Marinfo. Informatieblad.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad."

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 25 september 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Zaterdag 26 september is Bloem de Boer uit groep 4 jarig. Bloem wordt dan 7 jaar! Lotte Riesewijk uit groep 4, is zondag 27 september jarig. Zij wordt dan 7 jaar! Darell Hiemstra uit groep 4 is maandag 28 september jarig. Darell wordt dan 8 jaar! Lieke Weegerink uit groep 6 is dinsdag 29 september jarig. Zij wordt dan 10 jaar! Vera Bols uit groep 6 is donderdag 1 oktober jarig. Vera wordt dan 10 jaar! Van harte gefeliciteerd allemaal en een fijne dag. Schoolfeest Zondag 27 september, dat is dus aankomende zondag is er weer schoolfeest. Natuurlijk beginnen wij met een gezinsviering. Deze begint om 10:00 uur in de kerk. Deze viering zal in het teken staan van de vredesweek, want zondag is de afsluiting van de vredesweek. Er is ook weer oppas geregeld, hiervoor kunt u uw kinderen opgeven bij Gretha de Roos. (Moeder van Lars en Stijn Heddes) Wil iedereen ervoor zorgen dat de kinderen voor de kerkdienst naar de wc zijn geweest, zodat er tijdens de viering geen kinderen naar de wc gaan? Alvast bedankt. Na de kerk gaan we gelijk door naar het schoolplein waar wij het schoolfeest gaan vieren. De activiteitencommissie heeft weer een leuk programma in elkaar gezet. Wij hopen u allemaal te mogen ontvangen op deze feestelijke dag. Vergeet uw prijsjes niet voor het rad van fortuin! Het thema is het Wilde Westen. Dus laat alle cowboys en indianen maar komen! Schooltuin Vorig jaar heeft landschapsbeheer Flevoland een ontwerp voor onze schooltuin gemaakt. We willen dit het komend schooljaar graag gaan uitvoeren. Een medewerker van het landschapsbeheer, Arda van der Lee, zal ons hierbij begeleiden. Samen met de kinderen en ouders zullen de plannen worden uitgevoerd. Met de ouders gaan we de voorbereidingen uitvoeren en met de kinderen gaan we o.a. snoeien, takken rillen maken, bolletjes planten enz. In de nieuwe schooltuin zal ook een blote voeten pad worden aangelegd. Misschien heeft U thuis nog materialen over die we hiervoor kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld: grind, schelpen, boomschors of grove keitjes. We zijn er erg blij mee.

2 OPROEP!!!! Op zaterdagmorgen 10 oktober willen we graag de voorbereidingen uitvoeren met de ouders. Te denken valt aan boomstammen zagen, graafwerkzaamheden enz. We starten om half 10 en stoppen rond half 1. Wie vindt het leuk om te helpen? Geef je dan alvast op bij juf Hennie. Wespen De afgelopen weken hebben we last gehad van wespen. Eerst vooral buiten, maar sinds vorige week woensdag ook binnen. Donderdag is er gezocht naar een mogelijk nest. Dit is niet gevonden. Afgelopen dinsdag is er nogmaals gezocht en is het nest ook gevonden. Het zat tussen en dakbeschot en de dakpannen van het schoolgebouw. Het nest is vernietigd. We vinden nu nog enkele wespen in de school. Deze zijn dusdanig verzwakt dat ze weinig overlast veroorzaken. Ze zoeken hun koningin en die is niet meer te vinden. We gaan er vanuit dat we er geen last meer van hebben. Duikelrek Zoals u gezien heeft is ons duikelrek versleten. Het was ook niet meer veilig te repareren. Daarom wordt het duikelrek vervangen. Jac Koolen zal het nieuwe duikelrek leveren. We weten nog niet wanneer het geplaatst wordt. Er wordt aan gewerkt! Boek vermist boekenpret Het boek: Kikker is kikker van schrijver Max Velthuys, uitgeleend is nog niet ingeleverd. Het boek heeft of een zwart tape of een streepjescode met Mariabasisschool. Zou degene die het boek thuis heeft liggen deze volgende week vrijdag in willen leveren. Oud papier 10 oktober Herinnering welke families, 10 oktober aan de beurt zijn: Fam. van der Lee Fam. Mercuur Fam. Pals Fam. Heddes Fam. Timmers Fam. van der Knaap Fam. Hiemstra Fam. van het Erve Fam. Zalmstra Fam. van Bentem (Fleur) Scholencross Ook dit jaar organiseert AVNOP weer de jaarlijkse scholencrosses, ditmaal voor de 49ste keer. Door middel van dit schrijven willen wij uw leerlingen van harte uitnodigen om weer deel te nemen aan dit sportevenement. De eerste zal plaatsvinden op zaterdag 10 oktober a.s., de tweede op zaterdag 7 november. De eerste is een cross over 600 meter, de tweede is meter. Ieder kind dat de basisschool bezoekt en geboren is in de jaren 2003 t/m 2009, kan meedoen. De kosten bedragen 1,50 per cross te voldoen bij de 1e cross op 10 oktober. 3,00 voor twee crosses. Inschrijven kan tot 2 oktober a.s. Ook dit jaar zijn er weer drie klassementen: 1. In iedere leeftijdscategorie zijn er individuele prijzen voor de eerste 3 na 2 gelopen crosses. 2. Voor de school die binnen een jaargroep over 2 crosses de meeste punten behaalt 3. Voor de drie beste scholen van het scholenklassement zijn er 3 bekers beschikbaar. De aanvang van beide crosses is op beide dagen uur. Opgeven gaat via de school, graag bij je juf of meester het geld + naam inleveren. De sportcommissie

3 Medezeggenschapsraad De medezeggenschapsraad (MR) is een raad uit ouders en personeel van een school. Zij heeft tot taak de directie te adviseren over of in te stemmen met het voorgenomen beleid. De MR van onze school bestaat uit: DE TEAMGELEDING: Afien Wijnands (voorzitter) en Hennie Hellendoorn (secretaris) DE OUDERGELEDING: Barbra Vereecken en Eddy Elswijk De MR vergadert zes keer per jaar. Woensdag 30 september is de volgende vergadering van dit schooljaar. Deze vergaderingen zijn openbaar en worden op school gehouden. Als U een vergadering een keer wilt bezoeken, kunt U dat aangeven bij een van de MR leden. Hieronder volgt de agenda voor a.s. woensdag: Agenda MR vergadering Datum: 30 september uur Opening Zijn er nog punten die toegevoegd moeten worden op de agenda? uur Notulen vorige vergadering ( ) + besluitenlijst De notulen zijn voor de vakantie vastgesteld. Waren er nog vragen, actiepunten n.a.v. deze notulen? uur Binnengekomen post uur Mededelingen vanuit directie / team Begroting 2016 (instemming) Schoolgids (instemming) Schoolplan (instemming) Format schooltijden (advies) Eindtoets groep uur Mededelingen (G)MR Jaarverslag MR (instemming) Ouderavond 4 november 2015 Jaarvergadering GMR 26 oktober 2015 MR-vergadering 12 november, verplaatsen? Rooster van aftreden uur Rondvraag uur Sluiting Rijrichting naar school Zou iedereen er weer aan willen denken om via het bedrijf Bus naar school te rijden. Voor de veiligheid van de kinderen.

4 Groep 1 en 2 Afgelopen week hebben wij verder gewerkt aan het thema machines. De kinderen hebben van een toiletrolletje, mooie raceauto s gemaakt. Van de K nex mochten zij een katapult namaken, dit was een moeilijke opdracht. De kinderen van groep 2 hebben woorden gestempeld. Volgende week werken we verder aan het thema machines. Wat fijn dat er afgelopen dinsdag zoveel ouders tijdens de informatieavond aanwezig waren. Tijdens deze avond hebben wij een filmpje laten zien van het reilen en zeilen in groep 1 en 2. Graag willen wij deze film op de website plaatsen. Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van dit filmpje, dan horen wij dit graag. We hebben deze week ook kennis mogen maken met Esmee en Youri. Beide kinderen komen in oktober bij ons in de groep. Voor Youri was het de tweede keer dat hij kwam wennen en voor Esmee de eerste keer. Welkom bij ons in de groep! We hebben deze week ook goed geoefend voor de gezinsviering en schoolfeest van a.s. zondag. Wij h open dat iedereen er zondag is. Groep 3 Afgelopen week hebben we weer een aantal nieuwe woorden en letters geleerd: neus, buik en oog. Dit zijn allemaal onderdelen van het menselijk lichaam. Hierover werken we ook met W.O. We hebben het skelet bekeken en een aantal botten benoemd. In groepjes hebben we geraamtes in elkaar gezet en we hebben er ook over getekend. Met rekenen hebben we blok 2 afgesloten. Bijna iedereen had alles goed bij de toets. Zo knap!!! De toets ging over precies tellen en turven en de getallenlijn. De nieuwe kern gaat over verdelen, bussommen, tabellen en getallenlijnen. Afgelopen dinsdagavond was de informatie avond van onze groep. Het was fijn dat er zoveel ouders waren. In de klas hebben we de foto s van de presentatie ook nog even bekeken. Vandaag krijgen de kinderen de woorden van kern 2 weer mee naar hui s om te oefenen. Volgende week mogen ze bij juf weer een minuutje lezen. Juf kijkt dan hoeveel woorden ze in 1 minuut kunnen lezen zonder fouten. Het streven is ongeveer 20. We hopen dat het gaat lukken. Vanaf groep 3 is het de gewoonte dat de kinderen zelf naar binnen gaan als de bel gaat. Aan het begin van het schooljaar lopen de ouders vaak nog even mee naar binnen, dat begrijpen we. Nu willen we toch vragen om hieraan weer even te denken en de kinderen zelf de school in te laten gaan als de bel gaat. In de klas kunnen we dan ook gelijk starten. We hopen dat u hiervoor begrip heeft. A.s. zondag is het schoolfeest. De kerkdienst begint om 10 uur. Daarna is er een gezellige ochtend met spelletjes voor de kinderen op het schoolplein. We wensen iedereen een fijn weekend en tot zondag.

5 Groep 4 Wat bijzonder vond ik het dat ik mijn bruiloft met de klas ook kon vieren. Fijn dat jullie er waren om deze mooie dag tot een onvergetelijke dag te maken. Fijn dat wij dinsdag bijna alle ouders mochten ontvangen v oor de informatieavond. We hebben besproken wat wij dit jaar gaan doen met de kinderen van groep 4. Maandag was invalmeester Mark in groep 4. Hij had zelfs zijn gitaar mee naar school, dus dat vonden de kinderen ook erg leuk. Dinsdag was meester Robbert gewoon weer in de klas. Dinsdag was muziek juf Mirthe vanuit het muzisch centrum om ons muziekles te geven. Zij heeft weer leuke dingen met ons gedaan. Met rekenen hadden wij een toets deze week. Die is erg goed gemaakt! Goed gedaan groep 4! Met handvaardigheid hebben we versieringen gemaakt voor schoolfeest. Dus kom zondag kijken naar het resultaat. Wij zijn bezig geweest om verenslingers te maken. Meester Mark heeft Coole kikkers geknutseld met de groep. We hebben de liedjes geoefend voor de gezinsviering. Na de informatieavond weten jullie allemaal dat Estafette onze leesmethode is. We hadden bij Estafette weer zandloperopdrachten. De kinderen hebben snel gelezen ze hebben zichzelf weer overtroffen. De Coole kikker van volgende week is Brechtje. Groep 5 en 6 Wij zijn deze week erg creatief geweest. Dinsdag kwam juf Myrthe weer om muziekles te geven. Deze keer hadden wij geluk, want ze kwam in de ochtend én in de middag. Deze keer hebben we geoefend met ritme en verschillende toonsoorten. In de middag mochten wij zelf muziek maken. Juf Myrthe had allemaal kleine keyboards meegenomen. In tweetallen gingen we verschillende noten oefenen van het liedje In your arms van Chef Special. Dit was nog best moeilijk, maar wel ontzettend leuk!

6 Ook zijn we creatief geweest voor het schoolfeest van aankomende zondag. Wij hebben in verschillende groepjes totempalen gemaakt. Zondag mogen jullie deze allemaal komen bewonderen. Natuurlijk hebben we ook nog hard gewerkt. Deze week hebben we zelfs twee toetsen gemaakt. Een taaltoets en een rekentoets! Daarnaast hebben we allemaal een gedicht geschreven over vrede en nagedacht over wat wij zelf zouden kunnen doen voor vrede. Bij de gezinsviering zullen een aantal kinderen hun eigen werk voordragen. Dit was ook de laatste week waarin wij met de presentaties voor wereldoriëntatie bezig konden. Komende week gaan wij deze presenteren. Dus misschien moeten we daar nog een klein beetje thuis voor oefenen. Groep 7 en 8 3, 2, 1 Go. Zo zijn we woensdag op pad gegaan voor de verkoop van kinderpostzegels. Iedereen doet zijn best om voor tenminste 5 klanten te zorgen. Wil je het woensdag 30 oktober weer meenemen? Wie zou op donderdag of vrijdagmiddag de bestellingen kunnen verwerken zodat het op de bus kan naar Kinderpostzegels Nederland. Het kost waarschijnlijk 1,5 á 2 uurtjes. Meldt u zich a.u.b. even bij juf Monique. (Na instructie kan iedereen het.) Zondag is het schoolfeest en dan mogen de kinderen van groep bijzondere dingen doen. Als eerste mogen ze voor het lekkers bij de koffie/thee/ranja zorgen. Dit mag je voordat je naar de kerk gaat al op school brengen! Daarnaast hebben ze donderdagmiddag al instructie gehad voor de begeleiding van spelletjes. Ze zijn heel enthousiast. Donderdagochtend zijn we begonnen met het trainen voor het volleybaltoernooi. We zijn meteen fanatiek aan de slag gegaan. We hebben al 5 teams, dus we zijn goed gestart. Tot zondag!

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 4 september 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Nieke Brouwer uit groep 8 is 5 september jarig. Nieke wordt dan 11 jaar! Maud van Bentem uit groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 6 november 2015. Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 6 november 2015. Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 6 november 2015 Beste ouders, Schoolontbijt voor alle groepen Op vrijdagochtend 13 november doen we mee aan het nationaal schoolontbijt. Dit

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee.

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 september 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Uit groep 5 zijn op 26 september Bloem de Boer jarig, op 27 september Lotte Riesewijk jarig en op

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Wij als commissie wensen U en U kinderen veel loopplezier

Wij als commissie wensen U en U kinderen veel loopplezier Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 10 april 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Lars van de Schelde, Fleur van Dijk en Huub Rietkerk zijn afgelopen week jarig geweest! Alsnog gefeliciteerd.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 10 juni Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 10 juni Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 10 juni 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Zondag 12 juni is Lars Heddes uit groep 6 jarig! Lars wordt dan 10 jaar. Donny Heininga uit groep 4

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 16 september is Mette Meerema jarig. Ze wordt dan 9 jaar! Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 16 september is Mette Meerema jarig. Ze wordt dan 9 jaar! Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 september 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Op 16 september is Mette Meerema jarig. Ze wordt dan 9 jaar! Van harte gefeliciteerd! Sociale Vaardigheidstraining

Nadere informatie

donderdag 5 oktober 2017

donderdag 5 oktober 2017 Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 22 september 2017 Beste ouders, Op donderdag 5 oktober 2017 gaat een deel van de medewerkers van onze school een dag staken. Alle scholen van

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 8 september 2017 Afgelopen maandag zijn we weer gestart na 6 weken vakantie. We zijn blij dat heel veel kinderen hebben genoten

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 14 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 14 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 14 juli 2017 Beste ouder, Nog één week en dan is het zomervakantie. De laatste schoolweek is altijd weer een bijzondere week. Woensdagavond 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 augustus 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Vandaag 21 augustus is Sven van de Schelde uit groep 2 jarig! Sven is 5 jaar geworden. Bjarne van

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Welkom! Sinds vorige week zit Olivia Miesiak bij ons in

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 7 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 7 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 7 september 2018 Beste ouders, Afgelopen maandag zijn we weer gestart na 6 weken vakantie. We zijn blij dat heel veel kinderen hebben genoten

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN 2013-10-17

INFORMATIEBULLETIN 2013-10-17 INFORMATIEBULLETIN 2013-10-17 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Het verhaal van Eend. Eend wil gaan zwemmen, maar Pad heeft geen tijd. Hij is met zijn leesbril aan het lezen over

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 25, 22 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Hebt u ook gekeken

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Bernardusschool Enige tijd geleden heeft een filmploeg opnames gemaakt van onze

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 28 24-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA27 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 10 t/m 14 juni pinkstervakantie.

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

zondag 24 september 2017.

zondag 24 september 2017. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 15 september 2017 Beste ouders, Wijzingen in het overblijfteam Miriam Strijk gaat vanwege haar werk stoppen met haar taak als overblijfkracht

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Vandaag hebben we de open dag gehad op school. Een klein aantal

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 23 februari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 februari 2018 Beste ouders, Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Een week vrij van school. Heerlijk ontspannen en weer even bijtanken. Juf

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Hoera, Antonius 110 jaar. Een feestdag met een spectaculaire afsluiting!

Hoera, Antonius 110 jaar. Een feestdag met een spectaculaire afsluiting! Donderdag 21 maart 2019 Agenda 26 maart Vergadering MR en OV 28 maart Klassenlunch/kijk in de regio groep 8 3 april Grote Rekendag 4 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 Hoera, Antonius 110 jaar.

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent Vrijdag 11 december 2015, 1 ste jaargang Nummer 16, week 50 Jarigen t/m 18 december 12 dec Yasmine 13 dec Luciano 17 dec Damian Agenda 15 dec Leestalent 17 dec Kerstviering: Kinderen bestek mee geven 18

Nadere informatie