Roostervrije dag juf Sylvia uur: wijkoverleg i.v.m. herinrichting Colijnstraat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Roostervrije dag juf Sylvia uur: wijkoverleg i.v.m. herinrichting Colijnstraat"

Transcriptie

1

2 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di 7 Wo 8 sportdag HEMELVAARTVAKANTIE HEMELVAARTVAKANTIE Roostervrije dag juf Sylvia uur: wijkoverleg i.v.m. herinrichting Colijnstraat uur: introductiebijeenkomst taalcursus ouders in ouderkamer Do 9 Vr 10 Roostervrije dag groep 1 t/m 4, Roostervrije dag meester Rick, juf Marloes Roostervrije middag juf Marja Za 11 Zo 12 Ma 13 PINKSTERVAKANTIE Di uur MR Wo 15 Do 16 Vr 17 Roostervrije dag juf Karin Roostervrije middag juf Marja Za 18 Zo 19 Ma 20 Di 21 s middags groepen 2 kijken bij groep uur; informatiebijeenkomst voor de ouders van de leerlingen uit groep 2, die naar groep 3 gaan in de ouderkamer. Inloopavond rapport Wo 22 Meester- en juffendag 1 t/m 4 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Roostervrije dag juf Nicole Roostervrije middag juf Marja Groep 8: Afscheidsavond Groep 8: Afscheidsuitje naar Drievliet JULI

3 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 VANAF uur start de VAKANTIE TOT ZIENS OP MAANDAG 15 AUGUSTUS PLAN VAN INZET Vanaf dinsdagavond 21 juni wordt het plan van inzet uitgedeeld. In deze folder vindt uw allerlei informatie mbt het nieuwe schooljaar. Naast de groepsindeling vindt u daarin o.a. ook de vakantiedata en het activiteitenrooster. AFSCHEID Op vrijdag 24 juni nemen we als school afscheid van juffrouw Willy en juffrouw Nicole. Zij stoppen met werken in het onderwijs en gaan genieten van kleinkinderen en meer vrije tijd. Vanaf uur nemen ouders en kinderen afscheid in de groep. Na schooltijd neemt het schoolteam afscheid van deze twee juffen. TROUWEN Op vrijdag 10 juni gaat juffrouw Conny trouwen met haar Fred. Dinsdagochtend 14 juni wordt het feest nog eens overgedaan op school. ZWANGERSCHAPSVERLOF Na de zomervakantie gaan juffrouw Debby en juffrouw Stefanie met zwangerschapsverlof. SCHOOLREIS Vorige week zijn de groepen 1 t/m 7 op schoolreis geweest. Dankzij het mooie weer hebben de leerlingen veel plezier beleefd aan de uitstapjes naar Plaswijck en Duinrel. Mede dankzij de inzet van een grote groep begeleiders is alles veilig en goed verlopen.

4 VAKANTIE Nog enkele weken en de zomervakantie kan beginnen. Zoals al enkele jaren het geval is, kunt u geen verlof aanvragen voor een eerder vertrek. Alle leerlingen worden tot en met vrijdag 1 juli uur op school verwacht. Leerlingen, die ontbreken, moeten wij doorgeven aan de Ambtenaar Leerplicht van de Gemeente Schiedam. CONCIERGE Met ingang van 1 juni 2011 is Samira Bouzgout onze nieuwe gastvrouw/conciërge. Zij gaat werken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag blijft voorlopig Chris Breur de man van telefoon, deuren en koffie. PLEIN Ook in de vakantie is het plein regelmatig open. We hopen, dat ertegen die tijd een informatiebord geplaatst is. In dit bord vindt u dan data en openingstijdentijden. Ondanks regelmatige oproepen, vinden we iedere keer na een mooie middag allerlei afval op het plein. Helpt u mee om het plein netjes te houden? Op het plein worden binnenkort vaste doeltjes geplaatst en een hek daarachter. LET OP! We verzoeken iedereen er op te letten, dat kinderen niet door de beplanting lopen. Vanwege de droogte hebben de planten het al erg zwaar. Veel van wat aangeplant is, is al plat getrapt. RAPPORT De leerlingen ontvangen allemaal nog een laatste rapport. half juni worden de ouders van zittenblijvers in een gesprek op de hoogte gebracht. Zij krijgen direct het rapport overhandigd. tijdens de inloopavond op dinsdag 21 juni vinden gesprekken plaats met ouders als de leerkracht dat noodzakelijk vindt. U krijgt dan een uitnodiging. Na het gesprek krijgt u het rapport mee naar huis. tijdens de inloopavond op dinsdag 21 juni kunnen ouders die zelf ook nog even iets met de leerkracht willen bespreken het rapport bekijken en meenemen naar huis. op vrijdag 24 juni krijgen alle leerlingen waarvan de ouders het rapport nog niet hebben meegekregen hun rapport mee naar huis. in de laatste week kunt u eventueel nog vragen stellen aan de leerkracht van uw kind mbt het rapport. de leerlingen van groep 8 krijgen het rapport op hun allerlaatste schooldag dinsdag 28 juni. GROEIEN We blijven groeien als school. Het is dan ook noodzakelijk dat we op tijd weten welke kinderen onze school gaan bezoeken. Ouders met kinderen van twee jaar worden dan ook nadrukkelijk verzocht om een afspraak te maken voor een informatiegesprek en een rondleiding. Als u uw kind voor de peutergroep wilt inschrijven, kunt u al een afspraak maken als uw kind 1½ jaar oud is.

5 SPORTDAG (groep7) Op woensdag 1 juni deden alle leerlingen van de groepen 1 t/m 8 mee de schoolsportdag. Dankzij het mooie weer en de leuke sportonderdelen werd het een prachtige ochtend. Dank aan alle ouders en andere spel/sportbegeleiders. Ook de vereniging Schiedam (honkbal-softbal) wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van de velden en het clubhuis. De leerlingen van groep 7 deden extra hun best tijdens de duurloop. Zij hadden hun rondjes laten sponsoren door familieleden en kennissen. Het mooie bedrag van 125,00 kan worden overgemaakt op de rekening van Kika (kinderen kankervrij). NIEUWE METHODES In het nieuwe schooljaar starten we in de groepen 3 t/m 8 met drie nieuwe methodes voor de vakken aardrijkskunde(+topografie), geschiedenis (+ staatsinrichting) en natuur(+techniek). Ook bij deze nieuwe methodes kunnen we gebruik maken van de digiborden. AFSCHEID GROEP 8 Op maandag 27 juni is de afscheidsavond groep 8. Alle kinderen treden dan op voor hun ouders en leerkrachten. De kinderen hebben druk geoefend o.l.v. een toneeldocent en hun eigen leerkrachten. Het beloofd een leuke avond te worden en we verwachten dan ook alle ouders van de kinderen van groep 8. Op dinsdag 28 juni gaan de kinderen van groep 8 nog een gezellig dagje uit. Daarna stopt voor hen echt de periode die ze doorgebracht hebben op onze school. We zullen hen missen en hopen dat ze nog een keer langs zullen komen!

6 Woensdag 1 juni Jaaragenda ouderkamer & ouderactiviteiten U bent van harte welkom! Juni Tijd Activiteiten Hele ochtend Helpen met de sportdag opgeven bij juf Suzanne van groep 1/2D Maandag 6 juni Woensdag 8 juni Maandag 20 juni Kennismaking nieuwe ouders (juli-sept leerlingen) Wie zich heeft opgegeven is uitgenodigd per brief Hele ochtend Start TAAL + Wie zich heeft opgegeven is uitgenodigd per brief 8.45 uur groepen 1/2 ABC met ouders Bibliotheekbezoek Stadserf n.a.v. Voorleesproject koffertje/rugzakje Maandag 20 juni uur groepen 1/2 DE met ouders Bibliotheekbezoek Stadserf n.a.v. Voorleesproject koffertje/rugzakje Aan het einde van het schooljaar houden we een grote schoonmaakbeurt. U kunt zich aan melden om te soppen bij de leerkracht van uw kind. Meerdere ouders hebben aangegeven dat ze behoefte hebben aan informele koffie/thee-ochtenden: dat kan natuurlijk, want daar is de ouderkamer óók voor. Als u zelf het initiatief hiervoor wilt nemen om op bepaalde momenten met elkaar koffie/thee te drinken, wilt u dan contact met juffrouw Silvana opnemen. TE LAAT? Helaas moeten we constateren, dat er toch nog kinderen zijn die regelmatig te laat komen. Wij zijn verplicht om de namen van deze leerlingen door te geven aan de afdeling Leerplicht. U voorkomt problemen, door gewoon op tijd aanwezig te ZIJN!!!!

7 BSO STARTKIDS Wij bieden buitenschoolse opvang aan, dat wil zeggen dat u met een gerust hart kan studeren of werken. KomKids ontzorgt. Wij bieden de volgende opvang mogelijkheden: Voorschoolse opvang: u kunt uw zoon/dochter naar de opvang brengen en wij brengen uw zoon/dochter tot aan de klas. Naschoolse opvang: 14:30 Dan halen wij uw zoon/dochter op en brengen hen naar de opvang. Op de opvang verzorgen lekker eten en drinken, dit bestaat uit het eten van brood. Na het eten en drinken kunnen zij lekker vrij spelen of een organiseerde activiteit doen. Tevens bieden we opvang tijdens vrije dagen en de vakantie aan. De producten zijn allemaal apart in te kopen. Wij doen nog veel meer leuke dingen. Ons organisatie Komkids beschikt over hele leuke kidsavonturen. In de schoolvakanties kunnen ouders -kinderen zich op laten geven voor het kidsavontuur. Voor meer informatie verwijs ik naar de website: Wij passen binnen ons kindercentrum de kinderparticipatie toe, dat wil zeggen dat kinderen zelf activiteiten mogen inbrengen en mee beslissen over het speelgoed. Iedere week hebben wij een activiteitenschema. Ons activiteitenschema verandert wekelijks. Wij vullen dit schema in met de inbreng van de kinderen. De volgende pedagogisch medewerkers werken bij de BSO: Wendy Geul BSO - maandag, dinsdag en vrijdag Roxanne Kleyzen VSO alle dagen, BSO vrijdag Banu Ballottas BSO maandag, dinsdag, woensdag en donderdag Patty van de Berg BSO donderdag Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bent u nieuwsgierig geworden over onze grote organisatie Komkids/Startkids Neem gerust contact met ons op, ook kunt u een kijkje nemen op onze site U kunt ons bellen op het volgende telefoonnummer en en uiteraard ook mailen op startkids@komkids.nl. Tevens bent u van harte uitgenodigd om eens een kijkje bij ons te nemen. DINSDAG + DONDERDAG = FRUITDAG Om aandacht te vragen voor gezond eten is er afgesproken, dat in de korte pauze op dinsdag en donderdag ALLE leerlingen in plaats van een boterham of een ander tussendoortje fruit mee zouden nemen. Aan de ouders/verzorgers het verzoek om voor de pauze op dinsdag en donderdag fruit mee te geven.

8 AANVRAGEN VAKANTIEVERLOF Op dit moment ontvangen wij al aanvragen voor vakantieverlof. Graag willen wij u op het volgende wijzen: U kunt alleen een aanvraag indienen met een geldige werkgeversverklaring, waarop duidelijk vermeld staat in welke periode u vakantieverlof krijgt van uw werkgever. Aanvragen dienen voor 1 juni 2011 ingeleverd te zijn bij de directie. Aanvragen na deze datum kunnen wij niet meer in behandeling nemen. Let op: een paar dagen eerder op vakantie in verband met vervoer of kosten is wettelijk niet toegestaan. JARIG! Regelmatig komen jarige leerlingen met taart voor de leerkrachten naar school. Wij verzoeken u beleefd de traktatie te beperken tot een koekje of een chocolaatje. Een taart levert veel overlast op (het gaat vaak mis onderweg) en soms komen er wel 4 kinderen met taart op een dag langs. Ook onze leerkrachten proberen zo gezond mogelijk te leven. ZIEK MELDEN VAN LEERLINGEN. Als uw kind ziek is, wilt u hem/haar dan voor 8.30 ziek melden via telefoonnummer Als wij niets van u gehoord hebben, bellen wij zelf op om te vragen wat er met uw kind aan de hand is. U kunt ons echter veel tijd en werk besparen, door ons zelf even te bellen als uw kind ziek is of naar de dokter moet. Zo weten wij, in het geval dat uw kind alleen naar school toe komt, dat er onderweg niets met uw kind gebeurd is. Graag uw aandacht hiervoor! ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS Helaas komt het regelmatig voor dat ouder(s) / verzorger(s) niet goed bereikbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat de telefoonnummers thuis, mobiel of op het werk niet meer actueel zijn. Geef daarom altijd uw juiste telefoonnummer(s) door aan de leerkracht en/of aan de administratie van de school.

Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Roostervrije dag juf Sylvia Start Na-blokken De Dansclub Zumba voor groep 7 en 8 Start Na-blokken Gymnastiek voor groep

Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Roostervrije dag juf Sylvia Start Na-blokken De Dansclub Zumba voor groep 7 en 8 Start Na-blokken Gymnastiek voor groep Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Roostervrije dag juf Sylvia Start Na-blokken De Dansclub Zumba voor groep 7 en 8 Start Na-blokken Gymnastiek voor groep 3 en 4 Gezellig ontbijt voor ouders

Nadere informatie

Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 8: Kennismakingslessen Bowlen bij Chandra Bowling. Groep 4: Dansproject Schip Ahoy!

Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 8: Kennismakingslessen Bowlen bij Chandra Bowling. Groep 4: Dansproject Schip Ahoy! Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Di 22 Wo 23 Do24 Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Informatieavond VO voor de ouders

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

Taal cursus ouders in ouderkamer 09.00-12.00 uur Werving wijksportvereniging in sporthal Margriet. Ook ouders van harte welkom!

Taal cursus ouders in ouderkamer 09.00-12.00 uur Werving wijksportvereniging in sporthal Margriet. Ook ouders van harte welkom! Do 1 Suikerochtend met koffie en thee in ouderkamer Vr 2 Za 3 Zo 4 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vr 9 Za 10 Zo 11 Ma 12 Di 13 Wo 14 Do 15 Vr 16 Za 17 Zo 18 Ma 19 Di 20 Wo 21 Do 22 Vr 23 Za 24 Zo 25 Ma 26 Di 27 Wo

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Groep 7: Excursie Poldersloot op het NME-centrum Harrewegh Verlof juf Els en juf Laura 19.45 uur wijkoverleg Nieuwland op het Dreesplein

Groep 7: Excursie Poldersloot op het NME-centrum Harrewegh Verlof juf Els en juf Laura 19.45 uur wijkoverleg Nieuwland op het Dreesplein Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Groep 7: Excursie Poldersloot op het NME-centrum Harrewegh Verlof juf Els en juf Laura 19.45 uur wijkoverleg Nieuwland op het Dreesplein Na-blokken Skaten voor

Nadere informatie

Za 1 Zo 2. Ma 31. Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 1/2: Speelgoedmiddag

Za 1 Zo 2. Ma 31. Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 1/2: Speelgoedmiddag Za 1 Zo 2 Ma 3 Di 4 Wo 5 Do 6 Start Kinderboekenweek Thema: superhelden Dag van de leerkracht Groep 6: dramales Groep 4: Bezoek aan het Maritiem Museum in Rotterdam Vr 7 Voorleeswedstrijd groepen 7 en

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MAART 2014

MAANDINFORMATIE MAART 2014 MAANDINFORMATIE MAART 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr 07 Ma 10 Di 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website:

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website: MAANDINFORMATIE JUNI 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JUNI 2017 Do 01 Vr 02 Ma 05 Di 06 Wo 07 Do 08 Vr 09 2 e

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA oktober 2017 Ma 02 Di 03 Wo 04 Do 05 Vr 06 Drama groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 13-05-2011

NIEUWSBRIEF 18 13-05-2011 NIEUWSBRIEF 18 13-05-2011 Richtlijnen verlof basisonderwijs Beste ouders, De vakantieperiode komt er weer aan. Ieder jaar worden we geconfronteerd met leerlingen die buiten de vakantieperiode niet naar

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer:

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer: 1 We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! 4 september 2014 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl Website:

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad.

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Voorwoord. september 03 Beste ouders, verzorgers, Hierbij ontvangt u de jaarplanner van de voor het schooljaar 03-04. Hierin staan veel praktische gegevens vermeld die voor u en de kinderen van belang

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende lijsten. Maurice Boonstra Maandag 8.30-14.30uur Dinsdag 8.30-14.30uur

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 2 2 september 2016 Van de directie...1 Verkeer: De scholen zijn weer begonnen!...2 Sparen voor het Zwanenbos...2 Ontruimingsoefening...2 Ouderkamer...3 Info-ochtenden...3 Vergoeding

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 juni 2016 Agenda Juni Juli 2016 Beste ouder/verzorger, Wo 29 Juni 19.00 uur Musical groep 8 voor oud leerlingen Do 30 19.30 uur Afscheid groep 8 Hier de nieuwbrief met de groepsindeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2017 2018 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie