ŠkodaFabia ŠkodaRoomster SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ŠkodaFabia ŠkodaRoomster SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE"

Transcriptie

1 ŠkodaFabia ŠkodaRoomster SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE Technische wijzigingen 11/2010 SIMPLY CLEVER

2 Inleiding 1 Inleiding Dit document vormt een aanvulling op het instructieboekje van de FABIA uitgave en de ROOMSTER uitgave 03.10, hierna instructieboekje genoemd. Gegevens in deze aanvulling hebben voorrang op de gegevens in het instructieboekje. Meeruitvoeringen zijn voorzien van het symbool *. Wij wensen u een goede reis. Škoda Auto a.s. Wisserblad van de achterruit vervangen (FABIA GreenLine) De ruitenwisserarm terugklappen op de ruit. Voorstoelen Voorstoelen verstellen Afb. 2 Bedieningselementen van de stoel Deze stoelvariant wordt slechts in enkele landen geleverd. Wisserblad verwijderen De ruitenwisserarm van de ruit wegklappen en het wisserblad haaks op de wisserarm zetten afb. 1. De wisserarm met een hand bij het bovenste deel vasthouden. Met de andere hand de vergrendeling A1 ontgrendelen en het wisserblad in pijlrichting A2 verwijderen. Wisserblad monteren Het wisserblad op de wisserarm schuiven, tot dit vastklikt. Controleren of het wisserblad correct is bevestigd. Afb. 1 Wisserblad van achterruit Stoel in lengterichting verstellen De hendel (in het midden) A1 afb. 2 naar boven trekken en de zitting in de gewenste positie verschuiven. De hendel A1 loslaten en de stoel verschuiven tot de vergrendeling hoorbaar vergrendelt. Zittinghoogte instellen* De hendel A2 herhaaldelijk naar boven bewegen om de stoel hoger te zetten. Om de stoel lager te zetten, hendel A2 naar beneden drukken of pompbewegingen met de hendel maken. Schuine stand van de rugleuning instellen De rugleuning ontlasten (niet leunen tegen de rugleuning) en hendel A3 naar achteren trekken. Met de rug tegen de rugleuning drukken om de gewenste schuine stand van de rugleuning in te stellen. De hendel A3 loslaten. De rugleuning blijft in de ingestelde stand staan.

3 2 Start-stopsysteem * Start-stopsysteem * Meldingen op het display van het instrumentenpaneel (geldt voor wagens zonder MAXIDOT informatiedisplay*) Climatic* Bediening ERROR START STOP (STORING START STOP) START STOP NOT POSSIBLE (START STOP NIET MOGELIJK) START STOP ACTIVE (START STOP ACTIEF) SWITCH OFF IGNITION (CONTACT UITSCHAKELEN) START MANUALLY (HANDMATIG STARTEN) Storing in het start-stopsysteem De automatische motoruitschakeling is niet mogelijk Automatische motoruitschakeling (stopfase) Het contact uitschakelen De motor handmatig starten Afb. 3 Climatic: Bedieningselementen De ingestelde temperatuur wordt niet automatisch vastgehouden. Instelling Climatic Aanbevolen instellingen van de Climatic-bedieningselementen: Instellen IJsvrij maken van de voorruit en zijruiten Ontwasemingsfunctie van de voorruit en zijruiten Snelst mogelijke verwarming Aangename temperatuur Tot de aanslag naar rechts Gewenste temperatuur Tot de aanslag naar rechts Gewenste temperatuur Schakelaarstanden Toets A AB AC AD AE 3 Niet inschakelen Uitgeschakeld 2 Niet inschakelen Ingeschakeld Luchtuitstroomopeningen 4 Openen en de luchtstroom op de zijruit richten Openen en de luchtstroom op de zijruit richten 3 Kort inschakelen Uitgeschakeld Openen 2 of 3 Niet inschakelen Uitgeschakeld Openen

4 Elektronisch sperdifferentieel (EDS en XDS)* 3 Instellen Snelst mogelijke afkoeling Optimale koeling Frisse lucht - ventilatie Schakelaarstanden Toets A AB AC AD AE Luchtuitstroomopeningen 4 Tot de aanslag naar links Kort 4, dan 2 of 3 Kort inschakelen Ingeschakeld Openen Gewenste temperatuur Tot de aanslag naar links 1, 2, resp. 3 Niet inschakelen Ingeschakeld Openen en de luchtstroom naar de hemelbekleding richten Gewenste stand Niet inschakelen Uitgeschakeld Openen Elektronisch sperdifferentieel (EDS en XDS)* Werking XDS (alleen Fabia RS en Fabia RS Combi) XDS is een uitbreiding op het elektronische sperdifferentieel. Daarbij reageert XDS niet op aandrijfslip, maar op de ontlasting van het voorwiel in de binnenbocht bij snel rijden door bochten. XDS geeft druk op de rem van het wiel in de binnenbocht om doordraaien te voorkomen. Daarmee wordt de tractie verbeterd en volgt de wagen het gewenste spoor. Benzinesoorten Voorgeschreven brandstof - loodvrije benzine RON 98/95 Loodvrije benzine RON 98 gebruiken. U kunt ook loodvrije benzine RON 95 tanken, maar dit leidt tot een licht vermogensverlies. Als u geen loodvrije benzine RON 98 of RON 95 kunt krijgen, is het in geval van nood ook mogelijk om loodvrije benzine RON 91 te tanken. U mag de rit daarna slechts voortzetten met matige toerentallen en een minimale motorbelasting. Rijden met hoge toerentallen of zware belasting kan in dat geval tot ernstige schade aan de motor leiden! Zo snel mogelijk weer benzine met het voorgeschreven octaangetal tanken. Brandstof met een lager octaangetal dan RON 91 mag zelfs in noodsituaties niet worden gebruikt, omdat er anders ernstige schade aan de motor kan optreden! Bandenreparatieset* Algemene aanwijzingen De bandenreparatieset bevindt zich in een box onder de bagageruimtebodem. Met de bandenreparatieset kunnen beschadigingen aan de banden tot een doorsnede van 4 mm, die door scherpe voorwerpen zijn veroorzaakt, veilig worden gedicht. Vreemde voorwerpen (bijvoorbeeld een schroef of een spijker) niet uit de band verwijderen! De reparatie kan direct op de wagen plaatsvinden. Het repareren van de band met behulp van de bandenreparatieset vervangt in geen geval een vakkundige bandenreparatie, deze reparatie is alleen maar bedoeld om de dichtstbijzijnde werkplaats te kunnen bereiken. De bandenreparatieset mag niet worden gebruikt: bij beschadiging van de velg, bij een buitentemperatuur onder -20 C (-4 F), bij beschadigingen groter dan 4 mm, bij beschadiging van de wang van de band, als met zeer lage bandenspanning of met een lege band wordt gereden, als de houdbaarheidsdatum (zie fles met bandenafdichtmiddel) is verstreken.

5 4 Bandenreparatieset* ATTENTIE! Als u langs de rijbaan staat, de alarmlichten inschakelen en de gevarendriehoek op de voorgeschreven afstand plaatsen! Hierbij de nationale wettelijke voorschriften in acht nemen. U beschermt daarmee niet alleen uzelf, maar ook de andere weggebruikers. Wanneer u bandenpech hebt, de wagen zo ver mogelijk van het rijdende verkeer parkeren. Deze plek moet zo mogelijk over een stevige en vlakke ondergrond beschikken. Een met bandenafdichtmiddel gevulde band heeft niet dezelfde rijeigenschappen als een gewone band. Niet sneller dan 80 km/h (50 mph) rijden. Accelereren met volgas, sterk afremmen en snel bochtenwerk vermijden. Na 10 minuten rijden de bandenspanning controleren! Het bandenafdichtmiddel is schadelijk voor de gezondheid en moet bij huidcontact onmiddellijk verwijderd worden. Milieu Gebruikt of verouderd bandenafdichtmiddel moet met inachtneming van de milieuvoorschriften worden afgevoerd. Aanwijzing Let op de gebruiksaanwijzing van de fabrikant van de bandenreparatieset. Een nieuwe fles met bandenafdichtmiddel is verkrijgbaar uit het originele Škoda accessoireprogramma. De met de bandenreparatieset gerepareerde band zo snel mogelijk laten vervangen resp. bij een specialist informeren naar de reparatiemogelijkheden. Onderdelen van de bandenreparatieset Afb. 4 Onderdelen van de bandenreparatieset De bandenreparatieset bestaat uit de volgende onderdelen: A1 Ventielsleutel A2 Sticker met de snelheidsaanduiding max. 80 km/h resp. max. 50 mph A3 Vulslang met sluitstop A4 Compressor A5 Bandenvulslang A6 Bandenspanningmeter A7 Luchtaftapventiel A8 Aan-uitschakelaar A9 12 volt kabelstekker A10 Fles met bandenafdichtmiddel A11 Reserve-ventielinzetstuk De ventielsleutel A1 heeft aan de onderzijde een gleuf, waarin het ventielinzetstuk past. Alleen hiermee kan het ventielinzetstuk uit en weer in het ventiel worden gedraaid. Dat geldt ook voor het reserve-ventielinzetstuk A11.

6 Bandenreparatieset* 5 Voorbereidende werkzaamheden voor gebruik van de bandenreparatieset Voor het gebruik van de bandenreparatieset moeten de volgende voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd: Wanneer u bandenpech hebt, de wagen zo ver mogelijk van het rijdende verkeer parkeren. De plek moet zo mogelijk over een stevige en vlakke ondergrond beschikken. Alle passagiers laten uitstappen. Tijdens het verwisselen van het wiel mogen de passagiers niet op de weg staan (bij voorkeur achter de vangrail). De motor afzetten en de 1e versnelling inschakelen resp. bij wagens met automatische versnellingsbak de keuzehendel in stand P zetten. De handrem stevig aantrekken. Controleren of reparatie met de bandenreparatieset mogelijk is bladzijde 3, Algemene aanwijzingen. Als een aanhangwagen is aangekoppeld, moet deze worden afgekoppeld. De bandenreparatieset uit de bagageruimte nemen. De sticker A2 bladzijde 4, afb. 4 in het blikveld van de bestuurder op het dashboard plakken. Vreemde voorwerpen (bijvoorbeeld een schroef of een spijker) niet uit de band verwijderen. Het ventieldopje losdraaien. Met de ventielsleutel A1 het ventielinzetstuk uit het ventiel draaien en het ventielinzetstuk op een schone ondergrond leggen. Band afdichten en oppompen Band afdichten De fles met bandenafdichtmiddel A10 bladzijde 4, afb. 4 enkele malen krachtig schudden. De vulslang A3 stevig rechtsom op de fles draaien A10. De folie op de vuldop wordt hierbij automatisch doorgeprikt. De sluitstop van de vulslang A3 verwijderen en het open uiteinde op het ventiel van de band steken. De fles A10 ondersteboven houden en de gehele inhoud afdichtmiddel uit de fles in de band vullen. De lege fles met bandenafdichtmiddel van het ventiel verwijderen. Het ventielinzetstuk met ventielsleutel A1 weer in het ventiel draaien. Band oppompen De vulslang A5 bladzijde 4, afb. 4 van de luchtcompressor stevig op het ventiel van de band draaien. Controleren of het luchtaftapventiel A7 dichtgedraaid is. De motor van de wagen starten en laten draaien. De kabelstekker A9 in een 12 volt stopcontact van de wagen steken, zie instructieboekje. De luchtcompressor met de aan-uitschakelaar A8 inschakelen. De luchtcompressor laten draaien totdat de bandenspanning 2,0 2,5 bar bedraagt. Maximale looptijd 8 minuten! De luchtcompressor uitschakelen. Als de bandenspanning van 2,0 2,5 bar niet wordt bereikt, de vulslang A5 van het ventiel af schroeven. De wagen ca. 10 meter voor- of achteruitrijden zodat het afdichtmiddel zich in de band kan verdelen. De vulslang van de luchtcompressor A5 opnieuw stevig op het ventiel draaien en het oppompen herhalen. Als ook nu de vereiste bandenspanning niet wordt bereikt, dan is de band te zeer beschadigd. De band kan met de afdichtset niet voldoende worden afgedicht. Luchtcompressor uitschakelen. De vulslang A5 van het ventiel losdraaien.

7 6 Aan- en afslepen Wanneer een bandenspanning van 2,0 2,5 bar is bereikt, kan de rit met maximaal 80 km/h (50 mph) worden voortgezet. Na 10 minuten rijden de bandenspanning controleren bladzijde 6, Controle na 10 minuten rijden. ATTENTIE! De luchtcompressor en de bandenvulslang kunnen bij het oppompen heet worden - gevaar voor verwondingen! De hete vulslang en hete luchtcompressor niet op brandbare materialen leggen - brandgevaar! Wanneer de band niet tot ten minste 2,0 bar kan worden opgepompt, is de beschadiging te groot. Het afdichtmiddel is niet in staat de band te dichten. Niet verder rijden! De hulp van een specialist inroepen. Voorzichtig! De compressor uiterlijk na 8 minuten draaien uitschakelen - gevaar voor oververhitting! De luchtcompressor enkele minuten laten afkoelen, voordat u deze opnieuw inschakelt. Controle na 10 minuten rijden Na 10 minuten rijden de bandenspanning controleren! Aan- en afslepen Algemeen Voorzichtig! Om de motor te starten niet aanduwen of aanslepen - dit kan schade aan de motor veroorzaken! Bij wagens met katalysator kan onverbrande brandstof in de katalysator terechtkomen en daar ontsteken. Dit leidt tot oververhitting en ernstige beschadiging van de katalysator. Als starthulp kan de accu van een andere wagen worden gebruikt, zie instructieboekje. Technische gegevens Gewichten Het aangegeven leeggewicht dient alleen ter oriëntatie. Het is gebaseerd op de basisuitrusting van de wagen zonder verdere meeruitvoeringen en accessoires. Voorzichtig! Het maximaal toelaatbaar gewicht van de wagen mag niet worden overschreden - gevaar voor ongevallen en schade aan de wagen. De bandenspanning is 1,3 bar of lager: Niet verder rijden! De band kan met de afdichtset niet voldoende worden afgedicht. De hulp inroepen van een specialist. De bandenspanning is 1,3 bar of hoger: De bandenspanning weer tot de juiste waarde corrigeren (zie binnenzijde van de tankklep). De rit voorzichtig voortzetten naar de dichtstbijzijnde specialist met maximaal 80 km/h (50 mph).

8 Technische gegevens 7 1,2 l/55 kw TDI CR met roetfilter - EU5 (FABIA) Afmetingen (in mm) FABIA GreenLine Lengte 4000 Breedte 1642 Breedte incl.de buitenspiegels 1886 Hoogte 1484 Bodemvrijheid 119 Wielbasis 2465 Spoorbreedte voor/achter 1417/1410 Rijprestaties FABIA GreenLine Maximumsnelheid km/h 172 Acceleratie km/h s 14,2 Brandstofverbruik (in l/100 km) en CO 2 -emissie (in g/km) FABIA GreenLine Stadsverkeer 4,1 Buitenwegen 3,0 Gemiddeld gecombineerd 3,4 CO 2 -emissie gecombineerd 89

9 8 Technische gegevens Gewichten (in kg) Maximaal toelaatbaar gewicht FABIA GreenLine Leeggewicht bedrijfsklaar 1203 Laadvermogen b) Laadvermogen bij gebruik van de trekhaak b) a) a) Maximaal toelaatbare voorasbelasting 900/870 a) Maximaal toelaatbare achterasbelasting 780/810 a) a) Maximaal toegelaten aanhangwagengewicht, geremd/ongeremd (1000/500) c) (1200/500) d) a) Voertuigen van de categorie N1. b) Afhankelijk van de uitrusting. c) Hellingen tot 12 %. d) Hellingen tot 8 %.

10 Technische gegevens 9 1,4 l/63 kw - EU 5 (ROOMSTER, PRAKTIK) Motor Vermogen kw bij 1/min 63/5000 Maximaal koppel Nm bij 1/min 132/3800 Aantal cilinders/cilinderinhoud (cm 3 ) 4/1390 Motoroliespecificaties Rijprestaties Brandstofverbruik (in l/100 km) en CO 2 -emissie (in g/km) Specificatie Motoroliespecificaties voor wagens met variabele service-intervallen (QG1) VW VW Motoroliespecificaties voor wagens met vaste service-intervallen (QG2) VW VW ROOMSTER PRAKTIK Maximumsnelheid km/h Acceleratie km/h s 13,0 13,0 Stadsverkeer 8,3 Buitenwegen 5,3 Gemiddeld gecombineerd 6,4 CO 2 -emissie gecombineerd 149

11 10 Technische gegevens Vulhoeveelheden (in liters) Motorolie a) 3,2 Koelsysteem van de wagen 5,5 a) Olievulhoeveelheid met vervangen oliefilter. Motoroliepeil bij het vullen controleren, niet te veel bijvullen. Het motoroliepeil moet tussen de markeringen staan. Gewichten (in kg) ROOMSTER PRAKTIK Maximaal toelaatbaar gewicht 1664/1769 a) 1654/1754 b) Leeggewicht bedrijfsklaar 1209/1224 a) 1179/1189 b) Laadvermogen 530/620 a) 550/640 b) Laadvermogen bij gebruik van de trekhaak Maximaal toelaatbare voorasbelasting 850/860 a) 820/830 b) Maximaal toelaatbare achterasbelasting 830/980 a) 900/980 b) Maximaal toegelaten aanhangwagengewicht, geremd/ongeremd a) Voertuigen van de categorie N1. b) Geldt voor wagens waarop af fabriek 15"-wielen gemonteerd zijn. c) Hellingen tot 12 %. d) Hellingen tot 8 %. (900/450) c) (1100/450) d) (900/450) c) (1100/450) d)

12 Technische gegevens 11 Maximaal toelaatbaar gewicht per as (FABIA) Maximaal toelaatbaar gewicht per as (in kg) - voor-/achteras Benzinemotoren FABIA COMBI 1,2 l/44 kw 1,2 l/51 kw 1,4 l/63 kw 1,2 l/63 kw TSI 1,2 l/77 kw TSI (M5) 1,2 l/77 kw TSI (DQ7) 1,6 l/77 kw (M5) 1,6 l/77 kw (AQ6) a) Voertuigen van de categorie N1. 800/ /800 a) 790/ /830 a) 800/ / /800 a) 770/830 a) 810/ / /800 a) 780/830 a) 820/ / /810 a) 790/830 a) 830/ / /810 a) 790/840 a) 870/ / /810 a) 820/840 a) 820/ / /810 a) 780/830 a) 870/ / /810 a) 830/830 a) 1,4 l/132 kw TSI 930/ /810 Dieselmotoren FABIA COMBI 1,2 l/55 kw TDI CR met roetfilter 1,6 l/55 kw TDI CR met roetfilter 1,6 l/66 kw TDI CR met roetfilter 1,6 l/77 kw TDI CR met roetfilter a) Voertuigen van de categorie N1. b) Voertuigen van de categorie N1 - GreenLine. 900/ /800 a) Maximaal toelaatbaar gewicht per as (ROOMSTER, PRAKTIK) Maximaal toelaatbaar gewicht per as (in kg) - voor-/achteras Benzinemotoren 1,2 l/51 kw 1,2 l/63 kw TSI 1,2 l/77 kw TSI (M5) 1,2 l/77 kw TSI (DQ7) 1,6 l/77 kw (M5) 1,6 l/77 kw (AQ6) 890/ /830 a) 840/830 b) 910/ / /800 a) 880/830 a) 910/ / /800 a) 880/830 a) 920/ / /810 a) 890/840 a) ROOMSTER 850/ /980 a) 870/ /980 a) 880/ /980 a) 910/ /980 a) 870/ /980 a) 920/ /980 a)

13 12 Technische gegevens a) Voertuigen van de categorie N1. Dieselmotoren 1,2 l/55 kw TDI CR met roetfilter 1,6 l/66 kw TDI CR met roetfilter 1,6 l/77 kw TDI CR met roetfilter a) GreenLine b) Voertuigen van de categorie N1. ROOMSTER 950/ /840 a) 940/980 b) 960/ /980 b) 960/ /980 b) Maximaal toelaatbaar gewicht per as (in kg) - voor-/achteras Benzinemotoren 1,2 l/51 kw 1,2 l/63 kw TSI a) Geldt voor wagens waarop af fabriek 15"-wielen gemonteerd zijn. PRAKTIK 810/ /980 a) 830/ /980 a) Dieselmotoren PRAKTIK 1,2 l/55 kw TDI CR met roetfilter 920/980 1,6 l/66 kw TDI CR met roetfilter 940/980 Škoda Auto werkt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van alle modellen en typen. Wij vragen u om begrip, dat om deze reden wijzigingen van de leveringsomvang in de vorm, uitvoering en techniek mogelijk zijn. De gegevens over leveringsomvang, uiterlijk, maten, gewichten, brandstofverbruik, normen en functies van de wagen komen overeen met de stand van de informatie op het moment van het ter perse gaan van deze brochure. Sommige uitrustingen worden pas op een later tijdstip geïntroduceerd (informatie hierover is verkrijgbaar bij geautoriseerde Škoda Servicepartners) of worden alleen in bepaalde markten aangeboden. Uit de gegevens, afbeeldingen en beschrijvingen in dit instructieboekje kunnen geen aanspraken worden afgeleid. Nadruk, reproductie of vertaling, ook van gedeelten, is zonder schriftelijke toestemming van Škoda Auto niet toegestaan. Škoda Auto behoudt zich uitdrukkelijk alle rechten op grond van het auteursrecht voor. Wijzigingen voorbehouden. Uitgegeven door: ŠKODA AUTO a.s. ŠKODA AUTO a.s. 2010

14 Dodatek Návodu k obsluze Fabia, Roomster holandsky S J GP

ŠkodaYETI SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE

ŠkodaYETI SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE SIMPLY CLEVER ŠkodaYETI SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE Technische wijzigingen 11/2010 Inleiding 1 Inleiding Achterbank Dit document vormt een aanvulling op het instructieboekje van de YETI uitgave 05.10,

Nadere informatie

ŠkodaSuperb SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE

ŠkodaSuperb SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE Technische wijzigingen 11/2010 Inleiding 1 Inleiding Dvd-voorbereiding* Dit document vormt een aanvulling op het instructieboekje van de SUPERB

Nadere informatie

ŠkodaOctavia Supplement - voor voertuigen met LPG-aandrijving

ŠkodaOctavia Supplement - voor voertuigen met LPG-aandrijving SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Supplement - voor voertuigen met LPG-aandrijving 01/2011 Aanvulling - voor wagens op LPG (autogas) 1 Aanvulling - voor wagens op LPG (autogas) Dit document vormt een aanvulling

Nadere informatie

ContiComfortKit Handleiding

ContiComfortKit Handleiding Inleiding Dankzij de ContiComfortKit blijft u ook met een lekke band mobiel. De combinatie van een compressor met een afdichtmiddel maakt het mogelijk om snijbeschadigingen tot ongeveer 6 mm lang doeltreffend

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E ALFA MiTo S E R V I C E Dit supplement vormt een aanvulling op de informatie in het instructieboekje waarbij dit supplement geleverd wordt. Voor de onderwerpen die in dit supplement niet worden behandeld,

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

ŠkodaOctavia SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE

ŠkodaOctavia SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia SUPPLEMENT VOOR INSTRUCTIEBOEKJE Technische wijzigingen 11/2009 Inleiding 1 Inleiding Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)* Dit supplement is een aanvulling op het instructieboekje

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 augustus De Caddy

Technische specificaties per 1 augustus De Caddy Technische specificaties per 1 augustus 17 De Caddy Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Caddy Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion 75 kw 2.0 TDI BMT 75kW 6 DSG 2.0 TDI BMT kw 4MOTION

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok Technische specificaties per januari 2018 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand achter 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand 4MOTION inschakelbaar 3.0l V6 TDI BMT

Nadere informatie

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 SVENSKA 8 9 X Z S Y W V 10 NEDERLANDS NL SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren dat voorzichtigheid en

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

F I A T P U N T O 1. 4 T - J E T 1 2 0 603.83.400 NL s u p p l e m e n t

F I A T P U N T O 1. 4 T - J E T 1 2 0 603.83.400 NL s u p p l e m e n t F I A T P U N T O 1. 4 T - J E T 1 2 0 603.83.400 NL s u p p l e m e n t Dit supplement vormt een aanvulling op de informatie in het instructieboekje waarbij dit supplement geleverd wordt. INHOUD OPKRIKKEN

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting - 2 Instrumentenpaneel - 3 Rechter hendel: bediening ruitenwissers, achterruitwisser, trip computer

Nadere informatie

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok Technische specificaties per november 2016 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 4 MOTION permanent 3.0l V6 TDI BMT 150kW 8-Aut 3.0l V6 TDI BMT 165kW 8-Aut Stadsrit 8,6 8,6 Buitenweg

Nadere informatie

Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties

Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties 1 Maten en gewichten Combi L1H1, 9 zitplaatsen Combi Aantal zitplaatsen Afmetingen (mm) Wielbasis Totale lengte Overbouw voor/achter Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen MJ2018 Stand: 19 april 2018 Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO 2 -emissie (g/km) Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 13 3 4 1 11 13 M+P-11A-0349 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogel 4. Arrêteerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 11. Rode markering op knop 1. Witte markering op kogelkop

Nadere informatie

Technische gegevens per 5 maart De Caddy

Technische gegevens per 5 maart De Caddy Technische gegevens per 5 maart 2019 De Caddy verbruik/co ₂-uitstoot. Caddy verbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km), tankinhoud circa 55 L Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 11 3 10 9 8 4 M+P-11A-1 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogels 4. Ontspannerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 8. Centrering 9. Rode markering op knop 10. Witte markering

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

VOLVO S60 & V60 DRIV. Supplement bij het instructieboekje

VOLVO S60 & V60 DRIV. Supplement bij het instructieboekje VOLVO S60 & V60 DRIV Supplement bij het instructieboekje Informatie over dit supplement Deze publicatie Dit supplement vormt een aanvulling op het reguliere instructieboekje bij de auto. In het supplement

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente 26-ZK-PG Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2006 tot 31-12-2009 en kostte toen 27.219,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

STIGA VILLA 92 M 107 M

STIGA VILLA 92 M 107 M STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L L+R Z X Y 11. 12. W V 3 NEDERLANDS NL SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Verwarming en ventilatie

Verwarming en ventilatie Verwarming en ventilatie BEDIENINGSELEMENTEN 1. Temperatuurregeling. Afzonderlijk instelbaar voor de bestuurder en de passagier voorin. 2. Programma voor maximaal ontdooien. 3. Luchtverdeling. In de geselecteerde

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties PERSINFORMATIE Mazda Motor Nederland Technische specificaties Vernieuwde Mazda6 2018 Deze technische specificaties zijn onder voorbehoud van niet aangekondigde wijzigingen. Alle cijfers en specificaties

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Stuurwiel, leer. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Stuurwiel, leer. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Instructienr. 30756608 Versie 1.2 Ond. nr. 30756607, 30756606, 31316446 Stuurwiel, leer IMG-339612 Volvo Car Corporation Stuurwiel, leer- 30756608 - V1.2 Pagina 1

Nadere informatie

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S Raadpleeg voor een uitvoerige beschrijving en meer informatie, of in noodgevallen, het instructieboek. DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns 5-XLJ-15 Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2015 en kostte toen 29.380,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/11 Gesloten Laadkast L3H1 FWD 6689 Gesloten Laadkast L3H1 3500 19,39 Inhoud laadbak (m 3 ) Afmetingen (mm) Wielbasis

Nadere informatie

Voertuig Controle Golf 7

Voertuig Controle Golf 7 Voertuig Controle Golf 7 Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees deze pagina een aantal keren aandachtig door zodat je

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130

Nadere informatie

Technische specificaties per april De Caddy

Technische specificaties per april De Caddy Technische specificaties per april 16 De Caddy Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Caddy Motor/ Model 55 kw 75 kw 2.0 TDI BlueMotion 75 kw 75 kw DSG kw 4MOTION 1 kw 1 kw DSG 1 kw DSG 4MOTION Gesloten Bestelwagen

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

VOLVO S80, V70 drive SUPPLEMENT BIJ HET INSTRUCTIEBOEKJE

VOLVO S80, V70 drive SUPPLEMENT BIJ HET INSTRUCTIEBOEKJE VOLVO S80, V70 drive SUPPLEMENT BIJ HET INSTRUCTIEBOEKJE Algemeen Stiller en schoner Milieuzorg vormt een van de kernwaarden van Volvo Car Corporation en geeft richting aan al onze activiteiten. Dit resulteerde

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Alleen voor Trip 2, 2L, 3 en 5W Gebruikershandleiding. NEDERLANDS

Alleen voor Trip 2, 2L, 3 en 5W Gebruikershandleiding. NEDERLANDS Alleen voor Trip 2, 2L, 3 en 5W Gebruikershandleiding. NEDERLANDS WELKOM. Hartelijk dank voor je aankoop van een Bontrager Trip -computer. We hopen dat je vele kilometers lang plezier aan deze computer

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive 3-THN-60 Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive Deze Skoda Citigo komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2014 en kostte toen 11.469,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130 kw 103 kw 130

Nadere informatie

STIGA PARK 92 M 107 M

STIGA PARK 92 M 107 M STIGA PARK 92 M 107 M 8211-3036-06 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 9. 13. 10. 14. R 11. L 15. Z X A+5 A B+5 B Y W 12. 16. V L+R NL NEDERLANDS SYMBOLEN Op de machine

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Voertuig Controle BMW 116d Sportline

Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees deze pagina een aantal keren aandachtig door

Nadere informatie

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta HB-400-R Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta Deze Nissan Note komt uit 2015, werd geleverd van 01-10-2013 tot 31-03-2017 en kostte toen 20.330,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre

Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre 68-ZGT-6 Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre Deze Fiat Panda komt uit 2012, werd geleverd van 01-10-2012 tot 31-01-2013 en kostte toen 12.946,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS

Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS 28-GLK-8 Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS Deze Peugeot 207 SW komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-08-2009 en kostte toen 23.098,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

De voorkant. De zijkant. De banden

De voorkant. De zijkant. De banden Controlepunten: De voorkant De verlichting moet heel zijn en werken (de werking van de verlichting, remlichten en richtingaanwijzers kan voor je gaat rijden gecontroleerd worden door de examinator) De

Nadere informatie

STIGA VILLA 85 M

STIGA VILLA 85 M STIGA VILLA 85 M 8211-3039-01 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Z X V W Y 11. 3 NL NEDERLANDS SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren dat voorzichtigheid en oplettendheid

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM 47-NRL-9 Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM Deze Volkswagen Golf Plus komt uit 2010, werd geleverd van 15-09-2010 tot 31-12-2010 en kostte toen 22.272,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

X Veiligheidsgordel 3 Verklikkerlicht brandt (met waarschuwingstoon) bij ingeschakelde ontsteking: Gordel omdoen, zie pagina 33.

X Veiligheidsgordel 3 Verklikkerlicht brandt (met waarschuwingstoon) bij ingeschakelde ontsteking: Gordel omdoen, zie pagina 33. Instrumenten verklikkerlichten De verklikkerlichten die hier staan vermeld, zijn niet in alle auto s aanwezig. Deze beschrijving geldt voor alle instrumentenuitvoeringen. X Veiligheidsgordel 3 Verklikkerlicht

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Panda 1.2 Active

Finnik Autorapport Fiat Panda 1.2 Active 07-RJR-5 Finnik Autorapport Fiat Panda 1.2 Active Deze Fiat Panda komt uit 2011, werd geleverd van 01-03-2010 tot 31-03-2012 en kostte toen 8.769,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie