HEECHHÔF NIEUWS. Dinsdag 11 oktober: Informatieavond V.O. Woensdag 12 oktober: Schoolarts Studiemiddag SBO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HEECHHÔF NIEUWS. Dinsdag 11 oktober: Informatieavond V.O. Woensdag 12 oktober: Schoolarts Studiemiddag SBO"

Transcriptie

1 SBO It Heechhôf t Swin XZ Drachten Oktober 2016 Nieuwsbrief nr. 2 Schooljaar HEECHHÔF NIEUWS PERSONELE ZAKEN Meester Pieter Zandstra is momenteel thuis. Hij heeft een hersenschudding en moet het voorlopig rustig aan doen. Hij is een aantal uurtjes per week op school aanwezig en zal zijn aanwezigheid na de herfstvakantie uitbreiden. Meester Dirk Jonkman is bereid gevonden om op maandag t/m donderdag les te geven aan groep 7-8E. Juf Corian Beeuwkes is er op vrijdag. We hopen dat meester Pieter weer spoedig hersteld is. NIEUWE LEERLINGEN In de maand september is Emily gestart in groep 7-8C bij juf Yvonne. We wensen Emily een fijne schooltijd toe op it Heechhôf! STUDIEDAGEN Op woensdagmiddag 14 oktober is de SBO studiemiddag. Het personeel is dan woensdagmiddag na schooltijd telefonisch niet bereikbaar. Het thema van de studiemiddag is Breinbewust leren. Op maandag 24 oktober is de OPO Furore studiedag. Het schoolteam zal op deze dag verschillende workshops volgen. De leerlingen zijn deze dag vrij. WEGWERKZAAMHEDEN In de periode 10 oktober t/m 23 december worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Tijen (achterkant school zijde gymlokaal). Gedurende deze periode is de straat gestremd voor doorgaand verkeer. ZWEMLESSEN Voor alle duidelijkheid; de groepen 5-6 A (juf Annemarijn) en 5-6 C (meester Anne) gaan op donderdag zwemmen van De groepen 5-6B (meester Jacob) en 5-6 D (juf Jildou) gaan op donderdag zwemmen van uur. Dinsdag 11 oktober: Informatieavond V.O. Woensdag 12 oktober: Schoolarts Studiemiddag SBO Zaterdag 15 t/m zondag 23 oktober: HERFSTVAKANTIE Maandag 24 oktober: Studiedag OPO Furore; leerlingen vrij Dinsdag 1 november: Hoofdluiscontrole Woensdag 2 november: Schoolarts Week 44: Volgende nieuwsbrief

2 VREEDZAME SCHOOL De groepen 1 t/m 6 hebben afgelopen week voor de eerste keer een kletskaart mee naar huis gekregen. Op deze kaart staat informatie over welke activiteiten de leerlingen in de groep doen en welke onderwerpen er in het blok worden besproken. Op die kletskaart staan een paar vragen waarover u, als ouders/verzorgers, samen met uw kind kunt kletsen. Het is de bedoeling dat de kaarten ook weer mee terug genomen worden naar school. KINDERBOEKENWEEK Woensdag 5 oktober was de feestelijke opening van de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Voor altijd jong. We kregen dan ook bezoek van opa en oma met hun kleinkinderen. De komende week zullen er allerlei activiteiten rondom de Kinderboekenweek in de klassen worden georganiseerd. Vrijdag 14 oktober sluiten we de Kinderboekenweek af. Meester Joop heeft een mooie collectie boeken voor de bibliotheek aangeschaft. Dat levert weer veel leesplezier op voor de kinderen. WEEK VAN DE PAUZEHAP In de week van 26 t/m 30 september was het voor de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 de Week van de pauzehap. Hierbij maakten ze kennis met verschillende gezonde pauzehappen. De nadruk van dit programma lag op bewust proeven, smaakbeleving en op het combineren en variëren van producten. Op dinsdag kregen ze een appel, banaan of een kiwi, woensdag was er komkommer met yoghurt peterseliedip. Deze dip werd door een aantal leerlingen klaargemaakt, ook de komkommer werd door leerlingen in stukjes gesneden. De pauzehap van donderdag werd door ons verschoven naar vrijdag vanwege de studiedag. Deze hap bestond uit een stukje mozzarella met tomaat, vooral een aantal een hele nieuwe ervaring, de één vond het lekker, de ander niet. Ook werd er elke dag een kort filmpje getoond over de pauzehap en was er aandacht voor de Schijf van Vijf. STAGIAIRES Na de zomervakantie zijn er twee stagiaires gestart op SBO It Heechhôf. Mirthe Hauptmeijer is stagiaire logopedie. Samen met juf Tineke Brandsma ondersteunt zij kleine groepjes leerlingen op het gebied van taal en spraak. Ook juf Tessa Faber is in september gestart met haar stage. Juf Tessa is stagiaire orthopedagogiek. Juf Tessa werkt samen met juf Virne en juf Aukje en is van maandag t/m vrijdag op school. We hopen dat juf Mirthe en juf Tessa een fijne en leerzame tijd hebben op it Heechhôf.

3 SPORTDAG EN OPENING MUZYK IMPULS Donderdag 22 september hadden we onze jaarlijkse Sportdag. Een groot compliment aan Juf Petra, onze gymleerkracht, en juf Petra, van groep 3-4A, die de sportdag georganiseerd hebben. De leerlingen hebben een fantastische middag gehad. Zonder de ouders die ons geholpen hebben deze middag, was het niet gelukt. Ouders hartelijk bedankt voor jullie hulp! Aan het eind van de middag hadden we een spetterend optreden van het Broken Brass Ensemble. Zij gaven daarmee de aftrap van de start van het project Muzykimpuls. Samen met Keunstwurk gaan we het muziekonderwijs op it Heechhôf weer een impuls geven. Woensdag 5 oktober heeft het team de eerste inspiratieworkshop gevolgd. Met behulp van zang, bodypercussie en instrumenten hebben we als team inspiratie opgedaan wat we met muziek in de klas kunnen doen. SINTERKLAASSPROOKJE Elk jaar doen er groep 7 en 8 leerlingen mee aan het Sinterklaas sprookje van Drachten. Dit jaar moest daarvoor auditie gedaan worden. De kinderen die zich opgegeven hadden, moesten afgelopen zaterdag audities doen. Afgelopen maandag kregen de leerlingen een mail of ze gekozen waren en ja hoor, Jasmijn Brinkman uit groep 7-8D mag mee doen met het sprookje. Jasmijn, van harte gefeliciteerd hiermee. Succes met de repetities de komende tijd en we zien je op donderdag 24 november op het toneel van de Lawei. GROEPEN 5-6 NAAR DE NATURIJ Op woensdagmorgen 12 oktober gaan de kinderen uit de groepen 5/ 6 a-b-c-d naar de Naturij in Drachten en volgen een workshop Herfst. De ouders hebben inmiddels een brief ontvangen waar hulp i.v.m. vervoer en begeleiding wordt gevraagd. Het is verstandig om deze dag uw kind kleren aan te laten trekken die vies mogen worden. JUMBO ACTIE Via een brief hebben we u op de hoogte gebracht van het feit dat we alsnog meedoen aan de Jumbo actie. Inmiddels kunnen we op de website zien dat er al aardig punten zijn toegekend. Ook onze box op school heeft al punten binnen gekregen. Tot en met 11 oktober worden de punten nog uitgegeven bij de Jumbo. Tot en met 26 oktober kunnen de punten verzilverd worden op de website of ingeleverd worden bij de school. Van de opbrengsten willen we graag speelmateriaal voor het plein en muziekinstrumenten aanschaffen. Helpt u mee ons doel te realiseren?

4 GROEPSINFORMATIEAVOND Donderdag avond 8 september was de groepsinformatieavond. We waren erg blij met de grote opkomst. Veel ouders/verzorgers zijn door de leerkrachten ingelicht over hoe we op it Heechhôf werken. We kijken terug op een geslaagde avond. INFORMATIEAVOND VOORTGEZET ONDERWIJS De ouders/verzorgers van groep 8 zijn d.m.v. een brief uitgenodigd voor de informatieavond van het Voortgezet Onderwijs. Hierbij nog even een reminder: De voorlichtingsavond is bedoeld om aan alle ouders/verzorgers uitleg te geven over hoe alles geregeld is. Voor u is het goed om precies te weten hoe de overgang naar het voortgezet onderwijs verloopt. De avond wordt verzorgd door dhr. Hans Loots en/of dhr. Henk Numan van Singelland VHS, afdeling OOM VMBO(LWOO) en dhr. Dick Weever van Singelland Praktijkonderwijs De Venen. De voorlichtingsavond vindt plaats op: Datum: dinsdag 11 oktober 2016 Tijd: 19.30u-uiterlijk 21.00u Plaats: SBO it Heechhof te Drachten CLINICLOWNS We zijn dinsdag met de groepen 1 / 2 naar Circus Cliniclowns geweest! Bij binnenkomst kregen ze eerst wat te eten en drinken en mochten daarna heerlijk in de stapels met knuffels duiken. Daarna begon plotseling de muziek. Alle artiesten stelden zich voor op muzikale wijze. Dit was tevens het startsein dat we zo konden beginnen. We?... JA, de kinderen zelf deden namelijk ook mee! Zo hebben ze de was gedaan in een ballen- bad, ze hebben de muizen gedresseerd en de taarten gebakken. Om vervolgens te mogen genieten van de voorstelling zelf. 4

5 SCHOOLGIDS Vorige week zijn de schoolgidsen verspreid. Iedereen heeft een papieren versie ontvangen, omdat de informatie vernieuwd is. Elk gezin heeft één exemplaar ontvangen. De schoolgids is ook terug te vinden op de website van de school. DOUCHEN NA DE GYM Op SBO it Heechhôf is douchen na de gymnastiek verplicht. Leerlingen krijgen na de gymles 10 minuten de tijd om zich te douchen en om te kleden. In de groepen 3-4 kostte dit vorig jaar heel veel tijd. Tijd die we graag aan ons onderwijs willen besteden. Daarom is er nu de afspraak dat de leerlingen van de groepen 3-4 na de gymles hun voeten wassen en zich omkleden. Het team heeft met elkaar een protocol opgesteld Douchen na de gym. JANTJE BETON De leerlingen van groep 7-8 hebben meegedaan aan de actie van Jantje Beton. Er zijn maar liefst 478 loten verkocht. Een prachtig resultaat! Dit levert de school een bedrag op van Hiervoor kunnen we spelmaterialen voor het plein aanschaffen. Het duurt nog wel even voordat het geldbedrag daadwerkelijk binnen is, maar dan kunnen we goed nadenken over wat we gaan aanschaffen. ONDERWIJSKUNDIGE ONTWIKKELINGEN Donderdag 29 september was er voor het schoolteam een studiedag. Als eerste hebben we met elkaar gekeken naar de opbrengsten (resultaten) op het gebied van rekenen, technisch lezen, begrijpend lezen en spelling van vorig schooljaar. We zijn met elkaar tot de conclusie gekomen dat dit jaar begrijpend lezen ons speerpunt wordt. Daarna hebben we met elkaar afspraken gemaakt over goed lesgeven. We hebben als team een kwaliteitskaart samengesteld over goed lesgeven in de groepen. s Middags hebben we een bezoek gebracht aan SBO de Sluis in Zwolle. Daar werken ze al een aantal jaren met de Vreedzame school. We hebben een rondleiding en een presentatie gehad. Het heeft het team weer geïnspireerd voor ontwikkelingen op it Heechhôf.

6 LEERGELD Leergeld is een landelijke organisatie, bestaande uit lokale Stichtingen Leergeld, die ter plaatse steun verlenen aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen met een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau. De organisatie werkt nauw samen met het Jeugd Sportfonds en Jeugd Cultuurfonds en de diverse gemeentes De stichting biedt kinderen de kans om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Het gaat hierbij om: contributie van een (sport) vereniging, sportattributen en sport kleding. Bepaalde schoolkosten: zoals een fiets of een computer voor het voortgezet onderwijs. Een bijdrage voor de schoolreisjes/ werkweek excursie. De vrijwillige ouderbijdrage wordt niet vergoed. Cursusgelden (toneel, knutselen, schilderen, dans etc.) muziekles. Schoolspullenpas : voor de aanschaf van schoolspullen (geen boeken) alleen voor het voorgezet onderwijs. Aan te vragen vanaf mei/juni 2017 Jarige Job een verjaardags pakket voor kinderen van 4 tot 12 jaar t.w.v. 35,- Diploma A zwemles voor kinderen van 6 tot 13 jaar Zomer activiteiten zoals: zomerzwemabonnement, spelweek, zomerkamp, ect. Voor meer informatie kan men bellen/mailen naar onderstaande nummers. Stichting Leergeld Friesland-Oost info@leergeldfrieslandoost.nl Telefoon: (bereikbaar van ma t/m do van 9.30 tot uur) Alg- coördinator Mevrouw M.M van Veen. Voor de regio Dongeradeel, Dantumadiel, Ferwerderadiel, Kollumerland en Schiermonnikoog: rcno@leergeldfrieslandoost.nl Telefoon: (Bereikbaar op maandag van tot /dinsdag en woensdag van 9.00 tot 12.00) Regio-coördinator Mevrouw B Iedema. Tijdens schoolvakanties alleen per te bereiken. Ga voor meer informatie naar of meld u aan bij 6

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl 2 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 4 HEECHHÔF NIEUWS NIEUWS UIT DE PERSONEELSKAMER Juf RiaRomkje geniet nog volop van haar zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Kanjers! Agenda: 1 februari Koffieochtend 08:30 uur. 6 februari Ouderavond uur. 17 februari Schoolrapport mee

Kanjers! Agenda: 1 februari Koffieochtend 08:30 uur. 6 februari Ouderavond uur. 17 februari Schoolrapport mee Agenda: Beste ouders en verzorgers, Kanjers! Dit moet je horen!, zo kwam afgelopen week een collega op mij aflopen. Ze was helemaal enthousiast. Ze vertelde dat ze een Kanjer opdracht had gedaan met haar

Nadere informatie

September 2017 Nieuwsbrief nr. 1 Schooljaar SBO It Heechhôf t Swin XZ Drachten

September 2017 Nieuwsbrief nr. 1 Schooljaar SBO It Heechhôf t Swin XZ Drachten SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl September 2017 Nieuwsbrief nr. 1 Schooljaar 2017-2018 HEECHHÔF NIEUWS NIEUW SCHOOLJAAR Na een heerlijke zomervakantie is iedereen

Nadere informatie

HEECHHÔF NIEUWS. Week 40: Volgende nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief nr. 1 Schooljaar

HEECHHÔF NIEUWS. Week 40: Volgende nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief nr. 1 Schooljaar SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl September 2016 Nieuwsbrief nr. 1 Schooljaar 2016 2017 HEECHHÔF NIEUWS NIEUW SCHOOLJAAR Na een heerlijke zomervakantie is iedereen

Nadere informatie

Verandering. Agenda: 5 oktober: Start Kinderboekenweek. 6 oktober: Bieb. 12 oktober: Fietsenkeuring op school

Verandering. Agenda: 5 oktober: Start Kinderboekenweek. 6 oktober: Bieb. 12 oktober: Fietsenkeuring op school Agenda: Beste ouders en verzorgers, Verandering Vorige week stond ik op het plein te genieten van de kinderen, het warme weer en mijn bakje koffie. Plotseling kwam er een groepje kinderen naar me toe lopen

Nadere informatie

MAANDBRIEF OKTOBER De afwas

MAANDBRIEF OKTOBER De afwas MAANDBRIEF OKTOBER 2017 De afwas Wie doet de afwas?, u kent het misschien wel van nu of vroeger. Op school horen we dit nu regelmatig, wanneer Jeff er niet is en dat we toch echt tegen de stapels kopjes

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe!

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe! NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 13 nr. 8 vrijdag 9 december Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, jaargang 23 - nr. 1 september 2018 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Postadres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361 711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Wecycle inzamelingsactie

Wecycle inzamelingsactie HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 19-09-2017 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - BLP - Nieuwe leerlingen - Leergeld - Jantje Beton - Activiteitenlijst - Fietsen op de stoep en parkeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 05-02 Matthijs Bartels, groep 6 05-02 Ramon Schoon, groep 6 WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 18 27 januari 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Een

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

OBS De Ieveling, Het Veer 90, 1633 HE Avenhorn. Contact: , website:

OBS De Ieveling, Het Veer 90, 1633 HE Avenhorn. Contact: ,   website: Nieuwsbrief november OBS De Ieveling, Het Veer 90, 1633 HE Avenhorn. Contact: 0229 541491, email: info@obsieveling.nl, website: www.obsieveling.nl Wauw! Wat was de sponsorloop een enorm succes. Ik was

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 2 21 september 2018 Volgende nieuwsbrief 5 oktober 2018 Belangrijke dagen 1 oktober t/m 11 oktober schooltandarts 3 oktober start kinderboekenweek 5 oktober dag

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

In deze schoolbrief van dit schooljaar o.a.

In deze schoolbrief van dit schooljaar o.a. jaargang 21 - nr. 2 oktober 2016 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Postadres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361 711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25 oktober 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Themadag 3 Themadag 4 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER kijk op: www.vrijeschoolmeander.nl

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Doen dus, laat uw kind niet aan de kant staan en gun het een zwemdiploma A.

Doen dus, laat uw kind niet aan de kant staan en gun het een zwemdiploma A. Weekbericht 21 september 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, Nieuws van de brugfunctionarissen: Zwemdiploma A Ieder kind verdient dezelfde kansen en mogelijkheden. Maar

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.:

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.: Even voorstellen: Juf Charlotte Katanaev In de vorige Nieuwsbrief hebben wij al aangegeven dat Charlotte Katanaev vanaf 8 februari 2018 op de donderdag stage loopt in groep 7/8. Hieronder stelt zij zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 42. Studiemiddag

WEEKBULLETIN. Week 42. Studiemiddag WEEKBULLETIN Week 42 Belangrijke data in oktober: Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep 1/2B vrij Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 13 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De informatieavond van gisteravond was een groot succes! De opkomst was groot (120 ouders!) en er zijn mooie dingen met elkaar besproken. Allereerst

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2 www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-03 Inhoud Algemeen...1... 1 Voorleeswedstrijd... 1 Definitieve rapport bezoek Onderwijsinspectie... 1 Agenda... 1 Oudercommissie...2 Kledinginzameling... 2 Groep

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag.

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag. Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis 6 7 2 Juf Klazien 3 Start Kinderboekenweek 4 Andries Jarig Dierendag 5 Dag van de Leraar 8 9 10 11 Jasmijn 12 Einde

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie