Nieuwsbrief oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief oktober 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief oktober 2014 GBS De Planthof Koningin Julianalaan KP Nieuwleusen Personalia Ook dit jaar hebben we weer enkele stagiaires op school; Danilo Teters en Angelique van Santen. Danilo zit in het tweede jaar van de PABO, Angelique in het eerste jaar. Beiden zullen dit seizoen in zowel de bovenbouw als de onderbouw stage lopen in diverse groepen. Meerschoolse directeur Ik ben blij u te mogen vertellen dat ik per 1 augustus 2015 een andere functie heb in De Zevenster; namelijk meerschoolse directeur. Vanaf volgend seizoen mag ik leiding geven aan De Planthof èn aan basisschool Op de Hoeksteen in Hasselt. Na een interne zorgvuldige procedure, waarbij een aantal ouders en leerkrachten advies heeft uitgebracht, is vertrouwen uitgesproken over de manier waarop ik vanaf komend seizoen op beide scholen hoop te bouwen aan de schoolontwikkeling. Aangezien ik mijn werkweek vanaf 1 augustus mag verdelen over twee locaties, hopen we voor De Planthof een aanspreekpunt of locatiecoördinator aan te stellen voor de momenten dat ik niet op De Planthof aanwezig ben. We hopen u hier tijdig meer over te kunnen vertellen! Indeling groep 1 en 2 vanaf januari 2015 Kort voor de zomervakantie hebben we u het formatieplan van dit seizoen gepresenteerd. Voor de groepen 1 en 2 stond dit plan vast tot en met december Inmiddels kunnen we het verloop van het hele seizoen overzien en hebben daarom het volgende besloten: De leerlingen die vanaf januari 2015 in groep 1 komen, zijn de dinsdagmiddag vrij i.p.v. de maandagmiddag zoals vermeld staat in de schoolgids. Op deze manier brengen we zo min mogelijk wijzigingen aan in de structuur die de leerlingen gewend zijn. Bovenstaande geldt alléén voor de leerlingen die vanaf januari in groep 1 komen, voor de andere kinderen van de groepen 1 en 2 blijft de indeling ongewijzigd. ANWB Lichtbrigade Fietsen zonder licht in het donker is levensgevaarlijk. Jaarlijks worden ruim 600 kinderen van 0-14 jaar opgenomen in het ziekenhuis na een verkeersongeval en vallen er 35 verkeersdoden onder kinderen. Met goede fietsverlichting neemt het risico met 20% af om in het donker te worden aangereden. Daarom organiseren we na twee succesvolle jaren dit jaar weer de fietsverlichtingsactie! Op donderdag 6 november hopen de leerlingen van groep 8 de fietsen van de leerlingen van groep 3 t/m 8 te controleren op de fietsverlichting. Hiervoor zoeken we nog enkele handige vaders en/of moeders die kunnen ondersteunen! Willen de jongens en meisjes van groep 3 t/m 8 daarom deze 6 november op de fiets naar school te komen!?

2 Mocht de verlichting het niet doen Geen nood! De ANWB heeft namelijk een mooie gereedschapsset gesponsord met lampjes, batterijen, etc. zodat de leerlingen van groep 8 de kans krijgen onder begeleiding de fietsverlichting eventueel te repareren. Website De website van De planthof is weer geactualiseerd. Wist u dat er ook een gedeelte op de website is dat alleen bereikbaar is via een inlognaam en wachtwoord? Via de login: odph (ouders de planthof) en wachtwoord: planthof96 komt u op het beveiligde deel van de site waar u onder andere ook filmbeelden van het afgelopen seizoen kunt vinden. Overhoren psalm / lied Vanaf het huidige seizoen wordt de psalm en/of het lied van de week niet meer overhoord zoals u dat misschien in het verleden wel van ons gewend was. Reden hiervoor is dat we het traditionele overhoren van het lied van de week niet meer van deze tijd vinden. U zult op het vernieuwde rapport in februari een dergelijk rapport-item dus ook niet terugvinden. Pompoenen wedstrijd Op biddag is in samenwerking met de kerk de Bert Bever pompoenen groeiwedstrijd gestart. Nu zijn we benieuwd of er ook daadwerkelijk grote pompoenen zijn gegroeid? Mocht één van de kinderen met de gekregen zaadjes een (grote) pompoen hebben gekweekt, dan vragen we u hiervan een foto te maken en op te sturen naar Femmy Stolte: gfstolte@hetnet.nl. Contactavonden maandag 10 en woensdag 12 november Op maandag 10 en woensdag 12 november staan 2 contactavonden gepland. Mocht u de leerkracht van uw kind(eren) willen spreken, dan kunt u bijgevoegde bijlage invullen en inleveren op school. De bijlage zal ook via de leerlingen worden verspreid. Voorlichting Greijdanus Zwolle en Meppel op maandag 24 november 2014 Jaarlijks komen er vertegenwoordigers van het Greijdanus Meppel en Zwolle bij ons op school om voorlichting te geven over het Greijdanus aan (nieuwe) ouders. Op maandag 24 november zal dit opnieuw plaatsvinden. Hierbij zijn de leerlingen van groep 8 ook van harte welkom! Vanaf uur staat de koffie klaar, rond uur hopen we te starten en rond uur zal de avond afgelopen zijn. Aangezien er ook dit jaar weer veel veranderd, verwachten we weer een grote opkomst! Studiedag donderdag 27 november Zoals u in de schoolgids en het jaarplan kunt lezen staat er op donderdag 27 november weer een studiedag voor het team gepland. Deze dag staat geheel in het teken van communicatie. De leerlingen zijn deze hele dag dus vrij! Kussenvulling voor crea Voor de opvulling van de paardenhoofden (van oude sokken) zoeken we nog kussenvullingen. Mocht u thuis nog een oud kussen hebben, wilt u die dan meegeven naar school? Alvast hartelijk dank!

3 Klassenouders Per huidig seizoen hebben we voor iedere groep klassenouders kunnen aanstellen. Deze klassenouders nemen een aantal praktische werkzaamheden voor hun rekening die de leerkrachten ontlasten. De volgende klassenouders zijn aangesteld: Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4/5 Groep 5/6 Groep 7/8 Regine Visscher en Anne-Gera Douma Gerlinde Zuidhof Esther Brinkman Jenneke Braakman Gekelien Visscher Femmie Veenstra en Clara Klein Hierna het protocol klassenouders dat in samenspraak met de schoolraad hiervoor is opgesteld. Protocol klassenouders De klassenouder is de schakel tussen de groepsleerkracht en de ouders/verzorgers van de kinderen bij zaken van organisatorische aard. Op verzoek van de groepsleerkracht assisteert de klassenouder bij de (organisatie van) activiteiten in de klas waarbij ouders betrokken zijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij excursies, de verjaardag van de groepsleerkracht, activiteiten op school, enzovoorts. De klassenouder kan daarbij de groepsleerkracht het organisatorische werk uit handen nemen door het benaderen van ouders om te helpen, het indelen van ouders die zich hebben aangeboden om te helpen enzovoorts. Dit protocol is bedoeld als leidraad voor de klassenouders en de leerkrachten. We hopen dat dit protocol de samenwerking en communicatie tussen ouder en leerkracht bevordert en stimuleert. Jaarlijks wordt de samenwerking tussen ouder en leerkracht geëvalueerd en het protocol, indien nodig, aangepast. In de eerste week van het schooljaar benadert de groepsleerkracht de (nieuwe) klassenouder(s). Voorwaarde voor het zijn van klassenouder is dat de ouder een kind in de desbetreffende groep heeft en een jaar lang klassenouder willen zijn. Er is een voorkeur voor twee ouders per groep. Als het mogelijk is uit elke jaargroep een. Onderling wordt dan afgesproken wie van de twee aanspreekpunt voor de leerkracht is. De klassenouders worden door de leerkracht tijdens de informatieavond in de desbetreffende groep aan het begin van het schooljaar geïntroduceerd. Regelmatig voert de leerkracht met de klassenouder (mondeling, schriftelijk (mail) of telefonisch) overleg. Klassenouders praten vrijuit over hun eigen ervaringen en bevindingen, maar gaan hier discreet mee om. Informatie over personen heeft een vertrouwelijk karakter en wordt niet naar buiten verspreid. Indien een klassenouder aangesproken wordt door ouders m.b.t. incidenten en/of problemen in de klas en/of op school, dan zal hij/zij in eerste instantie altijd direct doorverwijzen naar de leerkracht en/of de directie.

4 Taken klassenouder Bij organisatorische zaken; leerkracht assisteren of deze zaken uit handen nemen van de leerkracht (Kerst, Sinterklaas, excursie, sportevenementen binnen en buiten de school). Andere ouders betrekken/vragen bij activiteiten (rijden, begeleiden, lezen, knutselen, wegbrengen leskist enzovoort). Aandacht besteden aan het wel en wee van de groep (bijvoorbeeld bij ziekte, geboorte of andere ingrijpende gebeurtenissen); dit in overleg met de groepsleerkracht. Indien nodig ouders van nieuwe leerlingen betrekken bij het schoolgebeuren. Overleg over thema s die in de groep aan de orde komen, daar bijvoorbeeld materiaal voor verzamelen en meedenken over activiteiten. Verjaardag leerkracht meehelpen organiseren (in overleg met parallelcollega)/ gezamenlijk cadeau verzorgen van de leerlingen. Indien nodig helpen organiseren incidentele hoofdluiscontrole. Taken leerkracht Bij aanvang van het schooljaar tijdens de informatieavond: informatie geven over klassenouderschap. De leerkracht vraagt een ouder als klassenouder. Zorgen dat de klassenouders bekend zijn uiterlijk in de vierde schoolweek. Tijdig informatie geven over data, tijden voor excursies, afscheid kinderen, stagiaires. Communiceren met - en taken delegeren aan de klassenouder. Zorgt voor lijst van de ouders van de desbetreffende groep. Met vriendelijke groet, Egbert Prins

5 TSO nieuwe stijl We zijn al een aantal weken onderweg met een vernieuwde TSO stijl. Wij, als Dag verantwoordelijken en coördinator, zijn erg blij met de positieve reacties die we van ouders terugkrijgen! Gelukkig komen we elke maand bij elkaar want er zijn nog best wat verbeterpunten. Daarnaast is het goed om regelmatig dingen af te stemmen samen. Zo hebben we een paar punten die we graag aan jullie willen informeren: Wanneer je kind een dagje extra komt op de TSO is hij/zij van harte welkom! Wil je dit wel doorgeven aan de leerkracht of Dag verantwoordelijke? Dit kost 0,50 cent per kind per keer. Als je niet meedraait als pleinwacht, kost dit 1,00 euro per kind per keer. Dit geld gaat in een potje en kunnen we t.z.t. wat speelgoed voor kopen. Kinderen die thuis eten, mogen niet eerder dan uur op school komen. Tot die tijd blijft het hek dicht. Om uur komt er een leerkracht bij en is het mogelijk om de kinderen toe te laten. Wil je erop toezien dat je kinderen niet te vroeg van huis gaan? Als kinderen om wat voor reden ook, binnen moeten blijven, wil je dit aan de leerkracht doorgeven? Op deze manier worden wij ook op de hoogte gesteld. Op het grote plein kan ook worden gevoetbald, zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt/gezien. Elke dag is een andere klas aan de beurt, zodat het niet te druk wordt. Als Dag verantwoordelijken vinden wij veel troep op het plein. Wil je je kind niet teveel snoep, koek, pakjes ed. meegeven? Waar mogelijk het liefst in bekers/flesjes en los in de broodtrommel. Heb je nog vragen of opmerkingen, we horen het graag! Namens de Dag Verantwoordelijken, Regine Visscher

6

7 GBS De Planthof Kon. Julianalaan KP Nieuwleusen tel.: Nieuwleusen, 31 oktober 2014 Contactavonden 10 en 12 november In de groepen 1 tot en met 7 bent u maandag 10 en woensdag 12 november van harte welkom voor een 10-minutengesprek met de leerkracht(en) van uw kind(eren). In het seizoen hebben we besloten dat er voor de leerlingen van groep 3 t/m 8 twee keer een rapport komt. Het eerste rapport komt begin februari en het tweede rapport voor de zomervakantie. Op de contactavonden van 10 en 12 november worden er dus geen resultaten op basis van het rapport besproken. Uiteraard kunt u de leerkracht(en) wel over de ontwikkeling van uw kind(eren) spreken. Na het eerste rapport (begin februari) krijgt u opnieuw de mogelijkheid de leerkracht(en) van uw kind(eren) te spreken. De ingevulde antwoordstrookjes willen we graag uiterlijk woensdag 5 november terug. De ouders van de leerlingen van groep 8 krijgen in de loop van november een uitnodiging voor een verwijzingsgesprek met de leerkracht van groep 8. Onderwerp zal tijdens dat gesprek met name de voorlopige keuze voor het voortgezet onderwijs zijn. Met vriendelijke groet, namens het team van De Planthof, Egbert Prins ANTWOORDSTROOKJE Contactavonden 10 en 12 november 2014 Naam: Groep maakt geen gebruik van de contactavonden 0 wil graag een 10-minutengesprek voor (de) het volgende (kind)eren: groep groep groep groep groep groep... 0 wij kunnen niet op maandag 0 wij kunnen niet op woensdag Inleveren uiterlijk woensdag 5 november

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

Inleiding Doel document voor klassenouders Werving klassenouders (maximaal 2 per groep) Communicatie Taken van een groepsouder

Inleiding Doel document voor klassenouders Werving klassenouders (maximaal 2 per groep) Communicatie Taken van een groepsouder Klassenouders 2017 Inleiding De klassenouder is de schakel tussen de groepsleerkracht en de ouders/verzorgers van de kinderen bij zaken van organisatorische aard. Op verzoek van de groepsleerkracht assisteert

Nadere informatie

Protocol Klassenouders

Protocol Klassenouders Protocol Klassenouders Obs De Regenboog Schoolleider E. Hiddingh Adres Burgemeester Hoftijzerplein 10 Plaats Ingen Telefoon 0344 601547 E-Mail info@de-regenboog.nl Website www.de-regenboog.nl Voorwoord

Nadere informatie

PROTOCOL KLASSENOUDERS

PROTOCOL KLASSENOUDERS PROTOCOL KLASSENOUDERS Inleiding Op De Bron vinden we het heel belangrijk dat ouders bij de school van hun kind(eren) betrokken zijn. Het is fijn elkaar beter te leren kennen! Door een grotere betrokkenheid

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Groepsouder informatie 2016/2017

Groepsouder informatie 2016/2017 Groepsouder informatie 2016/2017 Beste groepsouder, Voor u ligt de informatie voor groepsouders van het schooljaar 2016-2017. We geven u informatie over de mogelijke taken van de groepsouder, de bijdragen

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 Ter inleiding In dit boekwerkje vindt u een overzicht van alle ouderhulp, waarvoor u zich voor het schooljaar 2014-2015 kunt

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Belangrijke data. 2016: een nieuw jaar!

Belangrijke data. 2016: een nieuw jaar! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - januari 2016 Belangrijke data 28 januari Schoonmaakavond 8 februari Studiedag: kinderen VRIJ! 10 februari

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2016-2017 Veghel, 13 september 2016 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Protocol gescheiden ouders PCB De Stromen, augustus 2015

Protocol gescheiden ouders PCB De Stromen, augustus 2015 Protocol gescheiden ouders PCB De Stromen,augustus 2015 Protocol Gescheiden ouders Dit protocol beschrijft de afspraken die De Stromen hanteert in de situatie van gescheiden ouders. De verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

De Bem .VAKANTIES EN VRIJE DAGEN. Vrije dagen

De Bem .VAKANTIES EN VRIJE DAGEN. Vrije dagen De Bem JAARGANG 4 2013-2014 3 Februari 201414.VAKANTIES EN VRIJE DAGEN Vrije dagen We hebben vragen van ouders ontvangen over de schooltijden en de vrije dagen op De Bem. Zoals u misschien heeft gezien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Protocol gescheiden ouders KBS de Brakken, Rijen

Protocol gescheiden ouders KBS de Brakken, Rijen Protocol gescheiden ouders KBS de Brakken, Rijen Versie maart 2013 1 Protocol Gescheiden ouders Dit protocol beschrijft de afspraken die De Brakken hanteert in de situatie van gescheiden ouders. De verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

uiterlijk vijf voor half negen

uiterlijk vijf voor half negen Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn pas een week gestart, maar de school draait alweer op volle toeren. Wat was het leuk om alle kinderen en ouders maandagochtend na een lange periode van vakantie

Nadere informatie

Voorstel andere opzet Oudervereniging Oda school

Voorstel andere opzet Oudervereniging Oda school Voorstel andere opzet Oudervereniging Oda school Inleiding Al enige tijd komt iedere keer de discussie terug over hoe we enerzijds voldoende belangstellenden voor de Ouderverenging (OV) kunnen vinden en

Nadere informatie

WeekBlad. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Komende week, op vrijdag, vieren

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1 NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2018-2019 NUMMER 1 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Hier ben ik Het is goed dat ik er ben Er zijn mensen die van mij houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Escamplaan 65 2547 GA Den Haag 0703236232 info@pchooftschool.net www.pchooftschool.net wsbrief van schoolnieuwsbrief van scho 28-08-2015 Nummer 1 Hooftzaken In deze Hooftzaken

Nadere informatie

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink Protocol continurooster CBS De Mandebrink Inhoud: 1. Voorwoord 2. Uitwerking continurooster 2.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 2.2. De lunch 2.2.1. Afspraken voor het team 2.3. Buiten/binnen

Nadere informatie

AFSCHEID JUF EMMY, JUF ANNE-MARIE, JUF INGE EN JUF ENGELIEN

AFSCHEID JUF EMMY, JUF ANNE-MARIE, JUF INGE EN JUF ENGELIEN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 41] ::: 11 juli 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder,

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder, Constantnieuws nr.1 www.constantijnwoerden.nl 6 september 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien We zijn begonnen Beste ouder, De kop van het nieuwe schooljaar is er af. Het was fijn om de afgelopen

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Kenmerk : A1718202.spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar 2018-2019 Graag informeren wij u over de start van het komend schooljaar. Eerste schoolweek: In

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders,

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders, ONS-info Beste ouders, Nr. 2 29 september 2016 Oranje-Nassauschool Bilwijkerweg 6a 2821 SB Stolwijk info@ons-stolwijk.nl www.ons-stolwijk.nl Inhoud Team... Fietsverlichtingsactie... Fruitdag... Schoolfotograaf...

Nadere informatie

Nieuwsbrief No. 7 22-11-2013

Nieuwsbrief No. 7 22-11-2013 Nieuwsbrief No. 7 22-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - Excursies/culturele uitjes - Nog 700!!! - Nieuws van de MR - Data 1 e Communie - Info bijgevoegd bij deze Nieuwsbrief. (extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl 1 februari 2013 Schakelaartje Nr. 277 26 e jaargang week 5 6 februari Schakeljournaal 1/2A en 4A 8 februari Schakeljournaal 6A en 7B 11 februari SR vergadering 11 februari Slotweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 15-11-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Voorstelling Op 4 december gaan de groepen

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Reglement Tussenschoolse Opvang Interconfessionele Basisschool Toermalijn te Wormerveer.

Reglement Tussenschoolse Opvang Interconfessionele Basisschool Toermalijn te Wormerveer. Reglement Tussenschoolse Opvang Interconfessionele Basisschool Toermalijn te Wormerveer. 1. Wettelijk geregeld De volgende zaken zijn bij wet geregeld (verkorte weergave): Het bestuur van de school is

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Nieuwsbrief november Beste ouder(s)/verzorger(s), De herfstvakantie is al in zicht. De afgelopen weken is er hard gewerkt in de groepen. Er zijn ook veel mooie activiteiten geweest waar we op kunnen terugkijken.

Nadere informatie

Brede school Blitterswijck Schooljaar 2009-2010 Nr. 1

Brede school Blitterswijck Schooljaar 2009-2010 Nr. 1 Brede school Blitterswijck Schooljaar 2009-2010 Nr. 1-7 september 2009 Blitsgids Start nieuwe schooljaar De vakantie zit er op. Vandaag zijn we weer fris van start gegaan. Hopelijk heeft iedereen er weer

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

donderdag 8 december inloopochtend maandag 19 december Kerstviering Norschoten (gewijzigde datum)

donderdag 8 december inloopochtend maandag 19 december Kerstviering Norschoten (gewijzigde datum) BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr. 7 7-11 november 2016 IN DIT NUMMER: personele zaken klasbord fruitouders gezocht het eerste rapport komt eraan het ouder-kind-leerkrachtgesprek

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie