Bedrijfsprofiel. Wie zijn Wat doen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedrijfsprofiel. Wie zijn Wat doen"

Transcriptie

1 Bedrijfsprofiel Wie zijn we? Wat doen we?

2 Over ons GPS.SR is opgericht door CPL Contractors en DesignIT. CPL Contractors, met heel veel ervaring op het gebied van logistiek/ transport en DesignIT met jarenlange ervaring op het gebied van het succesvol implementeren van IT concepten. De 2 bedrijven kwamen samen met als doel de GPS tracking diensten aan te bieden aan bedijven/ organisaties die behoefte hebben aan het controleren van hun wagenpark. Missie Bedrijven/ personen voorzien van kwalitatief hoge GPS tracking diensten tegen een betaalbare prijs zonder dat het ten laste gaat van de prijs/ kwaliteit verhouding. Visie De marktleider worden op het gebied van GPS Tracking in Suriname. Contact gegevens / DesignIT Dr. Axwijkstraat 9 Paramaribo, Suriname / Telefoon support: (597) / (597)

3 Diensten/ oplossingen Visuele Dispatch GPS.SR helpt u om snel de dichtstbijzijnde beschikbare auto te vinden voor een opdracht. Dit minimaliseert onnodig rijden en verlaagt de tijd om opdrachten te voltooien. Gebruik Reportage GPS.SR registreert de manier waarop voertuigen worden gebruikt, zodat er gekeken kan worden naar de status en de positie van elk voertuig, op elk punt, op elk moment. Real Time Monitoring Volg uw voertuigen en bezittingen op een electronische kaart met bijgewerkte positie, snelheid en de status van informatie. Het is mogelijk om in real-time waarschuwingen per en SMS voor onverwachte gebruik van voertuigen te ontvangen. Diefstal Waarschuwing GPS.SR kunt stelt u in staat om snel te weten te komen over (brandstof) diefstallen en acties te ondernemen om deze te vermijden. Voertuigen Beveiliging Ontvang per of sms waarschuwingen wanneer een voertuig actief is of wanneer een voertuig wordt gebruikt buiten goedgekeurde werktijden. Track het in real time via uw mobiele telefoon voor een snel herstel.

4 Producten/ Trackers GPS.SR maakt gebruik van kwalitatieve tracking units van het bedrijf Meitrack. Meitrack is de voorloper als het gaat om GPS tracking. Voor Meitrack units is GPS.SR de officiele vertegenwoordiger/ distributeur voor Suriname en het Caraibisch gebied. VT310: Geschikt voor voertuig tracking De VT3010 is een van de best verkochte units wereldwijd. Het voorziet de eindgebruiker van de data die nodig is om probleemloos het vervoersmiddel ten alle tijden in de gaten te kunnen houden. Mogelijkheden: SiRF III and Quad-band(850/900/1800/1900MHz) Track by SMS/GPRS (Meiligao Protocol)Track on Demand Track by Time Interval Track on Mobile Phone Internal 4MB Memory for Logging Inbuilt Motion Sensor Internal Backup Battery SOS Alarm Geo-fence Alarm GPS Blind Area Alarm Low Battery Alarm Speeding Alarm External Power Cut Alarm Engine Cut (Engine immobilization) Aanschafwaarde: $200 per unit Extra modules: Relay (voor het automatisch uitschakelen van de motor) Fuel Sensor

5 GT 30i: Geschikt voor persoonlijk gebruik. De GT 30 is een persoonlijke tracker geschikt voor: kinderen, bejaarden, auto, bezittingen. Mogelijkheden Track by SMS/GPRS (Meiligao Protocol) Track on Demand Track by Time Interval Track on Mobile Phone Two-way Audio (earphone) Listen-in (Voice Monitoring) Internal Memory for Logging Inbuilt Tremble Sensor Inbuilt Battery SOS Alarm Geo-fence Alarm GPS Blind Area Alarm Low Battery Alarm Speeding Alarm 3 Buttons for Phone Calls and Sending SMS Aanschafwaarde: $175 per unit

6 GPS Tracking server Onze GPS tracking server stelt de eind gebruiker in de gelegenheid ten alle tijden in te loggen via een browser om de GPS tracker te volgen. Het is een hosted server, hetgeen inhoud dat er geen extra kosten zijn voor het aanschaffen van een server of extra apparatuur. Al onze tracking units worden ingesteld om elke minuut een signaal naar de server te sturen, dus er kan in realtime gecontroleerd worden. Maandelijkse kosten per gebruiker (tracker): $ Bij het aanschaffen van een tracking unit wordt deze volledig kosteloos geconfigureerd en geinstalleerd in uw voertuig.