Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee."

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 23 september 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Uit groep 5 zijn op 26 september Bloem de Boer jarig, op 27 september Lotte Riesewijk jarig en op 28 september Darrell Hiemstra jarig. Uit groep 7 is 29 september Lieke Weegerink jarig. Allemaal van harte gefeliciteerd! Agenda informatieavond schoolfeest en gezinsviering opening Kinderboekenweek afsluiting Kinderboekenweek start herfstvakantie we beginnen weer om 8.45 Informatieavond Maandag 26 september staat onze informatieavond gepland. De leerkrachten geven dan een toelichting op de werkwijze in de groep van uw zoon en/ of dochter. Dit jaar gaat het iets anders dan in het verleden. De teamleden geven deze avond 2 keer dezelfde presentatie. Hierdoor stellen we u in de gelegenheid om op 1 avond zoveel mogelijk informatie te verkrijgen. Het zou kunnen zijn dat u dus keuzes moet maken. Voor de groepen 5-6 en 7-8 zal deze avond ook extra informatie over de Rots en water training worden gegeven door de trainers Karen Deinum en Ingrid Boersma. 19: : : : Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en water door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee door Afien en Esther door Afien en Esther door Hennie en Paulien door Hennie en Paulien door Robbert en Stannie door Robbert en Stannie Uitleg rots en water door Monique We rekenen op uw komst! Als u niet kunt deze avond, meld u zich dan af bij de leerkracht van uw kind.

2 Schoolfeest. Bij deze marinfo zit ook de uitnodiging voor het schoolfeest van zondag 2 oktober. Tijdens het schoolfeest is er ook een knutselhoek. Daar zoeken we nog plastic flessen voor. Heeft u thuis plastic flessen liggen, wilt u die dan meebrengen naar school? Alvast bedankt. Ook zijn er verschillende spelletjes op het plein, daar zoeken we ouders voor die een korte periode de spelletjes willen begeleiden. U kunt zich opgeven bij iemand van de activiteiten commissie of bij meester Robbert. Denkt u ook aan de prijsjes voor het rad van avont? De prijsjes mogen vanaf maandag 19 september al op school worden gebracht. Rots en water en verandering gymtijden De komende 10 weken krijgen de groepen 5/6 en de groepen 7/8 Rots en Water op de dinsdagmiddag in de gymzaal. Er wordt geschoven met de gymtijden. Lees daarom onderstaande veranderingen per groep goed door. Groep 3 en 4: zullen de komende 10 weken op donderdagmiddag gymles krijgen. Dus van de kinderen wordt verwacht op donderdag gymkleding mee te nemen. Groep 5 en 6: de training is op dinsdagmiddag in de gymzaal. Hierbij hebben de kinderen hun gymkleding nodig. Deze start meteen om 13.00, zorg dus dat je op tijd op school bent. De kinderen lopen met de leerkrachten naar de Triangel. Op donderdagochtend zullen de kinderen (een korte) gymles hebben. Dus op dinsdagmiddag en donderdagochtend de gymkleding mee naar school. Groep 7 en 8: de training is op dinsdagmiddag in de gymzaal. Hierbij hebben de kinderen hun gymkleding nodig. De gymles op donderdag blijft staan, maar wordt ingekort. Om de tijd effectief te kunnen gebruiken worden de kinderen rechtstreeks (op de fiets, lopend of met de auto) bij de Triangel verwacht. Om 08:40 zal juf Monique aanwezig zijn bij de Triangel. Voor 8.40 is er geen toezicht dus kom niet eerder. Om 8.45 worden de kinderen aangekleed in gymkleding in de zaal verwacht. Na afloop van de les loopt de groep met juf Monique gezamenlijk terug naar school. Op deze manier creëren we ruimte voor de Rots en Water training en krijgen de groepen 5 t/m 8 ook nog 45 minuten gymles per week. Kinderboekenweek oktober is het zover, dan start de kinderboeken week. Het thema van dit jaar is: Het lijkt ons leuk om in dit thema, opa s en oma s te betrekken. Hiervoor willen wij graag spullen van vroeger vragen die opa s en oma s hebben gebruikt of die gewoon heel bijzonder zijn. Foto s van vroeger of foto s van opa s en oma s vinden wij ook leuk!! Deze spullen willen wij dan op de thematafel in de hal van de school tentoon stellen. Dus mochten er opa s en oma s zijn met bijzondere spullen, dan mogen deze komende week ingeleverd bij Juf Esther of Juf Afien.

3 Medezeggenschapsraad Binnenkort staan de notulen van de laatste MR vergadering weer op de website. Nieuws uit de bibliotheek: Nu de bibliotheek op onze school openingstijden heeft, vinden wij het natlijk heel erg fijn dat er veel kinderen boeken komen lenen. Regelmatig komt de vraag of ook jongere broertjes en zusjes boeken mogen lenen, die nog niet bij ons op school zitten. JAAAAA, dat mag!! Hoe gaat dat: Kinderen van 0-4 jaar en kinderen die niet in het dorp op een basisschool zitten kunnen lid worden m.b.v. het formulier op de website van FMB.( Ook bestaande leden van FMB kunnen lid worden op school m.b.v. het formulier. Nieuwe leden krijgen de pas thuisgestd. Leden die niet aan de school gebonden zijn kunnen lenen waar zij willen en hoeven niet voor een specifieke school te kiezen. Wel moeten ze hun boeken inleveren waar ze zijn geleend. Er is immers geen transport van de ene naar de andere school. Lenen kan tijdens de openingstijden: Groep 1 en 2 Deze week zijn we gestart met een nieuw thema communicatie. Maandag kwam Willem op school met een oude typmachine en een oude telefoon. We hebben met elkaar over deze communicatiemiddelen gesproken. We hebben het woord ook geklapt, want het is best een lastig woord. De kinderen hebben een telefoon gemaakt tijdens de werkles en gestempeld met knijpers, toiletrollen, doppen, hier zijn mooie kunstwerken van gemaakt. De kinderen van groep 2 hebben op dinsdagmiddag Chinese tekens geschreven. Best lastig, de kinderen hebben goed hun best gedaan. Tess had afgelopen weekend Tommie, de logeerhond mee naar huis. Zij heeft hier maandag over verteld. Volgende week staat in de letterm de letter l- centraal. De kinderen mogen spullen meenemen die beginnen met de letter l- Groep 3 en 4 Volgende week zondag is het jaarlijkse schoolfeest. Het thema is Beestenboel. Bij ons in de klas is het ook een beetje een beestenboel. We bedoelen dan dat er veel over dieren wordt gewerkt. We hebben in groep 3 de woorden kip en aap geleerd. Met rekenen zijn we de dieren aan het tellen die in de hokken in de dierentuin zitten, met WO hebben we over dieren gewerkt. En we hebben mooie tekeningen en knutselwerkjes gemaakt. In groep 3 zijn we afgelopen week gestart met het spelen van taakspel tijdens het zelfstandig werken. Met dit spel leren we de kinderen op wat voor manier ze moeten werken en aan welke afspraken ze zich moeten houden. Ze zijn erg enthousiast. De teamposters zijn gemaakt en de eerste weekbeloning is al verdiend.

4 Groep 4 heeft deze week op woensdag een leuke les drama gehad van juf Marieke. Wat deden de kinderen het goed. We hebben onder andere een kringspel gedaan en we zijn op reis geweest in de emotie-bus. Dan moet je een emotie uitbeelden en de hele bus neemt die emotie over. Met taal hebben we geleerd van lidwoorden zijn, maar zijn we ook bezig geweest met enkelvoud en meervoud. We oefenen dit goed, want dit is soms best lastig. Donderdag hebben we samen met groep 3 leuke spellen gedaan op het plein met een bal om elkaar te leren kennen en om gezellig met elkaar bezig te zijn. Bij rekenen gaat het over getallen op volgorde van klein naar groot zetten en rekenen met geld. Groep 5 en 6 Elke maandag hebben we extra lezen op het rooster staan. Op deze dag mogen we wat anders lezen dan de andere dagen, bijvoorbeeld strips en informatie boeken. Omdat we op de andere dagen uit ons leesboek moeten lezen, is het extra leuk dat we op deze dag een brede keuze hebben. De kinderen van groep 5 en 6 hebben huiswerk voor topografie mee naar huis gekregen. Groep 6 heeft 4 oktober de toets van Flevoland. Succes met leren! Deze week zijn we met een nieuw thema begonnen: planten en dieren. We hebben al geleerd dat een stengel van een plant verschillende functies heeft en dat de wortels van een plant mineralen uit de bodem halen. Ook hebben we gezien dat dieren schutkleuren kunnen hebben of juist een alarmkleur bezitten. Volgende week beginnen we met het maken van de presentaties. De kinderen mogen ook thuis aan de presentaties werken. Het is dan handig dat ze een usb-stick mee naar school nemen. Met handvaardigheid zijn we buiten aan het werk geweest met takken, touw en gereedschappen. De kinderen zijn enthousiast aan het werk gegaan. Omdat we tijdens wereldoriëntatie aan het werk waren over de preshistorie, zijn er een aantal speren ontstaan. Maar ook leuke fotolijstjes zijn er gemaakt door de kinderen. Met goed gedaan hebben we buiten in de pannakooi gesproken over de verschillen tussen kinderen en dat het heel fijn is dat er verschillen zijn tussen kinderen.

5 Groep 7 en 8 Onze tafelgroepjes zien er anders uit; ze zijn veel mooier geworden door onze zelfgemaakte pennenbakjes met ijslollystokjes als basis. Het zijn stuk voor stuk prachtige resultaten geworden waar met aandacht aan is gewerkt. Voor wereldoriëntatie zijn we een nieuw thema gestart. Het gaat over het leven in de stad tijdens de Middeleeuwen, Karel de Grote, stadsrechten, graven en hertogen, kathedralen... begrippen die centraal zullen staan. Het huiswerk van deze week sluit er perfect bij aan. De kinderen maken een Mind-map over het leven in de stad. Het is een soort woordspin waarin tekst en tekeningen door elkaar heen staan en elkaar aanvullen. Bij elke poot komen weer nieuwe poten Gisteren zijn we begonnen met de training van het volleybal voor het toernooi op de laatste vrijdag voor de herfstvakantie. Spannend en leuk! Het dt niet zo lang meer en dan is het Schoolfeest! De kinderen van groep 8 hebben met dit feest altijd speciale taken. Zo verzorgen zij altijd het lekkers bij de koffie/thee na de viering in de kerk. Als iedereen voor ongeveer 20 mensen iets lekkers mee neemt, komt het hartstikke goed! Verder mogen zij de eerste ronde spelletjes begeleiden en verkopen ze lootjes voor het rad van fortuin. Met de hele groep werken we aan de aankleding! Wat dat ziet u tijdens het feest! Denkt u aan de informatieavond a.s. maandag? Behalve de groepsinformatie is er ook een deel waarin Rots en Water uitgelegd wordt.

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

donderdag 5 oktober 2017

donderdag 5 oktober 2017 Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 22 september 2017 Beste ouders, Op donderdag 5 oktober 2017 gaat een deel van de medewerkers van onze school een dag staken. Alle scholen van

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 7 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 7 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 7 september 2018 Beste ouders, Afgelopen maandag zijn we weer gestart na 6 weken vakantie. We zijn blij dat heel veel kinderen hebben genoten

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 4 september 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Nieke Brouwer uit groep 8 is 5 september jarig. Nieke wordt dan 11 jaar! Maud van Bentem uit groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 6 oktober Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 6 oktober Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 6 oktober 2017 Beste ouders, Afgelopen maandag was de jaarlijkse informatieavond. Op deze avond hebben de leerkrachten informatie gegeven over

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 25 september 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Zaterdag 26 september is Bloem de Boer uit groep 4 jarig. Bloem wordt dan 7 jaar! Lotte Riesewijk

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 4 17 oktober 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Medezeggenschapsraad 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 augustus 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Vandaag 21 augustus is Sven van de Schelde uit groep 2 jarig! Sven is 5 jaar geworden. Bjarne van

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouder(s), Overblijfouder Vrijdag, 15 maart 2019 Daniëlle Sleurink (moeder van Lysanne uit groep 7) heeft vanaf de zomervakantie meegedraaid met

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 april Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 15 april Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 15 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Zaterdag 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 3. Teun wordt dan 7 jaar! Maandag 18 april is Jochem

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Groene voetstappen actie!

Groene voetstappen actie! Belangrijke data 12-10 start van de lessen van het leerorkest 15-10 koffiemoment met de directeur 19-10 t/m 23-10 Herfstvakantie 16-10 afsluiting kinderboekenweek 16-10 Google team geeft les aan groep

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 28 september 2018 nr.3 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05 Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober 2019 40e jaargang nr. 05 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging: Op dinsdag 8 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van de Ouderverenging

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Datum Activiteit 5-14 okt Kinderboekenweek 17-21 okt Herfstvakantie 1 nov Dictee 2 nov Dankdag 7-11 nov Volgende nieuwsbrief uit groep 6 Jarigen tot de volgende

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Agenda 21 oktober t/m 25 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kunstmenu groepen 3 en 4 30 oktober Studiedag, alle kinderen zijn vrij

Agenda 21 oktober t/m 25 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kunstmenu groepen 3 en 4 30 oktober Studiedag, alle kinderen zijn vrij Woensdag 16 oktober 2019 Agenda 21 oktober t/m 25 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kunstmenu groepen 3 en 4 30 oktober Studiedag, alle kinderen zijn vrij De kop is er al weer af van het schooljaar 2019/2020

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25-09-2015

Nieuwsbrief 1 25-09-2015 Schoolgids De Wissel De schoolgids kunt u vinden op de website van de school: www.sbo-dewissel.nl Sponsorloop Komende vrijdag is het zover!! Onze sponsorloop voor het nieuwe schoolplein! Na een gezamenlijke

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 23 september 2016 Kinderboekenweek 2016 Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa s en oma s centraal onder

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 22 of 24 nov. Maandviering middenbouw, organisatie door groep 4. 28 nov. 9 dec. Dictee 5 dec. Sinterklaas, groep 1 t / m 4 s middags vrij!

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Periode vrijdag 27 september 2019 t/m vrijdag 4 oktober e jaargang nr. 04

Periode vrijdag 27 september 2019 t/m vrijdag 4 oktober e jaargang nr. 04 Periode vrijdag 27 september 2019 t/m vrijdag 4 oktober 2019 40e jaargang nr. 04 Informatieavond IKC: Op woensdagavond 9 oktober organiseren we weer een informatieavond Samen Scholen voor ouders. We zullen

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B NR. 2 5 september 2019 (nr. 3 zal verschijnen op 19 september 2019) Beste ouders, NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Afgelopen weken is er volop gewerkt rondom "Ikke/ik". Wie ben ik, wat doe ik graag, wat

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 22 sept.

Weekbrief sept./m 22 sept. Weekbrief 38 16 sept./m 22 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Studiedagen 2019-2020 Hierbij nogmaals de studiedagen voor het komende schooljaar. Donderdag 19-09-2019 Maandag 11-11-2019 Dinsdag 12-11-2019

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.6 26-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Vervanging groep 7 en 8 Tot de herfstvakantie zal juf Margreeth op maandag t/m donderdag lesgeven in groep 7/8. Op vrijdag staat meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Openbare muziekles groep 1, 2 en 3 > Toetsweken > Openbare les groep 5/6 Rots & water training > Ouderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie