Het Mozaïekje. Belangrijke mededelingen: Hier zijn we weer! De stichting Éngele van Zitterd-Gelaen. Babynieuws op het Mozaïek!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Mozaïekje. Belangrijke mededelingen: Hier zijn we weer! De stichting Éngele van Zitterd-Gelaen. Babynieuws op het Mozaïek!!"

Transcriptie

1 Het Mozaïekje december 2014 Schooljaar , no.1 Belangrijke mededelingen: Kerstvakantie: 22 december t/m 2 januari We starten dus weer op 5 januari! Hier zijn we weer! Na wederom een lange drukke periode hebben we weer genoeg te melden in dit eerste Mozaïekje van dit schooljaar. Veel leesplezier Groetjes de redactie, juf Salina en juf Nicolle Babynieuws op het Mozaïek!! Juf Suzan is mama geworden van zoon Job. Juf Patricia is mama geworden van zoon Jim. We willen jullie ontzettend veel geluk toewensen met deze kleine wondertjes! De stichting Éngele van Zitterd-Gelaen Als team hebben wij een donatie gedaan aan deze mooie stichting! De Stichting Éngele van Zitterd- Gelaen ondersteunen gezinnen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Binnen onze mooie stad heerst armoede en steeds meer mensen hebben niet meer de mogelijkheid om dagelijks een fatsoenlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Wij proberen deze gezinnen te helpen met ons zogenaamde Éngele pakketten, waarmee we in willen zorgen voor een bijdrage aan een dagelijkse broodmaaltijd en warme maaltijd. Wij doen dit alles met een klein netwerk van vrijwilligers die, elk met hun ervaring en expertise, zijn of haar aandeel levert. We zijn continu op zoek naar sponsoring, in de vorm van levensmiddelen, kleding maar zeker ook in expertise. De Éngele van Zitterd Gelaen werken onafhankelijk van de voedsel- of kledingbank maar ondersteunen de gedachte om verspilling te vermijden en te helpen bij diegenen die het nodig hebben. Denkt u dat u een aandeel kunt leveren of heeft u onze hulp nodig, op wat voor manier dan ook dan horen wij dat heel graag! Voor meer informatie kunt u kijken op de site:

2 Nationaal schoolontbijt Op woensdag 5 november hebben we met de hele school weer genoten van een lekker ontbijt. Voor één dagje dokter zijn Uit de groep van juf Angélique en juf Evelyne Ieder jaar komen de dokters van het AZM een bezoekje brengen aan onze school. De kinderen mogen dan een zieke knuffel meenemen. Het kind is dan de begeleider en NIET de patiënt. Kinderen hebben met veel plezier samen met de dokters hun zieke knuffel nagekeken en behandeld. Recept Feestelijke vruchtenbowl zonder alcohol voor +/- 10 personen Veel vers fruit met echt vruchtensap. Een heerlijk verfrissende traktatie voor jong en oud. Een vrolijk en lekker drankje voor oud en nieuw!!! Ingrediënten 1½ kg gemengd fruit (peren, appels, kiwi, perzik, druif, banaan, ananas en mandarijn) 75 gram basterdsuiker 1 pak sinaasappelsap 1 fles kinderchampagne Benodigdheden: Snijplank Schilmesjes Grote glazen kom Lepel Bekertjes en lepeltjes Bereidingswijze: Maak de vruchten schoon en snijd ze in kleine stukken. Doe alles samen in een grote kom. Roer het fruit goed onder elkaar en strooi de suiker eroverheen. Schenk de sinaasappelsap en de kinderchampagne over het fruit. Zet de grote kom in de koelkast (minstens 1 uur) en serveer de bowl koud in gekleurde bekertjes! Proost!

3 TechniCapo Vanuit da Capo kregen wij als school een uitnodiging om met onze bovenbouwgroepen een aantal techniekmiddagen te volgen op Da Capo. Dit om de leerlingen te laten zien dat de wereld van techniek heel groot en divers is en dat je daar later een leuke baan in kan vinden. De kinderen vonden het heel interessant en hebben op deze middagen een hoop informatie gekregen. Ook hebben ze echte werkstukken mogen maken die mee naar huis mochten. Hieronder een aantal foto s van onze kinderen over deze techniekmiddagen op Da capo. Natuniek Stroomkringen Groep meester Harry en juf Salina Bij de methode Natuniek hebben de kinderen kennisgemaakt met stroomkringen. Dit was erg leerzaam en interessant. In groepjes hebben de kinderen samengewerkt.

4 Sinterklaas! In de bovenbouw hebben we genoten van een prachtige surprise ochtend. De prachtigste surprises werden aan elkaar geschonken. Hieronder een paar leuke foto s uit de groep van Juf Manon en Juf Goyka. Sinterklaas Sinterklaasverhalen Hele leuke verhalen die zijn geschreven door de groep van meester Harry en Juf Salina. PIET EN SINT Deel 1 Op een dag komt sinterklaas de haven binnen gereden op zijn stoomboot. Sinterklaas zwaait naar de kinderen dag hoor. Dat zegt hij altijd. Dat vind ik zo grappig haha. Maar ja we gaan verder. Ameriko staat te hinniken hihihi DEEL 2 Ze komen van de boot af. We gaan naar het pietenhuis zegt sinterklaas. Het is `s avonds 11 uur. Sinterklaas gaat met zijn pieten de daken op. Met Ameriko natuurlijk ze doen de schoenen vol met pepernoten en chocoladeletters mmm. De zak met cadeautjes heeft de piet op zijn rug. Het is namelijk pakjesavond. Ze komen bij een huis met een wortel voor Ameriko. Groetjes Evi Het is bijna pakjesavond de kinderen hebben leuke tekeningen gemaakt en een wortel voor Americo en ze zingen leuke sinterklaasliedjes. De pieten moeten heel goed luisteren en kijken en opletten. De pieten moeten ook heel goed sluipen. Maar het allerbelangrijkste op pakjesavond is inpakken en iedereen die lief is krijgt een cadeau. Heel soms komen ze ook langs en strooien ze met manderijnen en pepernoten. Ik heb sinterklaas al een keer gezien. En jij? Jij vast ook. Op school bijvoorbeeld en sinterklaas heeft ook een heeeeeeeeele grote staf. Heel soms mag je de staf vasthouden. En de staf is goud. En hij heeft ook een wit paard dat noem je ook wel een schimmel. Niet schimmel van je boterham maar zo noem je een wit paard. En als je al een keer een film over de sint hebt gezien. Weet je dat Americo van suikerklontjes houdt. En dat er 2 boeven zijn. Die willen de pakjes afpakken van Americo en dat mag niet want als ze dan van af Spanje naar Nederland komen kunnen ze niet alle kinderen een cadeau geven. En dat mag niet gebeuren. Want hoe wilt de sint met die ouwere rug zo ver lopen door heel Nederland? Daar zijn alleen de pieten op getreend. De sint heeft ook een heel dik boek.daar staat in als je lief bent geweest. Of als je heb gezongen voor die kinderen hebben wij een cadeau. Dus wees maar lief. Ze zijn echt goed in sluipen. Snachts heb ik hun nog nooit gezien. Want als de kinderen wakker worden dan moeten ze heel snel terug! Groetjes Nina

5 Artamuse De kinderen van de middenbouw en 1 groep uit de bovenbouw zijn naar een muziekmiddag geweest vanuit Artamuse Hieronder een aantal leuke verhalen. Getekend door Sylvester uit de groep van Meester Harry/juf Salina Geschreven door Amanda uit de groep van juf Mary/juf Sandra Geschreven door Chavez uit de groep van Juf Monique/juf Nicolle

6 Creatieve ontwikkeling Iedere dinsdagmiddag zijn we op school bezig rondom de creatieve ontwikkeling van kinderen. Juf Sandy (kunstenares) heeft de kinderen meegenomen in de wereld van het schilderen. Prachtige kunstwerken zijn hiervan het resultaat. Taartenfabriek het Mozaïek Dat er veel talent is bij ons op school dat wisten we al. Maar dat we zoveel baktalent hadden. De groep van juf Sabine en juf Nicolle hebben heerlijke kersttaarten gebakken. De kinderen waren heel trots en uiteraard wij als school ook. Geschreven door Jaimy- Lee uit de groep van juf Mary/juf Sandra

7 Vuurwerk Bureau halt Vuurwerk is prachtig en een mooie manier om het nieuwe jaar in te luiden. Toch gebeuren elk jaar weer ongelukken met vuurwerk. Jongeren tussen de 10 tot 19 jaar zijn de grootste risicogroep. Vooral hoofd en handen worden vaak getroffen. De meeste ongelukken gebeuren doordat mensen het vuurwerk niet goed afsteken. Lees de TIPS en voorkom ongelukken! Bewaar vuurwerk op een veilige, droge plek Draag geen kleding van kunststof; het brandt snel en smelt vast op je huid Stop vuurwerk nooit in je zakken Steek vuurwerk af op een rustige open plek en zorg dat niemand wordt geraakt Lees voor het afsteken de gebruiksaanwijzing Gebruik een aansteeklont en een veiligheidsbril (bijv. van Firegoogs) Zet vuurpijlen in een fles die stevig rechtop staat en voor 1/3 is gevuld met los zand Ga na het aansteken direct zes flinke stappen naar achteren Laat vochtig en oud vuurwerk liggen Steek weigeraars niet opnieuw af. Nieuwe regels!!! Voor het kopen en afsteken van vuurwerk zijn wettelijke regels vastgesteld. Zo wordt de veiligheid bewaard en overlast voorkomen. Hieronder vind je de regels die in 2014 gelden voor het kopen en afsteken van consumentenvuurwerk. De regels in het kort: Afsteken van vuurwerk mag alleen op woensdag 31 december van uur 's avonds tot uur 's nachts. Buiten deze tijden is het afsteken dus strafbaar. Vuurwerk kopen mag alleen als je 16 jaar of ouder bent. Illegaal vuurwerk is verboden om te kopen, af te steken en in bezit te hebben. Vuurwerk kopen kan alleen op de laatste drie werkdagen van het jaar; in 2014 is dat op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 december. Kerstgedicht Jozef en Maria zijn op reis gegaan. Maria zit op het ezeltje, en Jozef loopt vooraan. Ze komen laat in Bethlehem. De mensen slapen al. Nergens is een plekje meer, alleen nog een stal. In het veld zijn herders. Zij houden in de nacht, over hun schapen, bij het vuur de wacht. Opeens komt er een engel. Die zegt tegen hen; "Jezus is geboren, ga vlug naar Bethlehem!" De herders zeggen;"kom, we gaan het Kindje zoeken. Het is geboren in een stal, gewikkeld in wat doeken." Drie mannen zien een grote ster. Die mannen zijn heel wijs. Ze willen naar het Koningskind, en dus gaan ze op reis. Zo komen ze in Bethlehem, daar zoeken ze een poos. Ze vinden Jezus in de stal, en geven Hem cadeaus. De herders knielen neer voor Jezus. Eerbiedig zeggen zij: "Jezus is onze Koning, Hij maakt de mensen blij." Vuurwer Alle mensen, groot en klein, krijgen het te horen, dat vannacht in Bethlehem, Jezus is geboren!

8 Het kerstdiner Op woensdagavond 17 december hadden wij ons allereerste kerstdiner op het Mozaïek. Dit was een groot succes!!! Iedereen straalde als een ster! We hebben genoten van het heerlijke eten, de mooie optredens en liedjes. Kortom; het was een prachtig samenzijn! IEDEREEN BEDANKT VOOR ALLE INZET OP WELKE MANIER DAN OOK!!! Wij wensen jullie een vrolijke Kerst vol warmte en licht dan kan die niet meer stuk en voor het nieuwe jaar gezondheid, plezier en heel veel geluk! FIJNE VAKANTIE!

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 6

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 6 N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 6 Data 03 december 2013 05 dec Sinterklaas op school 06 dec ADV groep 1 t/m 8 09

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 267 december 2014

NIEUWSBRIEF Nummer 267 december 2014 NIEUWSBRIEF Nummer 267 december 2014 NOTEERT U DEZE DATA ALVAST IN UW AGENDA Donderdag 18 december Bezoek leerlingen aan De Bron Donderdag 18 december Nieuwsbrief 267 Vrijdag 19 december Kerstfeest op

Nadere informatie

In dit nummer. Personeel en onderwijs. Welkom op school. Belangrijke data... Personeel en onderwijs. Welkom op school

In dit nummer. Personeel en onderwijs. Welkom op school. Belangrijke data... Personeel en onderwijs. Welkom op school In dit nummer Personeel en onderwijs Welkom op school Thema s trefwoord TSO-nieuws Schoolfruit Kunstmenu Muziekworkshop Gigakids Typecursus Kerstbomenactie Schoonmaakavond Sinterklaas Kerstviering Belangrijke

Nadere informatie

bambi Voor en door ouders / opvoeders die een relatie hebben met BAMBI 20 e editie

bambi Voor en door ouders / opvoeders die een relatie hebben met BAMBI 20 e editie Jaargang 8 bambi Februari 2012 nieuws Nieuwsfeitjes Voor en door ouders / opvoeders die een relatie hebben met BAMBI 20 e editie Sinterklaasfeest: Was wederom weer een goed geslaagd feest, zie voor foto

Nadere informatie

Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1

Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1 Nieuwsbrief Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1 Beste ouders, verzorgers, vrienden en vriendinnen van De Globe, beste leerkrachten, beste Ib-ers, conciërges, administratieve krachten en vrijwilligers, beste

Nadere informatie

KidzFlitz 28 november 2011

KidzFlitz 28 november 2011 KidzFlitz 28 november 2011 Beste ouders, Jaarthema Liefde Het jaarthema van dit schooljaar is liefde. De geweldige liefde van God is te zien in Zijn Zoon Jezus. We zijn blij dat we juist ook op onze school

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 5

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 5 N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 5 Data 19 november 2013 21 nov Informatieavond groep 8 25 nov Rapportavond 26 nov

Nadere informatie

Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!!

Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!! Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!! Problemen met telefoon en internet opgelost! De school heeft, zoals u wellicht weet, enkele dagen zonder telefoon- en internetverbinding gezeten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

nummer 1, leerjaar 09/ 10 Schoolmagazine van Montessorischool Valkenbos

nummer 1, leerjaar 09/ 10 Schoolmagazine van Montessorischool Valkenbos nummer 1, leerjaar 09/ 10 Schoolmagazine van Montessorischool Valkenbos Van de redactie De Valkskrant is alweer een jaar oud. Maar de redactie is helemaal nieuw! Niet alleen nieuwe gezichten, we doen het

Nadere informatie

SCHOOLJAAR 2012-2013

SCHOOLJAAR 2012-2013 SCHOOLJAAR 2012-2013 foto gemaakt op 1e lesdag 2012 Binnenmeer Uitgeest De juf & meester De juf & meester 1 3 2 Hallo lieve kinderen, Ook dit schooljaar voelde ik me weer een echte geluksvogel. Op vrijdagochtend

Nadere informatie

Nicaragua, Granada Pedagogie Minor Internationalisering; Werken in Ontwikkelingslanden.

Nicaragua, Granada  Pedagogie Minor Internationalisering; Werken in Ontwikkelingslanden. Nicaragua, Granada Een greep uit de weblog van Marieke Klomp, studente Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij is voor 2 maanden in Nicaragua voor haar Minor Internationalisering; Werken in Ontwikkelingslanden..

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

6 dec t/m 20 dec 10. Controle Veilig Verkeer Nederland

6 dec t/m 20 dec 10. Controle Veilig Verkeer Nederland Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AB Klazienaveen Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: info@banier-skod.nl Internet: http://www.banier-skod.nl

Nadere informatie

Ashra, de asielzoeker

Ashra, de asielzoeker Ashra, de asielzoeker Door J.M. Moret-Provily; Uitgever: jongerenblad Daniël/ Jeugdbond Mam, mam, daar komen ze weer. Met een klap gooit Ashra de deur van het huis open. Mam, mam, daar komen ze weer! Verschrikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. Vol verwachting! De Regenboog. Arco Grisnigt Agrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. Vol verwachting! De Regenboog. Arco Grisnigt Agrisnigt@H3O.nl. 5 december 2014 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 15 december Spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 17 december Spreekuur directeur Volkerakweg 18 december groep 1 t/m4 s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 49. Vrijdag 7 december 2012. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 49. Vrijdag 7 december 2012. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 7 december 2012 Activiteitenkalender 12 december Sprookje groep 3 t/m 8 Verzamelen op school om 7.30 uur! 13 december Sprookje voor de kleuters 13.50 uur 10-20 december Papiercontainer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder november december 2014 In deze nieuwsbrief leest u onder andere over: * het Sinterklaasfeest * het Kerstfeest * het speelgoedmuseum van groep ¾ * het gedragsprotocol

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Zweten met blinde sporters Expositie Roffa 5314 en heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van Afri Freaks Interview met ex-dakloze Peter

Zweten met blinde sporters Expositie Roffa 5314 en heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van Afri Freaks Interview met ex-dakloze Peter Workshop Hoedje van Papier in de Wijk - Kindermagazine Afri Freaks - Editie 1 - Juni 2009 Even voorstellen... De redactie van Afri Freaks Interview met ex-dakloze Peter Zweten met blinde sporters Expositie

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

informatie over het Leger des Heils in Nederland Een bijzondere vrouw ezus houdt van mij, maar ook van jou

informatie over het Leger des Heils in Nederland Een bijzondere vrouw ezus houdt van mij, maar ook van jou x informatie over het Leger des Heils in Nederland Een bijzondere vrouw 29 Alida Bosshardt is in Nederland bekend geworden als de Majoor. Eigenlijk was zij luitenant-kolonel. Majoor en luitenantkolonel

Nadere informatie

VOEL JE FIT IN DRIE DAGEN!

VOEL JE FIT IN DRIE DAGEN! 1! VOEL JE FIT IN DRIE DAGEN! Wil jij anderen laten weten dat jij aan deze driedaagse uitdaging gaat beginnen? Laat het ze weten! Ze kunnen je steunen en wellicht meedoen! Je hoeft alleen maar te dubbelklikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gastouderbureau. De Kinderbrug OOK IN 2015 STAAN WE WEER VOOR U KLAAR

Nieuwsbrief Gastouderbureau. De Kinderbrug OOK IN 2015 STAAN WE WEER VOOR U KLAAR Nieuwsbrief Gastouderbureau De Kinderbrug OOK IN 2015 STAAN WE WEER VOOR U KLAAR December 2014 Medewerkers van De Kinderbrug Margriet Mathilde Gerda Mieneke José Gastouderbureau De Kinderbrug Beijerinckstraat

Nadere informatie

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Je leest op dit moment versie 3.0 van het Gratis Ebook: Zelfvertrouwen Vergroten Bij Kinderen Geschreven door Scott de Jong. Download de allernieuwste versie

Nadere informatie

Inleiding In de startdienst stond het lied van de Herder centraal. In het geloof dat Hij voor ons zorgt zijn we samen dit nieuwe schooljaar gestart.

Inleiding In de startdienst stond het lied van de Herder centraal. In het geloof dat Hij voor ons zorgt zijn we samen dit nieuwe schooljaar gestart. Nieuwsbrief no. 2 14e jaargang schooljaar 2014-2015 t SamuBelletje Radarschool Samuël - Dinsdag 30 juni 2014 Welkom h Inleiding In de startdienst stond het lied van de Herder centraal. In het geloof dat

Nadere informatie

25 augustus. 1 september. 8 september. 10 september. 13 september. 18september. 21 en 23 september. 29 september

25 augustus. 1 september. 8 september. 10 september. 13 september. 18september. 21 en 23 september. 29 september 25 augustus vergadering activiteitencommissie 1 september informatieavond 8 september vergadering M.R. 10 september VCO sportdag groep 7 en 8 13 september startdienst in de N.H. kerk 18september extra

Nadere informatie

Info. Goud in handen. Ik kijk naar t kleine in mijn hand Verbaasd om zoveel schoonheid Gegraven uit rotsen en zand Stenen, zo groot in kleinheid

Info. Goud in handen. Ik kijk naar t kleine in mijn hand Verbaasd om zoveel schoonheid Gegraven uit rotsen en zand Stenen, zo groot in kleinheid Info 4 Goud in handen Ik kijk naar t kleine in mijn hand Verbaasd om zoveel schoonheid Gegraven uit rotsen en zand Stenen, zo groot in kleinheid Ik koester en bescherm de schat t is onderdeel van mijn

Nadere informatie