Jan Harmenshof Nieuws 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan Harmenshof Nieuws 2016"

Transcriptie

1 Jan Harmenshof Nieuws 2016 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerling begroeten wij Tesfahiwet Nguse Gebremeskel in groep 4a. Wij wensen hem een fijne tijd op obs Jan Harmenshof. Wiskundelessen op de Lingeborgh succesvol afgerond Op maandagavond 13 juni werden er weer zeven leerlingen van groep 8 van de Jan Harmenshof in het zonnetje gezet op de Lingeborgh. Zij, hun ouders, leerkrachten en directie werden feestelijk ontvangen voor de uitreiking van een welverdiend certificaat, omdat zij de wiskundelessen en de bijbehorende afsluitende toets, succesvol hadden afgerond. Mevrouw Rijntjes, de wiskundedocente van de Lingeborgh, had voor elke leerling persoonlijke woorden. Zij gaf aan dat de kinderen ook andere dingen hadden geleerd dan wiskundige zaken. Zo mochten zij proeven van wat er allemaal komt kijken bij het voortgezet onderwijs en ervaren dat leerlingen in het VO, nog meer dan in het basisonderwijs, zelf verantwoordelijk zijn voor zaken als het meenemen van de goede spullen, hun huiswerkplanning, het op tijd komen en het zelf oplossen van kleine problemen. Al met al wederom een succesvolle cyclus en afsluiting van deze wiskundelessen, die het resultaat zijn van een jarenlange en prettige samenwerking tussen de Lingeborgh en de Jan Harmenshof. Bericht van de MR Tijdens de MR-vergadering van 22 juni jl. zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: - De jaarplanning van de MR voor het komende schooljaar. - De samenstelling van de MR voor het komende schooljaar: Deze blijft ongewijzigd. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de MR-leden. Zie voor de contactgegevens de website van de Jan Harmenshof.

2 Schoolkorfbaltoernooi 11 juni 2016 Op 11 juni deed onze school met twee teams mee aan het schoolkorfbaltoernooi. Team groep 7/8 bestond uit: Renske, Anke, Carmen, Joeri, Rick, Jort, Hannah, Anne en Avril onder leiding van Eli. Team groep 5/6 bestond uit Anouk, Kyara, Jesse, Maud, Nick, Annet, Sara, Anouk en Maikel onder leiding van Bianca en Janet. Trudy had ervoor gezorgd dat er wat te drinken was tussen de wedstrijden door. Ondanks de goede inzet van de coaches en de leerlingen werd team groep 7/8 vierde in hun poule en team groep 5/6 werd vijfde in hun poule. De dag werd, ondanks dat we geen finalisten waren, feestelijk en gezellig afgesloten met lekkere frietjes. De leerlingen hebben met veel plezier deelgenomen aan dit toernooi.

3 Auditieve vaardigheden Auditieve vaardigheden zijn nodig om geluid dat waargenomen wordt ook te herkennen. Trillingen van de lucht worden, na een weg via het oor, in de hersenen waargenomen als geluid. Voordat dit geluid wordt herkend als bijvoorbeeld het woord 'bal' moet er eerst nogal wat gebeuren. En daarbij kan er wel eens iets mis gaan. Een kind kan namelijk perfect horen, maar toch moeite hebben met het herkennen van het geluid. Dan is er sprake van een stoornis in de auditieve vaardigheden. De volgende auditieve vaardigheden spelen daarbij een rol: 1. Auditieve concentratie (luisterhouding) Dit zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op één bepaald geluid in rumoer, bijvoorbeeld: het luisteren naar de juf in een drukke klas. Je moet dan belangrijke geluiden kunnen filteren en je kunnen afsluiten voor niet-relevante geluiden. Een kind met een probleem in de luisterhouding kan dit moeilijk en is daardoor snel afgeleid. Een goede auditieve concentratie vormt de basis voor de andere aspecten van auditieve vaardigheden. 2. Auditief-temporeel geheugen a) Het auditief geheugen Dit zorgt ervoor dat geluidsindrukken zoals bijv. de klank b even blijven 'hangen', zodat je weet hoe een bepaalde klank klinkt. Als een kind niet weet hoe een bepaalde klank klinkt, zal het deze zelf ook niet (goed) kunnen maken. Ook zorgt het auditief geheugen ervoor dat je verschillende gehoorde klanken onthoudt en daarom aan elkaar kunt koppelen. Een goed werkend auditief geheugen is weer een voorwaarde voor het temporeel geheugen. b) Het temporeel geheugen Dit zorgt ervoor dat je de geluidsindrukken in de juiste volgorde onthoudt. Hierdoor kun je de volgorde van spraakklanken, lettergrepen, woorden in de zin en gebeurtenissen in een verhaal onthouden. Als hierbij iets mis gaat, zegt een kind bijv. /drop/ in plaats van /dorp/, of is het aan het eind van een lange opdracht het begin al vergeten. 3. Auditieve waarneming De auditieve waarneming bestaat uit drie processen (zie ook de afgelopen drie stukjes): a. Auditieve discriminatie Het op gehoor kunnen onderscheiden van geluiden, (spraak)klanken en woorden. b. Auditieve synthese Het op gehoor samenvoegen van lettergrepen of klanken tot gesproken woorden (plakken). Bijvoorbeeld: o-li-fant > olifant, t-a-f-e-l > tafel c. Auditieve analyse De vaardigheid om op het gehoor afzonderlijke woorden, lettergrepen en klanken te onderscheiden/op te splitsen (hakken). Bijvoorbeeld: 'De vaas staat op de tafel' > 'de - vaas - staat - op - de - tafel', 'ta- fel' of 't-a-f-e-l'. De auditieve vaardigheden hangen op veel gebieden samen met de (ontwikkeling van) spraak, taal, lezen en schrijven. Hartelijke groet en alvast een fijne zomervakantie gewenst! Elsmarijn van 't Wout-Beekman Logopediepraktijk BeekWout Fruit-sjoelen op het pleinfeest! De scores van ieder kind dat mee heeft gedaan aan fruit-sjoelen zijn netjes bijgehouden op een scorelijst. Nick uit groep 5 was duidelijk de beste met 32 punten. Knap gedaan!

4 Groep 4a naar Boerderij Wammes Groep 4a is 10 juni naar Boerderij Wammes in Tricht geweest. We werden feestelijk opgehaald door boerin Wilma met de huifkar. Al luid zingend reden we er naartoe. Aangekomen op de boerderij had Wilma voor ieder kind een gekleurde overal. Als echte boeren en boerinnen kregen we een rondleiding op de boerderij. We mochten heel dichtbij een paard komen, de kalfjes aaien en knuffelen, kalfjes eten geven, we hebben gekeken hoe de koeien gemolken worden en mochten ook verse melk proeven. Daarna hebben we gespeeld in de stallen en tussen de koeien en hebben we ook meegewerkt. Jeu de boer, boerengolf, skippie-koeien en tractor rijden, iedereen heeft zich enorm vermaakt. De kinderen hadden eigenlijk geen tijd om tussendoor te eten en te drinken. Aan het einde van de dag werden zij getrakteerd op een rondje met de grote tractor. Dit was een top afsluiter. De terugreis ging ook weer met de huifkar. Luid zingend kwamen we aan bij school. Gaan we morgen weer juf? Ik vond het zo leuk! Linda en Eliza bedankt dat jullie er ook bij waren. Meer foto s kunt u op de site bekijken. Pleinfeest: Betuws Braziliaans Carnaval Op 23 juni hebben we met het traditionele pleinfeest het schooljaar feestelijk afgesloten. Dit jaar was het thema: Betuws Braziliaans Carnaval. Er waren veel kinderen met hun ouders aanwezig en ook het Braziliaanse zonnetje liet ons dit keer niet in de steek. Het was erg gezellig.vele kinderen zijn met de fruittrein van de familie van Erkom mee geweest, zijn op de foto gegaan met Flipje en hebben spelletjes gedaan. Ook werd er heerlijk gesmuld van de pannenkoeken, frites en de overheerlijke zelfgemaakte fruitspiesjes en smoothies. Genoten hebben we van de vele talenten bij ons op school. Van klein tot groot werd er gezongen en gedanst in de Fris en Fruitig show ; een originele rap, zelfs hele groepen die optraden, geweldig. Zelfs de meester en de juf dansten vrolijk mee. De show werd even onderbroken door de uitreiking van de diploma s van het Angelia examen. De kinderen van groep 6 en 8 waren daarvoor allemaal geslaagd en werden daarom allemaal even in het zonnetje gezet. Van Harte Gefeliciteerd! De zomercarnaval feestvreugde werd nog eens extra verhoogd door meester van Gessel en leden van zijn muziekgroep Ammel Blauw. De sfeer zat er goed in, super! Het pleinfeest is niet mogelijk zonder de hulp van vele ouders en een aantal sponsors waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. De sponsors zijn: familie Van Erkom, Firma Zondag, RMG BV Rietbergen, Kwaletaria Plaza, familie Hu en de Lidl.

5 Schoolmaatschappelijk Werk STMR, Kernteam Geldermalsen Vanaf 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor alle (jeugd) zorg. In de gemeente Geldermalsen heeft het Kernteam deze taken op zich genomen. Vanuit het Kernteam Geldermalsen is er ook Schoolmaatschappelijk Werk beschikbaar gesteld. Dit wordt uitgevoerd door de organisatie STMR: Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland, door N. Schenker. Hierbij is een verbinding met het Kernteam, waardoor ook andere zorgvragen snel ondergebracht kunnen worden. Het Schoolmaatschappelijk Werk richt zich op de ontwikkeling en het welbevinden van een kind. Ouders, leerlingen, intern begeleiders en leerkrachten kunnen terecht bij het Schoolmaatschappelijk Werk voor advies of hulpverlening. Onder andere voor: Opvoedingsproblemen Bijvoorbeeld een kind dat moeilijk luistert of steeds ruzie maakt met broertjes en / of zusjes Problemen vanuit het kind Bijvoorbeeld wanneer een kind niet lekker in zijn / haar vel zit, moeite heeft met sociale contacten, faalangstig is of neerslachtig is Problemen in de thuissituatie Bijvoorbeeld echtscheiding of ziekte/overlijden van een dierbare Problemen in de schoolsituatie Bijvoorbeeld problemen in de communicatie met medeleerlingen of leerkrachten of wanneer een kind wordt gepest of zelf pest. Bereikbaarheid: Via de intern begeleider van de school of rechtstreeks: Tel: adres: nschenker@stmr.nl

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2016

Jan Harmenshof Nieuws 2016 Jan Harmenshof Nieuws 2016 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Sylvie Boudewijn en Chad Vingerling in groep 1a. Wij wensen hen een fijne tijd op obs Jan Harmenshof. Schoolreis groep 1

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Afscheid Na 42 jaar juf te zijn geweest, waarvan 41 jaar op obs Jan Harmenshof, heb ik besloten om als leerkracht te stoppen. Op 21-jarige leeftijd ben ik in 1973 begonnen in

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2017

Jan Harmenshof Nieuws 2017 Jan Harmenshof Nieuws 2017 Lezen in de vakantie met de VakantieBieb-app Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Uit onderzoek

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2019

Jan Harmenshof Nieuws 2019 Jan Harmenshof Nieuws 2019 Jan Harmenshof 120 jaar Vrijdag 1 februari j.l bestond onze school 120 jaar. Toch wel een mijlpaal. Deze verjaardag wilde de Ouderraad niet zomaar voorbij laten gaan. Alle kinderen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 14 12-04-2019 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Open Podium, deel 2 met publiek uit.. Zorgcentrum Batenstein 3. Schoolmelk samenwerking Campina 4. Buitenlesdag 5. Uitreiking Move Mates

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWE DIRECTEUR OP DE BUSSEL!!

NIEUWE DIRECTEUR OP DE BUSSEL!! jrg. 25 nr. 41 d.d.: 03-07-2014 Pag. 1 Belangrijke data: Vrijdag 4 juli: Eerste vakantiedag. Maandag 18 augustus : Eerste schooldag 2014-2015 NIEUWE DIRECTEUR OP DE BUSSEL!! Beste ouders / verzorgers en

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 26 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 26 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 26 / 2015-2016 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl AGENDA (ALGEMEEN) 25 februari GGD voor groep 2 26 februari margedag; leerlingen vrij!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 november 2015

NIEUWSBRIEF 13 november 2015 NIEUWSBRIEF 13 november 2015 Agenda 13-11 Rapporten mee 17-11 Informatieavond KWC 18-11 Creaochtend groep 1, 2 en 3 18-11 Rapportgesprekken 18-11 Informatieavond Lingeborgh 19-11 Mad Science 19-11 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 24 september 2015

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 24 september 2015 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 24 september 2015 Kamp groep 7 en 8 Dit schooljaar gaan de groepen 7 en 8 voor het eerst aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje schooljaar 2014-2015 aflevering 19 In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje Gewijzigde openingstijden van de bieb Eindejaarsviering en laatste schooldag Nieuwe schooltijd schooljaar 2015-2016 Beknopte

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

belangrijke data april 2016 nr. 30

belangrijke data april 2016 nr. 30 belangrijke data..... 22 april 2016 nr. 30 Maa 25 april t/m Zon 8 mei Meivakantie Din 10 mei MR vergadering Vrij 13 mei GGD 5-jarigen onderzoek Za 14 mei GGD 5-jarigen onderzoek Maa 16 mei 2 e pinksterdag

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u n i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 1 Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 CITO/Sponsorloop/Zending 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan het

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Boer zoekt hulp NME-les voor groep 3 en 4

Boer zoekt hulp NME-les voor groep 3 en 4 Boer zoekt hulp NME-les voor groep 3 en 4 Handleiding leerkracht H Inleiding Vooraf: Op school hebben de leerlingen al nagedacht over hoe het zou zijn op de kinderboerderij. Wat zou een boer allemaal moeten

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Nina welkom en wij wensen haar veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 15 t/m woe. 24 mei Di. 16 en woe. 17 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 22 week Nieuwe Weg NL

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 22 week Nieuwe Weg NL Nieuwsbrief Jaargang 14 nummer 22 week 28 09-07-2015 Nieuwe Weg 11 7261NL In Ruurlo dit nummer: 0573-452035 - Jarigen - Afscheid Eddy en Monique - Afscheid - Leerlingenraad - Familiedag - Bijna vakantie

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Voorwoord. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Voorwoord Geachte ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de jaarkalender van de Lingelaar. Met deze kalender brengen wij u graag op de hoogte van de belangrijkste activiteiten die het komend schooljaar zullen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep Weekmail obs Hagen 7 juni 2019 Schoolreisje groep 1-2-3-4 Op maandag 24 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 4 op schoolreisje. We gaan dit jaar samen naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. De kinderen

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Agenda. Schoolplein: kappen boom. Aanvraag Muziekimpuls. Aanleg vlindertuin

Agenda. Schoolplein: kappen boom. Aanvraag Muziekimpuls. Aanleg vlindertuin 01 april 2016 Agenda 8 april Theater 3,5-6 en 8 Schoolplein: kappen boom Op het schoolplein zal een boom worden gekapt. Het gaat om de boom naast het duikelrek. De wortels van de boom zorgen ervoor dat

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 8 april 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 40e jaargang nr. 17 Vrijdag Volgt u ons al!

NIEUWSBRIEF. 40e jaargang nr. 17 Vrijdag Volgt u ons al! NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 17 Vrijdag 15-05-2017 Volgt u ons al! 25-06 Hemelvaart vrij 26-06 Vrij 29-05 t/m 02-06 Avondvierdaagse 02-06 Vrijdag Theater groep 1 t/m 4 04-06 Pinksteren 05-06 Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / 2015-2016 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl AGENDA (ALGEMEEN) 7 april Schoolfotograaf 13 april Schoolvoetbaltoernooi 22 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Kids Nieuwsbrief oktober 2015

Kids Nieuwsbrief oktober 2015 Kids Nieuwsbrief oktober 2015 schoolreisje Duinoord Dit jaar zijn we met schoolreisje naar Duinoord geweest. Het was een zeer geslaagde dag. En daarom kwamen er veel meer scholen. De kinderen hadden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke!

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke! NOVEMBER 2013 NATIONAAL SCHOOLONTBIJT Op 5 november is het alweer zover: het Nationaal Schoolontbijt! We ontbijten die ochtend op school, dat hoeven de kinderen dus niet thuis te doen. Net als vorige jaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven.

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven. Nieuwsgearig Nieuwsbrief juli Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

Kerstviering Ook het kersteten en de kerstmarkt waren een groot succes!

Kerstviering Ook het kersteten en de kerstmarkt waren een groot succes! Kerstviering Ook het kersteten en de kerstmarkt waren een groot succes! Sinterklaas Met sinterklaas hebben we de groep opgesplitst. Sinterklaas is in de klas geweest bij groep 5 en met groep 6 hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 In deze Link: - Warm weer - Groepsindeling 2016 2017 - Studiedag - Vooruitblik voorgezet onderwijs eind groep 7 - de Digitale Leerschool - Kalender Uit de groepen:

Nadere informatie