Ervaring en expertise VVBS Webservices

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaring en expertise VVBS Webservices"

Transcriptie

1 Ervaring en expertise VVBS Webservices VVBS Webservices is een professioneel en middelgroot internet bureau met ruime ervaring in de ICT, marketing & communicatie en internet. Wij helpen bedrijven bij de bouw van hun eerste website of bij het verder professionaliseren van de bestaande website. We leveren het creatief concept, het design en/of de functionaliteit. Daarnaast zijn wij sterk in eenvoudige gereedschappen om zelf de inhoud van uw website mee te onderhouden. Om u een indruk te geven van het soort websites dat wij tot nu toe ontwikkeld hebben volgen hierna een viertal websites die VVBS Webservices voor totaal verschillende organisaties heeft ontwikkeld met ons Technisch Platform als basis. Tevens laten wij een selectie van projecten zien die momenteel ontwikkeld worden. Deze klanten staan u, in overleg, graag te woord over hun ervaringen met VVBS. Om u een indruk te geven van het soort klanten waar wij internetoplossingen voor ontwikkelen vindt u een selectie uit ons klantenbestand verdeeld over verschillende branches.

2 Voorbeelden van On-line klanten Deloitte & Touche / Alterim Support Alterim Support is een professioneel adviesbureau in Finance & Control, gespecialiseerd in werving & selectie, alsmede interim-management van ambitieus financieeladministratief personeel. Zij werken landelijk voor zowel middelgrote als grote opdrachtgevers uit alle voorkomende branches. Voor Deloitte & Touche Rijksoverheid verzorgt Alterim Support de arbeidsmarktcommunicatie. De door VVBS Webservices ontwikkelde website staat centraal in de door Alterim Support gevoerde campagne. Global Communication Components GCC is een groothandel in componenten voor mobiele telefonie. Voor deze organisatie heeft VVBS een website gebouwd die het mogelijk maakt dat aangesloten dealers, on-line met behulp van hun inlogcode, bestellingen kunnen plaatsen. De website is gekoppeld aan de produkt database van GCC. Dankzij het Content Management Systeem van VVBS kan GCC haar eigen website à la minute aanpassen. Van Gelderen Recycling Van Gelderen Recycling is gespecialiseerd in recycling van papier, oud karton en plastics. Het doel van de website is Van Gelderen Recycling bekend te maken bij potentiële klanten en deze de mogelijkheid te bieden een offerte aan te vragen. Zenith Financieel Adviseurs Zenith Financiële Adviseurs is een landelijk werkende organisatie. Met de bouw van deze website is een eerste aanzet gemaakt tot het vergroten van de servicegraad aan de relaties van Zenith. VVBS heeft met deze website met name de contactmogelijkheden benadrukt. In de toekomstvisie van Zenith zal de website een steeds belangrijker rol gaan spelen in de communicatie met hun klanten. Ook de functionaliteit van de website zal hieraan gerelateerd steeds verder worden uitgebreid door VVBS.

3 Kaspar Groep De Kaspar Groep is een organisatie op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Zij is daardoor in staat voor elke opdracht specifiek de juiste mix van ideeën, mensen en geld samen te stellen. Elke activiteit is hierbij uniek ingericht om de eigen functie in te vullen. VVBS ontwikkeld voor vier van de Kaspar Groep bedrijven de website. De Vos Industrie Kabinebouw De Vos Industrie Kabinebouw maakt maatwerk kabines voor heftrucks, grondverzetmachines, enz. Middels een uitgebreide presentatie van gerealiseerde maatwerk kabines krijgt de doelgroep (o.a. dealers, chauffeurs, fabrikanten en monteurs) een goede indruk van het product dat De Vos maakt. De site is vanwege de internationale klantenkring tweetalig (Nederlands en Engels) gemaakt. Baderie Vlijm Baderie Vlijm is een detailhandel in badkamers en badkamerartikelen. Voor Baderie Vlijm en het daaraan gelieerde installatiebedrijf wordt een website ontwikkeld om beide bedrijven te profileren op het internet. Als detailhandel is de presentatie van de collectie erg belangrijk. Om de bereikbaarheid van de showroom te vergroten is een routeplanner op de website geplaatst. Het installatiebedrijf laat zien welke diensten en producten worden geleverd. Voor beide bedrijven wordt de mogelijkheid geboden direct informatie of een offerte op te vragen. Qua-vac Qua-vac is gespecialiseerd in vacuüm rioleringssystemen. De website geeft veel informatie over de verschillende productlijnen en voorbeelden van de toepassingen. Het wereldwijde dealernetwerk heeft per dealer een eigen pagina op de website om zich te presenteren. Elke dealer kan middels het content management systeem zijn eigen pagina onderhouden.

4 Selectie uit projecten momenteel in ontwikkeling Mondial Braekevelt Mondial is een ontwerper, producent en leverancier van esthetisch-verantwoorde meubelen met name gericht op de wensen van de gezondheidszorg. De te ontwikkelen website moet een goede profilering geven van Mondial op het internet en geeft tevens klanten en architecten de mogelijkheid verschillende soorten productinformatie te verkrijgen. Gebr. Aanhane Gebr. Aanhane is een bedrijf dat bloemen exporteert naar Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. De eerste stap is een informatieve website die in de tijd zal worden uitgebreid met een extranet en een internet bestel systeem. Kastol Kastol is een groothandel in centrale verwarmingsapparatuur. Voor Kastol ontwikkelt VVBS een e-commerce website waar dealers via een beveiligd extranet producten kunnen bestellen. Via een koppeling met het bestaande back-office systeem wordt de website automatisch up-to-date gehouden. ETK Industrieverlichting ETK is een groothandel die gespecialiseerd is in verlichting voor kantoren, utiliteit, industrieën, wegen en terreinen. De nieuwe website van ETK geeft dealers de mogelijkheid offertes aan te vragen en producten te bestellen. De productcatalogus wordt middels een koppeling met het back-office systeem automatisch bijgewerkt. Middels een nieuws module kunnen (potentiële) klanten op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

5 Vos Hypotheken Vos Hypotheken is een financiële dienstverlener op het gebied van hypotheken. De doelstelling van de website is het profileren van de diensten en producten op het internet. Tevens wordt bezoekers de mogelijkheid geboden middels een contactformulier direct in contact te komen met Vos Hypotheken. Hardware Repair Hardware Repair is een servicebureau voor het onderhoud van en de reparatie aan alle merken faxen, copiers en printers. De website heeft ten doel de medewerkers en diensten van Hardware Repair op het internet te profileren. Tevens wordt middels de vacature module internet als wervingskanaal voor nieuwe medewerkers ingezet. Odin / Leica Odin is importeur voor Nederland van Leica apparatuur. De website presenteert de Leica producten op een stijlvolle manier (digitale showroom). Daarnaast kunnen de technische specificaties van de producten worden gedownload. Eigenaren van een Leica product kunnen deze op de website registreren voor garantie en service. Middels een marketing module worden de klanten op de hoogte gehouden van Leica nieuws, acties, enzovoort. In volgende fasen van de website zal de dienstverlening aan klanten verder worden uitgebreid. Genap Genap voorziet de markt van innovatieve en hoogwaardige folieconstructies. De website presenteert Genap professioneel op het internet en voorziet (potentiele) klanten van productinformatie, referentieprojecten en nieuws. Voor de dealers van Genap is een extranet ingericht waarmee ze op commercieel en technisch gebied ondersteund worden.

6 Gamko Gamko is een leidende producent van commerciële koelapparatuur. VVBS start met het ontwikkelen van een website waarmee Gamko professioneel via het internet wordt gepositioneerd. Via een aantal fasen zal de website groeien naar een (meertalige) e-commerce site met als doel het verhogen van de servicegraad naar bestaande klanten en verhoging van het marktaandeel. Audipack Audipack is een innovatieve producent van transport producten (bijvoorbeeld voor het vervoer van gevoelige apparatuur) en standaard en maatwerk presentatie producten. Op de website is veel informatie te vinden voor (potentiële) klanten, zoals nieuws, het productassortiment en referenties. Met behulp van een wizard kunnen klanten hun eigen producten samenstellen. Middels een extranet wordt klanten de mogelijkheid geboden offertes aan te vragen op basis van het getoonde productassortiment of met behulp van de wizard samengestelde maatwerk producten. Tapirec Tapirec maakt het handboek voor Wet- en regelgeving op het gebied van Industrieel Eigendom in 200 landen. De website geeft veel productinformatie over het Handboek (hoe en waar het gebruikt kan worden) en welke landen er behandeld worden. Verder kunnen abonnees informatie vinden over de verschillende updates die zijn verschenen.

7 Klanten van VVBS Webservices Hieronder vindt u een selectie uit het klantenbestand van VVBS Webservices, verdeeld over diverse branches. Groothandel en import/export Global Communication Components ETK Industrieverlichting Polaris Visdelicatessen Kastol Holding Henk van Walderveen en Zonen Amtech Automotive Products Gebr. Aanhane Odin Singels Stoffen Anglo Dutch Import Company Financiële dienstverlening Zenith Financiële Dienstverleners De Vos Hypotheken Boxelaar Financiële Diensten Van Dis Assurantiën Achttien Assurantiën Assurantie Kantoor Noord-Zeeland IBB pakketpolis Industriële dienstverlening Delfland Isolatie Installatiebedrijf A. van Tuijl Van Gelderen Recycling Industrial Hydraulic Services Protekta Van der Vloed Zakelijke dienstverlening Explore Telemarketing & Onderzoek Kaspar Groep Hardware Repair Office Services Alterim Support Telebizz Consultancy en Software Xlence Groothandel in auto/mobiele telefonieaccessoires Groothandel in industriële verlichting Groothandel in Visproducten Groothandel in Centrale Verwarming Groothandel in groente en fruit Importeur en Groothandel in auto materialen en access. Bloemen exporteur Exlcusief importeur van Leica apparatuur Converter en Groothandel in stoffen Importeur van ballonnen, knikkers en decoratiestenen Adviesbureau voor Persoonlijke Financiële Planning Adviesbureau voor hypotheken Adviesbureau voor Financiële diensten Assurantiekantoor Assurantiekantoor Assurantiekantoor Advisering en beheer mbt Persoonlijke Financiële planning Isolatie van warmteopslagtanks, ketels en leidingwerk Technisch Installatiebedrijf Recycling van papier, oud karton en plastics Levering en installatie van hydraulische systemen Materiaalbescherming en Plaagdierbestrijding Technisch installatiebedrijf Telemarketing bureau Organisatie op het gebied van Innovatie en Ondernemers. Reparatieservice voor - en Groothandel in computerapp. Detachering en Werving- en selectiebureau Consultancy en implementatie van Exact software Detachering en Werving- en selectiebureau

8 Fabricage en vervaardiging Mondial Braekevelt Audipack Groep Machinefabriek Jacoma Interdisc Gamko Holding Tebulo Industrial Automation Carrosserie en Wagenbouw De Vos Global Electronics Detailhandel Baderie Vlijm Barbas Overig Dr. Kuno Stichting Habitat for Humanity F.W. Meeuwisse en Zonen Potgrond Qua-Vac Tapirec Ontwerper, producent en leverancier van design meubelen Producent van Verpakkings- Transport en Presentatiesyst. Fabrikant van machineonderdelen Fabrikant van commerciële koeling apparatuur Machinefabrikant Fabrikant van cabines Productie van elektronica producten Detailhandel in badkamers en Installatiebedrijf Detailhandel in openhaarden en gashaarden Verslavingszorg Huizenbouw in ontwikkelingslanden (NGO) Productie van potgrond Levering van Vacuüm pompen en toiletten Uitgever handboek wet- en regelgeving

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites...

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites... De vijf belangrijkste ondernemersvragen over websites... ...en de antwoorden van VVBS. VVBS Webservices behoort tot de nieuwste generatie webbouwers. Ingewikkeld doen over websites staat niet in ons woordenboek.

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Van Beek. Grip op energie

Van Beek. Grip op energie Van Beek Grip op energie Van Beek: grip op energie Van Beek is specialist in het vertalen van meetgegevens naar concrete managementinformatie en adviezen. Wij doen dit bij uiteenlopende bedrijfsprocessen,

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

Samenwerken voor een rendabele keten. Verhoudingen importeurs en dealers drastisch gewijzigd. HISWA Vereniging Hilversum, 17 februari 2011.

Samenwerken voor een rendabele keten. Verhoudingen importeurs en dealers drastisch gewijzigd. HISWA Vereniging Hilversum, 17 februari 2011. Samenwerken voor een rendabele keten Verhoudingen importeurs en dealers drastisch gewijzigd Even voorstellen Curriculum Vitae strategie en structuur PricewaterhouseCoopers PWC Consulting IBM Business Consulting

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180 174 11 SERVICES Benelux l 176 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177 Ondersteuning l 178 Reparaties l 179 Garantiesysteem l 180 Technische ondersteuning l 181 11 175 11 SERVICES Benelux ITW Benelux

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Clou Bath Findings BV.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Clou Bath Findings BV. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Clou Bath Findings BV. P02 Clou BV Bath Findings DFA Holding BV (Design For All)

Nadere informatie

"JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP?"

JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP? TexoWebshop Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. We bedienen de bedrijfskledingdealers met de volgende oplossingen: TexoContent

Nadere informatie

EVERYTHING IS CONNECTED

EVERYTHING IS CONNECTED BEZOEKERSINFORMATIE INTERNATIONAAL PROOF SOCIAL MEDIA MARKE MARKETING G SEO VORM & FUNCTIE RESPONSIVE A EVERYTHING IS CONNECTED A GEBRUIKERSPROFIELEN ALTIJD TOEGANKELIJK BEELDMATERIAAL BACKOFFICE DATABASE

Nadere informatie

Hello, are we your marketing analytics partner?

Hello, are we your marketing analytics partner? Hello, are we your marketing analytics partner? Travel Energy Vergroot het marktaandeel in de specifieke product categorieen door de effectiviteit te optimaliseren van het acquisitie budget. Analiseer

Nadere informatie

MKB Monitor Onderzoek. Leer ondernemers echt kennen en weet wat er speelt in ondernemend Nederland!

MKB Monitor Onderzoek. Leer ondernemers echt kennen en weet wat er speelt in ondernemend Nederland! MKB Monitor Onderzoek Leer ondernemers echt kennen en weet wat er speelt in ondernemend Nederland! Waarom Mkb onderzoek? Ondernemers echt kennen en weten wat er speelt. Weten wat hen drijft en waarvoor

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

StepStone maakt er werk van

StepStone maakt er werk van teps April 2010 StepStone maakt er werk van www.stepstone.be info@stepstone.be +32 2 209 98 00 StepStone facts and figures Enkele cijfers Bezochte pagina s 6.771.581 Aantal bezoeken 1.207.368 Unieke bezoekers

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Het vizier op ondernemend Nederland

Het vizier op ondernemend Nederland - Wie zijn wij: Eisma Business Spectrum, kortweg EBS, is een onderdeel van Eisma Media groep. De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten

Nadere informatie

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy CATERING IC2 Innovative Computer Consultancy iconnect Catering is een zeer compleet programma voor het verwerken van bestellingen van lunches en maaltijden via internet. Het programma is ontwikkeld door

Nadere informatie

Dag van de Maakindustrie. Succesvol zijn met een webshop

Dag van de Maakindustrie. Succesvol zijn met een webshop Dag van de Maakindustrie Succesvol zijn met een webshop Den Bosch, 23 november 2011 1 NewMerce Leverancier van geïntegreerde (totaal) oplossingen :- ERP, backoffice, oplossing (software, hardware, ondersteuning)

Nadere informatie

Hotsheet Januari - Maart 2013

Hotsheet Januari - Maart 2013 Hotsheet Januari - Maart 2013 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.523.763 Aantal bezoeken 1.569.025 Unieke bezoekers 1.079.957 Aantal vacatures 4.125

Nadere informatie

StepStone. Onze producten en tarieven

StepStone. Onze producten en tarieven StepStone Onze producten en tarieven Vacatures Onderstaande services zijn standaard inbegrepen in de tarieven van de vacatures: KWALITATIEVE KANDIDATEN MEER DAN 45 PARTNERS Uw vacature wordt gratis gepubliceerd

Nadere informatie

Containermanagement. Fotobijschrift Schematisch overzicht WinConsyst WMSbeheersoftware. Pagina 28 van 39

Containermanagement. Fotobijschrift Schematisch overzicht WinConsyst WMSbeheersoftware. Pagina 28 van 39 Containermanagement Met de functionele WinConsyst WMS-beheersoftware verkrijgt u een multifunctioneel platform dat schaalbaar is u een groeimodel biedt voor de toekomst. U gebruikt alleen die functionaliteit

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE DE TRIPLE I VAN VVV NOORDOOST-BRABANT INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE Kijk je even in deze folder? Sluit prima aan bij onze digitale ambities dus wellicht iets voor ons... Triple I Brabant Triple I

Nadere informatie

Whitepaper TexoData voor fabrikanten

Whitepaper TexoData voor fabrikanten Whitepaper TexoData voor fabrikanten Wat doet TexoData? Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. Daarnaast bied TexoData een online

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Hotsheet Oktober - December 2012

Hotsheet Oktober - December 2012 Hotsheet Oktober - December 2012 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.841.739 Aantal bezoeken 1.377.466 Unieke bezoekers 948.607 Aantal vacatures 3.597

Nadere informatie

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Beleggerspresentatie Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Introductie? Wie zijn wij? Bestuurders André van Rijn Richard Reeskamp Management Team Tomas Straathof Manager Operations

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Review World of Technology & Science 2016

Review World of Technology & Science 2016 Review World of Technology & Science 2016 Feiten & cijfers 2016 2014 Aantal exposanten: 428 444 Aantal m2: 16.150 m2 17.010 Aantal bezoekers: 21.414 21.634 Aantal bezoekers per m2: 1,3 1,27 Aantal bezoekers

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Workshop Relatiedatabase HET Instrument 2010

Workshop Relatiedatabase HET Instrument 2010 Workshop Relatiedatabase HET Instrument mei Cendris De expertises van Cendris Als deelexpertise en geïntegreerd als totaaloplossing Klant contact informatie Behoeften & gedrag Klantcontact Data kwaliteit

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Online marketing en het toepassen van e-commerce

Online marketing en het toepassen van e-commerce Keuzedeel mbo Online marketing en het toepassen van e-commerce gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0519 Penvoerder: Sectorkamer handel Gevalideerd door: Sectorkamer Handel Op: 22-03-2016

Nadere informatie

Hotsheet september 2013

Hotsheet september 2013 Hotsheet september 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,649,870 Aantal bezoeken 535,112 Unieke bezoekers 348,222 Aantal vacatures 1,380 September

Nadere informatie

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180 174 11 SERVICES Benelux l 176 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177 Ondersteuning l 178 Reparaties l 179 Garantiesysteem l 180 Technische ondersteuning l 181 11 175 11 SERVICES Benelux ITW Benelux

Nadere informatie

15. 17. 03. 2011 - de Duitse veiligheidssector op bezoek in Nederland Overzicht van deelnemende bedrijven gesorteerd naar subsectoren

15. 17. 03. 2011 - de Duitse veiligheidssector op bezoek in Nederland Overzicht van deelnemende bedrijven gesorteerd naar subsectoren 15. 17. 03. 2011 - de Duitse veiligheidssector op bezoek in Nederland Overzicht van deelnemende bedrijven gesorteerd naar subsectoren Bedrijven uit de Brandpreventie Beschrijving Doelstelling / Op zoek

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN Diensten: o Managed IT Service Provider voor het MKB Cloudcomputing - Remote Monitoring en Patchmanagement - VOIP telefonie Hardware: o Servers - Personal Computers Laptops

Nadere informatie

StepStone in cijfers September 2015

StepStone in cijfers September 2015 StepStone in cijfers September 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.077.987 Aantal bezoeken 384.782 Unieke bezoekers 275.829 Aantal vacatures

Nadere informatie

XML/JSON vacaturefeeds

XML/JSON vacaturefeeds Tangram Internet Services: XML/JSON vacaturefeeds Uitleg en voorwaarden gebruik Tangram XML/JSON vacaturefeeds Datum: 18.10.2012 Versie: 1.0 Tangram biedt geavanceerde Internet Services die naadloos aansluiten

Nadere informatie

Food Holland. www.foodholland.nl. nieuws en vacatures

Food Holland. www.foodholland.nl. nieuws en vacatures Food Holland " www.foodholland.nl nieuws en vacatures Wie is FoodHolland FoodHolland is een initiatief van AgriHolland B.V., gericht op ondernemingen in de voedingssector. Wij hebben jarenlange ervaring

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

De vaste koers naar een veilige toekomst

De vaste koers naar een veilige toekomst De vaste koers naar een veilige toekomst MAKELAARS IN ASSURANTIË N Voor elke organisatie, commercieel of non-profit, is de continuïteit van de bedrijfsvoering een allereerste prioriteit. Alle verzekeringen

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Dinsdag 17 april 2012 kick-off

Dinsdag 17 april 2012 kick-off Dinsdag 17 april 2012 kick-off Niek van Twillert Managing Director App HET Instrument Agenda Historie papieren Instrumentengids Instrumentengids.nl Oriëntatiegedrag potentiële klant 2012. App HET Instrument

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

ETFAM INTERNATIONAL BUSINESS DEVELOPMENT CENTRE WORKSHOP & TRAINING SERVICES

ETFAM INTERNATIONAL BUSINESS DEVELOPMENT CENTRE WORKSHOP & TRAINING SERVICES INTERNATIONAL BUSINESS DEVELOPMENT CENTRE WORKSHOP & TRAINING SERVICES MAART, 2010 ETFAM INTERNATIONAL - BUSINESS DEVELOPMENT CENTRE INLEIDING Het, in het kort ETFAM-BDC, biedt verschillende ondersteunde

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

Zorg bij Voogd & Voogd

Zorg bij Voogd & Voogd Zorg bij Voogd & Voogd Voor u: Eenvoudig vergelijken Scherpe premies Marketingondersteuning Voor uw relatie: Voordelige zorgverzekering Eenvoudig vergelijken Automatisch overstappen Volledig digitaal via

Nadere informatie

Ontwikkelvoorstel stappenplan

Ontwikkelvoorstel stappenplan Ontwikkelvoorstel stappenplan Over DTT DTT opereert op het snijvlak van creativiteit en techniek, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur. Als

Nadere informatie

Branding Marketing communication design online

Branding Marketing communication design online We leven in een tijdperk van onomkeerbare wereldwijde sociale en economische veranderingen. sociale Dat leidt voor ons allen tot nieuwe vormen van werken en leven. economische verandering Ons systeem transformeert

Nadere informatie

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176 170 9 SERVICES Benelux l 172 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173 Ondersteuning l 174 Reparaties l 175 Garantiesysteem l 176 Technische ondersteuning l 177 11 171 Benelux ITW Benelux vertegenwoordigt

Nadere informatie

ecommerce praktijkervaringen

ecommerce praktijkervaringen ecommerce praktijkervaringen hoe kom je tot de optimale webwinkel? Peter van Noord Directeur De Nieuwe Zaak Webwinkel Vakdagen 27 januari 2011 De Nieuwe Zaak Experts in webwinkels Opgericht in 2005 Vestigingen

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

Innoveren maakt het verschil

Innoveren maakt het verschil Innoveren maakt het verschil De logistieke dienstverlener van vandaag bestaat niet meer in 2020! Pascal van Beek Supply chain strategie ontwikkeling & implementatie Business development Customer focussed

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Bellen met vaste en mobiele telefonie

Bellen met vaste en mobiele telefonie Bellen met vaste en mobiele telefonie VoIP Diensten Betrouwbare VoIP-telefonie Telefonie zit in het DNA van Simplexxion. Naast telecomprovider en leverancier, zijn wij namelijk ook fabrikant van telefooncentrales.

Nadere informatie

StepStone maakt er werk van

StepStone maakt er werk van teps Juni 2009 StepStone maakt er werk van www.stepstone.be info@stepstone.be +32 2 209 98 00 StepStone facts and figures Enkele cijfers Bezochte pagina s 3.856.746 Aantal bezoeken 742.866 Unieke bezoekers

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Wat doet TexoData? Wat is TexoContent? TexoData Midden Engweg TS Putten Tel.:

Wat doet TexoData? Wat is TexoContent? TexoData Midden Engweg TS Putten  Tel.: Wat doet TexoData? Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. We bedienen de bedrijfskledingdealers met de volgende oplossingen:

Nadere informatie

WIJ ZIJN VWA. en dit is waar wij goed in zijn. Internet en reclame. Webdesign. Online Marketing. Software Development.

WIJ ZIJN VWA. en dit is waar wij goed in zijn. Internet en reclame. Webdesign. Online Marketing. Software Development. Internet en reclame WIJ ZIJN VWA en dit is waar wij goed in zijn Webdesign Online Marketing Software Development Online Magazines E-commerce en Webshops Graisch Ontwerpen INNOVATIE MAAKT HET VERSCHIL TUSSEN

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing Afstudeerprofiel MMP Eric de Boer Werkervaring: Marketeer Docent marketing MMP MMP = Programma Rolf Stam Werkervaring: Marketeer Docent (internet)marketing Wat is MMP? Waarom MMP? Verschil MMP t.o.v. de

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA (Uw eigen kantoor in China) Yu Shan Management Yu Shan Management Co. Ltd, opgericht in 2005 door mr.cees Baay, is een in Azië gevestigde onderneming met kantoren

Nadere informatie

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING?

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? POWER WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? In het zadel met online marketing 1 PRESENTATIE 5 WIE ZIJN WIJ WAT IS EEN GOEDE WEBSITE? SOORTEN WEBSITES ONTWERP

Nadere informatie

De ontwikkelingen bij Stabiplan ondersteunen onze doelstellingen tot procesverbetering...

De ontwikkelingen bij Stabiplan ondersteunen onze doelstellingen tot procesverbetering... KLANT aan het woord 4 De ontwikkelingen bij Stabiplan ondersteunen onze doelstellingen tot procesverbetering... BIM denken, doen en delen met Stabicad Megens Installaties over een grotere orderportefeuille

Nadere informatie

Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community. - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl

Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community. - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl Agenda Even voorstellen Vicus ebusiness Solutions Geluiden uit de markt Belangrijke verschillen

Nadere informatie

BRIEFING TEMPLATE. De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing

BRIEFING TEMPLATE. De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing BRIEFING TEMPLATE De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing Aanleiding Deze white paper is opgesteld voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een template die hen helpt

Nadere informatie

ABZ raamdecoratie platform

ABZ raamdecoratie platform ABZ raamdecoratie platform Het ABZ raamdecoratie platform is vanaf heden verkrijgbaar voor dealers die naast de traditionele winkel ook op het internet gevonden willen worden. Deze marketingtool, presenteert

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS

UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS De formule waar úw belangen centraal staan! UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS Uw belang, VAKGARAGE, het énige echt onafhankelijke concept. Er zijn veel garageconcepten in Nederland. Toch is er maar één echt

Nadere informatie

Verkoopproposities. Hout. Huwelijk. Isolatie. Branche: Groothandel Regio: Zeeland

Verkoopproposities. Hout. Huwelijk. Isolatie. Branche: Groothandel Regio: Zeeland Container Branche: Afvalverwerking/transport Activiteiten: Regulier inzamelen/vervoer van afval Omzetindicatie: Circa 5 mio Contactpersoon: Franka Morssink Detachering Branche: Installatie Activiteiten:

Nadere informatie

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green Battle of Concepts Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green 1 Index: Voorwoord: Brainstorm Keuzes Business Model Media Markt Pas Conceptbeschrijving blz.3 blz.4 blz.5 blz.6 blz.7

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

Big Data Big Decisions Market Dynamics

Big Data Big Decisions Market Dynamics Big Data Big Decisions Market Dynamics Scope De module Big Data Market Dynamics bevat een analyse van de Big Data markt zoals die zich de komende jaren in Nederland gaat ontwikkelen. Het is de synthese

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 13 oktober 2015 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B...

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

VisiBox Online Blad 2 van 6

VisiBox Online Blad 2 van 6 VisiBox Online VisiBox Online Blad 2 van 6 VisiBox online: Is het basis programma binnen Planning.nl, gebaseerd op personeelsplanning, projectplanning en materiaal/ruimte. Deze basis is uitbreidbaar naar

Nadere informatie

IPC Certification and Validation Center. PIEK Training and Certification

IPC Certification and Validation Center. PIEK Training and Certification 1 Schelsberg 111-113 6413 AC Heerlen The Netherlands P. +31(0)45-5703333 Auf der Hüls 198 52068 Aachen Deutschland T. +49(0)241-9435956 PIEK Training and Certification PCB Design PCB Fabrication PCB Assembly

Nadere informatie

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Lead score Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. Boost uw B2B-leadgeneratie Slechts 4 tot 11% van al uw websitebezoekers

Nadere informatie