Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag."

Transcriptie

1 Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEENMAN B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEENMAN B.V., statutair gevestigd te Hardinxveld- Giessendam en kantoorhoudende te (3364 DL) Sliedrecht aan het Trapezium nr. 60, hierna te noemen Leenman ; Faillissementsnummer : C/11/13/363 F Datum faillissement : 16 april 2013 Rechter-commissaris : Mr. A.M. van Kalmthout Curator : Mr. C.F.W.A. Hamm Datum verslag : 3 maart 2016 Verslagperiode : 15 augustus 2015 t/m 18 februari 2016 Bestede uren verslagperiode : 31 uur en 25 minuten Bestede uren totaal : 480 uur en 10 minuten KvK-nummer : Activiteiten onderneming (volgens omschrijving KvK) : het uitoefenen van een onderaannemingsbedrijf in metsel-, lijm- en steigerwerkzaamheden almede in funderings- en timmerwerken; het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Personeel gemiddeld aantal : 64 Opmerkingen vooraf Dit is het achtste verslag in het faillissement van Leenman B.V. (hierna: Leenman ). Dit verslag berust op informatie die de curator van de vennootschap en derden heeft verkregen. Omtrent de juistheid en de volledigheid van de opgenomen gegevens kan geen enkele garantie worden gegeven. Het is mogelijk dat in een later stadium zal blijken dat cijfers of andere gegevens afwijken van wat in dit verslag staat. Aan dit faillissementsverslag en/of volgende verslagen kunnen geen rechten worden ontleend.

2 INVENTARISATIE 1.1 Bestuur en organisatie : Leenman B.V. is opgericht bij akte van 31 juli Sinds 17 oktober 1994 is H. Leenman Beheer B.V. enig aandeelhouder. H. Leenman Beheer B.V. is tevens enig bestuurder sinds 18 oktober Winst en verlies : resultaat na belastingen over het boekjaar /- EUR ,-- (gegevens gebaseerd op de jaarrekening 2010). Resultaat na belastingen over het boekjaar /- EUR ,-- (gegevens gebaseerd op de jaarrekening over 2011). Resultaat na belastingen over de periode 1 januari tot 2 november /- EUR ,-- (gegevens gebaseerd op het tussentijds overzicht per 2 november 2012). 1.3 Lopende procedures : geen. 1.4 Verzekeringen : de verzekeringen zijn overgenomen door doorstarter Metselbedrijf Leenman B.V. 1.5 Huur : de onderneming is gevestigd in een binnen groepsverband gehuurd bedrijfspand aan het Trapezium nr. 60 te Sliedrecht. De huur is opgezegd. 1.6 Oorzaak faillissement : volgens het bestuur is het faillissement van Leenman veroorzaakt door: (1) de crisis in de bouw waardoor de werkzaamheden zijn teruggelopen, grote projecten ontbreken en sprake is van toenemende prijsconcurrentie met ZZP ers; (2) te hoge personeelskosten als gevolg van een verouderd personeelsbestand en hoog ziekteverzuim; (3) de verliezen die sinds 2010 zijn geleden; (4) het lange vorstverlet van de winter 2012/ 2013; en (5) het ontbreken van nieuwe opdrachten.

3 - 3 - De curator heeft onderzoek gedaan naar de oorzaken van het faillissement. Verwezen wordt naar het gestelde sub 7.5 hierna. 2. PERSONEEL 2.1 Aantal ten tijde van faillissement : Aantal in jaar voor faillissement : het bestuur heeft medegedeeld dat in 2012 het personeelsbestand is teruggebracht van circa 85 naar 65 personen. 2.3 Datum ontslagaanzegging : 17 april : De ontslagprocedure voor werknemers in faillissement is gevolgd. De werknemers is ontslag aangezegd, na verkregen toestemming van de rechter-commissaris. Het UWV is direct geïnformeerd evenals de vakbonden CNV en FNV. Er resteren geen werkzaamheden. 3. ACTIVA Onroerende zaken 3.1 Beschrijving : geen. 3.2 Verkoopopbrengst : n.v.t. 3.3 Hoogte hypotheek : n.v.t. 3.4 Boedelbijdrage : n.v.t. : geen. Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving : De bedrijfsmiddelen zijn volgens het bestuur op 24 februari 2012 overgedragen aan Leenman Materieeldienst B.V. 3.6 Verkoopopbrengst : n.v.t. 3.7 Bodemvoorrecht fiscus : n.v.t.

4 - 4 - : De curator heeft onderzoek gedaan naar de verkoop van de bedrijfsinventaris. Verwezen wordt naar het gestelde sub 7.5 hierna. Onderhanden werk 3.8 Beschrijving : Het onderhanden werk is verkocht aan Metselbedrijf Leenman B.V. De koopprijs wordt achteraf vastgesteld en bestaat uit een bedrag gelijk aan de positieve waarde van het onderhanden werk per datum faillissement. In het kader van de hierna sub 7.5 genoemde minnelijke regeling is ook een afspraak gemaakt over het nog af te rekenen onderhanden werk. Verwezen wordt naar het gestelde sub 7.5 hierna. 3.9 Verkoopopbrengst : zie sub Boedelbijdrage : n.v.t. : er resteren geen werkzaamheden. Andere activa 3.11 Beschrijving : kantoorinventaris en goodwill Verkoopopbrengst : De kantoorinventaris is verkocht aan Metselbedrijf Leenman B.V. voor EUR ,--. De goodwill is verkocht aan Metselbedrijf Leenman B.V. voor EUR ,-- te vermeerderen met een variabel bedrag gelijk aan 6% van de omzet van Metselbedrijf Leenman B.V. in de periode vanaf 1 mei 2013 tot en met 30 juni 2014 die kan worden toegerekend aan de activiteiten van Metselbedrijf Leenman B.V. welke zijn te beschouwen als een rechtstreekse voortzetting van de activiteiten van Leenman. Deze variabele goodwillvergoeding zal worden vastgesteld door een door de curator aan te wijzen registeraccountant.

5 - 5 - De vaste vergoeding voor bovenstaande zaken ad EUR ,-- (EUR ,-- + EUR ,--) is op de boedelrekening ontvangen. In het kader van de hierna sub 7.5 genoemde minnelijke regeling is ook een afspraak gemaakt over de nog af te rekenen goodwill. Verwezen wordt naar het gestelde sub 7.5 hierna. : er resteren geen werkzaamheden. 4. DEBITEUREN 4.1 Omvang debiteuren : uit de administratie blijkt dat Leenman EUR ,09 aan vorderingen op debiteuren heeft. Deze zijn verpand aan Rabobank. 4.2 Opbrengst : De vorderingen op debiteuren zijn in het kader van de hierna sub 7.5 genoemde minnelijke regeling verkocht aan doorstarter Metselbedrijf Leenman B.V. Verwezen wordt naar het gestelde sub 7.5 hierna. Een debiteur heeft zich (onder andere) op het standpunt gesteld dat zij op grond van haar algemene voorwaarden uitsluitend bevrijdend aan de boedel kan betalen. Op verzoek van Metselbedrijf Leenman heeft de curator de incasso van deze vordering daarom ter hand genomen. De curator heeft deze debiteur gedagvaard. Op 8 oktober 2014 is door de debiteur een conclusie van antwoord ingediend. De curator heeft op 28 januari 2015 daarop gereageerd bij conclusie van repliek. 18/08/15: Op 11 maart 2015 heeft de debiteur een conclusie van dupliek ingediend. De procedure staat thans voor pleidooi op 6 oktober /03/16: Met toestemming van de rechtercommissaris is een minnelijke regeling

6 - 6 - overeengekomen op grond waarvan de debiteur EUR ,-- aan de boedel heeft betaald. Gebleken is dat er nog een hoge vordering is op een derde. In dit verband wordt thans nader onderzoek gedaan. 4.3 Boedelbijdrage : zie sub 7.5. : zie sub BANK / ZEKERHEDEN 5.1 Vordering van bank(en) : EUR ,60 + p.m. De vordering is in het kader van de hierna sub 7.5 genoemde minnelijke regeling voldaan. 5.2 Leasecontracten : n.v.t. 5.3 Beschrijving zekerheden : Rabobank heeft een pandrecht op de vorderingen op debiteuren en op de inventaris. 5.4 Separatistenpositie : zie hiervoor 5.1 en Boedelbijdragen : Eigendomsvoorbehoud : Er heeft zich een leverancier met een eigendomsvoorbehoud gemeld. Dit is afgehandeld. 5.7 Reclamerechten : geen. 5.8 Retentierechten : geen. : De vordering van de Rabobank is inmiddels voldaan. Er resteren geen werkzaamheden. 6. VOORTZETTEN / DOORSTART/ACTIVA TRANSACTIE 6.1 Beschrijving : De curator heeft de kantoorinventaris, de goodwill en het onderhanden werk per 1 mei 2013 verkocht aan Metselbedrijf Leenman B.V.

7 - 7 - De doorstarter heeft 7 personeelsleden van Leenman mee overgenomen. 6.2 Opbrengst : zie hiervoor sub 3.8 tot en met : zie hiervoor sub 3.8 tot en met RECHTMATIGHEID 7.1 Boekhoudplicht : De curator heeft de administratie onderzocht. De administratie voldoet aan de eisen die daaraan op grond van art. 2:10 BW worden gesteld. 7.2 Depot jaarrekeningen : de jaarrekening over 2011 is op 2 oktober 2012 gedeponeerd. De jaarrekening over 2010 is op 12 oktober 2011 gedeponeerd. De jaarrekening over 2009 is eveneens gedeponeerd, op 12 november Goedk. verklaring accountant : bij de jaarrekening 2011 is door de accountant een verklaring van oordeelsonthouding afgegeven. 7.4 Stortingsverplichting aandelen : n.v.t. 7.5 Onbehoorlijk bestuur : De curator heeft bij zijn onderzoek een aantal zaken aangetroffen die mogelijk tot vorderingen op de aandeelhouder, groepsmaatschappijen en de bestuurder van Leenman B.V. kunnen leiden. Dit betreft onder andere: een dividenduitkering aan de aandeelhouder; de verkoop van materieel van Leenman B.V. aan Leenman Materieel B.V.; de verkoop van een vordering door Leenman B.V. aan Leenman Projectontwikkeling B.V. en mogelijk kennelijk onbehoorlijk bestuur in verband met het voorgaande. De curator heeft zijn voorlopige bevindingen met de bestuurder en aandeelhouder en andere betrokkenen besproken. De betrokkenen betwisten gemotiveerd aansprakelijk te zijn. Vervolgens is (in overleg

8 - 8 - met de belangrijkste crediteur, het UWV) een minnelijke regeling getroffen op grond waarvan: - de aandeelhouder, bestuurder, Leenman Materieel B.V. en Leenman Projectontwikkeling B.V. alle in het faillissement ingediende en niet betwiste vorderingen van concurrente crediteuren zullen voldoen dan wel zullen overnemen; - bovengenoemde partijen aan de failliete boedel een bedrag zullen voldoen ten behoeve van de voldoening van de faillissementskosten en de boedelschulden en een deel van de preferente schulden. In dit verband is inmiddels een voorschot aan de boedel betaald ad EUR ,--. Definitieve afrekening dient nog plaats te vinden; - doorstarter Metselbedrijf Leenman B.V. de vorderingen van Leenman B.V. op debiteuren per datum faillissement overgedragen krijgt; - Metselbedrijf Leenman B.V. het nog niet uitgefactureerde onderhanden werk van Leenman B.V. vanaf datum faillissement tot datum van de activatransactie heeft gekocht; - de definitieve afrekening van de koopprijs van de goodwill en het onderhanden werk als bedoeld hiervoor sub 3.8 en 3.12 komt te vervallen; - partijen nadat afrekening heeft plaatsgevonden over en weer finale kwijting zullen verlenen. De in het faillissement ingediende en niet betwiste vorderingen van concurrente crediteuren zijn voldaan. Nadat de sub 4.2 genoemde procedure is afgerond, zal de eindafrekening kunnen worden opgesteld.

9 - 9-03/03/16: Het opstellen van de eindafrekening is opgeschort in verband met het sub 4.2 genoemde onderzoek naar een vordering van de failliete vennootschap op een derde. 7.6 Paulianeus handelen : zie hiervoor sub 7.5. : het opstellen van de eindafrekening. 8. CREDITEUREN 8.1 Boedelvorderingen : EUR ,80 + p.m. 8.2 Preferente vordering fiscus : EUR 1.543,--+ p.m. 8.3 Preferente vordering UWV : EUR ,93 + p.m. 8.4 Andere preferente crediteuren : + p.m. 8.5 Aantal concurrente crediteuren : Bedrag concurrente crediteuren : EUR + p.m. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling : vereenvoudigde afwikkeling. : crediteuren informeren over de stand van zaken met betrekking tot het faillissement; doen van uitkeringen aan de boedelcrediteuren en preferente crediteuren. 9. GARANTSTELLING 9.1 Garantstelling : n.v.t 9.2 Bedrag : n.v.t. 9.3 Verstrekt d.d. : n.v.t. : geen. 10. OVERIG 10.1 Termijn afwikkeling faillissement : circa zes maanden; 10.2 Plan van aanpak : De volgende werkzaamheden dienen nog te worden verricht:

10 onderzoek naar de vordering van de failliete vennootschap op een derde; - afrekenen onder de minnelijke regeling; - crediteuren informeren over de stand van zaken met betrekking tot het faillissement; - doen van uitkeringen aan de boedelcrediteuren en preferente crediteuren; en - afwikkeling faillissement Indiening volgend verslag : september 2016 Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij ondergetekende en bij Mr. S.C. Louer: zie onderstaand adres. Rotterdam, 3 maart 2016 C.F.W.A. Hamm, curator Dit faillissement wordt behandeld door Mr. C.F.W.A. Hamm en Mr. S.C. Louer, Borsboom & Hamm N.V., Weena 614, 3012 CN Rotterdam, (Postbus 293, 3000 AG), telefoonnummer , telefaxnummer , rotterdam@borsboomhamm.nl.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAFISCH

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIB Interieurs

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAFISCH

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURO

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BBN Diensten

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURO

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scan

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Slavenburg

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIB

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Realisatie

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WIMARNA

Nadere informatie

Achtste openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht

Achtste openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Achtste openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk

Nadere informatie

De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk aan de digitale versie.

De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk aan de digitale versie. Eerste openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het tweede faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAT AIR & OCEAN FREIGHT B.V. De inhoud van de papieren versie

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Realisatie

Nadere informatie

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag.

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GPS Marine Service B.V. De digitale versie is gelijk aan de papieren

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BBN Diensten

Nadere informatie

F 14/ september Mr. Drs. J.C.A.T. Frima Mr. C.F.W.A. Hamm

F 14/ september Mr. Drs. J.C.A.T. Frima Mr. C.F.W.A. Hamm Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KONINGS

Nadere informatie

Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep

Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk aan de digitale versie.

Nadere informatie

FUTUREVISION GROUP B.V

FUTUREVISION GROUP B.V Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FutureVision Group B.V. De inhoud van de papieren en digitale versie

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Dertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Realisatie

Nadere informatie

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag.

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag. Zevende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Campo Beheer B.V. De inhoud van het papieren verslag is gelijk

Nadere informatie

Veertiende openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht

Veertiende openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Veertiende openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk

Nadere informatie

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag.

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Campo Beheer B.V. De inhoud van het papieren verslag is gelijk

Nadere informatie

Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht

Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Inzake : de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht, statutair

Nadere informatie

Zesde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza

Zesde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Zesde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk aan de digitale versie.

Nadere informatie

openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswct in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HTK WESTPOORT B.V.

openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswct in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HTK WESTPOORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswct in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HTK

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SAFE

Nadere informatie

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie.

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CILTRON B.V. TEVENS H.O.D.N. CILTRON CONTROL PANELS B.V. De inhoud

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep Inzake : de stichting Stichting Salza Groep, statutair gevestigd te Zwijndrecht en kantoorhoudende

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Inzake : de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht, statutair

Nadere informatie

: FCB B.V. :

: FCB B.V. : OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : FCB B.V. : 27343680 Faillissementsnummer : C/09/14/116F Datum uitspraak : 11 februari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza

Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk aan de digitale versie.

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 3 december 2014 Gegevens onderneming : Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister Faillissementsnummer : C/09/13/510 Datum uitspraak

Nadere informatie

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 2 Datum: 19 augustus 2014 ex art. 73a Fw

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 2 Datum: 19 augustus 2014 ex art. 73a Fw openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 2 Datum: 19 augustus 2014 ex art. 73a Fw Gegevens gefailleerde : Ten Dam Parket B.V. Dossiernummer : 214020084 Faillissementsnummer : F.94/2014 Rechtbank :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie.

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie. Elfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CILTRON B.V. TEVENS H.O.D.N. CILTRON CONTROL PANELS B.V. De inhoud

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013)

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e openbare verslag Datum 12 juli 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap MAT AIR & OCEAN FREIGHT B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap MAT AIR & OCEAN FREIGHT B.V. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap MAT AIR & OCEAN FREIGHT B.V. Inzake : de besloten vennootschap MAT Air & Ocean Freight B.V., statutair

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INFOHUBBLE B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INFOHUBBLE B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INFOHUBBLE B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Amsterdam aan de Entrada

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FORTRESS

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A.

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet: Keukenstudio "Du Chef" B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M.

Nadere informatie

Nummer: 4 Datum: 14 januari 2015 : 27343680 : FCB B.V.

Nummer: 4 Datum: 14 januari 2015 : 27343680 : FCB B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 14 januari 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : FCB B.V. : 27343680 Faillissementsnummer : C/09/14/116F Datum uitspraak : 11 februari

Nadere informatie

Nummer: 8 Datum: 28 februari 2014

Nummer: 8 Datum: 28 februari 2014 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 28 februari 2014 Gegevens onderneming : Aannemersbedrijf Moonen Sassenheim B.V. Faillissementsnummer : F10/603 Datum uitspraak : 10 augustus 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 16 september 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 16 september 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 16 september 2005 Gegevens ondernemingen : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MULLBEES HOLDING B.V., statutair gevestigd te Hilversum en de

Nadere informatie

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: )

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 24 november 2014 Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: 18081957) Faillissementsnummer C/02/14/321 F Datum uitspraak 22 april

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Faillissementsverslag nummer 1 d.d. 22 april 2014 Gegevens onderneming : Mattmo Communication & Design B.V. ("Mattmo") Faillissementsnummer : 10/14/198 Datum uitspraak : 10 maart

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Bij jou thuis B.V. 28085710 Faillissementsnummer : F12/314 Datum uitspraak : 24 april

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006.

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fashion

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (KvK-nummer 50500376),

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (KvK-nummer 50500376),

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MyTire B.V. Faillissementsnummer: F.02/16/145 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans Curator: Mr. K. van

Nadere informatie

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie.

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie. Dertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CILTRON B.V. TEVENS H.O.D.N. CILTRON CONTROL PANELS B.V. De

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 maart 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 Gegevens onderneming : Internationaal Transportbedrijf A. Dekker en Zn. B.V. Faillissementsnummer : F.02/12/202 Datum uitspraak : 27 maart 2012 Curator

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/134 NL:TZ:0000003552:F001 24-02-2015 mr. H.J. School mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming RUTTEN RECREATIE B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

1 e openbare verslag. Verslagperiode 27 december 2012 t/m 27 maart 2013

1 e openbare verslag. Verslagperiode 27 december 2012 t/m 27 maart 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e openbare verslag Datum 28 maart 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 26 februari 2013 Curator Rechter Commissaris Activiteiten onderneming

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

Verslagperiode 18 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016 Bestede uren in verslagperiode 26,50 uur (17 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016)

Verslagperiode 18 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016 Bestede uren in verslagperiode 26,50 uur (17 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 17 augustus 2016 Gegevens onderneming Uitzendbureau Inter vof (kvk 20061519) Faillissementsnummer F.02/16/206 Datum uitspraak 19

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 april 2015 Gegevens onderneming : Agatha

Nadere informatie

Verslagperiode: 21 oktober 2014 t/m 17 november 2014

Verslagperiode: 21 oktober 2014 t/m 17 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 november 2014 Gegevens failliet: Rijnbeek B.V. KvK-nummer: 30040785 Faillissementsnummer: F.16/14/935 Datum uitspraak: 21 oktober 2014 Rechter-commissaris: mr.

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HOUSE OF PRESENTS B.V. Faillissementsnummer: F.02/14/306 Rechter-Commissaris: mr. T.J. van Gessel Curator:

Nadere informatie

Omzetgegevens: 2015: : (kolommenbalans) 2017: (kolommenbalans)

Omzetgegevens: 2015: : (kolommenbalans) 2017: (kolommenbalans) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 juli 2017 Gegevens failliet: Ontwikkeltak B.V. KvK-nummer: 64180441 Faillissementsnummer: F.16/17/266 Datum uitspraak: 6 juni 2017 Rechter-commissaris: mr. C.J.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/387 NL:TZ:0000010535:F001 16-04-2013 mr. P.J.M. Boomaars mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Datum : 21 april 2010 Naam gefailleerde : De Bruidssuite BV Faillissementsnummer : 09/630 F Datum uitspraak : 11 augustus 2009 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2011 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,--

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,-- FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer tweede verslag Datum 14 januari 2014 Gegevens onderneming W.R.N. Holding BV (kvk 818382339) Faillissementsnummer F.02/13/805 Datum uitspraak 17 september 2013

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 september 2013 Gegevens onderneming : Drukkerij

Nadere informatie