Welkom bij Bauknecht. Vrijstaande apparaten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij Bauknecht. Vrijstaande apparaten"

Transcriptie

1 Welkom bij Bauknecht. Vrijstaande apparaten 2016 / 2017

2 02 Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven makkelijker.

3 03 Inhoudsopgave 04 Bauknecht merkenfilosofie. 06 Bauknecht designfilosofie. 08 Wassen. 14 Drogen. 20 Afwassen. 26 Koelen. 34 Vriezen. 37 Klantenservice.

4 04 Vroeger stond Bauknecht voor techniek. Nu voor veel méér dan dat. Technische innovatie en kwaliteit made in Germany hebben bij Bauknecht een lange geschiedenis. Zo richtte de industriële pionier Gottlob Bauknecht in 1919 in Schwaben zijn eerste elektrotechnische werkplaats op met een duidelijk doel voor ogen: de ontwikkeling van elektrische motoren om het dagelijkse werk van mensen te verlichten. Wat meer dan 90 jaar geleden begon als éénmanszaak, is al snel uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat mensen over de hele wereld met innovatieve technologieën uit Duitsland inspireert. Zelfs vandaag blijft de filosofie om de consument zo veel mogelijk werk uit handen te nemen onveranderd. Maar om aan de wensen van de consument te blijven voldoen, hebben we tegenwoordig meer nodig dan alleen techniek. Raak overtuigd van de Bauknechtinbouwapparatuur door de combinatie van uitstekende kwaliteit, hoogwaardige materialen en een onderscheidend design. Bauknecht biedt verrassende en slimme innovaties, die zo veel mogelijk comfort met verfijnde technologie combineren. Bauknecht apparatuur is zeer efficiënt en milieuvriendelijk. Maar niet alleen de apparatuur, ook de interactie en dialoog met de apparaten zorgt voor een enorme besparing en een nieuwe vorm van gebruiksvriendelijkheid.

5 05

6 06 Bauknecht in de kleinste details - Ongeëvenaard design. Het bekroonde design van Bauknecht beschikt over de meest uitzonderlijke kenmerken van het merk. De designfilosofie van Bauknecht bestaat uit designprincipes die geïnspireerd zijn op de Duitse Bauhaus-traditie: Strak, onderscheidend en functioneel, maar altijd met iets extra's en altijd met een vleugje prestige. Wij streven naar een onderscheidend design dat zowel vernieuwend als tijdloos is. Ons design maakt onze producten: innovatieve technologieën en hoogwaardige kwaliteit tot in ieder detail. Pas als iets werkt en net zo perfect is als het eruitziet, is het een Bauknecht - meer dan technologie. Wat betreft design komt de wasautomaat volledig tot zijn recht samen met de Premium Care droogautomaat. Beide apparaten hebben de if Design Award en de Red Dot Product Design Award 2015 gewonnen. Deze twee designcompetities worden internationaal erkend en zijn een van de grootste ter wereld: alleen apparaten met uitzonderlijke designs komen in aanmerking voor deze awards. PremiumCare De Premium Care wasautomaten en droogautomaten van Bauknecht onderscheiden zich door hun unieke, perfect gecoördineerde en tevens functionele designs. Twee onafhankelijke, internationale jury's van de prestigieuze if Design Awards en de prestigieuze Red Dot Product Design Awards hebben dat bevestigd. De Premium Care wasautomaten en droogautomaten ontvingen de felbegeerde if Design Award 2015 in de productcategorie "design".

7 07 Ultimate NoFrost De exclusieve Ultimate NoFrost-koel/ vriescombinatie van Bauknecht combineert toonaangevende technologie met een elegant design. Hoogwaardige details zoals het bedieningselement met Touch display en de innovatieve verlichting onderstrepen de elegante uitstraling van het apparaat en maken het een echte eyecatcher.

8 08 Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen.

9 WASSEN 09 PremiumCare wasautomaten de Nr. 1 in zorg voor uw kleding ongeëvenaard stil en efficiënt. 1 We willen dat u uw leven lang van uw wasgoed kunt genieten. Daarom hebben we de PremiumCare wasautomaten ontworpen. Om uw kleding niet alleen te wassen maar ook voorzichtig te behandelen. Daarnaast zijn de apparaten erg stil en zuinig. En zorgt de grote trommel voor uiterst comfort. ZENTechnology - het geluid van stilte. Doe de was wanneer u maar wilt - niemand hoort het. Dankzij de innovatieve inductiemotor, met levenslange garantie 2 en geluidsisolerende zijpanelen zijn de Bauknecht wasautomaten stiller dan ieder ander model op de markt Getest onder Europa's toonaangevende merken, uitgevoerd door het onafhankelijke Swissatest Testmaterialien AG, waaruit Bauknecht als beste product is aangewezen in een versnelde weefselverouderingstest bij een halve belading in een gemengd programma op 40 C of een vergelijkbaar programma. (Testrapportnr , dec. 2014). 2. We bieden een garantie van 20 jaar op de motor - uitgaande van een gemiddelde levensduur van een wasautomaat van 10 jaar. De levenslange garantie is van kracht na registratie van het apparaat. 3. Zen Technology heeft het laagste geluidsniveau op de markt bij het centrifugeren tot een capaciteit van 10 kg, tot 1400 tpm (status dec. 2014) 4. In het katoenprogramma op 40 C, met een lading van 80% in een machine voor 8 kg wordt er 45 mg NaOH en 100 liter water verbruikt tijdens het programma. Programmaduur 3 uur en 20 min. plus extra spoelen / intensief spoelen. Vergeleken met de concurrerende spoeltechnologie (op basis van interne testen. Status december 2014). 5. In het ecokatoenprogramma (voorgeschreven) vergeleken met concurrenten in dezelfde capaciteitsklasse, op basis van het waterverbruik geclaimd in het energielabel. (Status december 2014). winner CleverClean beste wasresultaten en laagste waterconsumptie 4 op de markt 5. CLEVER CLEAN Met deze intelligente technologie wordt uw wasgoed gespoeld met vooraf gemengd water en wasmiddel. Zo wordt uw wasgoed voorzichtig behandeld en werkt het wasmiddel efficiënter. Tegelijkertijd zorgt Clever Clean voor een minimale water- en energieconsumptie en spaart u het milieu en uw portemonnee. SoftMove Wellness voor uw wasgoed. De unieke SoftMove-technologie past de trommelbewegingen aan de wasbelading en het wasprogramma aan, zodat er een optimaal wasresultaat ontstaat. Zo wordt uw kleding gewassen met superzachte trommelbewegingen, aangepast aan ieder programma. In combinatie met de extreem zachte trommelstructuur van PremiumCare worden de vormen, kleuren en stoffen optimaal beschermd.

10 10 WASSEN Wasautomaten WA ECO 1281 ZEN wasautomaat PremiumCare 12 kg PROGRAMMA'S EN OPTIES Programma Katoen, Gemengde was, Eco Katoen, Wol, Snelwas 30', Fijne was, Synthetisch 15 Green&Clean: wassen op 15 C voor het langer behouden van schitterende kleuren Optie Stain15 : verwijdert hardnekkige vlekken op 15 (bloed, gras, modder, koffie, etc) WA ECO 9281 ZEN wasautomaat PremiumCare 9kg PROGRAMMA'S EN OPTIES Programma Katoen, Gemengde was, Eco Katoen, Wol, Snelwas 30', Fijne was, Synthetisch 15 Green&Clean: wassen op 15 C voor het langer behouden van schitterende kleuren Optie Stain15 : verwijdert hardnekkige vlekken op 15 (bloed, gras, modder, koffie, etc) Energieklasse A % ZENTechnology: de stilste wasmachine op de markt met levenslange waarborg op de motor SoftMove Technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma CleverDose: de slimme automatische dosering voor wasmiddel en wasverzachter. CleverClean: optimaal wasresultaat met een laag waterverbruik. FreshFinish: houdt de kleding fris door ze zachtjes rond te draaien na het einde van het programma. Zwiersnelheid 1400 t/m Inox trommel: tot 12 kg wasgoed Startuitstel 1-23u Indicatie resterende tijd Volledige waterbeveiliging VERBRUIKSWAARDEN Jaarlijks waterverbruik: liter Energieverbruik per jaar: 110 kwh Energieklasse A % ZENTechnology: de stilste wasmachine op de markt met levenslange waarborg op de motor SoftMove Technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma CleverClean: optimaal wasresultaat met een laag waterverbruik. Wasmiddeldoseeradvies FreshFinish: houdt de kleding fris door ze zachtjes rond te draaien na het einde van het programma. Zwiersnelheid 1400 t/m Inox trommel: tot 9 kg wasgoed Startuitstel 1-23u Indicatie resterende tijd Volledige waterbeveiliging VERBRUIKSWAARDEN Jaarlijks waterverbruik: 9300 liter Energieverbruik per jaar: 109 kwh Prijs 999, Prijs 699, ZWIER RESULTAAT WOL PROGRAMMA EXPRESS ZWIER RESULTAAT WOL PROGRAMMA EXPRESS STAIN FRESH FINISH CLEVER DOSE CLEVER CLEAN WATERSTOP KINDERSLOT STAIN FRESH FINISH CLEVER CLEAN WATERSTOP KINDERSLOT Wit Wit

11 WASSEN 11 WA ECO 8281 ZEN wasautomaat PremiumCare 8 kg PROGRAMMA'S EN OPTIES Programma Katoen, Gemengde was, Eco katoen, wol, Snelwas 30, Fijne was, Synthetisch 15 Green&Clean: wassen op 15 C voor het langer behouden van schitterende kleuren Optie Stain15 : verwijdert hardnekkige vlekken op 15 (bloed, gras, modder, koffie, etc) Energieklasse A % ZENTechnology: de stilste wasmachine op de markt met levenslange waarborg op de motor SoftMove Technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma Wasmiddeldoseeradvies FreshFinish: houdt de kleding fris door ze zachtjes rond te draaien na het einde van het programma. Zwiersnelheid 1400 t/m Inox trommel: tot 8 kg wasgoed Startuitstel 1-23u Indicatie resterende tijd Volledige waterbeveiliging Excellence toeren wasautomaat PROGRAMMA'S EN OPTIES Programma Katoen, Gemengde was, Eco katoen, AquaEco, Snelwas 30', Fijne was, Jeans, Witte was, Synthetisch 15 Green&Clean: wassen op 15 C voor het langer behouden van schitterende kleuren EcoMonitor: geeft feedback over het energieverbruik Energieklasse A % ProSilent motor met 10 jaar garantie Wasmiddeldoseeradvies Zwiersnelheid 1400 t/min Inox trommel: tot 7 kg wasgoed Startuitstel 1-23u Indicatie resterende tijd VERBRUIKSWAARDEN Jaarlijks waterverbruik: 9200 liter Energieverbruik per jaar: 122 kwh VERBRUIKSWAARDEN Jaarlijks waterverbruik: 9900 liter Energieverbruik per jaar: 177 kwh Prijs 599, Prijs 549, ZWIER RESULTAAT WOL PROGRAMMA EXPRESS ZWIER RESULTAAT EXPRESS STAIN FRESH FINISH CLEVER CLEAN WATERSTOP KINDERSLOT ECO MONITOR KINDERSLOT Wit Wit

12 12 WASSEN Een overzicht van wastechnologieën en -functies. De Bauknecht wasautomaten wassen niet alleen. Ze beschermen de vezels in de stoffen en behouden de kleuren. Ze werken stil, grondig en efficiënt. U bespaart veel tijd, moeite en kosten. Bovendien overtuigen ze met veel innovatieve technologieën en slimme functies. FreshFinish voorkomt kreuken en vouwen op een betrouwbare manier. De laatste spoeling met warm water van 40 C bereidt uw wasgoed optimaal voor op de zwierfase. Als u de kleding niet meteen uit de wasautomaat kunt halen, zorgt FreshFinish voor regelmatige trommelbewegingen na het wasprogramma zodat uw wasgoed tot 6 uur lang fris en kreukvrij blijft. 15 Green & Clean - behoudt stralende kleuren. Asymmetrische trommelbewegingen zorgen ervoor dat de vezels van het wasgoed door het wasmiddel optimaal losgemaakt worden en dat het wasmiddel nog dieper kan doordringen in het wasgoed. Zo wordt bij 15 C hetzelfde resultaat bereikt dat anders alleen mogelijk zou zijn bij 40 C. Voor heldere, stralende kleuren zoals toen u de kleding kocht. LEVENSLANGE 1 Gelieve uw apparaat te registreren via: 1. We bieden een garantie van 20 jaar op de motor - uitgaande van een gemiddelde levensduur van een wasautomaat van 10 jaar. De levenslange garantie is van kracht na registratie van het apparaat. 2. Op basis van een interne veldtest van Bauknecht, in vergelijking met een gemiddelde dosering bij 220 cycli per jaar. U bespaart omdat het doseringsadvies overdosering voorkomt.na het selecteren van de juiste instellingen op de machine (programma, waterhardheid (eenmalig), type wasmiddel en vuilheid) geeft de machine de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel aan.

13 WASSEN 13 Wasmiddeldoseeradvies optimale dosering gemakkelijk gemaakt. Deze optie geeft de optimale hoeveelheid wasmiddel aan voor het geselecteerde programma, de vuilheid en het type wasmiddel en helpt om over- en onderdosering te voorkomen. Zo kunt u tot 10 liter wasmiddel per jaar besparen 2. EcoMonitor bespaart maximaal op energie en water. De innovatieve functie detecteert de hoeveelheid wasgoed, het programma en de temperatuurselectie en geeft onmiddellijk feedback over het verwachte energie- en waterverbruik. Zo hebt u altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de optimale wasoptie en zo veel mogelijk energie en water te besparen. Optie Stain15 de gerichte behandeling van hardnekkige vlekken. Moeilijke vlekken zoals modder, koffie en eieren vereisen een behandeling op lage temperatuur. Met de deze optie wordt uw wasgoed tijdens het wasprogramma specifiek behandeld en speciaal geweekt zodat zelfs hardnekkige vlekken effectief verwijderd worden.

14 14 Met Bauknecht kan wol een levenslange verbintenis zijn.

15 DROGEN 15 PremiumCare droogautomaten De Nr. 1 in delicaat drogen 1 behoedzaam en efficiënt. Drogen en zorgen in één en tegelijkertijd, iedere keer weer? Wie van zijn wasgoed houdt, zal de PremiumCare droogautomaten van Bauknecht geweldig vinden. Met optimale warme lucht, veel innovatieve technologieën en een trommelstructuur die zacht is voor uw wasgoed verzorgt de Bauknecht droogautomaat al uw kleding: behoedzamer en energie-efficiënter dan ooit. 3D AirCare een nieuwe dimensie van drogen. 1. Getest onder Europa s leidende merken door het onafhankelijke Zwitserse Swissatest testinstituut AG (Test rapport Nr ) waarbij Bauknecht als beste product is aangewezen in een versnelde verouderingstest bij een gemengd programma of gelijkwaardig, volgens het aanbevolen beladingsadvies in de gebruiksaanwijzing (status: augustus 2014). Bovendien toont de test onder Europa's leidende merken door het onafhankelijke Zwitserse Swissatest testinstituut AG (testrapport Nr ) dat Bauknecht het beste product is inzake het droogresultaat van wollen kledingstukken die in de droogautomaat gedroogd kunnen worden, volgens het aanbevolen beladingsadvies voor wol in de gebruiksaanwijzing (Status mei 2013). 2. Voor wol die in de droogautomaat mag. 3. In vergelijking met het jaarlijkse energieverbruik van een Bauknecht droogautomaat met energieklasse B. Gebaseerd op de energie-efficiëntie-index (Energielabel 2014) Met 3D AirCare kunt u nu ook uw favoriete trui met een gerust hart toevertrouwen aan uw droogautomaat. Deze technologie droogt kleding en wol 2 gelijkmatig en behoedzaam met een innovatieve 3D-luchtstroom. Tegelijkertijd worden de vezels beschermd door de speciale trommelstructuur en de grotere capaciteit van PremiumCare. Vervelende kreuken worden voorkomen. winner WoolPerfection verzorgt wol perfect. WOOL Kwetsbare stoffen zoals wol verdienen PERFECTION een behoedzame behandeling: Wool- Perfection. Dit unieke programma met reverserende trommel, die in beide richtingen beweegt, droogt wol 2 zeer zacht zonder extra accessoires. SteamCare maakt uw wasgoed zacht met stoom. Deze technologie maakt gebruik van de natuurlijke kracht van stoom - en verzorgt en verfrist uw kleding perfect. Zo wordt de restvochtigheid slim gebruikt om kreuken te voorkomen. A+++ energieklasse zuinig in zijn klasse. EFFIZIENZ Bauknecht droogautomaten met energielabel A +++ besparen tot 68% energie en denken niet alleen aan uw budget, maar ook aan het milieu. 3

16 16 DROGEN Droogautomaten TK Prime 95A2 BW Droogautomaat PremiumCare 9 kg met warmtepomp TK Prime 75A3 BW Droogautomaat PremiumCare 7 kg met warmtepomp PROGRAMMA'S EN OPTIES Programma's: Katoen, Synthetisch, Mix, XXL, Stoom, Delicaat+, Jeans Optie delicaat EcoMonitor: geeft feedback over het energieverbruik PROGRAMMA'S EN OPTIES Programma's: Katoen, Synthetisch, Mix, XXL, Stoom, Delicaat+, Jeans Optie delicaat EcoMonitor: geeft feedback over het energieverbruik Energieklasse A++ Condensatie-efficiëntie klasse A PremiumCare: beschermt kleding dankzij de innovatieve trommelstructuur en speciale programma's WoolPerfection: om wol perfect te drogen, zonder gebruik van accessoires SteamCare: de natuurlijke kracht van stoom voor een kreukvrije kleding, fris en klaar om te dragen 3D AirCare: de innovatieve 3D luchtstroom droogt op een zachte en gelijkmatige wijze uw wasgoed en zelfs wol. ProSilent motor met 10 jaar garantie Alternerende trommelbeweging Inox trommel tot 9 kg wasgoed Trommelverlichting Startuitstel 1-12 uur Vulopening 38 cm VERBRUIKSWAARDEN Energieverbruik per cyclus 1,6 kwh Energieklasse A+++ Condensatie-efficiëntie klasse A PremiumCare: beschermt kleding dankzij de innovatieve trommelstructuur en speciale programma's WoolPerfection: om wol perfect te drogen, zonder gebruik van accessoires SteamCare: de natuurlijke kracht van stoom voor een kreukvrije kleding, fris en klaar om te dragen 3D AirCare: de innovatieve 3D luchtstroom droogt op een zachte en gelijkmatige wijze uw wasgoed en zelfs wol. ProSilent motor met 10 jaar garantie Alternerende trommelbeweging Inox trommel tot 7 kg wasgoed Startuitstel 1-12 uur Vulopening 38 cm VERBRUIKSWAARDEN Energieverbruik per cyclus 1,97 kwh Prijs 799, Prijs 749, WOOL PERFECTION ECO MONITOR WOOL PERFECTION ECO MONITOR Wit Wit

17 DROGEN 17 TK Prime 85A2 BW Droogautomaat PremiumCare 8 kg met warmtepomp TK Eco 7080 Condensatiedroogautomaat PROGRAMMA'S EN OPTIES Programma's: Katoen, Synthetisch, Mix, XXL, Stoom, Delicaat+, Jeans Optie delicaat EcoMonitor: geeft feedback over het energieverbruik PROGRAMMA'S EN OPTIES Sensortechnologie Programma's: Katoen, Synthetisch, Mix, XXL Optie anti-kreuk, delicaat en snelwas katoen Energieklasse A++ Condensatie-efficiëntie klasse A PremiumCare: beschermt kleding dankzij de innovatieve trommelstructuur en speciale programma's WoolPerfection: om wol perfect te drogen, zonder gebruik van accessoires SteamCare: de natuurlijke kracht van stoom voor een kreukvrije kleding, fris en klaar om te dragen 3D AirCare: de innovatieve 3D luchtstroom droogt op een zachte en gelijkmatige wijze uw wasgoed en zelfs wol. ProSilent motor met 10 jaar garantie Alternerende trommelbeweging Inox trommel tot 8 kg wasgoed Startuitstel 1-12 uur Vulopening 38 cm Energieklasse B Condensatie-efficiëntie klasse B Inox trommel tot 8 kg wasgoed Vulopening 38 cm Startuitstel 12 uur VERBRUIKSWAARDEN Energieverbruik per cyclus 4,48 kwh VERBRUIKSWAARDEN Energieverbruik per cyclus 1,97 kwh Prijs 699, Prijs 499, WOOL PERFECTION ECO MONITOR TIMER Wit Wit

18 18 DROGEN Een overzicht van droogtechnologieën en -functies. De tijd dat droogautomaten echte energieverspillers waren, is voorbij. Dankzij de innovatieve technologieën en de slimme functies leveren de droogautomaten van Bauknecht bijzonder zuinige en krachtige prestaties. Stille technologie niet alleen aangenaam voor het wasgoed, maar ook voor uw oren. Bauknecht droogautomaten werken nu nog stiller, op een geluidsniveau van slechts 65 db(a). De reden hiervoor is de speciale Carcoustic-technologie die reeds succesvol gebruikt wordt in de auto-industrie en de geluidsisolerende zijpanelen. EcoMonitor - toont het optimale energieverbruik in één oogopslag. Het innovatieve display geeft feedback over het verwachte verbruik afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en de programma- en temperatuurkeuze. Zo hebt u altijd de mogelijkheid om de optimale droogoptie te selecteren en zo veel mogelijk energie te besparen.

19 DROGEN 19 XXL-programma maakt van het grootste wasgoed de kleinste uitdaging. Dit programma droogt grote stoffen en dons bijzonder effectief tot in de kern. De trommel heeft de grootste capaciteit op de markt 1, met een lading tot 10 kg. Zo kunt u verschillende grote stukken wasgoed tegelijkertijd drogen, waardoor u veel tijd en energie kunt besparen. 1 Vergeleken met andere droogautomaten met een afmeting van 60 cm x 60 cm. Status 03/2014. Stapelkit biedt meer ruimte en comfort. De stapelkit stabiliseert uw droogautomaat veilig op uw wasautomaat. Zo bespaart u veel ruimte. De twee uitschuifbare elementen zijn bijzonder handig: het eerste is een handige opbergruimte voor uw wasmand en zorgt ervoor dat u uw droogautomaat eenvoudig kunt vullen en legen. Het tweede wordt gebruikt als een waslijn voor kleine stukken wasgoed.

20 20 Koken wordt nog leuker als iemand anders zich om de afwas bekommert.

21 AFWASSEN 21 Ontdek de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. 1 Van een innovatieve vaatwasser mag u niet alleen schone, maar ook perfect gedroogde vaat verwachten. Niet meer met de hand nadrogen. En natuurlijk ook geen watervlekken meer op glazen of plastic servies of bakjes. Om aan deze wensen te voldoen, heeft Bauknecht PowerDry ontwikkeld. En daarbij is ook direct het tempo van afwassen verhoogd: in één uur is de vaat gewassen en gedroogd. Doet meer met minder energie. Onze PowerDry A+++vaatwasser verbruikt tot wel 20% minder energie 3. Een groot voordeel, zowel voor het milieu als uw portemonnee. 1. Bij het programma Wash & Dry 1u is de PowerClean+-functie niet beschikbaar. 2. In vergelijking met een Bauknecht-vaatwasser van dezelfde grootte zonder PowerClean+-technologie. 3. In vergelijking met een energieklasse A+ Bauknecht-vaatwasser. De droogexpert: zelfs bij kunststof. POWER DRY PowerDry maakt nadrogen overbodig. Zelfs kunststof borden en bekers komen droog uit de vaatwasser, waardoor u ze direct in de kast kunt zetten. Dankzij PowerClean+: 10 borden meer. 2 POWER Het PowerClean+-systeem bestaat uit 28 CLEAN+ hogedruk-sproeistralen, die zo gepositioneerd zijn dat ze het vuil zeer precies en geconcentreerd verwijderen. Schalen en pannen worden zo geplaatst dat het water met zeer hoge druk exact op de te reinigen delen wordt gericht. Een ander voordeel van PowerClean+ is dat de sproeiarmen zo geplaatst zijn dat er ruimte is voor 10 extra borden! Zo zijn meer gasten van harte welkom.

22 22 AFWASSEN Vaatwassers GSF A+++ WS Vrijstaande vaatwasser met PowerClean+ en PowerDry PROGRAMMA'S EN OPTIES Sensortechnologie 10 programma s: Voorspoelen koud, Glazen 40 C, Antibacterieel, Express 45 C, Eco 50 C, Sensor C, Daily 60 C, Intensief 65 C, Nacht (slechts 39dBA), 1u Wash & Dry Programma 1u Wash & Dry: uitstekende afwas- en droogresultaten in slechts 1u tijd. Multizone optie Energieklasse A couverts PowerDry technologie voor optimale droogresultaten PowerClean + voor een krachtige reiniging Waterverbruik met sensorprogramma: 7,5 liter Waterverbruik: 10 liter Startuitstel 1-24u Resttijdindicatie Zelfreinigend filtersysteem Hygiene+- filter Warmwateraansluiting tot 60 C mogelijk In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs volgeladen, bovenkorf verwijderbaar Aqua Control en waterstop beveiliging Geluidsniveau: 44 db(a) 4 voetjes in hoogte verstelbaar GSF A++ PT Vrijstaande PowerClean vaatwasser PROGRAMMA'S EN OPTIES Sensortechnologie 8 programma s: Voorspoelen koud, Glazen 40 C, Express 45 C, Eco 50 C, Sensor C, Daily 60 C, Nacht (slechts 39dBA), Stoom Optie Hygiene+ Multizone optie Energieklasse A++ 13 couverts PowerClean + voor een krachtige reiniging Waterverbruik: 6 liter Startuitstel 1-24u Resttijdindicatie Zelfreinigend filtersysteem Hygiene+- filter Warmwateraansluiting tot 60 C mogelijk In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs volgeladen, bovenkorf verwijderbaar Aqua Control en waterstop beveiliging Geluidsniveau: 42 db(a) 4 voetjes in hoogte verstelbaar Prijs 779, Prijs 679, NACHT EXPRESS HYGIENE+ MULTIZONE POWER DRY POWER CLEAN+ PRO TOUCH NACHT EXPRESS HYGIENE+ MULTIZONE POWER CLEAN+ AFWAS RESULTAAT DROOG RESULTAAT FLUISTER STIL WATERSTOP AFWAS RESULTAAT DROOG RESULTAAT FLUISTER STIL WATERSTOP Wit Pro Touch inox

23 AFWASSEN 23 GSF A++ WS Vrijstaande PowerClean vaatwasser PROGRAMMA'S EN OPTIES Sensortechnologie 8 programma s: Voorspoelen koud, Glazen 40 C, Express 45 C, Eco 50 C, Sensor C, Daily 60 C, Nacht (slechts 39dBA), Stoom Optie Hygiene+ Multizone optie Energieklasse A++ 13 couverts PowerClean + voor een krachtige reiniging Waterverbruik met sensorprogramma: 7 liter Waterverbruik: 9 liter Startuitstel 1-24u Resttijdindicatie Zelfreinigend filtersysteem Hygiene+- filter Warmwateraansluiting tot 60 C mogelijk In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs volgeladen, bovenkorf verwijderbaar Aqua Control en waterstop beveiliging Geluidsniveau: 42 db(a) 4 voetjes in hoogte verstelbaar GSF A+ WS Vrijstaande vaatwasser PROGRAMMA'S EN OPTIES 5 programma s: Voorspoelen koud, Glazen 40 C, Express 45 C, Eco 50 C, Intensief 65 C Optie Halve lading Energieklasse A+ 12 couverts Waterverbruik: 12 liter Startuitstel 2,4,8u Zelfreinigend filtersysteem Hygiene+- filter In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs volgeladen Aqua Control waterbeveiliging Geluidsniveau: 48 db(a) 4 voetjes in hoogte verstelbaar Prijs 649, Prijs 479, NACHT EXPRESS HYGIENE+ MULTIZONE POWER CLEAN+ EXPRESS HYGIENE+ AFWAS RESULTAAT DROOG RESULTAAT FLUISTER STIL WATERSTOP AFWAS RESULTAAT DROOG RESULTAAT Wit Wit

24 24 AFWASSEN Technologieën en functies van onze vaatwassers in één oogopslag. De vaatwassers van Bauknecht nemen u veel werk uit handen. En precies naar uw wensen: energie- en waterbesparend, grondig en voorzichtig, snel en stil. Daarmee houdt u meer tijd over voor koken en genieten. Meer gemak dan u ooit heeft ervaren. Het interieur van de Bauknecht vaatwassers zal u inspireren. De stabiele, gladde geleiders van de bovenste korf maken het inruimen heel gemakkelijk. De hoogwaardige, stabiele korven beschermen uw glazen en borden tijdens het programma en zijn flexibel in te richten. Hygiëne+-systeem. De combinatie van de Hygiëne+-filter met antibacteriële bescherming en het Hygiëne+programma verwijdert schadelijke kiemen en bacteriën en zorgt voor een schone, antibacteriële vaatwasser. Waterverbruik van slechts 6 liter. Het spoelwater wordt gefilterd en bewaard in een speciale tank, zodat dit tijdens de volgende afwasbeurt gebruikt kan worden tijdens het voorspoelen. Zo wordt water bespaard en is per afwascyclus slechts 6L water nodig. Nachtprogramma. Het speciale nachtprogramma zorgt voor een perfect schone vaat door de combinatie van een lagere waterdruk en een langere looptijd van het programma op 50 C. En met een geluidsniveau van slechts 39 db(a) behoort het nachtprogramma van Bauknecht tot een van de stilste programma's in Europa. Multizone. Doordat de spoelkracht speciaal op de onderste dan wel bovenste korf te richten is, is het mogelijk om een snelle, kleine vaat te doen. De bovenkorf kan ook verwijderd worden om zo ruimte te bieden aan bv. bakplaten in de onderste korf. De Multizone-functie bespaart tot wel 15% water en stroom.

25 AFWASSEN 25 Sensorprogramma. Het maakt niet uit hoe vuil uw vaat is, met de moderne sensortechnologie van Bauknecht bespaart u bij iedere afwascyclus tot wel 30% aan tijd, water en energie *. Speciale sensoren meten de vervuiling in het water en passen het waterverbruik, de temperatuur en het vermogen automatisch aan. Met overtuigend resultaat; een prachtig schone en droge vaat in combinatie met een extreem laag energieverbruik. * Vergelijking tussen het laagste en het hoogste verbruik bij het sensorprogramma. Waterstop. De basiswaterstop geeft zekerheid. Staat de kraan open of ontstaat er een lek, dan sluit het ventiel in de waterslang direct de kraan af. Meervoudige waterbescherming. Door de meervoudige waterbescherming van Bauknecht is waterschade door uw vaatwasser verleden tijd. Naast bescherming door interne elektronica beschermt ook een speciaal waterslot tegen onaangename verrassingen. Volledige waterbescherming. Met de volledige waterbescherming bieden we u een extra-plus aan zekerheid. Naast bescherming door interne elektronica zorgt ook een speciaal waterslot, versterkt met een mechanische zekering, ervoor dat er geen waterschade kan ontstaan. Staat de kraan open of ontstaat er een lek, dan beschermt een speciale veiligheidsklep tegen onaangename verrassingen. Stoomprogramma. Om uw vaat in de Bauknecht-vaatwasser perfect schoon en glanzend te krijgen, gebruiken we bij het intelligente en duurzame stoomprogramma alleen de natuurlijke kracht van waterdamp. Zelfs opgedroogde etensresten worden zonder voorwas zacht en effectief verwijderd. Hetzelfde geldt voor pannen en bestek. U hoeft niet langer te wachten op hygiënische schoonheid en optimale zorg.

26 00 26 Altijd fris verliefd op Bauknecht.

27 KOELEN 27 De Nr. 1 voor het optimaal bewaren van vers en diepgevroren voedsel. 1 Vis, vlees, fruit of groenten? Het maakt niet uit wat er op uw boodschappenlijstje staat, met de koelkasten van Bauknecht kunt u er zeker van zijn dat alles langer vers blijft. Innovatieve technologieën zoals ProFresh zorgen voor de perfecte condities. U proeft het verschil! 1. Op basis van interne voedseltests uitgevoerd door Bauknecht, waarbij gewichtsverlies en variatie in kleur, aangestuurd door ProFresh en FreezeControl technologie, gemeten worden. (Status november 2014). 2. Volgens SLG-test nr RR-PP Vergeleken met een NoFrost-koelkast van Bauknecht zonder ProFresh-technologie. 3. Op basis van resultaten van SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH, een onafhankelijk instituut, waarbij een Bauknecht koel/vriescombinatie met ProFreeze technologie vergeleken wordt met een Bauknecht koel/vriescombinatie zonder ProFreeze technologie. ProFresh - houdt levensmiddelen langer vers. 2 Met de innovatieve ProFresh-technologie blijven vitamines en voedingstoffen in uw voedsel optimaal behouden 2. ProFresh controleert en reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale bewaaromstandigheden voor uw levensmiddelen. Ultimate NoFrost - de ideale bewaaromstandigheden, zonder ijsvorming. ULTIMATE De unieke Ultimate NO FROST NoFrost technologie zorgt voor een maximale versheid van uw verse en diepgevroren levensmiddelen. Dankzij de twee afzonderlijke NoFrost systemen wordt geuroverdracht tussen de koelkast en diepvriezer voorkomen - en het vervelende ontdooien is niet meer nodig. ProFreeze - reduceert vriesbrand tot 50%. 3 Dankzij ProFreeze wordt vriesbrand gereduceerd tot 50%. Deze technologie vermindert temperatuurschommelingen tot een minimum en zorgt ervoor dat het voedsel zijn kwaliteit en kleur behoudt.

28 28 KOELEN & VRIEZEN Koelkasten en diepvriezers KGNF 18 A3+ IN Koel/vriescombinatie Ultimate NoFrost A+++ Energieklasse A+++ Ultimate NoFrost: 2 afzonderlijke NoFrost systemen voor ideale bewaaromstandigheden. Pro Fresh technologie 11 jaar garantie op de compressor na productregistratie Elektronische temperatuurregeling Bruto inhoud totaal: 356 liter Digital Touch Display Draairichting deuren verwisselbaar KOELGEDEELTE Netto inhoud koelgedeelte: 222 liter 4 legplateaus van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak) 3 in hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas 1 groentelade Ventilator en Multiflow systeem voor een homogene verspreiding van de temperatuur Kwalitatieve flessenhouder LED verlichting Hygiene+-filter VRIESGEDEELTE ProFreeze: reduceert vriesbrand tot 50% Netto inhoud vriesgedeelte: 97 liter 3 diepvriesladen, waarvan 1 XXL Max. bewaartijd diepvriesgedeelte bij stroomuitval 17 uur Invriescapaciteit: 15 kg/24 uur Snelvriesfunctie KGLF 18 A3+ IN Koel/vriescombinatie LessFrost A+++ Energieklasse A+++ LessFrost technologie: minder ijsvorming Elektronische temperatuurregeling Bruto inhoud totaal: 339 liter Gescheiden temperatuurregeling voor koel- en vriesgedeelte Draairichting deuren verwisselbaar KOELGEDEELTE Netto inhoud koelgedeelte: 228 liter 4 legplateaus van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak) 3 in hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas 1 groentelade Volledig automatische koelfunctie LED verlichting VRIESGEDEELTE Netto inhoud vriesgedeelte: 109 liter 3 diepvriesladen, waarvan 1 XXL Max. bewaartijd diepvriesgedeelte bij stroomuitval 35 uur Invriescapaciteit: 14 kg/24 uur Snelvriesfunctie AFMETINGEN Afmetingen (HxBxD): 189x59,5x65,5 cm AFMETINGEN Afmetingen (HxBxD): 189x59,5x65,5 cm Prijs 799, Prijs 699, ULTIMATE NO FROST TOUCH DISPLAY HYGIENE+ FILTER SNEL INVRIEZEN XXL-BOX PRO TOUCH SNEL INVRIEZEN XXL-BOX PRO TOUCH Pro Touch inox Pro Touch inox

29 KOELEN & VRIEZEN 29 KGNF 18 A2+ IN Koel/vriescombinatie Ultimate NoFrost A++ Energieklasse A++ Ultimate NoFrost: 2 afzonderlijke NoFrost systemen voor ideale bewaaromstandigheden. Pro Fresh technologie 11 jaar garantie op de compressor na productregistratie Elektronische temperatuurregeling Bruto inhoud totaal: 356 liter Draairichting deuren verwisselbaar KOELGEDEELTE Netto inhoud koelgedeelte: 222 liter 4 legplateaus van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak) 3 in hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas 1 groentelade Ventilator en Multiflow systeem voor een homogene verspreiding van de temperatuur Kwalitatieve flessenhouder LED verlichting Hygiene+-filter VRIESGEDEELTE Netto inhoud vriesgedeelte: 97 liter 3 diepvriesladen, waarvan 1 XXL Max. bewaartijd diepvriesgedeelte bij stroomuitval 17 uur Invriescapaciteit: 4 kg/24 uur Snelvriesfunctie AFMETINGEN Afmetingen (HxBxD): 189x59,5x65,5 cm Prijs 599, ULTIMATE NO FROST HYGIENE+ FILTER SNEL INVRIEZEN XXL-BOX PRO TOUCH Pro Touch inox

30 30 KOELEN & VRIEZEN Side by Side koelkast en diepvriezer - extra veel plaats voor extra veel versheid. De Side by Side koelkast en diepvriezer zijn een perfecte oplossing voor gezonde voeding op grote schaal. Als set naast elkaar of apart, bieden de Side by Side koelkast en diepvriezer voldoende ruimte voor een grote verse voorraad. Innovatieve technologieën die levensmiddelen onvergelijkbaar vers houden, snel en behoedzaam invriezen en bovendien met de beste energie-efficiëntieklasse. Hier gaan innovatieve technologieën en een geavanceerde design hand in hand. 1. Gebaseerd op interne testen uitgevoerd door Bauknecht, waarbij een Bauknecht koelkast met ProFresh technologie vergeleken wordt met een Bauknecht koelkast zonder ProFresh technologie. 2. Volgens SLG-test nr RR-PP Vergeleken met een NoFrost-koelkast van Bauknecht zonder ProFresh-technologie. ShockFreeze voor snel en behoedzaam invriezen. 2 SHOCK FREEZE Vries nu ook thuis voedsel in een recordtijd in. ShockFreeze - gebaseerd op het professionele schokvriezen - vriest met twee extra ventilatoren 2 keer sneller in dan een conventionele diepvriezer. Waardevolle voedingsstoffen, vitamines en de perfecte smaak blijven optimaal behouden. ProFresh - houdt levensmiddelen langer vers. 1 Met de innovatieve ProFresh-technologie blijven vitamines en voedingstoffen in uw voedsel optimaal behouden 1. ProFresh controleert en reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale bewaaromstandigheden voor uw

31 KOELEN & VRIEZEN 31 GKN PLATINUM SW NoFrost Diepvrieskast Energieklasse A++ NoFrost technologie Elektronische bediening Digitale display Bruto inhoud: 291 liter Deurscharnieren links, niet omkeerbaar KR PLATINUM SW Kastmodel koeler ProFresh Energieklasse A+++ Pro Fresh technologie Elektronische temperatuurregeling Digitale display Bruto inhoud totaal: 371 liter Deurscharnier rechts, niet omkeerbaar VRIESGEDEELTE Netto inhoud: 252 liter 2 vriesvakken 5 diepvriesladen, waarvan 2 XXL Shock-Freeze en snelvriesfunctie Invriescapaciteit 26 kg/24u Autonomie 24 u Volledig automatische vriesfunctie Optisch en akoestisch temperatuuralarm AFMETINGEN Afmetingen apparaat (HxBxD): 187,5 x 59,5 x 64,5 cm KOELGEDEELTE Netto inhoud koelgedeelte: 363 liter 6 legplateaus van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak) 4 in hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas 2 groentelades Ventilator en Multiflow systeem voor een homogene verspreiding van de temperatuur LED verlichting AFMETINGEN Afmetingen (HxBxD): 187,5x59,5x64,5 cm Product is side-by-side te combineren met koelkast KR PLATINUM SW Product is side-by-side te combineren met diepvriezer GKN PLATINUM SW Prijs 999, Prijs 999, SHOCK FREEZE NO FROST XXL-BOX Zwart Zwart

32 32 KOELEN & VRIEZEN GKN 19G4S A2+ IN NoFrost Diepvrieskast Energieklasse A++ NoFrost technologie Elektronische bediening Digitale display Bruto inhoud: 291 liter Makkelijk te openen deur door speciaal luchtventiel Draairichting deuren verwisselbaar VRIESGEDEELTE ProFreeze: reduceert vriesbrand tot 50% Netto inhoud vriesgedeelte: 260 liter 2 vriesvakken 5 diepvriesladen, waarvan 2 XXL Shock-Freeze en snelvriesfunctie Invriescapaciteit 22,5 kg/24u Autonomie 24 u Optisch en akoestisch temperatuuralarm AFMETINGEN Afmetingen apparaat (HxBxD): 187,5 x 59,5 x 63 cm KR 19 G4 A2+ IN Kastmodel koeler Energieklasse A++ Pro Fresh technologie Elektronische temperatuurregeling Digitale display Bruto inhoud totaal: 371 liter Draairichting deuren verwisselbaar KOELGEDEELTE Netto inhoud koelgedeelte: 363 liter 6 legplateaus van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak) 4 in hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas 2 groentelades Ventilator en Multiflow systeem voor een homogene verspreiding van de temperatuur LED verlichting Hygiene+-filter AFMETINGEN Afmetingen (HxBxD): 187,5 x 59,5 x 63 cm Product is side-by-side te combineren met KR 19G4 A2+ IN Product is side-by-side te combineren met GKN 19G4S A2+ IN Prijs 799, Prijs 699, SHOCK FREEZE NO FROST XXL-BOX PRO TOUCH HYGIENE+ FILTER PRO TOUCH Pro Touch inox Pro Touch inox

33 KOELEN & VRIEZEN 33 Een overzicht van koeltechnologieën en -functies. Voedsel moet fris en knapperig zijn en moet er goed en smaakvol uitzien. De innovatieve technologieën van Bauknecht vormen de ideale bewaaromstandigheden voor uw voedsel. Bovendien overtuigen de koel/vriescombinaties met hun gebruiksvriendelijk en modern premium design. Kwalitatieve Premium user interface - biedt een intuïtieve bediening. De nieuwe gebruikersinterface in hoogwaardige metalen look afwerking ziet er niet alleen stijlvol uit - met zijn touch control display kunnen de belangrijkste functies van de koelkast eenvoudig gecontroleerd worden. Perfecte installatie in uw keuken. De nieuwe vlakke deur is eenvoudig te openen, zelfs wanneer de koelkast / diepvriezer naast een ander apparaat staat of direct tegen de muur geplaatst wordt. Sensortechnologie herstelt de versheidstemperatuur 5 keer sneller. 2 Dankzij de sensortechnologie wordt de versheidstemperatuur 5 keer sneller bereikt dan in traditionele koelkasten. Omdat de sensor de temperatuur binnenin de koelkast constant in de gaten houdt. Daardoor blijft uw voedsel langer vers en kunt u er langer van genieten keer sneller herstel van de temperatuur vergeleken met een traditionele Bauknecht-koelkast en vriezer zonder sensortechnologie. Innovatieve verlichting - voor perfect zicht in de koelkast. De innovatieve led-verlichting zorgt voor een perfecte zichtbaarheid van de levensmiddelen. Afhankelijk van het apparaat zitten de ledlampen bovenaan, aan de zijkanten of in het midden van de Multiflow-zone.

34 34 Met Bauknecht breekt u altijd het ijs.

35 VRIEZEN 35 ShockFreeze de Nr. 1 voor snel en zorgvuldig invriezen. 1 Bauknecht gaat een stapje verder met de innovatieve ShockFreeze-technologie, zodat ingrediënten en de consistentie van de levensmiddelen worden behouden en zelfs na het ontdooien nog vers en smakelijk zijn. Slimme technologie van Bauknecht voor een professionele keuken in huis. ShockFreeze de Nr. 1 voor snel en zorgvuldig invriezen als een pro. 1 SHOCK FREEZE Vries levensmiddelen nu ook thuis in recordtijd in als een professional met de ShockFreeze-technologie. ShockFreeze vriest met twee extra ventilatoren 3 keer sneller in dan een traditionele diepvriezer. Op deze manier worden waardevolle voedingsstoffen, vitamines en smaak optimaal behouden. 1. Op basis van SLG-test nr RR-PP In vergelijking met een NoFrost koelkast van Bauknecht. 2. Vergeleken met een Bauknecht diepvriezer uit energieklasse A +. NoFrost ontdooien is verleden tijd. NO FROST Met Bauknecht behoort ontdooien tot het verleden. Dankzij de NoFrost-technologie wordt de koude lucht geventileerd in het vriesgedeelte om ijsvorming te vermijden. Met NoFrost wordt er geen ijs meer gevormd en bespaart u tegelijkertijd op energie en kosten. NoFrost-apparaten zijn nu beschikbaar in de energieklasse A +++. Energielabel A +++ bespaart 50% energie. 2 Met een Bauknecht EFFIZIENZ diepvriezer bespaart u 5 tot 50% energie op het invriezen van uw levensmiddelen.² De effectieve compressoren, het geoptimaliseerde koelcircuit en de verbeterde isolatie verminderen echter niet de capaciteit. Dit loont en hiermee levert u ook een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu.

36 36 VRIEZEN Diepvriezers GKN 19F4 A++ WS.1 NoFrost Diepvrieskast Energieklasse A++ NoFrost technologie Elektronische bediening Digital Touch Display Bruto inhoud: 291 liter Makkelijk te openen deur door speciaal luchtventiel Draairichting deuren verwisselbaar GKN 17G4 A2+ WS NoFrost Diepvrieskast Energieklasse A++ NoFrost technologie Elektronische bediening Digital Touch Display Bruto inhoud: 253 liter Makkelijk te openen deur door speciaal luchtventiel Draairichting deuren verwisselbaar VRIESGEDEELTE ProFreeze: reduceert vriesbrand tot 50% Netto inhoud: 260 liter 2 vriesvakken 5 diepvriesladen, waarvan 2 XXL Shock-Freeze en snelvriesfunctie Invriescapaciteit 24 kg/24u Autonomie 24 u Optisch en akoestisch temperatuuralarm VRIESGEDEELTE ProFreeze: reduceert vriesbrand tot 50% Netto inhoud: 222 liter 2 vriesvakken 4 diepvriesladen, waarvan 2 XXL Invriescapaciteit 26 kg/24u Autonomie 24 u Optisch en akoestisch temperatuuralarm Snelvriesfunctie AFMETINGEN Afmetingen apparaat (HxBxD): 187,5 x 59,5 x 64,5 cm AFMETINGEN Afmetingen apparaat (HxBxD): 167 x 59,5 x 64,5 cm Beschikbaar vanaf oktober 2016 Prijs 749, Prijs 649, SHOCK FREEZE NO FROST XXL-BOX NO FROST XXL-BOX Wit Wit

37 37 Meer dan techniek, dat blijkt ook uit onze service. Ook nadat u een Bauknecht apparaat hebt aangeschaft, kunt u op ons blijven rekenen. Als iets onverhoopt niet meer perfect werkt, helpt onze klantenservice u de storing snel en gemakkelijk te verhelpen zo mogelijk al aan de telefoon. En lukt dat niet, dan maken wij graag een afspraak met u om het apparaat bij u thuis weer in orde te laten maken door een technieker. Wilt u liever online een afspraak plannen? Dat kan natuurlijk ook, via GRATIS basisgarantie van 24 maanden van Bauknecht. Omdat uw tevredenheid voor ons de hoogste prioriteit heeft, bieden wij u met onze basisgarantie de eerste 24 maanden zekerheid. Mocht er zich binnen 24 maanden na de aankoop een storing aan uw apparaat voordoen, dan nemen wij de kosten voor het verhelpen van het defect, de materiaal-, arbeiden voorrijkosten voor onze rekening. U kunt ook voor een langere garantie kiezen via uw verdeler. Registreer uw Bauknecht apparaat onmiddellijk. Zodra uw apparaat geregistreerd is, verloopt de service nog beter en vooral sneller. Onze klantenservicemedewerkers weten dan namelijk exact welk model u hebt en kunnen u onmiddellijk helpen. Daarom: registreer uw apparaat onmiddellijk na aankoop! Meer informatie vindt u op Hebt u vragen? Wij zijn u graag van dienst! Bent u de gebruiksaanwijzing kwijt? Of hebt u nog vragen over het Bauknecht apparaat dat u pas hebt aangeschaft? Neem contact met ons op via: Consumentenlijn: 02/ Wij zijn u graag van dienst.

38 38 Notities

39 Notities 39

40 Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toon aangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven makkelijker. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Bauknecht. Whirlpool Belux n.v. Nijverheidslaan 3/ Strombeek-Bever Telefoon: 02/ Fax: 02/ Consumentenlijn: Telefoon: 02/ Productkenmerken en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten. Verantwoordelijke uitgever: R. Berardo, Nijverheidslaan 3, 1853 Strombeek-Bever. BE-FS-BK-2016-VL

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers 2014-2015 PowerDry de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. * De innovatieve vaatwassers van Bauknecht met PowerDry technologie,

Nadere informatie

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen Wasautomaten Droogautomaten 2013-2014 Ultimate Care - de Nr.1 * in delicaat wassen Bauknecht Wasautomaten Uw wasgoed uitzonderlijk schoon en uw kleding

Nadere informatie

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd.

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. * DROOGAUTOMATEN 2013 2014 * Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. (Rapport nr. 20130293, mei 2013),

Nadere informatie

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605 Wassen Wasmachines EWF1408WDL EWF1697HDW EWF1497HDW EWF1486GDW EWF1476GDW EWF1494DOW Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x

Nadere informatie

492,- Gratis bezorgd in Nederland

492,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT vaatwasser besteklade GSXK8254A2 492,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving Volledig geïntegreerde vaatwasser uitgevoerd met een besteklade en voorzien van een zeer laag geluidsniveau van

Nadere informatie

VAAT WASSERS 2014-2015

VAAT WASSERS 2014-2015 whirlpool VAATWASSERS 2014-2015 Het verschil tussen eenvoud en intuïtie. Whirlpool begrijpt uw behoeften en weet dat u elke dag op een unieke en speciale manier zorgt voor alle dingen die u lief zijn.

Nadere informatie

EASY KOELEN 81/120. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90 Diepvriezers 98 Overzichtstabel 100

EASY KOELEN 81/120. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90 Diepvriezers 98 Overzichtstabel 100 EASY KOELEN 81/120 Ruimte voor voorraden van een hele week betekent minder winkelen. Onze zuinige toestellen verbruiken ook minder en zijn beter voor het milieu. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90

Nadere informatie

verse levensmiddelen

verse levensmiddelen 30 verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD Van koelkasten met extra grote groenteladen voor voldoende voorraad, tot diepvriezers die extra snel invriezen. Onze koel- en vriesapparatuur is voorzien van

Nadere informatie

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT 4 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq500 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt de wasmachine niet alleen

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

853,- Gratis bezorgd in Nederland

853,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine WM16W692NL 853,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN 2012-2013

WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN 2012-2013 WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN 2012-2013 HELPEN OM EEN STRALENDERE TOEKOMST TE BOUWEN WHIRLPOOL VERSTERKT HAAR ONDERSTEUNING AAN HABITAT FOR HUMANITY IN DE STRIJD TEGEN ARMOEDIGE WOONOMSTANDIGHEDEN Whirlpool

Nadere informatie

KOELEN & VRIEZEN VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL 34 KOELEN

KOELEN & VRIEZEN VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL 34 KOELEN 34 KOELEN KOELEN & VRIEZEN Koel-vriescombinaties 38 Eendeurskoelkasten 40 Diepvriezers 43 Overzichtstabel koelen 82 VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL Een krappe ruimte Bouw het toestel netjes onder uw

Nadere informatie

Wassen en drogen Drogen

Wassen en drogen Drogen Drogen Onze droogautomaten zijn niet alleen zuinig met energie maar ook op de kleding. Drogers Wat is nieuw Handwas en dry clean only? Nu niet meer. Highlights uit de drogerrange. Leeg - zonder moeite

Nadere informatie

WHIRLPOOL KOELEN EN VRIEZEN 2014-2015

WHIRLPOOL KOELEN EN VRIEZEN 2014-2015 WHIRLPOOL KOELEN EN VRIEZEN 2014-2015 Het verschil tussen eenvoud en intuïtie. Whirlpool begrijpt uw behoeften en weet dat u elke dag op een unieke en speciale manier zorgt voor alle dingen die u lief

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

1199,- Gratis bezorgd in Nederland

1199,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH koelkast rvs KGN49AI40 1199,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 48,00 Beschrijving

Nadere informatie

2441,- Gratis bezorgd in Nederland

2441,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS side-by-side koelkast rvs KA92DAI30 2441,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat afvoeren Full service levering + 95,00 Leveren op etage met verhuislift + 210,00 Beschrijving De

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Onderschuifbaar Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt

Nadere informatie

537,- BAUKNECHT vaatwasser onderbouw GSU A++ IN. Bezorgopties. Beschrijving

537,- BAUKNECHT vaatwasser onderbouw GSU A++ IN. Bezorgopties. Beschrijving BAUKNECHT vaatwasser onderbouw GSU 81414 A++ IN 537,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen (langere levertijd) + 89,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Zeer

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display 10 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt

Nadere informatie

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431 126 LAAT DE AFWAS MAAR OVER AAN EEN ZANUSSI AFWASAUTOMAAT Zanussi maakt het huishouden voor u makkelijker, veiliger en leuker! Nu is de afwasautomaat natuurlijk al een geweldige hulp. Niet alleen wordt

Nadere informatie

975,- Gratis bezorgd in Nederland

975,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS koelkast inbouw KI72LAD30 975,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 89,00 Wijzigen draairichting deur(en) + 15,00 Levering op etage + 24,00 Beschrijving De

Nadere informatie

649,- Gratis bezorgd in Nederland

649,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV86M50EU 649,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV86M50EU is een luxe volledig

Nadere informatie

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL 734,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

930,- Gratis bezorgd in Nederland

930,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vrieskast GS54NAW41 930,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 38,00 Beschrijving

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

699,- Gratis bezorgd in Nederland

699,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw verhoogd SX69M032NL 699,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M032NL is een

Nadere informatie

WHIRLPOOL

WHIRLPOOL VRIJSTAAND GAMMA 2016-2017 Inhoud Wasautomaten Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten en diepvriezers Kookfornuizen Accessoires Service 12 36 48 62 90 99 107 De aanbevolen verkoopprijzen vermeld in deze

Nadere informatie

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE 24 25 / XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE De gespecialiseerde reiniging die u zich wenst Een goede kok beschikt over een heel arsenaal aan keukengerei, en onze ProClean vaatwassers kunnen zelfs het

Nadere informatie

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... ".. "...

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... .. ... mmm er is geen betere Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010... or... ".. "......;;.... ;!I " ;li'.; ;; " ) Q [J "'" Q'~'i:.'. \'" :'1.'..... Lt. 1 Wasautomaten SoftCare-System

Nadere informatie

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER 2 - AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN - 3 STEL U VOOR Stel u voor dat u uw favoriete trui in de wasmachine zou stoppen. Stel u

Nadere informatie

667,- Gratis bezorgd in Nederland

667,- Gratis bezorgd in Nederland AEG vaatwasser inbouw F55342VI0 667,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Aeg F55342VI0 is een volledig geïntegreerde

Nadere informatie

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : STL7233L Nieuw VAATWASSER, VOLLEDIG INTEGREERBAAR, 13 BESTEKKEN, 82 HOOGTE, 60 BREED EAN13: 8017709232429 13 bestekken Programma's: 5 + 5 snelle Temperaturen: 38, 45, 50, 55, 65, 70 C KENMERKEN: Planetarium

Nadere informatie

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan.

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan. DROGEN Energie-efficiëntieklasse Vulgewicht Startuitstel SteamSystem Easy Iron Electronic Control LCD Op dit symbool moet u letten, want A-40% staat voor zuinigheid. Deze apparaten blijven nog eens 40%

Nadere informatie

U wilt van het leven genieten. Bauknecht helpt u graag.

U wilt van het leven genieten. Bauknecht helpt u graag. Koel / Vriescombinaties - Koelers - Diepvriezers 2012-2013 U wilt van het leven genieten. Bauknecht helpt u graag. Bauknecht - altijd een goed gevoel. Innovaties zijn een traditie bij Bauknecht. De afgelopen

Nadere informatie

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life WASMACHINES - maart 2009 Technology designed for life Longer lasting clothes, less energy van Samsung maken méér mogelijk. Schone kleren wanneer jij ze nodig hebt. Maar liefst 8 kilo wasgoed in één wasbeurt

Nadere informatie

AWO 174U3 PURE 700 Wasmachine Droogkast Wave Motion technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma

AWO 174U3 PURE 700 Wasmachine Droogkast Wave Motion technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma AWO 174U3 Wave Motion technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma Startuitstel 1-24u en resttijdindicatie Speciale programma s: wol, handwas, snelwas 15 Jaarlijks water- en energieverbruik:

Nadere informatie

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

ABSOLUTECARE. Durf te drogen

ABSOLUTECARE. Durf te drogen SOLUTECRE Durf te drogen EG SOLUTECRE DURF TE DROGEN Uiterst zacht voor uw king De meeste mensen durven king van wol of zijde niet in een droogautomaat te drogen. ij een onjuiste behandeling kan wol namelijk

Nadere informatie

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER 2 - AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN - 3 STEL U VOOR Stel u voor dat u uw favoriete trui in de wasmachine zou stoppen.

Nadere informatie

1349,- Gratis bezorgd in Nederland

1349,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG wasmachine pastelblauw LBB14PB-2 1349,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar +

Nadere informatie

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed.

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed. PELGRIM wasmachine PWM110WIT 409,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten.

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wassen Wassen en drogen Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wasautomaten Wat is nieuw Highlights uit de wasautomatenrange.

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven.

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen Afwassen Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen A Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers

Nadere informatie

589,- Gratis bezorgd in Nederland

589,- Gratis bezorgd in Nederland CANDY was/droogcombinatie CSW4364D2-S 589,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

901,- Gratis bezorgd in Nederland

901,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV99M30NL 901,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV99M30NL is een inbouw vaatwasser

Nadere informatie

LONG LASTING BEAUTy FOR

LONG LASTING BEAUTy FOR * LONG LASTING EAUTy FOR your FIRES AND COLOURS * Testing among leading European brands conducted by Swiss independent institute EMPA Testmaterialien AG (Report Nr: 20120821) shows Whirlpool as the best

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

typisch asko D5544 XL (82 cm)

typisch asko D5544 XL (82 cm) D5544 XL (82 cm) Premium bovenkorf Premium onderkorf Messenrek Aantal couverts: 14 Energieklasse: A+ typisch asko Deze ASKO producten zijn verkrijgbaar bij: Remco Service, Kervelstraat 82, Apeldoorn T

Nadere informatie

verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD KOELEN / VRIEZEN

verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD KOELEN / VRIEZEN verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD Van koelkasten met extra grote groenteladen voor voldoende voorraad, tot diepvriezers die extra snel invriezen. Onze koel- en vriesapparatuur is voorzien van ingenieuze

Nadere informatie

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design.

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Garantievoorwaarden Uniek voor deze Selective Line is de mogelijkheid de

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design.

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Garantievoorwaarden Uniek voor deze Selective Line is de mogelijkheid de

Nadere informatie

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid.

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid. PRODUCT BROCHURE INTRODUCTIE Alluxe is het eigen merk van Alluance Group, trotse leverancier van ASKO, Gutmann, Steel en Sub-Zero Wolf. Merken die zich onderscheiden in kwaliteit, duurzaamheid en design.

Nadere informatie

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal LP364XT Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal EAN13: 8017709182441 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen.

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. REAL LiFE 72 AFWASSEN In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes en pannen standaard

Nadere informatie

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm STP364T Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709182427 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN 2012-2013

WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN 2012-2013 WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN 2012-2013 HELPEN OM EEN STRALENDERE TOEKOMST TE BOUWEN WHIRLPOOL VERSTERKT HAAR ONDERSTEUNING AAN HABITAT FOR HUMANITY IN DE STRIJD TEGEN ARMOEDIGE WOONOMSTANDIGHEDEN Whirlpool

Nadere informatie

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN 01/02/2015 201 5 BASISSET ACTUAL LINE AKP 443 IX CONVENTIONELE OVEN Oven met 3 kookfuncties Bovenwarmte / Onderwarmte Onderwarmte Grill 1400 Watt Mechanische tijdklok

Nadere informatie

www.whirlpool.be AWO 174U3 PURE 700 Wasmachine Droogkast Wave Motion technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma

www.whirlpool.be AWO 174U3 PURE 700 Wasmachine Droogkast Wave Motion technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma AWO 174U3 Wave Motion technologie: aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma Startuitstel 1-24u en resttijdindicatie Speciale programma s: wol, handwas, snelwas 15 Jaarlijks water- en energieverbruik:

Nadere informatie

675,- Gratis bezorgd in Nederland

675,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser SN25L230EU 675,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Beschrijving De Siemens SN25L230EU is een

Nadere informatie

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm ST732L Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709173302 13 couverts 5 standaard + 5 Quick Time programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

LONG LASTING BeAUTy FOR

LONG LASTING BeAUTy FOR * LONG LASTING eauty FOR your FIReS AND COLOURS * Testing among leading european brands conducted by Swiss independent institute empa Testmaterialien AG (Report Nr: 20120821) shows Whirlpool as the best

Nadere informatie

636,- Gratis bezorgd in Nederland

636,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SX69E003NL 636,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69E003NL is een inbouw

Nadere informatie

499,- Gratis bezorgd in Nederland

499,- Gratis bezorgd in Nederland CONSTRUCTA vaatwasser inbouw CG4A50V8 499,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Constructa CG4A50V8 is een volledig

Nadere informatie

VRIJSTAANDE TOESTELLEN

VRIJSTAANDE TOESTELLEN VRIJSTAANDE TOESTELLEN 2017 AL MEER DAN 100 JAAR INGENIEUZE IDEEËN 2 ZANUSSI GESCHIEDENIS Antonio Zanussi richt het bedrijf Zanussi op. Het eerste gasfornuis. De eerste Zanussi vaatwasser. Introductie

Nadere informatie

We hebben constant ongeveer apparaten in voorraad in Silkeborg, daarom kunnen we dan ook snelle en constante leveringen garanderen.

We hebben constant ongeveer apparaten in voorraad in Silkeborg, daarom kunnen we dan ook snelle en constante leveringen garanderen. Premium collection Scandomestic is opgericht in 2006 ontstaan uit een aantal medewerkers met een Lange ervaring in de verkoop van huishoudelijke apparaten en producten voor professioneel gebruik, die we

Nadere informatie

1299,- Gratis bezorgd in Nederland

1299,- Gratis bezorgd in Nederland ASKO wasmachine rvs W4086C.S 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping 12,00 gratis Aansluiten op trekschakelaar +

Nadere informatie

549,- Gratis bezorgd in Nederland

549,- Gratis bezorgd in Nederland LIEBHERR vrieskast tafelmodel no-frost GNP1066-20 549,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken en installeren + 15,00 Levering op etage + 19,00 Bezorgopties Oude koelkast

Nadere informatie

#1 GLOBAL Z-SERIES. VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL

#1 GLOBAL Z-SERIES. VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL #1 GLOBAL Z-SERIES VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL KLEUREN CUSTOMIZE Vrijstaand volledig inox (rvs) ORGS2DBF60

Nadere informatie

WASSEN, DROGEN, AFWASSEN 2012-2013

WASSEN, DROGEN, AFWASSEN 2012-2013 WASSEN, DROGEN, AFWASSEN 2012-2013 HELPEN OM EEN STRALENDERE TOEKOMST TE BOUWEN WHIRLPOOL VERSTERKT HAAR ONDERSTEUNING AAN HABITAT FOR HUMANITY IN DE STRIJD TEGEN ARMOEDIGE WOONOMSTANDIGHEDEN Whirlpool

Nadere informatie

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS 44 VAATWASSERS AFWASSEN Volledig integreerbaar 48 45 cm + integreerbaar 49 Overzichtstabel s 87 DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE U kunt kiezen uit volledig geïntegreerde modellen waarbij de volledig

Nadere informatie

Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open 1000,-

Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open 1000,- 1 van 5 7-1-2019 14:34 Fabrikant Bosch MDA open Bosch MDA Exclusief Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open Siemens MDA Extra Klasse Siemens MDA Extra Klasse Siemens MDA open 800,- 900,- 1000,- Inbouw-vaatwasser

Nadere informatie

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen.

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. AEG vaatwasser inbouw F56312IM0 455,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Half geïntegreerde inbouw vaatwasser uitgevoerd

Nadere informatie

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden.

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden. SIEMENS vaatwasser inbouw SX69M036NL 848,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M036NL is een inbouw

Nadere informatie

WASSEN, DROGEN, AFWASSEN 2012-2013

WASSEN, DROGEN, AFWASSEN 2012-2013 WASSEN, DROGEN, AFWASSEN 2012-2013 INHOUD wassen drogen afwassen accessoires 8 18 26 33 XXX XXX 2 HELPEN OM EEN STRALENDERE TOEKOMST TE BOUWEN WHIRLPOOL VERSTERKT HAAR ONDERSTEUNING AAN HABITAT FOR HUMANITY

Nadere informatie

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro!

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Aankoopgids Lave-linges Wasmachines Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. LAAT ONZE WASMACHINES HET VUILE WERK OPKNAPPEN! Vandaag

Nadere informatie

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem.

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-06-17 iq800 iq800 Wasmachine iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. Producteigenschappen

Nadere informatie

VRIJSTAANDE TOESTELLEN

VRIJSTAANDE TOESTELLEN VRIJSTAANDE TOESTELLEN 2018 INTRO AAN ALLES GEDACHT Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor uzelf. De toestellen van Zanussi zijn als een extra paar handen in huis. Zo kan u doen

Nadere informatie

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOE LING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOE LING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN OVENS. KOOKPLTEN. DMPKPPEN. KOE LING. VTWS. KRNEN EN SPOELBKKEN 2 0 1 3 BSISSET ZOB10401XK Conventionele oven Energieklasse Volume: liter 4 OVENFUNCTIES Onderwarmte Bovenwarmte Boven- en onderwarmte Mechanische

Nadere informatie

549* Creating Happier Homes

549* Creating Happier Homes H U I S H O U D T O E S T E L L E N Creating Happier Homes WF81F5E5P4W WASMACHINE Capaciteit: 8kg Label: + Digital Inverter Motor Premium Display Keramisch verwarmingselement Crystal White deur 549 Ook

Nadere informatie

Het doseerwonder: W1 TwinDos. Ervaar het gemak van Domotica. Onze nieuwste aanwinst! Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat

Het doseerwonder: W1 TwinDos. Ervaar het gemak van Domotica. Onze nieuwste aanwinst! Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat Speciale uitgave van uw Miele Innovation Centre - april 2016 Het doseerwonder: W1 TwinDos Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat Ervaar het gemak van Domotica Het SmartHome-pakket

Nadere informatie

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 AEG vaatwasser inbouw F56322IM0 693,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Prijstechnisch zeer interessante inbouw

Nadere informatie

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting. Inbouwbreedte 45 CM. Energieefficiëntieklasse

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting. Inbouwbreedte 45 CM. Energieefficiëntieklasse Vaatwassers 143 VAATWASSERS 55 CM Inbouwbreedte 45 CM Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting Energieefficiëntieklasse A+ verbruikt 11% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model. AUTO

Nadere informatie

1118,- Gratis bezorgd in Nederland

1118,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG vaatwasser inbouw verhoogd STLA865A-1 1118,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Extra service Oude apparaat afvoeren gratis

Nadere informatie

1249,- Gratis bezorgd in Nederland

1249,- Gratis bezorgd in Nederland LIEBHERR koelkast inbouw ICU3324-20 1249,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 99,00 Wijzigen draairichting deur(en) + 15,00 Levering op etage + 24,00 ACTIE: 7 JAAR

Nadere informatie

999,- Gratis bezorgd in Nederland

999,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE vaatwasser inbouw G4268 SCVi XXL Active 999,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 ACTIE: Koop voor 31 aug. 2017 deze Miele

Nadere informatie

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving MIELE wasmachine WMF 120 WCS 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN

WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN WASSEN, DROGEN, VAATWASSEN 2012-2013 INHOUD wassen drogen vaatwassen accessoires 8 18 26 33 XXX XXX 2 HELPEN OM EEN STRALENDERE TOEKOMST TE BOUWEN WHIRLPOOL VERSTERKT HAAR ONDERSTEUNING AAN HABITAT FOR

Nadere informatie

Afwassen. Vaatwassers

Afwassen. Vaatwassers Afwassen Vaatwassers 106 Afwassen A INVERTER 15 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers zijn zeer energiezuinig. Sommige toestellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++. TimeBeam projecteert

Nadere informatie

superpromo's 349,- 299,- 379,99 349,99 1.400 t/m condensatie 7 kg BEKO wasmachine 11 programma s Uitgestelde start 3-6-9 u

superpromo's 349,- 299,- 379,99 349,99 1.400 t/m condensatie 7 kg BEKO wasmachine 11 programma s Uitgestelde start 3-6-9 u 349,- 379,99 349,99 WMB 71421 M Beko Condensatiedroogkast DC 7230 15 programma s superpromo's Profiteer van onze superpromo s van 3 januari tot 30 januari 2013 Wassen en drogen 359,99 WMB 61421 M 6 kg

Nadere informatie

Vrijstaande toestellen / 2015

Vrijstaande toestellen / 2015 Vrijstaande toestellen / 2015 INHOUDSTAFEL WASSEN & DROGEN VAATWASSERS KOELEN FORNUIZEN SERVICE 5 9 10 17 19 Wasmachines 5 Wasmachine Toplade 6 Droogkasten 7 Toebehoren 6 Koel/vriescombinaties 10 Eendeurkoelkasten

Nadere informatie

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving ASKO wasmachine MALMO 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

464,- Gratis bezorgd in Nederland

464,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT koelkast inbouw KRIE2125/A++ 464,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 79,00 Wijzigen draairichting deur + 15,00 Levering op etage + 24,00 Beschrijving De

Nadere informatie

KOELING/ PERFEKT FIT. Energieklasse A+ Klimaatklasse: N-ST Kleur: vingervlekvrije inox Energieverbruik per jaar: (links/rechts toestel) 281/164 kwu

KOELING/ PERFEKT FIT. Energieklasse A+ Klimaatklasse: N-ST Kleur: vingervlekvrije inox Energieverbruik per jaar: (links/rechts toestel) 281/164 kwu 34 35 Kwaliteitvolle ingrediënten Iedere serieuze kok wil de lekkerste en fijnste ingrediënten gebruiken om ervoor te zorgen dat ieder gerecht perfect is. Onze ProFresh koel/vriescombinaties bieden de

Nadere informatie

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf.

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare

Nadere informatie