingen: Samenvoeging Regenboog. Don 13 december BLOC VLOC Schoolbericht 7 Donderdag 13 dec t/m donderdag 21 dec 2018 Don 13 december BLOC VLOC Enkele data: 20 december Kerstontbijt Kerstviering 22 dec t/m 6 jan Kerstvakantie In dit nummer: Belangrijke mededelingen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders,

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 32 20 april 2016 In dit nummer: Hulp gezocht Avondvierdaagse Schoolfotograaf Eerste heilige communie Ontwikkelingsgesprekken MB groen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 36 7 juni 2017 In dit nummer: Nieuwe gezichten op kantoor DOK12 got talent Bericht van Stichting Beheer Oudergelden Er kan nog meer bij Avondvierdaagse Ouders voor de EC gezocht!

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 Leerkrachtverdeling 2016-2017 Zoals eerder gemeld, heeft juf Rosanne er voor gekozen om te gaan studeren en gaat daarom DOK12 verlaten. Haar naam ziet u daarom

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: ,

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: , Agenda de Postduif jaargang 17 / 18 nr. 5 7 december 2017 Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl 12 december: landelijke stakingsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 22 3 februari 2016 In dit nummer: Smashbal toernooi Carnaval Paasviering en Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Terugblik Studiedagen en de Inspectie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, 8 december 2012 In deze brief kijken we terug op een geslaagd Sinterklaasfeest en Pietenactiviteiten. Daarnaast vraag ik uw aandacht voor de weetjes rondom de Kerstviering. En

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie