BaroNieuws september 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BaroNieuws september 2014"

Transcriptie

1 BaroNieuws september 2014 Beste Baronieleden, het gras is weer fris groen. De oefenwedstrijden zijn voorbij en hebben plaats gemaakt voor beker en competitie. Zoals u van ons gewend bent ieder maand, starten wij met de maandelijkse uitgave van BaroNieuws, een uitgave van de PR commissie van Baronie. Mocht u nieuws hebben voor BaroNieuws kunt u dit altijd sturen naar: pr-commissie@vvbaronie.nl. Wij wensen u veel leesplezier met de eerste uitgave van het nieuwe seizoen. Met deze maand onder andere: Terugblik open dag 2014 Van de voorzitter Grote clubactie De gezonde sportkantine Gelukstreffers Seizoen opening Baronie 6 september Oktoberfest 17 oktober Vrijwilligers gezocht Geslaagde Opendag: Op zondag 24 augustus vond de derde open dag van Baronie plaats. Ook dit jaar mag dit weer een ongekend succes worden genoemd. Meer dan 600 jeugdleden presenteerden zich op het hoofdveld van Baronie, gadegeslagen door vele ouders. Natuurlijk stond deze open dag ook in het teken van het maken van de portretfoto s en elftal foto s voor het Baronie/Jumbo voetbalplaatjes boek. Een strakke organisatie werkte op de minuut en zorgde ervoor dat de wachttijden tot een minimum beperkt bleven. Eind oktober gaat dit unieke boek uitkomen. Ook de verkoopkraam van Baronie deed goede zaken terwijl Brabant Expres aanwezig was met de spelersbus van Baronie 1. Kortom een zeer geslaagde open dag Wij danken ook Happy Point voor de aankleding van het weer gezellige kinderplein. Verder dank aan al die vrijwilligers die deze dag actief waren. En lest but not least ons dames promotie team. Van de voorzitter: Het is inmiddels eind augustus, de meeste vakanties zijn voorbij en de amateurvoetbal competities beginnen binnenkort. We kunnen hopelijk goed uitgerust weer aan de slag. Ik heb zelf het voorrecht gehad om een paar weken in China te vertoeven bij familie en heb gezien hoe de mensen daar hun dagelijks leven in vullen. In moeten vullen zou ik zeggen want als je dat leven vergelijkt met ons leven dan komen we er hier in Nederland heel goed af! Ik heb daar overigens geen voetbalveld gezien in een omgeving waar toch miljoenen mensen wonen.

2 Maar ons Baronie-leven kent alweer een prachtige actie: de voetbalplaatjesactie die we met Jumbo hebben opgezet. Op de open dag zijn al meer dan 600 foto s gemaakt! Het was een succesvolle dag en het belooft een geweldige actie te worden. Dan nog even een opmerking over het communiceren in het bijzonder het gebruik van de . Daar heb ik op de ALV al het nodige over gezegd, maar ik vind dat het nog beter kan. Bijvoorbeeld geen mails sturen naar allen als je eigenlijk een vraag aan 1 persoon hebt. Niet iedereen in de CC zetten als dat niet echt nodig is, etc. etc. Nog beter: gewoon opbellen of gewoon even direct met iemand bespreken. We doen als vrijwilligers allemaal onze stinkende best en dan gaat er wel eens iets mis of gaat het niet zoals je wilt. Iedereen wil daar best op aangesproken worden maar dan wel op een nette, fatsoenlijke manier, dan blijft het leuk om als vrijwilliger bij Baronie je vrije tijd in te vullen! Ik wens jullie allen een fijn, nieuw voetbalseizoen toe met een gezonde communicatie! En, net als vorige keer wil ik eindigen met de zin: heb je ideeën voor verbetering van onze website, neem contact op met de PR-commissie of stuur een mail met je opmerkingen naar pr-commissie@vvbaronie.nl Vorig jaar behaalden we met alleen de lagere jeugdelftallen een geweldig resultaat waarmee we de lampen op het J de B veld konden vervangen. Dit jaar gaat de gehele vereniging weer deelnemen aan de grote club actie. Van de A1 t/m de MP en van Baronie 1 t/m 10 en onze dames teams. We gaan dit jaar voor dug-outs op het C veld en nieuwe ballen. Kom naar de kantine van Baronie voor de KICK OFF van de Gezonde Sportkantine op 6 september! Op 6 september staat de gezonde Sportkantine in de schijnwerpers en daarvan willen we de hele vereniging laten profiteren. Vanaf 10 uur zullen er 2 spelletjes te doen zijn voor de kantine. Hiermee kan je uiteraard fruit winnen. Kom gezellig met je team en doe mee. Maak ook gebruik van de actie dat je, met jouw team voor 1 euro pp het eerste drankje kan kopen. Voor de kleintjes voor 0,50 capri sun.

3 Vanaf begint het officiële programma. Baronie is één van de 50 voetbalkantines in Nederland die meedoen aan een weddenschap tussen Wilfred Genee en Johan Derksen, "Vullen of Voeden". Wilfed is de uitdaging aangegaan om tenminste 50 voetbalkantines gezond te laten eten. Baronie is er daar één van. Dit gaan ze uitleggen in een filmpje. Vervolgens zal onze ambassadeur voor de gezonde sportkantine, Lianne van Beek, uitleggen waarom Baronie het belangrijk vindt hieraan deel te nemen. Dit wordt gevolgd door een quiz met vragen over gezonde voeding en Baronie. Test je kennis met jouw teamgenoten (vaders en moeders zijn ook welkom) en win een prijs. En daarna.. gaan we natuurlijk proeven. Vanaf zaterdag is het assortiment in de kantine uitgebreid met: het Balletje breed (een rundergehaktbal), het Eén Tweetje(een heerlijke wrap) en de Counter (een lekkere kippensoep). Voor iedereen is er tevens fruit in de kantine. Wij hopen jullie te zien bij deze feestelijke start. Namens de ambassadeur en het team van de gezonde Sportkantine Ruud, Frans en Lianne Gelukstreffers: Het doelpuntenspel van de Staatsloterij en KNVB Alle Baronie seniorenteams gaan mee doen! Doe gratis mee met Staatsloterij Gelukstreffers, het doelpuntenspel voor seniorenteams binnen het amateurvoetbal! Dan maak je kans op unieke Oranje prijzen voor je hele team, zoals een wedstrijd op je eigen amateurclub tegen de Ex-internationals onder leiding van Gelukstreffers ambassadeur Ronald de Boer. Met elk doelpunt dat jouw team scoort in de KNVB amateur competitie verdien je een gratis Gelukstreffers lot. Dus hoe meer doelpunten, hoe meer Gelukstreffers loten. En hoe meer teamleden en fans zich aanmelden, hoe meer loten je per gescoord doelpunt verdient. Gelukstreffers kan je spelen van 25 augustus tot aan de winterstop en er zijn 3 Gelukstreffers speelrondes. Bij elke speelronde is er een trekking waarbij je kans kan maken op een unieke Oranje hoofdprijs en honderden andere Oranje prijzen voor je team.

4 Bezoek zaterdagavond Baronie Blauw Geel 38 Zaterdagavond gaat de competitie weer van start met de seizoenopening Baronie Blauw Geel 38 Jumbo op ons sportpark de Blauwe Kei, het eerste avondje Baronie van een nieuw seizoen waarbij we een sterk verjongd eerste elftal zullen zien met veel spelers uit onze eigen jeugd afdeling. Daarom verdient onze vlaggenschip zaterdagavond de steun van vele leden met ouders, opa en oma. Iedere bezoeker ontvangt een gratis lotnummer waarop een reis voor twee personen naar een wedstrijd van Schalke 04 is te winnen. Dit is Baronie aangeboden door onze vervoerspartner Brabant expres. Aftrap zaterdagavond om uur met na afloop weer de derde helft met disco. VRIJDAG 17 OKTOBER IS HET WEER ZO VER! Noteer deze datum alvast in u agenda en zoek de tirolerkleding alvast maar op. Want het vierde Baronie Oktoberfest komt eraan. Op vrijdagavond 17 oktober zijn alle Baronie leden, supporters en vrienden of vriendinnen van harte welkom in onze gezellige bierstube (kantine). Dames , alle heren senioren en alle A jeugd teams, wij reken op een ieders aanwezigheid! Met natuurlijk de beste Oktoberfest DJ van Breda: Mark den Tenter. Vrijwilligers gezocht. Ook dit jaar zijn we weer met een enorm aantal vrijwilligers gestart, die trainer, leider of coach willen zijn. Uiteraard kunnen we niet zonder deze hulp. We willen iedereen alvast bedanken voor hun inzet en veel succes en plezier wensen bij hun taak komend seizoen. Naast de teamgerelateerde taken, zijn er ook veel organisatorische taken. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor o.a. onderstaande functies. Ze zijn ook op te delen in taken. Heeft u interesse, dan horen wij dit graag: vrijwilligers@vvbaronie.nl - een aantal leiders en trainers - scheidsrechters/ scheidsrechter coördinator - B- Coordinator

5 - MP- Coordinator - Materiaalcommissie t.a.v. kleding, dit is met name de afhandeling kleding van de webwinkel. - Materiaalcommissie t.a.v. materiaal: inkoop ballen, hesjes, hoedjes en bijhouden ballenhok - Uitbreiding voor het wedstrijdsecretariaat. De teamindeling Dit jaar zijn we weer van start gegaan met meer grote teams dan ooit, als gevolg van doorstroming vanuit de lagere teams. Momenteel is de verdeling als volgt: 4 A-teams, 6 B-teams, 10 C-teams, 11 D-teams, 12 E-teams, 11 F-teams en 8 Mini pupillen. We hebben 5 meiden teams: 1 MD, 2 MC, 2 MB Bij de Senioren zijn er: 3 dames teams, 10 Senioren en teams. De afgelopen weken hebben de bekerwedstrijden plaatsgevonden, komende week gaan we beginnen met de echte competitie. We wensen alle teams veel succes. Heel Baronie in Macron! Vanaf dit seizoen trainen alle teams in een Macron shirts. Dit was een enorme operatie voor het materiaal team dat maar liefst 650 tenues hebben moeten verwerken. Heren, hartelijk dank hiervoor. De dames hebben mooie getailleerde tenues gekregen. De keepers hebben speciale tenues gekregen en ook zijn er reserve tenues. We zien ook een groot aantal kleding sponsoren. Uiteraard zijn we hier zeer over verheugd. Wilt u een tenue sponsoren of het hele team in een trainingspak steken, dan kunt u contact opnemen met: materiaalbeheer@vvbaronie.nl De klussenploeg gaat door in de zomer Voor de meeste mensen is de zomervakantie een tijd van rust en vakantie. Voor het klussenteam was dit anders. Zij hebben de kleedkamers onder de tribune opgeknapt. Hier kunnen we met een gerust hart teams ontvangen. Ook de scheidsrechtersruimte is opgeknapt. Het Sponsorhome is opnieuw in de verf en de dug-outs zijn opgeknapt. We hebben nog wel een verlanglijstje. Deze week staat er een hoogwerker om de zijkant van de tribune opnieuw te verven. We hebben klussen genoeg. Vindt u het leuk mee te klussen, dan graag contact

6 opnemen met En uiteraard willen we alle klussers bedanken voor hun grote inzet en vele uren die ze in ons complex hebben gestoken. Ledenadministrateur neemt afscheid Na 14 jaar heeft onze ledenadministrateur Wil van Zundert te kennen gegeven dat hij er mee wil stoppen. Dit wilde hij doen, wanneer er een goede opvolger was. Deze hebben we gelukkig kunnen vinden in Frans Krol. Wil zag in Frans een goede opvolger en heeft na een inwerkperiode het stokje overgegeven. Wil heeft de vereniging in deze 14 jaren van zo n 400 leden zien groeien naar 1200 leden. Hiermee groeiden de werkzaamheden evenredig. Een enorme klus waar dagelijks tijd in gaat zitten. We willen Wil hartelijk bedanken voor zijn grote inzet. Wij zullen met de mensen die nauw met hem hebben samengewerkt nog een keer napraten. Omdat we niemand willen vergeten uit te nodigen, vraag ik hierbij of er leden zijn die hiervoor uitgenodigd willen worden. In 14 jaar heeft hij met veel mensen samengewerkt. Dan graag een mail sturen naar: verenigingszaken@vvbaronie.nl. We willen Frans natuurlijk veel succes toewensen bij zijn nieuwe functie, die hij inmiddels met grote toewijding is begonnen. Pr/Com September 2014

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi.

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. 2 Beste sportvrienden, Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. Om 6 uur zijn de eerste leden van de toernooicommissie al hard bezig met het voorbereiden van een toernooidag. Ook de dag

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Jeugdtoernooi RKSV Meterik

Jeugdtoernooi RKSV Meterik Jeugdtoernooi RKSV Meterik 8, 9 en 10 Juni 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Wij heten jullie van harte welkom op het jaarlijks jeugdtoernooi van RKSV Meterik. Na vele maanden van voorbereiding, vertrouwen

Nadere informatie

ZATERDAG 9 JUNI Hoofdsponsor: E J. LET OP: alleen met pin betalen SPORTING KROMMENIE

ZATERDAG 9 JUNI Hoofdsponsor: E J. LET OP: alleen met pin betalen SPORTING KROMMENIE ZATERDAG 9 JUNI 2018 Hoofdsponsor: PROGR A M AM E O B LET OP: alleen met pin betalen E J K SPORTING KROMMENIE PROVILY SPORTPARK - MARSLAAN 10-1562WB KROMMENIE Voor de 20e keer organiseert Sporting Krommenie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

123inkt.nl toernooi 2018

123inkt.nl toernooi 2018 MEISJES Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Het is mij een genoegen jullie, mede namens het jeugdbestuur en de toernooiorganisatie, hartelijk welkom te heten op het 3 e 123inkt.nltoernooi op de velden

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Nieuwsbrief september s.v. S.A.B. Times

Nieuwsbrief september s.v. S.A.B. Times Nieuwsbrief september 2015 s.v. S.A.B. Times B este leden, ouders en/of verzorgers, De zomerstop zit er weer op en het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels weer van start gegaan. Achter de schermen zijn

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC Jeugdtoernooi Voetbalclub ZCFC 9 en 10 juni 2017 Sportvrienden, Namens het jeugdbestuur van ZCFC willen we alle spelers, begeleiders, trainers, ouders en supporters van harte welkom heten op ons jaarlijks

Nadere informatie

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Datum : zondag 18 augustus 2013 Locatie: Sportpark Schuytgraaf Marasingel 251 6846 DX Arnhem 026-3817773 Teamindeling en programma D pupillen

Nadere informatie

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015.

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015. De hoofdsponsors van NBSVV zijn: Broersen auto s Port-Handling Moerdijk Industrial Supplies BV Beste deelnemers en vrijwilligers, Voor alweer de 19 e keer op rij organiseert NBSVV het "Gijs van Nes" bedrijventoernooi

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 10 MEI 2018 Inhoudsopgave Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6 Pag. 7 Pag. 8 Pag. 9 Pag. 10 Welkom Toernooireglement Veldindeling Poule 1 Heren Poule 2 Heren Poule 1 Dames Penaltybokaal Routebeschrijving

Nadere informatie

sedert Welkom bij de club! ARTIKEL KOP 1

sedert Welkom bij de club! ARTIKEL KOP 1 sedert 1926 Welkom bij de club! ARTIKEL KOP 1 Vv Baronie is een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, competitief en topsportniveau wordt gespeeld, zowel lokaal en regionaal als landelijk. Als

Nadere informatie

https://youtu.be/qtmiqhsjnfq Deze presentatie kunt u gebruiken om de Doelpuntactie te presenteren aan de andere vrijwilligers van de sponsorcommissie en/of het bestuur. Het beeld op deze titelslide komt

Nadere informatie

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013:

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: BaroNieuws december 2013 * Overlijden Monica Sweres * Kerstzaalvoetbal toernooi * Ruud Wiekema nieuwe voorzitter * Bestuursmededelingen * Zeer geslaagde

Nadere informatie

Strijd sportief! Toon je een goede verliezer of een groot winnaar met respect voor je tegenstander.

Strijd sportief! Toon je een goede verliezer of een groot winnaar met respect voor je tegenstander. Beste voetballiefhebbers, Van harte welkom op Ontmoetingspark Rigtersbleek bij de negende editie van ons DEF Toernooi. De toernooicommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een sterk deelnemersveld

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

De laatste loodjes... Stakingsdag

De laatste loodjes... Stakingsdag Maandelijkse nieuwsbrief SV Baarn View this email in your browser De laatste loodjes... De laatste loodjes wegen het lichtst in ons geval. Want het is zaterdag feest, we hebben een leuke stakingsdag achter

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers,

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers, VOORWOORD Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen van harte welkom op het 39 e jeugdtoernooi van onze vereniging. Ook dit jaar hebben onze hoofdsponsor van de

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

FC Aalsmeer meisjestoernooi 2017

FC Aalsmeer meisjestoernooi 2017 Beste voetbalvrienden en -vriendinnen, Het is mij een genoegen jullie, mede namens het jeugdbestuur en de toernooiorganisatie, hartelijk welkom te heten op het Meisjestoernooi van FC Aalsmeer. Vorig jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke JUUN toernooi 2016 VV Jeugdtoernooien : 20 mei B-junioren 21 mei Mini, F en E pupillen 28 mei D en C Sportkantine VV Beste deelnemer, Welkom op de elfde editie van het Juun toernooi. Wij als VV zijn weer

Nadere informatie

Toernooiboekje JO13 Junioren

Toernooiboekje JO13 Junioren Toernooiboekje JO13 Junioren 10 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-2018 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. En dat lijkt ons een geschikt

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch Jeugdtoernooi ter ere van 90-jarig bestaan RKSV De Weebosch zaterdag 24 mei 2014 VOORWOORD Beste sportvrienden, Ter ere van het 90-jarig bestaan van RKSV De Weebosch organiseren wij een jeugdtoernooi voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark Welkom op Roomburg! Pien van der Mark funben@roomburg.nl Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 25 MEI 2017 Inhoudsopgave Pag. 3 Welkom Pag. 4 Toernooireglement Pag. 5 Veldindeling Pag. 6 Poule 1 Heren Pag. 7 Poule 2 Heren Pag. 8 Poule 1 Dames Pag. 9 Penaltybokaal Pag. 10 Routebeschrijving

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd Titelstijl van model bewerken Startavond jeugd 2017-2018 Waar Titelstijl gaan van we model het bewerken over In Veilige Handen Vertrouwenscommissie Teambegeleiding Materiaal Fluiten Bardiensten Vrijwilligers

Nadere informatie

Inhoudsopgave SPONSOREN EN PARTNERS RIGTERSBLEEK. Namens het bestuur Welkomstwoord

Inhoudsopgave SPONSOREN EN PARTNERS RIGTERSBLEEK. Namens het bestuur Welkomstwoord Inhoudsopgave Namens het bestuur Welkomstwoord DEELNEMERS RIGTERSBLEEK WINTER C TOERNOOI 2018 Wedstrijdprogramma Poule 1 Wedstrijdprogramma Poule 2 Wedstrijdprogramma Poule 3 Wedstrijdprogramma Poule 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 30 augustus e Kick-Off dag

Nieuwsbrief 1 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 30 augustus e Kick-Off dag Nieuwsbrief 1 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 30 augustus 2015 3e Kick-Off dag 8e elftal nieuw in de competitie Nieuwe sponsoren Programma komende weken

Nadere informatie

Vacatures vv Baronie sept 2013

Vacatures vv Baronie sept 2013 Vacatures vv Baronie sept 2013 Bij VV Baronie genieten wekelijks 1200 leden van de voetbalsport. Dit is alleen mogelijk door de geweldige inzet van het grote aantal vrijwilligers op en rond de velden.

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Agenda seizoen 2015-2016 Wijzigingen doorgeven aan Hans Roeters N Datum Omschrijving Actie

Agenda seizoen 2015-2016 Wijzigingen doorgeven aan Hans Roeters N Datum Omschrijving Actie N Datum Omschrijving Actie 27-7 Bestuursvergadering extra HBS Uitdelen trainingspakken + tenue selectie teams MC 2-8 Johan Cruijff schaal in Arena 3-8 Start voorbereidingen A, B en C selectie senioren

Nadere informatie

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Vrijwilligersfuncties, versie maart 2018 1 Inhoud Wat kunt u doen bij onze club? Activiteitencommissie Afdelingscoördinator jeugd Communicatie / redactie Coördinator

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 RABOBANK SALLAND GéNIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI PCI NEDERLAND C-TOERNOOI 21 MEI 2016 WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote

Nadere informatie

Toernooiboekje JO9 Junioren

Toernooiboekje JO9 Junioren Toernooiboekje JO9 Junioren 17 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

voetbalvereniging Sportpark Hulsdonk Sportstraat AP Roosendaal Telefoon : (0165) SECRETARIS VERSLAG SEIZOEN

voetbalvereniging Sportpark Hulsdonk Sportstraat AP Roosendaal Telefoon : (0165) SECRETARIS VERSLAG SEIZOEN SECRETARIS VERSLAG SEIZOEN 2017-2018 Beste leden, Na een periode van vier jaar mag ik weer het verslag van de secretaris voor jullie verzorgen. In het verslag wordt per commissie teruggeblikt op het afgelopen

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 30 mei 2019 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Na een onderbreking van een seizoen is fc Harlingen weer terug met haar jeugdtoernooi. En wij zijn dan ook zeer verheugd dat

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 Programma boekje DSV Full Speed Voorwoord Namens het Jeugdbestuur en de toernooicommissie van DSV Full Speed willen

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Sportpark De Groene Velden 1 1 Beste sportvrienden, De toernooicommissie heet

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 Voorwoord Geachte sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi, het regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor

Nadere informatie

Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: uur

Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: uur Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: 10.00 uur Inhoudsopgave Bladzijde Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, Algemene regels en adres Sportpark t Wooldrik 4 Plattegrond sportpark

Nadere informatie

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Op zondag 15 september gaan we het beleven! Het eerste Cittaslow voetbaltoernooi voor D-teams van de gemeenten Alphen-Chaam, Borger-Odoorn, Vaals, Heerde en Midden-Delfland!

Nadere informatie

Toernooiboekje JO15 Junioren

Toernooiboekje JO15 Junioren Toernooiboekje JO15 Junioren 10 juni 2017 2-6-2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie