Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten."

Transcriptie

1 Wassen en drogen Wassen Wassen en drogen Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten.

2 Wassen en drogen Wasautomaten Wat is nieuw Highlights uit de wasautomatenrange. Woolmark gold gecertificeerd Getest en goedgekeurd door de Woolmark Company. In Electrolux was- of droogautomaten met een Woolmark Silver certificaat kan probleemloos wollen kleding met machine wasbaar op het etiket worden gewassen en gedroogd. Heeft de Electrolux automaat een Woolmark Gold certificaat, dan kan zelfs wollen of zijden kleding met handwas - label veilig worden gewassen en gedroogd. Uiteraard wel met het speciale wolprogramma. Wassen en drogen in één apparaat Nu kunt u zelfs een hele familiewas in één keer wassen en drogen dankzij de 8 kg was- en 7 kg droogcapaciteit. Beter dan ooit: SteamSystem range Professionele wasserijen verfrissen en ontkreuken met behulp van stoom. Onze stoomprogramma s geven u dezelfde mogelijkheden met één druk op de toets. SoftDrum Extra behoedzaam voor kleding: de XXL trommel met soft patroon helpt kleding de ideale vorm te behouden.

3 Wassen en drogen A+++-20%* met 0 verbruik in standby-stand De meest energie-efficiënte wasautomaat van Electrolux. Schakelt automatisch uit na beëindiging van het programma. *20% energie efficiënter in vergelijking tot de grenswaarde van energie-efficiëntieklasse A+++ (EEI 46) volgens EU Norm 1061/2010. De beste Inverter Technologie ooit Energie-efficiënt, stil en betrouwbaar. En de 10 jaar garantie op de inverter motor is goed voor uw gemoedsrust. MyFavouritesPlus Gemakkelijker en sneller: de wasautomaat die de meest gebruikte combinaties van programma s onthoudt. Uniek op de markt. Gewichtsensor met doseeradvies De wasautomaat adviseert hoeveel wasmiddel een was nodig heeft gebaseerd op het gewicht. Dit bespaart geld en men gebruikt nooit meer wasmiddel dan nodig is voor het beste resultaat. 10 kg met DirectSpray De wasautomaat stemt de hoeveelheid water en energie exact af op de hoeveelheid was.

4 Wassen en drogen Wasautomaten Goed om te weten Welke innovaties uit onze Inspiration Range kunt u goed gebruiken. Verbluffend intelligent Exclusief witte tekst en symbolen op de zwarte achtergrond van het LCD-scherm. Gewichtsensor Toont het gewicht van het wasgoed in de trommel en de maximale capaciteit van het gekozen programma. Hoeveel wasmiddel? Geeft de juiste hoeveelheid wasmiddel (in ml) aan zodat nooit meer dan nodig wordt gebruikt voor het ideale wasresultaat. TimeManager De gebruiker bepaalt hoe lang het wasprogramma duurt.

5 Wassen en drogen Vijf redenen om een Electrolux SteamSystem wasautomaat te kiezen 1 3in1: wassen, ontkreuken, opfrissen Was kleding zoals altijd. Kies dan een stoomprogramma om het wasgoed te ontkreuken en op te frissen. 3 Minder strijken Stoom ontspant de textielvezels en ontkreukt. Sommige kleding hoeft niet eens meer te worden gestreken. 4 Het nieuwe dry clean De snelste en meest natuurlijke manier om kleding thuis op te frissen. Men bespaart een trip naar de stomerij én geld. Zelfs dry clean only kleding kan worden opgefrist. 2 Kleding krijgt de verzorging die ze verdient Stoom is behoedzaam en helpt kleding zo lang mogelijk als nieuw te blijven. Zie het verschil Stoom dringt diep in de weefsels door, breekt geurtjes af en ontspant de vezels voor een fris en ontkreukt resultaat. Gedragen en gekreukt Gestoomd en opgefrist 5 Geen chemicaliën Het stoomprogramma zorgt voor een natuurlijke en zachte opfriskuur van kleding. En het verbruikt minder dan 0,2 kwh! Electrolux TimeManager Maar 15 minuten tijd voor een wasje? Geen probleem. De TimeManager optie staat toe de programmaduur af te stemmen op de beschikbare tijd. Dus verkort of verleng de programmaduur naar wens. EcoInfo Welk programma of opties men ook kiest. EcoInfo duidt op een schaal van 1 tot 6 aan hoe energie-efficiënt de keuze is. Tailor made Stemt elke was af op vuilgraad, temperatuur en textielsoort. Verkorten of verlengen Bij Electrolux TimeManager is de programmaduur met 5 stappen te verkorten. Is tijd niet belangrijk dan kan de duur in 2 stappen worden verlengd om energie te besparen. Tot 8 tijdopties Er zijn 8 programmaduur opties. Gemakkelijk in gebruik Helder en intuïtief bedieningspaneel maakt het makkelijk om te gebruiken. Superkorte programma s Met de keuze uit 15 tot 150 minuten is de tijd altijd met de gebruiker.

6 Wassen en drogen -20% 10 Energie-efficiëntieklasse A+++-20% Staat voor extra zuinigheid. Apparaten uit deze klasse blijven nog eens 20% onder de al zeer strenge grenswaarde van energieefficiëntieklasse A+++. Maximaal vulgewicht De ruime 10 kg wasautomaat kan een grote was prima aan, biedt voldoende ruimte aan tere weefsels en dankzij de grote vulopening zijn dekbedden ook geen probleem. Inverter motor De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten in minder tijd. Bovendien geeft Electrolux 10 jaar garantie op deze motor. TimeManager Stem de wastijd af op de was met behulp van de 8 tijdniveaus en met behoud van het beste wasresultaat. A Droogresultaat Droogtegraad na het centrifugeren. Gemeten in schaalwaarden A (goed) t/m G (matig). DirectSpray Kortere wastijden en een beter wasresultaat zijn het voordeel van het ingenieuze Direct Spray systeem Centrifugeertoerental Dankzij het hoge centrifugeertoerental van 1600 tpm wordt de droogtijd sterk verkort. SteamSystem Met behulp van de stoomfunctie wordt kleding voorzichtig ontkreukt en worden onaangename geuren verwijderd. Startuitstel Met behulp van startuitstel kan de start van het programma eenvoudig worden uitgesteld, bijvoorbeeld tot de voor deeluren. LCD-scherm In één oogopslag op de hoogte van de gekozen instellingen.

7 Wasautomaat EWF1408WDL -20% B Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en frissen uw kleding op. In een mum van tijd kunt u uw opgefriste kleding weer dragen, of is het veel makkelijker deze te strijken. Stem de duur van de wascyclus af op uw planning en blijf energiezuinig past. Dankzij TimeManager kunt u de wascyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. MyFavouritePlus - Een wasautomaat die meedenkt Deze wasautomaat onthoudt uw meest gebruikte instellingen, zodat u ze de volgende keer met slechts één aanraking kunt activeren. 20% zuiniger dan een wasautomaat met energieklasse A+++ Woolmark Gold Certificaat gegarandeerd de zachtste behandeling Full TouchControl LCD scherm met tekst weergave TimeManager met EcoInfo Gewichtssensor met doseeradvies XXL vulopening en Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 605 Maximaal vulgewicht (kg): 10 Energie-efficiëntieklasse: A+++ (liter): Trommelverlichting voor optimaal zicht in de wasautomaat SteamSystem stoomprogramma s MyFavouritePlus geheugenfunctie Direct Spray systeem AutoOff Kinderbeveiliging Overloopbeveiliging met Aqua Control sensor Gewichtsensor voor optimaal wasmiddelgebruik Energieverbruik in uit stand (W): 0.05 Energieverbruik in stand-by (W): 0.05 Droogresultaat: B 1400 Geluidsniveau bij wassen (db): 51 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 76 Restvochtpercentage: 52 * 20% meer energieefficiënt (31,9) in vergelijking met de limiet van energieklasse A+++ (EEI 46) berekend volgens EU Richtlijn 1061/2010

8 Wasautomaat EWF1697HDW -10% A Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en frissen uw kleding op. In een mum van tijd kunt u uw opgefriste kleding weer dragen, of is het veel makkelijker deze te strijken. Stem de duur van de wascyclus af op uw planning en blijf energiezuinig past. Dankzij TimeManager kunt u de wascyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. Activeer snel uw favoriete instellingen voor elke lading Dankzij de MyFavourites-functie kunt u snel al uw favoriete instellingen activeren telkens wanneer u deze wasautomaat gebruikt. 10% zuiniger dan een wasautomaat met energieklasse A+++ Groot LCD met TouchControl bediening Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 605 TimeManager met EcoInfo Maximaal vulgewicht (kg): 9 HiFi programmaknop Energie-efficiëntieklasse: A+++ LED programma indicators (liter): 188, XXL vulopening en Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel SteamSystem stoomprogramma s MyFavourites geheugenprogramma s AutoOff Kinderbeveiliging Overloopbeveiliging met Aquastop-slang Water en energie worden automatisch aangepast naargelang de lading Electrolux professionele Inverter motor met 10 jaar garantie Energieverbruik in uit stand (W): 0,05 Energieverbruik in stand-by (W): 0,05 Droogresultaat: A 1600 Geluidsniveau bij wassen (db): 51 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 77 Restvochtpercentage: 43 * 10% meer energieefficiënt (31,9) in vergelijking met de limiet van energieklasse A+++ (EEI 46) berekend volgens EU Richtlijn 1061/2010

9 Wasautomaat EWF1687HDW -10% A Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en frissen uw kleding op. In een mum van tijd kunt u uw opgefriste kleding weer dragen, of is het veel makkelijker deze te strijken. Stem de duur van de wascyclus af op uw planning en blijf energiezuinig past. Dankzij TimeManager kunt u de wascyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. Activeer snel uw favoriete instellingen voor elke lading Dankzij de MyFavourites-functie kunt u snel al uw favoriete instellingen activeren telkens wanneer u deze wasautomaat gebruikt. 10% zuiniger dan een wasautomaat met energieklasse A+++ Groot LCD met TouchControl bediening Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 605 TimeManager met EcoInfo Maximaal vulgewicht (kg): 8 HiFi programmaknop Energie-efficiëntieklasse: A+++ LED programma indicators (liter): 162, XXL vulopening en Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel SteamSystem stoomprogramma s MyFavourites geheugenprogramma s AutoOff Kinderbeveiliging Overloopbeveiliging met Aquastop-slang Capaciteit van 8 kg zodat u zo veel, of zo weinig, kunt wassen als nodig is Electrolux professionele Inverter motor met 10 jaar garantie Energieverbruik in uit stand (W): 0,05 Energieverbruik in stand-by (W): 0,05 Droogresultaat: A 1600 Geluidsniveau bij wassen (db): 51 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 77 Restvochtpercentage: 43 * 10% zuiniger dan de limiet van energie-efficiëntieklasse A+++ (EEI 46) berekend volgens EU-richtlijn 1061/2010

10 Wasautomaat EWF1486ODW -10% B Verlaag het energieverbruik van uw was tot 50% U kunt deze wasautomaat rechtstreeks aansluiten op uw warmwatersysteem en zo tot 50% energie besparen. Een eenvoudig idee met grote resultaten. Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en frissen uw kleding op. In een mum van tijd kunt u uw opgefriste kleding weer dragen, of is het veel makkelijker deze te strijken. Stem de cyclus af op uw planning - niet andersom past. Dankzij TimeManager kunt u de cyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. LCD met TouchControl bediening Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 605 TimeManager Maximaal vulgewicht (kg): 8 HiFi programmaknop Energie-efficiëntieklasse: A+++ LED programma indicators (liter): 162, XXL vulopening en Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel SteamSystem stoomprogramma s Warmwater aansluiting voor een nog lager energieverbruik Kinderbeveiliging Energieverbruik in uit stand (W): 0,48 Beveiligd tegen overlopen Energieverbruik in stand-by (W): 0,48 10% zuiniger dan een wasautomaat met energieklasse A+++ Electrolux professionele Inverter motor met 10 jaar garantie Capaciteit van 8 kg zodat u zo veel, of zo weinig, kunt wassen als nodig is Droogresultaat: B 1400 Geluidsniveau bij wassen (db): 51 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 75 Restvochtpercentage: 52 * 10% zuiniger dan de limiet van energie-efficiëntieklasse A+++ (EEI 46) berekend volgens EU-richtlijn 1061/2010

11 Wasautomaat EWF1486GDW B Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en frissen uw kleding op. In een mum van tijd kunt u uw opgefriste kleding weer dragen, of is het veel makkelijker deze te strijken. Stem de cyclus af op uw planning - niet andersom past. Dankzij TimeManager kunt u de cyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. Verspil nooit energie bespaar altijd geld Met een energieklasse A+++ zorgt deze wasautomaat beter voor het milieu en uw wasgoed, en bespaart u ook nog eens geld. Capaciteit van 8 kg zodat u zo veel, of zo weinig, kunt wassen als nodig is Gebruiksvriendelijke TouchControl bediening voor intuïtieve navigatie naar alle opties Ruime trommelopening voor gemakkelijke toegang LCD met TouchControl bediening Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 605 TimeManager Maximaal vulgewicht (kg): 8 HiFi programmaknop Energie-efficiëntieklasse: A+++ LED programma indicators (liter): 180, XXL vulopening en Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel SteamSystem stoomprogramma s Wasprogramma s: Aan/Uit, Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Jeans, Spoelen, Centrifugeren/Pompen, Dekens, Outdoor, Snel 14 min, Stoom opfrissen, Stoom synthetica, Stoom katoen Kinderbeveiliging Beveiligd tegen overlopen Energieverbruik in uit stand (W): 0,48 Energieverbruik in stand-by (W): 0,48 Droogresultaat: B 1400 Geluidsniveau bij wassen (db): 56 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 75 Restvochtpercentage: 52

12 Wasautomaat EWF1676GDW A Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en frissen uw kleding op. In een mum van tijd kunt u uw opgefriste kleding weer dragen, of is het veel makkelijker deze te strijken. Stem de cyclus af op uw planning - niet andersom past. Dankzij TimeManager kunt u de cyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. Verspil nooit energie bespaar altijd geld Met een energieklasse A+++ zorgt deze wasautomaat beter voor het milieu en uw wasgoed, en bespaart u ook nog eens geld. Gebruiksvriendelijke TouchControl bediening voor intuïtieve navigatie naar alle opties Ruime trommelopening voor gemakkelijke toegang LED-lampjes vergemakkelijkt intuïtieve selectie van de instellingen LCD met TouchControl bediening Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 522 TimeManager Maximaal vulgewicht (kg): 7 HiFi programmaknop Energie-efficiëntieklasse: A+++ LED programma indicators (liter): 167, Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel SteamSystem stoomprogramma s Wasprogramma s: Aan/Uit, Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Jeans, Spoelen, Centrifugeren/Pompen, Dekens, Sport licht, Snel 14 min, Stoom opfrissen, Stoom synthetica, Stoom katoen Kinderbeveiliging Beveiligd tegen overlopen Energieverbruik in uit stand (W): 0,48 Energieverbruik in stand-by (W): 0,48 Droogresultaat: A 1600 Geluidsniveau bij wassen (db): 56 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 77 Restvochtpercentage: 44

13 Wasautomaat EWF1476GDW B Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en frissen uw kleding op. In een mum van tijd kunt u uw opgefriste kleding weer dragen, of is het veel makkelijker deze te strijken. Stem de cyclus af op uw planning - niet andersom past. Dankzij TimeManager kunt u de cyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. Verspil nooit energie bespaar altijd geld Met een energieklasse A+++ zorgt deze wasautomaat beter voor het milieu en uw wasgoed, en bespaart u ook nog eens geld. Gebruiksvriendelijke TouchControl bediening voor intuïtieve navigatie naar alle opties Ruime trommelopening voor gemakkelijke toegang LED-lampjes voor intuïtieve selectie van de instellingen LCD met TouchControl bediening Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 522 TimeManager Maximaal vulgewicht (kg): 7 HiFi programmaknop Energie-efficiëntieklasse: A+++ LED programma indicators (liter): 167, Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel SteamSystem stoomprogramma s Wasprogramma s: Aan/Uit, Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Jeans, Spoelen, Centrifugeren/Pompen, Dekens, Sport licht, Snel 14 min, Stoom opfrissen, Stoom synthetica, Stoom katoen Kinderbeveiliging Beveiligd tegen overlopen Energieverbruik in uit stand (W): 0,48 Energieverbruik in stand-by (W): 0,48 Droogresultaat: B 1400 Geluidsniveau bij wassen (db): 56 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 75 Restvochtpercentage: 52

14 Wasautomaat EWT1366EDW B Stem de cyclus af op uw planning - niet andersom past. Dankzij TimeManager kunt u de cyclus aanpassen en uw was zal klaar zijn wanneer u dat wenst. Bescherm het milieu en verzorg tegelijk uw wasgoed Met deze wasautomaat krijgt u een geweldig wasresultaat terwijl u de energie efficiënter gebruikt. Deze bovenlader heeft energie-efficiëntie klasse A++. Opent zachtjes voor meer veiligheid Deze bovenlader beschikt over deuren met het SoftOpening systeem, zodat u altijd veilig toegang tot de binnenkant heeft. Startuitstel stel de starttijd van de cyclus tot max. 20 uren uit LED-lampjes voor intuïtieve selectie van de instellingen Gebruiksvriendelijke TouchControl bediening voor intuïtieve navigatie naar alle opties LCD met TouchControl bediening TimeManager HiFi programmaknop LED programma indicators Startuitstel SoftOpening systeem Automatische trommel positionering Stelpoten: 2 verstelbare en 2 rollers Wasprogramma s: 5 hemden, Katoen, Katoen Eco, Gordijnen, Fijne was, Dekens, Jeans, Lingerie 40, Spoelen, Zijde, Centrifugeren/Pompen, Outdoor, Synthetica, Wol Afmetingen hxbxd (mm): 890 x 400 x 600 Maximaal vulgewicht (kg): 6 Energie-efficiëntieklasse: A++ (liter): Energieverbruik in uit stand (W): 0.5 Energieverbruik in stand-by (W): 0.5 Droogresultaat: B 1300 Geluidsniveau bij wassen (db): 57 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 77 Restvochtpercentage: 53

15 Wasautomaat EWT1262EDW B Bescherm het milieu en verzorg tegelijk uw wasgoed Met deze wasmachine krijgt u een geweldig wasresultaat terwijl u de energie efficiënter gebruikt. Deze bovenlader heeft energieefficiëntie klasse A++. Geniet van een beetje meer vrijheid - stel de start van het programma uit U kunt de wasmachine instellen om pas na 3, 6 of 9 uur te beginnen. Handig als u gebruik maakt van een nachttarief. Slimme functies, eenvoudig te selecteren en te bedienen Deze wasmachine beschikt niet alleen over slimme functies, maar ze zijn ook zeer toegankelijk dankzij de gebruiksvriendelijke TouchControl bediening. Smalle afmetingen gecombineerd met een capaciteit van 6 kg LED programma indicators Startuitstel Automatische trommel positionering Zijde programma voor kwetsbare kledingstukken Stelpoten: 2 verstelbare en 2 rollers Extra wieltje voor makkelijke verplaatsing Wasprogramma s: 5 hemden, Katoen, Katoen Eco, Gordijnen, Fijne was, Afpompen, Dekens, Jeans, Spoelen, Zijde, Centrifugeren, Outdoor, Synthetica, Wol Afmetingen hxbxd (mm): 890 x 400 x 600 Maximaal vulgewicht (kg): 6 Energie-efficiëntieklasse: A++ (liter): Energieverbruik in uit stand (W): 0.5 Energieverbruik in stand-by (W): 0.5 Droogresultaat: B 1200 Geluidsniveau bij wassen (db): 57 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 76 Restvochtpercentage: 53

16 Was/droogcombinatie EWW1686HDW A Een was/droogcombinatie die ook helpt bij het strijken De stoomprogramma s ontkreuken en verfrissen uw kleding. U kunt uw kledingstukken binnen de kortste keren weer dragen en ze zijn gemakkelijk te strijken. Stem de cyclus af op uw behoeften en wensen past. Dankzij TimeManager kunt u de cyclus aanpassen en is de was klaar wanneer u dat wilt. Superefficiënt energieverbruik, in elke fase van het wasproces Deze was/droogcombinatie wast en droogt niet alleen, hij gebruikt energie op een superefficiënte manier - dit wordt gegarandeerd door het energie-efficiëntieklasse A label. Grote was- en droogcapaciteit om meer in één keer te doen LCD scherm voor een duidelijk overzicht LCD met TouchControl bediening TimeManager HiFi programmaknop LED programma indicators XXL vulopening en Soft Drum Inverter motor met 10 jaar garantie Startuitstel SteamSystem stoomprogramma s Mogelijkheid tot tijdgestuurd drogen Kinderbeveiliging Overloopbeveiliging met AquaControl Anti-schuim spoelsysteem Droogsysteem: condensatie Programma s: Aan/Uit, Katoen, Katoen met voorwas, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Dekens, Spoelen, Centrifugeren/Pompen, Wol drogen, Synthetica drogen, Katoen drogen, Stoom opfrissen, Stoom ontkreuken Afmetingen hxbxd (mm): 850 x 600 x 605 Energie-efficiëntieklasse: A Energieverbruik wassen/drogen (kwh): 5.44 Energieverbruik wassen (kwh): 1.04 Wasresultaat: A Restvochtpercentage: 44 Max. centrifugeertoerental (tpm): 1600 Maximaal vulgewicht (kg): 8 Maximaal vulgewicht (kg): 7 Waterverbruik per cyclus (liter): 97 Waterverbruik bij Katoen 60 C (liter): 59 Duur katoen 60 C kastdroog (min): 0 Energieverbruik per jaar wassen & drogen (kwh): 1088 Waterverbruik per jaar wassen & drogen (liter): Energieverbruik per jaar (kwh): 208 Waterverbruik per jaar (liter): Geluidsniveau bij wassen (db): 51 Geluidsniveau bij centrifugeren (db): 77 Geluidsniveau bij drogen (db): 63

Wassen en drogen Drogen

Wassen en drogen Drogen Drogen Onze droogautomaten zijn niet alleen zuinig met energie maar ook op de kleding. Drogers Wat is nieuw Handwas en dry clean only? Nu niet meer. Highlights uit de drogerrange. Leeg - zonder moeite

Nadere informatie

Energieklasse. Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++-20%.

Energieklasse. Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++-20%. Wassen : -20% 10 1600 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse +++-20%. Wascapaciteit Zwiersnelheid LCD display

Nadere informatie

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Onze wasmachines gaan delicaat om met uw wasgoed en houden het verbruik scherp in de gaten.

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Onze wasmachines gaan delicaat om met uw wasgoed en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wassen en drogen Onze wasmachines gaan delicaat om met uw wasgoed en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wasmachines: -20% 10 A Energieklasse Onze Electrolux Inspiration

Nadere informatie

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan.

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan. DROGEN Energie-efficiëntieklasse Vulgewicht Startuitstel SteamSystem Easy Iron Electronic Control LCD Op dit symbool moet u letten, want A-40% staat voor zuinigheid. Deze apparaten blijven nog eens 40%

Nadere informatie

top merk WASSEN Producteigenschappen

top merk WASSEN Producteigenschappen WASSEN Producteigenschappen top merk Woolmark is s werelds meest vermaarde logo. Dit logo is nu ook terug te vinden op Electrolux wasautomaten goed nieuws voor u en voor uw kostbare wol. Het onmiskenbare

Nadere informatie

de AEG wasautomaten ook nog eens het laagste waterverbruik in vergelijking met de meeste standaard wasautomaten.

de AEG wasautomaten ook nog eens het laagste waterverbruik in vergelijking met de meeste standaard wasautomaten. partner assortiment / 2012 8 reinigen / nauwkeurig en behoedzaam Individuele behandeling voor elk soort wasgoed Om te garanderen dat al uw kleding de best mogelijke behandeling krijgt heeft u een wasautomaat

Nadere informatie

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605 Wassen Wasmachines EWF1408WDL EWF1697HDW EWF1497HDW EWF1486GDW EWF1476GDW EWF1494DOW Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x

Nadere informatie

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER 2 - AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN - 3 STEL U VOOR Stel u voor dat u uw favoriete trui in de wasmachine zou stoppen. Stel u

Nadere informatie

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER 2 - AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN - 3 STEL U VOOR Stel u voor dat u uw favoriete trui in de wasmachine zou stoppen.

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Onderschuifbaar Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life WASMACHINES - maart 2009 Technology designed for life Longer lasting clothes, less energy van Samsung maken méér mogelijk. Schone kleren wanneer jij ze nodig hebt. Maar liefst 8 kilo wasgoed in één wasbeurt

Nadere informatie

20 reinigen AEG_Brochure vrijstaand-ope-4.indd :13

20 reinigen AEG_Brochure vrijstaand-ope-4.indd :13 20 reinigen reinigen 21 REINIGEN/ 22 DROOGAUTOMATEN 44 AF 60 Al onze apparaten zorgen uitstekend voor uw kleding. Of u nu veel of weinig was heeft, met hardnekkige vlekken of gemaakt van delicate materialen,

Nadere informatie

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem.

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-06-17 iq800 iq800 Wasmachine iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. Producteigenschappen

Nadere informatie

Afwassen. Vaatwassers

Afwassen. Vaatwassers Afwassen Vaatwassers 106 Afwassen A INVERTER 15 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers zijn zeer energiezuinig. Sommige toestellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++. TimeBeam projecteert

Nadere informatie

853,- Gratis bezorgd in Nederland

853,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine WM16W692NL 853,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

Handleiding. Wasmachine BWF47T-WW/CW BWF48T-CW/R/B

Handleiding. Wasmachine BWF47T-WW/CW BWF48T-CW/R/B Handleiding Wasmachine BWF47T-WW/CW BWF48T-CW/R/B Het bedieningspaneel De selectieknop U kiest hier het gewenste programma. LED-scherm Het lampje van uitgestelde start licht op om u de uitgestelde starttijd

Nadere informatie

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design.

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Garantievoorwaarden Uniek voor deze Selective Line is de mogelijkheid de

Nadere informatie

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design.

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Garantievoorwaarden Uniek voor deze Selective Line is de mogelijkheid de

Nadere informatie

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT 4 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq500 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt de wasmachine niet alleen

Nadere informatie

DROOGAUTOMATEN/ CONDENSATIE MET WARMTEpOMp 53 CONDENSATIE 56 LUCHTAFVOER 59

DROOGAUTOMATEN/ CONDENSATIE MET WARMTEpOMp 53 CONDENSATIE 56 LUCHTAFVOER 59 44 reinigen reinigen 45 / CONDENSATIE MET WARMTEpOMp 53 CONDENSATIE 56 LUCHTAFVOER 59 45 reinigen 46 reinigen / ZACHT MAAR GRONDIG Gelijkmatig en voorzichtig drogen Kwetsbare was, zoals synthetische of

Nadere informatie

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL 20 Wassen en drogen WASMACHINES - HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO Consumentenbond, januari 2014 Technisch identiek aan: WAY32541NL, Best getest Consumentenbond

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

ABSOLUTECARE. Durf te drogen

ABSOLUTECARE. Durf te drogen SOLUTECRE Durf te drogen EG SOLUTECRE DURF TE DROGEN Uiterst zacht voor uw king De meeste mensen durven king van wol of zijde niet in een droogautomaat te drogen. ij een onjuiste behandeling kan wol namelijk

Nadere informatie

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro!

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Aankoopgids Lave-linges Wasmachines Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. LAAT ONZE WASMACHINES HET VUILE WERK OPKNAPPEN! Vandaag

Nadere informatie

ICONEN WASSEN & DROGEN

ICONEN WASSEN & DROGEN ICONEN WASSEN & DROGEN Energieefficiëntieklasse Een wasmachine met energieefficiëntieklasse -50% verbruikt 50% minder energie dan een vergelijkbaar klasse model. 9 Maximum vulgewicht Zwiersnelheid Aanduiding

Nadere informatie

4 WASSEN EN DROGEN WASSEN EN DROGEN

4 WASSEN EN DROGEN WASSEN EN DROGEN 4 5 Individuele zorg voor iedere lading U heeft een wasmachine nodig die zich aan verschillende ladingen kan aanpassen om te garanderen dat uw volledige garderobe de beste behandeling krijgt bij iedere

Nadere informatie

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... ".. "...

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... .. ... mmm er is geen betere Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010... or... ".. "......;;.... ;!I " ;li'.; ;; " ) Q [J "'" Q'~'i:.'. \'" :'1.'..... Lt. 1 Wasautomaten SoftCare-System

Nadere informatie

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL 734,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

1299,- Gratis bezorgd in Nederland

1299,- Gratis bezorgd in Nederland ASKO wasmachine rvs W4086C.S 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping 12,00 gratis Aansluiten op trekschakelaar +

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven.

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen Afwassen Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen A Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers

Nadere informatie

iq100 Condensdroger met sensor-gestuurde autodry technologie om het krimpen van wasgoed te voorkomen en 40 minuten sneldroog-programma.

iq100 Condensdroger met sensor-gestuurde autodry technologie om het krimpen van wasgoed te voorkomen en 40 minuten sneldroog-programma. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-11-10 iq300 WT44E177NL Condensdroger iq100 Condensdroger met sensor-gestuurde autodry technologie om het krimpen van wasgoed te voorkomen en 40 minuten sneldroog-programma.

Nadere informatie

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen Wasautomaten Droogautomaten 2013-2014 Ultimate Care - de Nr.1 * in delicaat wassen Bauknecht Wasautomaten Uw wasgoed uitzonderlijk schoon en uw kleding

Nadere informatie

589,- Gratis bezorgd in Nederland

589,- Gratis bezorgd in Nederland CANDY was/droogcombinatie CSW4364D2-S 589,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm STP364T Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709182427 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's

Nadere informatie

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431 126 LAAT DE AFWAS MAAR OVER AAN EEN ZANUSSI AFWASAUTOMAAT Zanussi maakt het huishouden voor u makkelijker, veiliger en leuker! Nu is de afwasautomaat natuurlijk al een geweldige hulp. Niet alleen wordt

Nadere informatie

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving MIELE wasmachine WMF 120 WCS 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid.

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid. PRODUCT BROCHURE INTRODUCTIE Alluxe is het eigen merk van Alluance Group, trotse leverancier van ASKO, Gutmann, Steel en Sub-Zero Wolf. Merken die zich onderscheiden in kwaliteit, duurzaamheid en design.

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

667,- Gratis bezorgd in Nederland

667,- Gratis bezorgd in Nederland AEG vaatwasser inbouw F55342VI0 667,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Aeg F55342VI0 is een volledig geïntegreerde

Nadere informatie

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE 24 25 / XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE De gespecialiseerde reiniging die u zich wenst Een goede kok beschikt over een heel arsenaal aan keukengerei, en onze ProClean vaatwassers kunnen zelfs het

Nadere informatie

Specificaties Miele-wasautomaten met TwinDos-systeem

Specificaties Miele-wasautomaten met TwinDos-systeem Specificaties Miele-wasautomaten met TwinDos-systeem Tijdelijk Miele-wasmiddel voor een jaar wassen cadeau!* * Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 maart tot en met 31 augustus 2016 in Nederland gekochte

Nadere informatie

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd.

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. * DROOGAUTOMATEN 2013 2014 * Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. (Rapport nr. 20130293, mei 2013),

Nadere informatie

PROCLEAN DE NIEUWE GENERATIE VAATWASSERS ONZE FLEXIBELE ZONES BIEDEN PLAATS AAN KLEINE TOT HEEL GROTE PANNEN VAATWASSERS

PROCLEAN DE NIEUWE GENERATIE VAATWASSERS ONZE FLEXIBELE ZONES BIEDEN PLAATS AAN KLEINE TOT HEEL GROTE PANNEN VAATWASSERS 170 PROCLEAN DE NIEUWE GENERATIE VAATWASSERS 171 VAATWASSERS In de tweede generatie ProClean vaatwassers is er ruimte voor nóg meer vaat, nog meer flexibiliteit met behoud van perfecte resultaten. ONZE

Nadere informatie

1349,- Gratis bezorgd in Nederland

1349,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG wasmachine pastelblauw LBB14PB-2 1349,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar +

Nadere informatie

typisch asko D5544 XL (82 cm)

typisch asko D5544 XL (82 cm) D5544 XL (82 cm) Premium bovenkorf Premium onderkorf Messenrek Aantal couverts: 14 Energieklasse: A+ typisch asko Deze ASKO producten zijn verkrijgbaar bij: Remco Service, Kervelstraat 82, Apeldoorn T

Nadere informatie

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso. SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com DE ENIGE KEUZE Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het

Nadere informatie

492,- Gratis bezorgd in Nederland

492,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT vaatwasser besteklade GSXK8254A2 492,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving Volledig geïntegreerde vaatwasser uitgevoerd met een besteklade en voorzien van een zeer laag geluidsniveau van

Nadere informatie

Wassen & drogen VrIJsTaande apparaten

Wassen & drogen VrIJsTaande apparaten Wassen & drogen VRIJSTAANDE apparaten 2013-2 WELKOM 2 Niets kan echt belangrijker zijn dan schitterende resultaten. Daarom zetten wij van AEG ons in apparaten te ontwikkelen waarmee u uw passie en uw eigen

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. INKIJK EXEMPLAAR Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2013 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display

Nadere informatie

Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open 1000,-

Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open 1000,- 1 van 5 7-1-2019 14:34 Fabrikant Bosch MDA open Bosch MDA Exclusief Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open Siemens MDA Extra Klasse Siemens MDA Extra Klasse Siemens MDA open 800,- 900,- 1000,- Inbouw-vaatwasser

Nadere informatie

- Communicatie handleiding- Samsung AddWash. Welcome to the new home_

- Communicatie handleiding- Samsung AddWash. Welcome to the new home_ - Communicatie handleiding- Samsung AddWash Welcome to the new home_ 2016 COMMUNICATIEHANDLEIDING Samsung AddWash 2016 Introductie Voor u liggen de Samsung AddWash advertentierichtlijnen. Hierin vindt

Nadere informatie

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed.

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed. PELGRIM wasmachine PWM110WIT 409,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

1107,- Gratis bezorgd in Nederland

1107,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine inbouw WI14W540EU 1107,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 89,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens WI14W540EU is een wasmachine

Nadere informatie

1499,- Gratis bezorgd in Nederland

1499,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE wasmachine bovenlader W695 F WPM 1499,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

Miele SOLDEN Geldig vanaf 1-12-14 tem. 31-01-15

Miele SOLDEN Geldig vanaf 1-12-14 tem. 31-01-15 Miele SOLDEN Vrijstaande vaatwasser G 4910 SC Uitvoering Vrijstaande vaatwasser Vaatwasser 60 cm breed Design Kleur Uitvoering bedieningspaneel Soort bediening Display Kleur van display Briljantwit Recht

Nadere informatie

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal LP364XT Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal EAN13: 8017709182441 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving ASKO wasmachine MALMO 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen.

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. AEG vaatwasser inbouw F56312IM0 455,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Half geïntegreerde inbouw vaatwasser uitgevoerd

Nadere informatie

ONGEËVENAARDE ZORG. BEWEZEN.

ONGEËVENAARDE ZORG. BEWEZEN. ONGEËVENAARDE ZORG. BEWEZEN. WAS- EN DROOGASSORTIMENT 2016 AEG.NL 2 - AEG - HET PERFECTE THUIS WIJ ZIJN PIONIERS MET EEN VISIE Wij streven naar innovaties die u het ultieme gevoel van vakmanschap geven

Nadere informatie

Indesit Huishoudelijke Apparaten

Indesit Huishoudelijke Apparaten Indesit Company Indesit Company International BV Postbus 52, 3454 ZH De Meern Veldzigt 22, 3454 PW De Meern Internet: www.indesit.com Telefoon: 030-669 29 00 Fax: 030-669 29 99 Service Indesit Company

Nadere informatie

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen.

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. REAL LiFE 72 AFWASSEN In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes en pannen standaard

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwbreedte 45 CM. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwbreedte 45 CM. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting Vaatwassers 191 Inbouwbreedte 45 CM Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting AquaControl stelt u gerust door de hoeveelheid water te meten die in de vaatwasser terechtkomt. Als er een lek wordt

Nadere informatie

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm ST732L Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709173302 13 couverts 5 standaard + 5 Quick Time programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel!

Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel! Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel! Wasmachines WCE670 TDos Wifi Het beste systeem voor vloeibare

Nadere informatie

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display 10 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt

Nadere informatie

Specificaties promotiemodellen W1-wasautomaten Tijdelijk 100,- retour!*

Specificaties promotiemodellen W1-wasautomaten Tijdelijk 100,- retour!* Specificaties promotiemodellen W1-wasautomaten Tijdelijk 100,- retour!* * Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 oktober tot en met 30 november 2016 in Nederland gekochte promotiemodellen W1-wasautomaten

Nadere informatie

WKM132 WPS PWash 2.0 & TDos XL W1 wasmachine voorlader met PowerWash 2.0 en TwinDos een nieuwe standaard in schoon met Miele

WKM132 WPS PWash 2.0 & TDos XL W1 wasmachine voorlader met PowerWash 2.0 en TwinDos een nieuwe standaard in schoon met Miele WKM132 WPS PWash 2.0 & TDos XL met PowerWash 2.0 en TwinDos een nieuwe standaard in schoon met Miele Sneller schoon is niet mogelijk Het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen TwinDos Minder strijktijd

Nadere informatie

...... EWF 1676 GDW NL WASAUTOMAAT GEBRUIKSAANWIJZING

...... EWF 1676 GDW NL WASAUTOMAAT GEBRUIKSAANWIJZING EWF 1676 GDW...... NL WASAUTOMAAT GEBRUIKSAANWIJZING 2 www.electrolux.com INHOUD 1. VEILIGHEIDSINFORMATIE................................................. 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN.............................................

Nadere informatie

HET BESTE VAN MIELE DE NIEUWE STANDAARD IN WASSEN EN DROGEN

HET BESTE VAN MIELE DE NIEUWE STANDAARD IN WASSEN EN DROGEN HET BESTE VAN MIELE DE NIEUWE STANDAARD IN WASSEN EN DROGEN DE NIEUWE STANDAARD IN WASSEN EN DROGEN Miele blijft zichzelf verbeteren. Dat wordt nog eens onderstreept door de nieuwe wasautomaat WMV 960

Nadere informatie

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers 2014-2015 PowerDry de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. * De innovatieve vaatwassers van Bauknecht met PowerDry technologie,

Nadere informatie

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 AEG vaatwasser inbouw F56322IM0 693,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Prijstechnisch zeer interessante inbouw

Nadere informatie

SNELLE REFERENTIEGIDS

SNELLE REFERENTIEGIDS SNELLE REFERENTIEGIDS NL DANK U WEL VOOR UW AANKOOP VAN EEN WHIRLPOOL PRODUCT. Voor volledige ondersteuning kunt u het apparaat registeren op www.whirlpool.eu/register WWW De Gebruiksaanwijzing downloaden

Nadere informatie

Vrijstaande toestellen / 2015

Vrijstaande toestellen / 2015 Vrijstaande toestellen / 2015 INHOUDSTAFEL WASSEN & DROGEN VAATWASSERS KOELEN FORNUIZEN SERVICE 5 9 10 17 19 Wasmachines 5 Wasmachine Toplade 6 Droogkasten 7 Toebehoren 6 Koel/vriescombinaties 10 Eendeurkoelkasten

Nadere informatie

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS 44 VAATWASSERS AFWASSEN Volledig integreerbaar 48 45 cm + integreerbaar 49 Overzichtstabel s 87 DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE U kunt kiezen uit volledig geïntegreerde modellen waarbij de volledig

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect.

Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect. Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect. Technologieën die niet alleen de kwaliteit van alledag verbeteren,

Nadere informatie

917,- Gratis bezorgd in Nederland

917,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine WMH6Y791NL 917,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES

SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het milieu? Bent u op zoek naar mogelijkheden om de rekening voor water en energie te verlagen? Duurt

Nadere informatie

Specificatieoverzicht W1-wasautomaten

Specificatieoverzicht W1-wasautomaten Specificatieoverzicht W1wasautomaten Tijdelijk Classic C1 Parquet Specialstofzuiger t.w.v. 179,95 cadeau bij W1wasautomaten* * Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 januari tot en met 31 maart 2016 in

Nadere informatie

Miele. Voor alles waar je echt om geeft. Doseren, wassen en drogen met één druk op de knop: uw favoriete outfit snel weer klaar voor gebruik.

Miele. Voor alles waar je echt om geeft. Doseren, wassen en drogen met één druk op de knop: uw favoriete outfit snel weer klaar voor gebruik. Miele. Voor alles waar je echt om geeft. Doseren, wassen en drogen met één druk op de knop: uw favoriete outfit snel weer klaar voor gebruik. Doseren, wassen en drogen met één druk op de knop: uw favoriete

Nadere informatie

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZDC8203P NL Gebruiksaanwijzing Droogautomaat VEILIGHEIDSINFORMATIE Lees zorgvuldig de meegeleverde instructies voor installatie en gebruik van het apparaat. De fabrikant

Nadere informatie

EP:Beerepoot viert 45-jarig jubileum

EP:Beerepoot viert 45-jarig jubileum JUBILEUM ACTIE NU 60 MAANDEN GARANTIE VOOR MAAR 45 CENT OP ALLE ARTIKELEN IN DEZE FOLDER! EP:Beerepoot viert 45-jarig jubileum LG 4K ULTRA HDTV (40UB800V) 102 CM 40 inch (102 cm) Ultrascherp beeld met

Nadere informatie

Brochure wasmachines 7 kg

Brochure wasmachines 7 kg Brochure wasmachines 7 kg Direct uit voorraad leverbaar WDB030 WPS Eco W1 Classic-wasmachine voorlader voor 1-7 kg wasgoed, Miele-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Miele-kwaliteit - getest op een

Nadere informatie

1429,- ASKO wasmachine W6884L. Bezorgopties. Beschrijving

1429,- ASKO wasmachine W6884L. Bezorgopties. Beschrijving ASKO wasmachine W6884L 1429,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

949,- Gratis bezorgd in Nederland

949,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE droger warmtepomp TKB 150 WP 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping 12,00 gratis Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com

SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com DE ENIGE KEUZE Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het milieu?

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Droogautomaat ZDP7202PZ

Gebruiksaanwijzing. Droogautomaat ZDP7202PZ NL Gebruiksaanwijzing Droogautomaat ZDP7202PZ Inhoudsopgave Veiligheidsinformatie 2 Veiligheidsvoorschriften 4 Beschrijving van het product 6 Bedieningspaneel 6 Programmatabel 7 Opties 8 Instellingen 9

Nadere informatie

Indesit wasdrogers. Assortiment 2009-2010

Indesit wasdrogers. Assortiment 2009-2010 Indesit ompany International BV Postbus, 44 ZH De Meern Veldzigt, 44 PW De Meern Internet: www.indesit.nl Telefoon: 00-669900 Fax: 00-669999 Ed. 06/09 Indesit wasdrogers Indesit ompany S.p.A. Viale Aristide

Nadere informatie

MILIEUVRIENDELIJKE NATREINIGING CLEAN

MILIEUVRIENDELIJKE NATREINIGING CLEAN MILIEUVRIENDELIJKE NATREINIGING CLEAN Het gebruik en de afvoer van chemische stoffen wordt steeds meer gereguleerd. Dit heeft ertoe geleid dat de wasindustrie steeds meer ecologische reinigingsmethodes

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Wasautomaat L 76479 NFL

Gebruiksaanwijzing Wasautomaat L 76479 NFL NL Gebruiksaanwijzing Wasautomaat L 76479 NFL 2 www.aeg.com INHOUDSOPGAVE 1. VEILIGHEIDSINFORMATIE...3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN... 4 3. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT... 6 4. BEDIENINGSPANEEL... 7 5.

Nadere informatie

Indesit Huishoudelijke Apparaten

Indesit Huishoudelijke Apparaten Indesit Company Indesit Company International V Postbus, ZH De Meern Veldzigt, PW De Meern Internet: www.indesit.nl Telefoon: 00-9 9 00 Fax: 00-9 9 99 Indesit Company Viale ristide Merloni 7 00 Fabriano

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

Vaatwassers. De perfecte mix van functionaliteit en design. Vaatwassers

Vaatwassers. De perfecte mix van functionaliteit en design. Vaatwassers De perfecte mix van functionaliteit en design Heerlijk, zo n apparaat dat een vervelend klusje voor u opknapt. En laat een ATAG vaatwasser dat nou ook nog eens snel en stil doen. De hoogwaardige techniek

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

CATALOGUS 2012-2013 VRIJSTAAND WASSEN

CATALOGUS 2012-2013 VRIJSTAAND WASSEN CATALOGUS 2012-2013 VRIJSTAAND WASSEN 1 Innovatie De missie van Hoover is om altijd vooruit te kijken en vandaag de norm van morgen waar te maken. Onze producten en technologische oplossingen zijn in staat

Nadere informatie