Welcome to our community. The ultimate customer experience.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welcome to our community. The ultimate customer experience."

Transcriptie

1

2 Welcome to our community. We houden van autorijden en van snelheid - en we zijn ervan overtuigd dat het altijd beter kan. ZIPtuning is dan ook niet zomaar een tuner. ZIPtuning is een team van autoliefhebbers. En ook jij hoort bij dat team! Want net als jij zijn wij op zoek naar méér. Meer kracht, meer souplesse en vooral meer plezier. We volgen daarin onze eigen weg om door niemand te worden ingehaald.en we leggen de lat steeds hoger - waardoor duurzaamheid, efficiëntie en kracht elkaar op een steeds hoger niveau ontmoeten. De perfecte afstelling, samen met een lach opjouw gezicht. Dát is onze missie. Welkom bij ZIPtuning. Welkom bij onze community! The ultimate customer experience. Ik heb mijn VW Scirocco 2.0 TSI 200PK laten chippen bij ZIPtuning. Top!! Koppel is bijna verdubbeld, je merkt het direct! Vooral in de hogere toeren trekt hij nog sneller door. Super, zeker voor elke auto aan te raden! Lorenzo lumaye Schuld Een fantastische circuitafstelling. Junior Strous, BMW M3. Hij gaat als een kogel. Jos Verstappen, Audi RS6. Dat zoiets goeds zoveel beter kan. Christijan Albers, Audi Q7 V12 TDI.

3 Perfect calibration. De perfecte verhouding tussen lucht,brandstof en ontsteking maken je motorefficiënter en krachtiger. Door de toleranties van de motor en aandrijflijn te respecteren,komen we tot een duurzaam product. Tunen is in onze ogen dus het vinden van de juiste balans. Klant en kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Unleash the power. Door de efficiëntie van je motor te vergroten, halen we meer pk s uit een liter brandstof.toch heeft meer vermogen niet onze hoogste prioriteit. Het gaat om de juiste hoeveelheid kracht op het juiste moment.daarmee creëren we souplesse - en halen we dus het beste uit je motor. 100% Tested. Niet alleen meten is weten. Ook depraktijk geeft ons waardevolle informatie.al onze programmeringen zijn daarom uitgebreid getest, zowel op de testbank als op de weg of op het circuit.

4 Fuel saving technology. ZIPtuning is niet alleen goed voor je auto, ook het milieu wordt gespaard. Meer efficiëntie betekent immers minder energieverlies. Bij een gelijke rijstijl verbruikt de motor na tuning dan ook minder brandstof en stoot de motor minder CO2 uit waarbij het energielabel van je auto overigens ongewijzigd blijft. We voeren uitgebreide simulaties en emissietesten uit om er zeker van te zijn dat elke auto aan de normen voldoet. Alle stage 1 tuningen zijn bijvoorbeeld getest volgens de ECE-cyclus Research & Development. Tunen was bij sommige modellen tot voor kort niet mogelijk, doordat auto s complexer zijn geworden en sommige autofabrikanten het motormanagement tegen herschrijven beveiligen. Door naar de klant te luisteren, kunnen we echter continu innoveren. Samen komen we tot de beste nieuwe oplossingen en ideeën en recent hebben we zo twee tuningsmethoden aan ons gamma toegevoegd om tóch vrijwel iedere auto te kunnen tunen. Want het verschil maken, dat is wat we bij ZIPtuning graag doen. A B

5 Custom tuning & performance parts We hebben voor veel auto s tuningstages samengesteld en in iedere stage gaan we een stapje verder. Waar stage 1 bestaat uit het optimaliseren vande motorafstelling, worden er bij hogere stages ook fysieke aanpassingen gedaan. Op onze vestigingen beschikken we hiervoor over modern gereedschap en deskundige medewerkers met tientallen jaren ervaring. Zorgen we ervoor dat jouw dromen en wensen werkelijkheid worden van chiptuning tot een volledig omgebouwde motor. The sky is the limit, want wat niet bestaat, maken we zelf. Een custom made sportuitlaat of intercooler zijn hiervan vaak toegepaste voorbeelden. intercooler zijn hiervan vaak toegepaste voorbeelden. External ECU ZIPtuning introduceert na jaren van ontwikkeling het externe ECU, waarbij een additioneel motormanagementsysteem volledig samenwerkt met de originele elektronica om de motor realtime af te stellen. Dit maakt het mogelijk vrijwel iedere auto te tunen voor optimale prestaties. Deze tuning is bovendien niet te wissen bij een motorupdate en is niet te detecteren door diagnoseapparatuur van de garage. Ideaal dus voor de zakelijke rijder.

6 ZIP racing. Actief zijn in de wereld van de racerij is voor ons niet alleen leuk, het is ook bijzonder leerzaam. Extreme condities en uitzonderlijke situaties bieden ons immers de kans onze producten tot het uiterste te testen. Het is niet voor niets dat onze tuning uitblinkt in duurzaamheid en efficiëntie! Parijs Dakar is de zwaarste rally ter wereld en biedt daarmee een uitgelezen kans om tot het uiterste te testen. Het Finstral Dakar team is kind aan huis bij ZIPtuning. Samen werken we aan inspirerende oplossingen die uiteindelijk ook onder jouw motorkap toegepast worden Quarter Mile is een race waarbij het puur en alleen gaat om het zo snel mogelijk afleggen van een kwart mile (0,4 km). Met onder andere een 700 pk sterke Mitsubishi Lancer EVO doet ZIPtuning diverse keren per jaar mee. We streven dit jaar naar een tijd onder de 10 seconden voor drie van de door ons geprepareerde auto s. Maximale prestaties vragen een perfecte afstelling. Elke milliseconden telt!

7 Free warranty. Door onze hechte band met klanten hebben we geleerd dat zekerheid belangrijk voor je is. Het gaat tenslotte om je auto, die vaak tienduizenden euro s heeft gekost. Wees gerust, bij ons ga je de deur pas uit als je volledig tevreden bent! Je krijgt drie jaar garantie op chiptuning en is je auto nog geen twee jaar oud, dan krijg je zelfs gratis motorgarantie tot de auto twee jaar oud is (max km). Om ook onze kwaliteit van dienstverlening te garanderen, zijn we aangesloten bij de TÜV en hebben we een ISO9001 certificering. Voor de meeste tuningen en producten is dan ook een TÜV certificaat leverbaar. Alle tuningen en producten voldoen aan de emissienormen die gelden in het betreffende land en we zijn aangesloten bij de ETO en RAI vereniging. Met deze zekerheden bieden we je zorgeloos rijplezier. En is er toch iets niet naar tevredenheid?dan horen we het graag, zodat we kunnen zorgen voor een oplossing. Media Autoweek test BMW 335i ZIP: Het is bekend dat turboauto s als de BMW 335i en 335d het bijzonder lastig kunnen op de tussen- maken voor auto s als de Audi RS4 en BMW M3 sprint. Dus als je 58 pk extra geeft aan een 335i, kun je helemaal je lol op! Dat de 335i geen gemakkelijke auto is om te tunen, blijkt als je Engelse automagazines doorspit. Die staan vaak barstensvol advertenties van bedrijven ie het vermogen van allerhande auto s opkrikken. Audi s RS6, Aston Martins en dikke AMG s - je kunt het zo gek niet verzinnen. Het vakje bij de 335i is echter opvallend vaak leeg. In development staat er dan. De jongens van het Nederlandse ZIPtuning is het al wel gelukt. Door het volledige motormanagement handmatig aan te passen, hebben ze 364 pk uit de motor gehaald. Het koppel steeg zelfs naar 512 Nm! Wij konden op pad met een aangepaste 335icabrio en hingen onze meetapparatuur eraan om eens te kijken wat dit in de praktijk betekent.

8 More ZIP Als team staan we midden tussen onze klanten. Ook op internet zijn we 24/7 te vinden. Bekijk onze YouTube video s en ontdek de wereld van ZIP op Facebook, Twitter en LinkedIn. Uiteraard zijn we ook bereikbaar via telefoon en . Of kom gewoon eens langs bij één van onze vestigingen. De koffie staat klaar en er is altijd ruimte voor een leuk gesprek. Graag tot dan! Pascal de Graaf Martijn Knop Daan van Vugt De standaard motorafstelling van een auto moet aan ieders wensenvoldoen. Maar iedereen is anders. Iedereen heeft andere wensen. Daarom maken wij een afstelling voor de individu. De kunst is de verwachting van onze klant te overtreffen. Bij ZIP zijn we geen collega s, we zijn vrienden.

9

Meer rijplezier. Meer vermogen Meer koppel Minder verbruik

Meer rijplezier. Meer vermogen Meer koppel Minder verbruik Meer vermogen Meer koppel Minder verbruik Meer rijplezier kwaliteitsvolle chiptuning op maat diagnose op 4x4 testbank software oplossingen voor hardwareproblemen Chiptuning Opel Cascada 1.6 Turbo UW VOORDELEN

Nadere informatie

Unleash the power. Hoe bereiken wij onze prestaties?

Unleash the power. Hoe bereiken wij onze prestaties? Unleash the power Hoe bereiken wij onze prestaties? 2 Hoe bereiken wij onze prestaties? De werking van een verbrandingsmotor is afhankelijk van 3 factoren, namelijk: brandstof, zuurstof en ontsteking.

Nadere informatie

N OORD ALGEMENE INFORMATIE. Are you ready for tu ZIP TUNING NOORD

N OORD ALGEMENE INFORMATIE. Are you ready for tu ZIP TUNING NOORD N OORD ALGEMENE INFORMATIE ZIP TUNING NOORD ning? Are you ready for tu ENKELE AFGERONDE PROJECTEN GEACHTE KLANT, Graag stellen wij ons aan u voor, wie wij zijn en wat wij doen! Wij zijn ZIP Tuning, gevestigd

Nadere informatie

WE GAAN DE LUCHT IN!

WE GAAN DE LUCHT IN! WE GAAN DE LUCHT IN! Guerilla marketing COM42 Edwin van Beers Erika Massuger IMD42 12-06-2007 Inhoud Wat heb je? 11 Wat wil je bereiken met de virtuele autoshow in 2007 en verder? 14 Hoe wil je dat doen?

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

LEREN DOOR DOEN! het werkt VOOR GROEN, TECHNIEK, ZORG, HANDEL, HORECA, VERZORGING, TRANSPORT ONTWIKKELING KANSEN

LEREN DOOR DOEN! het werkt VOOR GROEN, TECHNIEK, ZORG, HANDEL, HORECA, VERZORGING, TRANSPORT ONTWIKKELING KANSEN LEREN DOOR DOEN! SAMEN ONTWIKKELING KANSEN het werkt VOOR GROEN, TECHNIEK, ZORG, HANDEL, HORECA, VERZORGING, TRANSPORT Eigen coach Wat zijn jouw wensen en dromen? Wat wil je bereiken? Samen met jou en

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

Audi TT S Roadster 2.0 TFSI quattro Pro Line

Audi TT S Roadster 2.0 TFSI quattro Pro Line Jarno van Maanen 31 augustus 2010 Bijna topmodel Bij BMW en Mercedes is het eenvoudig: een 'M' respectievelijk 'AMG' is de sterkste en snelste uitvoering van het betreffende model. Bij de modellen van

Nadere informatie

Logboek A CE-24 Geplaatst door Hans 300CE aug :13

Logboek A CE-24 Geplaatst door Hans 300CE aug :13 Logboek A124 300CE-24 Geplaatst door Hans 300CE-24-28 aug 2018 07:13 Forumleden, Ik ben hier bekend met mij w123 280 CE uit 1979. Na deze een aantal jaren gehad te hebben werd het toch tijd voor iets nieuws.

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline 44-RR-LF Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline Deze Volkswagen Golf komt uit 2005, werd geleverd van 01-05-2004 tot 30-11-2007 en kostte toen 24.388,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volvo C30 1.6D S/S Kinetic

Finnik Autorapport Volvo C30 1.6D S/S Kinetic 24-LPR-2 Finnik Autorapport Volvo C30 1.6D S/S Kinetic Deze Volvo C30 komt uit 2010, werd geleverd van 09-11-2009 tot 31-12-2010 en kostte toen 27.320,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN!

TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN! TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN! door Cre@ctiv Inleiding De laatste jaren eisen sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram steeds meer een plaats op in ons dagelijks leven. Ook voor

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Polo 1.2 TDI Bl.M. Comfl.

Finnik Autorapport Volkswagen Polo 1.2 TDI Bl.M. Comfl. 92-RPG-7 Finnik Autorapport Volkswagen Polo 1.2 TDI Bl.M. Comfl. Deze Volkswagen Polo komt uit 2011, werd geleverd van 01-01-2010 tot 30-04-2014 en kostte toen 19.131,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura 58-SN-GD Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura Deze Ford Focus komt uit 2006, werd geleverd van 01-05-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 25.858,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole Sociale media hebben individuen meer macht gegeven. De wereldwijde beschikbaarheid van gratis online netwerken, zoals Facebook,

Nadere informatie

Instagram Inspireer visueel

Instagram Inspireer visueel 1 Instagram Inspireer visueel 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Maak gebruik van visuele kracht 05 Creatieve ideeën voor je berichten 06 Beeldgebruik op Instagram 07 Waarom dit whitepaper van Hager? 3 Inleiding

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic 57-HTF-4 Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2009, werd geleverd van 01-12-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 14.840,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Punto Evo 0.9 TwinAir Pop

Finnik Autorapport Fiat Punto Evo 0.9 TwinAir Pop GN-115-N Finnik Autorapport Fiat Punto Evo 0.9 TwinAir Pop Deze Fiat Punto Evo komt uit 2015, werd geleverd van 01-01-2014 tot 31-10-2014 en kostte toen 14.495,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Meer omzet in minder tijd

Meer omzet in minder tijd Voor verswinkeliers die willen floreren Meer omzet in minder tijd Vijf bouwstenen voor succesvolle ondernemers Ir. Jo Spiertz Bedrijfskundige, ondernemerscoach Meer omzet in minder tijd En 5 waardevolle

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion

Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion Verder met een liter Autotest Verder met een liter. Hoe doe je dat? Een eenvoudige manier om brandstof te besparen is om een auto kleiner en dus lichter te maken. Maar dat

Nadere informatie

Audi A3 Sportback. Meerwaarde. Rijeigenschappen. "Wanneer het gaspedaal wordt losgelaten rolt de A3 Sportback uit alsof de auto vederlicht is"

Audi A3 Sportback. Meerwaarde. Rijeigenschappen. Wanneer het gaspedaal wordt losgelaten rolt de A3 Sportback uit alsof de auto vederlicht is Audi A3 Sportback Meerwaarde Autotest Wanneer een bestaande auto leverbaar is als drie en vijfdeurs is dat geen nieuws. Audi denkt daar anders over. De vijfdeurs Audi A3 heet "Sportback" en wordt gepresenteerd

Nadere informatie

Finnik Autorapport BMW i8 1.5 First Edition

Finnik Autorapport BMW i8 1.5 First Edition 4-XFL-09 Finnik Autorapport BMW i8 1.5 First Edition Deze BMW i8 komt uit 2014, werd geleverd van 01-06-2014 tot 31-12-2014 en kostte toen 149.718,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition KR-126-R Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-03-2017 en kostte toen 80.322,-. Deze originele

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

Kies in onderstaande lijst het product waar u meer informatie over wenst:

Kies in onderstaande lijst het product waar u meer informatie over wenst: KW KW is ondertussen uitgegroeid tot marktleider inzake ophanging optimalisatie. Hun producten zijn kwalitatief zeer hoogstaand en worden geleverd met een GOCA attest. Voor de autokeuring ontstaat er dus

Nadere informatie

Fiat Punto Evo 1.3 MJ 85 Dynamic

Fiat Punto Evo 1.3 MJ 85 Dynamic Wilbert Huls 12 juli 2010 Reputatie Soms komen er van die auto's op de markt, waarvan de reputatie ze al is vooruitgesneld. De Punto Evo MultiJet 85 is zo'n auto. Vanwege de belastingvoordelen bij zuinige

Nadere informatie

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik!

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik! Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Ook dit is mogelijk! Verbruik reductie bij Vrachtwagen Motoren door een extra besturing apparaat.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot VTi Active

Finnik Autorapport Peugeot VTi Active 36-XFZ-7 Finnik Autorapport Peugeot 208 1.4 VTi Active Deze Peugeot 208 komt uit 2012, werd geleverd van 01-04-2012 tot 31-12-2012 en kostte toen 18.140,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition KR-910-H Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition Deze Mercedes-Benz E-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 15-07-2016 tot 31-01-2017 en kostte toen 72.790,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A6

Finnik Autorapport - Audi A6 Finnik Autorapport - Audi A6 Deze Audi A6 komt uit 2015 en kostte toen 52.642. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert. Het gebruik

Nadere informatie

Skoda Octavia Combi Greenline 1.6 TDI Busine

Skoda Octavia Combi Greenline 1.6 TDI Busine Bjorn Blokzijl 12 mei 2014 Gouden Combi De combinatie '14%' en 'bijtelling' is een gouden. Zakelijke rijders kiezen massaal voor auto's in deze bijtellingscategorie, waaronder de Skoda Octavia. We reden

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

3-SXD-51. BMW 116I, uit december 2013 Dit voertuig had destijds een nieuwprijs vanaf ,- en is een origineel Nederlandse auto.

3-SXD-51. BMW 116I, uit december 2013 Dit voertuig had destijds een nieuwprijs vanaf ,- en is een origineel Nederlandse auto. BMW 116I, uit december 2013 Dit voertuig had destijds een nieuwprijs vanaf 33.031,- en is een origineel Nederlandse auto. De auto kan van 0-100km/h in 8,5 seconden en heeft een topsnelheid van 210 km/h

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM 47-NRL-9 Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM Deze Volkswagen Golf Plus komt uit 2010, werd geleverd van 15-09-2010 tot 31-12-2010 en kostte toen 22.272,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic HR-861-X Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.4-16V Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-01-2008 en kostte toen 15.980,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance

Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance 23-XS-DF Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance Deze Honda CR-V komt uit 2007, werd geleverd van 01-12-2006 tot 31-03-2010 en kostte toen 38.110,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 ALEX SLAVENBURG Eigenaar van Daarvoor: Veelheid aan leidinggevende rollen bij Rabobank, o.a. Hoofd Talent

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Ford Focus RS500. Matzwart monument

Ford Focus RS500. Matzwart monument Jan Westerhof 10 november 2010 Matzwart monument Ford aan de telefoon: "Zouden jullie onze Focus RS500 terug willen brengen naar Keulen?" De redactie buitelde over elkaar heen, lootjes werden getrokken

Nadere informatie

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM LET S YNNOVATE! Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol

Nadere informatie

Audi S5 3.0 TFSI quattro Pro Line S

Audi S5 3.0 TFSI quattro Pro Line S Joep de Heer 23 mei 2018 Wolf in schaapskleren Een snelle auto rijden en niet opvallen. Er zijn enkele liefhebbers die hun onopvallende auto trakteren op een nieuwe motor waarmee je bij het stoplicht sneller

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Inhoudsopgave Welkom Blz. 3 Wat zijn baby- en kindergebaren? Blz. 4 Voordat je begint Blz. 5 De eerste gebaren Blz. 6 & 7 Gebaren- tips Blz. 8 Veel gestelde

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon V Stella

Finnik Autorapport Seat Leon V Stella 27-PN-FB Finnik Autorapport Seat Leon 1.6-16V Stella Deze Seat Leon komt uit 2004, werd geleverd van 01-10-2000 tot 31-08-2005 en kostte toen 18.967,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Volkswagen Golf BlueMotion 1.0 TSI DSG Comfo

Volkswagen Golf BlueMotion 1.0 TSI DSG Comfo Dirk-Jan Dalhuisen 4 maart 2016 Op de golven van de tijd Terwijl echte petrolheads de teloorgang van de ene na de andere vijf- en zescilinder nog amper te boven zijn, downsizen autofabrikanten vrolijk

Nadere informatie

Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer die uw truck aflegt:

Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer die uw truck aflegt: Vrachtwagenlijst Prijzen & Merken Ook dit is mogelijk! Verbruik reductie bij VrachtwagenMotoren door een extra besturings apparaat. 8 LITER BESPARING Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer

Nadere informatie

Top 5 expert tips voor klant tevredenheid. Optimaliseer je klantenservice door deze praktische tips van onze experts.

Top 5 expert tips voor klant tevredenheid. Optimaliseer je klantenservice door deze praktische tips van onze experts. Top 5 expert tips voor klant tevredenheid Optimaliseer je klantenservice door deze praktische tips van onze experts. Is jouw klant koning? En hoe beïnvloed je actief de klanttevredenheid? Het bedienen

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre

Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre 68-ZGT-6 Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre Deze Fiat Panda komt uit 2012, werd geleverd van 01-10-2012 tot 31-01-2013 en kostte toen 12.946,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Dacia Logan 1.4

Finnik Autorapport Dacia Logan 1.4 50-SV-HZ Finnik Autorapport Dacia Logan 1.4 Deze Dacia Logan komt uit 2006, werd geleverd van 21-09-2005 tot 30-06-2008 en kostte toen 8.496,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2006

Nadere informatie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Semester: 4, voorjaar 2016 Opdrachtgever: Perplex Internetmarketing B.V Projectgroep: M41-a Leden: L. Daalmeijer, D. Nietveld,

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Panda 1.2 Active

Finnik Autorapport Fiat Panda 1.2 Active 07-RJR-5 Finnik Autorapport Fiat Panda 1.2 Active Deze Fiat Panda komt uit 2011, werd geleverd van 01-03-2010 tot 31-03-2012 en kostte toen 8.769,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Passat 2.0 TSI 4M. Highline

Finnik Autorapport Volkswagen Passat 2.0 TSI 4M. Highline HG-700-Z Finnik Autorapport Volkswagen Passat 2.0 TSI 4M. Highline Deze Volkswagen Passat komt uit 2015 en kostte toen 66.333,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2015 op kenteken, is

Nadere informatie

1. Vermogenstest aan een waterrem

1. Vermogenstest aan een waterrem Versie: v1 09-11-2016 Inhoudsopgave 1. Vermogenstest aan een waterrem...3 2. Testresultaten...4 3. Hoe werkt TRAXX Diesel...6 Bijlage 1: Testresultaten met standaard EN590 diesel...8 Bijlage 2: Testresultaten

Nadere informatie

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren Comfort Digisystem Microphone DM90 - Ontdek het plezier van telefoneren Welkom bij de mobiele revolutie Een mobiele telefoon is tegenwoordig een groot deel van ons leven, we gebruiken hem op het werk,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding Kenmerken doelgroep Needs & Wants Omvang van de doelgroep Persona

Inhoudsopgave. Inleiding Kenmerken doelgroep Needs & Wants Omvang van de doelgroep Persona Doelgroep Onderzoek Inhoudsopgave Inleiding Kenmerken doelgroep Needs & Wants Omvang van de doelgroep Persona Inleiding De doelgroep van InterRail is behoorlijk uiteenlopend. Maar toch zijn ze op te delen

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente 26-ZK-PG Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2006 tot 31-12-2009 en kostte toen 27.219,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

WELKOM BIJ de FAMILIE

WELKOM BIJ de FAMILIE WELKOM BIJ de FAMILIE HET DRAAIT ALLEMAAL OM FAMILY-LIKE CARE! Bij Kia houden we van onze auto s. Ze maken stuk voor stuk deel uit van onze familie. Je moet zorgen voor dat wat je lief is. Nu u een Kia

Nadere informatie

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond.

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond. Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. VARTA. The power behind. And beyond. NIEUW VANAF ZOMER 2007 VARTA OE leverancier voor: Aston Martin Audi Bentley BMW Citroën Ford Honda Jaguar Land Rover

Nadere informatie

WSI Social Media Strategy Kit v1.1

WSI Social Media Strategy Kit v1.1 Socialemedia succesverhalen, modellen, checklists, middelenen en bronnen EenStarters Handleiding voorhet Lancerenvan een SocialeMedia Strategie voor Uw Bedrijf INHOUD Introductie: WSI Social Media Strategy

Nadere informatie

Eco-line hoge-drukunit

Eco-line hoge-drukunit Eco-line hoge-drukunit AT Cleaning systems heeft een hogedruk-unit ontwikkeld die werkt op batterijen/accu s. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er alleen maar voordelen mee te behalen zijn. M.V.O. waar

Nadere informatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie [ & Prestaties Design [ De rookmelder van de nieuwe generatie [, de rookmelder die op geen ander lijkt [ In houd Wij hebben 4 jaar gewerkt aan het materiaal, de elektronica en het ontwerp van het product,

Nadere informatie

Positief Huishouden met Kinderen

Positief Huishouden met Kinderen Positief Huishouden met Kinderen Deel 2: Communiceren met kinderen Dit werkboek is van: Datum: 1 Copyright Drukke Moeders Marijke Minten Welkom Dit is een werkboek dat hoort bij de videotraining Positief

Nadere informatie

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media 12 Tips & tricks 1. Social media - cijfers januari 2017 Bron: www.frankwatching.com 2. Social media - is voor alle leeftijden,

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn?

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn? Bij Storycatchers maken we online video. Geen gewone video. We maken video die werkt. Video die voor nieuwe klanten zorgt. Video die simpelweg rendabel is. Hoe doen we dat? We gebruiken het vakmanschap

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Alfa Romeo Spider

Finnik Autorapport - Alfa Romeo Spider Finnik Autorapport - Alfa Romeo Spider Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd)

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence KZ-541-J Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence Deze Seat Ateca komt uit 2017 en kostte toen 38.880,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2017 op kenteken, is voorzien van

Nadere informatie

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig Voor en achternaam E-mailadres Wat voor website wil je laten ontwikkelen? o All-in website o All-in website en later een webshop toevoegen o All-in webshop Het Webhosting & Onderhoudspakket dat het beste

Nadere informatie

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017!

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017! Big-R Racing team Gaat vol gas in 2017! Inleiding Motorsport is een tak van sport met zeer veel variatie. Zowel mens als machine zijn bepalend voor het winnen of verliezen. Daarbij zijn de weersomstandigheden

Nadere informatie

Handleiding voor een droom

Handleiding voor een droom Handleiding voor een droom How to enjoy LVE Wij hebben een eigen visie op communicatie. Op het opleiden van mensen. Op het schrijven van teksten en het voeren van gesprekken. Maar we hebben ook een visie

Nadere informatie

Finnik Autorapport MG TF 1.8 TF 135

Finnik Autorapport MG TF 1.8 TF 135 45-RF-DD Finnik Autorapport MG TF 1.8 TF 135 Deze MG TF komt uit 2003, werd geleverd van 15-01-2002 tot 31-07-2005 en kostte toen 30.290,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2005 op kenteken,

Nadere informatie

Preview Performance Customer Interactions 2011

Preview Performance Customer Interactions 2011 Katja van Wel Senior consultant Katjavanwel@tote-m.com Preview Performance Customer Interactions 2011 12 Januari 2011, CRM Inspiration over Onderzoeken Agenda Introductie TOTE-M Customer Experience Preview

Nadere informatie

VACATURE: SENIOR SUPPORT ENGINEER

VACATURE: SENIOR SUPPORT ENGINEER 1 VACATURE: SENIOR SUPPORT ENGINEER CLOUD2 ZOEKT JOU! Een gedreven Support Engineer die onze partners uit de brand helpt! Of het nu een makkelijke of moeilijke case is, je vindt het fantastisch om deze

Nadere informatie

Branding Marketing communication design online

Branding Marketing communication design online We leven in een tijdperk van onomkeerbare wereldwijde sociale en economische veranderingen. sociale Dat leidt voor ons allen tot nieuwe vormen van werken en leven. economische verandering Ons systeem transformeert

Nadere informatie

Finnik Autorapport BMW 3-serie Coupé 320i Corp.Lease Exec

Finnik Autorapport BMW 3-serie Coupé 320i Corp.Lease Exec 76-JSJ-6 Finnik Autorapport BMW 3-serie Coupé 320i Corp.Lease Exec Deze BMW 3-serie Coupé komt uit 2009, werd geleverd van 01-09-2008 tot 30-04-2010 en kostte toen 51.981,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Transformatie naar een wendbare organisatie

Transformatie naar een wendbare organisatie Transformatie naar een wendbare organisatie Ervaringen bij ING Paul Spronk Wat speelt er in de banksector? Zijn er overeenkomsten met de zorgsector? - Productie gedreven - Gefragmenteerd - Veel procedures

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns 5-XLJ-15 Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2015 en kostte toen 29.380,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie