donderdag 8 december inloopochtend maandag 19 december Kerstviering Norschoten (gewijzigde datum)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "donderdag 8 december inloopochtend maandag 19 december Kerstviering Norschoten (gewijzigde datum)"

Transcriptie

1 BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr november 2016 IN DIT NUMMER: personele zaken klasbord fruitouders gezocht het eerste rapport komt eraan het ouder-kind-leerkrachtgesprek enquete schoolfotograaf hoe ruikt het in de BSO herfst in de BSO het nationaal schoolontbijt AGENDA donderdag 10 november nationaal schoolontbijt burgemeestersontbijt gr. 2-3 (V) en groep 4 (N) vrijdag 18 november rapport 1 dinsdag 22 november ouder/kindgesprekken donderdag 24 november ouder/kindgesprekken maandag 5 december Sinterklaas groep u. vrij. donderdag 8 december inloopochtend maandag 19 december Kerstviering Norschoten (gewijzigde datum) vrijdag 23 december groep 2-4 vrij maandag 26 december Kerstvakantie t/m vrijdag 6 januari maandag 9 januari hoofdluiscontrole vrijdag 13 januari inloopochtend dinsdag 17 januari informatieavond nieuwe ouders Veller REGEL VAN DE MAAND Niemand lacht uit.

2 Personele zaken Bovenbouwcoordinaat Marije Dekker heeft haar bovenbouw-coördinaat taken weer op gepakt. Dit is steeds op dinsdag. Daar zijn we heel blij mee. Daarnaast is ze ook enige uren op therapeutische basis op donderdag aanwezig ter ondersteuning van de bovenbouw. Haar groepstaken kan ze voorlopig nog niet oppakken. Interne begeleiding Vanaf vorige week is Brigitte Kreugel gestart als Interim Intern beleider. Zij gaat voorlopig Rolinka Oppenhuizen vervangen. Brigitte heeft veel ervaring als IB-er. Zij is meestal op dinsdag of woensdag op school aanwezig. U kunt haar bereiken via het mailadres rolinka@pcbbranding.nl. Even voorstellen Hallo, ik ben Brigitte Kreugel en ik ben de (tijdelijke )intern begeleidster op De Branding. Ik vervang momenteel Rolinka totdat zij weer helemaal beter is. Ik werk zo n 21 jaar in het onderwijs waarvan de laatste 10 jaar voornamelijk als intern begeleidster. Daarnaast ben ik moeder van 2 jongens (Jesse van 9 jaar en Jurre van 3 jaar)en woon ik samen met mijn partner Laurens Timmers. Kortom een druk gezinsleven en een hele leuke, uitdagende baan ernaast. Mijn werkdagen zullen voornamelijk de dinsdag en donderdag zijn. Kom gerust binnen lopen als u nog vragen heeft. Vriendelijke groet, Brigitte Kreugel Klasbord We merken dat bij sommige ouders de meldingen niet meer zichtbaar zijn. Klasbord heeft de laatste tijd een aantal updates doorgevoerd. Mocht u nu geen meldingen meer krijgen is dit de beste manier om het op te lossen: Klasbordapp verwijderen (noteert u even de klascode(s), zodat u deze hierna weer kan invoeren) Telefoon opnieuw opstarten Klasbord-app opnieuw installeren (en klascodes van uw kinderen weer invoeren) Fruitouders gezocht. Voor het schillen en klaarmaken van het fruit hebben we nog hulpouders nodig. Dit gebeurt om 8.30u. Wilt u hierbij helpen dan horen we dat graag! U kunt dit doorgeven via directie@pcbbranding.nl Fruit komende week Vanaf afgelopen week zijn we weer gestart met schoolfruit. Op woensdag t/m vrijdag krijgen de kinderen fruit van school. Op de website staat een link naar de pagina waarop zichtbaar is welk fruit die week geleverd wordt. We brengen u hier dus niet meer wekelijks van op de hoogte. Hierbij ook de link, zodat u hem in uw favorieten kunt opslaan : schoolfruit komende week Vanwege de combinatie schoolfruit en het nationaal schoolontbijt, is er de afgelopen week nogal wat fruit overgebleven. Maandag verdelen we dit over de groepen. Kinderen hoeven dus geen frui mee te nemen.

3 Het eerste rapport komt eraan Eind volgende week krijgen de kinderen hun eerste rapport mee naar huis. Op dit rapport zijn alleen de onderdelen sociaal-emotionele ontwikkeling en werkhouding ingevuld. De nieuwe ouder kindgesprekken, staan dan ook voornamelijk in het teken van het welbevinden van uw kind. Bij het tweede rapport in februari, kunnen we een volledig beeld geven, omdat dan ook alle Citotoetsen voor het eerst zijn afgenomen. Het rapport van de groepen 1-2 ziet er anders uit dan afgelopen jaren. De reden is dat we, in plaats van een beoordeling, meer de ontwikkeling van uw kind in beeld willen brengen. We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Het ouder kind-leerkrachtgesprek De komende gespreksronde gaan we een nieuwe vorm introduceren: het ouder kind leerkrachtgesprek. Uw kind vormt het middelpunt in dit gesprek. Deze gesprekjes duren iets langer dan normaal: 15 minuten. Daarom hebben we de gespreksmomenten uitgebreid en de tijden aangepast, zodat uw kind erbij aanwezig kan zijn. Er kan ingeschreven worden op onderstaande tijden: Groep tot Groep 5/ tot Groep tot Groep tot Dinsdag 22 en donderdag 24 november zijn de gesprekken op bovenstaande tijden. Woensdag 30 november zullen de gesprekken s middags vanaf 13.00u plaatsvinden. Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 15 november a.s u. We vinden het fijn als jongere broertjes/zusjes (0-4) thuis blijven. De gesprekken zijn vervroegd in verband met de aanwezigheid van de kinderen. Wij vinden dit een grote meerwaarde en gaan uit van jullie begrip. Het kind in het midden Op school zijn we al enige tijd bezig om in ons onderwijs een ander accent aan te brengen. We willen en vinden dat kinderen zelf, op eigen niveau, de verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces kunnen dragen. Kinderen weten aan welke doelen zij werken (groeps- en individuele doelen) en hoe zij die doelen gaan realiseren. Ook jonge kinderen kunnen dit al goed, merken we.

4 kindgesprekken Daartoe dienen ook de kindgesprekken, die de leerkracht met elk kind individueel voert. Daarin praten de leerkracht en het kind over: hoe leer jij het fijnst? Wat heb je nodig om goed te kunnen leren? Wat wil je leren en hoe kan ik als leerkracht jou daar het beste mee helpen? Als school staan we nog aan het begin van deze ontwikkeling. We zijn nog lang niet waar we willen komen, maar er worden steeds stappen gezet. We merken dat het kinderen enorm motiveert als ze merken dat ze zelf invloed hebben op hun eigen ontwikkeling. In de kleutergroepen gaat dat nog om kleine opdrachten en doelen. Maar in de bovenbouw wordt dit steeds meer. Talentontwikkeling Dit jaar staat ook in het teken van talentontwikkeling. We gaan op zoek naar vormen waarin we zo goed mogelijk tegemoet kunnen komen aan interesses en talenten van de kinderen. Het onderwijs hoeft er niet voor elk kind hetzelfde uit te zien. Een voorbeeld is de creamiddag in de groepen 5 8. Kinderen kunnen zelf kiezen uit een tiental verschillende creatieve activiteiten. Dat is nog maar een beperkte start. Dit heeft natuurlijk te maken met de mogelijkheden en de beschikbare tijd. Maar het is onze intentie om daar steeds meer ruimte aan te geven. Een ander voorbeeld is de weektaak. Kinderen hebben daarin meer de regie over het indelen van hun eigen tijd. Het ene kind heeft meer tijd en energie nodig voor taal en het andere voor rekenen. Ook zitten in de weektaak meer keuzemogelijkheden voor diverse interessegebieden. Evalueren Als team hebben we daar in de voorbereiding een studiedag aan gewijd, omdat deze gesprekken andere vaardigheden en technieken vragen van de leerkracht, maar ook een andere insteek. We zijn als team heel enthousiast om eraan te beginnen. Als de eerste gespreksronde geweest is, gaan we evalueren. Daarbij zijn we natuurlijk ook heel benieuwd naar uw reacties. Kerstviering. De kerstviering is dit jaar in de Bethelkerk op maandag 19 december van uur tot uur. (Let op: de datum is veranderd.) Oproep: We zijn op zoek naar ouders die in de kerk kinderen willen begeleiden met een instrument bij het zingen. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. Mocht het u leuk lijken, dan kunt u zich opgeven door een mailtje te sturen naar elsbeth@pcbbranding.nl

5 Enquête schoolfotograaf Ook dit jaar zijn de schoolfoto s weer verzorgd door schoolfotograaf Astrid de Wilde. We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Daarom vragen we u de een korte enquête in te vullen. Klik daarvoor op onderstaande link. enquete schoolfotograaf Hoe ruikt het in de BSO? Maandagmiddag rook het in de school heerlijk. We hebben met de BSO koekjes gebakken. De kinderen hebben zelf het deeg gemaakt en met allerlei vormpjes de koekjes een leuke vorm gegeven. En het belangrijkste: ze waren heerlijk. BSO op 5 december De groepen 1-4 zijn op 5 december al om 12 uur uit, daarom is de BSO vanaf 12.00u 18.30u. geopend. De extra uren worden niet in rekening gebracht. (sinterklaascadeautje)

6 herfst in de BSO Dinsdag was het een frisse herfstdag. Wij hebben ons buiten warm gehouden, met het uittesten van een deel van het nieuwe buitenspeelgoed. Al het speelgoed is meer dan goed gekeurd

7 Het nationaal schoolontbijt Afgelopen donderdag hebben we heerlijk ontbeten bij het nationaal schoolontbijt. Heel bijzonder dit jaar was dat de groepen 2-3 van Veller en groep 4 van Norschoten mochten ontbijten bij burgemeester van Dijk. Hoe cool is dat! Hieronder enkele indrukken.

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr. 13 31 januari 2017 IN DIT NUMMER: Koffieochtend taalmethode STAAL Uitnodiging schoolgezinsdienst Open dag donderdag 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Locatie Norschoten Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Locatie Norschoten Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Locatie Norschoten Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr. 23 29 juni 2017 IN DIT NUMMER: Het team is compleet Even voorstellen Organisatie groep 3-5 na de vakantie

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS NORSCHOTEN Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS NORSCHOTEN Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS NORSCHOTEN Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 8, donderdag 18 januari 2018 IN DIT NUMMER: SCHOOLGEZINSDIENST OUDERPORTAAL OUDERPANEL TREFWOORD KIND-OUDER-LEERKRACHTGESPREK

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 1a 25 augustus 2015 Inhoud: Eerste inloopochtend kennismakingsmoment Weer even wat afspraken opfrissen Locatie Veller Speel-o-theek

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 14 3 december 2015 INHOUD: opening schoolplein, voorbereiding Sinterklaasfeest, vers van de pers: aankomst Sinterklaas en opening schoolplein,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf:

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: ROFFELTJE > Dank u wel Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: was deze dag maar vast voorbij. Ik vind er niks meer aan. Het rare is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 04 Schooljaar

NIEUWSFLITS 04 Schooljaar De Rossenberg 23 NOVEMBER 2017 NIEUWSFLITS 04 Schooljaar 2017-2018 Welkom Silvijn van Ramselaar, Lima de Graaf en Froyenne Thielman zijn in november vier jaar geworden en bij ons op school gestart. Wij

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond NIEUWSBRIEF Februari 2018 Ma 12 febr Do 15 febr Deze maand Kindgesprekken, middag en avond Kindgesprekken, middag en avond In deze uitgave Kindgesprekken Vr 23 febr t/m vr 2 mrt Voorjaarsvakantie (let

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in NOVEMBER 2014 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 6 2018-2019 RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit!

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Teamnieuws Op 15 november is juf Heidy (groep 7a) bevallen van een gezonde zoon. Hij heeft de stoere naam Duuk gekregen en doet zijn naam nu al eer

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 32 12 mei 2016 INHOUD: De activiteitencommissie zoekt nieuwe leden (ouders) Rode hond Ouders gevraagd voor het verkeersexamen Kanjertraining

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij?

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Nieuwsbrief 2017-12-01 Samenwijs Willibrordus Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Ma 4 Di 5 Do 7 Zo 10 Ik heet Fenna van Dal Welkom

Nadere informatie

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Februari 2018 Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Talentontwikkeling Diversen Lustrumweek Aparte bijlage ZIEN! Betrokkenheid,

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 oktober 2017 NR.2

Nieuwsbrief 26 oktober 2017 NR.2 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 oktober 2017 NR.2 AGENDA Donderdag 26 oktober Muzieklessen Machteld Woensdag 1 november Studiedag

Nadere informatie

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie. W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Lieke. Juf Lieke komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 18 kinderen. 11 kinderen van groep 2 en 7 kinderen van groep 1. Luc is

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 11 18 november 2014 INHOUD Sinterklaas in het land Ouderportaal Thema Trefwoord Nieuws uit groep 3 AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016 Bonifax Agenda Wassenaar, november 2016 03 nov. oud papier 07 nov. groep 3+4 verteltheater 09 nov. groep 7 dode-hoek-les 10 nov. groep 5 bosles 11 nov. Nationaal Schoolontbijt 11 nov. groep 8 ontbijt bij

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 5 24 september 2015 INHOUD: Ouder gevraagd! Niet met vreemde mannen mee Vincent van Gogh op school Week van de pauzehap groepen 5-8

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618 Email: obscommissarisgaarlandt@stichtingpromes.nl Website: www.obscommissarisgaarlandt.nl

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 6 1 oktober 2015 Inhoud: De inspecteur was op bezoek. Hoera! Afsluiting van Goghproject Kinderboekenweek Raar maar waar! Nieuw thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 9 december 2016

Nieuwsbrief 15 9 december 2016 Nieuwsbrief 15 9 december 2016 Alles wat je zegt dient waar te zijn. Maar niet alles wat waar is dient gezegd te worden Kerstavond op woensdag 21 december ziet er als volgt uit: De kinderen kunnen vanaf

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Tovergevogel: nieuwsbrief van

Tovergevogel: nieuwsbrief van Tovergevogel: nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info.detovervogel@stgboom.nl Agenda van 11 t/m 24 november 2017 Dinsdag 14 november: Voortgangsgesprekken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Wat is er hard gewerkt de afgelopen weken. in veel groepen van het onderwijs hebben de kinderen de M-toetsen van de Cito gemaakt. Voor ons een mooi moment om te bekijken hoe het

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op:

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op: OUDERBIJDRAGE 2016-2017 Beste ouders / verzorgers, Voor het schooljaar 2016-2017 willen we het proces van het innen van de ouderbijdrage eerder opstarten dan u wellicht gewend bent van andere jaren. Dit

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie