Nieuwsbrief. Agenda. Hanny ter Keurs Gelukkig gaat het ook met Hanny langzaam maar zeker weer beter. Ook Hanny wensen we al het goede toe!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Agenda. Hanny ter Keurs Gelukkig gaat het ook met Hanny langzaam maar zeker weer beter. Ook Hanny wensen we al het goede toe!"

Transcriptie

1 Jaargang maart 2016 nummer 9 Nieuwsbrief Veertigdagentijd In de Veertigdagentijd gaan we met de kinderen op weg naar Pasen. In de Bijbelverhalen die daarbij horen, hebben we dit jaar bijzondere aandacht voor Petrus. Petrus is een leerling en vriend van Jezus. Hij maakt van dichtbij mee wie Jezus is en wat hij doet. De weg die hij met Jezus gaat, is een weg vol wonderen. Petrus ziet hoe vijfduizend mensen genoeg te eten krijgen en hoe Jezus over het water loopt. Hij is er bij als Mozes en Elia verschijnen en er een stem uit de hemel klinkt. Hij hoort Jezus verhalen vertellen, bijvoorbeeld over een man die een grote schuld niet hoefde terugbetalen maar zelf geen medelijden met een ander kende. Petrus ontdekt dat je genoeg kunt hebben als je weinig hebt en dat een koning op een ezel meer hoop geeft dan een koning van pracht en praal. Agenda Hij is bij Jezus in de tuin van Getsemane en probeert in de buurt te blijven bij de gebeurtenissen die volgen. En uiteindelijk ziet hij het grote wonder van Pasen: een leeg graf, de nacht is voorbij. God maakt een nieuw begin. Zo ontdekt Petrus dat Jezus niet zomaar een vriend is. Hij is een vriend voor het leven. Vrijdag 11 maart Inzameling Reshare kleding op Polderheem Woensdag 16 maart uur Ouderavond op Jan v.d. Wijngaard thema: Omgaan met gedragsverschillen Vrijdag 25 maart tot en met maandag 28 maart Weekend van Pasen Woensdag 6 april Studiedag, alle kinderen vrij Fop Roest Positief nieuws van onze conciërge Fop Roest: De oncoloog heeft aangegeven dat de chemokuur daadwerkelijk aanslaat. Ook vanaf deze plek wensen wij Fop en zijn gezin weer veel sterkte toe. Hanny ter Keurs Gelukkig gaat het ook met Hanny langzaam maar zeker weer beter. Ook Hanny wensen we al het goede toe!

2 16 maart a.s.: Ouderavond op Jan v.d. Wijngaard Welkom! Andere kijk op gedrag Oud Papier Actie De container staat op Woensdag 6 april en donderdag 7 april a.s. bij de school En u weet: Hoe meer papier, des te beter voor de school Wanneer uw kind een tas brengt met oud papier / container vol dan krijgt hij / zij een lootje mee! Inloop van uur Start uur Eindtijd uur Op 16 maart a.s. houden we onze derde ouderavond van dit schooljaar. U bent van harte uitgenodigd op de Jan v.d. Wijngaard om uur. (Inloop vanaf uur.) De avond zal gaan over gedrag van kinderen. Op deze avond zal Ferdi ten Ham van uit zijn expertise hier over vertellen. Ferdi is al jaren als ambulant begeleider verboden aan onze school. Hij is werkzaam op de Fritz Redlschool, een school gespecialiseerd in het werken met leerlingen die opvallen vanwege hun gedrag. Bijlage groep 5 Leerling en gezin zoek. Twee maanden terug hebben wij u geïnformeerd over een leerling en zijn gezin dat opeens verdwenen is. De politie heeft ons begin deze week teruggekoppeld dat er tot op heden geen ontwikkelingen met betrekking tot het gezin zijn. Studiedag 19 februari 2016 Op vrijdag 19 februari waren de kinderen vrij. Wij als team hebben met elkaar op deze dag stil gestaan bij ons pedagogisch klimaat. Wat vinden we belangrijk; aan welke pedagogische kwaliteiten moet een leerkracht op De Brug voldoen? Na inspirerende woorden van Ferdi ten Ham (cursusleider) gingen we in groepjes op onderzoek. Terugkerende zaken waren begrippen als rust, veiligheid en ruimte voor eigenheid. Omdat De Brug een geaccrediteerde opleidingsschool is hebben we ook gekeken naar de pedagogische kwaliteiten van de studenten. Wat verwachten we in welke fase in de opleiding van een student? De opbrengsten van het in kaart brengen van de pedagogische kwaliteiten wordt meegenomen in een speciaal boekje over De Brug. In dat boekje staan diverse kwaliteitskaarten waarmee we elkaar scherp willen houden. Aan het einde van dit schooljaar willen we dit graag digitaal aan u toesturen. s Middags hebben we ons tablet onderwijs geëvalueerd. We denken met elkaar op de goede weg te zijn en willen hier graag verder in ontwikkelen. We kijken terug op een leerzame dag vol in- en ook ontspanning. (Na afloop een drankje in 1560! )

3 Burgemeester leest voor Welkom De burgemeester van IJsselstein heeft tijdens de nationale voorleesweek voorgelezen in de groepen 1-4 op de Jan v.d. Wijngaard. Het was heel gezellig om naar het verhaal van de burgemeester te luiteren Hij vertelde ook over zijn werk en zijn ambtsketting! Voor meer foto s: Zie onze website! op Polderheem Abby Barras in groep 1-2 Mike Barras groep in 4-5 Daan van Woudenberg in groep 1-2 We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Afsluiting IPC Op vrijdag 5 februari jl. vond de afsluiting plaats van IPC middenbouw over gebouwen plaats op Polderheem. De inloopmiddag werd door de (groot-) ouders druk bezocht! Op donderdag 18 februari jl. vond de schoolafsluiting van IPC op de Jan v.d. Wijngaard plaats. Ook hier veel belangstelling van vaders en moeders, opa s en oma s. Kijkt u ook op onze site? Op donderdag 18 februari hielden de diverse groepen op de Jan v.d. Wijngaard een afsluiting van IPC. In de grote zaal van de school waren veel ouders en grootouders aanwezig! De kinderen lieten aan de aanwezigen zien en horen waar ze mee bezig waren geweest. Voor meer foto s: Zie onze website!

4 Vanuit de MR De afgelopen maanden hebben we als MR bij verschillende zaken stilgestaan. Aan het begin van dit schooljaar is de definitieve versie van het schoolplan met de directie besproken en hebben we als MR hiermee ingestemd. In het proces vooraf hebben we diverse aanvullingen voorgesteld, die door de directie zijn overgenomen. Uit dit schoolplan volgt het jaarplan In het jaarplan zijn diverse voorstellen voor kwaliteitsverbeteringen opgenomen die we in de MR-vergadering van eind februari hebben besproken. Ook hebben we in deze vergadering de conceptplannen voor de bouw van de brede school bekeken en besproken. Het gesprek hierover is volop bezig en het is prettig dat we als MR tussentijds onze vragen en opmerkingen kunnen meegeven aan de directie. Afgelopen vergadering hebben we ook gesproken met Jurrien Blik, onze vertegenwoordiger in de GMR over diverse zaken die op stichtingsniveau spelen. Spreken met de MR? Om te weten wat er besproken wordt in de MR, kunt u op de website van de school de notulen van een MR-vergadering nalezen. Ook is het altijd mogelijk om als ouder bij een MR-vergadering aan te schuiven om direct te horen wat besproken wordt. En ook dit jaar willen we als oudergeleding Polderheem weer de mogelijkheid bieden om met de MR in gesprek te gaan. Vorig schooljaar is hiervoor een klankbordavond gepland waar u zich voor kon aanmelden. Dit keer willen we eerst peilen of er behoefte is aan een dergelijke avond. U kunt dit aangeven bij Wouter Schreuder (w_schreuder@yahoo.com) of Johan van den Brink (johanencora.vd.brink@hetnet.nl). Vacatures MR Dit voorjaar zijn zowel Karina Lam (ouderlid namens de Jan van de Wijngaard) als Wouter Schreuder (ouderlid namens Polderheem) aftredend. Dat betekent dat we per 1 juli 2016 twee vacatures hebben, waarbij we een ouderlid voor de Jan van de Wijngaard en een ouderlid voor Polderheem zoeken. Zowel Karina als Wouter hebben beide aangegeven zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen voor een nieuwe periode. We zijn daarom op zoek naar ouders die zich betrokken voelen bij de school en graag willen participeren in de medezeggenschapsraad. In het kader hieronder vindt u aanvullende informatie over het MR-lidmaatschap. Als u interesse heeft of nog vragen heeft dan kunt u zich melden bij: - Karina Lam (Ouderlid Jan van de Wijngaard - kaatjelam@hotmail.com) - Johan van den Brink (Ouderlid Polderheem - johanencora.vd.brink@hetnet.nl) - Wouter Schreuder (Ouderlid Polderheem - w_schreuder@yahoo.com)

5 Wat houdt het MR-lidmaatschap in: De MR spreekt mee over allerlei zaken, die betrekking hebben op school en onderwijs. Zo heeft de raad binnen de schoolorganisatie invloed op het beleid van de school door het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan directie en bestuur. Een voorbeeld van onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn: het schoolplan, het personeelsbeleidsplan, schoolgebouw, groepsverdeling, informatieverstrekking aan de ouders etc. De MR probeert vanuit actieve betrokkenheid een kritische, maar bovenal constructieve bijdrage te leveren aan het te voeren beleid binnen de school. Rechten: Op een aantal punten heeft de MR instemmingsrecht, op andere punten adviesrecht. Regelmatig wordt er overleg gevoerd met de directie en het bestuur. De besluitvorming binnen de MR komt echter zonder inmenging en onder eigen verantwoordelijkheid tot stand. Frequentie: Er bestaat een Wettelijke verplichting om vier maal per jaar bijeen te komen. Onze MR komt vaker bijeen, ca. 1 x per maand. De vergaderingen van de MR zijn grotendeels openbaar, soms is een gedeelte van de vergadering besloten. Lidmaatschap: Het lidmaatschap is in principe voor drie jaar, met een mogelijkheid om na herkozen te worden maximaal nog drie jaar te verlengen. Tenslotte: De medezeggenschapsraad is er in het belang van kinderen, ouders en leerkrachten. Zij proberen ieders belangen zo goed mogelijk te behartigen. Helpt u ons daarbij?

6 Nogmaals: Sportdag 29 april 2016 Groep 4 8 naar Atletiekbaan Dit jaar willen we graag een speciale sportdag houden: Voor de groepen 4-8 willen we naar de atletiekbaan in Nieuwegein. Deze speciale koningsdag/sportdag zal plaatsvinden op vrijdag 29 april a.s. (De officiële dag van de koningsspelen vindt plaats op vrijdag 22 april; wij zitten één week later. Bij het opstellen van de jaaragenda in augustus 2015 was het nog onduidelijk wanneer de landelijke koningsspelen gehouden zouden worden. In onze jaaragenda staat dinsdag 26 april. Deze datum vervalt. Wij kiezen voor vrijdag 29 april omdat de atletiekbaan dan beschikbaar is en dit de laatste schooldag is voor de meivakantie.) De groepen van de onderbouw (groep 1-3) blijven in IJsselstein. Voor hen wordt een speciaal programma opgesteld op locatie Polderheem. Om 8.30 uur worden de kinderen van groep 1-3 op Polderheem verwacht. De kinderen van de groepen 4-8 gaan naar de atletiekbaan in Nieuwegein. Deze baan bevindt zicht bij Blokhoeve. De kinderen van groep 4 en 5 zullen gebracht en gehaald worden met auto s. De kinderen van groep 6-8 gaan in groepjes op de fiets (met een begeleider) naar Blokhoeve. De kinderen van de groepen 4-8 worden deze ochtend al om 8.00 uur op school verwacht! U raadt het misschien al: We hebben voor deze sportdag veel ouders / grootouders nodig die ons willen helpen en/of die auto willen rijden. We vragen u vriendelijk of u deze dag wil reserveren in uw agenda en ons wil helpen bij het welslagen van de sportdag. Binnenkort ontvangt u via de mail meer informatie over de sportdag met alles nog een keer overzichtelijk op een rij! Het wordt weer een geweldige dag Wij hebben er al veel zin in.

7 Eendagsvlieg De kinderen van groep 1 en 2 hebben onlangs een theatervoorstelling bezocht: Eendagsvlieg. Eendagsvlieg gaat over een kleine vlieg die op zoek gaat naar het allerleukste. Ze vraagt raad aan de andere dieren. Wat vinden zij het allerleukste? De dieren weten het wel: taarten bakken, ballonnen blazen, brieven schrijven, dansen en nog véél meer. Eendagsvlieg probeert alles uit. Toch kan ze het allerleukste maar niet vinden. En de zon gaat al bijna onder... Reshare (tweedehands kleding wordt opgehaald) Vrijdag 11 maart uur Polderheem Sova training Begin april start er een sociale vaardigheidstraining bij Vitras in IJsselstein voor kinderen van jaar. Er is nog plek in de groep! De volgende mogelijkheid is dan weer in het najaar. Graag attenderen wij u op deze cursus. Kijkt u op Ik ben een kei. Reshare: Kleding inzameling Vrijdag 11 maart 2016 Graag uw aandacht voor het volgende: De kleding kan tot 9.00 uur op een centraal punt bij het hek van locatie Polderheem verzameld worden. De chauffeur kan namelijk vanaf 9.00 de gehele dag langs komen om de kleding op te halen. De kleding wordt opgehaald door een voertuig met daarop het bekende Leger des Heils logo.

8 Even voorstellen Bijbelrooster Week 8/9: 22 februari t/m 4 maart 2016 Petrus begrijpt het niet, Matteüs 16:21-28 De verheerlijking op de berg, Matteüs 17:1-13 De vis met de munt, Matteüs 17:24-27 Week 10: 7 t/m 11 maart 2016 Vergeven, Matteüs 18:21-35 Jezus volgen, Matteüs 19:16-30 De intocht in Jeruzalem, Matteüs 21:1-11 Week 11: 14 t/m 18 maart 2016 De paasmaaltijd, Matteüs 26:17-29 Jezus wordt gevangen genomen, Matteüs 26:30-68 Petrus zegt dat hij Jezus niet kent, Matteüs 26:69-75 Week 12: 21 t/m 25 maart 2016 Bij Pilatus, Matteüs 27:11-26 Jezus sterft, Matteüs 27:33-66 Het graf is leeg, Matteüs 28:1-10 Misschien kent u me al: Steven Tips, conciërge sinds december op woensdag- en vrijdagochtend. Ik ben 28 jaar en heb in Houten een eigen foto studio. Ik heb een opleiding gehad in de facilitaire dienstverlening en de horeca. Mijn ouders werken beiden in het basisonderwijs, dus ik ken deze wereld goed. Ik heb het erg naar mijn zin op beide scholen. Groeten van Steven Tips Statiegeldflessen Het is nog steeds mogelijk om op Polderheem lege flessen in te leveren voor de afscheidsmusical van groep 8 in het Fulco theater. Met deze flessenactie willen we de uitvoering mede bekostigen. Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 24 maart a.s.

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang januari 2016 nummer 8. Inspirerender klinkt: Kan ik je helpen?

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang januari 2016 nummer 8. Inspirerender klinkt: Kan ik je helpen? Jaargang 2015-2016 29 januari 2016 nummer 8 Nieuwsbrief Samen Samen is het thema van dit schooljaar op onze school. Samen met ouder en leerkracht ons inspannen voor onze kinderen. De bekende driehoek.

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Immanuelschool. PRIKBORD 18 februari 2016 nr 13. Iedereen hoort erbij! Geplande activiteiten. Ouderavond 23 maart. Regel van de week.

Immanuelschool. PRIKBORD 18 februari 2016 nr 13. Iedereen hoort erbij! Geplande activiteiten. Ouderavond 23 maart. Regel van de week. PRIKBORD 18 februari 2016 nr 13 Immanuelschool Eikenlaan 3 7642 GA Wierden www.immanuelwierden.nl 0546-572478 info@immanuelwierden.nl Ouderavond 23 maart Woensdag 23 maart zal de GGD bij ons een ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9 Jaargang 2018-2019 29 maart nummer 9 Nieuwsbrief Paasfeest De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema bij de Bijbelverhalen in de weken naar Pasen toe is: Pak mijn hand.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 12 FEBRUARI 2016 / NUMMER 26 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Zondag, 14 februari, is het Valentijnsdag, een dag om de liefde te vieren. Ik heb eens gegoogled en heb ontdekt dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

24 t/m 28 maart zijn alle kinderen vrij! Goede vrijdag (25 maart) en 2 e Paasdag (28 maart)

24 t/m 28 maart zijn alle kinderen vrij! Goede vrijdag (25 maart) en 2 e Paasdag (28 maart) Wij feliciteren: Guus de Nood, Thijmen Sulkers, Karel Handstede, Eljakim Ligtenberg, Rafe Ooijens, Jamairo Kooreman, Thomas Nelisse, Sanne Ruijzing, Lara Reichel, Nawaaf Ali, Omar Gannam, Mees Visser.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws. In deze nieuwsbrief ontvangt u de laatste informatie over de verhuizing naar de

Sterrekijkernieuws. In deze nieuwsbrief ontvangt u de laatste informatie over de verhuizing naar de Sterrekijkernieuws FEBRUARI 2016 Beste ouders en verzorgers, In deze nieuwsbrief ontvangt u de laatste informatie over de verhuizing naar de Eulerlaan. De laatste dagen zijn we als team hard aan het werk

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart 2016 nummer 10

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart 2016 nummer 10 Jaargang 2015-2016 24maart 2016 nummer 10 Nieuwsbrief Paasfeest Tijden ons paasfeest hebben we met elkaar mogen vieren dat Jezus is opgestaan. We luisterden naar het verhaal van de opstanding. We zongen

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor Jaargang 2014-2015 26 september 2014 nummer 2 Agenda Donderdag 2 oktober: Studiedag, kinderen vrij Woensdag en donderdag 15 en 16 oktober Oud Papier container Maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang november 2015 nummer 6

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang november 2015 nummer 6 Jaargang 2015-2016 27 november 2015 nummer 6 Agenda Vrijdag 4 december Sinterklaas op school Dinsdag 15 december Kerstviering op Jan v.d. W. Donderdag 17 december Kerstviering Polderheem in Ontmoetingskerk

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10 Jaargang 2017-2018 20 april 2018 nummer 10 Nieuwsbrief Meivakantie Vandaag begint de meivakantie voor onze school. Twee weken tijd om te genieten van het voorjaar! Twee weken de tijd waarin we vieren en

Nadere informatie

N U M M E R 2 9. Paasviering

N U M M E R 2 9. Paasviering Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 6 A P R I L 2 0 1 7 I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Paasviering Foto s broertjes en zusjes Improkids PO in actie Talentenmiddag Paasviering Ook dit jaar

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda Jaargang 2015-2016 1 juli 2016 nummer 14 Nieuwsbrief Bijna zomervakantie Nog één schoolweek en de vakantie begint. Met elkaar hebben we een jaar achter de rug met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan. We

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2014-2015 6 maart 2015 nummer 7. Vrijdag 20 maart 2015 Rapport II gaat mee. Aandachtspunten

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2014-2015 6 maart 2015 nummer 7. Vrijdag 20 maart 2015 Rapport II gaat mee. Aandachtspunten Jaargang 2014-2015 6 maart 2015 nummer 7 Nieuwsbrief Biddag Op woensdag 11 maart is het biddag. We willen op deze dag God een zegen vragen over het komende seizoen. Het thema is Altijd dichtbij. In de

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: Ziekmelding melden voor 8.15 uur :

Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: Ziekmelding melden voor 8.15 uur : Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Ziekmelding melden voor 8.15 uur : absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12 Baarn, 12 februari

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 7 Tine Marcusschool Donderdag 31 maart 2016 Agenda 7 april Oudergespreksochtend 8 en 19 april Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen zijn vrij 2 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 cdbsjonglaren@conod.nl, Ludinge 6, 9471 JD, Zuidlaren. 050-4092079. www.jonglaren.nl De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 Schaken: Enige weken geleden is het schoolschaakkampioenschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek Jaargang 2015-2016 2 oktober 2015 nummer 4 Agenda Feestweek Maandag 12 oktober 8.30-14.00 (gewone schooltijden) Iedereen op eigen locatie Schoolfotograaf op Jan v.d. W. Dinsdag 13 oktober Circusdag 8.30-14.30

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016 Jade 41 3893 EB Zeewolde tel. 036-5358000 Locatie In de Lichtkring Naarderweg 2 3891 DK Zeewolde Tel. 06-47 54 3133 hetmozaiek@codenz.nl www.mozaiekzeewolde.nl t Mozaakje Jaargang 2016-2017 - Nr.8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen AGENDA maandag t/m vrijdag 25 6 april mei MEIVAKANTIE mei 2016 Activiteit maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen maandag 23 donderdag 12 Mad Science voorstelling groepen 6 t/m 8 vrijdag 13 Mad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 5 Tine Marcusschool Dinsdag 5 april 2016 Agenda 4 en 7 april Schoolfotograaf 18 en 19 april Oudercontactmoment/ kijken in de klas 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016

Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016 Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Manuela gaat met zwangerschapsverlof. 3. Vervanging Manuela onderbouw 4. Informatiemiddag over het nieuwe schooljaar 5. Thema 6. Uitstapje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

De Bijbelverhalen. Uitslag Centrale Eindtoets

De Bijbelverhalen. Uitslag Centrale Eindtoets De Bijbelverhalen In de kleutergroepen worden in deze week opnieuw Bijbelverhalen verteld over Gods trouwe knecht Daniël. In gevangenschap (ballingschap) bleef hij toch trouw aan God! Volgende week wordt

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 17 april 2015 Beste ouders, Vandaag hebben de groepen drie hun dansblokken afgesloten. Ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015

Nieuwsbrief 18 september 2015 150918 Nieuwsbrief 18 september 2015 Beste lezers, Afscheid Ropey Afgelopen woensdag kwam ROPEY bij ons op school om afscheid te nemen. We hebben een mooi cadeau van hem (en de organisatie) gekregen: een

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel NIEUWSBRIEF NUMMER 13 18 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Paasfeest Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag Kijk- en inloopmoment voor ouders Koningsspelen Agenda Ezel Ik ben een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Onze nieuwe conciërge Andy Kuijpers is officieel

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Week 35: 24 augustus t/m 28 augustus 2015 Zomerweek 2 Wat geloof jij? Themaweek over je eigen geloof

Week 35: 24 augustus t/m 28 augustus 2015 Zomerweek 2 Wat geloof jij? Themaweek over je eigen geloof Kind op maandag 2015-2016 Week 35: 24 augustus t/m 28 augustus 2015 Zomerweek 2 Wat geloof jij? Themaweek over je eigen geloof Week 36: 30 augustus t/m 4 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De

Nadere informatie