nieuwsbrief Werkgroep PR, Proo Postbode in groep 1/2 Amnesty International Lessen drama groep 7/8 Nummer 7, 28 maart 2014 Inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Werkgroep PR, Proo Postbode in groep 1/2 Amnesty International Lessen drama groep 7/8 Nummer 7, 28 maart 2014 Inhoud"

Transcriptie

1 Inhoud Werkgroep PR, Proo Amnesty International Postbode in groep 1/2 Lessen dramagroep 7/8 Gefeliciteerd! Thema avond Passend onderwijs Mijn album Poetsdag in groep 3/4 KlasseLunch, groep 7/8 Juf Andrea Week van de techniek Voorlichting ZAD, gr. 7/8 Stagiaires Nieuw gezicht in school Grote rekendag Cyberpesten Schoolfotograaf Basketbalclinic, groep 7/8 Pasen Schoolvoetbal Volgende nieuwsbrief nieuwsbrief Werkgroep PR, Proo Ongeveer 3x per jaar komt de Proo werkgroep PR bij elkaar. De werkgroep bestaat uit vier ouders van onze scholen, Rosalie Alfons, meerscholendirecteur van onze scholen in Ermelo met de portefeuille PR, Ineke Kreulen, beleidsmedewerker Onderwijs & Kwaliteit en Hillie Keijser en Bea ter Horst voor ondersteuning PR. Het doel van de werkgroep is sparren met ouders over PR en communicatie bij Stichting Proo. De ouders hebben een adviesfunctie voor Proo en denken mee in de ontwikkelingen in communicatie. De coördinatie wordt verzorgd door Hillie Keijser van het Bestuurskantoor. Postbode in groep 1/2 Op vrijdag 28 februari was er een echte postbode in groep 1/2. De kinderen brachten die ochtend allemaal een envelop mee naar school voorzien van een adres en een postzegel, om deze later zelf te stempelen en naar de brievenbus te brengen. De postbode, Petra Regterschot, vertelde van alles over haar beroep en de kinderen mochten haar van alles vragen. We willen graag meer ouders uitnodigen om deel te nemen aan de werkgroep! Zijn er ouders die 3x per jaar willen meedenken op Proo-niveau? Dat kunnen bijvoorbeeld ouders zijn die al deelnemen in een werkgroep PR op schoolniveau. Op die manier kunnen plaatselijke ideeën ook meegenomen worden op Prooniveau. We willen graag deelnemers uit ons hele voorzieningsgebied mee laten denken. Dat geeft een breed scala aan zienswijzen. Doet u mee? Stuur een mailbericht aan en u wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende werkgroep. Amnesty International Maandag 7 april komt Janneke Damen van Amnesty international een gastles geven. Zij vertelt over het werk van Amnesty en over de oorlog. Ook bereiden wij samen het bezoek aan het monument in het Sweers de Laudaspark voor. Dit is het bevrijdingsmonument dat de Zuukerschool jaren, ik denk 18 jaar, geleden heeft geadopteerd. Groep 7/8 gaat daar dinsdag middag 15 april een krans en bloemen neerleggen. Ouders en geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Wij zoeken voor die middag nog ouders die mee willen fietsen. Voor vragen en aanmeldingen kunt u zich melden bij Evelien Stofbergen of juf Anneke. Lessen drama groep 7/8 Dit schooljaar wordt er op school extra aandacht besteed aan de discipline Drama door fantasietheater Kaleidoscoop. Alle groepen krijgen 2-3 lessen aangeboden, verspreid over het schooljaar. In februari/maart was het de beurt aan groep 7/8, en ze hebben nog één les te gaan vanwege uitstel van de laatste les.

2 2 Een impressie van de laatste les: Gefeliciteerd! Op 11 maart heeft juf Helma haar tweejarige opleiding basisbekwaam schoolleider afgerond met een mooie presentatie. Bij de diplomering werden er mooie woorden over haar gezegd door de beide cursusleiders. We feliciteren juf Helma natuurlijk van harte met het behalen van dit diploma. Het team heeft haar natuurlijk in de bloemetjes gezet. Thema avond Passend onderwijs Op woensdag 2 april organiseert Stichting Proo een thema avond rondom het onderwerp Passend onderwijs. Via de schoolmail heeft u hiervan al een uitnodiging ontvangen. Op de uitnodiging was de locatie nog onbekend. Dit wordt: Nieuwe Wisselseschool in Epe, Oude Wisselseweg 35, Epe. U bent van harte welkom. Er wordt om 20.00u gestart. De school is open vanaf 19.30u. Mijn album Zoals reeds vermeld in de vorige nieuwsbrief, plaatsen wij voortaan de foto s die gemaakt worden bij activiteiten op mijn album. Alle foto s die hierop komen, kunt u eenvoudig downloaden en vervolgens eventueel laten afdrukken. Mijn album vervangt de fotoalbums die u ooit gewend bent geweest op school, waar je de foto s kon bestellen. U kreeg onlangs meerdere mails hierover. Steeds ging het hierbij om een ander mapje met foto s. Als u die mail thuis verwijdert, kunt u dat mapje niet meer openen op mijn album. De volgorde zou als volgt moeten zijn: 1. U krijgt een melding dat er een nieuwe map is geplaatst op mijn album via uw mail; 2. U klikt hierop en krijgt toegang tot alle foto s in die map; 3. U drukt op foto s opslaan en zet de foto s op uw eigen computer (vervolgens kunt u ze bewaren en/of bestellen); 4. U verwijdert de mail. Bij elk nieuw geplaatste album heeft u 6 weken de tijd om bovenstaande te doen. Daarna worden de albums weer van mijn album verwijdert. Dit heeft te maken met het genoeg ruimte overhouden op deze site voor nieuwe foto s. Hopelijk zijn nu de onduidelijkheden weggenomen. Voor iedereen is dit een nieuw systeem. Het is even zoeken om de juiste weg hierin te vinden. Poetsdag in groep 3/4 Op donderdag 20 maart heeft groep 3/4 bezoek gehad van een echte tandarts. Vanuit de tandartspraktijk Vaadent uit Vaassen kwam er een tandarts samen met haar assistent om een poetsles te geven. Na een goede uitleg mochten de kinderen zelfs echt oefenen met een gekregen tandenborstel. Op de site kunt u foto's bekijken om te zien hoe leuk een leerzaam het voor de kinderen was.

3 3 Hiervan alvast een voorproefje: Juf Andrea Juf Andrea is inmiddels geopereerd. De operatie is naar tevredenheid verlopen en ze is daar nu van aan het herstellen. We hopen haar na de meivakantie weer terug te zien op school. Tot die tijd doet juf Linda Dieker de vervanging in groep 5/6. Groetjes van groep 3/4 KlasseLunch, groep 7/8 De kinderen uit groep 7/8 hadden donderdag 20 maart een KlasseLunch van Ik eet het beter. Dit is een initiatief van Albert Heijn dat kinderen actief aanzet tot een gezonde leefstijl. Onze leerlingen in groep 7/8 ervaren hierdoor met elkaar hoe lekker en leuk het is om gezond te eten en te bewegen. Dit programma komt tot stand in nauwe samenwerking met het Voedingscentrum. Week van de techniek In de week van 24 t/m 28 maart was het de week van de techniek. Ludo de Jongh, een gepensioneerde technicus, heeft twee techniekochtenden verzorgd in groep 5/6 en 7/8.

4 4 Groep 7/8 is deze week ook op bezoek geweest bij bedrijf Qolor Tech in Vaassen, op woensdag 26 maart. Hallo, Wij zijn Anouk Veldhuis (links) en Dorien Henny (rechts). We zijn allebei 15 jaar en zitten op de RSG- NOV Epe in de 3e klas van het vmbo kader. Dit jaar kregen wij de opdracht om stage te lopen voor 3 weken, om te kijken welke beroepen wij leuk vinen. Wij hebben voor deze school gekozen omdat het kleinschalig is en het een gezellige sfeer heeft. Anouk zal stage lopen bij groep 5/6 en Dorien bij groep 3/4. Nieuw gezicht in school Kort geleden hebben wij kennis gemaakt met Hans van Buren, sinds twee jaar inwoner van Zuuk. Hij is nu gepensioneerd, maar heeft altijd in het onderwijs gewerkt. Hij was gedurende zijn loopbaan leerkracht, RT-er, IB-er en directeur. Hij mist het onderwijs en wil graag iets voor onze school gaan betekenen. Een mooi aanbod waar we graag gebruik van gaan maken. We zijn nog met elkaar aan het uitzoeken op welk vlak dat zal zijn. U en de kinderen zullen hem zeker tegen gaan komen! Op 31 maart is er s avonds een afsluiting middels een presentatie op het RSG in Epe. Tijd: 18.00u 20.00u. Voorlichting ZAD, gr.7/8 Donderdag 10 april krijgt groep 7/8 bezoek van Johannes van de stichting ZAD. Dat staat voor zelfhulp alcohol en drugs. Hij geeft een gastles over drugs en de gevolgen daarvan. Stagiaires Grote rekendag Ieder jaar wordt de Grote Rekendag georganiseerd. Het is een dag voor alle basisscholen (groep 1 t/m 8) die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in je werkboek! Je eigen knikkerbaan ontwerpen, kansberekening met bonenroulette, de hoeken meten die je met je arm kunt maken De kinderen ontdekken spelenderwijs wat je allemaal met rekenen kunt. Het doel? Kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. En niet onbelangrijk: het maakt rekenen leuk! De Grote rekendag vindt plaats op woensdag 2 april 2014 en heeft als thema de klas in beeld. Cyberpesten Vrijdagmorgen 4 april komt Natascha Sydich van de bibliotheek om een interactieve mediawijsheidles cyberpesten te geven aan groep 7/8. In de periode van 07 t/m 17 april komen Dorien Henny en Anouk Veldhuis hun maatschappelijke stage lopen. Wij wensen hun een leuke tijd toe bij ons op school! Ze stellen zichzelf even voor:

5 5 Schoolfotograaf basisschool. Dit kennismakingstraject bestaat uit twee verschillende onderdelen: onderschools en naschools. De eerste kennismaking met de sport vindt plaats onder schooltijd en bestaat uit een kennismakingsles. Deze is gepland op donderdag 14 april. Hierbij staat het STAR concept centraal, wat staat voor 'Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect'. Dinsdagmorgen 8 april komt de schoolfotograaf R&M Foto weer op de Zuukerschool.( De fotograaf start bij 1 en 2 en hij gaat vervolgens door naar de hogere groepen. Er is een mogelijkheid om een gezinsfoto te maken met broer/tje zus/je die (nog) niet of niet meer op de Zuukerschool zitten. Het is de bedoeling dat de gezinsfoto s aan het eind van de ochtend vanaf 11:00 uur tot en met het begin van de middag zullen worden gemaakt. De achtergrond voor de individuele foto's is dit jaar een zwart-witverloop en voor de vrije pose een witte achtergrond. Hou dus rekening met de kleding keuze van uw kind! De prijs van een complete fotoserie (3 fotovellen) is 9,00. De Broer/Zus foto is gratis bij afname van minimaal 2 volledige individuele fotopakketten. Betaling geschiedt naar keuze middels een éénmalige machtiging of contant. U ontvangt daarover later nog aanvullende informatie. De foto s zullen voor de meivakantie klaar zijn. Op het prikbord in de gang hangen voorbeelden van foto s om zo nog extra ideeën op te doen. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn neem dan contact op met Carolien van den Brink tel: Namens de OR Carolien van den Brink Basketbalclinic,groep 7/8 Basketbalvereniging BASE en de buurtsportcoaches hebben de handen ineen geslagen. In week 16 en 17 organiseren ze een kennismakingstraject met de basketbalsport voor kinderen uit groep 7 en 8 van de De kennismakingsles vindt plaats tijdens de gymnastiekles van de school. De kennismakingsles zal worden gegeven door de trainer van de basketbalvereniging, Klaas Dijkstra, of door een buurtsportcoach. Na de kennismakingsles krijgen de kinderen een flyer mee waar het vervolgtraject (naschools) onder de aandacht wordt gebracht. Na de gymnastieklessen zal tijdens de Nationale Sportweek (week 17) een vervolg clinic basketbal worden aangeboden op woensdag 23 april van 12:00 13:00 in het Kulturhus in Oene en van 15:15 16:15 uur in de PWA hal in Epe. Deze clinic is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en wordt gegeven door een professionele basketballer van Pass&Play in samenwerking met basketbalvereniging BASE. Pasen En dan is het ook al weer bijna Pasen Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan leuke activiteiten in deze periode. Via de commissie Pasen krijgt u hierover nog de nodige informatie. Het volgende staat in ieder geval vast: - Paasstokken versieren in groep 1/2, samen met de kinderen van de peuterspeelzaal, zal plaatsvinden op donderdagochtend, 10 april; - We gaan Paasbakjes maken met alle kinderen (groep 1 t/m 8). Dit zal gebeuren op maandagmiddag, 14 april; - En dan sluiten we de dag voor de Meivakantie af met een middag vol Paasactiviteiten. Dat is op donderdag 17 april. Schoolvoetbal Op de volgende data zullen de kinderen van de Zuukerschool deelnemen aan het schoolvoetbal: 02 april: groep 7/8, jongens, bij SV Vaassen 09 april: groep 7/8, meisjes, bij vv Emst 16 april: groep 5/6, bij vv Oene 14 mei : groep 3/4, bij KCVO 28 mei : groep 1/2, bij SV Wissel

6 6 Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief ontvangt u op donderdag 17 april. Met vriendelijke groet, mede namens het team Helma Schmidt-Krijnen Bijlagen: - Agenda 31 maart Open avond RSG i.v.m. afsluiting week van de techniek 02 april Grote rekendag 02 april Thema avond Passend onderwijs 04 april Informatie over cyberpesten in gr. 7/8 07 april groep 7/8, Amnesty International 08 april schoolfotograaf 09 april MR vergadering 10 april Paasstokken versieren, groep 1/2, met peuterspeelzaal 10 april Stichting ZAD, voorlichting groep 7/8 11 april schriften mee ter inzage 14 april basketbalclinic, groep 7/8 (ochtend) 14 april Paasbakjes maken, groep 1-8 (middag) 15 april naar bevrijdingsmonument, groep 7/8 17 april Paasactiviteiten, groep 1-8 (middag) 18 apr.-05 mei Meivakantie

7 7

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers,

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers, Info oktober 2013 Beste ouders/ verzorgers, Deze week zijn de noodlokalen geplaatst. Deze worden voor dit schooljaar geplaatst. Komende week zullen wij ze in gebruik nemen. Komende week zullen we ook bekijken

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Kalender:

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De lat omhoog bij de vakken rekenen, lezen, begrijpend lezen en spelling. Voor uw

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015 Agenda 16 april 20 april Dinsdag 21 april 22 april 23 april Vrijdag 24 april 11 mei 13 mei 14 mei Vrijdag 15 mei 18 mei Dinsdag 19 mei 20 mei 20 mei 21 mei 25 mei Portfolio mee naar huis Alle groepen 1

Nadere informatie

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt.

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. Nieuwsbrief 1 6 februari 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

1 Tevredenheidspeilingen

1 Tevredenheidspeilingen Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 8. Ik wens u veel leesplezier. Inhoud 1 Tevredenheidspeilingen 2 De regel van de week 3 De brede school 4 Disco

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB de Morgenster

Nieuwsbrief PCB de Morgenster Nieuwsbrief PCB de Morgenster De school waar ieder kind mag stralen! Kruizemunthof 10, 7641 EX, Wierden ~ Telefoon: 0546-573739 Mail: info@demorgensterwierden.nl ~ Website: www.demorgensterwierden.nl Beste

Nadere informatie

4e jaargang Nr. 1. Voor in de agenda. 27 augustus 2015. Beste ouders,

4e jaargang Nr. 1. Voor in de agenda. 27 augustus 2015. Beste ouders, 4e jaargang Nr. 1 27 augustus 2015 Beste ouders, Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Met ingang van deze jaargang worden de nieuwsbrieven ook via de website aangeboden, onder de tab

Nadere informatie

8 juni 2015. Beste ouders en verzorgers,

8 juni 2015. Beste ouders en verzorgers, 8 juni 2015 14 Beste ouders en verzorgers, Vertrek In dit Schoolnieuws wil ik maar meteen met de deur in huisvallen met het volgende bericht: Afgelopen week heb ik het bestuur gevraagd mij ontslag te verlenen,

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 19 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Groepsvering schooljaar. 2008-2009. De groepsverdeli. voor het nieuwe. rond. De namenlijsten. van de kinderen. komen in een.

Groepsvering schooljaar. 2008-2009. De groepsverdeli. voor het nieuwe. rond. De namenlijsten. van de kinderen. komen in een. Info 8 Groepsvering schooljaar Een liedje uit onze methode Trefwoord: 2008-2009. De Pasen, het leven krijgt groepsverdeli weer kleur. Van donker naar ng licht, voor het van zwart naar heel nieuwe veel

Nadere informatie

Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2012 2013 Inhoud: 11 november 2012 Pagina 1: Digitale oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 15-01-2015

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 15-01-2015 NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 15-01-2015 OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) info@obsbrinkschoolharen.nl * (I) www.obsbrinkschool-linde.nl Vr. 16 januari A

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers DE OUDER CENTRAAL! Dagelijks staat uw zoon of dochter centraal binnen ons werk. Wij zetten ons in voor vorming, onderwijs en behandeling om daarmee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 februari 2012 Bestemd voor de ouders van de leerlingen van Veurs Voorburg.

Nieuwsbrief 23 februari 2012 Bestemd voor de ouders van de leerlingen van Veurs Voorburg. Nieuwsbrief 23 februari 2012 Bestemd voor de ouders van de leerlingen van Veurs Voorburg. Missie: We zijn een veilige school waar je door middel van goed onderwijs met elkaar leert om verder te komen.

Nadere informatie

Nieuws van de Ouderraad. februari 2015. Agenda:

Nieuws van de Ouderraad. februari 2015. Agenda: februari 2015 Agenda: Ma 9 feb MR vergadering Di 10 feb Info avond VSO kamp start 19.30 uur Vr 13 feb In de ochtend vieren we carnaval met de hele school, s middags zijn alle leerlingen vrij. Ma 16 t/m

Nadere informatie

2013/2014 - nr. 6 4 maart 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.

2013/2014 - nr. 6 4 maart 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis. 2013/2014 - nr. 6 4 maart 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Wisseling Met ingang van de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers Kanjerskrant Centraal bureau Stationsstraat 25 Postbus 312 8160 AH Epe T 0578 676767 E info@koppelepe.nl www.koppelepe.nl Februari 2015 Kindercentrum Kanjers St. Crusiusweg 14 8161 HG Epe T 0578 676080

Nadere informatie

Open dag Woensdag 1 april. De Zaaier,Teuge ! I N EN OM DE SCHOOL. Nieuwsbrief 23 20-03-2015. 09:00 uur tot 12:00 uur. Ouderbijdrage 2014-2015

Open dag Woensdag 1 april. De Zaaier,Teuge ! I N EN OM DE SCHOOL. Nieuwsbrief 23 20-03-2015. 09:00 uur tot 12:00 uur. Ouderbijdrage 2014-2015 BINK0050 Open Dag de Zaaier A0 3.indd 1 05-03-15 23:06 Nieuwsbrief 23 20-03-2015 Geslaagde ouderavond toekomst De Zaaier Afgelopen dinsdagavond was er een belangrijke ouderavond op onze school. Op deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-04-2015. Van de directie. Inhoud Bericht van de OR. Avond4daagse. Sportweek. Koningsspelen. Christelijke Basisschool Het Talent

Nieuwsbrief 09-04-2015. Van de directie. Inhoud Bericht van de OR. Avond4daagse. Sportweek. Koningsspelen. Christelijke Basisschool Het Talent Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, Pasen galmt nog na: De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja! We kijken met veel plezier terug naar de paasvieringen

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 15, 24 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 15, 24 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 15, 24 april 2015 Kalender: 27 apr t/m 8 mei meivakantie 27 april Koningsdag, zie programma in de bijlage 29 april Schoolvoetbaltoernooi 5 mei Bevrijdingsdag, zie programma

Nadere informatie