BC DE PLUIMPLUKKERS. Algemene infobrochure (update november 2016)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BC DE PLUIMPLUKKERS. Algemene infobrochure (update november 2016)"

Transcriptie

1 BC DE PLUIMPLUKKERS Algemene infobrochure 2016 (update november 2016)

2 Algemene Infobrochure Inhoud INLEIDING AANMELDEN EN INSCHRIJVEN W EEKOVERZICHT VRIJE SPEELMOMENTEN LIDGELD COMPETITIE TORNOOIEN CLUBACTIVITEITEN KLEDIJ EN MATERIAAL CONTACTGEGEVENS BESTUURSLEDEN ORGANIGRAM VAN DE CLUB Wil je meer informatie over onze jeugd- en trainingswerking? Bekijk de brochure Jeugd- en trainingswerking. Wil je meer info over sponsoring? Vraag ons sponsordossier aan.

3 Algemene Infobrochure Inleiding Beste leden Welkom bij badmintonclub De Pluimplukkers! In deze brochure willen we jou graag wegwijs maken in onze algemene werking in Badmintonclub Pluimplukkers heeft als visie een club te willen zijn waarin men recreatief kan spelen en waarin ruimte is voor mensen die verder willen gaan en het spel ook in competitieve sfeer willen beoefenen. Daarnaast is er een prominente aandacht voor jeugdige spelers. Wij bieden op bijna elke avond vrije speelmomenten en trainingen aan voor alle niveaus in sporthal Rozebroeken in Gent (op dinsdagavond uitzonderlijk ook in de Wielerpiste in Gent). Onze trainingswerking (zie aparte brochure) sluit hierbij aan: enerzijds willen we jonge kinderen de badmintonmicrobe bijbrengen en anderzijds willen we zowel recreatieve als competitieve volwassen badmintonners iets bijleren. Onze clubwerking is de laatste jaren sterk gegroeid: onze club heeft momenteel meer dan 500 leden. Van jong tot oud, van beginner tot topspeler, we proberen iedere geïnteresseerde Pluimplukker een plaatsje te geven op een gepast speelmoment of in een gepaste trainingsgroep. In 2012 vierde zijn 30-jarig bestaan. De belangrijkste wijziging was de verhuis naar de gloednieuwe en ultramoderne sporthal Rozebroeken. Deze verhuis was voor het bestuur een goede gelegenheid om de visie van onze club eens helemaal uit te schrijven en te verfijnen. De nieuwe sporthal biedt immers meer mogelijkheden om onze clubwerking te professionaliseren. Ondertussen is de verhuis achter de rug en werd de werking geoptimaliseerd. Lees in deze brochure meer hierover. Met vriendelijke groeten Het bestuur Paul Peeters, voorzitter Robin Van Landeghem, secretaris Vanessa Dugardin, penningmeester Wim Van Hoeymissen, tornooi- en competitieverantwoordelijke Bieke Vandecaveye, jeugd- en trainingsverantwoordelijke

4 Algemene Infobrochure Aanmelden en inschrijven Je kan een lidmaatschap bij aanvragen door het aanmeldingsformulier op de website in te vullen. Surf naar > club > inschrijving/aanmelding. Onze secretaris, Robin Van Landeghem (zie foto hieronder), zal eenmaal per week alle aanmeldingsformulieren ophalen en beantwoorden. Afhankelijk van je niveau, zal er een speelmoment worden toegewezen. Indien het speelmoment vol is, komt je naam terecht op een wachtlijst. Zodra er plaats vrij komt, zal de secretaris je contacteren. Voor meer info, neem contact op met ledenbeheer@pluimplukkers.be.

5 Algemene Infobrochure Weekoverzicht vrije speelmomenten Na je aanmelding en een bevestiging, kies je in samenspraak met Robin een speelmoment dat aansluit bij je niveau. Robin zal je laten weten dat er plaats is. Je kan dan contact opnemen met de dagverantwoordelijke om een afspraak te maken voor een proefsessie. Let op: bij je inschrijving kies je één of twee vaste speeldagen. Veranderen van speeldag kan niet zomaar. Dit moet eerst goedgekeurd worden door de dagverantwoordelijke. Dag Plaats Uur Contactgegevens dagverantwoordelijke Type speelmoment Maandag Rozebroeken 18u-20u Koen FEYAERTS (Ervaren) recreanten BS koen.feyaerts@gmail.com Dinsdag Wielerpiste 20u-22u Benny MEYLEMANS bennymeylemans@gmail.com Recreanten Woensdag Rozebroeken 20u-23u David HESTERS Gevorderde BS davidhesters@hotmail.com competitiespelers Donderdag Rozebroeken 20u-23u Paul PEETERS Ervaren recreanten en OS paul@pware.be startende competitiespelers Vrijdag Rozebroeken 20u-22u Paul VAN MOL, Recreanten OS-A paul.van.mol2@telenet.be Zaterdag Rozebroeken 10u-13u Hilde DEZUTTER, (Ervaren) recreanten BS hdezutter@hotmail.com Zondag Rozebroeken 11.30u-13u Bieke VANDECAVEYE, Vrij speelmoment OS-B biekevandecaveye@hotmail.com jeugd Zondag Rozebroeken 19u-22u Wim VAN HOEYMISSEN, Competitiespelers en OS wvanhoeymissen@gmail.com ervaren recreanten Voor de planning van de trainingen: zie aparte brochure jeugd- en trainingswerking.

6 Algemene Infobrochure Lidgeld Na een proefsessie stuur je een mail naar de secretaris om je lidmaatschap te bevestigen. Je krijgt dan alle info over het lidgeld. Het lidgeld zorgt voor jouw aansluiting bij de club en bij Badminton Vlaanderen. Zo ben je ook verzekerd tegen sportongevallen tijdens het badmintonnen. Het lidgeld geeft je het recht om aan te treden op vrije speelmomenten. Tot slot bevat het lidgeld van de competitiespelers ook de bijdrage in de kosten voor de competitie. Het lidgeld geeft nog geen recht om deel te nemen aan de trainingen (zie aparte brochure trainingswerking). Het lidgeld geldt telkens voor de periode van één jaar en wordt dus nooit terugbetaald mocht blijken dat je te weinig gebruik kon maken van de sportfaciliteiten. De betaling gebeurt per kalenderjaar, van begin januari tot eind december dus. In december krijgen alle leden een mail, zodat ze hun lidgeld voor een nieuw kalenderjaar kunnen betalen. De club mailt naar iedere speler een digitaal bewijs van lidmaatschap uit. Dit formulier kan je afdrukken en indienen bij je mutualiteit. Je krijgt dan een deel van je lidgeld terugbetaald. Lidgeld 2016 vanaf 01/01 Lidgeld 2016 vanaf 01/07 Opmerkingen Kleuters multimove 50,00 30,00 Multimove op meerdere zondagen in de maand Jeugdspelers 1 55,00 30,00 Geboren in 1998 of later max. 2 vaste speelmomenten/trainingen Mogen NIET deelnemen aan competitie of officiële tornooien (maar wel aan de jeugdcups) Jeugdspelers 2 70,00 40,00 Geboren in 1998 of later max. 2 vaste speelmomenten/trainingen Mogen deelnemen aan competitie of officiële tornooien Recreanten 1 70,00 40,00 max. 1 vast speelmoment Nemen NIET deel aan competitie of officiële tornooien Recreanten 2 90,00 50,00 max. 2 vaste speelmomenten Nemen NIET deel aan competitie of officiële tornooien Competitie- en tornooispelers 100,00 65,00 max. 2 vaste speelmomenten Mogen deelnemen aan competitie of officiële tornooien + verplichte aankoop competitie- T- shirt om de 1 à 2 seizoenen Sympathisanten 15,00 15,00 GEEN speelmoment Mogen deelnemen aan enkele evenementen zoals recreantentornooi, sport- en spaghettimiddag, clubdag en mogen uitzonderlijk ook eens komen badmintonnen op één van onze speelmomenten. Opgelet: verwar deze benamingen niet met de namen van de trainingsgroepen (zie brochure jeugd- en trainingswerking). Misschien volg je training in de competitieve stroom, maar betaal je lidgeld als recreant. Voor meer info, neem contact op met ledenbeheer@pluimplukkers.be.

7 Algemene Infobrochure Competitie Wie wil aantreden in een competitieploeg moet daarvoor het competitieformulier op onze website invullen (eind april). De verdeling van de competitieploegen voor het volgende seizoen gebeurt altijd eind april begin mei. Dan gaan de competitieverantwoordelijken aan de slag om de ploegen te verdelen. Van 1ste nationale tot 4de provinciale, heren, dames of gemengd, meestal vinden we voor elke speler een geschikte ploeg. Competitie speel je in een competitie-t-shirt van De Pluimplukkers. Voor meer info ivm competitie, contacteer je best onze competitieverantwoordelijke Wim Van Hoeymissen op wvanhoeymissen@yahoo.com.

8 Algemene Infobrochure Tornooien Geregeld treden onze spelers aan in tornooien overal in België. De jeugd kan meedoen aan de Oost-Vlaamse jeugdcups. De recreanten of de gevorderde jongeren kunnen deelnemen aan recreantentornooien overal in Vlaanderen. De competitiespelers schrijven zich vaak in voor officiële tornooien of kwalificatietornooien overal in België of zelfs in het buitenland. Je kan tornooien spelen in drie disciplines: enkel, dubbel of dubbel-gemengd. Door competitie of tornooien te spelen, krijg je punten. Met deze punten wordt een ranking gemaakt en krijg je een klassement (D C2 C1 B2 B1 A). Hierbij alvast de data van onze eigen tornooien in sporthal Rozebroeken: Kwalificatietornooi: derde weekend september Recreantentornooi: laatste weekend februari Jeugdcup (finale): tweede zondag van mei Clubdag: laatste weekend van juni (funtornooi) Inschrijven voor tornooien doe je altijd via:

9 Algemene Infobrochure Clubactiviteiten Naast de vrije speelmomenten, de trainingen, de kampen en stages, de competitiewedstrijden en de tornooien, zijn er ook heel wat clubactiviteiten die ervoor zorgen dat het lidgeld betaalbaar blijft. Hoe meer volk op deze activiteiten, hoe meer financiële armslag voor de werking van de club. Voor al deze activiteiten doen wij een beroep op vrijwilligers. januari februari nieuwjaarsreceptie recreantentornooi, fuif maart april mei juni juli augustus september oktober november jeugdcup clubdag (funtornooi) met barbecue zomerbadminton (1 avond/week) start competitieseizoen kwalificatietornooi sport- en spaghettidag (jeugdwerking) truffelactie (trainingswerking) wijndegustatie december quiz Volg alle info op onze Facebookpagina of via onze website pluimplukkers.be.

10 Algemene Infobrochure Kledij en materiaal T-shirt Als je competitie speelt, is een Pluimplukker-competitie-T-shirt verplicht. Voor anderen is het vrijblijvend. Iedereen kan zo n T-shirt bestellen na specifieke bestelmomenten, zonder naambedrukking 10, met naambedrukking 16. Om de één à twee jaar is er een nieuw model. shortje of broekje naar keuze Tijdens de opwarming kan je eventueel een trainingsbroek aanhouden. sportschoenen voor binnenzaalsporten Het is verboden de zaal te betreden met buitenschoenen! Een eigen racket Voor vragen ivm badmintonmateriaal of besnaringen van rackets, contacteer Mario Temmerman op mariobadfun@gmail.com. De club beschikt over een tiental minibadrackets voor de allerkleinsten. Via de trainers of dagverantwoordelijken kan je ook een goedkoper katoenen Pluimplukkers-T-shirt kopen à 6.

11 Algemene Infobrochure Contactgegevens bestuursleden Paul Peeters is de voorzitter van onze club. Al geruime tijd leidt hij onze club doorheen alle dossiers. Hij zit voor, coördineert, communiceert, bemiddelt en waakt over de visie van onze club. Als verantwoordelijke voor de recreantenwerking zal hij zich ook het lot van de recreanten aantrekken, maar ook de anderen kennen hem gewoon als meneer de voorzitter. Als speler vind je hem op maandag- en donderdagavond, waar ze hem kennen als Paul. adres: paul@pware.be gsm: 0476/ Robin Van Landeghem is onze secretaris. Al het belangrijke administratief werk (ledenbeheer, zaalreserveringen, subsidies, verslagen, enz.) wordt door hem verzorgd en alle mailverkeer wordt door hem gecoördineerd. Hij is de rechterhand van de voorzitter. adres: robinvanlandeghem@gmail.com gsm: 0486/ Vanessa Dugardin is onze penningmeester. Zij is de vrouw die de rekeningen doet kloppen, de begroting opmaakt, het budget beheert en alle betalingen uitvoert. Voor alle vragen van financiële aard, kan je dus bij Vanessa terecht. adres: vanessa.dugardin@telenet.be gsm: 0475/

12 Algemene Infobrochure Wim Van Hoeymissen heb je waarschijnlijk al zien zitten achter de wedstrijdtafel op een van onze tornooien. Jawel, Wim is onze tornooi- en competitieverantwoordelijke. Maar Wim is veel meer dan dat: reisorganisator, fuiforganisator, allround competitiespeler en af en toe een zot beest, vooral als hij op zijn fiets zit. Als je hem zoekt, kom je best op woensdag- of zondagavond naar de sporthal. adres: gsm: 0497/ Bieke Vandecaveye: Bieke is onze jeugd- en trainingsverantwoordelijke. Zij coördineert de cel jeugd- en trainingswerking (zie aparte brochure). Je kan haar aanspreken over alle praktische en sportieve aspecten van de trainingswerking. adres: ook bereikbaar via: of gsm: 0477/

13 Algemene Infobrochure Organigram van de club Algemene vergadering vzw Bestuur VOORZITTER Paul Peeters SECRETARIS Robin Van Landeghem PENNING- MEESTER Vanessa Dugardin COMPETITIE & TORNOOIEN Wim Van Hoeymissen JEUGD- & TRAININGS- WERKING Bieke Vandecaveye DAGVERANT- WOORDELIJKEN ASSISTENT COMPETITIE Kris Dendoncker HOOFDTRAINER Sven Vlerick ASSISTENT TORNOOIORGANISATIE Maïté Lamont FINANCIËN Sanne Verbeek SHUTTLES Piet De Buck TRAINERSCOÖRDINATOR & KAMPCOÖRDINATOR David Hesters CATERING en T- SHIRTS Leen Vangroenweghe JEUGDCUPCOÖRDINATOR Sylvio Gekiere CLUBCOACH Andy Vereecken TRUFFELACTIE Iggy Van Damme Melvin Pakyn PLOEGKAPITEINS TRAINERS WEDSTRIJDLEIDERS

14 Algemene Infobrochure wordt o.a. gesteund door:

Badmintonclub De Pluimplukkers Gent SPONSORDOSSIER

Badmintonclub De Pluimplukkers Gent SPONSORDOSSIER Badmintonclub De Pluimplukkers Gent SPONSORDOSSIER 2015-2016 BC De Pluimplukkers sponsordossier 2015-2016 2 Inhoud 1 BC DE PLUIMPLUKKERS... 3 1.1 ALGEMENE INFORMATIE... 3 1.2 HISTORIE (INGEKORT EN ONGEVEER)

Nadere informatie

Infobrochure BC Pluimplukkers 2013 (augustus- december)

Infobrochure BC Pluimplukkers 2013 (augustus- december) Infobrochure BC Pluimplukkers 2013 (augustus- december) www.pluimplukkers.be Infobrochure 2013 2 Inhoud INLEIDING... 3 1 ALGEMENE INFO... 4 1.1 Lidgeld... 4 1.2 Vrije speelmomenten... 4 1.3 Competitie...

Nadere informatie

Infobrochure 2014* BC De Pluimplukkers

Infobrochure 2014* BC De Pluimplukkers Infobrochure 2014 1 Infobrochure 2014* * update december 2013 www.pluimplukkers.be Infobrochure 2014 2 Inhoud INLEIDING... 3 1 ALGEMENE INFO... 4 1.1 Lidgeld... 4 1.2 Vrije speelmomenten... 4 1.3 Competitie...

Nadere informatie

Infobrochure BC Pluimplukkers 2012-2013

Infobrochure BC Pluimplukkers 2012-2013 Infobrochure BC Pluimplukkers 2012-2013 www.pluimplukkers.be Infobrochure 2012-2013 2 Inhoud INLEIDING... 3 1 ALGEMENE INFO... 4 1.1 Het nieuwe sportcomplex Rozebroeken... 4 1.1.1 Voordelen... 4 1.1.2

Nadere informatie

BC DE PLUIMPLUKKERS. Jeugd- en trainingswerking (tweede semester augustus december 2017)

BC DE PLUIMPLUKKERS. Jeugd- en trainingswerking (tweede semester augustus december 2017) BC DE PLUIMPLUKKERS Jeugd- en trainingswerking 2017 (tweede semester augustus december 2017) www.pluimplukkers.be Trainingswerking 2017 semester 2 2 Inhoud INLEIDING... 3 1 TRAININGSNIVEAUS... 4 1.1 Jeugdtrainingen...

Nadere informatie

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring Beste sympathisant, U maakt via deze aanvraagbrief voor sponsoring voor het eerst kennis met Badmintonclub t Plêmke vzw of toonde in het verleden interesse om onze badmintonvereniging te sponsoren? Dan

Nadere informatie

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert 2013-2014 Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert www.rita-serveert.be 1. Doelstelling Rita Serveert is zowel een recreatieve als competitieve badmintonclub met voor ieder uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

Infobrochure BC De Wallabies

Infobrochure BC De Wallabies Infobrochure BC De Wallabies 2013-2014 1 Infobrochure BC De Wallabies 2013-2014 www.wallabiesbrakel.be Infobrochure BC De Wallabies 2013-2014 2 Inhoud INLEIDING.. 3 1.ALGEMENE INFO..4 1.1.SAMENWERKINGSCONTRACT

Nadere informatie

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje:

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje: Seizoen 2016 2017 Nieuwe Seizoen! Onze badmintonclub is er voor iedereen die houdt van een brok leuke ontspanning en beweging. We spelen recreatief badminton en er is gelegenheid om af en toe een tornooitje

Nadere informatie

Seizoen: Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... In deze brochure INFORMATIE BROCHURE SENIORS. Natuurlijk!!

Seizoen: Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... In deze brochure INFORMATIE BROCHURE SENIORS. Natuurlijk!! Seizoen: 2016-2017 Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... INFORMATIE BROCHURE SENIORS In deze brochure Natuurlijk!! Inhoud Over Hebad VZW... 2 Het Bestuur... 2 Algemene doelstelling van onze club... 3 Doestellingen

Nadere informatie

(10 terreinen / zomervakantie 6 terreinen) (10 terreinen / zomervakantie 4 terreinen) Of 18u45-20u45 (zie data blz. 8)

(10 terreinen / zomervakantie 6 terreinen) (10 terreinen / zomervakantie 4 terreinen) Of 18u45-20u45 (zie data blz. 8) SEIZOEN 2018-2019 Nieuwe Seizoen! Onze badmintonclub is er voor iedereen die houdt van een brok leuke ontspanning en beweging. We spelen recreatief badminton en er is gelegenheid om af en toe een tornooitje

Nadere informatie

Tafeltennis. in de Rupelstreek. Infobrochure nieuwe leden

Tafeltennis. in de Rupelstreek. Infobrochure nieuwe leden Tafeltennis in de Rupelstreek Infobrochure nieuwe leden 2018-2019 www.ttcrupel.be info@ttcrupel.be Hallo, van harte welkom bij TTC Rupel! TTC Rupel vzw is een levendige tafeltennisclub in de Rupelstreek.

Nadere informatie

Izegemse Badmintonclub (IZBA)

Izegemse Badmintonclub (IZBA) Izegemse Badmintonclub (IZBA) Geschiedenis De club werd in 1982 opgericht door oud- voorzitter Jan Tousseyn. Met de bouw van een gloednieuwe sporthal te Kachtem in datzelfde jaar werd ook meteen een onderkomen

Nadere informatie

Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton)

Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton) Onthaalbrochure Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton) Wij zijn blij je te mogen ontmoeten in onze badmintonclub. Steeds meer mensen in Vlaanderen en in de rest van de wereld kiezen voor badminton als

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

Tafeltennis. in de Rupelstreek. Infobrochure nieuwe leden

Tafeltennis. in de Rupelstreek. Infobrochure nieuwe leden Tafeltennis in de Rupelstreek Infobrochure nieuwe leden www.ttcrupel.be info@ttcrupel.be Hallo, van harte welkom bij TTC Rupel! TTC Rupel vzw is een nieuwe tafeltennisclub. Ze is ontstaan uit een fusie

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA)

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Even voorstellen 1 Waarom deze infosessie? Jullie informeren over: de werkgroep Jeugd (wie?) de jeugdwerking (wat?) onze visie (waarom?) Antwoorden op jullie

Nadere informatie

Partnerdossier. Badmintonclub Drive BC. Seizoen 2015-2016. Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc.

Partnerdossier. Badmintonclub Drive BC. Seizoen 2015-2016. Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc. Partnerdossier Badmintonclub Drive BC Seizoen 2015-2016 Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc.be Wie we zijn In 2010 bestond badmintonclub Drive BC 30 jaar. Naast de

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

BC ZWIJNDRECHT VZW. Clubstructuur. Patrick van den Bemt voor de Raad van Bestuur

BC ZWIJNDRECHT VZW. Clubstructuur. Patrick van den Bemt voor de Raad van Bestuur BC ZWIJNDRECHT VZW Clubstructuur Patrick van den Bemt voor de Raad van Bestuur 1 Inhoud Indeling... 3 Raad van Bestuur... 3 Bestuurs- en medewerkersstructuur... 3 Ledenstructuur... 4 Beslissingsbevoegdheid...

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Stijn Cuvelier, terug van weg geweest, slaagde erin om als D4 in zijn eerste wedstrijd reeds een C4 te kloppen! Wordt

Nadere informatie

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA)

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Even voorstellen 1 Waarom deze infosessie? Jullie informeren over: de werkgroep Jeugd (wie?) de jeugdwerking (wat?) onze visie (waarom?) Antwoorden op jullie

Nadere informatie

Rita Informeert november 2013

Rita Informeert november 2013 Rita Informeert november 2013 www.rita-serveert.be De zomer werd verruild voor de herfst en het badmintonseizoen is al enkele maanden aan de gang, hoog tijd om nieuws uit de club te verspreiden. Vergeet

Nadere informatie

Tafeltennis. in de Rupelstreek. Infobrochure nieuwe leden

Tafeltennis. in de Rupelstreek. Infobrochure nieuwe leden Tafeltennis in de Rupelstreek Infobrochure nieuwe leden www.ttcrupel.be info@ttcrupel.be Hallo, van harte welkom bij TTC Rupel! TTC Rupel vzw is een nieuwe tafeltennisclub. Ze is ontstaan uit een fusie

Nadere informatie

INTERCLUB 2019 OPGELET één

INTERCLUB 2019 OPGELET één INTERCLUB 2019 Bij iedere jaarwisseling start reeds de voorbereiding van het komende seizoen. De eerste grote activiteit is de interclub, waarvoor iedereen die wenst deel te nemen zich kan inschrijven

Nadere informatie

Onthaalbrochure Seizoen

Onthaalbrochure Seizoen Onthaalbrochure Seizoen 2016-2017 Welkom De trainers en het bestuur van Artgym heten jullie van harte welkom in de leukste, tofste, gezelligste turnclub van Kapellen! In deze onthaalbrochure vinden jullie

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Jeugdgids 2014-2015. Badmintonclub Hoogstraten vzw presenteert:

Jeugdgids 2014-2015. Badmintonclub Hoogstraten vzw presenteert: Badmintonclub Hoogstraten vzw presenteert: Jeugdgids 2014-2015 Een gids voor elk jeugdlid met informatie over verschillende belangrijke items die met onze badmintonclub te maken hebben. Hou deze goed bij

Nadere informatie

Speelmogelijkheden: Mortsel, 15 augustus Beste ouders en spelers,

Speelmogelijkheden: Mortsel, 15 augustus Beste ouders en spelers, Mortsel, 15 augustus 2017 Beste ouders en spelers, Allereerst willen wij u bedanken dat u voor onze club hebt gekozen. OLVE is een club die een uitstekende jeugdwerking probeert aan te bieden. Uw zoon/dochter

Nadere informatie

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Welkom 30/10/2018 Welkom Infoavond Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Visie Padel Rumbeke streeft naar een

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER Badmintonclub Zwijndrecht vzw

SPONSORDOSSIER Badmintonclub Zwijndrecht vzw SPONSORDOSSIER 20020 Badmintonclub Zwijndrecht vzw Index Identiteitskaart BC Zwijndrecht...3 Algemeen...3 Naam...3 Geschiedenis...3 Missie en doelstellingen...3 Bestuur...7 Leden...8 Woonplaats...8 Leeftijd...9

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Waarom starten in de nationale competitie? Indien u als clubbestuurder samen met uw spelers de nodige ambitie koestert om te kijken waar uw sportieve grenzen

Nadere informatie

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA)

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Even voorstellen 1 Waarom deze infosessie? Jullie informeren over: de werkgroep Jeugd (wie?) de jeugdwerking (wat?) onze visie (waarom?) Antwoorden op jullie

Nadere informatie

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA)

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Even voorstellen 1 Waarom deze infosessie? Jullie informeren over: de werkgroep Jeugd (wie?) de jeugdwerking (wat?) onze visie (waarom?) Antwoorden op jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus MBC Drop. Voorwoord. Beste Dropspeelster en -speler,

Nieuwsbrief augustus MBC Drop. Voorwoord. Beste Dropspeelster en -speler, Nieuwsbrief augustus 2014 MBC Drop Nieuwsbrief augustus 2014 Pagina 1 Agenda: Voorwoord Jeugdtraining seizoen 2014-2015 Nieuwe jeugd T-shirt Start gemengde competitie Opendeurdag Ouderdag Initiatiecursus

Nadere informatie

Hallo badmintonners, Olympia BC vzw

Hallo badmintonners, Olympia BC vzw Olympia BC vzw Secretariaat: Linda Schippers Eksterlaar 146 2150 Borsbeek Tel/Fax: 03/ 321.82.29 E-mail: linda.schippers@skynet.be Website: http://www.olympiabc.be Hallo badmintonners, Borsbeek, 22 juli

Nadere informatie

Graag willen wij jullie via dit infobundel informeren over de werking binnen onze jeugd.

Graag willen wij jullie via dit infobundel informeren over de werking binnen onze jeugd. Beste ouders speler, Graag willen wij jullie via dit infobundel informeren over de werking binnen onze jeugd. Wat houdt het bundel in: Document met afspraken en regels sporthal De volledige jeugdcuptour

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de lagere school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de lagere school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de lagere school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Onze jeugdwerking begint dan ook al vanaf 6 jaar. Daarom worden er voor

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Zondag 17/apr 18/apr 19/apr 20/apr 21/apr 22/apr 23/apr 24/apr 25/apr 26/apr 27/apr 28/apr 29/apr 30/apr 1/mei 2/mei 3/mei 4/mei 5/mei 6/mei 7/mei 8/mei

Nadere informatie

Winterlessen 2015 2016

Winterlessen 2015 2016 Winterlessen 2015 2016 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Inloggen Elke secretaris heeft de login gegevens ontvangen om zich aan te melden bij het ledenbeheer.

Nadere informatie

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan.

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. Beste lezer Hierbij de NIEUWE info brochure van TC Sofoco Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. De tennisclub

Nadere informatie

VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek. VGC-sportkamp Herfstvakantie Koekelberg. Circuskamp Circus Zonder Handen

VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek. VGC-sportkamp Herfstvakantie Koekelberg. Circuskamp Circus Zonder Handen VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek begeleiding. De kleuters vullen sport aan met crea-activiteiten in een bepaald thema. OPGELET! Woensdag 1 en donderdag 2 november GEEN sportkamp! 36 Voor wie: 4-12

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Merchtemse Badmintonclub Drop vzw

Merchtemse Badmintonclub Drop vzw 1 Merchtemse Badmintonclub Drop vzw HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ieder lid van de club wordt geacht het huishoudelijk reglement te hebben gelezen en aanvaard. De betrokken regelgeving zal altijd dienen nageleefd

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

onze jeugd Dank dat u sponsor wordt van Tafeltennis Gullegem onze club

onze jeugd Dank dat u sponsor wordt van Tafeltennis Gullegem onze club 2016 onze jeugd Dank dat u sponsor wordt van Tafeltennis Gullegem onze club Tafeltennis Gullegem, even voorstellen De club werd gesticht in 1971 en telt momenteel een 190-tal leden. Op dinsdag, woensdag,

Nadere informatie

Speelmogelijkheden: Mortsel, 4 Juli Beste ouders en spelers,

Speelmogelijkheden: Mortsel, 4 Juli Beste ouders en spelers, Mortsel, 4 Juli 2016 Beste ouders en spelers, Allereerst willen wij u bedanken dat u voor onze club hebt gekozen. OLVE is een club die een uitstekende jeugdwerking probeert aan te bieden. Uw zoon/dochter

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

We hebben ook een specifiek zomeraanbod met een stage en een tweede reeks Start to Tennis. Inschrijven voor het zomeraanbod kan vanaf 1 juni 2019.

We hebben ook een specifiek zomeraanbod met een stage en een tweede reeks Start to Tennis. Inschrijven voor het zomeraanbod kan vanaf 1 juni 2019. PROGRAMMA VOLWASSENEN 2019 Graag presenteert T.C. Lummen het lesaanbod voor het komende outdoorseizoen. Als familieclub richten we tennislessen in voor zowel competitiespelers, die zich willen voorbereiden

Nadere informatie

badmintonclub BCWOLVERTEM

badmintonclub BCWOLVERTEM INFOBROCHURE badmintonclub BCWOLVERTEM 2015 2016 website www.bcwolvertem.be email info@bcwolvertem.be BADMINTON Een sport voor iedereen! * recreanten * Jeugd * competitiespelers Algemene CLUBinfo Hoe word

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Onze A-ploeg staat 1 e in de rangschikking, met nog één speeldag te gaan in de heenronde. Winterstop: geleide trainingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN?

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN? GYMAANBOD 2016-2017 HOE INSCHRIJVEN? START TURNSEIZOEN COMPETITIE: 5 SEPTEMBER 2016 RECREA: 10 SEPTEMBER 2016 INSCHRIJVINGSMOMENT in annex sporthal 02/09/16 van 17.30-19.30 03/09/16 van 09.00-11.30 Bekijk

Nadere informatie

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking april 19- maart 20 Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking p.3 Kleutertennis van 4-5 jaar Jeugdprogramma 2019! p.7 Info jeugd van 6-8 jaar p.11 Info jeugd vanaf 9 jaar p.16 Jeugd in de kijker! p.18 Lidmaatschap

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 14(van 02-04-2018 t.e.m. 08-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 14 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Infobrochure. In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden

Infobrochure. In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden Infobrochure Judoclub Heusden Judoclub Zolder In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden 1. Inleiding Welkom bij judoclub Sporta Heusden en judoclub Zolder. Deze brochure geeft u veel

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

Sporta 1247 V.T.T.L A118 Aansluiten

Sporta 1247 V.T.T.L A118 Aansluiten VOORWOORD De tafeltennisclub van Rijkevorsel (TTK Rijkevorsel) werd opgericht in augustus 1976 door leden van de Bond van Grote en Jonge Gezinnen (nu Gezinsbond) en Jeugdhuis Spiraal. Wat in het begin

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Tafeltennisclub TTC Flyer.be Ninove Nieuwsbrief mei 2014 Beste lezers, Het competitieseizoen 2013-2014 loopt ten einde. Voor het eerst in ons bestaan (5j jawel, jawel, houten jubileumjaar is op komst)

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Turnkring Thorho vzw

Turnkring Thorho vzw Turnkring Thorho vzw Bij vragen kan je terecht bij: De Smet Gerda 015/61.04.33 na 18u E-mail: info@turnkringthorho.be Bel Brigitte 015/61.22.36 na 18u op dinsdag en donderdag Alle info vind je ook op de

Nadere informatie

Greet Jansen 03/ Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN

Greet Jansen 03/ Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Greet Jansen greet@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Inhoudsopgave Inloggen in het ledenbeheer... 3 Clubgegevens raadplegen en wijzigen... 3 De gegevens

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

Uurrooster Versie 31 Juli 2017

Uurrooster Versie 31 Juli 2017 Uurrooster 2017-2018 Versie 31 Juli 2017 Afdeling : Badminton Plaats Sport Recreatie Multimove + Minibad woensdag 15u30 17u00 Sporthal MMMB1 25 09u00 10u30 Sporthal MMMB2 25 Recreatie Minibad woensdag

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 17(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 17(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 17(van 23-04-2018 t.e.m. 29-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 17 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp

Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen 16-17 Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp info@vmfwvl.be www.vmfwvl.be Waarom starten in de provinciale competitie? Indien u als clubbestuurder

Nadere informatie

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES ZOMER 2016 LESSEN & STAGES INFO ZOMERLESSEN - 10 lesweken Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het kleurensysteem van het KidsTennis project.

Nadere informatie

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Tennisplezier voor alle leeftijden en niveaus! Zowel jeugd als volwassenen kunnen terecht bij onze tennisschool om in de beste omstandigheden te sporten. We bieden

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij:

Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij: Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij: Hoofdcoördinator: Robby Stoffels 0495 24 64 50 Kidstenniscoördinator: Rudy Bruggen 0474 58 21 73 Start 2 Tennis coördinator: Christian Van Garsse 0475

Nadere informatie

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA)

Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Jeugdwerking Izegemse badmintonclub (IZBA) Even voorstellen 1 Waarom deze infosessie? Jullie informeren over: de werkgroep Jeugd (wie?) de jeugdwerking (wat?) onze visie (waarom?) Antwoorden op jullie

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen.

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Via dit korte voorwoord richten wij ons als bestuur graag tot u.

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

BORSBEEK TENNIS CLUB

BORSBEEK TENNIS CLUB Verlengde Schanslaan, 2150 Borsbeek, tel: 03/322 58 13 www.borsbeektennisclub.be Email: info@borsbeektennisclub.be BORSBEEK TENNIS CLUB Mei 2018 Proficiat Xander, Jelle, Lukas en Dylan!!! Zij spelen volgende

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT I. ALGEMEEN... 2 II. HET BESTUUR... 2 III. VERENIGING... 3 IV. LEDENLIJSTEN... 4 V. VERZEKERING... 4 VI. COMPETITIE... 4 VII. KLACHTEN... 4 VIII. SLOTBEPALINGEN...

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Graag willen wij jullie via deze infobundel informeren over de werking binnen onze jeugd.

Graag willen wij jullie via deze infobundel informeren over de werking binnen onze jeugd. Beste ouders speler, Graag willen wij jullie via deze infobundel informeren over de werking binnen onze jeugd. Wat houdt het bundel in: Voorstelling nieuwe trainers Document met afspraken en regels sporthal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE RAPID HOCKEY CLUB TEMSE september 10 Beste ouders, spelers en speelsters, Het Bestuur van de R.H.C. Temse heet u van harte welkom op onze club. Wij zijn blij dat u enthousiast bent geworden voor de hockeysport.

Nadere informatie