Monitoring Solutions for Dry and Refrigerated Containers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Monitoring Solutions for Dry and Refrigerated Containers"

Transcriptie

1 Monitoring Solutions for Dry and Refrigerated Containers TETIS In Greek mythology, ruler of the

2 Monitoring Solution voor het waarborgen van een veilige Container levering van Start tot Bestemming De Tetis R is een geavanceerde container tracking systeem, voor het monitoren en volgen van droge en reefer containers, vanaf het moment dat de container wordt verzegeld totdat de container wordt geopend op de eindbestemming. Real Time informatie over de locatie, status en temperatuur van containers wordt verzonden per of SMS. Tetis R is ook speciaal voor gekoelde lading en heeft meerdere geïntegreerde sensors, waaronder een zeer gevoelige tempratuur sensor die uiterst nauwkeurig is tot ± 0,2 C. Het systeem verzamelt en registreert de temperatuur - vochtigheid en licht op elk gewenst moment (bijvoorbeeld een keer per dag, elk half uur of elke 10 minuten) Deze gegevens worden opgeslagen en gelijktijdig real time verzonden. Door de mogelijkheid om de lading status te monitoren en volgen van droge en reefers containers, word het risico van schade en diefstal van de lading aanzienlijk verminderd. Bovendien, als een onverwachte of belangrijke gebeurtenis plaatsvindt of een situatie die afwijkt van een vooraf gedefinieerde instellingen, verzend het systeem een alert zodat alle personen die rechtstreeks betrokken of geïnteresseerd zijn in de lading op de hoogte zijn van de gebeurtenis. Men kan kiezen om alerts, te ontvangen per sms, of beide. Met deze functie kunnen alle betrokken partijen problemen identificeren en eventuele problemen direct oplossen die van invloed kunnen zijn op de supply chain. Opgeslagen historie van sensors, condities en alerts van gebeurtenissen kunnen helpen om eventuele incidenten tijdens de reis te verklaren, terwijl het u mogelijk maakt om 24/7 real time mee te kijken via de Online Web Aplicatie of de ios & Android App Informatie Beschikbaar: Positie van de container wordt door de GPS-functie; afgebeeld als container op de kaart, een adres of te coördinaten. Deur open/gesloten. Batterij niveau. Licht in de container; kan aangeven dat een container deur is open gelaten of impliceren dat er een poging tot inbraak is. Temperatuur; vooral belangrijk voor temperatuurgevoelige zendingen. Vochtigheid; vooral belangrijk voor luchtvochtigheid gevoelige zendingen. Impact; om te waarschuwen voor mogelijke gebeurtenissen zoals ongeluk of stoot op de container, ook tijdens het laden en lossen.

3 Belangrijke eigenschappen: De Tetis functioneert op een batterij. Snelle en eenvoudige installatie door bevestiging met een magneet aan het kozijn van de container. Een flexibel systeem dat volledig kan worden geconfigureerd naar de behoefte van de klant met betrekking tot informatie, tijden en belangrijke gebeurtenissen in real time: - Voorbeelden van real time waarschuwingen zijn onder andere: deur open/dicht - luchtvochtigheid hoog/laag - temperatuur hoog/laag - licht aan uit - batterij niveau - locatie status en een combinatie hiervan. - Het systeem kan ook worden geconfigureerd om automatisch te verzenden en audit trail, die een volledige geschiedenis van alle opgeslagen evenementen waaronder afwijkingen van route of kies voor specifieke informatie op specifieke locaties / tijdstippen, in aanvulling op het ontvangen van alerts in real time. De audit trail functie maakt het mogelijk om het gehele traject op een kaart te volgen en is voorzien van een gedetailleerd rapport van alle historie. Gegevens verwijzingen is mede mogelijk gemaakt, zodat men gemakkelijk kan schakelen tussen de informatie op de kaart en rapport indien nodig. Geo-fencing geeft meldingen wanneer een container een locatie heeft betreden of verlaten. De ingebouwde acceleratiemeter houdt u op de hoogte van veranderingen in de beweging of gebeurtenissen van impact. Wanneer het toestel geen bereik heeft worden alle locatie en de sensor informatie opgeslagen in het geheugen en later verzonden zodra de unit weer dekking heeft. Optie om informatie te verzenden naar alleen geautoriseerde personen. Een web-based systeem met een eenvoudige en gemakkelijke installatie proces. Wereldwijd systeem. Het Tetis R-systeem verschaft en biedt real time informatie voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de levering van een zending, zoals: logistiek personeel, supply chain managers, sales, veiligheid, verzekeringen, financiën, leveranciers, klanten, rederijen en de douane. Het maakt het mogelijk alle betrokkenen te informeren om ervoor te zorgen dat er aan de verplichtingen van de zending wordt voldaan, of in tijden van nood direct actie te ondernemen en dit op een ordelijke manier te coördineren. De kenmerken en functies ter beschikking gesteld door de Tetis R bieden toegang tot informatie die betrouwbaar, nauwkeurig is en wordt geleverd in real time. Waardoor monitoren en bewaken van een breed scala gebeurtenissen en situaties mogelijk is. Uiteindelijk geeft zijn prestatie volledige controle over droge en reefer containers wereldwijd.

4 Toepassing Tetis R's unieke mogelijkheden kunt u snel en vol vertrouwen reageren op onvoorziene situaties; vertragingen of beschadiging van zendingen voorkomen, die kunnen leiden tot verlies van goederen en uiteindelijk verlies van geld. Hier zijn slechts een paar voorbeelden van de vele unieke toepassingen: High Risk/Value Cargo Dit zijn producten die een hoger niveau van security verlangen: High value items, zoals computer apparatuur, edel metalen en elektronische apparatuur. Items die diefstal gevoelig zijn door hun fysieke eigenschappen; omdat ze klein, licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren zijn, zoals: parfum, sigaretten en smartphones. Security gerelateerde lading zoals: vuurwapens of vertrouwelijk materiaal. Temperature Sensitive and Special Handling cargo Dit zijn producten die toezicht en de handhaving vereisen van bijzondere omstandigheden. Bederfelijke lading zoals gekoeld fruit en groenten of bevroren vlees en vis, allemaal een reefer vereisen met de grootst mogelijke betrouwbaarheid van het systeem om bederf te voorkomen. Gezondheidszorg en Chemische voorraad, zoals: medische spuiten of gevaarlijke stoffen deze vereisen allemaal een speciale behandeling en garantie van een veilige levering. Tijd gevoelige Cargo Dit zijn zendingen waarbij de datum van de levering van belang is deze kunnen bestaan uit de beurs apparatuur, producten voor een beperkte tijd (verkoop) of seizoen gerelateerde items. Verboden items Dit zijn zendingen die als onveilig worden beschouwd of items die zijn verbannen van het invoeren in het land, voorbeelden zijn drugs- en mensenhandel. Tetis R kan ook nuttig zijn om te voorkomen dat de "douane wordt omzeilt. Security De Tetis R kan dienen als elektronische verzegeling en ervoor zorgen dat uw container en lading veilig / beveiligd aankomen op plaats van bestemming. Tetis R leent zich op unieke wijze voor al deze toepassingen, omdat het u in staat stelt om te observeren en uw goederen op afstand te bereiken. Hiermee kunt u een goed begrip krijgen van wat er gebeurt met uw lading - als en wanneer het gebeurt in real time en om problemen als dat nodig is te overwinnen, zodat de meest betrouwbare en efficiënte levering vanaf start tot aan bestemming wordt mogelijk gemaakt.

5 Voordelen Maximale Controle over een breed scala van mogelijke gebeurtenissen en situaties door de ingebouwde sensoren. Systeem stabiliteit en continuïteit geeft de unieke mogelijkheid om op afstand te waken over uw lading 24/7. U kunt beheren voorbereiden op onvoorspelbare interrupties in de supply chain. Door in staat te zijn om verdere vertragingen of schade te voorkomen, kunt u een mogelijk verlies van goederen en uiteindelijk verlies van geld voorkomen. Concurrentie voordeel klantenservice; met real time technologie en informatie binnen handbereik ten allen tijde, zorgt voor een extra service en houdt uw klanten tevreden. U kunt vertrouwen op de ingebouwde sensors U zal altijd worden gewaarschuwd voor alle belangrijke gebeurtenissen of ongebruikelijke situaties in real time. Het systeem wordt automatisch geactiveerd, zodat u snel en vol vertrouwen kunt reageren en obstakels van de container tijdens de reis kan overwinnen. U behoud stabiliteit door de OTA techniek is het mogelijk om op afstand de unit te upgraden met nieuwe functies en instellingen ook de bestaande firmware van de Tetis. U geniet van een gebruiksvriendelijk systeem vanwege de alles-in-een oplossing en de snelle en eenvoudige installatie. Kunt u in slechts een paar eenvoudige stappen de waarschuwingen, rapporten en bestemmingen inzien via het Online systeem. Gelijktijdig gegevens verzamelen met betrekking tot diverse aspecten van de positie en de conditie van uw ladingen en containers in real time. De Tetis is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: Tetis R Voor droge en gekoelde containers Tetis Alleen voor droge containers Tetis Hybrid voor de droge en gekoelde containers Tetis Hybrid volgt de status van droge en reefer containers vanaf het moment dat ze worden afgesloten totdat ze op hun eindbestemming worden geopend. Door de combinatie van satelliet en mobiele connectiviteit, staat de Tetis Hybrid altijd op de uitkijk, ook in afgelegen gebieden of ver weg op zee. Realtime tracking informatie wordt gepresenteerd op basis van voorkeuren van de gebruiker en kan worden verzonden als en / of sms.

6 Specificaties Supply Voltage 3.7V Temperature Operational Storage -20 C to +60 C -40 C to +85 C Operating Humidity Up to 90% Measurement Cellular Communication Location GSM/GPRS - default Optional Modems Antenna type Data channels Protocol Type Time to First Fix (TTFF) Positioning Accuracy 40 x 25 x 4 cm (15.7 x 9.8 x 1.6 inch) Quad Band (850, 900, 1800, 1900) UMTS/HSPA+, CDMA/1xRTT/EV-DO, LTE Built-in (concealed) SMS & TCP/IP Propriety encrypted GPS, GLONASS (optional) 2 sec (hot start) 10m CEP (50%) Velocity: 0.2m/s (50%) Built in (concealed) Antenna type CPU Capacity Static RAM 128 Kb Nonvolatile 34 Kb memory Flash 2048 Kb Memory Sensors Temperature Range -45 C to +125 C Accuracy ± 0.2 C Relative Humidity Range 0% to 100% Accuracy ± 1.8 % Accelerometer Scale ± 8g Accuracy ± 2.5% Light Resolution LUX Sensitivity 0-104,448 LUX (Sunlight) Inputs Push-button 1 Door Switch 1 Battery Pack Type Li-Ion Capacity 5200 mah Power Consumption Sleep/Idle 0.05mAh GPS only 75 mah GPRS 100mAh only 165 mah GPS and GPRS Access Port TYPE TTL

7 Key Features Management Programmeerbare Evenementen: Evenementen kunnen worden gedefinieerd voor zowel verzenden als handelen op complexe gebeurtenissen. Zo wordt u gewaarschuwd als de container wordt opengebroken zelfs wanneer de deur wordt omzeilt. Perimeter gebaseerd waarschuwingen: Geo-fencing waarschuwt wanneer een container aankomt / verlaat van een bepaald gebied op een bepaald tijdstip. Waarden Monitoring: Bewaking van analoge ingangen om te waarschuwen wanneer de temperatuur, vochtigheid of licht grenzen worden overschreden. Kilometerstand Transmissies: Periodieke kilometers transmissies voor de benodigde onderhoud van de container. Geautomatiseerde Tracking: Automatische support om de container te volgen op een bepaald tijdstip, zonder extra opdrachten te verzenden. Container Protection Ongeluk en stoot: de ingebouwde acceleratiemeter functioneert zowel als ongeluk en stoot detector. Deur bewaking: detecteert en waarschuwt over het openen / sluiten van de deur van de container. Communicatie Cellular Connectiviteit: Support voor GSM-netwerken (GPRS of optionele 3G), terwijl het gebruik maakt van zowel het SMS-kanaal als het datakanaal. Ondersteunde frequentiebanden zijn 850/900/1800/1900 MHz. Optionele ondersteuning voor CDMA en HSDPA-netwerken. TCP Connectiviteit: Support voor GPRS / 1x TCP / IPnetwerken een van beide verblijft ten allen tijdeonline, of komen online als de verzending wordt gestart. DNS Support: verbinding met een server doormiddel van een hostnaam. Backup Server: Backup support ingeval de belangrijkste server offline is gegaan. Encryptie: encryptie om maximale veiligheid tussen de unit en het centrum te bieden. Compact Protocol: Minder dan 70 bytes per bericht maakt zeer kleine bandbreedtegebruik mogelijk en bespaart op kosten en communicatie. Over-The-Air commandos Firmware Upgrade: Over-the-air firmware upgrades om nieuwe functies op reeds geïnstalleerde units te installeren. Tracking: Optie om op afstand periodieke transmissies in te stellen van het toestel in intervallen van 10 seconden tot 5 dagen. Diversen Interne Logging: Wanneer een transmissie verzending mislukt, wordt het hele bericht opgeslagen in het geheugen voor latere verzending volledige berichten met inbegrip van statussen kunnen op deze manier worden opgeslagen. Volledig gecertificeerd: Volledig gecertificeerd en voldoet aan de hoogste normen van de industrie. Locatie GPS Receiver: Ingebouwde GPS-ontvanger bevestigd in de unit, waardoor real time tracking en on-boardlocation-based analyse mogelijk wordt. Laatste Locatie: Laatste positie van de container wordt opgeslagen, in geval van geen GPS-dekking.

8 Casual Armor Is een bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde geautomatiseerde real-time tracking systemen voor het volgen en monitoren van voertuigen, containers, goederen en mensen. Alle systemen worden gekenmerkt door sterke stabiliteit en continue prestaties, wereldwijd. We zijn gespecialiseerd in het distribueren, verkopen, verhuren en leasen van zowel hardware als software systemen. Met een eigen Alarmcentrale die 24/7 operationeel is en voldoet aan alle wettelijke eisen. De systemen zijn ontworpen om voor alle scenario s op het gebied van tracking, monitoring en security een oplossing te bieden, zoals voor logistiek management, monitoren van wagenparken, treinwagons, exclusieve voertuigen, alle uitvoeringen van land en zee containers, eigendommen, bezittingen, evenals voor mensen en dieren. Onze systemen worden op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de klant. Alerts worden Real Time verstuurd via: SMS en . Gebeurtenissen kunnen real-time worden gevolgd en ge monitort vanaf elke plek op de wereld via onze ios en Android App en op ons web-based platform, uitgevoerd in 35 talen. Al onze producten beschikken over het: E 24 Certificaat, Safety Certificaat, EMC Test Certificaat. Tuv-Rheinland Certificaat en nog meer. Kingsfordweg GR Amsterdam info@casualarmor.com 24/ 7 Support

real-time fleet management and security

real-time fleet management and security real-time fleet management and security Helios The Ruler of the sun, believed to be the - All-Seeing Meest geavanceerde unit voor real-time fleet management en security applications. Julias Caesar zei

Nadere informatie

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT MTracer SPT10 korte handleiding Versie 0.1 RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT T:010-497 11 12 Stealth verkoop T:010-497 11 10 Stealth

Nadere informatie

toepassingen kenmerken Introductie ( E.e.a. is vertaald middels Google Translate )

toepassingen kenmerken Introductie ( E.e.a. is vertaald middels Google Translate ) Introductie ( E.e.a. is vertaald middels Google Translate ) Deze gps tracker type 1 is de nieuwste tracker op de markt, kan nauwkeurig lokaliseren en worden gebruikt voor het beschermen van kinderen/ouderen/gehandicapten/voertuigen,

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Wie zijn Wat doen

Bedrijfsprofiel. Wie zijn Wat doen Bedrijfsprofiel Wie zijn we? Wat doen we? Over ons GPS.SR is opgericht door CPL Contractors en DesignIT. CPL Contractors, met heel veel ervaring op het gebied van logistiek/ transport en DesignIT met jarenlange

Nadere informatie

Activiteiten Tracking Sensor

Activiteiten Tracking Sensor Activiteiten Tracking Sensor ADS1301 Handleiding V1.0 2017 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Activity Tracking Sensor

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen Emeris Log oplossing Met de Emeris Log-oplossing kunt u de consumptie van een watermeter 24 uur per dag controleren. Het is eenvoudig te installeren en voorkomt dure IT-projecten. Het concept bestaat uit

Nadere informatie

Monitor/Deur-raam sensor. Handleiding

Monitor/Deur-raam sensor. Handleiding Monitor/Deur-raam sensor Handleiding 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 3 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 4 Hoofdstuk 3. Sensor Setup... 5 3.1 Zet het apparaat aan...

Nadere informatie

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS GROUNDWATER IS OUR BUSINESS Diver-NETZ BEHEER UW DATA IN 3 STAPPEN Diver-NETZ is een compleet draadloos systeem voor het effectief en efficiënt beheren van grond- en oppervlaktewatermeetnetten. Diver-NETZ

Nadere informatie

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy Betrouwbaar Eenvoud Overzichtelijk Privacy Wilt u voor uw bedrijf: Efficiëntere inzet van uw medewerkers? Besparen op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten? 24/7 beveiligde toegang tot de posities

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding My GPS Tracking Portal

Handleiding My GPS Tracking Portal Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Handleiding My GPS Tracking Portal 2.1 Actuele locatie bekijken & uitleg interface 1. log in via http://portal.mygpstracker.nl 1. U komt in de online

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

GPS Nano TRACKER. Use Case Bike. [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1

GPS Nano TRACKER. Use Case Bike. [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1 GPS Nano TRACKER Use Case Bike [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1 Table of contents 1. Hoe de tracker te gebruiken?... 2 1.1 Step 1: Laad de tracker op en schakel hem aan... 2 1.2 Step

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) Telefoon: 088 773 0 773 Email: Support@adoptiq.com Website: www.adoptiq.com Adres: Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam KvK nr: 61820725 BTW nr: NL.854503183.B01 IBAN

Nadere informatie

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Betaalbaar Gebruiksvriendelijk Transparant in kosten Zonder abonnementskosten Met Europese dekking TrackJack Europe TrackJack

Nadere informatie

DATALOGGERS. Technolog Cello 3-kanaals CELLO - 3-KANAALS SMS/GPRS DRUK EN FLOW DATALOGGER

DATALOGGERS. Technolog Cello 3-kanaals CELLO - 3-KANAALS SMS/GPRS DRUK EN FLOW DATALOGGER TECHNOLOG CELLO 3-KANAALS CELLO - 3-KANAALS SMS/GPRS DRUK EN FLOW DATALOGGER Volledig geïntegreerde GSM/SMS/GPRS datalogger Ondersteunt gemiddelde en statistische registratie Optionele drukingang Twee

Nadere informatie

Handleiding universele GPS tracker

Handleiding universele GPS tracker Handleiding universele GPS tracker SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. De pincode kunt u uitzetten met behulp van een

Nadere informatie

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor homes Zorg Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. C12014 In de doos: 1x Security Shuttle [lf lx Power Adapter.J I lx Ethernet Kabel tnj lx USB SD Kaart Stick tl 1x Twist HD Camera i lx Power Adapter

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie

Handleiding controle Portal

Handleiding controle Portal Met Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Handleiding controle Portal 2.1 Actuele locatie bekijken & uitleg interface 1. log in via http://portal.sociale-controle.nl/ 1. U komt in de online controle

Nadere informatie

Optinet-MX-V2. Ethernet IO-modules. Opticom Engineering B.V.

Optinet-MX-V2. Ethernet IO-modules. Opticom Engineering B.V. Optinet-MX-V2 Ethernet IO-modules Opticom Engineering B.V. INSTALLATIE - 2 - januari 2012 TOEPASSING De Optinet-V2 kan worden uitgebreid met externe ethernet IO-modules. Deze modules kunnen worden aangesloten

Nadere informatie

Verificatie Acceptatie Distributie Recycling. Security. Hygiëne. Vereenvoudigde administratie. Waarom Cash Management? Front-end oplossingen

Verificatie Acceptatie Distributie Recycling. Security. Hygiëne. Vereenvoudigde administratie. Waarom Cash Management? Front-end oplossingen Waarom Cash Management? Front-end oplossingen Verificatie Acceptatie Distributie Recycling Meertalige support Back-end oplossingen Hygiëne Security Vereenvoudigde administratie 3e partij integratie & SDKs

Nadere informatie

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand mypowerrouter.com beheren en monitoren op afstand the PowerRouter you re in charge mypowerrouter.com De PowerRouter webportal monitort en beheert alle PowerRouter systemen die zijn verbonden met het internet.

Nadere informatie

home8 Beveiliging Starter Kit

home8 Beveiliging Starter Kit home8 Beveiliging Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. H12015 In de doos: 1x Security Shuttle [lf 1x Power Adapter JI 1x Ethernet Kabel I 1x USB SD kaart Stick 1x Mini Cube HD Camera Ill 1x Power

Nadere informatie

Foto en Specificaties

Foto en Specificaties Foto en Specificaties 5,3 inch TFT IPS with qhd resolution (960 x 540) - Android OS, v4.1 (Jelly Bean) - Intern geheugen: 16GB storage, 1 GB RAM - CPU: Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 Processor - Chipset:

Nadere informatie

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Pagina 1 Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Hub OS Malevich is een nieuwe stap in de historie van Ajax Systems. Dit volledig verbeterde operating system is nog betrouwbaarder en klaar voor

Nadere informatie

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax OpenText RightFax Intuitive Business Intelligence Whitepaper BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax Beschrijving van de oplossing, functionaliteit & implementatie Inhoud 1 Introductie 2 Kenmerken

Nadere informatie

Brandstof Alarm Systeem Voor Stationaire Tanks

Brandstof Alarm Systeem Voor Stationaire Tanks Brandstof Alarm Systeem Voor Stationaire Tanks 1. Dienstbeschrijving Het Mobifox Brandstof-, Registratie en Alarmsysteem voor stationaire bovengrondse tanks is een doeltreffende manier om brandstofgebruik

Nadere informatie

Deur + Raam Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. DWM1301

Deur + Raam Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. DWM1301 Deur + Raam Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. DWM1301 In de doos: 1x Deur + Raam Sensor 2x Dubbel-zijdige tapes 1x Batterij (CR123A) Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8 systemen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Omdat u moet kunnen vertrouwen op uw backup... BACKUPAGENT, DE VOORDELEN OP EEN RIJ - Veilige backups zonder omkijken, alle bedrijfskritische

Nadere informatie

ActiviteitenTracking Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. ADS1301

ActiviteitenTracking Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. ADS1301 ActiviteitenTracking Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. ADS1301 In de doos: 1x Activiteiten Tracking Sensor Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8 systemen. Nederlands Stap 1: Apparaat

Nadere informatie

DATALOGGERS. Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER

DATALOGGERS. Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER TECHNOLOG - CELLO 8-KANAALS Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER Volledig geïntegreerde SMS/GPRS datalogger Elk kanaal kan onafhankelijk geselecteerd worden voor digitale of

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 3.0

Nederlandse handleiding Follow 3.0 Met de Follow 3.0 raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 3.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Handleiding deur / raam contacten

Handleiding deur / raam contacten Handleiding deur / raam contacten Inhoudsopgave. 3 Installatie / Aanmelden 4 Batterij vervangen 5 Specificaties Installatie / Aanmelden. INSTALLATIE/ INSTALLATIE/ AAMELDEN AAMELDEN A. Aanmelden: 1. Open

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING.

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING. UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING LNR Globalcom profileert zich graag als uw leverancier van meetapparatuur,

Nadere informatie

Automatische Medicatie Dispenser Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WMD1201

Automatische Medicatie Dispenser Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WMD1201 Automatische Medicatie Dispenser Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WMD1201 In de doos: 1x Automatische Medicatie Dispenser 6x Doseringssjablonen 1x Sleutel 4x AA Batterijen Alle Home8 uitbreidingen

Nadere informatie

Brand + Koolmonoxide Sensor Uitbreidingen Quickstart Guide Model No. SNH1300

Brand + Koolmonoxide Sensor Uitbreidingen Quickstart Guide Model No. SNH1300 Brand + Koolmonoxide Sensor Uitbreidingen Quickstart Guide Model No. SNH1300 In de doos: 1x Brand + Koolmonoxide Sensor 2x Dubbelzijdige apes 1x Batterij (CR123A) Montage Accessoires Alle Home8 uitbreidingen

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Mobiele betaalterminal iwl250

Mobiele betaalterminal iwl250 Mobiele betaalterminal iwl250 De mobiele betaalterminal voor optimaal gebruik Rekent af met gedoe! Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen, voor koop en huur en van vaste betaalsystemen

Nadere informatie

Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer

Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer Een grote uitdaging voor bedrijven en organisaties Wij benaderen sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer anders.. Modern beheer van uw bedrijfsmiddelen betekent dat u volledige

Nadere informatie

SIM kaart installatie

SIM kaart installatie SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM kaarten (vaak pincode

Nadere informatie

Personal Positioning Alarm PPA - Basic. Gebruikshandleiding. Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company

Personal Positioning Alarm PPA - Basic. Gebruikshandleiding. Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Personal Positioning Alarm PPA - Basic Gebruikshandleiding Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Algemeen De PPA-Basic (of Personal Positioning Alarm

Nadere informatie

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee D-Link breidt mydlink Home Automation uit met Hub en nieuwe WiFi en Z-Wave apparatuur Je huis is veiliger dan ooit 10 JUNI 2015 SAMENVATTING D-Link breidt het assortiment Home Domotica oplossingen uit

Nadere informatie

www.kno-tech.com AlarmLocator

www.kno-tech.com AlarmLocator KnoTech biedt innovatieve oplossingen in productbeveiliging en RFID technologie voor: Detailhandel Industrie Bibliotheken/Mediatheken Periferie Logistiek AlarmLocator RFID antidiefstal systeem voor materialen,

Nadere informatie

LogTag Recorders. Praxas B.V. www.praxas.com info@praxas.com +31 (0)76 5040 268 7

LogTag Recorders. Praxas B.V. www.praxas.com info@praxas.com +31 (0)76 5040 268 7 7 staat voor levering van hoge prestaties, hoge kwaliteit en scherpgeprijsde elektronische recorders. is ontworpen om aan de wereldwijde vraag naar hoog presterende recorders te voldoen. Het combineren

Nadere informatie

POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter

POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter Straatkast POP locatie Datacenter Het beheer van uw telecomruimten neemt veel tijd in beslag en is een kostbaar proces. U heeft immers 24/7 personeel nodig dat alle processen nauwkeurig in de gaten houdt.

Nadere informatie

FAMILIE EN VEILIGHEID De persoonlijke hand

FAMILIE EN VEILIGHEID De persoonlijke hand FAMILIE EN VEILIGHEID De persoonlijke hand BTS-MYPT Volgt mensen en eigendommen in real-time 1300 mah batterij Gemakkelijk in gebruik Ideaal voor de motor, fiets en wandelreizen Kinderen en ouderen monitoren

Nadere informatie

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem.

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. Security Solutions End-to-end security Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. www.nedapsecurity.com security common practice IT best practices toegepast op fysieke beveiliging Bedrijven

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

ROYAL DIRKZWAGER. Royal Dirkzwager The Maritime Information and Service Provider - www.dirkzwager.com - Royal Dirkzwager The Maritime

ROYAL DIRKZWAGER. Royal Dirkzwager The Maritime Information and Service Provider - www.dirkzwager.com - Royal Dirkzwager The Maritime ROYAL DIRKZWAGER Software AG Partnerdag 2015 Ton de Jong Business Unit Manager ICT Onderwerpen Wat is en doet Royal Dirkzwager Business case: van AIS data naar informatie Waarom Apama? Van Lijnen op Zee

Nadere informatie

LINKS. 2. EasyTRX² verbeteringen 2012. NIEUW in 2012

LINKS. 2. EasyTRX² verbeteringen 2012. NIEUW in 2012 Holland Marine Hardware Nieuwsbrief maart 2012 1.Introductie nieuwe producten Tijdens de Hiswa Amsterdam introduceren wij een aantal nieuwe producten. Het betreft AIS ontvangers en transponders met WIFI.

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding 14112012 TrackJack OTM 2.0 (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken

Nadere informatie

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl Hardware installatie: Open de unit m.b.v. een kleine schroevendraaier: Plaats een SIM-kaart in de unit: Zorg ervoor dat de DIL-schakelaars in de stand: 1: OFF 2: OFF 3: OFF 4: ON Staan Sluit voorzichtig

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016 Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de My GPS Tracker 3.0 moet

Nadere informatie

Infrarood Beweging Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. PIR1301

Infrarood Beweging Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. PIR1301 Infrarood Beweging Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. PIR1301 In de doos: 1x Infrarood Beweging Sensor 1x Dubbelzijdige Tape 1x Batterij (CR123A) Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8

Nadere informatie

Afstandsbediening Uitbreiding Quickstart Guide Model No. RMC1301

Afstandsbediening Uitbreiding Quickstart Guide Model No. RMC1301 Afstandsbediening Uitbreiding Quickstart Guide Model No. RMC1301 In de doos: 1x Afstandsbediening Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8 systemen. Nederlands Stap 1: Apparaat en accessoires gereedmaken

Nadere informatie

Real-time betrouwbaarheid. Een geïntegreerd detectie-, vangst- en waarschuwingssysteem voor muizen met real-time rapportage

Real-time betrouwbaarheid. Een geïntegreerd detectie-, vangst- en waarschuwingssysteem voor muizen met real-time rapportage Real-time betrouwbaarheid Een geïntegreerd detectie-, vangst- en waarschuwingssysteem voor muizen met real-time rapportage De kern van uw bedrijf beschermd Ongedierte Plaagdieren kan kunnen uw organisatie

Nadere informatie

Water Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WLS1300

Water Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WLS1300 Water Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WLS1300 In de doos: 1x Water Sensor 2x Dubbelzijdige Tapes 1x Batterij (CR123A) Montage Accessoires Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8

Nadere informatie

Plug and play Drive roller Solutions

Plug and play Drive roller Solutions Plug and play Drive roller Solutions Betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie zijn onze drijfveren NDW We ll keep you rolling 3 In 2015 is NDW begonnen met het ontwikkelen van driverolleroplossingen

Nadere informatie

VERGELIJKING RITREGISTRATIESYSTEMEN WERKGEVERS

VERGELIJKING RITREGISTRATIESYSTEMEN WERKGEVERS VERGELIJKING RITREGISTRATIESYSTEMEN WERKGEVERS Algemeen LEVERANCIERS Aps Decos Transscope Hoofddoelgroep / Overheid / Overheid Travel Groot Berijders / Business / MKB / Groot Berijder/ / Overheid Berijders/

Nadere informatie

LMX800. Open telecontrol onderstation. smart telecontrol

LMX800. Open telecontrol onderstation. smart telecontrol LMX800 Open telecontrol onderstation smart telecontrol Features Open en modulair concept voor universele toepassing Telecontrol functionaliteit standaard ingebouwd Directe aansluiting voor TCP/IP (tele)communicatie

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 2.0

Nederlandse handleiding Follow 2.0 Met Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 2.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

homes nr 1x Power Adapter I 1x USB SD Kaart Stick II 2x Power Adapter tjl1 2x Power Kabel JI 1x Ethernet Kabel ' 11

homes nr 1x Power Adapter I 1x USB SD Kaart Stick II 2x Power Adapter tjl1 2x Power Kabel JI 1x Ethernet Kabel ' 11 homes Twist HD Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. V22021 In de doos: O 1x Security Shuttle 2x Twist HD Camera 1x Externe Sirene nr 1x Power Adapter JI 1x Ethernet Kabel I 1x USB SD Kaart Stick

Nadere informatie

Beknopte gids ME301-2

Beknopte gids ME301-2 Beknopte gids ME301-2 Versie 1.0, mei 2013 Praktisch advies 1. Bewaar belangrijke nummers S/N xxxxxx + xx xx xx xx xx S/N xxxxxx Serienummer bevindt zich op de unit. GSM nummer en serienummer van de unit

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

INHOUD VAN SERVICE CALLS

INHOUD VAN SERVICE CALLS INHOUD VAN SERVICE CALLS door Welke service zit wel/niet in het Swiftpage abonnement? De technische support door Swiftpage als onderdeel van een actief abonnement of supportplan is onderhevig aan de systeemgebonden

Nadere informatie

DatuX support diensten 2012

DatuX support diensten 2012 DatuX support diensten 2012 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen Wat u niet ziet,... ziet de satelliet APS volgsystemen Volg uw waardevolle bezittingen Real-time en op de voet De black box voor mobiele bedrijven Wilt u altijd en overal kunnen zien waar uw medewerkers

Nadere informatie

DatuX support diensten 2017

DatuX support diensten 2017 DatuX support diensten 2017 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

GPS tracker TR-01 Gebruiksaanwijzing

GPS tracker TR-01 Gebruiksaanwijzing GPS tracker TR-01 Gebruiksaanwijzing INHOUD Introductie 3 Introductie van apparaten 3 Toepassing 3 Beschrijving apparaten - specificatie 4 Veiligheidsvoorschriften 5 Activering van het apparat en het gebruik

Nadere informatie

PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11

PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11 TD-1 PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11 1. Toepassingen De detector kan temperatuur meten en worden gebruikt om informatie te tonen over: Te lage temperatuur, bijv. in kassen, bloemenwinkels,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld om personen in staat

Nadere informatie

De ClickTrace(+) modules zijn in enkele seconden te plaatsen en direct gebruiksklaar, alle systemen worden getest en gebruiksklaar afgeleverd.

De ClickTrace(+) modules zijn in enkele seconden te plaatsen en direct gebruiksklaar, alle systemen worden getest en gebruiksklaar afgeleverd. ClickTrace(+) Track and Trace GPS tracking: ClickTrace(+) is een elektronisch volg en/of bewakingssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om (zonder tussenkomst van een dure alarmcentrale en of dure abonnement)

Nadere informatie

Your view on business On your favorite device

Your view on business On your favorite device ANY2INFO OVER ONS Your view on business On your favorite device Any2info is een ICT-onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling van standaard software waarmee mobiele bedrijfsapps kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

PROBA 4. Bananenrijping onder controle. World leaders in process control.

PROBA 4. Bananenrijping onder controle. World leaders in process control. PROBA 4. Bananenrijping onder controle World leaders in process control. Uitgebreide controle met de PROBA 4 Bananenrijperijen eisen bananen met exact de juiste rijpheid op exact het juiste moment. Aan

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

FAQ. Veelgestelde Vragen

FAQ. Veelgestelde Vragen FAQ Veelgestelde Vragen Main FAQ Werkt Point met huisdieren in de buurt? Point kan geen onderscheid maken tussen een groot huisdier en een persoon, maar er is een oplossing om het in een huis met dieren

Nadere informatie

Handleiding TS Connect

Handleiding TS Connect Handleiding LoRa module met w w w.top.systems www.top.systems INHOUD 1 Introductie 2 2 Functionele eigenschappen 4 Software 4 Geolocatie services (optioneel) 4 3 Spreading factor 6 4 Aansluitschema 7 5

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220

Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220 Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220 In de doos: 1x Wi-Fi Range Extender 1x Stroom Adapter Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8 systemen. Nederlands Stap 1: Apparaat

Nadere informatie

connect MAAKT FIETSEN SLIMMER

connect MAAKT FIETSEN SLIMMER connect MAAKT FIETSEN SLIMMER connect MAAKT FIETSEN SLIMMER Je fiets op slot zetten met een traditioneel slot zal altijd blijven, bij voorkeur zelfs met 2 verschillende sloten. Dit is de eerste bescherming

Nadere informatie

Inzicht in jouw huis en bedrijf

Inzicht in jouw huis en bedrijf Inzicht in jouw huis en bedrijf Meet en verkrijg gemakkelijk bruikbare data om je huishouden en bedrijf veiliger en efficiënter te laten draaien. Energomonitor beheert het huishouden en je bedrijf met:

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) PROALPHA IP Smarthome 2 PROALPHA HOMEMATIC IP De NIEUWE GENERATIE SMARTHOME Blz. 3 PROALPHA IP : UW VOORDEEL Blz. 4 VERWARMING EN KLIMAAT Blz. 5 LICHT EN SCHAKELAARS Blz. 6 VEILIGHEID EN BEWAKING Blz.

Nadere informatie

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes RFID anti-diefstal systeem voor materialen, auto's, machines, enzovoort(s). RFID monitoring, het monitoren van patrouilles en looproutes van bewakers/beveiligingsmedewerkers. Eenvoudige bediening van het

Nadere informatie

HMI s ontsluiten machines naar het WEB

HMI s ontsluiten machines naar het WEB HMI s ontsluiten machines naar het WEB Grip op uw machine onafhankelijk van zijn locatie Door: Bert-Jan Ruesink Email: b.ruesink@duranmatic.nl Machinebouw event 2015 Pag. 1 Duranmatic B.V. Technische handelsonderneming,

Nadere informatie

Automatische Medicijn Dispenser

Automatische Medicijn Dispenser Automatische Medicijn Dispenser WMD1201 Handleiding Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Automatische Medicijn Dispenser

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie