Clubrecord 6kamp voor Laura Gaillart Laura Gaillart heeft in Nieuwpoort het clubrecord op de 6kamp scherper gesteld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubrecord 6kamp voor Laura Gaillart Laura Gaillart heeft in Nieuwpoort het clubrecord op de 6kamp scherper gesteld."

Transcriptie

1 Cadetten meisjes Belgisch kampioen op 4x800m! In Heusden-Zolder zijn onze cadetten meisjes Belgisch kampioen geworden op de 4x800m. Ons viertal (Axana Dheedene, Febe Carrein, Thaisa Vandevelde en Helena Puype) finishte met ruime voorsprong in een wedstrijd die nooit echt spannend was. Met 9'43.56 verbeterden ze hun clubrecord alweer aanzienlijk. Proficiat! Ook de scholierenploeg van de 4x800m (Aline Luyssen, Judith Desauw, Gieltje Moreels en Tessa Van Thournout) deed het niet onaardig, maar strandde net naast het podium. Ze verbeterden hun tijd van het PK wel aanzienlijk (9'51.56). De piepjonge 4x200m ploeg (Louise Dupont, Hanne Swiers, Jasmien Verhellen en Helen Bruyneel) slaagde er in zich te kwalificeren voor de finale waarin ze een niet onaardige lieten noteren. Een finaleplaats was niet weggelegd voor de 4x100m ploeg van de cadetten meisjes en de 4x200m A.C. herenploeg. De herenploeg van de 4x400m (Tibo Rotsaert, Gilles Lesaffer, Tomas Opsomer en Kurt Doutreloigne) liep een zeer degelijke 4x400m (3'25.58) maar kwam in het sterk bezette deelnemersveld niet in de buurt van de prijzen. Clubrecord 6kamp voor Laura Gaillart Laura Gaillart heeft in Nieuwpoort het clubrecord op de 6kamp scherper gesteld. Een zeer mooie bekroning van een schitterend seizoen waarin haar trainingsijver zich vertaalde in een merkbare progressie in zowat alle meerkampdisciplines. Met haar 3246p behaalde ze ook een mooie 2e plaats op het West-Vlaams kampioenschap. Proficiat! BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

2 5 medailles voor AZW op Nationaal Criterium voor de jeugd in Nijvel. Onze jongste atleten (miniemen) hebben het ronduit schitterend gedaan op het Nationaal criterium in Nijvel. De aflossingsploeg van de miniemen meisjes (Laurence Lobbens, Michèle Verdonck, Takoba oulare en Chloë Beaucarne) behaalde zilver in 41.09, slechts enkele honderdsten boven hun clubrecord. De jongens (Julien Sercu, Ruben De Kocker, Pieter Christiaens en Olivier Sercu werden) 3e in In de reeksen van de 80m liep Chloë Beaucarne een formidabel nieuw clubrecord (10.35), tevens meetingrecord van het Nationaal Criterium : een ongeziene prestatie van deze eerstejaarsminiem. Takoba Oulare plaatste zich eveneens voor de finale met een ook al zeer sterke Daarna was het de beurt aan onze derde eerstejaarsminiem Michèle Verdonck : ze slaagde er in om haar zeer sterke 300m van de interclubfinale in Oordegem nog te verbeteren tot 42.87, goed voor een bronzen plak, op amper één honderdste van het zilver (uiteraard ook een verbetering van haar eigen clubrecord). Olivier Sercu plaatste zich voor de finale van de 80m horden, waarin hij strandde op een ongelukkige 4e plaats, maar wel met een verbetering van zijn clubrecord tot In de finale van de 80m plaatste Chloë Beaucarne de kroon op het werk door te winnen in 10.47; Takoba Oulare mocht als 3e mee op het podium (10.64). Ze haalde bovendien ook als enige eerstejaarsminiem de hordenfinale waarin ze zesde werd in een zeer scherpe 10.00, amper 3 honderdsten boven het clubrecord van Wendy Ovaere. Charlotte Verstraete haalde 2 mooie ereplaatsen : in het hoogspringen werd ze 4e met 1m48 en in het speerwerpen behaalde ze de 5e plaats met 28m61.

3 Zilver voor Marc Desmet op het Vlaams kampioenschap masters. Op het Vlaams kampioenschap voor masters in Maldegem heeft Marc Desmet (M40) een zilveren medaille behaald op de 400mH. Hij finishte in 63.43, op minder dan 2 tienden van de winnaar. Jan Vervaeke (M35) en André Braems (M75) behaalden goud op de 1500m (4'29.23) en hoogspringen (95 cm), maar waren wel de enige deelnemers in hun categorie. Ann Parmentier is eindlaureaat van het Flanders wegcircuit. Ann Parmentier is eindlaureate geworden van het Flanders wegcircuit, een regelmatigheidscriterium van de VAL dat de beste stratenlopers bekroont. Ze was al voor de start van de laatste race in Sint-Niklaas zeker van de overwinning. De volledige eindstand ziet er als volgt uit : 1 PARMENTIER Ann AZW 2 THIENPONT Ria AVMO 3 LAUWAERT Nina VOLH 4 VAN DAELE Cindy VOLH 5 VAN VYNCKT Carolien KAAG 6 LAMBRECHTS Nathalie ACBR 7 COENE Veronique RCG 8 VAN HOLLEBEKE Ellen BEHO 9 DELVAEL Patricia AVR 10 STEEN Valerie AZW Frederic Van Den Heede in de marathon van Berlijn. Frederic Van Den Heede, sinds dit jaar master, nam op 20 september deel aan de prestigieuze marathon van Berlijn. Hij finishte als 2e in zijn handicap-categorie (46e bij de M35). Zijn tijd van is AZW-een clubrecord bij de M35 : een bijzonder sterke prestatie gezien de moeilijke omstandigheden (27 C).

4 Perla Vanneste behaalt een bronzen medaille op het BK hamerslingeren. Op het BK hamerslingeren in Obourg heeft (eerstejaars) scholiere Perla Vanneste (foto rechts) een mooie derde plaats behaald. Met haar zesde poging wierp ze de hamer meter ver, alweer een verbetering van haar eigen clubrecord. Een mooie bekroning van een regelmatig seizoen waarin ze voortdurend progressie boekte. Proficiat! Tijdens diezelfde kampioenschappen wierp cadette Laura Gaillart (foto links) voor het eerst voorbij de 30 meter en werd hiermee 6e.

5 AZW Zomercriterium 2009 De winnaars van het AZW zomercriterium 2009 zijn : ben Ewout Van Betsbrugge Tessa Vanasten pup Sam Dekocker Sarah Hermans min Olivier Sercu Chloe Beaucarne cad Niels Ostyn Laura Gaillart sch Gilles Honoré Perla Vanneste jun Tibo Rotsaert Helen Bruyneel sen Cedric Nolf Nele Carrein mas Patrick Braems Hilde Ervyn Berekening van het zomercriterium : Alle prestaties worden per categorie en per discipline in dalende volgorde gesorteerd. De beste prestatie krijgt 50 ptn, de 2e 47 ptn, de 3e 45 ptn, de 4e 42 ptn, de 5e 40 ptn, vanaf dan telkens 1 punt minder De 5 hoogste scores van elke atleet worden opgeteld : wie in 5 disciplines de beste prestatie haalde binnen zijn categorie verdient dus 250 punten. Bij dit basistotaal komen nog bonuspunten : Persoonlijke records : per discipline krijg je 3 bonuspunten voor de verbetering van een persoonlijk record. (geen PR voor aflossingen). Slechts 1 bonus per discipline en per seizoen : als je in 1 seizoen 10X je PR op de 100m verbetert levert dit slechts 3 bonusptn op. Clubrecords : het verbeteren of evenaren van een clubrecord levert 10 punten op. Ook hier krijg je maar 1 bonus per seizoen per discipline. Provinciaal record : 20 bonuspunten. bonuspunten voor deelname aan en podiumplaats in Nat. Criterium Nijvel, Vlaamse kampioenschappen, BK, EK, WK, OS en interclubs (BvVl). Max. 1 deelnamebonus per kampioenschap, meerdere podiumbonussen per kampioenschap mogelijk. Deelname 1e 2e 3e Beker v Vlaanderen 5 Vl Kampioenschap/ Nijvel BK EK WK OS Om in aanmerking te komen voor het klassement moet men minstens 5 geldige individuele prestaties geleverd hebben. Ongeldige prestaties zijn bv handgestopte tijden of prestaties met meer dan de toegelaten rugwind.

6 Marathon Eindhoven. Niet minder dan 3 AZW atleten kwamen aan de start van de marathon van Eindhoven. Ann Parmentier verbeterde haar clubrecord met meer dan 13 minuten (!) tot en werd hiermee 8e bij de dames. Henk de Keukelaere, die haar tot even voorbij km 30 had gegangmaakt finishte verdienstelijk in Lucien Taelman bewees dat hij helemaal terug is na zijn blessure en liet een mooie 2:46:31 optekenen, goed voor een 3e plaats bij de M50. Derde plaats voor AZW scholieren meisjes op de Crosscup relays. Niet zo veel AZW ploegen aan de start van de De Crosscup relays, maar de resultaten mochten wel gezien worden. De pupillen jongens (Jasper Roobroeck, Arne deveugele en Thijs Christiaens) werden mooi 9e (op 44 ploegen). De cadetten meisjes (Febe Carrein, Laura Cockuyt en Axana Dheedene) deden nog beter en werden 7e (op 40). Van de scholieren meisjes werd heel wat verwacht, en ze hebben de hoge verwachtingen zeker ingelost met een prachtige 3e plaats. Helena Puype, Thaïsa Vandevelde en Aline Luyssen deden het alle drie ronduit schitterend, met een podiumplaats als verdiende beloning. Ons seniorsteam bij de mannen (Kurt Doutreloigne, Kristof Lefebvre en Jonas Dewulf) liep een verdienstelijke wedstrijd in een zeer sterk deelnemersveld en finishte als 44e (op niet minder dan 75 teams). Het crosseizoen is alvast goed begonnen, het wordt Ann Parmentier Belgisch kampioen halve marathon. Op de laatste dag van het zomerseizoen heeft Ann nog een mooi slot op haar atletiek jaar kunnen plaatsen met de nationale titel op de Halve Marathon. Op het zeer winderig en sterk heuvelachtig parcours (meer dan 300 meter klimmen en dalen) kwam ze aan in een tijd van 1h Zeker niet slecht voor zo n parcours en nog maar 2 weken na de marathon van Eindhoven. Ze verbeterde overigens het parcoursrecord dat stond op 1h28 53". 1 PARMENTIER ANN 1:22:47 2 BALANCIER SARAH 1:23:33 3 LAMBRECHTS NATHALIE 1:28:06 Henk De Keukelare [M35] finishte in de zelfde tijd als Ann. De volledige uitslag kan nagelezen worden via deze link :

7 Jongerencross : 5 overwinningen voor AZW. De jongerencross editie 2009 mag op alle gebieden een succes genoemd worden : prachtig crossweer, een goed beloopbare omloop en heel wat AZW atleten (68) die bovendien met 5 overwinningen en 8 andere podiumplaatsen meer dan behoorlijk presteerden. Bij de jongste benjamins meisjes was Liesl Luyssen de snelste en werd Sydney Vandenbulcke derde. Sien Mahieu (eerstejaars) en Julie Stockman (tweedejaars) behaalden de overwinning bij de pupillen meisjes. Axana Dheedene (cadet) bewees vorige week op de crosscuprelays al dat ze goed op dreef was : ze controleerde de wedstrijd en had genoeg aan een stevige versnelling in de lange eindstrook om haar 2 overgebleven gezellen van zich af te schudden; Febe Carrein werd mooi derde en mocht mee op het podium. Aline Luyssen zorgde voor de 2e medaille in de familie door 3e te worden bij de scholieren meisjes. Het enige goud bij de AZW mannen kwam op naam van master Frederic Van Den Heede, die van start tot finish aan de leiding liep. Zilver was er voor senior Dieter Vandewalle na een bijzonder sterke wedstrijd, waarin hij o.a. Kristof Mouton ruim achter zich liet. Ook pupil Jasper Roobroeck werd in zijn reeks 2e, op korte afstand gevolgd door Sam De Kocker (3e). Bij de oudste miniemen ging het brons naar Pieter Christiaens. Zeker het vermelden waard is ook de sterke prestatie van Michiel en Abram Stockman (allebei eerstejaarscadetten) die respectievelijk 3e en 4e werden. Voor de volledige uitslag verwijzen we naar de uitslagenrubriek op de AZW site.

8 Kalender 28/11/09 Sinterklaasfeest (Zwevegem) Indoormeetings (topsporthal Gent) 19/12/09 Eindejaarsmeeting Open meeting met jeugd uurrooster 26/12/09 Artevelde Indoormeeting Open meeting met jeugd 09/01/10 1e ADMB indoor Open meeting 10/01/10 eerste VS indoor meeting Open meeting met jeugd 23/01/10 5e Aalsterse Indoorwedstrijd Open meeting met jeugd 20/02/10 Jeugdaflossing 4X200m Jeugdmeeting 27/02/10 STAX indoormeeting Open meeting met jeugd 27/03/10 Jeugd Indoormeeting Jeugdmeeting Indoorkampioenschappen (topsporthal Gent) 02/01/10 Provinciaal Kamp. Limburg, Oost- en West-Vl. 17/01/10 Kampioenschap van Vlaanderen Cad/Sch 31/01/10 Kampioenschap van Vlaanderen A.C. 07/02/10 KBC Indoor en Belgisch kampioenschap 4x200 13/02/10 BK + KVV + LBFA meerkampen 14/02/10 BK + KVV + LBFA meerkampen 21/02/10 Belgisch kampioenschap A.C. 06/03/10 Belgisch kampioenschap Jun en Beloften 07/03/10 Belgisch kampioenschap Cad/Sch 13/03/10 Belgisch kampioenschap Masters Veldlopen 15/11/09 Deinze Info ivm parcours en uurrooster 29/11/09 Roeselare (Crosscup) 06/12/09 Oudenaarde 20/12/09 Kerstcorrida Deerlijk 17/01/10 Ieper 07/02/10 Veurne (Prov Kamp) 14/02/10 Izegem 14/03/10 Oostende (BK) uurrooster (! geen cross, maar een stratenloop)

9 AZW Laureaten 2009 Chloë Beaucarne Ann Parmentier Laura Gaillart Perla Vanneste Jeugd Winter Indoor Zomer Olivier Sercu Dieter Vandewalle Hans Omey Wouter Decraene Algemene Laureaten Axana Dheedene Cedric Nolf

10 Bestellen abonnement Atletiekleven Jaarboek VAL Voor de geïnteresseerden is er het prachtige, boeiende tijdschrift van de Vlaamse Atletiekliga, namelijk Atletiekleven. Samen met het abonnement krijg je ook een volledige zomer- en ook een cross- en indoorkalender toegestuurd, met alle info over waar, wanneer, hoe, Ook voor jou? Aarzel dan niet en bestel via je club(secretaris) (want dit spaart je enkele euro's ). Tot 12 december kan Atletiekleven, het Jaarboek, Runner's World en/of Joggings&Marathons gezamenlijk besteld worden. Kostprijs Atletiekleven (volledig 2010) : 42 euro (ipv 48). Wens je daarbij ook het VAL-jaarboek (met o.a. alle top-50-prestaties van België 2009), dan betaal je 57 euro,... En ook Runner's World en/of Joggings&Marathons kan (goedkoper) via AZW... Maar deze tarieven gelden slechts tot 12 december, dus VLUG een berichtje naar info@azw.be met vermelding WIE en WAT. Betaling kan ENKEL via OVERSCHRIJVING (zeker vóór 12 december!!!) op rek.nr van AZW vzw, 8790 Waregem. AZW-juryleden, VAT-trainers en VLAB-leden betalen nog eens 2 euro minder... PAS OP: niet rechtstreeks bestellen of betalen naar de VAL (tenzij na 12 december), anders betaal je meer. INFO De brieven verschijnen +/- 1x per maand en worden g d naar atleten, sponsors en clubmedewerkers. Wil je toegestuurd krijgen, mail dan naar filip.bossuyt@telenet.be. Opmerkingen, nieuws, foto s of andere interessante bijdragen kan je hier ook kwijt. Voor de meest recente informatie, surf naar. Voor algemeen atletieknieuws en informatie is ook de VAL site zeer nuttig : Intersport Kortrijk Meensestraat Kortrijk Tel. 056/ Fax 056/ kortrijk@sportshops.be Openingsuren maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag

11 INFO Sponsors en ereleden AZW vzw HOOFDSPONSORS AZW vzw A Z W MANNAVITA bvba, natuurvoeding Wevelgem DL CHEMICALS, silicone Parasilico Waregem VANBO nv, dakbedekking en dakconstructies Harelbeke SPONSORS W A R E G E M STADSBESTUUR WAREGEM VANRYCKEGHEM J. Erevoorzitter AZW DESMET Peter Schepen/advoaat Waregem SOBINCO NV Zulte DEROOSE Alg. Geneeskunde Waregem VANRYCKEGHEM KURT - Burgemeester Waregem NV DETAELLENAERE-PARASILICO Waregem COUSSEMENT Chantal Schepen van Sport Waregem DEPYPERE Hans ST BERNARDUS Waregem MAROY J. & P. Siervogels Waregem ERELEDEN CHANTERIE Kristof Schepen Waregem CHANTERIE Raf. Waregem CARRON Guido Ere-burgemeester Waregem COENE-DE BRABANT B & A Dentergem DELMULLE Johan Advokaat Waregem DENOLF DELESIE Waregem DESCHILDER Christine Apotheek Waregem DUFAUX Th. Notaris Waregem FORTIS BANK Waregem H.HART COLLEGE Waregem KEMSEKE-DEWAELE BVBA Waregem LEFEVERE-BEEL Cartonnage Wielsbeke RAGOLLE NV Waregem TAVERNE T PEERDEKE Pand Waregem VANTHUYNE BVBA Sanitair Waregem VANTHUYNE IDE Waregem A.W.T. VANDEPUTTE Weegtoestellen Waregem BONTE P. & M Apotheek Waregem CLOET Bernard Tandarts Waregem DEDEYNE CONSTRUCT NV Waregem DELODDER Dirk Bouwonderneming Waregem DEMEULEMEESTER J. Verzekeringen Anzegem DEWITTE E. Oogarts Waregem FED KAS BEROEPSKREDIET Waregem GARAGE CLAIRHOUT Waregem K. B. C. BANK Waregem INTERMARCHE FOODWAR Waregem MISSANT JACQUES Dokter Waregem O.L.VR. HEMELVAART Instituut Waregem SOCIAL SECRETARIAAT WIJ HELPEN War egem VANDERHAEGHEN Paul Apotheek Waregem V.T.I. St Jozefs Vrije Beroepsschool Waregem SPONSORS Z W E V E G E M BROUWERIJEN ALKEN MAES nv, Waarloos FORTIS BANK, Zwevegem BEHANG-SHOP DECRAENE bvba, Deerlijk DECONINCK PAUL bvba schilderwerken, Zwevegem DECONINCK WILFRIED, schrijnwerken, Zwevegem DEXIABANK, Zwevegem WILLY NAESSENS nv, industriebouw,wortegem-petegem VIA bvba, autorijschool, Zwevegem VERZEKERINGEN DEPRAETERE bvba DVV Zwevegem GEMEENTEBESTUUR Zwevegem MAES HENDRIK bvba grondwerken, Otegem DECO-SCREEN, dukwerken Zwevegem-Heestert NAESSENS CHRISTOPHE nv Bank/verzekeringen BROOKLYN Gent nv, Stacegem, Zwevegem ERELEDEN GOOSENS, apotheek, Zwevegem VANDEKERCKHOVE ANTOON,Zwevegem VANHOUTTEGHEM GUY, tandarts Zwevegem MAESEELE GUY, advokaat, Zwevegem STUDIO FLOWER, bloemen, Zwevegem

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Sterke prestaties bij het begin van het indoorseizoen. Na 2 indoormeetings kunnen we al een pak goede tot uitstekende prestaties noteren van onze atleten. Bij de jeugd veegde Chloë Beaucarne 2 ijzersterke

Nadere informatie

Zilver voor Ann Parmentier op het BK m. Parfumerie - Schoonheidscenter. AZW nieuws september 2009

Zilver voor Ann Parmentier op het BK m. Parfumerie - Schoonheidscenter.   AZW nieuws september 2009 AZW prestaties op de website Het heeft een tijdje op zich laten wachten, maar voortaan is het mogelijk om (redelijk) actuele prestatielijsten te bekijken via deze website. Links in het menu is er een nieuw

Nadere informatie

Nieuw clubrecord hamer voor Perla Vanneste. BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89.

Nieuw clubrecord hamer voor Perla Vanneste. BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89. Frederic Van Den Heede wint de In Flanders Field marathon Nieuwpoort - Ieper. Op zondag september schreef Frederic Van Den Heede de IFF marathon Nieuwpoort-Ieper op zijn naam. Aan de eindstreep had hij

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ BK indoor A.C. : Goud voor Hans Omey, zilver voor Cedric Nolf. De AZW-delegatie op het BK indoor was dit jaar eerder beperkt, maar zorgde toch voor 2 medailles. Op de 800m was de overwinning voor Hans

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat 36 8790 Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89.12. Tiemen Tack. www.azw.be AZW nieuws oktober 2014

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat 36 8790 Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89.12. Tiemen Tack. www.azw.be AZW nieuws oktober 2014 nieuws oktober 2014 Kevin Rans trainde onze polsstokkers. Trainer Christophe slaagde er in om Kevin Rans te strikken voor een extra lange trainingssessie op onze eigen piste in Zwevegem. De training was

Nadere informatie

Maaike Vander Cruyssen. (rechtover zwembad) Tel. 056/ Frederic Van Den Heede. AZW nieuws oktober 2012

Maaike Vander Cruyssen. (rechtover zwembad) Tel. 056/ Frederic Van Den Heede.   AZW nieuws oktober 2012 nieuws januari 2013 Jongerencross Waregem : 2x goud, 4x zilver, 3x brons Op de Waregemse Jongerencross, traditioneel de opener van het veldloopseizoen in onze streek, scoorde onze club vrij met 8 podiumplaatsen

Nadere informatie

Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ PK jeugd : 3xgoud, 4x zilver en 1x brons. Door de barre kou was de opkomst niet bepaald denderend op de provinciale jeugdkampioenschappen, maar toch vielen er enkele aardige prestaties te noteren. De mooiste

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Jongerencross Waregem : 6 AZW overwinningen. Op de Jongerencross behaalden onze AZW atleten niet minder dan 6 overwinningen; in 2 categorieën was er zelfs een volledig AZW podium. De enige overwinning

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ "Een beloning voor mijn harde werk"

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Een beloning voor mijn harde werk nieuws oktober 2012 Brons voor Frederic Van Den Heede op de paralympics! AZW atleet Frederic Van den Heede heeft ons land een zevende medaille bezorgd op de Paralympics. Op de slotdag van de Paralympische

Nadere informatie

AZW meisjes naar de finale van de Beker van Vlaanderen!

AZW meisjes naar de finale van de Beker van Vlaanderen! AZW meisjes naar de finale van de Beker van Vlaanderen! Onze AZW meisjes hebben het alweer voor mekaar : ze plaatsten zich voor de elfde keer op rij (!) voor de finale van de Beker van Vlaanderen. De AZW

Nadere informatie

Reglement Regelmatigheidscriterium

Reglement Regelmatigheidscriterium Reglement Regelmatigheidscriterium Versie Oktober 2011 Elk atletiekjaar organiseert Atletiekclub Grimbergen vzw een regelmatigheidscriterium voor de leden van de club. Elke atleet die deelneemt aan wedstrijden

Nadere informatie

Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Jeugdaflossingen 4x200m : 1 x goud, 3x zil voor AZW. Op de jaarlijkse jeugdaflossing van KAAG behaalden onze ploegen 1 owinning en 3 2e plaatsen. De benjamins meisjes (Sydney Vandenbulcke, Lieze Baertsoen,

Nadere informatie

Inschrijvingsfiches, lidgeld, formulieren mutualiteit. Het seizoen zit er nu definitief op.

Inschrijvingsfiches, lidgeld, formulieren mutualiteit. Het seizoen zit er nu definitief op. november Marathon Eindhoven: PR voor Ann Parmentier, Jan Carrein onder de uur bij debuut! De AZW deelnemers aan de marathon van Eindhoven hebben prima gepresteerd. Ann Parmentier liep een persoonlijke

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Tiemen Tack. AZW nieuws april 2013

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Tiemen Tack.  AZW nieuws april 2013 nieuws april 2013 Vlaams kampioenschap : zilver voor Tiemen Tack op de 200m. De AZW delegatie op het Vlaams kampioenschap cadetten en scholieren was dit jaar eerder beperkt. Dat viel vooral op bij de meisjes

Nadere informatie

AZW nieuws juni 2016

AZW nieuws juni 2016 nieuws juni 2016 Pupillen en miniemen meisjes alweer naar de finale van de Beker van Vlaanderen! Onze meisjes hebben het alweer voor mekaar : we zijn de tel een beetje kwijt, maar het moet ongeveer de

Nadere informatie

Frederic Van Den Heede in marathon van Parijs. Op 11 april nam master Frederic Van Den Heede deel aan de marathon van Parijs, waarin hij

Frederic Van Den Heede in marathon van Parijs. Op 11 april nam master Frederic Van Den Heede deel aan de marathon van Parijs, waarin hij Frederic Van Den Heede in marathon van Parijs. Op 11 april nam master Frederic Van Den Heede deel aan de marathon van Parijs, waarin hij een mooie 55e plaats behaalde (op meer dan 40000 deelnemers). Bovendien

Nadere informatie

nieuws september 2013

nieuws september 2013 nieuws september 2013 BK masters : 6x goud, 6x zilver en 4x brons. Op het BK hebben onze masters het prima gedaan : niet alleen de medaille-oogst was OK, maar ook de prestaties mochten gezien worden. Op

Nadere informatie

SVS kampioenschappen in Oordegem (20/5)

SVS kampioenschappen in Oordegem (20/5) SVS kampioenschappen in Oordegem (20/5) Op de finale van de Vlaamse SVS schoolkampioenschappen in Oordegem behaalden onze AZW atleten verschillende podiumplaatsen. Hanne Swiers (cadet) werd 2 e in het

Nadere informatie

Ereprijs Stad Waregem DL Chemicals Parasilico NV Sobinco J&P Maroy Waregem zondag 29 augustus 2010 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd 324

Ereprijs Stad Waregem DL Chemicals Parasilico NV Sobinco J&P Maroy Waregem zondag 29 augustus 2010 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd 324 100 meter AC Dames Uur=14:20 Reeks:1 Wind : 1.2 1 9517 Pannecoucke Gwendolina AV 13.89 Cad 96 2 9518 Callewaert Stefanie AV 18.31 Sen 84 3 9520 Vanlede Chelsey AV 18.98 Cad 95 4 9519 Saelens Ghislaine

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Turnen AGH Belgisch kampioenschap: zilver Internationale wedstrijd landenteam: 5 de plaats Interland België-Nederland- Roemenie-Zwitserland: 2 de plaats Vlaams kampioenschap: 2 de plaats Streefdoel 2016:

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 21u10: Huldiging deel 2: Sportclubs 21u25: Voorstellen en

Nadere informatie

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen.

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen. ATLA BONUSSYSTEEM 2017-2018 1.Modaliteiten. In het premiestelsel van ATLA worden punten toegekend aan de prestaties die ATLA-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van behaalde punten

Nadere informatie

Het bedrag dat in het premiestelsel wordt uitgekeerd, wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur van ATLA vastgelegd.

Het bedrag dat in het premiestelsel wordt uitgekeerd, wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur van ATLA vastgelegd. ATLA PREMIESTELSEL 2010-2011 1.Modaliteiten. In het premiestelsel van ATLA worden punten toegekend aan de prestaties die ATLA-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van behaalde punten

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ AZW nieuws maart 2015

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ AZW nieuws maart 2015 nieuws maart 2015 Nieuwe piste in Waregem krijgt stilaan vorm. Er wordt druk gewerkt om de nieuwe atletiekpiste in Waregem deze zomer klaar te krijgen. Onze reporter nam op 18 maart enkele foto s van de

Nadere informatie

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Uurschema's, uitslagen in uw mailbox enkele uren na de wedstrijd? Ja dat kan : eenvoudig op aanvraag bij Herman.Daenen@pandora.be

Nadere informatie

Premiestelsel DCLA 2017

Premiestelsel DCLA 2017 Premiestelsel DCLA 2017 1. Algemene bepalingen In het premiestelsel van DCLA worden punten toegekend aan prestaties die DCLA-atleten 1, vanaf de juniorscategorie, leveren. Aan de hand van de behaalde punten

Nadere informatie

Brons voor Carine Joye op WK masters in Jyväskylä (Finland).

Brons voor Carine Joye op WK masters in Jyväskylä (Finland). nieuws juni 2012 BK marathon: zilver voor Ann Parmentier! Ann Parmentier behaalde in een zonovergoten Lier zilver op het Belgisch kampioenschap marathon. Het goud bij de dames was voor favoriete Els Rens

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! informatie-nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

AVKA BELANGRIJKE DATA 2019

AVKA BELANGRIJKE DATA 2019 Winterseizoen Deadline inschrijvingen kampioenschappen JANUARI zat 5 Gent Provinciaal Kampioenschap indoor (vanaf cadet) VAL 16/12/2018 zo 13 Mechelen Provinciaal Kampioenschap veldlopen RAM zat 19 Aartselaar

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers ATLETIEK PIRAMIDAAL PROVINCIAAL 1. CATEGORIEEN Miniemen (A + B) (2005 + 2004) jongens - meisjes Cadetten (A + B) (2003 + 2002) jongens - meisjes Scholieren ( A + B) (2001 + 2000 + 1999) jongens - meisjes

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

nieuws september 2015

nieuws september 2015 nieuws september 2015 Brons voor hoogspringer Emile Verdonck op BK A.C. Op het BK alle categorieën in Brussel is hoogspringer Emile Verdonck 3e geworden in het hoogspringen. Emile bleef foutloos tot 2m01,

Nadere informatie

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING Versie 3.0 INHOUD 1. INLEIDING... 3 2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM?... 3 3. HOE VERDIEN JE?... 6 3.1. Deelname aan wedstrijden, veldlopen en provinciale kampioenschappen... 6 3.1.1. Winterseizoen...

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2018

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2018 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2018 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN Beste A.C.G ers, ouders, sympathisanten, April 2015 Na een fantastisch winterseizoen, willen wij jullie langs deze weg onze zomerkalender voorstellen. Wij

Nadere informatie

december 2014 nieuws

december 2014 nieuws december 2014 nieuws 6 AZW overwinningen op zomerse Jongerencross. De Waregemse Jongerencross, traditionele opener van het crossseizoen in West-Vlaanderen, mocht dit jaar dank zij de stralende herfstzon

Nadere informatie

Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement

Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement 1. Dit klassement is enkel bestemd voor seniores (vrouwen en mannen) aangesloten bij een West-Vlaamse atletiekclub. Er worden enkel gehomologeerde

Nadere informatie

- 2 - BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Sofie Carrein. Liesl Luyssen

- 2 - BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Sofie Carrein. Liesl Luyssen nieuws juni 2013 Pupillen en miniemen meisjes worden 3e in de schiftingen van de Beker van Vlaanderen. Onze pupillen en miniemen meisjes zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ AZW nieuws juni 2015

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ AZW nieuws juni 2015 nieuws juni 2015 142 deelnemers op de testtraining voor de jeugd. Op onze jaarlijkse testtraining voor de jeugd (en ouders) mochten we dit jaar ondanks de frisse temperatuur niet minder dan 142 deelnemers

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Ereprijs Advokatenkantoor Bart Debels - J&P Maroy Deroose BVBA- Sobinco NV Waregem vrijdag 29 mei 2009 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd nr.

Ereprijs Advokatenkantoor Bart Debels - J&P Maroy Deroose BVBA- Sobinco NV Waregem vrijdag 29 mei 2009 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd nr. 100 meter Cad Dames Uur=18:56 Wind : 1.1 1 1168 Dejonckheere Gaelle KKS 14.25 95 2 1034 Vackier Pauline AVMO 14.38 94 3 1052 Clays Laurence KKS 15.09 95 4 9501 Tavernier Julie NA 15.29 95 Wind : 2.6 1

Nadere informatie

AZW nieuws maart 2014

AZW nieuws maart 2014 nieuws maart 2014 11 provinciale titels op het PK indoor in Gent. De 11 provinciale titels die onze club verzamelde op het PK indoor kunnen niet verhullen dat de belangstelling voor dit PK bij onze atleten

Nadere informatie

Premiestelsel KAA Gent Atletiek

Premiestelsel KAA Gent Atletiek Premiestelsel KAA Gent Atletiek Naam...... Totaal bedrag... Het premiestelsel in vullen... Het premiestelsel bestaat uit vier verschillende delen: - controleformulieren voor outdoor, indoor en veldlopen

Nadere informatie

Premiestelsel DCLA 2019

Premiestelsel DCLA 2019 Premiestelsel DCLA 2019 1. Algemene bepalingen In het premiestelsel van DCLA worden punten toegekend aan prestaties die DCLA-atleten leveren bij cadetten/scholieren, junioren en alle categorieën en op

Nadere informatie

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN 1. Bonussen (voor tijden, afstanden, hoogtes zie motivatietabellen) Cadetten, scholieren, junioren en alle categorieën (AC) A= 75 B= 50 C= 25 bij prestaties bij AC worden

Nadere informatie

1 3WINTERKAMPIOENSCHAPPEN 2015-2016

1 3WINTERKAMPIOENSCHAPPEN 2015-2016 1 3WINTERKAMPIOENSCHAPPEN 2015-2016 INSCHRIJVINGSMODALITEITEN Een atleet mag worden ingeschreven in maximum 2 nummers Inschrijven voor 2 nummers vanaf 200m is niet toegestaan Forfait: Ц12,50 per nummer

Nadere informatie

1. Belgische Kampioenen

1. Belgische Kampioenen 1. Belgische Kampioenen VOORNAAM NAAM niveau datum plaats Even/Cat. goud zilver brons Nummer / Discipline DE NEEF MILAN SCHOL 21/01/2018 Gent KVV Cad/Schol Indoor 1 400m DE NEEF MILAN SCHOL 15/08/2018

Nadere informatie

Datum 5/11/2016 Info Discipline Categorie Wedstrijdnummer :00 verspringen Benjamins Jongens Vereniging AVT 14:00 hoogspringen Pupillen

Datum 5/11/2016 Info Discipline Categorie Wedstrijdnummer :00 verspringen Benjamins Jongens Vereniging AVT 14:00 hoogspringen Pupillen Datum 5/11/2016 Info Discipline Categorie Wedstrijdnummer 17001 14:00 verspringen Benjamins Jongens Vereniging AVT 14:00 hoogspringen Pupillen Jongens Titel 5 November Meeting 14:00 hoogspringen Pupillen

Nadere informatie

Resultaten maart 2018

Resultaten maart 2018 Resultaten maart 2018 Verwerkte uitslagen: GENT, 3 maart 2018. Belgisch kampioenschap junioren-beloften. - 03/03: Gent (BK indoor jun-bel) - 04/03: Gent (BK indoor kad-sch) - 04/03: Ardooie (veldloop)

Nadere informatie

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen AC Bree Ledeninfomoment Seizoen 2018-2019 Agenda Wie is het bestuur Categorieën Trainingen Wedstrijden Zomer en wintercriterium Wat heb je nodig voor wedstrijden? Sportkledij Inschrijven voor het nieuwe

Nadere informatie

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN 2016-2017 Agenda Structuur van de club Categorieën Trainingen Wat heb je nodig voor wedstrijden? Winterseizoen Zomerseizoen Zomer- en wintercriterium Jaaroverzicht 2016

Nadere informatie

Resultaten oktober 2018

Resultaten oktober 2018 Resultaten oktober 2018 Verwerkte uitslagen: KUURNE, 5 oktober 2018. 36ste Halve Marathon 'Rapper dan een ezel'. - 05/10: Kuurne (KvV 1/2 marathon) - 06/10: Herzele (wegwedstrijd) - 07/10: Deinze (wegwedstrijd)

Nadere informatie

Interregio-Jeugdcup. Versie 22/02/2015. blz. 1/6

Interregio-Jeugdcup. Versie 22/02/2015. blz. 1/6 Interregio-Jeugdcup 2015 Versie 22/02/2015 Reglement Interregio-Jeugdcup 2015 blz. 1/6 Reglement Interregio-Jeugdcup wedstrijden Deze bundel bevat de gemeenschappelijke kenmerken van het criterium. Deze

Nadere informatie

SINT-NIKLAAS, 6 april Openingsmeeting. 150m miniemen jongens (11) 2. De Lange Simon m miniemen jongens (6) 4. De Lange Simon 3.36.

SINT-NIKLAAS, 6 april Openingsmeeting. 150m miniemen jongens (11) 2. De Lange Simon m miniemen jongens (6) 4. De Lange Simon 3.36. SINT-NIKLAAS, 6 april 2008. Openingsmeeting. 150m miniemen jongens (11) 2. De Lange Simon 21.10 1.000m miniemen jongens (6) 4. De Lange Simon 3.36.27 hoogspringen miniemen jongens (7) 1. De Lange Simon

Nadere informatie

ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr. Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden:

ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr. Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden: ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden: Atleten in blauw hebben voldaan aan de 6 clubwedstrijden en komen in aanmerking voor de prijzenpot Dames Clubwedstrijden Vrije

Nadere informatie

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Gelieve een lijst met al je prestaties, degelijk ingevuld, af te geven bij uw herinschrijving en dit ten laatste op 30 oktober. Na deze datum

Nadere informatie

ZOMERKALENDER LIMBURG 2016

ZOMERKALENDER LIMBURG 2016 ZOMERKALENDER LIMBURG 2016 Man Vrouw Tessenderlo 08-04 19:00 LOOI JM Golazo jeugdmeeting BEN 60, ver, kogel, hockey 60, ver, kogel, hockey PUP 60, 60H, hoog, kogel, hockey 60, 60H, hoog, kogel, hockey

Nadere informatie

*Veldlopen Overwinning cad-schol-jun-mas 1e-2e-3e 3p-2p-1p. Crosscup(B+Nl) 1 ste -2 de -3 de - Crosscup(B+Nl) Sen./beloft.

*Veldlopen Overwinning cad-schol-jun-mas 1e-2e-3e 3p-2p-1p. Crosscup(B+Nl) 1 ste -2 de -3 de - Crosscup(B+Nl) Sen./beloft. ATLA BONUSSYSTEEM en ATLA CRITERIUM 2018-2019 1. AlGEMEEN De keuze tussen het ATLA BONUSSYSTEEM en ATLA CRITERIUM dient bij aanvang van het seizoen door de atleet gemaakt te worden. Hiervoor dient elke

Nadere informatie

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN.

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN. REGLEMENT IVM HET BELONINGSSYSTEEM NAAR DE TOPATLETEN VAN ATLA TOE, GENAAMD @LA-TURBO-BONUS 2018 @LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS

Nadere informatie

HOUTLAND AC Infoblad. Veldlopen: Inschrijvingsdata PK indoor AC zondag 6 januari inschrijven ter plaatse

HOUTLAND AC Infoblad. Veldlopen: Inschrijvingsdata PK indoor AC zondag 6 januari inschrijven ter plaatse HOUTLAND AC Infoblad Afgiftekantoor Torhout 1 Tweemaandelijks infoblad Jaargang 16, nr. 6 (november - december 2012) Secretariaat: Johan Verbrugghe, Hazelstraat 116, 8810 Lichtervelde (051/72.5))))) houtlandatletiek@hotmail.com

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2018-2019 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

Resultaten oktober 2011

Resultaten oktober 2011 Resultaten oktober 2011 Verwerkte uitslagen: HERZELE, 1 oktober 2011. Moryloop. - 01/10: Herzele (wegwedstrijd) - 02/10: Geraardsbergen - 08/10: Tiegem (wegwedstrijd) 12,3 kilometer dames (19) - 08/10:

Nadere informatie

Open BK Univ Oordegem Open Meeting Brussel. Open Meeting Booischot IFAM FC Oordegem. Bonus Helpers Winter. Open meeting Gent.

Open BK Univ Oordegem Open Meeting Brussel. Open Meeting Booischot IFAM FC Oordegem. Bonus Helpers Winter. Open meeting Gent. Regelmatigheidscriterium cadetten 2011-2012 Cross Nijverseel-Opwijk Cross Halle Cross Mechelen Cross Grimbergen Cross Bornem PK Cross Lennik Cross Borsbeek Cross Opwijk BK Cross Oostende Open meeting Gent

Nadere informatie

Julie Vlieghe over 1m54. BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat 36 8790 Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89.12. AZW nieuws juli 2014

Julie Vlieghe over 1m54. BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat 36 8790 Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89.12.  AZW nieuws juli 2014 nieuws juli 2014 14e plaats voor Henok Vermeire op wereldkampioenschappen cross voor scholen. Op het wereldkampioenschappen cross voor scholen in Israël is Henok Vermeire veertiende geworden. Hij moest

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2015-2016 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

60m benjamins meisjes (69) 24. Maes Yentl 10.65

60m benjamins meisjes (69) 24. Maes Yentl 10.65 GENT, 1 maart 2008. Jeugdaflossing. 60m benjamins meisjes (69) 24. Maes Yentl 10.65 60m benjamins jongens (83) 13. Bekaert Ewout 10.03 29. Carton Arno 10.67 47. Martens Kasper 11.01 51. Lucas Lode 11.09

Nadere informatie

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 Deelkernen AC Bree Wie Is Wie? Atletengroepen Trainingen Veldlopen - Indoorwedstrijden Boslopen Jaaroverzicht 2015-2016 AC Bree Agenda Deelkernen Deelkernen

Nadere informatie

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer JULI 211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS 100, 300, 1000 100, 300, 1000 100, 300, 1000, hoog 100, 300, 1000, 100, 300, 1000, 3000, ver 100, 300, 1000, ver, kogel MAS 212 di

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

meisjes 19u30 kogel (5 kg)scholieren jongens 19u45 hoog cad/schol/jun/sen/mas dames

meisjes 19u30 kogel (5 kg)scholieren jongens 19u45 hoog cad/schol/jun/sen/mas dames vrijdag18/04/2014 AVZK BOOISCHOT open meeting 4de grote prijs Bouwwerken Ceulemans Inschrijvingsgeld : 1;50 loopnummer aanvang : 19u00 1;00 kampnummer aanvang : 18u30 hockey AMH-atleten discus dames cad

Nadere informatie

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017 PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN 2017-2018 Winterseizoen 2017-2018 Zomerseizoen 2017 Dit dossier moet voor 31-10-2018 VOLLEDIG ingevuld worden afgegeven of doorgestuurd aan secretaris Gery FOLLENS (gery.follens@aclyra.com).

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Interregio-Jeugdcup. Versie 22/02/2015 Reglement Interregio-Jeugdcup 2015 blz. 1/6

Interregio-Jeugdcup. Versie 22/02/2015 Reglement Interregio-Jeugdcup 2015 blz. 1/6 Interregio-Jeugdcup 2015 Versie 22/02/2015 Reglement Interregio-Jeugdcup 2015 blz. 1/6 Reglement Interregio-Jeugdcup wedstrijden Deze bundel bevat de gemeenschappelijke kenmerken van het criterium. Deze

Nadere informatie

Jeugdkalender ZOMER 2017

Jeugdkalender ZOMER 2017 Jeugdkalender ZOMER 2017 *Graag inschrijven voor iedere wedstrijd op www.flacizegem.be en dit omwille van praktische redenen naar trainers toe. Dat wil niet zeggen,als je je vergeet in te schrijven dat

Nadere informatie

/04/2017 LOOI Tessenderlo 10:30 BM 25ste Rotary Meeting G-recrea

/04/2017 LOOI Tessenderlo 10:30 BM 25ste Rotary Meeting G-recrea 17239 23/04/2017 LOOI Tessenderlo 10:30 BM 25ste Rotary Meeting G-recrea (verplichte voorinschrijving: 1/04/2017) G-recrea M+ V 100, 400, 1500, 5000, kogel, ver, 4x100, 100 petra, softbal 17257 01/05/2017

Nadere informatie

Zomerprogramma 2015. APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma 2015. APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2015 Zat. 04 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium

Nadere informatie

september - oktober 2016

september - oktober 2016 september - oktober 2016 PROGRAMMA SEPT 2016 BEN - PUP- MIN (zie ook www.jongenfit.be) zater 3-9-2016 woens 7-9-2016 zater 10-9-2016 woens 14-9-2016 zater 17-9-2016 woens 21-9-2016 zater 24-9-2016 woens

Nadere informatie

20 april 2014 [Hamerfestival Memorial Lucien Van Peteghem AS RIEME vzw ERTVELDE]

20 april 2014 [Hamerfestival Memorial Lucien Van Peteghem AS RIEME vzw ERTVELDE] verspringen Cad Dames Uur=16:29 1 448 De Baets Evi RIEM 4.78m -2.6 99 2 314 Jolie Karen RIEM 4.51m +0.3 00 kogelstoten 3,000kg Cad Dames Uur=15:06 1 361 Seynaeve Delphine HAC 9.31m 99 2 157 Van Thillo

Nadere informatie

Datum 9/11/2014 Info Discipline Category Vereniging HAKI 13u15 hoogspringen - S2 Benjamins Meisjes Titel Superkrack 1 13u30 60 meter Benjamins

Datum 9/11/2014 Info Discipline Category Vereniging HAKI 13u15 hoogspringen - S2 Benjamins Meisjes Titel Superkrack 1 13u30 60 meter Benjamins Datum 9/11/2014 Info Discipline Category Vereniging HAKI 13u15 hoogspringen - S2 Benjamins Meisjes Titel Superkrack 1 13u30 60 meter Benjamins Meisjes Wedstrijdnummer 70314 13u30 kogelstoten 2,000kg Miniemen

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda-

Editoriaal-trainingen-Agenda- Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Vernieuwde lay -out, vertrouwde inhoud Nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

-blad. Atletiekweek. Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseert. een atletiekweek op en rond het Roelandsveld op het einde van de zomervakantie.

-blad. Atletiekweek. Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseert. een atletiekweek op en rond het Roelandsveld op het einde van de zomervakantie. 10 april 2019 -blad Dilbeek Atletiek Club vzw Sportlaan 24 bus 1 1700 Dilbeek www.dilbeekac.be atletiek@dilbeekac.be Galopers nieuws Atletiekweek Scholenloop In dit nummer: Kalender 2 Trainingen Piet VV

Nadere informatie

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL Zaterdag, 10 september 2016 GERARD BONTINCKSTADION AC WAASLAND Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL WOORD VOORAF Beste atleten,

Nadere informatie

7 01 stus 2 augu - li ju

7 01 stus 2 augu - li ju juli - augustus 2017 PROGRAMMA JULI 2017 BEN - PUP- MIN (zie ook www.jongenfit.be) dag datum activiteit uur zaterdag 1-7-2017 09.30-11.00 woensdag 5-7-2017 zaterdag 8-7-2017 09.30-11.00 woensdag 12-7-2017

Nadere informatie

Uitslag. Oefenmeeting

Uitslag. Oefenmeeting Uitslag Oefenmeeting benjamins-pupillen-miniemen woensdag 4 april 2012 Mondo-piste Burgemeester Thienpontstadion: Prins Leopoldstraat 9700 Oudenaarde 60 meter Benjamins meisjes 1 385 VANDEWALLE FEBE ASVO

Nadere informatie

ATAC Nieuwsflash nr. 27. ATAC-clubfeest vrijdag 21 maart 2014. Members Atac vzw: Atletiekvereniging Vosselaar vzw Avos vzw

ATAC Nieuwsflash nr. 27. ATAC-clubfeest vrijdag 21 maart 2014. Members Atac vzw: Atletiekvereniging Vosselaar vzw Avos vzw PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 27 Ondertussen zijn we weer de tweede maand van het jaar gestart. Dit betekent traditioneel ook de maand waarin de eerste kampioenschappen van het veldlopen op het programma

Nadere informatie

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw -

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw   - IN DIT NUMMER: - Programma Paaseierenmeeting - Jeugdinfo - Jeugddag VAL en trainingsstage in Herentals - BK indoor te Gent - Schitterend clubfeest in Serwir - Kalender KAN BEN PUP MIN Zondag 14 april PAASEIERENMEETING

Nadere informatie

Resultaten joggers 2006

Resultaten joggers 2006 Resultaten joggers 2006 HASTINGS, 12 maart 2006. Halve marathon. 21,1 kilometer (3.409 aankomsten) 159. Van Den Heede JM 1u27.41 455. Coorevits Stijn 1u35.14 681. Demeulemeester Martin 1u39.19 873. Penninck

Nadere informatie

Datum 7/11/2015 Info Discipline Categorie Wedstrijdnummer u30 verspringen Benjamins Jongens Vereniging AVT 12u30 hoogspringen Benjamins

Datum 7/11/2015 Info Discipline Categorie Wedstrijdnummer u30 verspringen Benjamins Jongens Vereniging AVT 12u30 hoogspringen Benjamins Datum 7/11/2015 Info Discipline Categorie Wedstrijdnummer 16001 12u30 verspringen Benjamins Jongens Vereniging AVT 12u30 hoogspringen Benjamins Meisjes Titel 7 November Meet 12u30 hoogspringen Cadetten

Nadere informatie

Uitslagen Winterseizoen

Uitslagen Winterseizoen Uitslagen Winterseizoen 2011-2012 BK Veldlopen Masters te Seraing 18/03/2012 Masters 55 Blancquaert Guido 24/33. Totaal: 36/70 Masters 60 Van Vaerenbergh Louis 15/18. Totaal: 49/70 BK Veldlopen Oostende

Nadere informatie

Uitslag wedstrijd Ereprijs Colora PK steeple wedstrijd nr 15333

Uitslag wedstrijd Ereprijs Colora PK steeple wedstrijd nr 15333 100 meter Cad Dames Uur=14:26 Reeks:1 Wind : 2.7 1 912 Callens Pauline AVMO 14.24 00 2 844 Lamond Manon FLAC 14.74 01 3 1291 Fossez Shania KKS 15.03 01 4 1479 Vervacke Manou AZW 15.05 00 Reeks:2 Wind :

Nadere informatie

ACW- Crosscriterium CrCr. stand op 20/1/2014 na 5 clubwedstrijd:

ACW- Crosscriterium CrCr. stand op 20/1/2014 na 5 clubwedstrijd: ACW- Crosscriterium 2013-2014. CrCr stand op 20/1/2014 na 5 clubwedstrijd: Atleten in blauw hebben voldaan aan de 6 clubwedstrijden en komen in aanmerking voor de prijzenpot Dames Clubwedstrijden Vrije

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN 1.0.0. ALGEMENE OPTIES 1.1.1 Het Provinciaal Comité Antwerpen ( PCA ) organiseert jaarlijks de provinciale veldloopkampioenschappen, voor elke leeftijdscategorie,

Nadere informatie

ZOMERKALENDER LIMBURG 2017

ZOMERKALENDER LIMBURG 2017 Man ZOMERKALENDER LIMBURG 2017 Vrouw Bree 01-04 14:00 Bree JM Openingsmeeting BREE medaillejeugdmeeting met Cadetten BEN 60, kogel, hockey, ver 60, kogel, hockey, ver PUP 60, 60H, hockey, ver 60, 60H,

Nadere informatie

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten Agenda Info-avond Jeugd Zomerseizoen 2013 Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Andere activiteiten 03/04/2013 De jeugdcommissie De jeugdcommissie - vacatures Wil je als ouder een handje

Nadere informatie