Venmail. Algemeen. Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Venmail. Algemeen. Beste ouders,"

Transcriptie

1 Algemeen Beste ouders, Wij nodigen jullie graag uit voor de Jaarlijkse algemene ledenvergadering op donderdag 13 oktober van tot uur. De agenda volgt nog, maar twee belangrijke punten, waarvoor de aanwezige ouders mogen stemmen, zijn de schoolreis en de ouderbijdrage. Oudervereniging de Venclub 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost! U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ebooks. Ruim boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace. Gevonden voorwerpen Het schooljaar is nog niet zo heel lang bezig, maar er zijn al weer heel wat gevonden voorwerpen...opvallend veel jassen dit keer! Vanaf maandag 3 oktober liggen de spullen in de ruimte voor de teamkamer in het hoofdgebouw. Bent u iets kwijt van uw zoon/dochter? Kom dan even kijken. Op vrijdag 7 oktober worden alle spullen opgehaald voor een goed doel. Dank alvast!

2 Wereldse Avond Wat hebben we een super gezellige avond gehad op de Wereldse Avond! De speurtocht was een groot succes, het eten was lekker en de sfeer en het weer waren goed. Bedankt allemaal! Denkt u wel nog even aan het ophalen van de borden en schalen? Deze staan in de teamkamer in het hoofdgebouw!

3 Agenda Woensdag 5 oktober zijn alle kinderen vrij. Algemene info Kleuters De kinderen mogen op dinsdag 4 oktober hun knuffeldier mee naar school nemen. Dit is omdat het dan dierendag is. Op vrijdag 7 oktober is er spelletjesochtend in het thema van de Kinderboekenweek. Wie thuis nog Oud Hollandse spelletjes heeft mag deze mee naar school geven. I.v.m. de Kinderboekenweek mogen de kinderen op dinsdag 11 oktober verkleed op school komen in het thema van de Kinderboekenweek (Voor altijd Jong), dus als opa/oma of in de stijl van Ot en Sien. Groep 1/2A Afgelopen week hebben we weer veel geleerd. We zijn de hele week aan het rijmen geweest.dak slak, beer peer, doos roos, kip wip, we weten al heel veel rijmwoorden. Het liedje van de rijmelaar hebben er bij geleerd: Ik ben een rijmelaar, een rijmelaar, Alle woorden die ik zing, rijmen op elkaar. Een rijmelaar, een rijmelaar.luister, luister maar: Op het woord dak rijmt het woord slak, Op het woord peer rijmt het woord beer. Ik ben een rijmelaar, een rijmelaar, Alle woorden die ik zing, rijmen op elkaar. Een rijmelaar, een rijmelaar.luister, luister maar. Ook zijn we met familie/gezin bezig geweest.uit hoeveel personen bestaat jou familie? Wie is de oudste, jongste, de grootste de kleinste? Wie wonen er allemaal bij jou in huis?alle kinderen hebben hier een mooi werkje van gemaakt. Afgelopen week is Emma al een aantal keer in onze klas geweest om te wennen.vanaf volgende week is zij 4 jaar en komt ze elke dag. Welkom Emma!

4 Groep 1/2B Deze week zijn we druk bezig met ik en mijn familie/gezin. Wie wonen er allemaal in mijn huis? Mijn vader en moeder zijn groter dan dat ik ben. Mijn grote zus is groter dan dat ik ben. Maar mijn kleine broertje is kleiner dan ik ben. Hier zijn hele mooie tekeningen uitgekomen! Slak rijmt op dak, Paard rijmt op baard, Sok rijmt op rok. We zijn er de hele dag mee bezig. We hebben er zelfs een liedje over geleerd. De kinderen zijn erg enthousiast erover! Afgelopen maandag hebben we de verjaardag van Tim gevierd. Hij is nu echt 5 jaar. En Liz is bij ons komen wennen in de klas. Ook Lorenzo was er donderdag voor het eerst. Dus 2 nieuwe kindjes erbij. Gezellig! Aankomende woensdag 5 oktober zijn de kinderen vrij! Alle leerkrachten hebben dan een studiedag. Groep 3A Afgelopen woensdag zijn we gaan kijken naar de voorstelling van Brammetje Baas. Brammetje is een lief, gewoon, nooit saai, snel, slim, grappig en beweeglijk jongetje. Hij maakt veel mee en blijft toch zichzelf. De voorstelling sluit mooi aan op de KiVa lessen in de groep. Deze week zijn we begonnen met het werken op de chromebooks. Erg spannend en leuk, maar ook best even wennen hoe alles werkt! We werken o.a. met de software van Veilig leren lezen en van Wereld in getallen. Ook werken we met Ambrasoft. Groep 3B Afgelopen woensdag zijn we gaan kijken naar de voorstelling van Brammetje Baas. Brammetje is een lief, gewoon, nooit saai, snel, slim, grappig en beweeglijk jongetje. Hij maakt veel mee en blijft toch zichzelf.

5 De voorstelling sluit mooi aan op de KiVa lessen in de groep. Deze week zijn we begonnen met spelletjes uit de leskist van Veilig leren lezen. Zo leren de kinderen spelenderwijs alle letters en kunnen ze de letters die ze hebben geleerd toepassen tijdens de spelletjes. De volgende dingen hebben wij op de planning: *Woensdag 5 oktober: margedag voor de leerkrachten. De kinderen zijn vrij. *Donderdag 6 oktober: start van de Kinderboekenweek. *Vrijdag 7 oktober: schrijver Harald Timmer vertelt over zijn kinderboek. *Woensdag 12 oktober: boekenverkoop tijdens de kleedjesmarkt. Groepen 4 We hebben afgelopen woensdag genoten van de voorstelling van Brammetje Baas. Brammetje is een lief, gewoon, nooit saai, snel, slim, grappig en beweeglijk jongetje. Hij maakt veel mee en blijft toch zichzelf. De voorstelling sloot mooi aan op de KiVa lessen in de groep. Vandaag wordt er geen Nieuwsbegrip tekst naar u gestuurd. Volgende week maken de kinderen nl. een toets, verdeeld over 2 dagen. Agenda voor de groepen 4 (zie ook algemeen ): *Woensdag 5 oktober: margedag voor de leerkrachten. De kinderen zijn vrij. *Donderdag 6 oktober: start van de Kinderboekenweek. Het thema is Voor altijd jong! Om 8.05 uur verzamelen we ons op het plein waar ook de Wereldse Avond werd gehouden. We zingen een lied en gaan om 8.15 uur weer naar de klas. Opa s en oma s mogen even mee om te kijken bij hun kleinkind. *Vrijdag 7 oktober: van uur vertelt schrijver Harald Timmer over zijn kinderboek. *Woensdag 12 oktober: boekenverkoop tijdens de kleedjesmarkt. De kinderen van de groepen 4 die boeken willen verkopen zoeken om uur een plekje in de hal bij de groepen 4 en 5 en stallen hun boeken uit. De kleedjesmarkt duurt van uur. Kinderen die naar Op Stoom gaan worden om uur opgehaald in de hal beneden. Groep 4A Deze week geen nieuws. Groep 4B Sofie, Nout en Ben hebben deze week hun verjaardag gevierd.

6 Een fijn, nieuw levensjaar allemaal! Groepen 5 Aankomende maandag en dinsdag hebben we de rekentoets van blok 1. Hieronder nog een opsomming met de onderdelen die erin voorkomen. Optellen en aftrekken tot en met 100 Oriëntatie op de getallen tot en met 1000 Vermenigvuldigen (herhalen 1 t/m 5 en 10, tafel van 7 wordt aangeboden) Delen Gepast betalen Klokkijken digitaal en analoog (hele uren, halve uren en kwartieren) Meter en centimeter Symmetrie Deze week starten we bij taal en spelling met een nieuwe thema. Bij spelling komen de volgende regels aan bod: woorden met eeuw, ieuw en uw woorden met cht en ch woorden met ei Bij taal gaan we aan de slag met de alfabetische volgorde, meervoud, voegwoord en verkleinwoord. Nog even wat herinneringen: Maandag 3 oktober: rekenen toets blok 1 deel 1 Dinsdag 4 oktober: rekenen toets blok 1 deel 2 Dinsdag 4 oktober: strategietoets begrijpend lezen Woensdag 5 oktober: Studiedag, de kinderen zijn vrij! Vrijdag 7 oktober: toets Naut thema 1 Groep 5A Op de dinsdag is er een stagiaire. Hieronder stelt ze zich even voor: Mijn naam is Desiree, ik ben 20 jaar oud. Vanaf 20 september ben ik stagiaire in groep 5a op de dinsdag. Ik studeer aan de Hogeschool Leiden. Dit is mijn eerste jaar. Afgelopen juni ben ik afgestudeerd als pedagogisch werker. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om zumba te doen. Verder ga ik graag naar het strand. Daarnaast doe ik graag sociale activiteiten met vrienden en familie. Ik kijk erg uit naar mijn stage periode. Ik verwacht een leuke tijd tegemoet te gaan met de kinderen. Daarbij hoop ik dat de kinderen en ik veel van elkaar kunnen leren.

7 Informatie Cluster 6 7 8: Kinderboekenweek! In het kader van de Kinderboekenweek met het thema voor altijd jong willen we graag de opa s en oma s uitnodigen in de school. De opening van de Kinderboekenweek is bij ons op school op donderdagochtend 6 oktober om 8.05 uur op het schoolplein (we hebben nl op 5 oktober een studiedag en de kinderen zijn dan vrij). Bij die feestelijke opening zijn de opa s en oma s van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het lokaal van hun kleinkind(eren). De kinderen kunnen dan hun boeken en schriften laten zien of samen een opdrachtje maken. Daarna gaan de opa s en oma s weer weg. En op vrijdagmiddag 7 oktober (van uur) mogen de opa s en oma s nog een keer terugkomen, om bij de Oud Hollandse Spelletjes middag te komen ondersteunen (te denken valt hierbij aan sjoelen, koekhappen, ringwerpen, spijker poepen, aardappelrace). Uiteraard doen we ook graag een beroep op u als ouder. Dus ook u kunt zich hiervoor opgeven. Heel graag zelfs! Dat kan via de leerkracht of op de intekenlijst bij de deur van het lokaal die er vanaf maandag 3 oktober hangt. Heeft u thuis nog een sjoelbak, flessen, blikken e.d. die we kunnen gebruiken voor de Oud Hollandse spelen, zou u dit dan op willen geven op diezelfde lijst? Ook als u niet begeleidt, zouden wij graag de spellen/spullen van u lenen om er een leuke middag van te maken. Op woensdag 12 oktober hebben we weer de befaamde kleedjesmarkt. Dus u kunt uw boeken vast van zolder halen of gaan ruimen :). En op vrijdag 14 oktober sluiten we de Kinderboekenweek af met een voorleeswedstrijd tussen de groepen 5 t/m 8 (deze is helaas niet door ouders bij te wonen). De voorrondes hiervoor hebben dan al in de klas plaatsgevonden. Groep 6A We hebben er weer een lekkere week op zitten. De kinderen zijn al aardig gewend aan de lesstof van groep 6 en aan het ritme. Het blijft een feit dat de tafels niet vaak genoeg geoefend kunnen worden. We hebben gehoord dat kinderen de tafels op moeten kunnen zeggen al tijdens het touwtje springen :). Twee vliegen in één klap, krijgt rekenen toch een sportief tintje. Wel de tafels kris kras door elkaar graag! Huiswerk begrijpend lezen: Voor de kinderen die begrijpend lezen huiswerk mee hebben gekregen, is vanaf nu de inleverdag maandag. De kinderen kijken dan meteen bij de inloop zelf hun huiswerk na. Daarna is er tijd om het proces van huiswerk plannen en het inhoudelijke stukje van dit huiswerk te bespreken met de kinderen. Wordt het later ingeleverd, kijken de kinderen het ook zelf na, maar is er geen ruimte meer in het rooster om dit nog na te bespreken.

8 Deze week zijn we gestart met Brandaan (geschiedenis). Het gaat over handel overzee, de VOC mag daarbij niet ontbreken. Misschien leuk om in een weekend een VOC schip te bezoeken. Dan gaat het voor de kinderen nog meer leven. Met taal en spelling zijn we gestart met thema 2. Voor taal betekent dat: voorzetsels, onvoltooid verleden tijd woorden ( t kofschip x), onderwerp en persoonsvorm vinden met de getalsproef, afkortingen en de voorvoegsels ex, ver en ont. Met spelling gaan we het hebben over: au/ou, v/f, s/z en de i die klinkt als ie. Voor rekenen staat de aankomende vrijdag de eerste toets gepland. Aangezien volgende week de Kinderboekenweek van start gaat, hebben we een iets ander schema dan gewend. We zoeken nog de nodige hulp en ondersteuning voor vrijdag 7 oktober a.s bij de Oud Hollandse spelletjes middag van uur. Om goed op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen rondom de Kinderboekenweek,staat de volledige informatie hierboven beschreven onder het kopje Informatie cluster 6 7 8: Kinderboekenweek! Ten slotte de activiteiten op een rijtje: dinsdag 4 oktober: toets Meander (met topo) thema 1 woensdag 5 oktober: studiedag, kinderen vrij! donderdag 6 oktober: opening Kinderboekenweek, opa s en oma s welkom donderdag 6 oktober: toets begrijpend lezen vrijdag 7 oktober: toets rekenen (deel 1) vrijdag 7 oktober: Oud Hollandse Spelletjes middag maandag 10 oktober: toets rekenen (deel 2) woensdag 12 oktober: sponsorloop reumadag & kleedjesmarkt vrijdag 14 oktober: Voorleeswedstrijd Kinderboekenweek / afsluiting Groep 6B Deze week hadden de kinderen de rekentoets. Zij mogen echt heel trots zijn want ze hebben het fantastisch gemaakt. Sommige sommen bleken nog lastig maar daar hebben we deze week nog goed mee geoefend. Alle kinderen kunnen inmiddels inloggen op de chromebooks. Het was fijn te zien hoe zij elkaar hielpen bij het instellen van hun inloggegevens. Ook voor Nieuwsbegrip heeft iedereen nu zijn inlogggegevens. Wilt u uw kind in het begin nog herinneren aan de wekelijkse huiswerkopdracht hiervoor? Deze week zijn we ook gestart met Naut. Dit thema gaat over natuurlijke verschijnselen. Denk hierbij aan energie, de zon en het geluid. De toetsdatum vindt u hieronder.

9 Ten slotte de activiteiten op een rijtje: woensdag 5 oktober: studiedag, kinderen vrij! donderdag 6 oktober: opening Kinderboekenweek, opa s en oma s welkom donderdag 6 oktober: toets begrijpend lezen vrijdag 7 oktober: Oud Hollandse Spellenmiddag woensdag 12 oktober: sponsorloop & kleedjesmarkt vrijdag 14 oktober: taaltoets 2 vrijdag 14 oktober: Spelling thema 2 woordendictee vrijdag 14 oktober: Voorleeswedstrijd Kinderboekenweek / afsluiting donderdag 27 oktober:toets Naut thema 1 Groepen 7 Inmiddels zijn we alweer een maand op school en de eerste toetsen hebben we deze week gehad. Als u nieuwsgierig bent naar de resultaten kunt u altijd even contact met ons opnemen. De kinderen hebben een workshop freerunnen gehad. Ze vonden het erg leuk en leerzaam! Agendapunten: Woensdag 5 oktober: Studiedag, alle kinderen zijn vrij Donderdag 6 oktober: Opening kinderboekenweek Vrijdagmiddag 7 oktober: Oud Hollandse spelletjes middag Groep 7A Groep 7A is nog steeds op zoek naar een aantal ouders die kunnen luizenpluizen voor en na de vakanties op de woensdag. Het is echt fijn als er meerdere ouders zijn die dit kunnen doen. Gelukkig hebben we wel 2 klassenmoeders die (net als vorig jaar) ons willen ondersteunen met activiteiten. Dit zijn de moeder van Kiki en de moeder van Max, TOP!! Groep 7B Om de klas een beetje gezellig te maken gaan a.s. maandag de klassenmoeders (Ottoliene en Martien) van de thematafel een herfsttafel maken. Het zou leuk zijn als ieder kind a.s. maandag iets mee heeft genomen voor op de herfsttafel. Groep 8A We zijn inmiddels alweer flink wat weken onderweg en dat betekent dat we ook de eerste toetsen hebben gehad. Helaas waren die nog niet voor iedereen even goed. We hebben met elkaar besproken hoe dat komt en er blijkt nog een grote slag te slaan wat betreft de concentratie en het op jezelf letten. Onder andere om die reden hebben we met elkaar de keuze gemaakt om niet meer in groepjes te zitten, maar in rijen. De kinderen kwamen zelf met de oplossing om na de eindcito dan in groepjes te gaan zitten, omdat dat toch ook wel heel gezellig is.

10 De komende week starten we met een nieuw thema van taal en spelling en een nieuw blok studievaardigheden en rekenen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan ervoor! De afgelopen weken is ook veelvuldig in de gesprekken met de klas naar voren gekomen dat het niet altijd lekker loopt in de groepsapp. De kinderen geven aan dat er regelmatig gescholden wordt en dat er foto s worden doorgestuurd die niet passen bij hun leeftijd en interesses. Vraag aan u is dan ook om regelmatig even mee te kijken met uw kind in de groepsapp. Denkt u er weer even extra aan dat het op woensdag fruitdag is op t Venne? Afgelopen woensdag 28 9 hebben de kinderen de Kinderpostzegels meegekregen. Het is de bedoeling dat ze de komende week zoveel mogelijk hiervan gaan verkopen. Uiterlijk donderdagochtend 6 oktober moet al het materiaal terug zijn op school. De opbrengst van de verkochte Kinderpostzegels gaat ieder jaar naar een goed doel dat zich sterk maakt voor het welzijn van kinderen in binnen en buitenland. Vorige week donderdag 22 9 hebben we een workshop freerunnen gehad van een bekende Youtuber. De kinderen hebben een geweldige ochtend gehad en de meesten gingen met een handtekening en foto op zak naar huis. Hieronder een groepsfoto van die ochtend. Groep 8B

11 Deze week geen nieuws.

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 14-07-2017 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende

Nadere informatie

- Vanaf groep 6: Bij 3 keer spullen vergeten een keer niet meedoen aan de les, maar helpen met de les.

- Vanaf groep 6: Bij 3 keer spullen vergeten een keer niet meedoen aan de les, maar helpen met de les. 07-10-2016 Algemeen MR De MR heeft vorige week weer zijn eerste vergadering gehad. Juf Fleur en juf Harima zijn dit jaar nieuw aan de kant van de leerkrachten geleding. Omdat Martien Donkervliet na 4 jaar

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 27 05 2016 Algemeen Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit jaar op twee data. Op dinsdag 31 mei worden de individuele portretfoto s en de groepsfoto s genomen. Op woensdag 15 juni worden er broertjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Venmail Algemeen

Venmail Algemeen 13-01-2017 Algemeen Rapporten 20-1-2017: rapporten groep 3 t/m 8 mee naar huis, op deze dag zullen ook de inschrijfformulieren voor de gesprekken opgehangen worden. U wordt allen verzocht zich in te schrijven.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 02 09 2016 Algemeen Dependance Afgelopen maandag is de dependance in gebruik genomen. Wat zijn we blij met het mooie, frisse en ruime gebouw. Uiteraard, zoals dat gaat met verhuizingen, zijn er nog een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

21 september Wereldse avond!!!!

21 september Wereldse avond!!!! 16 09 2016 Algemeen 21 september 17.00-19.00 Wereldse avond!!!! Beste kinderen en ouders, Aanstaande woensdag is het weer zo ver! Dan luiden kinderen, ouders en teamleden samen op informele wijze het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Lesbrief 1, groep 5/6. 22 september 2017

Lesbrief 1, groep 5/6. 22 september 2017 Lesbrief 1, groep 5/6. 22 september 2017 Beste ouders, De eerste vier weken van het schooljaar zijn voorbij gevlogen. We hebben een fijne start gehad met deze leuke klas. Inmiddels hebben we al een projectweek

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Informatie bovenbouw Donderdag 29 september: uur

Informatie bovenbouw Donderdag 29 september: uur Informatie bovenbouw 2016 2017 Donderdag 29 september: 14.30 16.00 uur CBS De Lichtbron Johan Frisostraat 2 9285 TS Buitenpost 0511 542 385 Welkom in onze groep, Vanmiddag krijgt u een rondleiding van

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad Algemeen M e t d e w i n d m e e CBS De Windroos Barklaan 10 9934 JT Delfzijl Telefoon: (0596) 617 487 E-mail: info.windroos@noordkwartier.nl Agenda Dinsdag 16 oktober 2018 Bag2School 20 oktober t/m 28

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

OPKIKKER 03 7 september 2017 Schooljaar

OPKIKKER 03 7 september 2017 Schooljaar OPKIKKER 03 7 september 2017 Schooljaar 2017-2018 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Er zijn deze week geen jarigen. AGENDA 18-09 Startgesprekken 20-09 Startgesprekken KOMT ERAAN 04-10 t/m 13-10 Kinderboekenweek

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 04-11-2016 Algemeen Even voorstellen: het nieuwe ouderlid van de MR Mijn naam is Joep Bleije, 35 jaar oud. Getrouwd met Miriam Bleije van Leeuwen en vader van Ivo (groep 3a), Twan (groep 3b) en Vivian

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 22-09-2017 Algemeen Babynieuws Hoera, juf Fleur is bevallen van een prachtige dochter en haar naam is Saar. Wij wensen juf Fleur en haar gezin heel veel geluk en liefde! Kinderboekenweek Op 4 oktober start

Nadere informatie

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie.

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie. Aan de ouders van groep 4,5 en 6 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.6 26-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Vervanging groep 7 en 8 Tot de herfstvakantie zal juf Margreeth op maandag t/m donderdag lesgeven in groep 7/8. Op vrijdag staat meester

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4,5 en 6

Aan de ouders van groep 4,5 en 6 Aan de ouders van groep 4,5 en 6 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Anneke Lechner woensdag 8.20 uur tot 8.30 uur. 13.00 uur tot 13.15 uur. Zorg er a.u.b. voor dat de kinderen op tijd in school zijn i.v.m. onder andere

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuws van de directie. *schoolfonds / schoolreis betaling. *geen inloop in de groepen 4 t/m 8. Nieuws uit groep 1

Nieuws van de directie. *schoolfonds / schoolreis betaling. *geen inloop in de groepen 4 t/m 8. Nieuws uit groep 1 Nieuws van de directie *schoolfonds / schoolreis betaling Het schoolfonds bedraagt dit schooljaar 25 euro per leerling. U kunt dit bedrag overmaken op girorekening NL59 INGB 0003 0478 62 ten name van Consent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders,

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders, Nieuwsbrief groep 4 Beste ouders, September 2017 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van groep 4 voor de komende periode. Vanaf dit schooljaar zullen de leerkrachten van elke groep u als ouder op de hoogte

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie