AZW meisjes naar de finale van de Beker van Vlaanderen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AZW meisjes naar de finale van de Beker van Vlaanderen!"

Transcriptie

1 AZW meisjes naar de finale van de Beker van Vlaanderen! Onze AZW meisjes hebben het alweer voor mekaar : ze plaatsten zich voor de elfde keer op rij (!) voor de finale van de Beker van Vlaanderen. De AZW ploeg stond van bij het begin aan de leiding en stond die niet meer af, hoewel Meetjesland op het einde nog kwam opzetten. De miniemen leverden een bijzonder sterke prestatie af : ze wonnen op 2 na alle nummers. Enkel in speer (2e) en in de 1000m (3e) moesten ze de concurrentie laten voorgaan. Hopelijk doen ze het in de finale even goed als vorig jaar (3e plaats). Proficiat en dank aan alle atleten en supporters die ons weer een mooie atletiekdag bezorgden! AZW jongens komen 100 punten te kort. Onze jongens haalden het jammer genoeg net niet : ze eindigden 4 e in de schiftingen, op amper 90 punten van de derde (FLAC), die wel doorgaat naar de finale één van de beste verliezers. Een aantal jongens bleven wat onder hun niveau na de toch wel vermoeiende stageweek in Knokke. Ook de diskwalificatie van de eerste aflossingsploeg van onze miniemen was natuurlijk een streep door de rekening. Erg jammer, want deze lichting heeft zeker wel talent genoeg in huis, zeker bij de miniemen, die in hun categorie wel eerste eindigden.

2 BVBA Marc Marc Demeulemeester Demeulemeester Meersstraat Meersstraat Waregem Waregem (rechtover (rechtover zwembad) zwembad) Tel. 056/ Tel. 056/ AZW cadetten-scholieren meisjes terug naar 1 e afdeling De cadetten en scholieren van AZW hebben voor een heuse stunt gezorgd door totaal onverwacht maar zeer verdiend de kampioenstitel te halen in 2e afdeling. Onze meisjes scoorden in alle disciplines de nodige punten, met als uitschieters de verrassende maar indrukwekkende zege van Aline Luyssen op de 1500m ( ) en de mooie eerste plaats van Laura Gaillart met de discus (26m43). Onze werpers deden het overigens allemaal voortreffelijk : het werk van trainer Renaud blijkt nu zijn vruchten af te werpen. Bij de cadetten waren er nog 2 e plaatsen voor Helena Puype op de 400m (63.95) en eerstejaars Manon Watteyne (1m45 hoog), die ook met de kogel voor de nodige punten zorgde. De aflossingsploeg (Marie Misschaert, Laura Gaillart, Marie Derolez en Louise Dupont) behaalde een mooie 3 e plaats (53.51). Opmerkenswaard was ook de knappe prestatie van Axana Dheedene die in extremis de geblesseerde Febe Vierstraete moest vervangen op de 300mH, daar nog 7 punten mee scoorde en vervolgens knap 4 e werd op de 1500m. Ook bij de scholieren waren er heel wat podiumplaatsen : Perla Vanneste werd 3 e met de kogel (9m21) en discus (26m92). Judith Desauw die 400m en 400mH combineerde behaalde op dat laatste nummer de derde plaats (71.16), net als Jasmien Verhellen in het hoogspringen (1m45) en Cindy Callens in het verspringen (4m77). Wie de volledige uitslag bestudeert (zie zal zien dat de overwinning werkelijk het werk is van alle atleten : iedereen scoorde minstens 4 punten, en onze voorsprong op Hermes (de 2e) bedroeg exact..4 punten. Proficiat meisjes!

3 Cadetten-scholieren jongens 7 e in 2 e afdeling Onze cadetten en scholieren jongen zijn in Oostende op een gedeelde 7e plaats geëindigd in 2e afdeling. Voor een (wegens vele blessures bij de cadetten) onvolledige ploeg is dit een knappe prestatie. Onze cadettenlichting heeft bovendien geen actieve afstandslopers, waardoor we hiervoor een beroep moesten doen op een aantal vrijwilligers : Sintayehu Vermeire en Dylan Vandenbulcke waren echter zonder morren bereid om de 800 en 1500m voor hun rekening te nemen. Ware clubliefde, het bestaat nog! Onze ploeg kon geen overwinning noteren, maar cadet Jonas Stockman was er wel dicht bij (2e op 400m in 57.00). Met zijn speerworp van 34.20m (goed voor een 3e plaats) was hij de grootste puntenpakker voor AZW. Opvallend was ook de zeer sterke collectieve prestatie van onze afstandslopers bij de scholieren : Gilles Honoré (3e op 800m in ), Mathijs Delanglez (3 op 1500m in ) en Jonathan David (5e op 400mH in en zowaar 4e in ver met een prachtige sprong van 5m60) leverden prima prestaties op hun laatste interclubwedstrijd bij de jongerencategorieën. Alle uitslagen en het klassement zijn terug te vinden op de site van het organiserende Hermes :

4 AZW dames redden het niet We wisten vooraf dat het behoud in ere-afdeling geen sinecure zou worden, want we misten een pak ervaring in vergelijking met de vorige jaren : Sofie Vanackere, Wendy Ovaere en de Verthé zussen waren elk jaar goed voor een heel pak interclubpunten. In hun plaats hadden we heel wat jeugdig enthousiasme meegebracht naar Beveren, en recupereerden we gelukkig Eva Demeulemeester. Die laatste was meteen goed voor de enige AZW overwinning : ze won de 400m overtuigend in een knappe tijd (57.70). Helaas volstond dit niet voor het behoud, daarvoor was onze ploeg net iets te jong (3 cadetten, 2 scholieren, 2 juniors, 4 echte seniors en 1 master). Nog een paar jaartjes geduld, en dan komen we zeker terug op een hoger niveau. Onze cadetten en scholieren bewezen in hun interclub dat het nodige talent aanwezig is. Dexia regio Waregem Burg. CVBA DESSELGEM OOSTROZEBEKE WAKKEN WAREGEM WIELSBEKE ZULTE Liebaardstraat 44 Wielsbekestraat 5 Wapenplaats 22 Markt 12 Markt 2 Staatsbaan / / / / / / Eva Demeulemeester won de 400m en Laura Gaillart viel prima in op de 4X400m

5 AZW heren promoveren terug naar Ere-afdeling Onze AZW mannen hebben de talrijke supporters in Zwevegem bijzonder aangenaam verrast door de 2e plaats en de bijhorende promotie naar Ere-afdeling af te dwingen. We noteerden niet minder dan 3 overwinningen : Hans Omey won de 400m (49.28), Cedric Nolf haalde het in het verspringen (6m95) en Bjorn Lagrange leverde een prima prestatie af met de polsstok (4m60). Podiumplaatsen waren er nog voor Soufiane Zahafi (2e op 800m in ), Cedric Nolf (57.48 met de speer, 3e plaats) en het 4x400m team (Hans Omey, Gilles Lesaffer, Tibo Rotsaert en Soufiane Zahafi) dat met een mooie 3e plaats behaalde. Een speciale prijs voor clubliefde gaat naar de in extremis opgeroepen master Jan Vervaeke die de 5000m voor zijn rekening nam, en Gilles Lesaffer die op deze interclub de hinkstapper in zichzelf ontdekte. Zijn opdracht was eenvoudig : zorg dat je ongeschonden in de zandbak geraakt vanaf de 11 meter plank. Met 12m02 slaagde hij met grote onderscheiding in zijn hinkstapexamen.

6 Beker van Vlaanderen wat staat nog op het programma? De interclubwedstrijden om de Beker van Vlaanderen zijn een ideale gelegenheid om als club naar buiten te treden en tegelijk een kans om je in goede omstandigheden te meten met de betere atleten van het land. Hierbij een overzicht van de wedstrijden die dit jaar nog op de kalender staan. Bij de jeugd behaalden de meisjes dit jaar alweer een finaleplaats. Vorig jaar behaalden we in die finale een mooie 3 e plaats, na AVT en ROBA. Dit jaar heeft de finale plaats in het mooie stadion van Oordegem, op zaterdag 12 september. Hou deze dag dus zeker vrij! We rekenen op de massale aanwezigheid van onze meisjes op dit atletiekfeest. Wie er vorig jaar bij was in Brasschaat weet dat het de moeite loont! Dit zijn de ploegen die de finale betwisten, gerangschikt volgens het aantal behaalde punten in de schiftingen : AV Toekomst Vlierzele Sportief AV Looise 9681 KAA Gent 9641 Atletiek De Demer 9438 Vabco Mol 9365 Atletiek Zuid West 9255 Deinze 9150 AC Waasland 8999 AC Meetjesland 8965 AC Lyra 8874 Vilvoorde AC 8684 Disciplines : iedereen mag 3 nummers kiezen ( mag niet gecombineerd worden) PUP MIN : h-hoog-ver-kogel-hockeybal-4x60 : h/80h-hoog-ver-kogelspeer-4x80

7 Beker van Vlaanderen (vervolg) De masters werken hun interclubwedstrijden af op zondag 14 juni. Vanaf dit jaar mag er bij de masters in de hogere afdelingen (waar onze ploegen in zitten) ook door 2 atleten mag gedubbeld worden. Onze dames zien het weer helemaal zitten nadat ze vorig jaar forfait moesten geven wegens te weinig aangesloten masters. Erlinde De Munck ronselde een complete ploeg bij mekaar die onze kleuren zal verdedigen in 2 e afdeling in Lebbeke. Bij de mannen hopen we het beter te doen dan vorig jaar, want er komen een paar jonge snaken bij die voor heel wat punten kunnen zorgen : de Frederikken Vandenheede en Deschamps zullen ongetwijfeld het niveau van ons herenteam naar ongekende hoogten opkrikken. dames 14 juni Afd 2 Lebbeke LEBB-ACG-RAM-ACP-ACME-VITA-AVKA-AT84-ATLA-AZW-LYRA- SWIN 2 atleten mogen dubbelen x100-ver-kogel-discus-speer heren 14 juni Afd 2 Tongeren ADD-RAM-MACW-AVZK-RIEM-RCG-ATLA-AZW-OEH-HCO-AT84-KAAG 2 atleten mogen dubbelen hoog-ver-kogel-discus-speer-4x400 Nieuwe AZW juryleden Misschien heb je het al gemerkt : AZW heeft er sinds dit seizoen 3 juryleden bij. Marie-Anne Decock, Erlinde De Munck en Filip Bossuyt slaagden in het voorjaar in het examen en mogen nu ook officieel een handje toesteken om de meetings in goede banen te leiden. AZW blijft echter nog altijd nood hebben aan juryleden, dus als je geïnteresseerd bent, neem contact op met clubsecretaris Johan Vaernewyck (info@azw.be). Hij zal je kunnen uitleggen wanneer je het (eenvoudige) examen hiervoor kan afleggen en wat je precies moet kennen.

8 Intersport Kortrijk Meensestraat Kortrijk Tel. 056/ Fax 056/ Openingsuren maandag 10:00-18:30 dinsdag 10:00-18:30 woensdag 10:00-18:30 donderdag 10:00-18:30 vrijdag 10:00-18:30 zaterdag 9:30-18:30 zondag gesloten De Rubens Cup wedstrijden zijn een uitgelezen kans om beginnende jonge atleten (en hun ouders) kennis te laten maken met een echte atletiekmeeting. De sfeer is ontspannen, de inschrijving is gratis, de drempel is laag. Iedereen kan 3 nummers kiezen (uit het programma van die dag). Meer informatie vind je op de AZW website bij je trainer of bij iemand van de jeugdwerking. Dit zijn de data van de resterende wedstrijden : 1 juni Torhout 13 juni Roeselare 22 augustus Nieuwpoort 6 september Waregem 27 september Kortrijk Rubens Cup

9 Kalender 29 mei Waregem Ereprijs Maroy Deroose BVBA Sobinco NV vanaf cadet 1 juni Torhout Rubens Cup jeugd (ben-pup-min) 6 juni Zwevegem Ereprijs Willy Naessens masters special vanaf cadet 13 juni Roeselare Rubens Cup jeugd (ben-pup-min) 14 juni Lebbeke Beker van Vlaanderen Masters Dames masters 14 juni Tongeren Beker van Vlaanderen Masters Heren masters 27 juni Izegem Prov. Kampioenschap jeugd jeugd (ben-pup-min) 28 juni Roeselare Open prov. Kampioenschap 10000m - steeple vanaf cadet AZW kledij In samenwerking met Intersport biedt AZW aan zijn leden sportkledij aan aan zeer aantrekkelijke prijzen. Wil je goed gekleed op de atletiekmeetings verschijnen, haal dan het bestelformulier van de AZW website : Je vindt er alle modellen, maten en bijhorende prijzen. Vul de gewenste maten in en geef het ingevulde blad af aan : - Marleen Demeulemeester (Zwevegem) : DI, WOE, VR (18u) en WOE (14u) - Christa Vandeputte (Waregem) : tijdens de trainingen Je kan bij hen ook terecht om te passen, er zijn in Zwevegem en Waregem pasmodellen beschikbaar. Bestellen tegen 1/6, 1/9, 15/11. Levering 3 weken later. Betalen bij afhaling Afzonderlijke (dringende) bestellingen : opleg van 12 /opdruk Info De AZW nieuwsbrieven verschijnen +/- 1x per maand en worden g d naar atleten, sponsors en clubmedewerkers. Wil je AZW nieuws toegestuurd krijgen, mail dan naar filip.bossuyt@telenet.be. Opmerkingen, nieuws, foto s of andere interessante bijdragen kan je hier ook kwijt. Voor de meest recente informatie, surf naar Voor algemeen atletieknieuws en informatie is ook de VAL site zeer nuttig :

SVS kampioenschappen in Oordegem (20/5)

SVS kampioenschappen in Oordegem (20/5) SVS kampioenschappen in Oordegem (20/5) Op de finale van de Vlaamse SVS schoolkampioenschappen in Oordegem behaalden onze AZW atleten verschillende podiumplaatsen. Hanne Swiers (cadet) werd 2 e in het

Nadere informatie

Jeugdkalender ZOMER 2017

Jeugdkalender ZOMER 2017 Jeugdkalender ZOMER 2017 *Graag inschrijven voor iedere wedstrijd op www.flacizegem.be en dit omwille van praktische redenen naar trainers toe. Dat wil niet zeggen,als je je vergeet in te schrijven dat

Nadere informatie

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers ATLETIEK PIRAMIDAAL PROVINCIAAL 1. CATEGORIEEN Miniemen (A + B) (2005 + 2004) jongens - meisjes Cadetten (A + B) (2003 + 2002) jongens - meisjes Scholieren ( A + B) (2001 + 2000 + 1999) jongens - meisjes

Nadere informatie

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Uurschema's, uitslagen in uw mailbox enkele uren na de wedstrijd? Ja dat kan : eenvoudig op aanvraag bij Herman.Daenen@pandora.be

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! informatie-nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

Zilver voor Ann Parmentier op het BK m. Parfumerie - Schoonheidscenter. AZW nieuws september 2009

Zilver voor Ann Parmentier op het BK m. Parfumerie - Schoonheidscenter.   AZW nieuws september 2009 AZW prestaties op de website Het heeft een tijdje op zich laten wachten, maar voortaan is het mogelijk om (redelijk) actuele prestatielijsten te bekijken via deze website. Links in het menu is er een nieuw

Nadere informatie

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN Beste A.C.G ers, ouders, sympathisanten, April 2015 Na een fantastisch winterseizoen, willen wij jullie langs deze weg onze zomerkalender voorstellen. Wij

Nadere informatie

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL Zaterdag, 10 september 2016 GERARD BONTINCKSTADION AC WAASLAND Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL WOORD VOORAF Beste atleten,

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Frederic Van Den Heede in marathon van Parijs. Op 11 april nam master Frederic Van Den Heede deel aan de marathon van Parijs, waarin hij

Frederic Van Den Heede in marathon van Parijs. Op 11 april nam master Frederic Van Den Heede deel aan de marathon van Parijs, waarin hij Frederic Van Den Heede in marathon van Parijs. Op 11 april nam master Frederic Van Den Heede deel aan de marathon van Parijs, waarin hij een mooie 55e plaats behaalde (op meer dan 40000 deelnemers). Bovendien

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s N i e u w s b r i e f a u g u s t u s 2 0 1 4 Junior Team Golf Puyenbroeck Lieve leden van het Junior Team en ouders, De zomervakantie zit er bijna op en dit sluiten we mooi af met ons campingweekend:

Nadere informatie

meisjes 19u30 kogel (5 kg)scholieren jongens 19u45 hoog cad/schol/jun/sen/mas dames

meisjes 19u30 kogel (5 kg)scholieren jongens 19u45 hoog cad/schol/jun/sen/mas dames vrijdag18/04/2014 AVZK BOOISCHOT open meeting 4de grote prijs Bouwwerken Ceulemans Inschrijvingsgeld : 1;50 loopnummer aanvang : 19u00 1;00 kampnummer aanvang : 18u30 hockey AMH-atleten discus dames cad

Nadere informatie

AVKA BELANGRIJKE DATA 2019

AVKA BELANGRIJKE DATA 2019 Winterseizoen Deadline inschrijvingen kampioenschappen JANUARI zat 5 Gent Provinciaal Kampioenschap indoor (vanaf cadet) VAL 16/12/2018 zo 13 Mechelen Provinciaal Kampioenschap veldlopen RAM zat 19 Aartselaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: juni

Nieuwsbrief jeugd: juni Nieuwsbrief jeugd: juni Belangrijke data 8 juni jeugdwedstrijd Herenthout (Kempisch criterium) 21 juni Dwars door Oud-Turnhout 22 juni Kid s Athletics Vosselaar (ook voor kangoeroes) 29 juni PK voor benjamins,

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

BVBA Marc Demeulemeester. Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Sterke prestaties bij het begin van het indoorseizoen. Na 2 indoormeetings kunnen we al een pak goede tot uitstekende prestaties noteren van onze atleten. Bij de jeugd veegde Chloë Beaucarne 2 ijzersterke

Nadere informatie

VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG

VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG 2010 Editie 1 april 2010 VAL SPORTREGLEMENTEN 2010 bladzijde 1 HOOFDSTUK I KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN 1. KAMPIOENSCHAPPEN Jaarlijks kan de VAL volgende kampioenschappen

Nadere informatie

Ereprijs Advokatenkantoor Bart Debels - J&P Maroy Deroose BVBA- Sobinco NV Waregem vrijdag 29 mei 2009 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd nr.

Ereprijs Advokatenkantoor Bart Debels - J&P Maroy Deroose BVBA- Sobinco NV Waregem vrijdag 29 mei 2009 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd nr. 100 meter Cad Dames Uur=18:56 Wind : 1.1 1 1168 Dejonckheere Gaelle KKS 14.25 95 2 1034 Vackier Pauline AVMO 14.38 94 3 1052 Clays Laurence KKS 15.09 95 4 9501 Tavernier Julie NA 15.29 95 Wind : 2.6 1

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: september

Nieuwsbrief jeugd: september Nieuwsbrief jeugd: september Belangrijke data 1 september jeugdwedstrijd Turnhout (Kempisch criterium) 2 september PK aflossing te Lier 2 punten te verdienen 9 september jeugdwedstrijd Geel (Kempisch criterium)

Nadere informatie

Zomerprogramma 2015. APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma 2015. APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2015 Zat. 04 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium

Nadere informatie

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten Agenda Info-avond Jeugd Zomerseizoen 2013 Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Andere activiteiten 03/04/2013 De jeugdcommissie De jeugdcommissie - vacatures Wil je als ouder een handje

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Premiestelsel KAA Gent Atletiek

Premiestelsel KAA Gent Atletiek Premiestelsel KAA Gent Atletiek Naam...... Totaal bedrag... Het premiestelsel in vullen... Het premiestelsel bestaat uit vier verschillende delen: - controleformulieren voor outdoor, indoor en veldlopen

Nadere informatie

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen AC Bree Ledeninfomoment Seizoen 2018-2019 Agenda Wie is het bestuur Categorieën Trainingen Wedstrijden Zomer en wintercriterium Wat heb je nodig voor wedstrijden? Sportkledij Inschrijven voor het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: november

Nieuwsbrief jeugd: november Nieuwsbrief jeugd: november Belangrijke data 4 november veldloop Mol 11 november veldloop Neerpelt 17 november indoor Herentals 22 november laatste dag wafelverkoop 2 december veldloop ARAC 8 december

Nadere informatie

t Volharderken Welkom Kalender januari Liefste Volharder,

t Volharderken Welkom Kalender januari Liefste Volharder, Inhoud: Welkom - Kalender januari - Weetjes en nieuwtjes - Indoortraining jeugd - Strookjes jeugdwedstrijden - Nieuwe items clubblad -Trainer in de kijker Smaakmakertjes Welkom Liefste Volharder, Bij het

Nadere informatie

Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement

Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement 1. Dit klassement is enkel bestemd voor seniores (vrouwen en mannen) aangesloten bij een West-Vlaamse atletiekclub. Er worden enkel gehomologeerde

Nadere informatie

INFOBROCHURE VELDLOPEN WINTER Jeugdatleten DALO

INFOBROCHURE VELDLOPEN WINTER Jeugdatleten DALO INFOBROCHURE VELDLOPEN WINTER 2014-2015 Jeugdatleten DALO Beste atleten, ouders, In deze brochure vind je alle info over de veldlopen en wat we van jullie verwachten 1. Veldloopkalender 2014-2015 jeugd

Nadere informatie

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat 36 8790 Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89.12. Tiemen Tack. www.azw.be AZW nieuws oktober 2014

BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat 36 8790 Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/60.89.12. Tiemen Tack. www.azw.be AZW nieuws oktober 2014 nieuws oktober 2014 Kevin Rans trainde onze polsstokkers. Trainer Christophe slaagde er in om Kevin Rans te strikken voor een extra lange trainingssessie op onze eigen piste in Zwevegem. De training was

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN.

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN. REGLEMENT IVM HET BELONINGSSYSTEEM NAAR DE TOPATLETEN VAN ATLA TOE, GENAAMD @LA-TURBO-BONUS 2018 @LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS

Nadere informatie

Reglement Regelmatigheidscriterium

Reglement Regelmatigheidscriterium Reglement Regelmatigheidscriterium Versie Oktober 2011 Elk atletiekjaar organiseert Atletiekclub Grimbergen vzw een regelmatigheidscriterium voor de leden van de club. Elke atleet die deelneemt aan wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw -

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw   - IN DIT NUMMER: - Programma Paaseierenmeeting - Jeugdinfo - Jeugddag VAL en trainingsstage in Herentals - BK indoor te Gent - Schitterend clubfeest in Serwir - Kalender KAN BEN PUP MIN Zondag 14 april PAASEIERENMEETING

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr. Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden:

ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr. Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden: ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden: Atleten in blauw hebben voldaan aan de 6 clubwedstrijden en komen in aanmerking voor de prijzenpot Dames Clubwedstrijden Vrije

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2011-2012 Jeugdatleten

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2011-2012 Jeugdatleten Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2011-2012 Jeugdatleten 1. PLAATS : Alle trainingen hebben plaats in het Gerard Bontickstadion gelegen aan het Recreatieoord De Ster Lange Rekstraat te Sint-Niklaas.

Nadere informatie

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer JULI 211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS 100, 300, 1000 100, 300, 1000 100, 300, 1000, hoog 100, 300, 1000, 100, 300, 1000, 3000, ver 100, 300, 1000, ver, kogel MAS 212 di

Nadere informatie

Zomerprogramma Zon. 10 apr.:

Zomerprogramma Zon. 10 apr.: Zomerprogramma 2011 Zat.. 02 apr. : APSO Zandhoven - Veldstraat Zandhoven kleedkamers en douche "Mini Sporthal" Inschrijving en prijsuitreiking "Mini sporthal het Veld" Veldstraat Prestatieloop en kastelenloop

Nadere informatie

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen Zuid-West Nederland In 2010 is door een aantal atletiekverenigingen

Nadere informatie

Zomerkalender APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Chiro lokaal

Zomerkalender APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Chiro lokaal Zomerkalender 2018 Zat. 07 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Chiro lokaal Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium stratenloop)

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Iedere atleet betaalt 90 euro lidgeld per seizoen. Joggers betalen 60 euro per seizoen.

Iedere atleet betaalt 90 euro lidgeld per seizoen. Joggers betalen 60 euro per seizoen. PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 36 Met het zonnige weer van de laatste dagen hebben we toch nog een beetje een zomergevoel maar de kalender liegt er niet om en meldt ons dat het atletiekseizoen 2016-2017

Nadere informatie

Clubrecord 6kamp voor Laura Gaillart Laura Gaillart heeft in Nieuwpoort het clubrecord op de 6kamp scherper gesteld.

Clubrecord 6kamp voor Laura Gaillart Laura Gaillart heeft in Nieuwpoort het clubrecord op de 6kamp scherper gesteld. Cadetten meisjes Belgisch kampioen op 4x800m! In Heusden-Zolder zijn onze cadetten meisjes Belgisch kampioen geworden op de 4x800m. Ons viertal (Axana Dheedene, Febe Carrein, Thaisa Vandevelde en Helena

Nadere informatie

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 Deelkernen AC Bree Wie Is Wie? Atletengroepen Trainingen Veldlopen - Indoorwedstrijden Boslopen Jaaroverzicht 2015-2016 AC Bree Agenda Deelkernen Deelkernen

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda-

Editoriaal-trainingen-Agenda- Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Vernieuwde lay -out, vertrouwde inhoud Nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2016 Zat. 02 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium

Nadere informatie

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school Nog van winterkalender 2017 Zat. 25 mrt. : ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school stratenloop 3 stratenloop criterium 13.30 uur ben: M + J 700m pup/min:

Nadere informatie

Zomerprogramma u : vrouwen: kad/schol/jun/sen/mas: 10 km mannen: kad/schol/jun/sen/mas: 10 km. Zon. 14 apr.: Zat. 28 apr.

Zomerprogramma u : vrouwen: kad/schol/jun/sen/mas: 10 km mannen: kad/schol/jun/sen/mas: 10 km. Zon. 14 apr.: Zat. 28 apr. Zomerprogramma 2012 Zat. 07 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop 14.00u Prestatieloop

Nadere informatie

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen.

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen. ATLA BONUSSYSTEEM 2017-2018 1.Modaliteiten. In het premiestelsel van ATLA worden punten toegekend aan de prestaties die ATLA-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van behaalde punten

Nadere informatie

VABCO MOL Infovergadering Jeugd

VABCO MOL Infovergadering Jeugd VABCO MOL Infovergadering Jeugd Vabco Mol Atletiekclub bestaat al sinds 1964 Clubnaam: VMOL Atleten van 6 tot... Jaar Sportief amusement Lidgeld = 130 per jaar (incl verzekering) Kangoeroes (6jaar / 2012)

Nadere informatie

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school Nog van winterkalender 2017 Zat. 25 mrt. : ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school stratenloop 3 stratenloop criterium 13.30 uur ben: M + J 700m pup/min:

Nadere informatie

KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST. Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel door.

KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST. Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel door. smash@volleywevelgem.be - www.volleywevelgem.be oktober 2011 - jaargang 4 - nr 2 KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel

Nadere informatie

Contactpersoon: Mark De Somviele (e-mail: mark.de.somviele@skynet.be tel.: 09 374 61 19)

Contactpersoon: Mark De Somviele (e-mail: mark.de.somviele@skynet.be tel.: 09 374 61 19) Atletiek Club Halestra vzw Maatschappelijke zetel: Markettestraat 6 te 9881 Bellem Secretariaat: Sint-Gerolflaan 27 te 9880 Aalter Nieuwsbrief d.d. woensdag 30/09/2015 Contactpersoon: Mark De Somviele

Nadere informatie

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN 1. Bonussen (voor tijden, afstanden, hoogtes zie motivatietabellen) Cadetten, scholieren, junioren en alle categorieën (AC) A= 75 B= 50 C= 25 bij prestaties bij AC worden

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

Herenthoutse. Atletiekclub

Herenthoutse. Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Jaargang 12 nr. 8 juni 2012 2 Voorwoord Het pisteseizoen heeft zijn eerste hoogtepunten gehad met de beker van Vlaanderen en al enkele kampioenschappen. Heel wat atleetjes hebben

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011 Seizoen 2010 2011 INFORMATIEBROCHURE VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele Seizoen 2010 2011 EEN TERUGBLIK Linkerhand omhoog, rechterhand omhoog, van links, naar rechts en klappen! Inderdaad ook dit seizoen

Nadere informatie

Het bedrag dat in het premiestelsel wordt uitgekeerd, wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur van ATLA vastgelegd.

Het bedrag dat in het premiestelsel wordt uitgekeerd, wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur van ATLA vastgelegd. ATLA PREMIESTELSEL 2010-2011 1.Modaliteiten. In het premiestelsel van ATLA worden punten toegekend aan de prestaties die ATLA-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van behaalde punten

Nadere informatie

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2016 Zat. 02 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium

Nadere informatie

- 2 - BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Sofie Carrein. Liesl Luyssen

- 2 - BVBA Marc Demeulemeester Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ Sofie Carrein. Liesl Luyssen nieuws juni 2013 Pupillen en miniemen meisjes worden 3e in de schiftingen van de Beker van Vlaanderen. Onze pupillen en miniemen meisjes zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van

Nadere informatie

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK Beste ouders en atleten, Op 1 november gaat het nieuwe atletiekseizoen van start. Hierbij willen wij u dan ook wat nuttige informatie meegeven om de samenwerking tussen clubbestuur, trainers, ouders en

Nadere informatie

1 3WINTERKAMPIOENSCHAPPEN 2015-2016

1 3WINTERKAMPIOENSCHAPPEN 2015-2016 1 3WINTERKAMPIOENSCHAPPEN 2015-2016 INSCHRIJVINGSMODALITEITEN Een atleet mag worden ingeschreven in maximum 2 nummers Inschrijven voor 2 nummers vanaf 200m is niet toegestaan Forfait: Ц12,50 per nummer

Nadere informatie

Brons voor Carine Joye op WK masters in Jyväskylä (Finland).

Brons voor Carine Joye op WK masters in Jyväskylä (Finland). nieuws juni 2012 BK marathon: zilver voor Ann Parmentier! Ann Parmentier behaalde in een zonovergoten Lier zilver op het Belgisch kampioenschap marathon. Het goud bij de dames was voor favoriete Els Rens

Nadere informatie

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2009-2010 Jeugdatleten

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2009-2010 Jeugdatleten Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2009-2010 Jeugdatleten 1. PLAATS : Alle trainingen hebben plaats in het Gerard Bontickstadion gelegen aan het Recreatieoord De Ster Lange Rekstraat te Sint-Niklaas.

Nadere informatie

7 01 stus 2 augu - li ju

7 01 stus 2 augu - li ju juli - augustus 2017 PROGRAMMA JULI 2017 BEN - PUP- MIN (zie ook www.jongenfit.be) dag datum activiteit uur zaterdag 1-7-2017 09.30-11.00 woensdag 5-7-2017 zaterdag 8-7-2017 09.30-11.00 woensdag 12-7-2017

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

B/C/D Medaille wedstrijden. C/D competitie. B-competitie. Overige Competitie organisatoren

B/C/D Medaille wedstrijden. C/D competitie. B-competitie. Overige Competitie organisatoren Baan kalender 2015 B/C/D Medaille wedstrijden 25 april av PEC '10 A 9 mei de Gemzen B 5 sept av Cialfo B 19 sept av NOP A C/D competitie 18 april av Cialfo 30 mei av Isala '96 20 juni Flevo Delta 12 sept

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG

VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG 2015 Editie 13 maart 2015 VAL SPORTREGLEMENTEN 2015 versie: 13 maart 2015 bladzijde 1 HOOFDSTUK I KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN 1. KAMPIOENSCHAPPEN Jaarlijks kan de VAL

Nadere informatie

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING Versie 3.0 INHOUD 1. INLEIDING... 3 2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM?... 3 3. HOE VERDIEN JE?... 6 3.1. Deelname aan wedstrijden, veldlopen en provinciale kampioenschappen... 6 3.1.1. Winterseizoen...

Nadere informatie

Atletiek Zuid West vzw. Informatie- en welkomstfolder

Atletiek Zuid West vzw. Informatie- en welkomstfolder Atletiek Zuid West vzw Informatie- en welkomstfolder Atletiekseizoen 2015-2016 Uitgave 1 september 2015 Inhoud Atletiek Zuid West vzw... 1 Informatie- en welkomstfolder... 1 Atletiekseizoen 2015-2016 Uitgave

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

2/05/2016 VOORSTELLING

2/05/2016 VOORSTELLING VOORSTELLING 1 INFO DCLA BESCHIKT OVER IETS MEER DAN 310 JEUGDATLETEN (KAN BEN PUP MIN) WAARVAN 250 TE LEUVEN EN 60 BIJ ONZE KERN HALEN OPSPLITSING VOOR LEUVEN: 6 KANGOEROES (ENKEL 2009 WORDEN TOEGELATEN

Nadere informatie

Welkom!

Welkom! Welkom! Geelse atletiekclub: voorstelling Opgericht in 1979 Atletiekpiste De Leunen (gravel 400m) 1x verspringen, 1x hoogspringen, 1x kogel, 1x speer/hockeybal, Finse piste 1000m Werkgroep atletiek werkgroep

Nadere informatie

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2015 Zat. 04 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (4 criterium

Nadere informatie

AZW nieuws juni 2016

AZW nieuws juni 2016 nieuws juni 2016 Pupillen en miniemen meisjes alweer naar de finale van de Beker van Vlaanderen! Onze meisjes hebben het alweer voor mekaar : we zijn de tel een beetje kwijt, maar het moet ongeveer de

Nadere informatie

Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/

Meersstraat Waregem (rechtover zwembad) Tel. 056/ PK jeugd : 3xgoud, 4x zilver en 1x brons. Door de barre kou was de opkomst niet bepaald denderend op de provinciale jeugdkampioenschappen, maar toch vielen er enkele aardige prestaties te noteren. De mooiste

Nadere informatie

REN SPORT SPECIAALZAAK OPEN MEETING. Vrijdag 12 april 2019 BENADEREND TIJDSCHEMA. Uur Proef Categorie Uur Proef Categorie

REN SPORT SPECIAALZAAK OPEN MEETING. Vrijdag 12 april 2019 BENADEREND TIJDSCHEMA. Uur Proef Categorie Uur Proef Categorie REN SPORT SPECIAALZAAK OPEN MEETING Vrijdag 12 april 2019 100 Cad Dames 100 Sch Dames 100 JSM Dames 100 Cad Heren 100 Sch Heren 100 JSM Heren Hoog Cad/Sch/JSM Dames Ver Cad/Sch/JSM Heren Kogel 5kg st1

Nadere informatie

INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014

INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014 Stichting Vlaamse Schoolsport Leopold II-laan 184 D 1080 BRUSSEL Tel. : 02 / 420 06 80 Fax : 02 / 420 31 71 www.schoolsport.be INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014 Brugge Zwembad OLYMPIA 1. SITUERING

Nadere informatie

Ereprijs Stad Waregem DL Chemicals Parasilico NV Sobinco J&P Maroy Waregem zondag 29 augustus 2010 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd 324

Ereprijs Stad Waregem DL Chemicals Parasilico NV Sobinco J&P Maroy Waregem zondag 29 augustus 2010 AZW (Atletiek Zuid West vzw) Wedstrijd 324 100 meter AC Dames Uur=14:20 Reeks:1 Wind : 1.2 1 9517 Pannecoucke Gwendolina AV 13.89 Cad 96 2 9518 Callewaert Stefanie AV 18.31 Sen 84 3 9520 Vanlede Chelsey AV 18.98 Cad 95 4 9519 Saelens Ghislaine

Nadere informatie

Evenals vorig jaar werden ook dit jaar tijdens de Beker van Vlaanderen een ganse reeks PR's verbeterd.

Evenals vorig jaar werden ook dit jaar tijdens de Beker van Vlaanderen een ganse reeks PR's verbeterd. Dit seizoen moesten de cadetten en scholieren jongens uitkomen in eerste afdeling, nadat ze vorig jaar de promotie naar eerste afdeling hadden afgedwongen door kampioen te worden in afdeling 2A. Hoe mooi

Nadere informatie

ZOMERKALENDER LIMBURG 2014

ZOMERKALENDER LIMBURG 2014 Man ZOMERKALENDER LIMBURG 2014 Vrouw Maasmechelen, za 29/03 AVT KIDS 1ste Maasmechelse Kids Meeting 1ste DecathlonGames Locatie: Kolenmijn Limburgmaaslaan 3-3630 Maasmechelen Prijzen: Decathlon giftcard

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

Herenthoutse. Atletiekclub. Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014

Herenthoutse. Atletiekclub. Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014 1 Herenthoutse Atletiekclub Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014 Voorwoord 2 De eerste pistewedstrijden zijn achter de rug en we mogen zeker niet klagen over de opkomst, maar het kan natuurlijk nog altijd

Nadere informatie

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes TEAM-MANUAL

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes TEAM-MANUAL Zaterdag, 12 september 2015 OLSE MERKSEM ATLETIEK ARENA JOS NUYENS LOOPPISTE Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes TEAM-MANUAL VOORWOORD Beste

Nadere informatie

Uitslag. Oefenmeeting

Uitslag. Oefenmeeting Uitslag Oefenmeeting benjamins-pupillen-miniemen woensdag 4 april 2012 Mondo-piste Burgemeester Thienpontstadion: Prins Leopoldstraat 9700 Oudenaarde 60 meter Benjamins meisjes 1 385 VANDEWALLE FEBE ASVO

Nadere informatie

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013 Blz. 1 KONINKLIJKE CANO CLUB MECHELEN vereniging zonder winstoogmerk gesticht in 1933 aangesloten bij het KBKV en bij het VKKF www.kccm.be Johan Coppens Auwegemvaart 103/02 2800 Mechelen clubgebouw : Auwegemvaart

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Verbonds Kampioenschappen 0-0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen

Nadere informatie

Verslag PK alle categorieën

Verslag PK alle categorieën Verslag PK alle categorieën Dag 1 te SPBO Bornem Een historische dag voor onze club want voor het eerst sinds mensheugenis was SPBO nog eens de gastheer van een PK alle categorieën op de piste! Het zou

Nadere informatie

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN 2016-2017 Agenda Structuur van de club Categorieën Trainingen Wat heb je nodig voor wedstrijden? Winterseizoen Zomerseizoen Zomer- en wintercriterium Jaaroverzicht 2016

Nadere informatie

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013 VB-competitie ZuidWest-Nederland VB-competitie Zuidwest Nederland In 2010 is door een vijftal atletiekverenigingen het initiatief genomen om in Zuidwest Nederland een competitie op te starten voor VB-groepen.

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen 2015-2016 ONTSTAAN, NAAM en KLEUREN VAN NOORSE Hoewel Noorse pas in 1996 officieel zijn gouden jubileum vierde, werd de basis van onze club gelegd in

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL zwemmen 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes Junioren (1999

Nadere informatie