Systeembeschrijving. 1/8 Green-GO snel start handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Systeembeschrijving. 1/8 Green-GO snel start handleiding"

Transcriptie

1 1/8 Green-GO snel start handleiding Systeembeschrijving Het Green-GO communicatie systeem is een network gebaseerd digitaal intercom systeem, maar kan ook gebruikt worden als een audio verdeelsysteem en als oproepsysteem. Een ongelimiteerd aantal gebruikers* kan spreken met meerdere groepen en/of directe gebruikers. Spreken met een groep kan vergeleken worden met een analoog party-line / ring. Direct spreken tussen gebruikers is een private communicatie, met automatische / handenvrije talk back als optie. Geen centrale matrix of controle eenheid is nodig en uitbreiden is zo eenvoudig als een extra eenheid verbinden met het netwerk. Meerdere programma audiobronnen kunnen verdeeld worden. Een programa audiobron zal gestuurd worden naar een groep, en kan overgenomen worden door een device zoals een normal kanaal of special programmakanaal. Het programmakanaal kan het volume automatisch dempen wanneer spreekkanalen actief zijn. * Op dit moment is het systeem gelimiteerd tot 250 groepen en 3000 gebruikers. Niet-Audio communicatie Door de netwerk gebaseerde architectuur van het systeem, is het eenvoudig om extra communicatie, los van audio toe te voegen. Met deze extra functies is het mogelijk om comando s te zenden zoals Calling / Cueing met feedback, remote talk enable/disable en teksten. Systeem devices - 2 kanaalsl beltpack - 2 kanaals muurspeaker station - Meerkanaalsstation: 4/8/12/16/24 en 32 kanalenversies zijn beschikbaar - Dual 4-wire interface (2x Audio in/uit en maakcontacten in/uit) - Dual 2-wire interface (ClearCom/ASL/RTS compatible)

2 2 Kanaals beltpack 2/8 Aansluitingen De beltpack heeft 1 Ethernet 100MBit poort, deze heeft PoE (Power over Ethernet) nodig, via Neutrik Ethercon. Een XLR 4-pin mannelijke connector is gebruikt voor verbinding met de headset. Pinaanluiting: 1: Mic Ground 2: Mic signaal 3: Speaker Out - 4: Speaker Out + Microfoon kan dynamic of electret (via software definieerbaar) zijn. De speaker impedantie kan 32 ohm of hoger zijn. Bedieningen Op het front is er een toets met meerkleurig verlichte display, 2 directe kanaaltoetsen en 1 roterende encoder met druk functie. De display geeft de gebruiker weer die aan het device toegewezen is en de toewijzing / status en mix volume van de 2 directe kanalen. WERKING Spreken De 2 directe kanaaltoetsen worden gebruikt om het spreken te activeren. Deze toetsen werken met zowel een tijdelijke als schakel functie. Een korte druk zal schakelen, terwijl een lange druk tijdelijk zal werken. De drukfunctie van de roterende encoder wordt gebruikt voor het antwoorden. Indrukken van de encoder laat spreken toe op het actieve kanaal. Actieve kanalen zijn kanalen met audio of Call/Signaal ontvangen in de laatste 5 seconden, aangegeven door een rechthoek rond het kanaal. Privaat gesprek Een private conversatie kan ontvangen worden van een andere gebruiker. Dit zal aangegeven worden in de display. Om te antwoorden drukt en houdt u de encoder ingedrukt. Volume De hoofdfunctie van de roterende encoder is het wijzigen van het master volume. Om het mix volume te wijzigen van een direct kanaal, houdt u de kanaaltoets ingedrukt en draait u aan de encoder. Drukken op de encoder zal het mix volume schakelen tussen mute en default waarde. Oproepen / Signaleren Drukken van de displaytoets zal een call alarm sturen op kanaal. Zenden van een oproep/signaal op kanaal 2 eist dat u kanaaltoets 2 ingedrukt houdt en op de displaytoets drukt. Uitsturen van een call gedurende meer dan 3 seconden zal de CALL wijzigen in een ALARM. Ontvangen oproepen worden weergegeven door een rood/blauwe knipperende display. Wanneer de CALL wijzigt in een ALARM, dan zal ook de zoemer in werking treden (indien geactiveerd). Cueing Een meerkanaalsstation kan ATTENTIE/HOLD/GO signalen zenden en bevestigingen vragen. Wanneer een attentie ontvangen wordt, zal de display oranje/blauw knipperen en een beltoon zal hoorbaar zijn in de headset. Om de attentive aanvraag te bevestigen, drukt u op de displaytoets. De beltoon zal stoppen en de display zal op HOLD geplaatst worden(rode achtergrondverlichting). Wanneer de GO gestuurd wordt, zal een korte beltoon aangaan in de headset en de display zal groen worden, dit tot wanneer de het meerkanaalsstation de GO status verwijdert.

3 SETUP 3/8 Settings en opties Om het settings menu te openen houdt u de roterende encoder ingedrukt en druk dan op de displaytoets. In het settings menu kunt u de volgende opties wijzigen: Exit: keer terug naar normale werking Wijzig programma audio opties Wijzig kanaaltoewijzingen Wijzig microfoone (auto gain / gain / gate threshold / sidetone) Opties zoals Display (Flip / Brightness) en Buzzer (On/Off) Set User: laadt user settings van de configuratie Clone Configuration: copy systeem settings van een andere eenheid. Info zoals serienummer en firmware versie In het sub menu selecteert u een met de encoder en druk op de encoder om de mode te wijzigen in edit mode. In edit mode, wordt de encoder gebruikt om de waarde te wijzigen. Druk de encoder opnieuw in om de edit mode te verlaten en terug te keren naar de selectie mode. Program Audio Src Selecteer één van de groepen als programma audio bron. Vol Stel normaal volume in voor programma audio. Dim Stel in hoeveel het volume level daalt van de programma audio bij andere activiteiten. Channel toewijzingen (kanaal 1 en 2) Type Stel het kanaal in op een Group (party line) of Direct User (privaat gesprek). ID Selecteer de groep of gebruiker. Microphone Set Default Stelt alle waardes in op een werkende setting. SideT Stel de sidetone (hoeveelheid signaal van uw eigen microfoon in uw eigen headset). Auto Stel de auto gain functie in op Off/Slow/Med/Fast, kan gebruikt worden om het maximum level van de microfoon te regelen. MaxG / Gain Maximum microfoon gain in Auto / Gain in vast. Thld Drempel voor de noise gate. Stel dit in op een level dat indien u niet spreekt, de Microfoon uit is. Options Displ Normal / Flip bij display flip, zal de display geïnverteerd Worden, wordt gebruikt indien de op zijn kop hangt. Displ Bright / Dim bij Dim, zal de back light gedimd worden Buzzer On / Off stelt de oproepzoemer functie in Set User Selecteer de gebruiker en laadt de settings voor deze gebruiker. Selecteer Cancel om dit menu te verlaten zonder een andere gebruiker te selecteren. Clone Configuration De bovenste lijn zal de naam tonen van de huidige configuratie. Cancel zal dit menu verlaten zonder iets te wijzigen. Vervolgens zullen tot en met 4 andere gevonden configuraties op het netwerk getoond worden en kunnen tevens geselecteerd worden. De laatste optie onderaan de lijst zal de standaard fabrieksinstellingen configuratie file laden.

4 4/8 Meerkanaalsstation De meerkanaalsstations zijn beschikbaar in 8,16, 24 en 32 kanalen desks en een 12 kanalen rack-mount versie. Aansluitingen Ethernet connecties: Lan 1 en 2 met ingebouwde 10/100MBit switch. De eenheid kan gevoed worden via PoE (Power over Ethernet) via Lan poort 2. HeadSet: XLR 4 pin mannelijk. Pinout zie beltpack hierboven. Line In: XLR 3 pin vrouwelijk (gebalanceerd). Gebruikt voor programma audio distributie of als spraak audio input Line Out: XLR 3 pin mannelijk (impedantie gebalanceerd). Gebruikt als een audio groep output voor programma/aankondiging audio of als hoofdmix output (zelfde als audio zoals voor de headset) GPIO: Vrouwelijke SUBD 9 pin met 2 maakcontact ingangen en 2 maakcontact uitgangen. Functies kunnen gedefinieerd worden in de software. DC 12V input: te gebruiken indien geen PoE beschikbaar is. Front paneel Op het front paneel is er een XLR 3 pin vrouwelijk als microfoon input, met 10V phantom power. Naast de microfoon input is een speaker. Bedieningen Gebruikersinterface heeft 2 hoofdgebieden: Kanaal en controle. Kanaalgebied De kanalen zijn verdeeld in groepen van 4 kanalen. Met 2 toetsen, voorzien van RGB achtergrondverlichting per kanaal en 1 display. De display toont het mix level as een smalle bar bovenaan en onderaan de naam van de toegewezen groep of gebruiker. Kanaaltoets bovenste rij De bovenste rij van toetsen zijn altijd gebruikt om het spreken te activeren. De toetsen hebben een schakel functie en tijdelijke functie (drukken om te spreken). Een korte druk zal het kanaal aan/uit schakelen, terwijl lang indrukken een tijdelijke actie zal uitvoeren. De achtergrondverlichting van de toets zal de status aangeven. Groen: spreekfunctie geactiveerd op dat kanaal (microfoon is aan). Oranje: spreek activiteit op dat kanaal (er spreekt iemand op dat kanaal). Rood knipperend: OPROEP ontvangen. Kanaaltoets onderste rij De onderste rij van kanalen heeft 3 functies afhankelijk van de werkingsmode. De werkingsmode kan ingesteld worden via de rechterzijde van de het controle gebied. Listen mode: selecteer een kanaal om het mix volume te wijzigen of op afstand een microfoon uit te schakelen. Call mode: Stuur een oproep naar een kanaal (groep of gebruiker). Houdt deze langer ingedrukt om een alarm (zoemer) te sturen. Cue mode: Stuur attentie/hold/go naar remote gebruikers. Controle gebied Het controle gebied heeft een display met 3 soft-toetsen, 4 werkingsmode selectietoetsen (Listen/Call/Cue/Setup) en een encoder met druk functie. Encoder functie De hoofdfunctie van de encoder is regelen van het hoofdvolume. Druk de encoder in om de master te muten. Mute wordt weergegeven door de Listen toets rood te laten knipperen. Om het volume terug in te stellen draait u aan de encoder.

5 5/8 Werkingsmodes Druk de mode toetsen in om van werkingsmode te wisselen. Listen Mode In Listen mode kunt u het mix volume van de kanalen, de speaker en ook het Speaker/Headset/Programma audio volume instellen. Soft-toets 1: Schakel het spreken uit op alle kanalen. Soft-toets 2: Schakel tijdelijk het spreken uit op alle actieve kanalen (Antwoorden) Soft-toets 3: Isolatie functie (led zal aangeven of deze aan of uit staat). Indien Isolate aan is, zal bij het drukken van een onderste kanaaltoets, alle andere kanalen in mute geplaatst worden. Om een kanaal-mix volume te wijzigen houdt u de onderste kanaaltoets ingedrukt en draait u aan de encoder. Soft-toets 1: Mute geselecteerde kanaal mix. Soft-toets 2: Stel kanaal-mix standaard in op aan. Soft-toets 3: Stuur een microfoon uit signaal naar alle gebruikers op het geselecteerde kanaal. Wijzigen van het speaker / headset / programma volume Druk de Listen toets in om het volumeregelingsmenu te openen. De Listen zal oranje knipperen. Houdt een soft-toets ingedrukt en draai aan de encoder om het geselecteerde volume te regelen. Oproep mode In call (oproep) mode kunt u een oproep alarm sturen naar groepen en gebruikers door middel van de onderste kanaalrij. Soft-toets 1: Schakel alle spreekkanalen uit Soft-toets 2: Schakel tijdelijk spreken aan voor alle actieve kanalen (antwoorden) Cue Mode In de Cue mode is het mogelijk om een attentie/hold en go commando te sturen naar remote gebruikers. Drukken van een onderste rij kanaaltoets zal het kanaal (groep of gebruiker) dwingen in de attentie mode. Attentie wordt aangegeven door een oranje knipperende kanaaltoets. De remote gebruiker zal deze attentie aanvraag zien op de display en een beltoon horen in de headset. Wanneer een remote user de attentie ontvangst bevestigt, zal het kanaal in hold gaan. Hold wordt aangegeven door een rode toets. Soft-toets 1: Stuur GO naar alle kanalen in ATTENTION en HOLD status. Om een GO te sturen naar één enkel kanaal drukt u de onderste rij kanaaltoets in van diegene die zich in attention of hold status bevindt. Soft-toets 2: Spreken geactiveerd op alle kanalen in attention en hold status Soft-toets 3: Houdt deze ingedrukt en selecteer de kanalen waarvoor u het cue-en wenst te stoppen. Druk soft-toets 1 om dit te stoppen voor alle kanalen.!!! Cue toets zal knipperen wanneer u niet in in cue mode bent terwijl 1 of meer kanalen zich in attention/hold/go status bevinden. SETUP Setup mode In setup mode is het mogelijk om de fncties van de eenheid te wijzigen: Program Audio settings Channel Assignment Input: Microphone input selectie en setup Line In: Stel de functie in van de line input Line Out: Stel de functie in van de line output Buzzer On: zet de zoemer aan/uit Stel backlight level in op High/Med/Low. User: wijzig de geselecteerde gebruiker Clone Config: wijzig de systeemconfiguratie Info: toon serienummer en firmware versie. Functionaliteit van het submenu Een nummer aan de rechterzijde van de display geeft aan dat er meerdere pagina s zijn. Gebruik de encoder om de pagina te wisselen. Houdt de soft-toets ingedrukt en draai aan de encoder om de waarde te wijzigen boven de soft-toets.

6 6/8 Program Audio Channel Selecteer één van de groepen als programa audio bron Volume Stel het normale volume in voor programma audio Dim Stel de hoeveelheid in dat het volume level van programa audio zal dalen bij andere activiteiten Channel Assignment Channel Select één van de 32 kanalen (of druk op de kanaaltoets) Mode Stel User of Group in (ID toont het nummer van de geselecteerde gebruiker of groep) xxxx kanaal toegewezen groep of gebruiker Input (microfoon settings) Input Selecteer de input bron: Headset (XLR4) Mic (front paneal XLR3 vrouwelijk) Line In (achterwand XLR3 vrouwelijk) Auto Gain Stel de auto gain functie in op Off/Slow/Med/Fast, Kan gebruikt worden voor het regelen van het maximum level van de microfoon. Max G / Gain Maximum microfoon gain in Auto / Gain in fixed. Threshold Drempel voor de noise gate. Kan ingesteld worden op een level, dat wanneer u niet spreekt, de microfoon uit is. SideTone Stel de sidetone in (hoeveelheid signaal van uw eigen microfoon in uw headset) Line In Destination Groep waar naar toe het audio signaal dient gestuurd te worden. --- geeft aan het signaal niet verzonden is. Auto Gain Stel de auto gain functie in op Off/Slow/Med/Fast, Kan gebruikt worden om het maximum level van de input te regelen. Max G / Gain Maximum gain in Auto / Gain in fixed Threshold Drempel voor de noise gate. Stel dit level zo in dat indien dat er geen signaal aan de input is, er ook niets gestuurd wordt. Line Out Mode Stel de functie in van de output. Main Out: Output main mix (zelfde signaal als headset/speaker) Channel: stuurt om het even welke groep van het netwerk Channel Selecteer een groep om uit te sturen (voorbeeld Announcement). Volume Stel het output volume in/ User Selecteer de gebruiker en laadt de settings voor deze gebruiker. Selecteer Cancel om dit menu te verlaten zonder een user te selecteren. Clone Configuration De bovenste lijn zal de naam tonen van de huidige configuratie. Cancel zal dit menu verlaten zonder iets te wijzigen. Vervolgens zullen tot en met 4 andere gevonden configuraties op het netwerk getoond worden en kunnen tevens geselecteerd worden. De laatste optie onderaan de lijst zal de standaard fabrieksinstellingen configuratie file laden

7 Configuratie software 7/8 De configuratie software kan gebruikt worden om de gebruikers settings/namen/groepen/kanaaltoewijzigingen /security levels te wijzigen. De software is beschikbaar voor PC windows en Mac OSX. Stuur een aanvraag naar

8 Enkele nota s betreffende netwerk gebruik 8/8 Power over Ethernet en cross-over kabels Alle eenheden werken via Power over Ethernet (PoE afgekort). Sommige eenheden kunnen ook werken met een externe voeding (meerkanaalsstations en interface eenheden). PoE gebruikt een waarnemingsmethode om na te gaan of een aangesloten device voeding nodig heeft en hoeveel. Er zal enkel voeding gegeven worden wanneer nodig. PoE komt voor in 2 types: ofwel power op de datalijnen of op de reserve lijnen, green-go producten ondersteunen beide. Er is geen nood om u zorgen te maken betreffende cross-over kabels aangezien alle devices MDIX (automatisch detectie) ondersteunen. Bandbreedte en vertraging Het audio systeem draait standaard op een 16kHz sample frequentie met een 16-bit dynamische range. De nodige bandbreedte is afhankelijk van het aantal actieve audiobronnen. Een actieve bron is bijvoorbeeld een gebruiker met spreken geactiveerd en ook op dat moment spreekt (gate functionaliteit). Elke actieve audiobron gebruikt ongeveer 340kbit/s, minder dan 0.4% bandbreedte op een 100Mbit netwerk. De audio vertraging ligt vast op 12 milliseconden, vergelijkbaar met op 4m. afstand staan van een persoon die spreekt (geen lip-sync probleem). Quality of Service (QoS) / Class of Service / IEEE 802.1p Green-GO communication systemen zijn ontworpen om te werken op een gedeeld netwerk. Aangezien de vertraging van Green-GO zeer laag is (12 milliseconden), is er slecht een klein vereiste van de gebruikte netwerkswitchen. De switchen dienen Quality of Service (QoS) of IEEE 801.2p te ondersteunen. Bijna elke professionele switch ondersteunt dit, maar controleer de specificaties. Opstarttijd en network indicatie De opstarttijd van de devices is onder de 3 seconden. Maar u dient voorzichtig te zijn met sommige switchen. Sommige switchen nemen tot 30 seconden in beslag om de netwerkverbinding op gang te brengen (kan veroorzaakt worden door de boomstructuur functionaliteit van de switchen). Elk Green-GO device zal aangeven of de netwerkverbinding OK is en of er andere Green-GO devices "zichtbaar" zijn met dezelfde configuratie. De beltpacks zullen een blauwe backlight hebben indien er een probleem is of indien er geen andere devices zijn, de meerkanaals devices zullen de setup toets rood laten knipperen. IP addressering Het IP adres is NIET nodig voor normale werking van het systeem. De behandeling van IP adressen is enkel nodig indien de Green-GO devices dienen te communiceren met een computer (enkel voor het laden van nieuwe configuraties / monitoring en firmware update). Standaard bekomen de eenheden een dynamisch IP adres via DHCP of LLC, een vast ip adres kan ingesteld worden in het setup menu.

Green-GO Communications Systeemhandleiding V2.0

Green-GO Communications Systeemhandleiding V2.0 Green-GO Communications Systeemhandleiding V2.0 Systeembeschrijving en overzicht Het Green-GO communicatie systeem is een ethernet netwerk gebaseerd digitaal intercom systeem. Gebruikers kunnen spreken

Nadere informatie

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) 28/10/2014 Ins-30201-NL Net2 Entry - Paneel Paxton Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) Documentatie

Nadere informatie

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) 12/06/2014 Ins-30202-NL Net2 Entry - Monitor Paxton Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

Nadere informatie

STAGESCAPE M20d ADVANCED GUIDE. Firmware Version 1.20 Addendum. Rev D Line 6, Inc.

STAGESCAPE M20d ADVANCED GUIDE. Firmware Version 1.20 Addendum. Rev D Line 6, Inc. STAGESCAPE M20d ADVANCED GUIDE Rev D Firmware Version 1.20 Addendum 2013 Line 6, Inc. Inhoudsopgave Appendix D: Fader View... D 1 Fader View Werkbalk...D 2 Menu voor het toewijzen van Faders...D 3 Menu

Nadere informatie

Een Net2 Entry touch paneel configureren

Een Net2 Entry touch paneel configureren Een Entry touch paneel configureren Overzicht Het Entry touch paneel is een luxe paneel met touchscreen, ingebouwde intercom en toegangscontrole functies en wordt gebruikt om op afstand te communiceren

Nadere informatie

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER Gebruiksaanwijzing Content Productomschrijving 1.Handleiding 1 1.1 Voorzijde en toetsen 1 1.2 Power On/Off 3 1.3 Netvoeding & Batterij 3 2. Menu

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

1. Algemene informatie

1. Algemene informatie FD-10 HANDSFREE MULTI-USER COMMUNICATIE APPARATUUR 1. Algemene informatie 1.1 Introductie De FD-10 is het meest geoptimaliseerde Full-Duplex communicatieapparaat waarmee u handsfree gesprekken kunt voeren.

Nadere informatie

Remote Powercontrol for TCP/IP networks

Remote Powercontrol for TCP/IP networks Remote Powercontrol for TCP/IP networks Gebruikershandleiding 1. Opening instructies..... 1.1 Verbinding De IP Power Switch (IPPS) moet verbonden zijn met het lichtnet (230V) en het gewenste ethernet.

Nadere informatie

Showmaster 24 ORDERCODE 50335

Showmaster 24 ORDERCODE 50335 Showmaster 24 ORDERCODE 50335 1. Inleiding De DC-1224 is een digitale lichtcontroller, 24 DMX kanalen en 48 geheugenplaatsen voor scenes of chases met ieder 999 stappen en een MIDI in- en uitgang. Lees

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

Een Net2 Entry Panel configureren

Een Net2 Entry Panel configureren Net2 Een Net2 Entry Panel configureren Overzicht Het Net2 Entry paneel is een robuust intercom paneel met ingebouwde intercom en toegangscontrole functies. Het paneel is PoE gevoed en communiceert met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

F503. Power amplifier. Installatiehandleiding 09/09-01 PC

F503. Power amplifier. Installatiehandleiding 09/09-01 PC F503 Power amplifier Installatiehandleiding 09/09-01 PC Power amplifier 2 Power amplifier Inhoud 1 Beschrijving 4 1.1 Waarschuwingen 4 1.2 Beschrijving van de versterker 4 1.3 Toetsen van selectie en surfen

Nadere informatie

Polycom VVX 500/600. Gebruikershandleiding.

Polycom VVX 500/600. Gebruikershandleiding. Polycom VVX 500/600 Gebruikershandleiding VVX500 VVX600 Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

MPOC Push to Talk via Two-way mobiele zender Handleiding

MPOC Push to Talk via Two-way mobiele zender Handleiding MPOC-4810 Push to Talk via Two-way mobiele zender Handleiding BEDANKT Bedankt om te kiezen voor de Syco poc zender. Wij zijn ervan overtuigd dat u een verstandige keuze heeft gemaakt De zenders van Syco

Nadere informatie

HANDLEIDING NEDERLANDS ( 1 4 )

HANDLEIDING NEDERLANDS ( 1 4 ) 1 HANDLEIDING NEDERLANDS ( 1 4 ) ::: DMC2 Handleiding ::: Deze handleiding geeft uitleg hoe u de Numark DMC2 controller snel kunt aansluiten en bedienen. Neem svp een paar minuten de tijd om deze handleiding

Nadere informatie

Installatie. Volg de stappen hieronder om de installatie voort te zetten. A. Sta de installatie toe. B. Selecteer uw taal.ok. C. Welkom scherm.

Installatie. Volg de stappen hieronder om de installatie voort te zetten. A. Sta de installatie toe. B. Selecteer uw taal.ok. C. Welkom scherm. Installatie Van cd Doe de VDJ installatie cd in uw systeem. De installatie start automatisch, zo niet, navigeer dan door de cd en dubbelklik op het bestand install_virtualdj_v6.exe. Vanaf het binnengehaalde

Nadere informatie

Configureren van een Net2 Entry - Paneel

Configureren van een Net2 Entry - Paneel Configureren van een Net2 Entry - Paneel Overzicht Het Net2 Entry paneel is een robuust intercom paneel met ingebouwde intercom en toegangscontrole functies. Het paneel is PoE gevoed en communiceert met

Nadere informatie

Di-Control HANDLEIDING Di-Control versie: 2.6

Di-Control HANDLEIDING Di-Control versie: 2.6 Di-Control HANDLEIDING Di-Control versie: 2.6 2 INLEIDING Di-Control kan gebruikt worden met diverse apparatuur om een muisaanwijzer (mode: Mouse-control) te besturen of toets-commando s (mode: Key-control)

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

4X4 HDMI 2.0 Matrix Switch, 4K/60 Hz

4X4 HDMI 2.0 Matrix Switch, 4K/60 Hz 4X4 HDMI 2.0 Matrix Switch, 4K/60 Hz Korte installatiehandleiding DS-43306 Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren Inleiding Deze 4x4 4K UHD Matrix biedt een hoog niveau

Nadere informatie

STUDIO'S. Handleiding voor het gebruik van de SALTO radiostudio's HANDLEIDING STUDIO'S 1

STUDIO'S. Handleiding voor het gebruik van de SALTO radiostudio's HANDLEIDING STUDIO'S 1 STUDIO'S Handleiding voor het gebruik van de SALTO radiostudio's HANDLEIDING STUDIO'S 1 Inloggen computer, ProppFrexx en telefoon Computer. De inlogcode s voor de computer zijn zichtbaar bovenaan de monitor

Nadere informatie

Quick Installation Guide Installatie handleiding Guide d installation rapide Kurzanleitung Installation

Quick Installation Guide Installatie handleiding Guide d installation rapide Kurzanleitung Installation Quick Installation Guide Installatie handleiding Guide d installation rapide Kurzanleitung Installation Nederlands Leveringsomvang tiptel IP 282 of tiptel IP 280 handset Ethernet kabel Krulsnoer (kabel

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g SNOM 370

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g SNOM 370 G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g SNOM 370 Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep dempen

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Bosch KBD-UXF

Aanvullende handleiding Bosch KBD-UXF Handleiding Aanvullende handleiding Bosch KBD-UXF Correctie op originele Bosch Handleiding Aanvullende informatie Artikelnummer: Bosch KBD-UXF Versie: 1 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL

Nadere informatie

Met 32 ingangen potentiaal vrij Input 1 t/m Input 32

Met 32 ingangen potentiaal vrij Input 1 t/m Input 32 Webrelais IPIO-32I-M Met 32 ingangen potentiaal vrij Input 1 t/m Input 32 Algemene informatie Configuratie versie 8.0 DHCP/STATIC Wanneer u de 12V= en de Netwerkkabel heeft aangesloten zal het moduul een

Nadere informatie

Netwerkprojector gebruikershandleiding

Netwerkprojector gebruikershandleiding Netwerkprojector gebruikershandleiding Inhoud Voorbereiding...3 De projector aansluiten op de computer...3 Kabelverbinding... 3 De projector op afstand bedienen via een webbrowser...5 Ondersteunde resoluties...7

Nadere informatie

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL Syncro AS Analoge Brandmeldcentrale Gebruikershandleiding Man-1100 030209V1.0NL Index Section Page 1. Inleiding...2 2. Bediening...2 3.1 Bedieningsniveau 1...2 3.2 Bedieningsniveau 2...2 3. Alarmen...2

Nadere informatie

SI-Profinet. Unidrive M700 en Siemens S7-300 PLC (Step 7)

SI-Profinet. Unidrive M700 en Siemens S7-300 PLC (Step 7) Omschrijving: In dit document wordt stap voor stap uitgelegd hoe met Simatic Step 7 de communicatie opgezet kan worden tussen een Siemens S7-00 PLC en een Unidrive M700 met V2 module. Dit document behandelt

Nadere informatie

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0 Getting Started AOX-319 PBX Versie 2.0 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 OVER DEZE HANDLEIDING... 3 ONDERDELEN... 3 INSTALLATIE EN ACTIVERING... 3 BEHEER VIA DE BROWSER... 4 BEHEER VIA DE CONSOLE... 5 BEVEILIGING...

Nadere informatie

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1)

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1) Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE) Algemeen - Inhoud - 50 XGA Pioneer plasma monitor PDP-50MXE+ video card, in flight - VDE stroomkabel - afstandsbediening - zilveren grondsokkel voor plasma monitor

Nadere informatie

CAP1300 Beknopte installatiehandleiding

CAP1300 Beknopte installatiehandleiding CAP1300 Beknopte installatiehandleiding 09-2017 / v1.0 Inhoud van de verpakking I Productinformatie... 3 I-1 Inhoud van de verpakking... 3 I-2 Systeemvereisten... 4 I-3 Hardware-overzicht... 4 I-4 LED-status...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP650

Gebruikershandleiding Polycom IP650 Gebruikershandleiding Polycom IP650 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP650 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Hoorn Krulsnoer hoorn Grondplaat

Nadere informatie

Wijzigen Standaard Wachtwoord (Siemens 5400/5450/SE565)

Wijzigen Standaard Wachtwoord (Siemens 5400/5450/SE565) Wijzigen Standaard Wachtwoord (Siemens 5400/5450/SE565) Indien de ADSL router en computer correct zijn aangesloten en u via de computer toegang heeft tot het internet, kan het configuratie menu van de

Nadere informatie

Audiobestanden. maken. Inleiding

Audiobestanden. maken. Inleiding maken Audiobestanden Bron afbeelding: http://web.uvic.ca/hcmc/clipart/ Inleiding In deze handleiding leert u hoe u digitale audiobestanden kunt creëren en hoe u streaming audiobestanden van een website

Nadere informatie

5.1 Channel USB headset. USB 5.1 surround headset

5.1 Channel USB headset. USB 5.1 surround headset 5.1 Channel USB USB 5.1 surround AP-5.1 Gebruikers Handleiding Introductie Hartelijk dank voor het kopen van de Gembird USB 5.1 surround! Deze gebruiksaanwijzing zal u helpen met de installatie en het

Nadere informatie

Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders. Handleiding voor de gebruiker

Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders. Handleiding voor de gebruiker Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders Handleiding voor de gebruiker Samsung SHR-serie digitale recorders Hoofdstuk 1: Mogelijkheden 2 Omschrijving van de onderdelen (SHR-2040) 3 Omschrijving van de

Nadere informatie

Voorbeeld handleiding SIP configuratie peer to peer in combinatie met een Grandstream VoIP toestel.

Voorbeeld handleiding SIP configuratie peer to peer in combinatie met een Grandstream VoIP toestel. Voorbeeld handleiding SIP configuratie peer to peer in combinatie met een Grandstream VoIP toestel. Er zijn diverse andere software platformen die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van

Nadere informatie

Hardware toetsen Met deze toets kan u op elk moment terugkeren naar de beginpagina van het menu (scherm Kamers).

Hardware toetsen Met deze toets kan u op elk moment terugkeren naar de beginpagina van het menu (scherm Kamers). Proficiat met de aankoop van uw Philips Pronto, met dit toestel is het mogelijk uw Nikobus systeem draadloos aan te sturen. Door middel van de intuïtieve grafische interface krijgt u de controle over alle

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Net2 Entry Configuration Utility (SIP compatibiliteit is beschikbaar vanaf V2.10.1812)

Nadere informatie

RS BA-1 settings Opgesteld door Rens, PA1RVL op 15-10-2012 1

RS BA-1 settings Opgesteld door Rens, PA1RVL op 15-10-2012 1 RS BA-1 settings Opgesteld door Rens, PA1RVL op 15-10-2012 1 INHOUD Inleiding 3 De basiscomputer 4 De remotecomputer 9 Het geheel in gebruik nemen 14 Errors 15 2 Inleiding De basiscomputer is de computer

Nadere informatie

Installatie en configuratie VCDS HEX-NET

Installatie en configuratie VCDS HEX-NET Installatie en configuratie VCDS HEX-NET 1. Download de laatste versie van de VCDS software. Raadpleeg onze website www.stecodiag.com en download de meest recente versie van de software. Om met de Nederlandstalige

Nadere informatie

Webrelais IPIO-32R-M-v8.0 Compacte modul met 32 Relais Outputs.

Webrelais IPIO-32R-M-v8.0 Compacte modul met 32 Relais Outputs. Webrelais IPIO-32R-M-v8.0 Compacte modul met 32 Relais Outputs. Algemene informatie Configuratie versie 8.0 DHCP / STATIC Wanneer u de 12V= en de Netwerkkabel heeft aangesloten zal het moduul een IP-adres,

Nadere informatie

CAMZWEXT3N CCTV BEVEILIGINGSSYSTEEM : ACTIVERING VIA AUDIO & BEWEGING - VIDEOSTARTER

CAMZWEXT3N CCTV BEVEILIGINGSSYSTEEM : ACTIVERING VIA AUDIO & BEWEGING - VIDEOSTARTER CCTV BEVEILIGINGSSYSTEEM : ACTIVERING VIA AUDIO & BEWEGING - VIDEOSTARTER 1. Inleiding De is een gebruikersvriendelijk en makkelijk te installeren camerasysteem met volgende kenmerken : een ingebouwde

Nadere informatie

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 2.4 GHz LCD TFT RC UNIT PAN & TILT NIGHT VISION IR LED 3 CHANNELS PLL CIRCUIT MIC BUILT-IN OBSERVATION & SECURITY GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS Systemen: VID-TRANS300

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6731i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

De mobilofoons zijn door de Veiligheidsregio Zeeland ter beschikking gesteld aan DARES

De mobilofoons zijn door de Veiligheidsregio Zeeland ter beschikking gesteld aan DARES STORNO CQM 6000 HANDLEIDING De mobilofoons zijn door de Veiligheidsregio Zeeland ter beschikking gesteld aan DARES Rev. : 03 Datum : 20 februari 2008 Auteur : PE1MWB PA3APV PE1PTQ PA0WDZ PA1FZH 1 Inleiding:

Nadere informatie

Net2 Entry Premium monitor configureren

Net2 Entry Premium monitor configureren Net2 Entry Premium monitor configureren Overzicht De Net2 Entry Premium monitor is een audio/videomonitor die wordt gebruikt om te communiceren met bezoekers. De monitor wordt gevoed door middel van Power

Nadere informatie

HD IP Conferentie Toestel

HD IP Conferentie Toestel HD IP Conferentie Toestel CP860 Quick Start Handleiding Inhoud verpakking De volgende onderdelen zijn ingesloten in de verpakking. Indien een onderdeel niet aanwezig is, raadpleeg dan uw leverancier. Het

Nadere informatie

Plaats car kit in sigarettenaanstekeraansluiting. U kunt hem naar wens voorzlichtig een goede kant op draaien. Goed aandrukken!

Plaats car kit in sigarettenaanstekeraansluiting. U kunt hem naar wens voorzlichtig een goede kant op draaien. Goed aandrukken! Product informatie NL 1 12V voedingsstekker 2 Microfoon ingang 3 Link knop 4 functie-indicator (blauw/rood) 5 Call knop 6 + Volume knop Gebruik Car Kit Microfoon Korte microfoon 7 - Volume knop 8 Speaker

Nadere informatie

De Deskline configurator Advanced handleiding

De Deskline configurator Advanced handleiding De Deskline configurator Advanced handleiding Deze handleiding is voor versie 1.2.3 en hoger Zorg dat er een USB2LIN is aangesloten op de computer ( Gebruik versie 1.66 en hoger ) Zorg dat er geen andere

Nadere informatie

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Recorder en Camera s firmware + IP instellen... 2 2. Internet Explorer Instellen... 4 3. Recorder + Camera s Instellen...

Nadere informatie

User Guide. Polycom IP 331

User Guide. Polycom IP 331 User Guide Polycom IP 331 Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep dempen Een oproep op hold plaatsen

Nadere informatie

Van toepassing op firmware versie V40 of hoger

Van toepassing op firmware versie V40 of hoger Van toepassing op firmware versie V40 of hoger (Optioneel) Handset Basisstation Oplaadstation Twee voedingsadapter Riem Clip Ethernet kabel Twee oplaadbare Quick Start Handleiding batterijen Handset Oplaadstation

Nadere informatie

Met 4 temperatuur meetingangen voor sensor DS18x20

Met 4 temperatuur meetingangen voor sensor DS18x20 Webrelais IPIO-4R4I4T Met 4 temperatuur meetingangen voor sensor DS18x20 Algemene informatie Configuratie versie 8.0 DHCP/STATIC Wanneer u de 12V= en de Netwerkkabel heeft aangesloten zal het moduul een

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLBOX. Deze handleiding bevat informatie om zelfstandig te kunnen programmeren volgens de richtlijnen van Lighting Controls B.V.

HANDLEIDING TOOLBOX. Deze handleiding bevat informatie om zelfstandig te kunnen programmeren volgens de richtlijnen van Lighting Controls B.V. HANDLEIDING TOOLBOX Deze handleiding bevat informatie om zelfstandig te kunnen programmeren volgens de richtlijnen van Lighting Controls B.V. Wij adviseren om alvorens het gebruik van de Toolbox Software

Nadere informatie

Installatiehandleiding Dahua Intercom 2-Wire

Installatiehandleiding Dahua Intercom 2-Wire 1 Handleiding Dahua Villa Intercom 2-Wire Installatiehandleiding Dahua Intercom 2-Wire Inleiding Een Intercom systeem bestaat uit verschillende basiscomponenten: Buiten post (VTO2000A-2) Binnen post (VTH1550CHW-2)

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK W52P

HANDLEIDING YEALINK W52P HANDLEIDING YEALINK W52P Inhoudsopgave 1. INDELING BASISSTATION & TOESTEL... 4 2. INTRODUCTIE... 6 2.1 In de doos van het toestel... 6 2.2 Het aansluiten van het toestel... 6 2.3 Configuratie... 6 2.4

Nadere informatie

HANDLEIDING. Dit document beschrijft de installatie, configuratie en gebruik van de Netduino Plus 2 monitoring oplossing

HANDLEIDING. Dit document beschrijft de installatie, configuratie en gebruik van de Netduino Plus 2 monitoring oplossing 1 HANDLEIDING V2.0.2.0-2013 Dit document beschrijft de installatie, configuratie en gebruik van de Netduino Plus 2 monitoring oplossing Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Software installatie...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Copyright TEF Nederland erland B.V. Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten

Nadere informatie

De Konftel 300W Korte handleiding

De Konftel 300W Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300W Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300W is een draadloze conferentietelefoon op batterijen, die kan worden aangesloten op DECT-systemen,

Nadere informatie

CDN35. Professionele CD Speler. Quick Start Gebruiksaanwijzing

CDN35. Professionele CD Speler. Quick Start Gebruiksaanwijzing CDN35 Professionele CD Speler Quick Start Gebruiksaanwijzing DOOS INHOUD CD SPELER TRANSPORT UNIT CD SPELER CONTROL UNIT IEC STROOMSNOER RCA CINCH AANSLUISNOEREN (2 paar) MINI DIN CONTROLE SNOER Kenmerken

Nadere informatie

IP VIDEOFOON 2 draads SNEL AAN DE SLAG

IP VIDEOFOON 2 draads SNEL AAN DE SLAG IP VIDEOFOON 2 draads SNEL AAN DE SLAG 1. Aansluiten Alle toestellen worden aangesloten op de bestaande bekabeling. De 2-draads interface wordt aangesloten op uw router met UTP kabel. Benodigde bedrading

Nadere informatie

AN1035-NL Integratie Net2 met een inbraak alarm systeem

AN1035-NL Integratie Net2 met een inbraak alarm systeem n A Overzicht AN05-NL Integratie Net met een inbraak alarm systeem 0/05/007 Wanneer in Net software de optie alarm integratie gebruikt wordt, zal de Net software controleren of het inbraak systeem gewapend

Nadere informatie

RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output

RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output Mooi afgewerkt wandpaneel voor de bediening van RGB led strips Touch bediening 2 opties: rechtstreekse bediening + aansturing of bediening via het DMX-512

Nadere informatie

IP-CAMERA'S SERIE EASY. Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik

IP-CAMERA'S SERIE EASY. Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik IP-CAMERA'S SERIE EASY Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik 1 Netwerkverbinding Deze productserie ondersteunt toegang en beheer via webbrowser. Standaard

Nadere informatie

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding Vr.Model-nr MPFOL15 Gebruikershandleiding NL 1. Toetsen 1. M : Menu 2. : Afspelen/Pauzeren 3. < : Vorige track / Terugspoelen 4. > : Volgende track/ Vooruitspoelen 5. - : Volume verlagen 6. + : Volume

Nadere informatie

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV Bridgemate Pager Berichtensysteem voor wedstrijdleiders Handleiding 2017 Bridge Systems BV Bridgemate Pager Handleiding Pagina 2 Inhoud Introductie... 3 Benodigdheden... 3 Werking van de pagers... 3 Het

Nadere informatie

Di-Control HANDLEIDING

Di-Control HANDLEIDING Di-Control HANDLEIDING 2 INLEIDING De Di-Control kan gebruikt worden met diverse apparatuur om een muisaanwijzer (Mouse-control) te besturen of toets-commando s (Key-control) te versturen. De Di-Control

Nadere informatie

ModelTrein-Support vzw: Centrale CS2 verbinden met computer WIN10.

ModelTrein-Support vzw: Centrale CS2 verbinden met computer WIN10. 2016 ModelTrein-Support vzw: Centrale CS2 verbinden met Eric Jacobs ModelTrein-Support 5-1-2016 In deze handleiding bespreken we het verbinden van een Central Station 2 met een computer, rechtstreeks of

Nadere informatie

TEXECOM Vocale Telefoonkiezer Installatie- & programmatiehandleiding 20-04-2012

TEXECOM Vocale Telefoonkiezer Installatie- & programmatiehandleiding 20-04-2012 HI0990N02A Pag. 1/14 TEXECOM Vocale Telefoonkiezer Installatie- & programmatiehandleiding 20-04-2012 LIMOTEC Bosstraat 21 B- 8570 VICHTE Tel +32 (0) 56 650 660 www.limotec.be HI0990N02A Pag. 2/14 Inhoudsopgave

Nadere informatie

KMS CAN display Onderdeel nr:

KMS CAN display Onderdeel nr: KMS CAN display Onderdeel nr: 01-01-01-0009 Versie 1.03 1 Dit document bevat gedetailleerde informatieve over de KMS CAN display. Overige informatie, handleidingen, kabelboom schema s en software kan worden

Nadere informatie

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids 02-2017 / v2.0 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking - RE11S x 2 - CD met meertalige QIG en gebruikershandleiding -

Nadere informatie

Webrelais IPIO-4A8I-M

Webrelais IPIO-4A8I-M Webrelais IPIO-4A8I-M Met 4 analoge inputs 0-10V / 0-20mA Specificatie 4 analoge Inputs 0-10V / 0-20mA 8 Opto input 0-12V of potentiaalvrij maakkontakt. (geen 230V input) (kan gebruikt worden voor oa Manuaal

Nadere informatie

Als je er gevraagd wordt naar inlog gegevens druk je gewoon op enter of OK zonder iets in te vullen.

Als je er gevraagd wordt naar inlog gegevens druk je gewoon op enter of OK zonder iets in te vullen. Handleiding voor gebruik van de Salto studio s. Inloggen telefoon (telefoon, codecs ). Voor het doorschakelen van de externe telefoonlijn naar de mengtafel dien je het programmaatje CAB client te openen.

Nadere informatie

Sweex Broadband Router + 4 poorts 10/100 Switch

Sweex Broadband Router + 4 poorts 10/100 Switch Sweex Broadband Router + 4 poorts 10/100 Switch Toepassingsmogelijkheden Creëer een netwerk voor meerdere gebruikers, en deel het Internet in een handomdraai, zonder hier een ander stukje software voor

Nadere informatie

CC400 Gebruikershandleiding

CC400 Gebruikershandleiding CC400 Gebruikershandleiding Ft. Atkinson, Wisconsin USA Panningen, Nederland www.digi-star.com D3674-NL Rev C Mei 2011 Cab Control 400 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave In gebruik nemen... 1 Installatie

Nadere informatie

Stappenplan Dahua basis installatie intercom systeem

Stappenplan Dahua basis installatie intercom systeem Stappenplan Dahua basis installatie intercom systeem Versie 1.0 Inhoud Installatie Dahua intercom systeem... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1. Aansluiten van Intercom en instellen IP adres.... 2 2.

Nadere informatie

Nederlands. Handleiding. Inhoud :

Nederlands. Handleiding. Inhoud : Nederlands Transmitter Speed 19350 Handleiding Inhoud : Kenmerken Plaatsen van de batterij HotShoe connector Gebruikshandleinding Frequenties Ontspanmodus Geïntegreerd sync contact Elinchrom RX functies

Nadere informatie

G. Schottert Handleiding Freekie 1. Nederlandse handleiding. Freekie DMX ADRES INSTELLINGEN 1

G. Schottert Handleiding Freekie 1. Nederlandse handleiding. Freekie DMX ADRES INSTELLINGEN 1 DMX ADRES INSTELLINGEN 1 Freekie Nederlandse handleiding Iedere fixture dat verbonden is met serial link moet voorzien worden van een DMX startadres, welke het eerste kanaal is dat de controller gebruikt

Nadere informatie

BIPAC-7100S / ADSL Modem/Router. Snelle Start Gids

BIPAC-7100S / ADSL Modem/Router. Snelle Start Gids BIPAC-7100S / 7100 ADSL Modem/Router Snelle Start Gids Billion BIPAC-7100S/7100 ADSL Modem/Router Voor meer gedetailleerde instructies aangaande het configureren en gebruik van de (Draadloze) ADSL Firewall

Nadere informatie

RGBW Wi-Fi naar RF omvormer

RGBW Wi-Fi naar RF omvormer RGBW Wi-Fi naar RF omvormer Wi-Fi naar RF signaalomvormer voor de bediening van RGBW led strips Bediening via een app. op uw smartphone of tablet Tot 8 zones apart of samen bedienen Gratis applicatie is

Nadere informatie

Handleiding Zie Channel Easy Edit

Handleiding Zie Channel Easy Edit Handleiding Zie Channel Easy Edit Zie Channel Easy Edit stelt u in staat uw content te wijzigen, nieuwe presentaties te maken, uw presentaties toe te wijzen aan uw player(s), uw balie systeem in te richten

Nadere informatie

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 APT-200 Tweeweg handzender Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu BELANGRIJK Uw rechten op garantie vervallen

Nadere informatie

De Konftel 250 Korte handleiding

De Konftel 250 Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 250 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 250 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen. Zie

Nadere informatie

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Handleiding jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Montagevoorschriften

Montagevoorschriften Montagevoorschriften BCU Mont_BCU1_NL.Doc 1/9 Inhoudsopgave 1. Montage van de onderdelen... 3 2. Aansluitingen van de 8 polige stekker... 3 3. Aansluitingen van de 10 polige stekker... 4 4. Opstarten...

Nadere informatie

voys HANDLEIDING YEALINK

voys HANDLEIDING YEALINK voys HANDLEIDING YEALINK INHOUDSOPGAVE 1. INDELING BASISSTATION & TOESTEL 1 1.1 Pagina knop 1.2 Registration LED 1.3 Network Status LED 1.4 Power Indicator LED 2. INTRODUCTIE 4 2.1 In de doos van het toestel

Nadere informatie

JABRA speak 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Handleiding jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD)

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Minimum vereisten PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Centrale: Easy versie 2.xx RPS: RPS versie 5.4 of hoger Standaard Login

Nadere informatie

FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS200 CS VERGRENDELINGEN. t f MODELLEN CS200 SPECIFICATIES

FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS200 CS VERGRENDELINGEN. t f MODELLEN CS200 SPECIFICATIES MODELLEN CS200 SPECIFICATIES Voltage 12V AC/DC Stroomafname 35mA Relais uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Bel uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Leesafstand max. 40 mm Frequentie lezer 13,56MhZ voor Mifare

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

CoralCare Controller. Handleiding software

CoralCare Controller. Handleiding software CoralCare Controller Handleiding software Welkom en bedankt dat je de CoralCare software gebruikt. version 1.0.0 CoralCare software is ontworpen om te kunnen draaien op alle versies van Windows. Download

Nadere informatie

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL Modem / Router. Snelle Start Gids

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL Modem / Router. Snelle Start Gids BIPAC-711C2 / 710C2 ADSL Modem / Router Snelle Start Gids Billion BIPAC-711C2/710C2 ADSL Modem / Router Voor meer gedetailleerde instructies over het configureren en gebruik van de ADSL Modem/Router,

Nadere informatie

Handleiding integratie CF iviewer CT-iViewer

Handleiding integratie CF iviewer CT-iViewer Domotechnology BVBA Dikberd 34 unit 1a 2200 HERENTALS België Handleiding integratie CF iviewer CT-iViewer TEL: 014/72.00.30 MAIL: info@domotechnology.be SITE: www.domotechnology.be CT-iViewer Inhoudstabel

Nadere informatie

www.jfy-tech.com Gebruikshandleiding JFY omvormer Deze handleiding is bedoelt voor de volgende types: SUNTREE-8000TL, SUNTREE- 20000TL

www.jfy-tech.com Gebruikshandleiding JFY omvormer Deze handleiding is bedoelt voor de volgende types: SUNTREE-8000TL, SUNTREE- 20000TL www.jfy-tech.com Gebruikshandleiding JFY omvormer Deze handleiding is bedoelt voor de volgende types: SUNTREE-8000TL, SUNTREE- 20000TL 1. Opzet display Het display bestaat uit een LCD scherm, twee leds

Nadere informatie