De deuren sluiten... K. J. Wilts en P. Bloemberg. Vrijdag 8 juli 2016 nr. 15/ Di 12 juli uur Inleveren boeken volgens rooster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De deuren sluiten... K. J. Wilts en P. Bloemberg. Vrijdag 8 juli 2016 nr. 15/ Di 12 juli uur Inleveren boeken volgens rooster"

Transcriptie

1 Vrijdag 8 juli 2016 nr. 15/16-41 De deuren sluiten... Nog even en de deuren sluiten achter je. De deur van het lokaal waar je het afgelopen schooljaar zo vaak binnenliep. De deur van de teamkamer. De deur van de personeelskamer. En de deuren die toegang geven tot de school. Deuren sluiten zich achter je. Voor even Nou ja, even. Zes weken om precies te zijn. Andere deuren openen zich. Je gaat op pad en ontdekt andere plaatsen. Waar je nog niet eerder was geweest of waar je opnieuw komt. Ik gebruik het woordje deuren als een beeldspraak. In andere ruimtes aanwezig zijn en nieuwe ontdekking doen is spannend. Even uit de sleur van alledag. Even tot rust komen. Even doen waar je zelf zin in hebt. Je hart volgen misschien. Even niet die vertrouwde deur Je kunt je eigen leven ook afsluiten voor anderen. Dan hou je de deur van je leven dicht. Een liedje van een vroegere zanger Boudewijn de Groot heeft het daarover. Lees de volgende tekst maar eens. Achter iedere deur die ik open doe, doe jij een andere deur weer dicht. En zo blijf je verborgen, nooit wordt er meer dan een tip van de sluier opgelicht. Een tekst om even door te denken. Ik hoop dat jij niet bent, zoals Boudewijn bezingt. Dat jij je deuren open zet. Dat je met een open blik de wereld intrekt. Tijdens je welverdiende vakantie. Om tot rust te komen. We wensen je deze welverdiende rust. Want hoe je het ook wendt of keert, rust is voor iedereen belangrijk. En dan gaat het niet om leven van vakantie tot vakantie of alleen je rust pakken als je gaat slapen, want daar trek je het niet alleen op. Zorg ervoor dat je genoeg rust neemt voor je gezin, familie, vrienden, jezelf en bovenal om God te zoeken. We zien je na de zomervakantie graag weer gezond en wel terug. En dan horen we graag van je welke deuren jij hebt geopend en waar jij tot rust kwam. K. J. Wilts en P. Bloemberg Kalender laatste week Ma 11 juli Start opruimen/schoonmaak volgens rooster (rooster volgt) uur Inleveren boeken volgens rooster hele dag Rapportenvergaderingen Mentoren nemen contact op met zittenblijvers uur Diploma-uitreiking vmbo-4t+ in de Geref. Kerk Bouwstraat, Ommen Di 12 juli uur Inleveren boeken volgens rooster hele dag Rapportenvergaderingen Mentoren nemen contact op met zittenblijvers Wo 13 juli uur Bijeenkomst profielwerkstuk (h4: lok ) (a5: lok. 112) Do 14 juli Personeelsdag Vr 15 juli uur Uitreiken rapporten en info nieuwe schooljaar havo-4, atheneum-4 en uur Uitreiken rapporten en info nieuwe schooljaar leerjaar uur Uitreiken rapporten en info nieuwe schooljaar leerjaar uur Uitreiken rapporten en info nieuwe schooljaar leerjaar 1

2 In deze Nieuwsbrief Nieuws van Edukans Magister-nieuws Nieuws van de leerlingenraad Uitreiking Angelia-diploma s Uitreiking EHBO-diploma s De Big-band on tour Wij een school, zij een school! Afgelopen dinsdag ontving Iris Dankelman een ipad, omdat zij dit schooljaar het meeste geld op wist te halen voor Ghana! Zij haalde een bedrag op van 364,-. Wat zijn we blij met zulke leerlingen die zich enorm inzetten voor het goede doel. Er waren afgelopen jaar nog veel meer leerlingen en personeelsleden die hoge bedragen voor het goede doel binnen haalden! Al deze mensen willen we enorm bedanken voor hun inzet. Een prachtig doel, een prachtige reis en een prachtig bedrag! Daarom hebben we besloten om de komende jaren door te gaan met het inzamelen van geld voor Edukans! Volgend jaar een nieuw land, een nieuwe reis en een nieuw streefbedrag! Magister nieuws Communicatie vanuit Magister wordt steeds belangrijker. Daarmee wordt ook het belang van een correct adres en telefoonnummer in Magister steeds groter. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteit als het versturen van mail, resetten van het wachtwoord, of berichten over ouderavonden. Bij een foutief of ontbrekend adres werkt bovengenoemde functionaliteit niet. Ook telefonische bereikbaarheid is van belang. Daarom is er in de huidige versie van Magister 6 een nieuw scherm te zien. Hierin wordt gevraagd het adres en het mobiele nummer te controleren en eventueel aan te passen. Hierna zal er een gestuurd worden naar het geregistreerde adres met daarin een link. De gebruiker kan deze link aanklikken en hiermee de gegevens verifiëren. Komt het mailtje niet aan of klikt de gebruiker niet binnen 24 uur op de link, dan zal bij een volgende keer inloggen de vraag opnieuw worden gesteld. Een uitgebreide toelichting hierop vindt u op onze website, onder Onderwijs Reglementen/protocollen gegevensverificatie Magister.

3 Magister in de vakantie Inzage in Magister zal voor ouders en leerlingen niet mogelijk zijn vanaf woensdag 17 augustus tot dinsdag 30 augustus, uur. Daarna is Magister weer toegankelijk. Mededeling vanuit de leerlingenraad: stickeractie We zijn alweer bijna aan het einde van het schooljaar, de zomervakantie komt eraan! Om ons, de leerlingenraad, niet te vergeten terwijl je op vakantie bent, hebben wij een actie bedacht. Het idee is dat je een foto maakt van jezelf met daarop de Vechtdalsticker die je volgende week krijgt. Ook moet duidelijk zijn waar je de foto gemaakt hebt. Om het een beetje leuk te houden, moet dit natuurlijk creatief gebeuren. Dit wordt uiteraard beloond met een prijs. Hiervoor moet je de foto naar Ook je naam en klas moeten in de mail staan. Je mag je foto ook sturen via facebook (Leerlingenraad VCO). De leerlingenraad zal de drie beste foto s selecteren, en aan de makers een prijs uitreiken. We beoordelen op de volgende criteria: creativiteit, originaliteit en de sticker moet goed zichtbaar zijn. Zet wel je naam en klas etc. in mail. Dus doe mee en win! Nieuws van de leerlingenraad Dinsdag 5 juli stond de laatste vergadering van de Leerlingenraad van dit schooljaar op het programma. Er waren een aantal afwezigen, mevrouw Niemeijer en Timmermans waren er beide niet en ook Rutger en Gerjan waren afwezig. Zoals tijdens elke vergadering keken we terug op de vorige vergadering. Het is gelukt om extra computers in de mediatheek te krijgen. De wc s op de eerste en tweede verdieping hebben echter nog geen automatische deur. Inmiddels is er ook een nieuwe achtergrond op de computers. Ook voor het Leerlingenstatuut hebben wij een aantal kritiekpuntjes gegeven, het is afwachten of dit effect heeft. Al met al was het weer een geslaagde vergadering. Volgend schooljaar gaan we weer verder met het verbeteren van de school. Ook jouw inbreng hebben wij nodig, hiervoor hebben wij sinds kort ook een brievenbus bij de ingang hangen, dus als je iets hebt, doe er een berichtje in. Mocht je nou volgend jaar denken, ik wil zelf ook in de Leerlingenraad, kom naar onze vergadering en kijk of je het wat vindt. De volgende vergadering is op dinsdag 6 september, het 8e uur!

4 Uitreiking Anglia-diploma s Ook dit jaar was de officiële uitreiking van de Anglia certificaten weer een mooi feest. Ruim dertig leerlingen mochten hun certificaat uit handen van de heer Baas en mevrouw Buunk in ontvangst nemen. Koningin Elizabeth en haar troonopvolgers Charles, William en little George keken vanaf het digibord mee. Alle kandidaten hartelijk gefeliciteerd en op naar de volgende ronde! Burgemeester Boumans reikt diploma s uit Tijdens de feestelijke diploma-uitreiking van vmbo-basis/kader Dienstverlening en Commercie in de Gereformeerde Kerk (PKN), reikte burgemeester Mark Boumans woensdagavond enkele EHBO-diploma s uit aan leerlingen van de afdeling Dienstverlening en Commercie. De leerlingen Nienke Jansen, Lisa van Dijk, Daisy Minkjan, Sanne Kuijer, Henriëtte Kleinjan, Demi Wolters en Anca van Driessen hebben het hele jaar de lessen EHBO gevolgd. Met een diploma Eerste Hulp zijn zij in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen.

5 Schoolbigband Vechtdal College succesvol op Vlieland De schoolbigband heeft van vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli een succesvol tournee gemaakt naar Vlieland. Om 06:30 uur vertrok deze muzikale groep naar Harlingen, waar om 09:00 uur de ochtendboot werd genomen. Om 11:00 uur werd er een optreden verzorgd op de basisschool De Zeester. Alle leerlingen en een aantal eilandbewoners genoten van dit muzikale en spetterende optreden. Aansluitend werden de twee grote legertenten op camping Stortemelk ingericht. De avond en ook de zaterdag stond in het teken van groepsactiveiten. Zo werden er strandwandelingen gemaakt, het eiland verkend op de fiets en veel muziek gemaakt op de camping. Een bezoek aan het museum De Noordwester kon daarbij natuurlijk niet ontbreken. Op zondag werd om 12:00 uur de boot weer genomen richting Harlingen, waarna ze vermoeid maar voldaan aankwamen in Ommen. De reacties op het eiland waren overweldigend, met name op de goede muzikaliteit van de band en de positieve uitstraling van de groep. Vlieland heeft de schoolbigband in de armen gesloten. Dit bleek ook wel uit de uitnodiging om volgend jaar weer terug te komen. Niet alleen de bewoners waren enthousiast, ook de leden zelf hebben van deze tournee genoten. Het was ook een waardering voor alle tijd (repetities en optredens) die ze het afgelopen jaar in de schoolbigband hadden gestoken. Een foto-impressie kunt u vinden op onze website.

6 Presentatieavond vwo+ Afgelopen maandagavond hebben plusleerlingen uit vwo 2 tot en met vwo 6 presentaties gegeven tijdens de ouderavond over vwo+. Het klassikale plusprogramma van vwo 2 is besproken. Vanaf vwo 3 werken de leerlingen met de 'les-uit-kaart'. Met deze kaart kunnen de leerlingen 3 lesuren per week aan verdiepende en/of verbredende plusprojecten werken. Het programma wordt dan ook een individueel programma. Alle aanwezige leerlingen hebben stukjes van het plusprogramma gepresenteerd. Zo zijn onder andere debat, Anglia, bureau Talent, Cambridge Engels, Talentmaximalisatie aan de Universiteit Twente, bezoek aan MUN's, bezoek en tegenbezoek aan India, het kiezen van extra vakken en het volgen van web- of masterklassen besproken. Het was een mooie en informatieve avond. De leerlingen hebben mooie presentaties gegeven. Tot slot Een deel van deze week bestond uit kennismaking met de school en afscheid nemen van de school. Mentoren in gesprek met nieuwe ouders en ouders die mentoren uitzwaaien bij de diploma-uitreiking van hun kind. Aankomende en vertrekkende leerlingen, ze hebben de bestemming bereikt of gaan op reis naar een nieuwe plek. In beide gevallen gaat er bagage mee..hopelijk hebben wij het juiste meegegeven. Ik wens u een heel goed weekend zo aan het einde van dit schooljaar. W. Meihuizen Contactgegevens: Vechtdal College Balkerweg RZ OMMEN ommen@vechtdalcollege.nl Internet: Colofon Dit is een uitgave van het Vechtdal College Christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en atheneum. Eindredactie mw. H.J. de Lange-Schoppink drs. A. van t Veld, directeur Reageren? Tel:

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016 8 juli 2016 De deuren sluiten Nog even en de deuren sluiten achter je. De deur van het lokaal waar je het afgelopen schooljaar zo vaak binnenliep. De deur van de teamkamer. De deur van de personeelskamer.

Nadere informatie

Laat maar zien! Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief. 9 september 2016 nr. 16/17/02

Laat maar zien! Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief. 9 september 2016 nr. 16/17/02 9 september 2016 nr. 16/17/02 Laat maar zien! In aansluiting op het thema van de afgelopen week gaan we nog even in die lijn verder. Van kijk op het leven naar een uitdagend laat (jezelf) maar zien!. Van

Nadere informatie

Weekthema: Na de storm

Weekthema: Na de storm 4 november 2016 nr. 16/17 09 Weekthema: Na de storm We hoeven elkaar niet te vertellen dat het in ieders leven wel eens flink kan stormen. Het hoeft niet, maar het mag wel. Als je de storm mag delen, houd

Nadere informatie

Geluk hebben. In deze Nieuwsbrief

Geluk hebben. In deze Nieuwsbrief Vrijdag 24 juni 2016 nr. 15/16-39 Geluk hebben Donderdag 16 juni jl. was een spannende dag voor de leerlingen van de examenklassen! Na het zwoegen was het wachten. Veel leerlingen leefden er verwachtingsvol

Nadere informatie

Weekthema: Onder invloed

Weekthema: Onder invloed 23 juni 2017 nr. 16/17/38 Weekthema: Onder invloed Over de woordjes onder invloed en invloed willen we deze week nadenken en willen we ons op bezinnen. Aan mensen in mijn omgeving stelde ik de vraag: waar

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

Op weg naar een nieuw schooljaar

Op weg naar een nieuw schooljaar jaargang 45, nummer 11, 7 juli 2017 Op weg naar een nieuw schooljaar Ter gelegenheid van dit laatste nieuwsbericht wens ik onze leerlingen en u als ouders/verzorgers een goede- en welverdiende vakantie.

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Ondernemend leren ipad Jij de baas met havo op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Een stevige basis voor je toekomst met havo op

Nadere informatie

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT?

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Haal het beste uit jezelf! KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Dynamisch Lerend Betrokken Contact Telefoon: 0180-64 21 80 E-mail: infogroep8@daltonbarendrecht.nl Internet: www.daltonbarendrecht.nl

Nadere informatie

Vooroordelen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Vooroordelen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief 12 mei 2017 nr. 16/17-32 Vooroordelen Als inleidende bezinning in deze nieuwsbrief zou ik het thema vooroordelen deze week vanuit drie invalshoeken willen benaderen. Allereerst taalkundig, ten tweede via

Nadere informatie

Maandbericht nr. 9 Juli 2017

Maandbericht nr. 9 Juli 2017 Maandbericht nr. 9 Juli 2017 Vr 30 juni uitslag herexamens Ma 03 juli toetsweek alle klassen Wo 05 juli diploma-uitreiking Havo/Vwo Do 06 juli diploma-uitreiking Vmbo/Mavo Ma 10 juli extra activiteiten

Nadere informatie

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT?

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Dynamisch Lerend Betrokken Informatiefolder gymnasium - technasium - atheneum - havo - mavo Kom je ook naar het Dalton Lyceum Barendrecht? Zit jij in groep

Nadere informatie

Weekthema: beelden. Belangrijke data

Weekthema: beelden. Belangrijke data 29 januari 2016 nr. 15/16-21 Weekthema: beelden Welk beeld hebben onze leerlingen van hun eigen toekomst? Daar praten we op school ook wel over wanneer het niet perse ons weekthema is. De komende week

Nadere informatie

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november Elke opleiding heeft zijn eigen schoolgebouw.

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november Elke opleiding heeft zijn eigen schoolgebouw. voor groep 8 leerlingen september-november 2017 Aanmelden workshops Je kunt je aanmelden voor de workshops via e-mail: workshop@farelcollege.nl Beste bijna-brugklasser, Wat fijn dat je deze flyer leest

Nadere informatie

OPEN HUIS EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS WOENSDAG 14 FEBRUARI / UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI /

OPEN HUIS EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS WOENSDAG 14 FEBRUARI / UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI / OPEN HUIS WOENSDAG 14 FEBRUARI / 18.30-21.00 UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI / 18.30-21.00 UUR EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS MAANDAG 22 JANUARI / 19.00-20.30 UUR Kies voor Corderius College

Nadere informatie

Weekthema: Daar heb ik recht op.

Weekthema: Daar heb ik recht op. 18 november 2016 nr. 16/17 11 Weekthema: Daar heb ik recht op. Op zichzelf is dit een leuk uitdagend weekthema. Weten wat je rechten zijn. De leerlingen op school lijken daar soms wel heel goed van op

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2016-2017 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 19 juni Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 22 juni) Taaldorp Duits voor alle derde klassen (lln uit 5A helpen hierbij) Di

Nadere informatie

Weekthema: Geheim (2)

Weekthema: Geheim (2) Vrijdag 1 april 2016 nr. 15/16-29 Weekthema: Geheim (2) In de komende week gaan we verder met dit weekthema, waar we vorige week mee begonnen zijn. Een geheim is iets dat je niet gemakkelijk met iemand

Nadere informatie

OPEN DAG 2015. www.staring.nl. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. Borculo Beukenlaan

OPEN DAG 2015. www.staring.nl. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. Borculo Beukenlaan OPEN DAG 2015 Borculo Beukenlaan 24 januari 10 tot 13 uur Borculo Herenlaan bovenbouw vmbo 24 januari 10 tot 13 uur Lochem Zutphenseweg 24 januari 10 tot 13 uur www.staring.nl Het Staring College daagt

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x.

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x. versie 15 03 12 JAARAGENDA cursus 2012-2013 (voorlopig) AUGUSTUS week dag datum locatie 31 32 33 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 34 35 ma 20 di 21 wo

Nadere informatie

Week 17 Datum: 22 april 2015. Nieuwsbrief. Inhoud

Week 17 Datum: 22 april 2015. Nieuwsbrief. Inhoud ! Week 17 Datum: 22 april 2015 Nieuwsbrief Inhoud 1. Rekentoets en overgangsregeling 1 2. Huiswerkbegeleiding Over t IJ 1. Examentraining wiskunde 2 4. Controle schoolexamencijfers 2 5. Openingstijden

Nadere informatie

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november 2015

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november 2015 Workshops voor groep 8 leerlingen september-november 2015 Aanmelden workshops Je kunt je aanmelden voor de workshops via e-mail: workshop@farelcollege.nl Beste bijna-brugklasser, Wat fijn dat je deze flyer

Nadere informatie

Je voelt je snel thuis op het Sondervick

Je voelt je snel thuis op het Sondervick Je voelt je snel thuis op het Sondervick ik op het Sondervick jij op het Sondervick wij op het Sondervick Voor de toekomstige brugklasser Het Sondervick College Welkom bij het Sondervick College! Misschien

Nadere informatie

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn:

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn: Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2019-2020 Den Haag, juli 2019 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN.

WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN. 13 april 2017 nr. 16/17 29 WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN. Komend weekend vieren we het Paasfeest. Misschien wel het meest centrale en belangrijke feest in het Christelijk geloof. Tegelijk omgeven met veel

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

EXAMENBOEK BASIS 2016

EXAMENBOEK BASIS 2016 EXAMENBOEK BASIS 2016 Aan de leerlingen van klas 4. In dit boekje vinden jullie, op datum, informatie over alles wat te maken heeft met het Centraal Examen en de afronding daarvan tot en met de diploma-uitreiking.

Nadere informatie

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 vmbo theoretische leerweg Reuver ORGANISATIE CENTRAAL SCHRIFTELIJK EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van het

Nadere informatie

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs ALLE RUIMTE basis-kader mavo-havo Etty Hillesum schreef Ontwikkeling rekent niet met tijd Alle ruimte om je eigen weg te gaan in leven en leren. 4 Alle ruimte betekent bij ons Voor jou is er altijd plek

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU -------------------- ---------- HEREXAMEN/HERPROFILEREN In het onderstaande rooster staat het overzicht wanneer, waar en welke vakken voor het 2e tijdvak worden afgenomen. We

Nadere informatie

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 wknr dag datum Augustus 2014 35 Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 wknr dag datum September 2014 36/1 Ma 1 Di 2 8.30-18.00 uur Introductiedag nieuwe brugklassers met de mentor

Nadere informatie

Organisatie Centraal Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Eindexamen 2018 vmbo basisberoepsgerichte leerweg kaderberoepsgerichte leerweg gemengde/theoretische leerweg Swalmen ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat,

Nadere informatie

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe Vwo/Havo Elke Leerling Doet Ertoe Haal je hoge cijfers en vind je leren leuk? En zet jij je graag een beetje extra in en wil je later gaan studeren? Met een vwo-diploma op zak heb je alle mogelijkheden!

Nadere informatie

Personeelsinfo Weeknummer: 29

Personeelsinfo Weeknummer: 29 Weeknummer: 29 Publicatiedatum: 14 juli 2017 Personeel Persoonlijke boodschap van Paul de Vrijer. Klik hier voor het bericht. Leerlingen Er zijn deze week geen bijzonderheden! Jarigen 20 juli: René Remie

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 4 april 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v.

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 4 april 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. 1 JAARPROGRAMMA 2018-2019 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 4 april 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. www.picasso-lyceum.nl Dit jaarprogramma wordt met ingang van maandag 3 september regelmatig

Nadere informatie

Einde schooljaar

Einde schooljaar 29 juni 2018 Einde schooljaar 2017-2018 Het einde van het schooljaar is altijd een moment om de balans op te maken. Waar kunnen we als school trots op zijn en waar moeten we nog stappen zetten om te verbeteren?

Nadere informatie

PLANNING JAARAGENDA CLC CMC NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS EN LEERLINGEN VAN VESTIGING CLC / CMC Week Wijzer

PLANNING JAARAGENDA CLC CMC NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS EN LEERLINGEN VAN VESTIGING CLC / CMC Week Wijzer NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS EN LEERLINGEN VAN VESTIGING CLC / CMC Week Wijzer REDACTIE: A.M. ALDERLIESTEN & E.C.J. WAKKEE JRG 10 NR 31, 18 APRIL 2018 INHOUD OASE AGENDA MEDEDELINGEN VASTE ZAKEN OASE Week 16

Nadere informatie

Jaarplanner Augustus 2017

Jaarplanner Augustus 2017 Jaarplanner 2017-2018 Augustus 2017 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Week 32 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Week 33 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Week 34 Ma 21 Di 22 Wo 23 Do 24 Vr 25

Nadere informatie

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig)

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig) JAARAGENDA CAPELLENBORG 2016 2017 Er kunnen nog wijzigingen/toevoegingen plaatsvinden, er kunnen aan dit overzicht geen rechten ontleend worden. augustus maandag 29 augustus eerste schooldag voor leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Weekthema: Mijn grote voorbeeld

Weekthema: Mijn grote voorbeeld 13 januari 2017 nr. 16/17/17 Weekthema: Mijn grote voorbeeld Toen ik zelf leerling was op de basisschool was er eens een klein vechtpartijtje op het schoolplein. Een jongen had daarbij wat klappen gekregen,

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 28 maart 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v.

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 28 maart 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. 1 JAARPROGRAMMA 2018-2019 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 28 maart 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. www.picasso-lyceum.nl Dit jaarprogramma wordt met ingang van maandag 3 september regelmatig

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

vmbo kalender algemeen

vmbo kalender algemeen kalender algemeen vmbo WEEKTHEMA: Belangrijke momenten Een belangrijk moment, dat is onze bezinning in de klas zeker. Elke werkdag houdt op een vast tijdstip elke docent een moment van bezinning. Bezinning

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Ondernemend leren Anglia Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) met havo op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Een stevige basis

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 20 maart 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v.

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 20 maart 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. 1 JAARPROGRAMMA 2018-2019 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 20 maart 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. www.picasso-lyceum.nl Dit jaarprogramma wordt met ingang van maandag 3 september regelmatig

Nadere informatie

Naar de brugklas... en nu?! CSG Prins Maurits OPEN DAG. Lees hier de antwoorden op jouw 5 vragen uur

Naar de brugklas... en nu?! CSG Prins Maurits OPEN DAG. Lees hier de antwoorden op jouw 5 vragen uur Naar de brugklas... en nu?! CSG Prins Maurits 1 2 3 4 5 Lees hier de antwoorden op jouw 5 vragen. OPEN DAG 19 januari 2013 12.30-16.00 uur In welke klas kom ik? 1 Vwo, havo, mavo, vmbo of pro? De eerste

Nadere informatie

Ben jij een daltonleerling in de dop? Plusprogramma s. Samenwerken, sfeer en vertrouwen. Wil jij...

Ben jij een daltonleerling in de dop? Plusprogramma s. Samenwerken, sfeer en vertrouwen. Wil jij... Wat is dalton? Kiezen voor het Wolfert Lyceum betekent kiezen voor het daltononderwijs. Bij ons leer je zelfstandig werken, je eigen verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken en goed samenwerken met je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 20 - juli 2016 De laatste dagen... Dit is de laatste uitgave van de Nieuwsbrief van dit schooljaar, zo op de valreep voor de zomervakantie. De kinderen en medewerkers zijn

Nadere informatie

STARTINFO klas 2 en 3. 2College Cobbenhagenlyceum

STARTINFO klas 2 en 3. 2College Cobbenhagenlyceum STARTINFO klas 2 en 3 2College Cobbenhagenlyceum 2014 SCHOOLJAAR 2015 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TECHNASIUM TWEETALIG VWO Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding

Nadere informatie

Even schuilen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Even schuilen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief 8 januari 2016 nr. 15/16-18 Even schuilen We staan weer verwachtingsvol aan het begin van een nieuw jaar. Niemand heeft een idee wat 2016 ons zal brengen. Zal ik overgaan naar het volgende schooljaar?

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018 Betreft: CONCEPT - PLANNING 2018-2019 - 29 AUGUSTUS 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs... Spannend! Welke school wordt het? Wil je er een

Volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs... Spannend! Welke school wordt het? Wil je er een vakcollege techniek vakcollege zorg en welzijn vakcollege economie en ondernemen vakcollege media, vormgeving en ICT mavo mavo + havo vwo gymnasium vwo + ondernemend leren technasium Volgend schooljaar

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo BBL, KBL & GT Swalmen ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook

Nadere informatie

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN 29 juni 2018 Normering TV2 (uitslag 2e tijdvak van het centraal schriftelijk examen) Toetsweek mavo 3, havo 3 en vwo 3 Toetsweek bovenbouw havo/vwo (aantal dagen havo 4/vwo 4 kan afwijken) Diploma-uitreiking

Nadere informatie

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo Het begint bij jou! mavo havo #ReinierdeGraafpad volg ons op social media Stanislascollege 2 dagen. Delft Allemaal een #Chromebook. In de les en thuis wordt ermee gewerkt. StanislasReinierdeGraafpad...

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Weekthema: Ruzie. In deze Nieuwsbrief

Weekthema: Ruzie. In deze Nieuwsbrief 15 september 2017 nr. 17/18/02 Weekthema: Ruzie Zoals u weet, hebben we elke schooldag een moment van bezinning. Bezinning is.. even langs de zijlijn van de dag gaan staan. De rust en de ruimte vinden

Nadere informatie

Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015

Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015 Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015 wknr dag datum tijd Augustus 2014 35 Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 wknr dag datum tijd September 2014 36/1 Ma 1 Di 2 08.30-18.00 09.00 Introductiedag nieuwe brugklassers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

Volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs... Spannend! Welke school wordt het? Wil je er een

Volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs... Spannend! Welke school wordt het? Wil je er een vakcollege techniek vakcollege zorg en welzijn vakcollege economie en ondernemen vakcollege media, vormgeving en ICT mavo mavo + havo vwo gymnasium vwo + entreprenasium technasium Volgend schooljaar naar

Nadere informatie

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok versie 011 dag voor ouders en personeel rooster 21 aug maandag vakantie vrij 22 aug dinsdag vakantie vrij 23 aug woensdag vakantie vrij 24 aug donderdag vakantie vrij 25 aug vrijdag vakantie vrij 26 aug

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2016

Organisatie centraal eindexamen 2016 Organisatie centraal eindexamen 2016 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2016 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief mei 2018 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 17 24 mei 2018 GROEPSACTIVITEITEN Schoolreisje groepen 1/2/3 Op vrijdag 1 juni gaan de groepen 1-2-3 op schoolreisje en wel naar Megapret in Lievelde. De kinderen worden om 08.50 uur in de

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

leerlingen open Dag 18 februari Open lesmiddag 15 februari Aanmelden Open Lesmiddag kan vanaf januari via onze website

leerlingen open Dag 18 februari Open lesmiddag 15 februari Aanmelden Open Lesmiddag kan vanaf januari via onze website leerlingen open Dag 18 februari Open lesmiddag 15 februari Aanmelden Open Lesmiddag kan vanaf januari via onze website Welkomstwoord Gerwald: Ik heb het gevoel dat ik serieus word genomen. Docenten helpen

Nadere informatie

Ontwikkel. jezelf op. Roncalli. méér dan een diploma!

Ontwikkel. jezelf op. Roncalli. méér dan een diploma! Ontwikkel jezelf op Roncalli méér dan een diploma! Beste bijna-brugklasser, Het is zover: je mag je middelbare school gaan kiezen. Dat is best een pittige klus. Reden om samen met je ouder(s) op zoek te

Nadere informatie

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit datum dag leerlingen bijzonderheden 34 22 aug ma start OOP 23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging soneel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit 24 aug wo 25 aug do bijeenkomst

Nadere informatie

JAARROOSTER De Boerhaave

JAARROOSTER De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur wo 13 do 14 vr 15 3 ma 18 di 19 wo 20

Nadere informatie

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is de laatste nieuwsbrief die u ontvangt dit schooljaar. We informeren u over bijzondere dingen die gebeurd zijn en over activiteiten die

Nadere informatie

Weekthema: Vrede. In deze Nieuwsbrief

Weekthema: Vrede. In deze Nieuwsbrief 14 september 2018 nr. 17/18/02 Weekthema: Vrede Vrede een veelbesproken en bezongen thema. De Nederlandse cabaretier Paul van Vliet schreef eens een voorwoord in het boekje Ik droom over vrede. Het boekje

Nadere informatie

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs Alle Ruimte Etty Hillesum zei: Ontwikkeling rekent niet met tijd Alle ruimte om je eigen weg te gaan in leven en leren. 4 Alle ruimte betekent Voor jou is er altijd plek Wie je ook bent Wat je ook wilt

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN Young Strong Je bent jong en nieuwsgierig. Je wilt leren, kiezen, groeien en praktisch bezig zijn. Samen ontdekken we waar jij sterk in bent! Leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G1

Nieuwsbrief voor ouders G1 Nieuws voor leerjaar 1 1. 1-Blik agenda Inhoud nieuwsbrief oktober 2017: 1. 1-blik agenda 2. Cito toetsen G1 3. Geslaagd kamp 4. Brugklasfeest 5. Constante evaluatie leerlingen 6. Periode 1 en 2 geen papieren

Nadere informatie

Weekthema: In balans?

Weekthema: In balans? 16 september 2016 nr. 15/16-03 Weekthema: In balans? Zo na de zomervakantie merk je het. Leerlingen, medewerkers en ouders hebben meestal hun balans weer helemaal gevonden en gaan er weer tegenaan. Je

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR

JAARAGENDA SCHOOLJAAR JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: 26 maart 2019 Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x.

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x. versie 15 03 12 JAARAGENDA cursus 2012-2013 (voorlopig) AUGUSTUS week dag datum locatie 31 32 33 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 34 35 ma 20 di 21 wo

Nadere informatie

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA Welkom op onze school! Wat leuk dat je kennis komt maken met het Vlietland College. Vandaag laten we je zien hoe het er bij ons aan toegaat. Zo kun je een praatje maken met onze docenten. Misschien vind

Nadere informatie

Het Centraal Examen 2018

Het Centraal Examen 2018 Het Centraal Examen 2018 Voor de leerlingen VMBO-BB/LWT Inhoud Voorwoord... 3 Examenperiode... 4 Plaats van het examen... 4 Verzuim bij het examen... 4 Uitgesteld examen i.v.m. wettelijk geoorloofde afwezigheid...

Nadere informatie

Bijzondere ontmoetingen!

Bijzondere ontmoetingen! 11 december nr. 15/16-16 Bijzondere ontmoetingen! De dagen in december kenmerken zich door het beperkte aantal zonneuren. De zon, gezien vanaf de aarde, bereikt dan de meest noordelijke of zuidelijke positie.

Nadere informatie

schoolbreed lyceum mavo activiteit periode week dag business datum tijd lokaal

schoolbreed lyceum mavo activiteit periode week dag business datum tijd lokaal periode week dag datum tijd activiteit 1 39 za 30-sep 1 40 zo 1-okt 1 40 di 3-okt 18:45 voorlichting van mavo 4 naar havo 4 mavo gebouw x 1 40 wo 4-okt 13:30-14:45 workshop leerlingen groep 8 'I-Pad 21st

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019 Betreft: CONCEPT-PLANNING 2019-2020 PER 16 JULI 2019 week 35 ma 26-08 t/m vr 30-08 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 26-08 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

Irritant! Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Irritant! Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief Vrijdag 10 juni 2016 nr. 15/16-37 Irritant! Niets is zo ingewikkeld als het gedrag van mensen! Er is heel veel studie gedaan naar het menselijk gedrag. Dat begint al héél vroeg. Er wordt bijvoorbeeld gekeken

Nadere informatie

Maandbericht nr. 9 Juli 2017

Maandbericht nr. 9 Juli 2017 Maandbericht nr. 9 Juli 2017 Vr 30 juni uitslag herexamens Ma 03 juli toetsweek H4, V4 en V5 Wo 05 juli diploma-uitreiking Havo/Vwo Do 06 juli diploma-uitreiking Vmbo/Mavo Ma 10 juli extra activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 september 2018 Agenda September Do 13 Ma 17 t/m Vr 21 Ma 24 t/m Vr 28 Ma 1 Do 4 Ma 8 Do 11 Zo 14 Ma 22 Inzameling oud papier Actieweek op voeten en fietsen naar school Ontmoeten

Nadere informatie