Kerkstraat GD Gilze 11 mei 2016 nr. 31

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerkstraat GD Gilze 11 mei 2016 nr. 31"

Transcriptie

1 Kerkstraat GD Gilze Tel home-page: JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 11 mei 2016 nr. 31 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Bezoek inspectie: Op donderdag 21 april jl. was de Inspectie van het Onderwijs bij ons op school om te ervaren hoe wij werken met ons nieuwe administratiesysteem voor OGO scholen: De HOREB (Handelingsgericht Observeren, Registreren en Evalueren van Basisontwikkeling). De inspecteur, mevr. Baltussen was onder de indruk van onze werkwijze en noemde ons onderwijs heel rijk: een mooi compliment voor team en kinderen. Even iets lekkers: Bij de invoering van de het continurooster hadden we beloofd om ook af en toe iets lekkers te regelen. Donderdag 21 april was het dan zover. Als in een echt restaurant konden de kinderen kiezen uit een broodje kroket, kaassoufflé of frikandel. Het was lekker en gezellig. De kinderen hebben gesmuld. Schooltijden: Afgelopen maandag zijn wij gestart met een nieuw rooster voor de lunchpauze. Steeds zijn we op zoek naar de beste oplossing voor kind en team. De pauzetijden zijn nu gespreid en dat geeft heel veel rust, zeker bij de kleuters die nu gewoon alleen pauzeren op hun eigen vertrouwde speelplaats. Dit nieuwe rooster vraagt echter wel om extra inzet van surveillanten. Mocht u dit ook leuk vinden dan kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind. Uw hulp waarderen wij zeer. Hartelijk dank. Bij de groepen 3 en 4 zijn in de vakantie kasten aangebracht. Dit om de lunchtasjes op te bergen. Koningsspelen 2016: Het waren drukke tijden zo net voor de meivakantie want op vrijdag 22 april vierden we de Koningsspelen met ontbijt en dans. Het ontbijt viel in de smaak en de dans werd zeer enthousiast meegedaan. Het was een mooi begin van de vakantie.

2 Communie: Op zondag 24 april waren we te gast in onze parochiekerk in Gilze om samen met de communicanten uit groep 4 de Eerste Communie te vieren. Het was een mooie en feestelijke dienst. De kinderen zagen er prachtig uit. De Bolster wil graag alle communicanten feliciteren. Ik wens u allen een fraaie week toe. C. Diepstraten (directeur) SPONSORLOOP OP DE BOLSTER Op woensdag 1 juni a.s. houden wij een sponsorloop op De Bolster. ALLE kinderen van groep 0 t/m groep 8 kunnen hier aan deelnemen. Dit doen ze om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Deze keer is dat KWF kankerbestrijding. Een mooi doel, immers iedereen kent of kende in zijn of haar omgeving wel iemand met deze nare ziekte. Een ander gedeelte van de opbrengst gaat naar de school, vorige keer konden we mooie nieuwe voetbalshirts aanschaffen. Een rondje om de school is ongeveer 200 meter. Ieder kind mag gedurende 15 minuten rondjes lopen. U kunt sponsoren door per ronde een bedrag te geven, een totaalbedrag mag natuurlijk ook. Vandaag krijgen ALLE kinderen een sponsorlijst mee! Wij hopen natuurlijk dat de lijsten goed worden ingevuld, zodat er veel mensen geholpen kunnen worden. Deze sponsorlijsten moeten 1 dag voor de loop, dinsdag 31 mei, weer in de klas zijn zodat we eerlijk het aantal ronden kunnen invullen. Betalen kan dus pas na de loop. Hieronder staat het schema, zodat u kan komen aanmoedigen. Hoe meer supporters.. hoe gezelliger het wordt! Voor deze sponsorloop zijn wij nog op zoek naar een aantal hulpouders die; willen helpen met het afstempelen van de stempelkaarten/ wat extra toezicht zouden willen houden tijdens de loop.

3 Tips: - houd er rekening mee dat een kleuter waarschijnlijk minder rondjes loopt dan een kind uit groep 8, - zorg dat uw kind op 1 juni sportieve kleding aan heeft, - uiterlijk dinsdag 7 juni moet het geld bij de groepsleerkracht zijn afgeleverd. - Alle kinderen krijgen de informatie ook mee op papier incl deelnemerslijst (sponsorlijst) - Als lijst vol is, heeft de school extra lijsten (conciërge) Wilt u zich aanmelden als hulpouder of heeft u een vraag, dan kunt u altijd even contact opnemen met juf Elke (e.vd.groes@debolstergilze.nl). TIJD GROEPEN uur uur uur SCHOOLFOTOGRAAF Beste ouders/verzorgers, Dinsdag 24 en woensdag 25 mei komen de schoolfotografen op school. We hebben dit jaar gekozen voor de NieuweSchoolFoto. Deze fotografen nemen iets meer tijd voor de foto s waardoor het niet meer mogelijk is alle leerlingen in één dag op de foto te krijgen. Het kan dus dat u kind beide dagen op de foto mag, zie de planning hieronder. Het is dit jaar ook mogelijk om broers/zussen op de foto te zetten die nog niet of niet meer op De Bolster zitten. Dit kan op woensdag 25 mei tussen 12:30 en 13:15 uur. Hebt u hiervoor interesse meldt u dan aan op debolsteropdefoto@gmail.com Na twee weken ontvangt elke leerling een inlogkaart met daarop een voorbeeldfoto en een persoonlijke inlogcode. De inlogkaart met unieke code geeft u toegang tot de webwinkel waar de bijhorende foto s kunnen worden bekeken en besteld.

4 Hebt u vragen of wilt u kinderen aanmelden voor de woensdagmiddag neem dan contact met ons op via debolsteropdefoto@gmail.com Groetjes, werkgroep Schoolfoto OR De Bolster Dinsdag Woensdag 8:40 Broers/Zussen 8:40 Groep 0-1E 10:55 Groep 1-2C 9:10 Groep 1-2A 11:25 Groep 3 9:40 Groep 1-2B 11:50 Groep :10 Groep 1-2D 12:55 Groep 4 10:40 Groep 6B 13:20 Groep 5A 11:00 Groep 6A 13:40 Groep 5B 11:20 Groep 8A 14:00 Groep 7A 11:40 Groep 8B 14:20 Groep 7B 12:00 Afscheidsfoto Groep 8 12:30 Broers/Zussen op aanmelding ATLETIEKTOERNOOI GROEP 3 EN 4 Zit jij in groep 3 of 4 en wil jij ook graag mee doen aan een scholentoernooi? Dan is het atletiektoernooi misschien wel iets voor jou! Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 1 juni van uur bij Atletiekvereniging Spiridon in Rijen (Vijf Eiken 6, 5121 RG Rijen). Vind jij het ook leuk om te sprinten, verspringen, kogelstoten en speerwerpen? Schrijf je dan uiterlijk 20 mei in op de poster in de klas OF stuur een met je naam, school en groep naar emmeline-gilzeenrijen@live.nl. Alle belangrijke informatie nog even op een rij: Datum: Woensdag 1 juni Tijd: uur Voor: Groep 3 en 4 Locatie: AV Spiridon Rijen Heb je vragen? Neem dan contact op met Emmeline van Sluis (emmeline-gilzeenrijen@live.nl). WIST JE DAT? In de bijlage een belangrijke brief zit over de verkiezingen van de Medezeggenschapsraad. Op donderdag 26 mei een Sportdag is voor de groepen 5 t/m 8. De groepen 1 t/m 4 zijn die dag VRIJ. Het volgende week Avondvierdaagse is dinsdag t/m vrijdag. Loop jij ook mee? WIE IS ER DEZE WEEK JARIG? Jens van der Avoort 4-A Jolie Bongartz 1-2C Dianna Ashugatoyan 1-2B Maaike Arens 6-A Lena van den Boogaart 4-A Joey Gulickx 5-B Benthe van Puyenbroek 3/ Joyce van Gestel 5-A Lotte van Someren Brand 3/ Daan van Engelen 0-1E Melissa Mikhaelyan 1-2A

5 BUITENSCHOOLS NIEUWS INFORMATIE GGD: Op vakantie naar Kroatië, Turkije, Marokko, Bulgarije of? Gaat u dit jaar met uw kinderen op vakantie naar het buitenland? Zorg dat u goed voorbereid bent en dat u en uw kinderen gevaccineerd zijn. Want ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Kroatië, Marokko, Egypte en Turkije, maar ook voor Bulgarije adviseren wij vaccinaties o.a. tegen besmettelijke geelzucht (hepatitis A). Kinderen kunnen deze ziekte gemakkelijk oplopen. De ziekte kan zich na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoekjes op basisscholen verspreiden. Hierdoor worden meer kinderen ziek en vervelender nog: zij nemen het op hun beurt weer mee naar huis met vervelende gevolgen voor de ouders en broertjes/zusjes. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Meer informatie over geelzucht en andere reis-gerelateerde ziekten vindt u op de website van GGD Reisvaccinaties Kijk op de website of er voor het land dat u bezoekt vaccinaties aanbevolen worden. U kunt eenvoudig online een afspraak maken bij een GGD in uw regio. INTRODUCTIELESSEN BADMINTON SPORT S COOL & BC GILZE Maak kennis met badminton tijdens 3 introductielessen, waar trainers van de badmintonclub jullie de basisvaardigheden zullen leren van de coolste en snelste zaalsport ter wereld. Wat: 3 lessen badminton voor 7,50 in totaal Wanneer: Maandag 23 mei, 30 mei en 6 juni van 15:15 tot 16:30 Waar: Sporthal Achter de Tuintjes Wie: kinderen uit groep 4, 5 en 6 Neem de 1 e les 7,50 mee, dan ben je meteen ingeschreven. Lijkt het je ook leuk om te komen kijken bij onze jeugdtrainingen? Train dan 3 weken gratis mee bij BC Gilze. Neem je gymschoenen en gymkleding mee, wij zorgen voor de rackets en shuttles. Wie: alle kinderen vanaf 5 jaar Wanneer: elke woensdagavond Voor de kinderen vanaf 5 jaar van 18:00-19:00 Voor de kinderen vanaf 12 jaar van 19:00-20:00 Waar: Sporthal Achter de Tuintjes Aanmelden mag, maar is niet verplicht Secretariaat: Anoek Haarbosch, GRAAG SCHAKEN Op zondag 29 mei 2016 zal Schaakverenging Caïssa Rijen een jeugdschaaktoernooi organiseren i.v.m. haar 75-jarig jubileum. Daarvoor zijn alle kinderen tot en met 16 jaar uit de gemeente Gilze en Rijen uitgenodigd. Een mooie kans voor al die kinderen, die de afgelopen jaren aan de schaaklessen op de diverse basisscholen hebben deelgenomen om het geleerde in de praktijk te brengen. En vriendjes en vriendinnetjes, als ze maar in de gemeente Gilze en Rijen wonen, zijn ook van harte welkom.

6 Het toernooi zal worden gehouden in de Pastorie naast de kerk, adres Hoofdstraat 58, 5121 JG Rijen. We beginnen om uur en zijn naar verwachting omstreeks gereed. Uiteraard zijn er ook een aantal prijzen te verdienen en voor ieder kind is er limonade en een leuke verrassing. Je kunt je (voor)inschrijvingen uiterlijk vrijdag 27 mei 2016 sturen naar onze jeugdleider Niek Soeterboek. Zijn adres is:

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 18 mei 2016 nr. 32

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 18 mei 2016 nr. 32 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 18 mei 2016 nr. 32 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Overblijven:

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 12 mei 2016 Jaargang 8- nummer 31 kalender Donderdag 12 en vrijdag 13 mei Kinderen Neulingschule Bochum te gast op de Uilenbrink Maandag 16 mei 2 e Pinksterdag Woensdag 25 mei Groepen 1 t/m 4 vrij (studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016 Het Kleine Wereldnieuws 27 mei 2016 Agenda Hieronder vindt u de agenda voor de maand juni. De jaaragenda is ook de vinden op de website van de school. Op de groepspagina s heeft iedere groep ook nog een

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni INFOBULLETIN juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni Ouderklankbordgroep Schoolreisje Trapvaardig groep 8 Schriften mee Meneer Bart Bokaal Schoolkamp

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site: Postbus ZH Heel. Mail:

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site:  Postbus ZH Heel. Mail: Basisschool de Sleye Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Postbus 5094 6097 ZH Heel Site: www.desleye.nl Tel: 0475-571586 Mail: directie@desleye.nl Sleyebode mei 2017 Ouderraad Sinds jaar en dag hebben we een

Nadere informatie

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy.

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy. 15 juni 2015 AGENDA 19 juni Studiedag, alle schoolkinderen vrij, Chantal trouwt! 22 juni KCR-vergadering om 20.00u 24 juni Linda jarig 26 juni Groep 1-2 vrij, afscheid van Janneke (KDV) in de BSO-ruimte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Groepsverdeling schooljaar 2017-2018 pag. 2 Overblijven pag. 3 Ouderbijdrage: herinnering pag. 3 Regel van de week pag. 4

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een naar René Los

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een  naar René Los Nieuwsbrief 27 mei 2016 Woordje vooraf Eind mei lijkt het schooljaar alweer bijna voorbij. Avondvierdaagse en schoolkamp achter de rug, de presentaties van de groepen zijn geweest. Toch staan er nog 8

Nadere informatie

Houdt u deze avond vast vrij?

Houdt u deze avond vast vrij? Maandinfo juni 2015 O.B.S. De Kern. Agenda: 02t/m 5 juni Schoolkamp groep 7 en 8 04 en 05 juni Onderbouw vrij, de groepen 1 t/m 4 10 juni Spel- en boekenplan, alles inleveren 11 juni Ouderpanel 15 juni

Nadere informatie

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school.

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Frtl nwsbrf Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016 Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Wij gaan ervan uit dat iedereen op de hoogte is van de (officiële) mededelingen

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 1 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Sportdag: hulpouders gezocht pag. 2 Feest pag. 3 Avondvierdaagse (vooraankondiging) pag. 3 Passend onderwijs pag. 3 Regel

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 11 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 15 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

7 juni 2019 Nummer 18

7 juni 2019 Nummer 18 7 juni 2019 Nummer 18 Inhoud: Reminder studiedag GMR vacature Klassikale typecursus ZwemChallenge Golfbad E-Books VakantieBieb Opening Elckerlyc Informatie GGD Uitnodiging CoderDojo Sambafestival Reminder

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 17 mei 2019 nummer 18 Beste ouder(s)/verzorger(s), Vandaag komen onze achtste groepers terug van hun schoolverlaterskamp. Een heel groot deel van de ouders heeft

Nadere informatie

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda Even bijpraten.. Datum: 17-05-2019 Jaargang: 27 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 19 mei Eerste Heilige Communie 21-24 mei Avond4daagse Hoogland 28 mei Koffiemiddag 4 juni Schoolreis

Nadere informatie

Kerkstraat GD Gilze 13 januari 2016 nr. 17

Kerkstraat GD Gilze   13 januari 2016 nr. 17 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 13 januari 2016 nr. 17 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: Respect:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4.

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4. Nieuwsbrief 12 juni In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 GGD IJsselland 2 Schooltijden 3 Avond4Daagse 4 Kindertelefoon 5 Verkeer 6 Huizen in Nepal 7 Oorlogsveteraan 8 Vanuit de MR 9 Trefwoord Thema: Verlangen.

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 1-7-2016

Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Activiteiten komende weken 4 8 juli Rapportgesprekken 20 juli Musical en afscheid groep 8 22 juli Jaarafsluiting 23 juli 4 september Zomervakantie GEZOCHT: overblijfouders!!!

Nadere informatie

Geslaagde modeshow Boemerang

Geslaagde modeshow Boemerang In deze Boemeratel: 1. Geslaagde modeshow BSO Boemerang 2. Herinnering ouderbijdrage 3. Er Op Uit Dag 4. Hulpouders gezocht voor sportdag 5. Overblijfouders gezocht 6. Input voor de MR 7. Inzamelingsactie

Nadere informatie

Kerkstraat GD Gilze 08 juni 2016 nr. 35

Kerkstraat GD Gilze   08 juni 2016 nr. 35 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 08 juni 2016 nr. 35 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Sponsorloop:

Nadere informatie

Leerkrachten

Leerkrachten 2 3 j u n i 2 0 1 4 Leerkrachten 2014-2015 1 Belangrijke data 2 Leerkrachten 2014-2015 Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave Van de directie/overlijdensbericht pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Sportdag: begeleiders gezocht (herinnering) pag. 2 Een veilige schoolomgeving pag. 3 Een nieuw gezicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nr. 31 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 17 mei Studiemiddag Alle groepen zijn om 12.00

Nadere informatie

Agenda. adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda.  adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg 10 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 mei 2016

Datum: donderdag 19 mei 2016 Datum: donderdag 19 mei 2016 Populierenblaadje Algemeen: Telefoon: afgelopen dinsdag bleek de telefoon niet goed te werken! In de afgelopen tijd is het nummer steeds doorgeschakeld geweest, maar afgelopen

Nadere informatie

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije 9 mei 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1:

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1: Nieuwsbrief 9 juni 2016, nummer 18 INLEIDING Geachte ouder(s), We zitten in de aanloop naar de zomervakantie! De afronding van dit schooljaar en de voorbereiding van het nieuwe zijn in volle gang. We maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 13 van 23 mei 2016

Nieuwsbrief nummer 13 van 23 mei 2016 Basisschool "'t Keuningshöfke", Karel-V-straat 45, 6104 BR Koningsbosch. Tel. nr. 0475-301274 E-mail: info@keuningshofke.nl Nieuwsbrief nummer 13 van 23 mei 2016 Door enorme drukte is het niet gelukt om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8 NIEUWSBRIEF 12 Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Voorstellen Overig nieuws hoofdluis Overig nieuws Overblijven 1 2 2 3 4 4 4 de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

home-page:

home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 e-mail: a.d.vet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr 6 04-10-2017 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Als u dit Bolsterbericht leest, zit ik

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019 AGENDA 18 juni Open podium afscheid juf Tonny 19 juni Groep 1-2 kinderboerderij 24 juni Studiedag, alle leerlingen vrij 26 juni Open podium 18.00-19.30 uur 27 juni 14.15 tot 15.15 uur kennismaken in nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief- mei 2016

Nieuwsbrief- mei 2016 Veilig en Vertrouwd.. Samen op Reis Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl www.willibrordusschooldiessen.nl voicemail overblijven 5046167 Nieuwsbrief-

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015 VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr. 15-12, 10 juni 2015 AGENDA JUNI woe 10-06 t/m vrij 12-06 Schoolkamp Groep 8 ma 15-06 GMR di 16-06 MR do 18-06 Spreekavond (extra) vr 19-06 Fancy Fair woe 24-06 Volgende Visserspraat

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 9 24-10-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Met de herfst

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 7 03-10-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2 e Pinksterdag maandag 16 mei 2016 zijn alle kinderen vrij. Nr.

Nadere informatie

No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016

No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016 No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016 PCB De Regenboog, Dorpsstraat 6, 8152 BL Lemelerveld; 0572 373541, info.regenboog@pco-dalfsen.nl Geachte ouder/verzorger, Na een heerlijke meivakantie zijn we nu echt de laatste

Nadere informatie

17 mei Sportdag groep 7 en 8 Studiemiddag

17 mei Sportdag groep 7 en 8 Studiemiddag Nieuwsbrief week 20-2016 Agenda: 16 mei 2 e Pinksterdag 17 mei Sportdag groep 7 en 8 Studiemiddag vanaf 12.00 kinderen vrij 18 mei Provinciale volleybalkampioenschappen gr. 8 in Denekamp. De jarigen: Er

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur.

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur. Inhoud Kijkavond De OR Speelgoed- en kledingbeurs Sponsorloop Koningsspelen Techniekwedstrijd Verkeersexamen Schoolvoetbal Activiteiten Julien Project Vlinders Kijkavond donderdag 7 april 18.30 uur tot

Nadere informatie

Jaargang 6 editie 15. Huwelijksbootje! Shaima El abbassi is zaterdag 13 mei getrouwd! Gefeliciteerd Shaima, we wensen jullie samen heel veel geluk!

Jaargang 6 editie 15. Huwelijksbootje! Shaima El abbassi is zaterdag 13 mei getrouwd! Gefeliciteerd Shaima, we wensen jullie samen heel veel geluk! Jaargang 6 editie 15 AGENDA 15 mei Start DVVDD (De Vuurvogel Draait Door) 16 mei Teamvergadering 5 23 mei Lucy jarig 24 mei afsluiting DVVDD 25 mei Hemelvaartsdag (vrije dag) 26 mei groep 1-2 vrij 29 mei

Nadere informatie

V A K A N T I E R O O S T E R / V R I J E D A G E N (middag VRIJ indien er gedurende het schooljaar geen ongeplande uitval is)

V A K A N T I E R O O S T E R / V R I J E D A G E N (middag VRIJ indien er gedurende het schooljaar geen ongeplande uitval is) B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 8 Slekske V A K A N T I E R O O S T E R / V R I J E D A G E N 2 0 1 7-2 0 1 8 Het vakantierooster/vrije dagen voor schooljaar

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 23, nummer 7, mei 2017 KORTE INHOUD VAN DEZE

Nadere informatie

Kerkstraat GD Gilze 13 april 2016 nr. 29

Kerkstraat GD Gilze   13 april 2016 nr. 29 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 13 april 2016 nr. 29 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Verkeersexamen

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.d.vet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 18 17-01-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Zo na de vakantie is

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Van de directie. Inhoud. De Koningsspelen komen eraan!!

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Van de directie. Inhoud. De Koningsspelen komen eraan!! Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelmina.cnsede.nl Van de directie Na de meivakantie komt het thema 'Vrijheid'

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Data om te onthouden: Maandag 4 juni: start CITO eindtoetsen Woensdag 14 juni: sponsorlijsten gaan mee naar huis. Vrijdag 15 juni: schoolfotograaf Vrijdag 22 juni: rapport groep

Nadere informatie

22 april 2016, Wetenswaardigheid 14. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

22 april 2016, Wetenswaardigheid 14. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 22 april 2016, Wetenswaardigheid 14 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Er staan twee weken vakantie voor de deur. Een aantal leerkrachten gaan op vakantie, sommige blijven thuis. Er gaan kinderen naar

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 10 juni 2015 nr. 36

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 10 juni 2015 nr. 36 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 Wekelijkse nieuwsbrief 10 juni 2015 nr. 36 NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE Fantastische

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016

NIEUWSBRIEF 2015-2016 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Afscheid Hanneke van Puijenbroek pag. 2 Scholensportdag pag. 3 Vijf Eiken Theater pag. 3 Klasbord pag. 3 Even voorstellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit:

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit: Info Bron Amersfoort-Vathorst 14 april 2016 Uitgave 32, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Kerkstraat GD Gilze 24 februari 2016 nr. 22

Kerkstraat GD Gilze   24 februari 2016 nr. 22 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 24 februari 2016 nr. 22 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Personele

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. April Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. April Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 6 April 2017 KALENDER Voorwoord 1 6 april Schoolfotograaf 8 april 12 april Musical groep 5 14 april Goede vrijdag (continurooster) 16 april Eerste paasdag 17 april Tweede paasdag (vrij)

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 29 11 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-04 Fien, groep 6 17-04 Amber, groep 6 PALMPAASSTOKKEN Veel

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

16 mei 2018, nummer 16

16 mei 2018, nummer 16 Kindcentrum Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 82 05 60 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl 16 mei 2018, nummer 16 Verdrietig

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Even bijpraten. Maart Belangrijke data. Beste ouders, Waar zijn wij als team mee bezig.

Even bijpraten. Maart Belangrijke data. Beste ouders, Waar zijn wij als team mee bezig. Even bijpraten Maart 2018 Belangrijke data 2 april tweede paasdag 20 april Koningsspelen 24, 25, 26 april eindtoets 27 april koningsdag 30 april t/m 11 mei: mei vakantie RKPC Basisschool De Toekomst Ageommeleane

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie