Fietsen door dorpen en polders. rondom Wagenberg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fietsen door dorpen en polders. rondom Wagenberg"

Transcriptie

1 Fietsen door dorpen en polders rondom Wagenberg Deze 25 km. lange fietstocht, die uiteraard weer start bij Plexat, voert u door het polderlandschap rondom Wagenberg en Terheijden en door de dorpen Wagenberg en Terheijden. 1. U start vanaf Plexat. Als u Plexat verlaat gaat u rechts af. 2. Neem de 2 e weg links. 3. Aan het eind van deze weg (net over het viaduct ziet u rechts een wegkapelletje. 4. Einde weg (direct na het kapelletje) gaat u rechts af. Wagenstraat. U volgt deze weg helemaal tot het eind. U passeert achtereenvolgens: Nr. 74: Minicamping De Rooie Weel Johan en Carolien groenten en fruit. Deze groentehandel is gespecialiseerd in streekproducten. Het is de moeite waard even binnen te lopen. s Zondags gesloten. Nr. 78: Polderevents. Hier kunt u de meest uiteenlopende events beleven, denk aan highland games, zeskampen, giant games, teambuildingsactiviteiten, klim- en survival parkoersen. Wij passen alles aan op leeftijd en de weersverwachtingen. Alleen mogelijk met groepen v.a. 10 personen. Zie ook 5. Aan het eind van de weg gaat u links af. Scheerbiesstraat. 6. Neem 1 e weg rechts af (Linieweg). 7. Aan het eind van de weg gaat u rechts af en direct na het viaduct weer rechts af (volg knooppuntroute 74). 8. Deze weg blijven volgen. De verharde weg (knooppuntroute 77 volgen) gaat over in een zandweg met ernaast een goed berijdbaar fietspad. Deze weg loopt dwars door de binnenpolder van Terheijden. Aan beide zijden van de weg liggen de natuur gebieden. Het is een komvormig veenweidegebied waarvan het maaiveld tot 1,3 meter beneden NAP ligt. Eeuwenlang was het een moerasgebied, ontstaan tussen de 13e en de 15e eeuw door het steken van turf. Centraal in het gebied ligt een eendenkooi, ( aan de overkant van de plas aan de linkerkant), de Achterste Kooi genaamd. Deze is reeds in 1693 aangelegd en was tot 1934 in gebruik. Daarna raakte ze in

2 verval om vanaf 1969 weer hersteld te worden. 9. Aan het eind van dit fietspad links af. 10. Einde van de weg rechts af. 11. Deze weg blijven (knooppunt route 75) volgen. 12. Neem de 3 e weg (bij schrikhek) links af. 13. Aan het eind van de weg rechts af (knooppuntroute Centrum). Hoofdstraat. 14. Op de rotonde recht door (dus 2 e afslag). 15. Neem vervolgens de 1 e weg links (richting Fort de Kleine Schans). Marktstraat. Aan uw rechterhand passeert u de kerk gewijd aan Sint-Antoius Abt. De inwoners van Terheijden gingen vanouds in Breda ter kerke. In 1400 werd door het kapittel van Breda toestemming verleend om een rectoraatskapel in Terheijden te bouwen, die een dochterkerk van Breda was. Deze kapel werd ingewijd in 1401 en was toegewijd aan de Heilige Maria. Dit kerkje werd in de loop van de 15e en 16e eeuw uitgebreid en vergroot, en zo ontstond het huidige kerkgebouw. In 1633 werd de kerk tot parochiekerk verheven. Ze werd toegewijd aan Antonius Abt. De Antonius Abtkerk werd nog gerestaureerd door Pierre Cuypers in 1877, waarbij de toren werd verhoogd. In 1922 werd de kerk beschadigd door brand, en vervolgens hersteld door Joseph Cuypers. Ook in 1949 vond herstel plaats, na oorlogsschade. In 1958 tenslotte, werd het interieur gewijzigd en werden de zijaltaren ter ere van Maria en Antonius Abt verwijderd. 16. Op het kruispunt gaat u rechtdoor en volgt nog steeds richting Fort de Kleine Schans. 17. Rechts aanhouden. U komt nu uit bij de haven (links), En Fort de Kleine Schans (rechts).

3 maar naar rechts tot u bij molen De Arend komt. dan ook geopend voor publiek.voor meer informatie: De Kleine Schans is een vestingwerk uit de Tachtigjarige Oorlog. Omstreeks 1590 bevond zich hier het Spaanse legerkamp Roma, genoemd naar een legercommandant. Er waren 200 manschappen ondergebracht. In 1637 werd de schans in de huidige vorm aangelegd om de scheepvaart op de Mark te beschermen. In 1680 kwam de schans in onbruik, om in 1830 opnieuw te worden hersteld en in gebruik te worden genomen, nu als bolwerk tegen de Belgen, vanwege de Belgische afscheidingsoorlog. Aldus ontstond de schans in haar huidige vorm. 18. Volg het fietspad langs De Schans (knooppuntroute 72). 19. U blijft dit fietspad volgens en gaat niet naar links ( richting knooppuntroute 72) De molen stamt uit Het is een stelling korenmolen met een hoogte van 20 m. Beneden bevindt zich een molenwinkel. De winkel is geopend op di. van , wo-do-vr van uur en op za. Van uur. De molen is 20. Rijd rechtsom om de molen en u komt aan de doorgaande route. Ga daar naar rechts. 21. Neem vervolgens de 1 e weg rechts. 22. Einde van de weg rechts af. U kunt hier even een uitstapje maken. Alvorens naar links te gaan, gaat u eerst naar rechts. Hier ziet u woning t Jagertje, dat vroeger een café was waar de mensen uitrustten die met de vletten turf vanuit de Zegge (nu Binnenpolder) naar de overslag in de Molenweel trokken. De Vaartkantsevliet werd destijds de Vletvaart genoemd. Links en rechts van deze vliet lagen jaagpaden : de Hoge en de Lage Vaartkant. De Vaartkantsevliet gaat hier onde de weg door. Het is een van de best bewaarde turfvaarten in West-Brabant. U gaat nog even verder in de richting van het dorp Terheijden tot het bruggetje over de Ruitersvaart. Vanaf hier hebt u een mooi uitzicht op de molen en de Molenweel. We keren nu om en gaan terug naar punt 22. De Vaartlandsevliet zult u gedurende de rest van deze fietstocht nog regelmatig kruisen.

4 23. Na de haakse bocht naar rechts gaan we rechtdoor het fietspad op. Na ± 50m ziet u rechts van u de Put. Omdat er zand nodig was voor de aanleg van de A59 is deze put ontstaan. De gemeente heeft de strook rond de plas zo natuurlijk mogelijk ingericht met bomen en heesters die van nature ook in dit deel van Brabant voorkomen. Er zijn verschillende recreatievoorzieningen aangelegd zoals een mooie breed wandelpad met her en der bankjes en picknickplaatsen. Een wandeling rond de plas duurt circa drie kwartier. 24. Aan het eind van dit fietspad slaan we links af. (Kerkstraat, nog voor een deel onverhard). 25. U neemt nu de 1 e weg rechts. U volgt nu een stukje van deze fietsroute dat u ook aan het begin gefietst hebt. 26. Einde weg (direct na het kapelletje) gaat u rechts af. Wagenstraat. U volgt deze weg helemaal tot het eind e weg links af Wildestraat. 28. Aan het eind van de Wildestraat rechts af (Brandestraat). De verbindingsweg tussen Made en Wagenberg heet Brandestraat. De Brandestraat was tot 1815 de grens tussen Brabant en Holland 29. Op de rotonde neemt u de 2 e afslag (Watertorenstraat). 30. Op de kruising aan het eind van deze straat gaat u links af, de Helkantsedijk op. 31. U neemt vervolgens de 1 e weg links (Moerseweg) die na de haakse bocht naar rechts overgaat in de Zandstraat. 32. Aan het eind van de Zandstraat gaat u rechts af. 33. In de bocht (die naar rechts draait) neemt u de weg links, de Zonzeelseweg. Pas op met de oversteek!!!! 34. Neem de 1 e weg links af. Fietsroutebord richting Einde van de weg links af. Fietsroute 71. We volgen deze weg tot de N We steken de N 285 over (Pas op bij oversteken) en gaan direct na het oversteken links af en fietsen parallel aan de N 285 terug richting Wagenberg. Als u vanaf hier naar rechts kijkt hebt u een prachtig uitzicht over het polderlandschap met in de verte de Neo- Gotisch toren van de parochiekerk. De Sint-Gummaruskerk is een grote driebeukige kruisbasiliek in neogotische stijl met een toren van 67 meter hoogte. 37. Draai met de weg mee naar rechts, dus niet het fietspad nemen.

5 38. Aan het eind van de weg gaat u rechts af. 39. Neem nu de eerste weg links (Papallelweg). Precies in de haakse bocht naar rechts staat de oudste boerderij van Wagenberg. Dit oorlogsmonument staat precies in de bocht. 42. Waar de weg een bocht naar rechts maakt, fietst u rechtdoor via het fietspad (en langs B.S. de Elsenhof), naar Plexat. Fiets huren? A. Janssens en Zn. B.V. Tel.: Fiets 7,50 p. d.; E-Bike 12,50 p. d. 40. Neem vervolgens de 1 e weg links af. Wagenstraat. 41. Neem vervolgens de 1 e weg rechts af. Van Schendelstraat. Overnachten? Bed en Breakfast D Oude Grutter. Dorpsstraat CD Wagenberg Tel.: Website: De boerderij (no. 36), die de afgelopen jaren volledig is gerestaureerd. Hoe oud is niet meer te achterhalen. Volgens een van de laatste bewoners stamt de boerderij uit de 16 e eeuw. Volgens de heemkundekring stamt de boerderij uit de 17 e of 18 e eeuw. Iets verderop staat aan de linkerkant deze eeuwenoude schuur. Deze is in 2012 geheel gerestaureerd. De gevels zijn gepotdekseld. Streekproducten? Boerderijwinkel en Recreatieboerderij Johan en Caroline Tevens Minicamping Wagenstraat 74, 4845 CX Wagenberg Tel.:

Net over de grens 37 km

Net over de grens 37 km STARTPUNT: Postelhoek Laagsestraat 56, 7637 PC Oud Ootmarsum Overijssel Net over de grens 37 km De fietsroute Net over de grens brengt u vanaf eetcafé Postelhoek in Oud-Ootmarsum al snel in Duitsland.

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

(fietsvertrekpunten Booischot/Begijnendijk op zaterdag 30 april 2016) 10:30 uur Fitness-, Sport- en Ontspanningscentrum Prisma (Booischot)

(fietsvertrekpunten Booischot/Begijnendijk op zaterdag 30 april 2016) 10:30 uur Fitness-, Sport- en Ontspanningscentrum Prisma (Booischot) Bedevaart Scherpenheuvel 2016, een initiatief van VV Carep vzw (fietsvertrekpunten Booischot/Begijnendijk op zaterdag 30 april 2016) 10:30 uur Fitness-, Sport- en Ontspanningscentrum Prisma (Booischot)

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK HULST Vertrek: voor de school. Fiets richting Vogelwaarde via de Hengstdijkse Kerkstraat. Let op: fiets achter elkaar, want er is hier

Nadere informatie

Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel

Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel Inleiding We beginnen in de Zuidplaspolder op de kruising van de Ringvaartlaan en het fietspad dat omhooggaat naar de Gele Brug en het Oude Dorp. Bij het

Nadere informatie

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE Het start- en eindpunt van de wandeling is bij het Heer Arendhuis, Torenring 46 in s-heer Arendskerke, vlak bij de kerk. Er zijn 2 routes, Arendpad 1: 6,8 kilometer en Arendpad 2: 9,3 kilometer. Arendpad

Nadere informatie

1. Start: P naast kasteel Wijlre

1. Start: P naast kasteel Wijlre Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 16 KM : Limburg : Wijlre-Valkenburg : Wijlre : P aan de Beertsenhoven : Naast Kasteel Wijlre RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden

Nadere informatie

LIEMERS-KNOOPPAD. H = Horeca (koffiehuis/café/restaurant) Beschrijving route 3. (Zevenaar, Groessen, Pannerden, Ooij, Zevenaar) Legenda

LIEMERS-KNOOPPAD. H = Horeca (koffiehuis/café/restaurant) Beschrijving route 3. (Zevenaar, Groessen, Pannerden, Ooij, Zevenaar) Legenda LIEMERS-KNOOPPAD Beschrijving route 3 (Zevenaar, Groessen, Pannerden, Ooij, Zevenaar) Legenda = Markering = Markering: looprichting = Markering: hier niet ingaan H = Horeca (koffiehuis/café/restaurant)

Nadere informatie

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE De Meeldijk vormt de grens van s-heer Arendskerke en de Ankeverepolder. Beide polders bevinden zich op een oude kreekrug, die zich van Goes via s-heer Arendskerke richting Lewedorp uitstrekt. 12. Meeldijk

Nadere informatie

Toeristische route door BLERICK

Toeristische route door BLERICK Toeristische route door BLERICK pag. 2 TOERISTISCHE ROUTE DOOR BLERICK VOOR ROLSTOELERS EN SCOOTMOBIELEN Het is raadzaam om wat te drinken mee te nemen Wij beginnen bij het Oude Raadshuis op het Antoniusplein.

Nadere informatie

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM STROOMAFWAARTS De afstand van zuil 1 (Cottessen) tot zuil 14 (Stokhem) is circa 14 km. De gedichtenroute in de Gemeente Gulpen-Wittem begint bij de Heimansgroeve:

Nadere informatie

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40 Fietsroute Ede P=paddenstoel / Y=wegwi jzer / ri =richting / 62/80/79=knooppunt / LA=linksaf / RA=rechtsaf / RD=rechtdoor Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39

Nadere informatie

Midden-Delflandroute. Route. 47.1 km

Midden-Delflandroute. Route. 47.1 km Route 6 47.1 km Midden-Delflandroute Midden-Delfland is een mini-groen Hart, dat ingeklemd ligt tussen Den Haag, Rotterdam en Delft. Het is nog steeds verrassend rustig en landelijk in dit mooie polderland.

Nadere informatie

STRUINBULLETIN 22. September Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed

STRUINBULLETIN 22. September Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed STRUINBULLETIN 22 September 2012 Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed Door: Frans Sijben - Nijmegen 22 : Landgoed

Nadere informatie

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS lengte: startpunt: eindpunt: circa 24 km Schaapskooi tegenover het gemeentehuis Exloo parkeerplaats bij Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen 1

Nadere informatie

Luistertocht St. Vith-Amel. Wegbeschrijving

Luistertocht St. Vith-Amel. Wegbeschrijving Luistertocht St. Vith-Amel Dappere bevolking, blauwe steen en goudkoorts Wegbeschrijving Start: Tourist Info St. Vith, Hauptstr. 43 (zijingang van het stadhuis). De tocht start met een wandeling door St.

Nadere informatie

1 U verlaat Eetcafé Postelhoek via de hoofduitgang en loopt naar rechts.

1 U verlaat Eetcafé Postelhoek via de hoofduitgang en loopt naar rechts. STARTPUNT: Postelhoek Laagsestraat 56, 7637 PC Oud Ootmarsum Overijssel Typisch Twente 39 km Typisch Twente is een heerlijke fietstocht door het rustige, gelijknamige land. Vanaf het gezellige eetcafé

Nadere informatie

Onderzoek naar de mogelijkheden van een fietspad langs de Halvezolenlijn West van Raamsdonk tot station Lage Zwaluwe.

Onderzoek naar de mogelijkheden van een fietspad langs de Halvezolenlijn West van Raamsdonk tot station Lage Zwaluwe. Onderzoek naar de mogelijkheden van een fietspad langs de Halvezolenlijn West van Raamsdonk tot station Lage Zwaluwe. Dit onderzoek wordt in etappes omschreven. Deel 1 Raamsdonk>Raamsdonksveer Hier stond

Nadere informatie

MGCC Regio Midden-Nederland

MGCC Regio Midden-Nederland MGCC Regio Midden-Nederland Start: Pannenkoekenhuis De Stapel(b)akker Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt Oude Waag 21 4153 RC BEESD Tel. 0345-618901 Tijdstip: Ontvangst vanaf: 11.30 uur Start: wanneer

Nadere informatie

De Fietstocht Op zoek naar de West Brabantse Waterlinie! De Fietstocht. Op zoek naar de West Brabantse Waterlinie!

De Fietstocht Op zoek naar de West Brabantse Waterlinie!  De Fietstocht. Op zoek naar de West Brabantse Waterlinie! De Fietstocht Op zoek naar de West Brabantse Waterlinie! Benodigdheden: Fiets Een mooie dag (anders een regenjas of paraplu) Pen of potlood De routebeschrijving en opdrachten (print daarom dit formulier

Nadere informatie

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives Routebeschrijving Mountain bike Hives Route 01-10 km Route 01-10 km GRAVIER - CROIX DE CIELLE BOIS DE LA ROCHE - over de brug «pont du Gravier» gaan. - neem rechts «rue de la Gare». - je rijdt over een

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - VOGELWAARDE - HULST

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - VOGELWAARDE - HULST HENGSTDIJK - VOGELWAARDE - HULST TOTALE FIETSROUTE HENGSTDIJK - VOGELWAARDE-HULST VANUIT HENGSTDIJK Vertrek: voor de school. Fiets richting Vogelwaarde via de Hengstdijkse Kerkstraat. Let op: fiets achter

Nadere informatie

Wandelen in Elsendorp door alle windstreken

Wandelen in Elsendorp door alle windstreken Wandelen in Elsendorp door alle windstreken Kerkplein Paradijs Kassen Gerele Peel Limbraweg Stichtingseweg Totale route ca. 20 km (blauwe route, wandelen) West route ca. 5 km. (gele route) Noord route

Nadere informatie

Wandeling Landgoed Wouwse Plantage ca. 9km.

Wandeling Landgoed Wouwse Plantage ca. 9km. Wandeling Landgoed Wouwse Plantage ca. 9km. De wandeling gaat door een afwisselend landschap, gedeeltelijk open gebied maar voornamelijk loofbos. De paden kunnen op sommige plaatsen modderig zijn in natte

Nadere informatie

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre Wintelre Vessem beers n Waalre Veldhoven Knegsel Zandoerle Oerle Eindhoven Eindhoven Airport 51 52 82 83 62 88 60 61 07 44 45 28 30 49 40 15 18 91 02 03 41 35 38 53 86 63 42 43 25 22 16 04 48 36 37 10

Nadere informatie

1. Start route Wijlre:

1. Start route Wijlre: Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 12 KM : Limburg : Wijlre-Gulpen : Wijlre of Gulpen : Wijlre P Marchierstraat : Gulpen P Zwembad : Heuvels met enkele klimmetjes, en mooi vergezichten

Nadere informatie

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km)

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Copyright: Hans Farjon & Bert Stok, 2011 Graag terugmelding bij onvolkomenheden in beschrijving: hans.farjon@planet.nl Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Start: Maastricht

Nadere informatie

Fietsroute door de Zuidplaspolder. Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km

Fietsroute door de Zuidplaspolder. Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km Deze fietstocht laat u de mooie plekjes en locaties zien waar wij van het hoogheemraadschap en de vereniging Molenvrienden Rottemerengebied trots op zijn. De fietsroute

Nadere informatie

Wij zetten onze wandeling verder langs het wegeltje rechtover huisnummer 49 en komen zo in de Stationsstraat.

Wij zetten onze wandeling verder langs het wegeltje rechtover huisnummer 49 en komen zo in de Stationsstraat. OOSTHOEKWANDELING v 2017.07.05 We starten onze wandeling aan de Sint- Blasiuskerk op het Dorpsplein. De oudste delen van deze kerk ( onderbouw van de toren) dateren uit de eerste helft van de twaalfde

Nadere informatie

Wandeling De Kleine Kievit ruim 4 uren (in te korten tot 3 uren).

Wandeling De Kleine Kievit ruim 4 uren (in te korten tot 3 uren). Wandeling De Kleine Kievit ruim 4 uren (in te korten tot 3 uren). Start bij dorpshuis de Spil; U verlaat het dorpshuis en steekt over bij de oversteekplaats; Ga het fiets-/voetpad op (Zoomweg), langs de

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE INKOMROUTES HULST

ADVIES FIETSROUTE INKOMROUTES HULST ADVIES FIETSROUTE INKOMROUTES HULST ADVIES INKOMROUTE KOOLSTRAAT Neem bij de rotonde de Koolstraat. Let op het verkeer dat afslaat op de rotonde en let goed op, want door de hoge rotonde ben je pas laat

Nadere informatie

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk Landgoederen Klarenbeek en De Haere. We wandelen met Lupus in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische

Nadere informatie

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade WETENSWAARDIGHEDEN Startpunt: Museumplein. Hier kunt u uw auto parkeren. Duur: 45 tot 70 minuten. Heuvelachtig Niet geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Molenaars Route. Struinen = rondlopen, om te zien of je er iets kunt vinden Vorsen = onderzoek doen, nasporen.

Molenaars Route. Struinen = rondlopen, om te zien of je er iets kunt vinden Vorsen = onderzoek doen, nasporen. Droge voeten, daar zorgden vroeger de molens voor, boezemmolens, maar ook kleinere zoals de mooie wipwatermolens. Je gaat ze allemaal zien tijdens deze fietstocht. Tegenwoordig hebben ze daar moderne machines

Nadere informatie

Traject Assen - Anderen 11,5 km

Traject Assen - Anderen 11,5 km 1 Hondsrugpad Assen - Drouwen Traject Assen - Anderen 11,5 km Deze Assen variant is een afsplitsing van het Hondsrugpad tussen Emmen en Groningen. Het begint bij het station van Assen en gaat in zuidoostelijke

Nadere informatie

Het Heide-Erlebnispfad bij Altenlotheim

Het Heide-Erlebnispfad bij Altenlotheim Het Heide-Erlebnispfad bij Altenlotheim Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 4,1 km.(± 2 uur) 100 meter (laagste punt is 292 meter; hoogste

Nadere informatie

Aardbeienroute. Fruitig fietsen door de Bommelerwaard.

Aardbeienroute. Fruitig fietsen door de Bommelerwaard. F I E T S E N D O O R D E B O M M E L E R WA A R D Aardbeienroute 1 Fruitig fietsen door de Bommelerwaard. Routebeschrijving van de Aardbeienroute De fietstocht begint en eindigt op de Markt in Zaltbommel.

Nadere informatie

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre.

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre. Vanuit Gedinne Voor fietsers en sportieve wandelaars. U kan Gedinne bereiken vanuit Beauraing met de trein of met de bus. De gevolgde wegen zijn geasfalteerd. U kan deze tocht dus ook per fiets doen. Uitrusting

Nadere informatie

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen Alternatieve NS-wandelroute dag 2 Er zijn twee redenen om een alternatief te bieden voor deze bekende NS-wandeling. De eerste is dat op dit moment in de uiterwaarden langs de IJssel gewerkt wordt aan het

Nadere informatie

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute Gemeente Veghel De Bunders Water- wandelroute Water- wandelroute De Bunders 2 In de wijk De Bunders ligt een gescheiden rioolstelsel Dat wil zeggen dat het regenwater van de straat niet via het riool wordt

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT HULST Vertrek: voor de school. Rijd via de Margrietstraat en de Schoolstraat naar de Vylainlaan. Goed uitkijken en achter elkaar rijden, want

Nadere informatie

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving Luistertocht Burg-Reuland Burchtlieden uit Reuland, Eifel-gotiek en snelle postkoetsen Wegbeschrijving Start: Tourist Info Reuland-Ouren, Kulturhaus, Dorf 135 in Burg- Reuland (vroeger Dorf 106 a). Parkeermogelijkheden

Nadere informatie

Wandelend langs de kerken en plaatsen van voormalige kerken van Gorredijk

Wandelend langs de kerken en plaatsen van voormalige kerken van Gorredijk Wandelend langs de kerken en plaatsen van voormalige kerken van Gorredijk Wandelroute van ongeveer een uur en een kwartier. Van de Ontmoetingskerk naar de voormalige Evangelische Gemeente Eben Haëzer Vanuit

Nadere informatie

Steun Het Drentse Landschap

Steun Het Drentse Landschap Steun Het Drentse Landschap In Drenthe vind je nog échte stilte en kostbare natuur. Je vindt er plekjes om even weg te dromen, uitzichten om nooit te vergeten en alle ruimte voor stevige wandelingen met

Nadere informatie

4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000

4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Overijssel 4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Deze route kunt u vanuit twee startplaatsen (Deventer, station

Nadere informatie

2. Start wandeling Loop vanuit Cultuurhuis de Paulus naar rechts, naar de stoplichten Ga rechtsaf Stop bij foto A (Leidsestraatweg nummer 16)

2. Start wandeling Loop vanuit Cultuurhuis de Paulus naar rechts, naar de stoplichten Ga rechtsaf Stop bij foto A (Leidsestraatweg nummer 16) Fotowandeling langs de route van de tram 1. Start Cultureel Centrum de Paulus Expositie van de Blauwe Tram Filmbeelden Blauwe Tram Ophalen fotowandeling Uitleg fotowandeling. Met behulp van de uitgeschreven

Nadere informatie

Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm

Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 8,9 km.(± 2,5 uur) 429 meter (laagste punt is 376

Nadere informatie

Wandel mee met de SP!

Wandel mee met de SP! Wandel mee met de SP! De Veghelse Verbindingsroute De SP in Veghel heeft een wandelroute bedacht, de Veghelse Verbindingsroute, om aandacht te vragen voor de natuurwaarde van het Duits Lijntje. Er zijn

Nadere informatie

Hauts Buttés - Beauraing : van het Bedevaartsoord van Hauts Buttés (Frankrijk) via de Maasvallei naar het Heiligdom van Beauraing

Hauts Buttés - Beauraing : van het Bedevaartsoord van Hauts Buttés (Frankrijk) via de Maasvallei naar het Heiligdom van Beauraing Hauts Buttés - Beauraing : van het Bedevaartsoord van Hauts Buttés (Frankrijk) via de Maasvallei naar het Heiligdo van Beauraing Het bedevaartsoord van de heilige Antonius van Padua bevindt zich te Hauts

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers

Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers Afgelegd parcours Het parcours is zeer gevarieerd, met steile beklimmingen en afdalingen Uitrusting : wandelschoenen, fluorescerend hesje. Respecteer de

Nadere informatie

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d Rijkdom in Broek in Waterland Versie 3 d.d. 25-09-2014 Rijkdom in Broek in Waterland Beste puzzelaar, Je staat nu midden in Broek in Waterland. Broek betekent een moerassig gebied. In de omgeving zijn

Nadere informatie

Effe. Geffe. door. FIETSROUTE met een lengte van 16 kilometer

Effe. Geffe. door. FIETSROUTE met een lengte van 16 kilometer Effe door Geffe FIETSROUTE met een lengte van 16 kilometer EFFE DOOR GEFFE 1 Startpunt van deze route: Dorpsplein Met deze fietsroute ontdekt u vele verrassende plekjes in Geffen. Omdat Geffen gelegen

Nadere informatie

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 13 KM : Friesland : Beetsterzwaag : Bakkerij Verloop : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag Bijzonderheden : 90% onverhard : Bos, weiland, heide, meer RA = Rechtsaf

Nadere informatie

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85%

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Trage Tocht Voorstonden Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Duur : 4 uur Toegankelijkheid : Graspad langs de Oekense beek kan op sommige stukken begroeidzijn of flink nat

Nadere informatie

Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015

Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015 Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015 Naar: Ondankbare Grond, een boerenepos, door Leo en Theo Salemink. Uitgeverij Fagus, Aalten [ISBN 978-94-91634-25-3] http://www.fagus-uitgeverij.nl/site/verschenen/artikelen/2014/11/15_ondankbare_grond.html

Nadere informatie

2007 Stichting ReCreatief Fietsen Traject 1 uit Fietsen langs Hunebedden Deze route mag alleen gebruikt worden voor eigen gebruik en op geen enkele

2007 Stichting ReCreatief Fietsen Traject 1 uit Fietsen langs Hunebedden Deze route mag alleen gebruikt worden voor eigen gebruik en op geen enkele 2007 Stichting ReCreatief Fietsen Traject 1 uit Fietsen langs Hunebedden Deze route mag alleen gebruikt worden voor eigen gebruik en op geen enkele andere manier worden vermenigvuldigd of verspreid. traject

Nadere informatie

Fietsroute langs de Rotte. Fietstocht langs de Rotte 16, 23, 30 km. Start: na de molenviergang

Fietsroute langs de Rotte. Fietstocht langs de Rotte 16, 23, 30 km. Start: na de molenviergang Fietstocht langs de Rotte 16, 23, 30 km Uitleg molengangen De droogmakerij bestond uit zeven molengangen. De A gang heeft drie molens nr. 1, nr. 2 en nr. 3 De B t/m G gang heeft vier molens nr. 1, nr.

Nadere informatie

Fietsen langs de Zoom

Fietsen langs de Zoom Fietsroute langs de turfvaart de Zoom Fam. Blankers 2-mrt-17 Deze fietstocht gaat door bossen, langs bosranden, langs open landerijen en door de stad Bergen op Zoom. De fietsroute begint in Bergen op Zoom,

Nadere informatie

Wandelroute café du Midi (9,5 km)

Wandelroute café du Midi (9,5 km) Wandelroute café du Midi (9,5 km) 7 Wandelroute Café du Midi (9,5 km) Stempelplaats Café du Midi, Noordeindseweg 70, Delfgauw. wwwdumididelfgauw.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur zaterdag

Nadere informatie

Molenaars Route. Struinen = rondlopen, om te zien of je er iets kunt vinden Vorsen = onderzoek doen, nasporen.

Molenaars Route. Struinen = rondlopen, om te zien of je er iets kunt vinden Vorsen = onderzoek doen, nasporen. Droge voeten, daar zorgden vroeger de molens voor, boezemmolens, maar ook kleinere zoals de mooie wipwatermolens. Je gaat ze allemaal zien tijdens deze fietstocht. Tegenwoordig hebben ze daar moderne machines

Nadere informatie

Wandeling Landgoed Wouwse Plantage Zurenhoek ca. 12,5 km.

Wandeling Landgoed Wouwse Plantage Zurenhoek ca. 12,5 km. Wandeling Landgoed Wouwse Plantage Zurenhoek ca. 12,5 km. De wandeling gaat door een afwisselend landschap, gedeeltelijk open gebied maar voornamelijk bos (naaldbos en loofbos). De paden kunnen op sommige

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT

ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT Een van de mooiste marktpleinen van Brabant ligt in Oirschot. Dit marktplein is beschermd dorpsgezicht en de kastanje- en lindebomen, de gaaf bewaarde oude huizen,

Nadere informatie

: Gelderland-Achterhoek : Lichtenvoorde. : Boschlaan 26 : 7131 RC Lichtenvoorde. : 60 % onverhard

: Gelderland-Achterhoek : Lichtenvoorde. : Boschlaan 26 : 7131 RC Lichtenvoorde. : 60 % onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 18 KM : Gelderland-Achterhoek : Lichtenvoorde : Restaurant Skik & Zo : Boschlaan 26 : 7131 RC Lichtenvoorde : Landelijk : 60 % onverhard : versie november

Nadere informatie

Auto- en motorroute. Gemeente Roermond. Midden-Limburg. Overzichtskaart. Route informatie. Lengte: 39 km

Auto- en motorroute. Gemeente Roermond. Midden-Limburg. Overzichtskaart. Route informatie. Lengte: 39 km Gemeente Roermond Overzichtskaart Route informatie Lengte: 39 km Deze route brengt je door de gemeente Roermond en alle kerkdorpen van de gemeente Roermond. Je ontdekt tijdens de route waarom Roermond

Nadere informatie

Kapellenwandeling Oosterzele-Gijzenzele-Landskouter-Oosterzele: 10 km

Kapellenwandeling Oosterzele-Gijzenzele-Landskouter-Oosterzele: 10 km Kapellenwandeling Oosterzele-Gijzenzele-Landskouter-Oosterzele: 10 km START: Parking IZOO, Dorp Oosterzele Tota Pulchra, vroeger klooster van de Zusters Apostolinnen van Gent, nu kleuter- en lager onderwijs.voorgevel

Nadere informatie

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk.

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 20 KM : Gelderland - Achterhoek : Laren : Plein bij (div horeca) : Deventerweg 1 : 7245 AW Laren RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden

Nadere informatie

VERKEERSBEGRIPPEN. bij het Verkeersexamen 2014. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg

VERKEERSBEGRIPPEN. bij het Verkeersexamen 2014. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg VERKEERSBEGRIPPEN bij het Verkeersexamen 2014 Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. bestuurder Je bent bestuurder: - als je fietst - als je paardrijdt of loopt met je paard

Nadere informatie

Nijveen en de Bovenboeren

Nijveen en de Bovenboeren Een eindje om met Het Drentse Landschap Fietsroute 28 km Nijveen en de Bovenboeren Bertus Boivin en Melle Buruma Tussen Meppel en Steenwijk ligt een stukje Drenthe dat zelfs de meeste Drenten niet kennen.

Nadere informatie

Het eerste stuk gaat door het centrum van Putten en aan het einde komt u weer door het centrum

Het eerste stuk gaat door het centrum van Putten en aan het einde komt u weer door het centrum Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 17 KM : Gelderland : Putten : P Gemeentehuis : Brinkstraat : Putten : Bos en heide : Horeca op 2 derde : 80 % onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf

Nadere informatie

Uitkomsten Fietstour Fietsen met inwoners dinsdag 11 april, IJsselstein Midden.

Uitkomsten Fietstour Fietsen met inwoners dinsdag 11 april, IJsselstein Midden. Uitkomsten Fietstour Fietsen met inwoners dinsdag 11 april, IJsselstein Midden. Op dinsdagavond 11 april zijn we door de wijk IJsselstein midden gefietst met een aantal inwoners. Opvallend was het grote

Nadere informatie

Route 12: Densberg Kellerwaldturm Dodenau - Densberg

Route 12: Densberg Kellerwaldturm Dodenau - Densberg Route 12: Densberg Kellerwaldturm Dodenau - Densberg Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 13,5 km.(± 3,5 uur) 429 meter (laagste punt is

Nadere informatie

ETAPPE 1 ASSEN - GASTEREN

ETAPPE 1 ASSEN - GASTEREN ROUTEWIJZIGINGEN LOOP LANGS DE HUNEBEDDEN (181203, blad 1) In maart 2017 verscheen de tweede editie van De Loop van de Hunebedden waarin we de wijzigingen die op dat moment bekend waren, uiteraard meegenomen

Nadere informatie

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be 27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen Galgenberg en Paardenslenkte. We maken een prachtige wandeling in het buitengewoon stille en glooiende grensgebied van Nederland en Duitsland ten noorden van Ootmarsum.

Nadere informatie

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl De ommetjes van Gemeente Boxmeer De ommetjes van Gemeente Boxmeer Gekoppeld aan het wandelroutenetwerk zijn verspreid over de gemeente Boxmeer korte wandelroutes uitgezet. Tijdens de wandeltochten kunt

Nadere informatie

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 KM : Drenthe : Echten : P van Restaurant Boszicht : Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden :

Nadere informatie

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart U kan Givet bereiken vanuit Beauraing of Dinant met de bus. Uitrusting : wandelschoenen en fluorescerend hesje voor de wandelaars; fietshelm en

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof)

1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof) Wandeling:2 Liempde-Olland-Kasteren-Liempde Start: Café Het Wapen van Liempde 1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof) 2) Bij

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST Vertrek: bij garage Drijdijk. Vertrek vanaf dit punt in de richting van Heikant/Sint Jansteen. Kijk bij het opdraaien van de Emmabaan

Nadere informatie

Exodus WO II-fietsroute Lingezegen

Exodus WO II-fietsroute Lingezegen Exodus WO II-fietsroute Lingezegen 1 29 28 31 07 02 05 03 2 01 Fietsknooppunt Luisterkei Herdenkingskapel De Heuvel Schuttersput(paneel) Bevrijdingsbrug 1 Exodusmonument De Praets 2 Exodusmonument De Vleugel

Nadere informatie

Gemeente Steenbergen. Fietsroute. De ronde van groot Steenbergen

Gemeente Steenbergen. Fietsroute. De ronde van groot Steenbergen Gemeente Steenbergen Fietsroute De ronde van groot Steenbergen Fietsroute de ronde van 'groot' Steenbergen Deze fietsroute laat u kennismaken met alle kernen van de gemeente Steenbergen. Tot de gemeente

Nadere informatie

Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO

Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO Scootmobielroute : Vanaf station Venlo - Grubbenvorst - Velden - Venlo. Voor rolstoelers, scootmobielen, fietsers en wandelaars. 1. We

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN HULST Vertrek: voor de kerk Volg de Hulsterloostraat richting Clinge, tot het eind. Hier kom je bij de zogenaamde rare kronkel. Kijk

Nadere informatie

STADSWANDELING ZUTPHEN

STADSWANDELING ZUTPHEN STADSWANDELING ZUTPHEN ROUTE 5 km 20 17 Deze route laat u de hoogtepunten van de oude Hanzestad Zutphen zien. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland, en is al 1700 jaar bewoond. In Zutphen is

Nadere informatie

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 18 KM : Drenthe : Exloo - Ees : Bussemaker Diner Cafe : Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees RA = Rechtsaf LA =

Nadere informatie

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015 Routes Avondvierdaagse Leidsche Rijn 18 tm 22 mei 2015 Datum: 13-04-2015 Versie: 1.5 Telefoonnummer EHBO: 06 20802500 Telefoonnummer verkeersregelaars: 06 52077300 Dag 1 5 km Dag 1 5 km 1 2VR, cat B Vertrek

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE KLOOSTERZANDE - LAMSWAARDE - TERHOLE - HULST

ADVIES FIETSROUTE KLOOSTERZANDE - LAMSWAARDE - TERHOLE - HULST KLOOSTERZANDE - LAMSWAARDE - TERHOLE - HULST TOTALE FIETSROUTE KLOOSTERZANDE-LAMSWAARDE-TERHOLE-HULST VANUIT KLOOSTERZANDE Als vertrekplaats is gekozen voor het Hof te Zandeplein vóór het pannenkoekenhuis

Nadere informatie

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km 001 Start fietstocht op de Johan van den Kornputkazerne bij het Kelderbarretje met wandschilderingen Duitse Kriegsmarine

Nadere informatie

Aan de Wijmeneir te Impe, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lede.

Aan de Wijmeneir te Impe, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lede. Vanuit de Wijmenier kan je tal van prachtige wandelingen maken. Eén ervan beschrijven we in onderstaande tekst Wandelpad : Beschermde landschappen langs de Molenbeken Praktische gegevens LENGTE: 15 km

Nadere informatie

: Assen-Rolde vv : Achterkant Station Assen : Bij de looptunnel naast de P : Oosterparallelweg : Assen. : Horeca in Rolde

: Assen-Rolde vv : Achterkant Station Assen : Bij de looptunnel naast de P : Oosterparallelweg : Assen. : Horeca in Rolde Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 21 KM : Drenthe : Assen-Rolde vv : Achterkant Station Assen : Bij de looptunnel naast de P : Oosterparallelweg : Assen Bijzonderheden : 70% onverhard hei, weiland

Nadere informatie

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 10,5 KM : Friesland : Beetsterzwaag : Bakkerij Verloop : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag Bijzonderheden : 90% onverhard : Bos, weiland, heide, meer RA = Rechtsaf

Nadere informatie