Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Jaargang 8, nr december 2015 In dit nummer: Parkeren Vertrek juf Dianne Reservekleding gevraagd (herhaling) Kerstworkshops Kerstviering Nieuws uit de units Beste ouders, In de voorgaande nieuwsbrieven hebben we uw aandacht gevraagd voor het parkeren rondom de school. Vorige week hebben we ook een foto geplaatst van de nieuwe borden waarop staat dat er alleen geparkeerd mag worden door de busjes die de leerlingen van Boulevard 410 vervoeren. We merken dat veel ouders zich hier aan houden, een aantal doet dit helaas (nog) niet. Om er samen voor te zorgen dat de omgeving van de school qua verkeer zo veilig mogelijk is, vragen we uw medewerking. Het is een kleine moeite om de auto iets verder weg te zetten. We hebben inmiddels ook te horen gekregen dat er binnenkort verscherpt gecontroleerd gaat worden door de Handhaving van politie Amersfoort. Zij zullen overtreders dan gaan beboeten. Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen. Jos Houtveen Grondwet DOK12: Zonder geweld Belangrijk Datum Beschrijving 4 december 7 december Sinterklaasfeest Adventviering 2 7 december Kerstworkshops 9 december High Limo

2 Voor alle units Juf Dianne vertrekt! Met ingang van 1 februari aanstaande zal Dianne Krol helaas niet langer werkzaam zijn op DOK12. Dianne werkt al enige jaren in de bovenbouw en doet dit met veel verve en plezier. Ze heeft er echter voor gekozen om met ingang van deze datum te gaan werken in het bedrijf van haar ouders. U zult begrijpen dat we dit heel jammer vinden, we respecteren haar keuze uiteraard. Op dit moment kunnen we nog geen uitspraken doen over de manier waarop ze vervangen gaat worden, uiteraard doen wij die wel op het moment dat e.e.a. zeker is. We wensen Dianne alvast heel veel succes! Reservekleding gezocht (Herhaling) We zoeken voor op school reservekleding in de volgende maten: Jongensonderbroeken voor de OB. Lange broeken voor zowel jongens als meisjes uit de OB (graag ook joggingbroeken!) Sokken voor de OB en voor de MB. Maillots voor de OB. De komende dagen staan er in de keuken bakken klaar, hier kunt u de reservekleding indoen. We hebben helaas nog niets mogen ontvangen, we hopen dat u ons toch nog kunt helpen! Alvast heel hartelijk bedankt! Kerstworkshops Eerder deze week hebben alle hulp(groot)ouders een mail ontvangen met nadere informatie. Heeft u zich opgegeven en geen mail ontvangen of is u iets nog niet duidelijk? Laat dit dan weten aan Desiree (d.vanes@kpoa.nl), zij helpt u verder. Dankzij de vele handen die maandag 7 en maandag 14 december in school zijn, kunnen we veel verschillende workshops aanbieden. We kijken uit naar 2 gezellige, creatieve middagen! Kerstfeest Woensdag 16 en donderdag 17 december vieren wij op DOK12 het kerstfeest. Wij hopen dat het ook dit jaar weer een sfeervol feest zal zijn. Woensdag 16 december is er een kerstdiner. Voor de onderbouw is het kerstdiner van 17:00 tot 18:15 uur, voor de midden- en bovenbouw zal dat van 17:00 tot 18:30 uur zijn. Vanaf 16:50uur zijn de deuren open, zodat de hapjes klaargezet kunnen worden. Tijdens het kerstdiner, is er voor de ouders een drankje op het kleine plein. Alle kinderen zorgen voor eigen bord, bestek en beker (inleveren v.a. maandag 14 tot woensdag 16 december) in een plastic tas, alles voorzien van naam! Zorgt u ervoor dat uw kind echt om 17:00 uur in de unit is, zodat we op tijd kunnen beginnen? Donderdag 18 december beginnen we om 10uur. Uw kind mag dus lekker uitslapen. Om 12.30uur zullen wij naar de st. Jozefparochie in Hooglanderveen gaan voor de kerstviering in de kerk. Daar bent u van harte welkom. Houdt u er wel rekening mee houden dat er misschien geen zitplaats is. Een uitzondering is gemaakt voor de ouders van de leerlingen van groep 5. Zij krijgen als ouders van onze musicalsterren een V.I.P.-uitnodiging!. We lopen naar de kerk, de tassen worden meegenomen. Fietsen blijven op school. U wordt verzocht deze samen met uw kind na 14:15 uur op te halen. Elke onderbouwgroep is tijdens het lopen gekoppeld aan een groep van de midden- of bovenbouw en er lopen ook enkele hulpouders mee.

3 Wat betreft de kerstviering in de kerk zijn de volgende punten van belang: De kinderen zitten bij de basisgroepleerkracht in gereserveerde banken De kinderen mogen om 14:15 uur met hun ouder(s) mee naar huis. Maakt uw kind gebruik van B.S.O.? Bzzzonder zijn geïnformeerd. Uw kind wordt bij de kerk opgehaald. Gaat uw kind naar een andere B.S.O.? Wilt u dit dan zelf met uw B.S.O.-aanbieder regelen? Onderbouw Poppenkast Afgelopen vrijdag heeft de poppenkast speler Marcel Oudenbroek van 'Cassiopeia' een prachtig poppenkast verhaal vertelt over Sinterklaas en zwarte Piet. Zwarte Piet was omgetoverd in een bloem door een heksje en de grote tovenaar kon haar weer terug toveren. Wat hebben de kinderen (en de leerkrachten) genoten van het prachtige verhaal!

4 Sinterklaasfeest! Aanstaande vrijdag is de grote dag! Sinterklaas komt met zijn pieten naar DOK12! Alle kinderen hebben goed geoefend met het zingen van liedjes, we hebben mutsen gemaakt, verlanglijstjes zijn geschreven, verhalen gelezen, met pepernoten gerekend, veel knutsels gemaakt.. Wat zijn we druk geweest! En wij willen dit allemaal graag aan Sinterklaas laten zien en horen! Kortom: we hebben er zin in! Grondwet: De komende week staat 'zonder geweld' centraal. We praten met de kinderen over wat dat dan is. Hoe ga je met elkaar om en hoe kun je ervoor zorgen dat we 'zonder geweld' fijn samen kunnen werken en spelen. Middenbouw Groep 5 en de Kerstmusical Wij zijn op zoek naar een bakfiets met drie wielen voor de ezel van Maria en Josef. Van wie zouden wij deze op 17 dec kunnen lenen? Wij zouden graag alle kinderen en ouders willen oproepen om de komende 2 weken thuis hard te oefenen op de tekst van de desbetreffende rol van uw kind en de liedjes uit de musical. Succes allemaal! Save the date(s)! Wij zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen krullen, schminken, aankleden op donderdag 17 december. We beginnen meteen om 10 uur met het klaarmaken van alle kinderen. Het zou heel erg fijn zijn als u tevens beschikbaar bent om een aantal kinderen in de auto naar de kerk te vervoeren. Eerdere jaren hebben we slecht weer gehad, en zo komt elke speler droog aan! Kunt u ons helpen, met allebei of een van beide, dan maken wij heel graag gebruik van uw hulp. U kun zich opgeven bij juf Fleur of juf Relinde. Tevens zijn wij op zoek naar 3 ouders die op vrijdag 11 december mee willen om een bezoek aan de kerk te brengen met de leerlingen van groep 5, zodat zij daar alvast een keer kunnen repeteren. Zoals het er nu naar uitziet doen we dat tussen , maar we zijn hierover nog in overleg het secretariaat van de kerk. Kunt u alvast in uw agenda kijken? Ook hiervoor kunt u zich opgeven bij juf Fleur of juf Relinde. Tot slot zoeken wij nog 2 ouders die willen helpen met het maken van de engelenvleugels, op vrijdagmiddag 11 december. Hiervoor kunt u zich opgeven bij juf Relinde. Poppenkastvoorstelling Op vrijdag 27 november had de middenbouw een leuke verrassing. We mochten naar een leuke poppenkast voorstelling kijken! Tijdens deze voorstelling over sinterklaas werden de pakjes gestolen door heks Hatseflats. De tovenaar en Piet probeerde het probleem op te lossen. Gelukkig waren de cadeautjes uiteindelijk allemaal terecht en weer terug bij sinterklaas en zwarte piet. Alle groepen van de middenbouw hebben genoten van de poppenkastvoorstelling met leuke sinterklaasliedjes!

5 Kom in kerststemming Musical Sterrennacht in Bethlehem Wie kent het kerstverhaal niet? Maria, Jozef, de kleine baby Jezus, en natuurlijk de os en de ezel. Maar eigenlijk begint het verhaal al veel vroeger: al heel lang wachten de sterren in de hemel met spanning op dit grote moment! Vanuit de hoge hemel zien de sterren wat er op aarde gebeurt. En dan, plotseling, moeten ze zelf aan de slag, want sommigen blijken een hoofdrol te spelen in dat wat ze daar beneden zien gebeuren! In de grote musical Sterrennacht in Bethlehem brengt een cast van 75 kinderen en jongeren de belangrijkste sterrennacht in de geschiedenis op ontroerende wijze tot leven. Een schitterende belevenis voor jong en oud! Deze grote musical is zaterdag 19 december om uur te zien in de St. Josephkerk aan de Van Tuyllstraat 27 in Hooglanderveen. De toegangsprijs is slechts 4 euro. Zeker zijn van een zitplaats? Reserveer kaarten via musicalsterrennacht@gmail.com<mailto:musicalsterrennacht@gmail.com>. Voor alle kinderen die van zingen houden is er 's middags om uur een musicalworkshop. Het resultaat laat je dan zien in het voorprogramma van de musical. Deelname aan de workshop is gratis. Aanmelden via musicalsterrennacht@gmail.com<mailto:musicalsterrennacht@gmail.com>.

6 Musical 'Sterrennacht in Bethlehem' 19 december uur - St. Josephkerk Hooglanderveen workshop: uur Toegangsprijs: 4 euro Reserveren: musicalsterrennacht@gmail.com<mailto:musicalsterrennacht@gmail.com> Informatie op Advent in de kerk Als voorbereiding op het Kerstfeest is er iedere zondag om uur een speciale Adventskinderwoorddienst in de St. Josephkerk. Iedere week wordt er een nieuw kaarsje op de adventskrans aangestoken, iedere week een stapje dichter bij de kerststal. Doe je mee? Leuk! Aanmelden Eerste Communie Kinderen uit groep 4 kunnen meedoen aan de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie (op 17 april voor Vathorst en Hooglanderveen). Een groot feest waar kinderen centraal staan. De ouderavond is op 10 december. Aanmelden van de kinderen kan via communie@outlook.com. Doe mee, een waardevol feest om je kinderen als basis mee te geven! DOK12 Laakboulevard KL Amersfoort Telefoon Website Twitter dok12@kpoa.nl twitter.com/dok12 Bepaal je eigen koers

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 16

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 16 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 16 10 december 2015 In dit nummer: -kerstviering -smashbal toernooi -kerstmusical (hulp gevraagd!) Beste ouders, En dan is de school ineens in de kerstsfeer. Op DOK12 zijn de

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 14 Beste ouders, 25 november 2014 In dit nummer: Vervangen hardware Kerstworkshops Reservekleding gezocht Advent Prentenboek Bibliotheekhulp gezocht Wijziging op de parkeerplaats

Nadere informatie

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 8 28-11-2018 In dit nummer: Griepgolf en lege invalpool Ouderavond Kwink Opkomst ouderavond Kwink Deeltijdontslag Anja Kamphuis Hij komt, hij komt Kerstnieuws Verwijsindex

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 17 14 december 2016 In dit nummer: Kerstworkshops Kerstviering Kerstdiner Viering in de kerk Nieuwe boeken in de bieb! Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 17 13-12-2017 In dit nummer: Bijna vakantie Ouderavond SWV Schoolschaaktoernooi Kerstviering herhaling Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Bijna vakantie De kerstvakantie

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16 nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 16 7 december 2016 In dit nummer: Van Sint naar Kerst Geen invalleerkracht meer te vinden Administratieloket Levelwerk, hulpouders gezocht Kerstworkshops Herhaling Kerstviering

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 13 16 november 2016 In dit nummer: Terugblik klankbord- VO avond Levelwerk Inschrijven facultatieve gesprekken Klassenlijsten Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Terugblik

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 18 21 december 2016 In dit nummer: Kerst op DOK12 Kerstdiner Viering in kerk Opening kernconcept Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Vanavond dineren

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 14 22-11-2017 In dit nummer: Personele zaken Sinterklaas-special (herhaling) Surprises in 5/6 en 7/8 Staking 12 december Kerstnieuws Gesprekken (herhaling) Unit 1/2 Unit 3/4

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 13 18 november 2015 In dit nummer: Verslag studiedagen Grondwet DOK12 Pepijn is geboren! Schoen zetten Herhaalde oproep voor hulp bij schaaktoernooi Nieuws uit de units Eerste

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar.

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 19 11 januari 2017 Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. In dit nummer: Kernconcept Hulpouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 35 25 mei 2016 In dit nummer: Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Pro Mundo Gisteren heeft Els in alle units met alle leerlingen de film

Nadere informatie

1 niet meer begerend; voldaan

1 niet meer begerend; voldaan nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 26 9 maart 2016 In dit nummer: Te-vre-den Pro Mundo actiedag Sportdag OB+MB Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws te vre den (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 niet

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 18 20-12-2017 In dit nummer: Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Tiende groep per 1 februari Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vrolijk kerstfeest en

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 14 oktober 2015 In dit nummer: Appgroep Sportdag Belangrijk Beleefdheidsdag Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Appgroep Zoals u eerder hebt kunnen

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 28 oktober 2015 In dit nummer: Beste ouders, Volgens ons heeft iedereen genoten van een fijne herfstvakantie en zijn we klaar voor de periode tot en met de kerstvakantie.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 32 10 mei 2017 In dit nummer: Ontwikkelingsgesprekken Vernieuwde verkeerssituatie Excursie 17 mei Kinderboeken Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Informatieavond 22 september Koffie-uurtje met het MT Inschrijven ontwikkelingsgesprek Whatsapp groepen Even voorstellen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 24 Bijna vakantie.! 17 februari 2016 In dit nummer: Bijna vakantie! Koninklijke post! Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Vorige week hebben we u bericht over het aanstaande inspectiebezoek.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 12 9 november 2016 In dit nummer: Sinterklaasspecial Facultatieve gesprekken Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Studiedag KPOA Afgelopen maandag hadden

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 6 23 september 2015 In dit nummer: Informatieavond Koffieuurtje Wijzigingen in de organisatie Hulp gezocht Contact momenten en ouders die gescheiden zijn Sportdag middenen onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 21 24-1-2018 In dit nummer: Hulpouders gezocht Gezocht Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hulpouders gezocht! We zijn nog dringend opzoek naar ouders die het

Nadere informatie

Beste lezer, Wil je dit delen met elkaar? Schrijf het dan op een ster en hang deze in de boom. Materiaal ligt in de hal.

Beste lezer, Wil je dit delen met elkaar? Schrijf het dan op een ster en hang deze in de boom. Materiaal ligt in de hal. Beste lezer, Datum : 10-12-2015 Jaargang: 24 Aflevering: 07 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl 16-dec 18-dec Agenda 02 en 04 februari Kerstviering Continurooster 4-feb Rapport 1 5-feb 19-feb Spreekavond 2 alle

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 37 8 juni 2016 In dit nummer: Studiedagen Organisatie volgend schooljaar DOK12 got Talent! Wisselochtend Excursie Dierenpark Nieuws uit de units Overzicht Studiedagen 2016-2017

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 18 15-5-2018 In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk Datum Beschrijving 29 mei High limo en EC 30 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Aanmelden leerlingen Nog steeds hulpouders gevraagd! Meeloopperiode en spelregels Hoofdluis Opening Kinderboekenweek en schoolbibliotheek Onderbouwnieuws

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders,

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 32 20 april 2016 In dit nummer: Hulp gezocht Avondvierdaagse Schoolfotograaf Eerste heilige communie Ontwikkelingsgesprekken MB groen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 15 30 november 2016 In dit nummer: Koffie-uurtje met het MT Sinterklaas Kerstviering Kerstworkshops Bibliotheek Monitor bibliotheek op school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 22 februari 2017 In dit nummer: Technobiel Afgelopen maandag stond de Technobiel voor de deur van de Veencampus. Deze trok de aandacht van een cameraploeg van Vathorst TV.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 12 08-11-2017 In dit nummer: Vervangingsproblematiek Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vervangingsproblematiek Het griepseizoen

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 39 20-06-2018 In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling EC leden gezocht Gevonden voorwerpen Schoolshirts Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Afronding

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 16 6-12-2017 In dit nummer: - Staking 12 december definitief - Hoofdluis - Parkeren rond DOK12 - Unit 1/2 - Unit 3/4 - Unit 5/6 - Unit 7/8 - Ander nieuws Staking dinsdag 12

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 Leerkrachtverdeling 2016-2017 Zoals eerder gemeld, heeft juf Rosanne er voor gekozen om te gaan studeren en gaat daarom DOK12 verlaten. Haar naam ziet u daarom

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 20 17-01-2018 In dit nummer: Hoofdluizen Gezocht: Hulp bij het lezen Carnaval Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hoofdluizen We merken dat er onder ouders vragen

Nadere informatie

Zomervakantie: 10 juli 18 augustus

Zomervakantie: 10 juli 18 augustus nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 36 1 juni 2016 In dit nummer: Vakantiedagen Excursie 24 juni Avondvierdaagse Bovenbouwnieuws Ander nieuws Vakantiedagen 2016-2017 Hieronder vindt u het overzicht van de vakantiedagen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 5 13-09-2017 In dit nummer: Babynieuws Staking Winnares boekenbon Boeken voor ruilboekenmarkt Way2go Hoofdluizen Schoolfotograaf Aanhanger Nieuws uit 1/2 Nieuws uit 3/4 Nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 41 6 juli 2016 In dit nummer: Einde schooljaar Afscheid Jos Gevonden voorwerpen Vooraankondiging sportdag Ouders gezocht voor hoofdluiscontrole Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Kerst komt al dichterbij Bij deze wens ik iedereen alvast hele fijne kerstdagen!

december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Kerst komt al dichterbij Bij deze wens ik iedereen alvast hele fijne kerstdagen! Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Inhoud Kerst komt al dichterbij Personele zaken.... 2 Terugblik Sint. 2 Social schools.... 3 Kerst.... 4 Liliane

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 42 11-07-2018 In dit nummer: 2017-2018, een terugblik Bedankt! Afscheid MR leden gezocht Luizenpluizers gezocht Herhaalde hulpoproepen Ander nieuws 2017-2018, een terugblik

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 37 06-06-2018 In dit nummer: Amersfoort beach sportdag DOK12got talent Oproep pleinwachters volgend jaar Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Amersfoort Beach Sportdag De

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Donderdag 4 december Sintviering. Vrijdag 5 december sint opruim ochtend vanaf 8.30 uur. Maandag 8 december,

Nieuwsbrief. Verbouwing. Donderdag 4 december Sintviering. Vrijdag 5 december sint opruim ochtend vanaf 8.30 uur. Maandag 8 december, Nieuwsbrief Verbouwing November 2014 IN DIT NUMMER: Verbouwing zie aparte bijlage Sinterklaas op t Joppe 1 Hulp gevaagd 1 Kerst 2014 2 Leefstijl 3 Parkeren naast het hoofdgebouw t Joppe en Sopoh in de

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 40 5 juli 2017 In dit nummer: Bijna vakantie! DOK12 got talent Afwikkeling Kaart in Actie Politie voor de school Bibliotheek Pauzes op DOK12 (herhaling) Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders,

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders, Extra nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 extra editie 24 februari 2017 In dit nummer: Beste ouders, Bij deze ontvangt u een extra editie van de nieuwsbrief. We hebben twee mooie, positieve en druk bezochte

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Inspectiebezoek

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Inspectiebezoek nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Inspectiebezoek Klankbordavond verplaatst Even voorstellen Personele zaken Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Inspectiebezoek Vorige

Nadere informatie

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 33 16-05-2018 In dit nummer: Frisse start Intern begeleider Hoofdluizen Citotoetsen Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Frisse start Het was fijn om alle kinderen weer

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 28 29 maart 2017 In dit nummer: Stoeien met groeien Kaart in actie (herhaling) Palmpaasstokken meenemen (herhaling) Paasviering (herhaling) OB: Gaby Hartmans MB: Manon de Loos

Nadere informatie

Maandag 18 t/m vrijdag 22 december

Maandag 18 t/m vrijdag 22 december Maandag 18 t/m vrijdag 22 december > Agenda > Verjaardagen > Enkele foto s van deze week > Kerstviering en diner > Vuurwerk verboden Extra > Boekentips december > Sporten in de buurt (verschillende gymzalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Nieuwsbrief 415 RKBS St. Catharina Haastrecht 13 december 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Activiteiten en data Donderdag 20 december: 10.45 uur Kerstmusical, s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 25 21-02-2018 In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek Inspiratieavond ABC Natuurouders gezocht Unit 1/2

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 25 8 maart 2017 In dit nummer: Ouderportaal Verandering unitstructuur Stoeien met Groeien Onderbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ouderportaal Ouders van de onderbouwleerlingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 41 04-07-2018 In dit nummer: Wisselochtend Afscheid vertrekkende collega s Oproep pleinwachters volgend schooljaar Hulp gezocht de Boekenwerf Hulp gezocht verhuizen 12 juli

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk Beste ouders,

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 14 Beste ouders, 23 november 2016 In dit nummer: Kerstviering Kerstworkshops Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws De decembermaand staat voor de deur

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 36 7 juni 2017 In dit nummer: Nieuwe gezichten op kantoor DOK12 got talent Bericht van Stichting Beheer Oudergelden Er kan nog meer bij Avondvierdaagse Ouders voor de EC gezocht!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten Jaargang 03 nummer 12 december 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie