- Vanaf groep 6: Bij 3 keer spullen vergeten een keer niet meedoen aan de les, maar helpen met de les.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- Vanaf groep 6: Bij 3 keer spullen vergeten een keer niet meedoen aan de les, maar helpen met de les."

Transcriptie

1 Algemeen MR De MR heeft vorige week weer zijn eerste vergadering gehad. Juf Fleur en juf Harima zijn dit jaar nieuw aan de kant van de leerkrachten geleding. Omdat Martien Donkervliet na 4 jaar de MR gaat verlaten, zoeken wij ook een nieuw lid voor de oudergeleding. U ontvangt vandaag een mail waarin u uitgenodigd wordt om u hiervoor op te geven. De afgelopen vergadering hebben wij het gehad over het huishoudelijk reglement van de MR, de ontwikkelingen rondom ICT en Slimfit en schoolzaken als het klimaat binnen de school, de schoonmaak en het schoolreisje. Slimfit Enquete U ontvangt allemaal vandaag een uitnodiging om de laatste Slimfit enquête in te vullen. Wij hopen dat u dit allemaal weer doet zodat wij een duidelijk beeld hebben van uw mening! Gymregels Vanaf groep 6: Bij 3 keer spullen vergeten een keer niet meedoen aan de les, maar helpen met de les. - Vanaf groep 4: Iedereen verplicht douchen. Behalve als ouders anders hebben doorgegeven aan de docent. - Bij een blessure geef je dit door aan de docent of neem je een briefje mee. - Gymschoenen verplicht. Dit vanwege de veiligheid. Heb je als ouder gymschoenen over of te klein, lever deze dan graag bij ons in. - Slaan en schoppen bij gym is terug naar de klas.

2 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost! U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ebooks. Ruim boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace. Sponsorloop woensdag 12 oktober Binnenkort komt onze school in actie voor het Reumafonds. Theater in School en het Reumafonds werken in deze actie samen om zoveel mogelijk leerlingen van basisscholen in heel Nederland in beweging te laten komen. Brammetje Baas is een heel druk en beweeglijk jongetje, voor wie het haast niet te doen is om níet te bewegen. Helaas is dit voor veel kinderen niet vanzelfsprekend. Dat besef een beetje groter maken is het doel van de actie. En natuurlijk om geld op te halen voor het Reumafonds. De voorstelling Brammetje Baas is afgelopen week bij ons op school geweest voor de groepen 3 & 4. Op woensdag 12 oktober zullen we een sponsorloop/dansmarathon organiseren waarmee we zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor het Reumafonds. De groepen 4 t/m 8 gaan een sponsorloop doen rondom de school en de groepen ½ en 3 doen een dansmarathon op het plein. Vandaag krijgen alle kinderen een

3 brief mee met uitleg over de actie, een sponsorlijst die ingevuld kan worden door sponsoren. Belangrijk hierbij is dat voor de groepen die gaan rennen (4 t/m 8) een bedrag per rondje ingevuld kan worden. Voor de groepen die gaan dansen (1 t/m3) is dit een totaal sponsorbedrag omdat het dansen niet te meten is. Groepen 4 & 5 rennen van 8:30 uur tot 8:50 uur. Groepen van 8:50 tot 9:15 uur. De dansmarathon begint om 9:30 uur! We hopen dat u uw kind wilt stimuleren de sponsorlijst zo vol mogelijk te krijgen! Ook zoeken we hulpouders die ochtend voor het afstempelen van de kaarten en de coördinatie tijdens het lopen van de route. Graag opgeven bij de leerkracht van uw kind. Het Reumafonds is er voor bijna 2 miljoen mensen met een vorm van reuma. Bezoek de website voor meer informatie over het Reumafonds: Waterpokken In groep 1,2A heerst waterpokken! Agenda Herfstvakantie 17 oktober t/m 23 oktober 2016

4 Groep 1/2A Dat was een gezellige dag dinsdag met dierendag! Alle kinderen mochten hun lievelingsknuffel mee.we hebben er over verteld,gezongen voorgelezen en getekend met wasco. Op donderdag was de opening van de kinderboekenweek, Dat was een feestelijke opening met de hele school die op het lied van Kinderen voor kinderen de kinderboekenweek in danste. Op vrijdag hadden we spelletjes ochtend maar dan met allemaal oud hollandse spelletjes. Dat was leuk, nu weten we ook welke spelletjes onze opa s en oma s vroeger deden. Maandag of dinsdag komt de schrijver Harald Timmer. Hij leest dan voor uit een zelfgeschreven boek. Op woensdag 12 oktober als er kleedjesmarkt is, is hij er weer en dan kunt u een boek van hem kopen waar hij zijn handtekening in zet. Dinsdag 11 oktober mogen de kinderen verkleed op school komen als opa, oma, Ot, Sien of iets anders wat met het thema van de kinderboekenweek Voor altijd jong te maken heeft. Ook Dean nog jarig geweest.hij is 5 jaar geworden. Nog gefeliciteerd lieve Dean. Op vrijdag 14 oktober is het speelgoeddag. De kinderen mogen dan eigen speelgoed mee naar school nemen.

5 Groep 1/2B Wat een drukke maar gezellige week hebben we achter de rug. Op dinsdag was het dierendag en mochten alle kinderen hun knuffeldier mee naar school nemen. Dit was een gezellige dag en aan het einde gingen alle knuffeldieren met een strik om naar huis. Op woensdag waren we vrij en op donderdag is de Kinderboekenweek Voor altijd jong begonnen met het liedje en het dansje van Kinderen voor Kinderen. Opa en oma s mochten ook even in de klas kijken van hun kleinkind. Op vrijdag hadden we onze eerste spelletjesochtend wat meteen speciaal begon met Oud Hollandse spelletjes. Wat was het gezellig! Allemaal verschillende spelletjes hebben we gedaan. Erg leuk! Dinsdag 11 oktober mogen de kinderen verkleed naar school als opa en oma in de stijl van Ot en Sien. Creatief is erg leuk en welkom! Op woensdag 12 oktober is de kleedjesmarkt. Dan mogen de kinderen zelf hun eigen boeken verkopen op een kleedje in de school. Op donderdag 13 oktober mogen de kinderen een grote plastic tas voorzien van naam meenemen naar school voor al hun gemaakte knutsels. Vrijdag 14 oktober is mijn laatste cursusdag van dit jaar. Volgend jaar in Januari heb ik nog 4 dagen cursus. Op deze vrijdag komt er weer een andere juf invallen. Ook is het deze vrijdag speelgoeddag!

6 Groep 3A Deze week geen nieuws Groep 3B Donderdag hebben wij de kinderboekenweek geopend met een dansje op het schoolplein. Daarna hebben we ons eerste bezoek aan de schoolbieb gebracht. Wat hebben we leuke, spannende en dikke boeken gevonden! Aankomende week gaan we nog verder leren en werken over het thema Voor altijd jong. Mochten er nog opa s en oma s zijn die het leuk vinden om s ochtends een boek voor te lezen, dan zijn zij van harte welkom. Groepen 4 De Kinderboekenweek is van start gegaan. In de taalles van afgelopen maandag hebben de kinderen al 4 woorden geleerd die met het thema te maken hebben: auteur, illustratie, griffel en penseel. Woensdag hebben we - dansend op het plein - het lied Voor altijd jong! gezongen en hebben opa s en oma s in de klas gekeken naar de werkjes van hun kleinkind. Dat was gezellig! Opa s en oma s hebben gezien dat het onderwijs wel veranderd is in de loop der jaren, maar ook dat er veel nog hetzelfde is. Vandaag heeft kinderboekenschrijver Harald Timmer verteld over zijn kinderboek. We vinden het belangrijk dat kinderen thuis veel lezen en daar plezier aan beleven. Met rekenen zijn we begonnen met het tweede blok. De volgende leerstof komt aan bod: *Automatiseren van plus- en minsommen tot 10. *Familiesommen: 4 + 3, , , 9-4, 19-4, *Aftrekken van tientallen en eenheden: 30-20, *Optellen en aftrekken tot het tiental: , *Waarde van de getallen: tientallen en eenheden (84 = ). *Afronden op het dichtstbijzijnde tiental. *Getallenlijn: sprongen van 10, 5 en 1. *Getallenlijn: Welk getal is het grootst? Welke getallen staan vooraan en achteraan? *Tafels van 2 en 10. Ook hierbij is het automatiseren belangrijk! *Klokkijken: hele en halve uren. In het klokboek zijn we al verder: bij kwart over en kwart voor. *Meten: de cm, het gebruik van de liniaal, vergelijken van gewichten en de kg. Met taal en spelling zijn we begonnen met het tweede thema.

7 Naast de nieuwe woorden leren de kinderen bij taal het gebruik van de punt en de verkleinwoorden. De zelfstandige naamwoorden en de lidwoorden worden herhaald en de bijvoeglijke naamwoorden en de werkwoorden worden aangeleerd: een pittig stukje grammatica! Bij spelling schrijven we de woorden met f/v en s/z. Dat is een kwestie van goed luisteren. Ook komen de woorden met sch- en schr- aan bod. Agenda voor de groepen 4 (zie ook algemeen ): *Woensdag 12 oktober: -sponsorloop voor het Reumafonds van uur. Wij zijn benieuwd hoeveel rondjes de kinderen gaan lopen! De brief over de sponsorloop is afgelopen dinsdagmiddag aan uw kind meegegeven. Via de klassenouders is gevraagd of u kunt helpen langs de route en bij het afkruisen van de kaarten van de kinderen. -boekenverkoop tijdens de kleedjesmarkt. De kinderen van de groepen 4 die boeken willen verkopen zoeken om uur een plekje in de hal bij de groepen 4 en 5 en stallen hun boeken uit. De kleedjesmarkt duurt van uur. Kinderen die naar Op Stoom gaan worden om uur in de hal beneden opgehaald. *Donderdag 13 oktober: s ochtends spelletjescircuit met oud-hollandse spelletjes binnen het cluster. s Middags wordt het normale clusterprogramma gegeven. *Vrijdag 14 oktober: een gewone lesdag. Om uur begint de herfstvakantie. *Vrijdag 28 oktober: luizenpluis. Groep 4A Deze week geen nieuws Groep 4B Nikée en Bente hebben deze week hun verjaardag gevierd. Verjaardagen vieren vinden de kinderen van groep 4B erg gezellig! De kinderen weten al goed wat een werkwoord is en kunnen er veel opnoemen! Agenda voor groep 4B (zie ook agenda bij groepen 4 ): *Vrijdag 14 oktober: Juf Therese heeft cursus. Er is vervanging geregeld.

8 Groepen 5: Vorige week hebben we bezoek gehad van Joël. Joël is van Held en Bloem producties we hebben van hem een hele ochtend vermaak gehad. We hebben met beide groepen 5 een Where is Wally zoekplaat gemaakt. Zelf tekeningen maken en op de foto om een mooie poster te creëren. Het is een super leuk resultaat geworden en iedereen staat er mooi op. Hier wat foto s van de leuke ochtend: Groep 5A: Deze week starten we met een nieuw hoofdstuk van rekenen. In blok 2 komen de volgende onderwerpen aan bod: - Tempotoets tafels - Optellen en aftrekken t/m 100 in contexten - Delen - Getallen t/m Meten: lengte kiezen (wat past het beste bij de lengte van een potlood? cm, dm, m) en gewicht Agenda: - Vrijdag 14 oktober Naut toets thema 1

9 Cluster Hieronder vindt u het nieuwe atelierrooster voor de komende periode Meester Jeroen Muziek Lokaal: Muziek Groep 8A Groep 8B Groep 7B Groep 7A Groep 6B Groep 6A 7-11 Groep 8A Groep 8B Groep 7B Groep 7A Groep 6B Groep 6A Juf Madelon Dans Speelzaal hoofdgebouw Groep 8 B Groep 8A Groep 7A Groep 7B Groep 6A Groep 6B Groep 8 B Groep 8A Groep 7A Groep 7B Groep 6A Groep 6B Juf Annette Tekenen Lokaal: 6A Juf Jeanine Creatief schrijven Lokaal: 7A Juf Annick Handvaar digheid Lokaal: 7B Juf Linda Handvaar digheid Lokaal: 8A 6A 7A 7B 6B 6B 8A 8B 6A 8B 7B 8A 7A 7A 6A 6B 7B 8A 6B 6A 8B 7B 8B 7A 8A Groep 6A De kinderboekenweek is begonnen! De kinderen hebben gedanst op het schoolplein. Door de kinderboekenweek komt het lezen weer even onder de aandacht en hoe leuk het wel niet is (al dan niet met vader, moeder, opa of oma). Vooral doen! Er zijn zoveel leuk kinderboeken te koop en nu krijg je ook nog eens het kinderboekenweekgeschenk cadeau! Tevens een leuke aansluiting naar de boekbespreking die de kinderen gaan houden. De kinderen mogen in de vakantie na gaan denken over welk boek zij hun boekbespreking willen gaan houden. Maandag direct na de vakantie maken

10 we een lijst met de kinderen en plannen we de exacte data in. Een goede reden om in de vakantie vast te gaan lezen! Er is een verzoek ingediend om luizenpluis ouders te vragen op de woensdag i.p.v. op de vrijdag, omdat we één ouder hebben op de vrijdag. Voortaan mag er gepluisd worden op de woensdagochtend na de schoolvakanties. Onze vraag is welke ouders er zouden willen/kunnen pluizen voor onze groep? U kunt zich opgeven door even een mailtje naar ons te sturen of het even aan ons door te geven. Heel graag en vast ontzettend bedankt! De taaltoets van thema 2 staat alweer in de planning voor na de herfstvakantie. Dit keer gaat de toets over voorzetsels die minder frequent gebruikt worden, onvoltooid verleden tijd werkwoorden met dezelfde klank (d.m.v. t kofschip x), het onderwerp en de persoonsvorm vinden met de getalsproef en afkortingen. En ook de Engelse toets is alvast meegenomen in de planning. Zo kunnen de kinderen zich extra goed voorbereiden. De woorden van Unit 2 zijn vorige week vrijdag al mee naar huis gegeven. Activiteiten en acties: - maandag 10 oktober: toets rekenen deel 2 - woensdag 12 oktober: sponsorloop nationale reumadag ( uur) kleedjesmarkt klaarzetten (11.30 uur) en verkoop uur) - vrijdag 14 oktober: voorleeswedstrijd KBW - maandag 17 t/m 21 oktober: Herfstvakantie! - maandag 24 okt: kinderen weten welk boek ze gebruiken voor de boekbespreking (start vanaf 1 november) - woensdag 26 oktober: Infoavond Novilo en ouderportaal - vrijdag 28 oktober: taaltoets thema 2 opening noodgebouw door wethouder - vrijdag 4 november: toets Engels Unit 2 Groep 6B Deze week geen nieuws Groepen 7 Deze week zijn we begonnen met de kinderboekenweek. We zijn gestart met een dansje op het schoolplein. Vrijdagmiddag hebben we gezellig spelletjes middag gehad. Volgende week vrijdag hebben we de voorleeswedstrijd. Wat natuurlijk altijd weer erg spannend is. De woorden voor de Engels toets kunt u zelf printen via De woorden staan bij groep 7 unit 1 - describing people. De kinderen weten zelf wanneer ze de toets hebben. Groep 7a heeft op donderdag een nieuwe stagiaire. Zijn naam is Robert.

11 Groepen 8 Voor in de agenda: dinsdag wordt de NIO toets afgenomen bij alle leerlingen van groep 8. Deze toets wordt door externen afgenomen en kan dus niet worden ingehaald. Wilt u zorgen dat uw kind deze dag geen afspraken buiten school heeft?

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Beste ouders,

Venmail. Algemeen. Beste ouders, 30 09 2016 Algemeen Beste ouders, Wij nodigen jullie graag uit voor de Jaarlijkse algemene ledenvergadering op donderdag 13 oktober van 20.00 tot 21.00 uur. De agenda volgt nog, maar twee belangrijke punten,

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 14-07-2017 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 16-06-2017 Algemeen Formatie Op dit moment zijn we nog druk bezig met de formatie en groepsbezetting. We zijn hiermee bijna rond maar hebben nog een aantal vacante plekken. Zoals u wellicht al heeft vernomen

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 02 09 2016 Algemeen Dependance Afgelopen maandag is de dependance in gebruik genomen. Wat zijn we blij met het mooie, frisse en ruime gebouw. Uiteraard, zoals dat gaat met verhuizingen, zijn er nog een

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 23-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39

Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39 Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39 Agenda Datum Activiteit 26-09 Informatieavond; welkom! 2-10 Voorstelling kinderboekenweek in Oldebroek 4-10 Dierendag: er mag een knuffel mee! 9-10 Woorddictee groep 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Venmail. Algemeen Slimfit Slim Onderwijs: Zie het artikel op de website:

Venmail. Algemeen Slimfit Slim Onderwijs: Zie het artikel op de website: 14-10-2016 Algemeen Slimfit Slim Onderwijs: Zie het artikel op de website: http://www.rkbsvenne.nl/index.php?section=2&page=77# Fietsen Regelmatig zien we dat kinderen hun fietsen plaatsen naast de fietsenrekken

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 13-04-2017 Algemeen Tevredenheidspeiling Begin april heeft u via de mail de uitnodiging gekregen om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. Op dit moment heeft ongeveer 25% van alle ouders/verzorgers

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 10-10-2014

Venmail. Algemeen 10-10-2014 10-10-2014 Algemeen Oproep: versieren Sint Wie wil op vrijdagochtend 14 november komen helpen om de school te versieren in Sinterklaassfeer? Alle hulp is welkom! Graag opgeven via de mail bij Joyce: j.brink@rkbsvenne.nl

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast.

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Week 40-41 2016-2017 Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Agenda 14 oktober Alle kinderen krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuws van de directie. *schoolfonds / schoolreis betaling. *geen inloop in de groepen 4 t/m 8. Nieuws uit groep 1

Nieuws van de directie. *schoolfonds / schoolreis betaling. *geen inloop in de groepen 4 t/m 8. Nieuws uit groep 1 Nieuws van de directie *schoolfonds / schoolreis betaling Het schoolfonds bedraagt dit schooljaar 25 euro per leerling. U kunt dit bedrag overmaken op girorekening NL59 INGB 0003 0478 62 ten name van Consent

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 27 05 2016 Algemeen Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit jaar op twee data. Op dinsdag 31 mei worden de individuele portretfoto s en de groepsfoto s genomen. Op woensdag 15 juni worden er broertjes

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Venmail Algemeen

Venmail Algemeen 13-01-2017 Algemeen Rapporten 20-1-2017: rapporten groep 3 t/m 8 mee naar huis, op deze dag zullen ook de inschrijfformulieren voor de gesprekken opgehangen worden. U wordt allen verzocht zich in te schrijven.

Nadere informatie

Algemeen ICT Fotograaf gezocht 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen ICT Fotograaf gezocht 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 09 09 2016 Algemeen ICT Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om alles op ICT gebied werkende te krijgen. Door de Europese aanbesteding van nieuwe touchscreens loopt de vervanging van de digiborden

Nadere informatie

Welkom bij cluster groep 6/7/8. Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima

Welkom bij cluster groep 6/7/8. Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima Welkom bij cluster groep 6/7/8 Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima Programma van vanavond Waarom Slimfit? Wie worden de leerkrachten van mijn kind? Hoe

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Datum Activiteit 5-14 okt Kinderboekenweek 17-21 okt Herfstvakantie 1 nov Dictee 2 nov Dankdag 7-11 nov Volgende nieuwsbrief uit groep 6 Jarigen tot de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Hulp nodig van ouders bij evaluatie van oudergesprekken Open podium vogels en groep 8B Klassenregels groep 5B De giraffenklas in het Bospark op zoek naar bladeren en paddenstoelen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Heeft u nog vragen/wensen/klachten m.b.t. de TSO? Mailt u dan het volgende adres: of belt u met:

Heeft u nog vragen/wensen/klachten m.b.t. de TSO? Mailt u dan het volgende adres: of belt u met: 28-10-2016 Algemeen TSO Vlak voor de zomervakantie heeft u een TSO-enquête ingevuld. Bedankt voor uw input! Aan de hand daarvan zijn de volgende afspraken gemaakt/opnieuw onder de aandacht gebracht: -

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders,

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders, Nieuwsbrief groep 4 Beste ouders, September 2017 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van groep 4 voor de komende periode. Vanaf dit schooljaar zullen de leerkrachten van elke groep u als ouder op de hoogte

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

1 november Nieuwsbrief 412. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, kijkmoment groep 1 t/m 4

1 november Nieuwsbrief 412. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, kijkmoment groep 1 t/m 4 Nieuwsbrief 412 RKBS St. Catharina Haastrecht 1 november 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, kijkmoment groep 1 t/m 4 Activiteiten en data Maandag 5 t/m vrijdag 9 november: Doelstellingengesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Carnaval Dit jaar vieren we weer carnaval! De datum is woensdag 1 maart. Op deze dag vieren ook alle meesters en juffen hun verjaardag

Carnaval Dit jaar vieren we weer carnaval! De datum is woensdag 1 maart. Op deze dag vieren ook alle meesters en juffen hun verjaardag 27-01-2017 Algemeen Carnaval Dit jaar vieren we weer carnaval! De datum is woensdag 1 maart. Op deze dag vieren ook alle meesters en juffen hun verjaardag Het thema is; Goed gemutst! Petje af!!! Dat betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Definitie OGW onderwijsinspectie

Definitie OGW onderwijsinspectie Welkom in groep 4 Bespreekpunten Focus Weekrooster Manier van werken Methodes Rekenen: wereld in getallen Sociaal-emotionele ontwikkeling Zorgleerlingen Toetsen Thuis oefenen Wat hebben de kinderen nodig

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 04-11-2016 Algemeen Even voorstellen: het nieuwe ouderlid van de MR Mijn naam is Joep Bleije, 35 jaar oud. Getrouwd met Miriam Bleije van Leeuwen en vader van Ivo (groep 3a), Twan (groep 3b) en Vivian

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Kinderen kunnen optellingen en aftrekkingen aangeboden in een context maken tot en met 20.

Kinderen kunnen optellingen en aftrekkingen aangeboden in een context maken tot en met 20. Hallo allemaal, Al 5 weken zitten we in groep 4, en wat hebben we al veel geleerd! De eerste tafeltoetsen zijn al gedaan. Heel veel kinderen hadden goed thuis geoefend, super! In de klas besteden we veel

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Nieuwsbrief week 40 Donderdag 5 oktober 2017 Activiteitenkalender Donderdag 5 oktober Staking, de school is gesloten. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4a. C. van Leeuwenschool, Huygenslaan 59, tel.nr Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4a,

Nieuws uit groep 4a. C. van Leeuwenschool, Huygenslaan 59, tel.nr Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4a, Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4a, Zo staan we aan de start van het nieuwe schooljaar en voor we het weten, is de herfstvakantie alweer in zicht. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad Algemeen M e t d e w i n d m e e CBS De Windroos Barklaan 10 9934 JT Delfzijl Telefoon: (0596) 617 487 E-mail: info.windroos@noordkwartier.nl Agenda Dinsdag 16 oktober 2018 Bag2School 20 oktober t/m 28

Nadere informatie