Venmail. Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Venmail. Algemeen"

Transcriptie

1 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende lerarentekort. De Stichting JongLeren is een facebookactie begonnen om leraren te werven. Wilt u deze actie ondersteunen door onderstaand bericht te delen? Vacatures JongLeren Facebook Verder zijn er binnen de Stichting mogelijkheden voor betaalde leer-werkstages. Met een afgeronde HBO opleiding kunt u voor het zij-instroomtraject in aanmerking komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met JongLeren: info@jl.nu Kennismakingsgesprekken groepen 3 t/m 8 Elk schooljaar starten wij met kennismakingsgesprekken.vanaf groep 4 zijn de leerlingen hierbij aanwezig. We merken dat de leerlingen heel goed zelf kunnen vertellen wat ze nodig hebben om een fijn schooljaar te volbrengen. Dit schooljaar willen wij deze gesprekken eerder gaan laten plaatsvinden, om meteen een goede start te maken aan het begin. We hebben gekozen voor de laatste vrijdag van de zomervakantie, vrijdag 1 september De dag is in twee blokken verdeeld; tot uur en van tot uur. Deze gesprekken zijn voor de groepen 3 t/m 8. U krijgt a.s. maandag 17 juli hiervoor een digitale uitnodiging via Parnassys. Dit is voor ons ook nieuw. Als het allemaal naar behoren werkt dan komt er een rooster uit voor deze vrijdag. U krijgt dan van de leerkracht het rooster met daarop de tijd en dagdeel wanneer u samen met uw kind wordt verwacht. De tijd en dagdeel kunt u aangeven bij de digitale uitnodiging. Houdt er rekening mee dat u de leerkracht voor volgend schooljaar aanvinkt. We willen u vragen om dit zo snel mogelijk in te vullen, dan kunnen wij voor de zomervakantie dit rooster naar u mailen. Als u echt niet in de gelegenheid bent om te komen vrijdag 1 september, dan zal het kennismakingsgesprek in de eerste schoolweek plaatsvinden in overleg met de desbetreffende leerkracht. Wij hopen veel ouders en leerlingen te zien vrijdag 1 september!

2 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost! U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ebooks. Ruim boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace. Gevonden voorwerpen De kist met gevonden voorwerpen is aardig gegroeid, dus tijd om de spullen weer uit te stallen, zodat u kunt kijken of er iets van uw zoon/dochter bij is. Maandag 17 juli ligt alles klaar in de ruimte voor de teamkamer in het hoofdgebouw. Vrijdagmiddag worden de spullen die er dan nog liggen opgehaald en naar het goede doel gebracht. Afsluiting Spaans Ook dit jaar heeft weer een flinke groep leerlingen uit groep 7/8 Spaanse les gehad van Theo (opa van Bas en Marit) en Samantha (moeder van Lotte en Ben). Vorige week dinsdag werden deze lessen voor dit jaar gezellig afgesloten met een heuse Spaanse borrel en deze week hebben we Theo en Samantha nog even in het zonnetje gezet. Bij deze nogmaals, lieve Theo en Samantha, enorm bedankt voor alle leuke en leerzame lessen dit jaar!

3 Agenda Groep 1/2A Wat hebben we het leuk gehad in de speeltuin! De foto s zeggen genoeg! Ouders bedankt voor het rijden en bedankt voor de leuke cadeau s die we van de hele groep hebben gekregen Héél lief

4 Groep 1/2B Deze week zijn we begonnen met schoonmaken. De kinderen vinden het heel erg leuk om hun eigen spulletjes schoon te maken in de klas. Andere spelen liever. Het is allemaal goed. Donderdag zijn we bij de musical van groep 8 wezen kijken. We kregen alle liedjes uit de musical te horen. Erg leuk! Vrijdag hebben we ons rapport gekregen. We zijn trots op iedereen! Vanaf aanstaande maandag 17 juli mogen de kinderen speelgoed mee naar school nemen. Er is dan al zoveel speelgoed weg dat er weinig overblijft om mee te spelen. Op de kast staan nog spelletjes/speelgoed wat mee naar huis mag om schoongemaakt te worden. Wie neemt nog wat mee?? Donderdag 20 juli gaan we naar de speeltuin. De kinderen eten allemaal in de speeltuin. De tussenschoolse weet dit ook. We zijn gewoon om 14:45 uur weer terug op school. We duimen voor goed weer! Vrijdag 21 juli is het de laatste schooldag. Daarna zie ik de kinderen pas weer over 6 weken. Maar eerst nog even een weekje schoonmaken. Groep 3A Groep 3B We hebben donderdag genoten van de liedjes van de musical van de kinderen van groep 8! Wat kunnen zij prachtig zingen! Vandaag heeft iedereen zijn rapport meegekregen. We zijn trots op iedereen. Volgende week is alweer de laatste schoolweek. Deze week zal er anders uitzien als de andere week. Juf Lucia zal dinsdagochtend voor het laatst dit schooljaar lesgeven. Zij is vrijdag afwezig. Dinsdagochtend zullen we daarom in de klas een gezellige afsluiting met haar hebben in de vorm van een high tea. Woensdag gaan we met de groepen 3 naar de speeltuin. Juf Franka en juf Joyce gaan dan mee. Juf Franka geeft vrijdag les en zal dan afscheid nemen van de kinderen.

5 De werkboekjes en schriften gaan donderdag mee naar huis. Dat is een flinke stapel! Geeft u een stevige tas mee? Groepen 4 Door de regen is het spelen bij Jeugdland afgelopen woensdag niet doorgegaan. Daarom hebben we er in de groepen gezellige uurtjes van gemaakt. De musicals van de groepen 8 waren geweldig. Wat hebben de kinderen goed gespeeld! Vandaag is het rapport aan uw kind meegegeven. Het zgn. kindverhaal wordt vanaf het tweede rapport van groep 4 aan uw kind geschreven. Achterin de map vindt u op het blad cijfer- en letterbeoordelingen een toelichting m.b.t. het niveau van Nieuwsbegrip. In de laatste schoolweek ruimen we veel op en gaan we schoonmaken. Agenda voor groepen 4: Maandag 17 juli: Wilt u een spelletje en een eigen leesboek aan uw kind meegeven? De biebboeken worden nl. opgeruimd en tussen het opruimen en schoonmaken door kunnen de kinderen spelletjes spelen. Woensdag 19 juli: De werkboekjes en schriften gaan mee naar huis. Dat is een flinke stapel! Geeft u een stevige tas mee? Vrijdag 21 juli: Laatste schooldag. Groep 4A Agenda voor groep 4A: zie ook Agenda voor groepen 4. Groep 4B Vandaag zijn de rapporten aan de kinderen meegegeven. Ik ben ongelooflijk trots op wat we dit jaar met elkaar bereikt hebben! De kinderen hebben flinke sprongen voorwaarts gemaakt m.b.t. de leerstof. En behalve hard werken was de groep ook sportief en creatief. Ook hebben we met elkaar veel plezier beleefd aan de KiVa-lessen, de uitjes en de vieringen. Het valt niet mee om afscheid te nemen van zo n heerlijke groep... Gelukkig blijven we elkaar volgend jaar zien, want de kinderen blijven binnen hetzelfde cluster. Weet u dat er over de verre toekomst al afspraken zijn gemaakt?

6 Als Roman later gaat trouwen, krijgen we allemaal een uitnodiging voor de bruiloft en als hij vader wordt, komen we met z n allen op kraamvisite:):)!! Graag wil ik hierbij Wilma, Arjette en Samantha hartelijk bedanken voor hun hulp dit schooljaar. Jullie waren geweldige klassenmoeders! Alle ouders van groep 4B bedank ik voor het vertrouwen en hun inzet voor hun zoon/dochter en de groep. Tot slot zeg ik tegen alle de lieve kinderen van groep 4B: Heel hartelijk bedankt voor dit fijne schooljaar!! Ik kan nog een week genieten van de groep! Juf Marianne Agenda voor groep 4B: zie ook Agenda voor groepen 4. Maandag 17 juli: Juf Therese staat s ochtends voor de groep. Vrijdag 21 juli: Juf Marianne sluit het jaar met groep 4B af. Groep 5A Volgende week de laatste week! Wat hebben we een fijn jaar gehad en wat hebben we hard gewerkt! Juf Daisy haar laatste dag van dit schooljaar is dinsdag. Helaas kan ze ons niet komen uitzwaaien op vrijdag om uur. Juf Daisy zal daarom de kinderen dinsdagmiddag om uitzwaaien. Juf Melanie haar laatste dag is vrijdag. Wat zullen wij haar missen op school! We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe baan en hopen dat ze nog eens bij ons langskomt. We willen via deze weg ook even de klassenouders bedanken, de rijouders, de luizenpluis ouders en alle ouders die ons ergens bij hebben geholpen. Super fijn!! Groep 5B Groepen 6 De zomervakantie komt steeds dichterbij! Afgelopen week hebben we nog best heel hard gewerkt.verkeer, werkwoordspelling, Meander, Naut, rekenen, mediawijsheid... Maar ook een parkeerweekdictee, een uitstapdictee en de Naut toets(6b). Daarnaast was er ook zeker de tijd om wat relaxte dingen te doen in de klas...zo hebben we naar de musical van de groepen 8 gekeken. Wat was het leuk en wat hebben de kinderen genoten!! Groep 6A is vrijdagmiddag gaan bowlen; eerst lekker lunchen in de klas en daarna gaan bowlen. We hebben het erg gezellig en leuk gehad met elkaar!

7 Klassenouders bedankt voor het organiseren en de boodschappen, rij-ouders bedankt voor het rijden en bedankt voor het opwarmen van de knakworsten :)! Groep 6B kreeg bezoek van reptielen in de klas!! Het was niet alleen heel leerzaam maar ook fantastisch!! Vrijdag hebben de leerlingen ook hun rapport mee naar huis gekregen. Verder zijn we ook al een beetje aan het opruimen geslagen in en rondom de klas; de kinderen vinden het super om te helpen. Volgende week gaan we nog meer ruimen, soppen en spullen uitdelen. De vraag is of de kinderen woensdag een grote tas mee kunnen nemen zodat ze alle schriften e.d. mee naar huis kunnen nemen. Ook emmertjes en doekjes en sop-spullen zijn welkom :)! Dan maken we de lokalen weer spik en span. Vrijdag 21 juli is de laatste schooldag, in de middag zijn de kinderen vrij! Groep 7A Groep 7B Groep 8A Groep 8

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 02 09 2016 Algemeen Dependance Afgelopen maandag is de dependance in gebruik genomen. Wat zijn we blij met het mooie, frisse en ruime gebouw. Uiteraard, zoals dat gaat met verhuizingen, zijn er nog een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 16-06-2017 Algemeen Formatie Op dit moment zijn we nog druk bezig met de formatie en groepsbezetting. We zijn hiermee bijna rond maar hebben nog een aantal vacante plekken. Zoals u wellicht al heeft vernomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 23-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 27 05 2016 Algemeen Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit jaar op twee data. Op dinsdag 31 mei worden de individuele portretfoto s en de groepsfoto s genomen. Op woensdag 15 juni worden er broertjes

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 13-04-2017 Algemeen Tevredenheidspeiling Begin april heeft u via de mail de uitnodiging gekregen om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. Op dit moment heeft ongeveer 25% van alle ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Venmail Algemeen

Venmail Algemeen 13-01-2017 Algemeen Rapporten 20-1-2017: rapporten groep 3 t/m 8 mee naar huis, op deze dag zullen ook de inschrijfformulieren voor de gesprekken opgehangen worden. U wordt allen verzocht zich in te schrijven.

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 04-11-2016 Algemeen Even voorstellen: het nieuwe ouderlid van de MR Mijn naam is Joep Bleije, 35 jaar oud. Getrouwd met Miriam Bleije van Leeuwen en vader van Ivo (groep 3a), Twan (groep 3b) en Vivian

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is;

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; 24 06 2016 Algemeen Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; penningmeester.ovdevenclub@gmail.com Vanaf het nieuwe schooljaar zullen Bianca van der Wilk & Jolanda van Berge,

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Pionier - Spionneke 14 juni 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer 't Spionneke. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 28 juni 2018, de laatste van dit schooljaar.

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuws van Anke. Beste ouders, verzorgers,

Nieuws van Anke. Beste ouders, verzorgers, INFO - Nummer 39 10 juli 2018 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders, verzorgers, Laat ik direct starten met het aanbieden van mijn excuus aan u. Zoals u weet hebben

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19.

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19. Maria-Bernadette school 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 1/2A toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl donderdag 27 juni 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF DE LAATSTE

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 28 9 juli t/m 15 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 28 9 juli t/m 15 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 28 9 juli t/m 15 juli 2018 Nieuws van uit de school Informatie nieuw schooljaar Deze weekbrief is voor dit schooljaar alweer de laatste. De weekbrief voor de eerste week van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 28. Vrijdag 13 juli De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 28. Vrijdag 13 juli De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 28 Vrijdag 13 juli 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Vrijdag 13 juli Vrijdag 13 juli Donderdag 19 juli Vrijdag 20 juli Maandag 3 september

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 21 juli 2017 12 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Kanjertraining MR/SAC/OV Vacature OV Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond Bedankt ouders! Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie