VAN DE DIRECTIE. mei We zitten alweer in de laatste periode van het schooljaar, de tijd vliegt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAN DE DIRECTIE. mei We zitten alweer in de laatste periode van het schooljaar, de tijd vliegt."

Transcriptie

1 mei 2016 VAN DE DIRECTIE We zitten alweer in de laatste periode van het schooljaar, de tijd vliegt. Onze oudsten hebben inmiddels hun kamp achter de rug. In goede sfeer en onder prachtige weersomstandigheden hebben onze oudsten zich drie dagen in en rond Hattem op nuttige en aangename wijze vermaakt. Zie de website (bij fotoalbums ). Afgelopen woensdag 11 mei hadden we een informeel koffiemoment georganiseerd. In goede sfeer hebben een 14-tal ouders met Marlies van Eijk (intern begeleider onderbouw) en ondergetekende een gesprek gevoerd. Voor herhaling vatbaar! Wat kwam er zoal aan de orde? Puntsgewijs noemen we een aantal belangrijke onderwerpen : Welke groepsindeling komt er volgend jaar? Onder voorbehoud wordt aangegeven dat we gaan voor groep 1-2, 2-3, 3,4,5,6,7 en 8. Acht groepen dus. Over verdeling van leerlingen en bemensing van de groepen kunnen we nog geen uitspraak doen. Naschrift KvG : zodra we meer weten stellen we u op de hoogte. Inloop- projectavond (die voorheen minstens jaarlijks werd georganiseerd) wordt gemist. Deze avond had een afsluitend karakter n.a.v. een thema / project waaraan was gewerkt Kunnen we dat dit jaar nog een keer doen? Dat zou bijzonder gewaardeerd worden door de ouders. Naschrift KvG : dit jaar gaat het niet meer lukken, we plannen dit in voor komend schooljaar. Discipline (zie samenvatting schoolplan) wordt belangrijk gevonden. Denk aan luisteren naar elkaar, respect tonen voor, stil = stil, manier van aanspreken. Dit is ook een aandachtspunt voor thuis. Hoe praten we over en met elkaar, goed voorbeeld doet goed volgen. Het mag niet zo zijn dat de grootste schreeuwers de meeste aandacht krijgen. Zie ook beleidsvoornemens bij Compassie (ouderavond Kanjertraining wordt toegejuicht) en Identiteit (werken aan een eerbiedige / respectvolle houding). Waar ben je als schoolleider trots op? Waar wil je het volgende jaar mee verder? Trots is ondergetekende op zijn team. We hebben in korte tijd een grote omslag gemaakt, kijken weer vooruit, hebben er vertrouwen in, wat getuigt van veerkracht en passie. Er is weer flow, werkplezier, de wil om er samen voor te gaan / staan, we maken relevante stappen m.b.t. de ontwikkeling van ons onderwijs. Anderzijds wordt nu ook helder waar we nog op moeten investeren. Hoe doen we recht aan ieder kind? Dat heeft alles te maken met zorg naar boven en naar beneden. Maar ook de invulling van het middagprogramma (VierKeerWijzer) in combinatie met talentontwikkeling speelt hier een rol.

2 Passend Onderwijs. Lukt het de leerkrachten om dit te realiseren? Hoe worden leerkrachten hierin geholpen en ondersteund? Daar hebben we de intern begeleiders voor, het samenwerkingsverband, maar ook de Codenz Academie en last but not least onze eigen deskundigheid en kwaliteiten (o.a. door collegiale consultatie). Ouders bieden aan te willen meedenken als een bepaald thema aan de orde is (bijv. omgaan met hoogbegaafdheid, nieuw rapport). Naschrift KvG : hier zullen we volgend schooljaar zeker gebruik van gaan maken. het kind in kwestie een prestatie van formaat kan zijn M.a.w. hoe kunnen we ruwe data zacht laten landen, recht doen aan de inzet / talenten van de leerling. Anderzijds moet de ruwe data wel helder worden gecommuniceerd, daar moeten kinderen ook mee leren omgaan. Ouders vinden het mooi dat we de leerlingen vanaf groep 5 willen gaan betrekken bij de volgende rapportavond. Dit zorgt voor meer eigenaarschap, intrinsieke motivatie en betrokkenheid bij de eigen ontwikkeling (en helpt dus ook om bijbehorende rapportage te kunnen interpreteren / op waarde te schatten). Nieuw rapport. Nu wordt in rood een bepaalde score aangegeven, dat kan hard over komen. Terwijl het voor Met vriendelijke groet, Kees van Garderen NIEUWS VAN HET PERSONEEL Dankbaar en blij zijn we met de familie Peters. Onze collega Everlien Peters beviel 22 april van een gezonde dochter, Sarah. Saskia Petersen, onze interne begeleider van de bovenbouw, is aan het herstellen van een pittige ingreep. Het gaat goed, maar we kunnen nog geen uitspraak doen over het moment van terugkomst. Gelukkig wordt ze op deskundige en zorgvuldige wijze vervangen door Lidy Sibon. Jannet Zomerman is deze week ook geopereerd en zal een aantal weken moeten herstellen. We wensen Saskia en Jannet van harte beterschap! KAMP 2016 Aangezien groep 8 komend schooljaar van maandag 26 t/m woensdag 28 september op kamp gaat, willen wij vast aangeven dat wij half september de kosten van schoolkamp zullen incasseren. U verneemt t.z.t. wat de bestemming en de kosten zullen zijn.

3 GOEDE DOEL Het is weer tijd voor ons jaarlijkse dieren-goededoel. Deze keer gaan we sparen voor Stichting AAP in Almere; in het bijzonder voor de leeuwenwelpjes Marley en Elsa. Dierenwelzijn staat nog altijd sterk onder druk. Veel exotische dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen (denk aan illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek) is daar vaak de oorzaak van. Bij AAP wordt het welzijn van apen en andere zoogdieren op een duurzame manier verbeterd. De dieren die bij AAP binnenkomen zijn vaak verwaarloosd, zowel qua verzorging als sociale omgeving. Bij AAP krijgen zij de professionele zorg die zij nodig hebben, zodat ze weer dier kunnen zijn. Deze verzorging is onder te verdelen in drie categorieën: veterinaire zorg, voeding en gedrag. Het uiteindelijke doel is om de dieren die AAP opvangt te herplaatsen naar een geschikt adres, waar ze de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen. De leeuwenwelpjes Marley en Elsa werden bij hun moeder weggehaald en verkocht via het internet. Doodsbang zaten ze weggestopt in een kamertje in Duitsland. AAP zet alles op alles om deze welpjes een nieuw thuis te geven. Met een donatie van 12,50 krijgen ze een dag te eten en een stabiel thuis. Laten we Marley en Elsa helpen om veilig op te groeien. Op kan worden bijgehouden hoe het met de welpjes gaat. INCASSO Eind mei zullen de kosten van de schoolreizen geïncasseerd worden. Leerlingen van de groepen 1/2a en 1/2b betalen 20 euro. De overige groepen tot en met 7 betalen 25 euro per leerling. Zoals reeds eerder aangegeven zijn deze kosten niet dekkend. Komend schooljaar zullen we de prijzen moeten aanpassen. Wanneer uw kind/ eren gebruik maakt/maken van de overblijf worden eind deze maand de kosten van nieuwe strippenkaarten ingehouden. Tevens zullen we eind mei ouderbijdragen en eventuele overblijfkosten van nieuwe (instroom)leerlingen incasseren. De laatste incasso van dit schooljaar zal niet in juni maar op 20 juli plaatsvinden. Gelieve hier rekening mee te houden.

4 AGENDA (cursief & geel betreft nieuwe / afwijkende data zoals vermeld in kalenderboekje) Maandag 23 mei Gebedsgroep 8.45 uur, contactpersoon Marije Kamerbeek (marijekamerbeek@hotmail.com) Dinsdag 24 mei Medezeggenschapsraad extra om uur Dinsdag 31 mei Start Avondvierdaagse t/m vrijdag 03 juni Eind mei incasso schoolreis en indien van toepassing ouderbijdrage en overblijfkosten Maandag 06 juni Gebedsgroep 8.45 uur, contactpersoon Marije Kamerbeek (marijekamerbeek@hotmail.com) Maandag 06 juni Oudercommissie om uur Woensdag 08 juni Verjaardagsfeest leerkrachten Maandag 13 juni Medezeggenschapsraad om uur Dinsdag 14 juni Schoolreis groep 1 t/m 7 Maandag 20 juni Spreekmiddag en avond Vrijdag 24 juni Huwelijk Linda Treep leerkracht groep 3 (maandag) Donderdag 30 juni Grote schoonmaakavond om uur Donderdag 30 juni Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad om uur Maandag 04 juli Vergadering oudercommissie Dinsdag 05 juli Kennismakingsmiddag, groep 8 middag vrij Dinsdag 05 juli Uitgave laatste Koerswijzer OUDERCOMMISSIE OC) Het sinterklaasfeest, kerstdecoratie, de paaslunch, de schoolfotograaf, de avondvierdaagse. Zomaar een aantal activiteiten dat elk jaar weer op Het Kompas/ Christiaan Huygens wordt georganiseerd. Om de docenten te ontlasten wordt de organisatie van deze schoolactiviteiten voor een groot deel door de OuderCommissie (OC) overgenomen. Om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren is de OC op zoek naar ouders die het leuk vinden om plaats te nemen in de OC. De OC bestaat uit ongeveer 10 ouders. Op de eerste maandag van de maand van tot uiterlijk uur heeft de OC overleg. Dit is het enige vaste moment dat de OC bij elkaar komt. Verder is deelname aan alle andere activiteiten maatwerk. Wij zoeken zowel vaders als moeders van kinderen die op Het Kompas en/ of op het Christiaan Huygens zitten. Het is leuk en afwisselend om te doen en is een ideale manier om meer bij de school van uw kind betrokken te raken. Meer informatie vindt u op hetkompasdronten.nl -> onze school -> oudercommissie. Mocht u nog vragen hebben of interesse hebben om plaats te nemen in de OC, dan kunt u mailen naar ochetkompas@codenz.nl Vriendelijk groeten, Hans van der Mei, voorzitter OuderCommissie

5 ER IS ER 1 JARIG HOERA HOERA DAT KUN JE WEL ZIEN DAT IS... VERJAARDAGEN MEI VERJAARDAGEN JUNI Datum Leerling Groep 3 Karlijn van den Burg 7 4 Jochem de Bruijne CH8 5 Julia van Dijk 1A/2A 8 Veerle de Boer CH3/4 8 Matthijs de Haan 1B/2B 9 Aniek Pietersma 4 10 Sylvian Hoogeveen 7 11 Seth Moerdijk 3 12 Simon Kuitert 1A/2A 15 Féline Veenstra CH5/6 17 Oriana Meij CH3/4 17 Quinten Oud CH7 18 Lotte Testerink 1A/2A 19 Sven Koekkoek CH5/6 20 Juan Pol CH6/7 21 Renske Kraan CH4/5 24 Iris Leusink 8 26 Florian de Boer 1B/2B 27 Rick Berghuis CH4/5 27 Delilah Nauta 2/3 31 Thijs van der Zaan CH5/6 Datum Leerling Groep 1 Marissa Bossers CH5/6 1 Bas van der Klooster 2/3 2 Livia van Dijk 1A/2A 3 Jochem Nauta 5 4 Sofie Gijsberts 4 8 Lisa Wijnholds 1A/2A 9 Josephine van de Luytgaarden 1A/2A 10 Lydia Ros 3 13 Amy Opstal CH7 13 Luuk Postma 6 14 Marijke Kuitert 7 15 Leon Tempel CH3/4 17 Tijmen Reckers 8 17 Inge Regterschot CH8 17 Hester Turkstra 7 18 Ilja Broekhuizen 1B/2B 18 Tim Veugelers 5 21 Akira Oosterveld 1A/2A 23 Myrthe Hotting CH8 25 Kevin den Engelsman 6 25 William Rosier 1B/2B 29 Annerieke Bol 1A/2A 29 Lodewijk Bol 1A/2A 29 Manon van der Veer 8

6 Like ons op Facebook en blijf op de hoogte 9 gouden tips voor moeilijke eters Lust je kind veel dingen niet? Wil je kind niet eten? Houd vol en houd moed. Maak van een slechte eter een betere eter met een portie geduld, simpele trucs en geef het goede voorbeeld. Klik hier voor gouden tips. Gedrag en opvoedtips De perfecte opvoeder bestaat niet. Je kunt wel je best doen je kind zo goed mogelijk op te voeden. Soms sta je voor kwesties waar je wel wat tips bij kunt gebruiken. Kijk op onze website voor tips. Het CJG, voor vragen over opvoeden & opgroeien Dé plek waar je terecht kunt voor al jouw vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Het CJG is er voor alle (aanstaande) ouders en opvoeders. Of het nu gaat om vragen over alledaagse zaken rondom baby's, peuters, schoolgaande kinderen óf over zwaardere onderwerpen zoals moeilijk gedrag, of (digitaal) pesten. Waar je ook mee zit, het deskundig panel van het CJG helpt je op weg. Kijk voor meer info op

Koerswijzer. Voorwoord. Agenda. Omgaan met elkaars spullen / parkeren fietsen. januari 2018

Koerswijzer. Voorwoord. Agenda. Omgaan met elkaars spullen / parkeren fietsen. januari 2018 januari 2018 Koerswijzer Voorwoord Allereerst wens ik u zegen en alle goeds voor 2018! Samen mogen we weer aan de slag gaan, onze bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. Ik kan het even niet

Nadere informatie

Koerswijzer. Voorwoord. Terugblik oudercafé woensdagmorgen 5 oktober. Correctie kalender Informatieboekje. november 2016

Koerswijzer. Voorwoord. Terugblik oudercafé woensdagmorgen 5 oktober. Correctie kalender Informatieboekje. november 2016 november 2016 Koerswijzer Voorwoord Na een week vakantie, om de zaag weer even aan te scherpen, zijn we vol goede moed weer aan de slag gegaan. Het is altijd een bijzondere periode tussen herfstvakantie

Nadere informatie

december 2015 meer eigenaar laten worden van hun eigen leerproces.

december 2015 meer eigenaar laten worden van hun eigen leerproces. december 2015 VANUIT DE DIRECTIE Ongetwijfeld heeft u maandag 16 november de vlaggen halfstok zien hangen. De aanslagen in Parijs, maar ook elders in de wereld, hebben impact op onze levens. Op school

Nadere informatie

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE HUYGENS basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE DRONTEN 2016-2017 2 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje voor het schooljaar 2016-2017. In dit boekje staat

Nadere informatie

Koerswijzer. Van de directie. Agenda. oktober 2017

Koerswijzer. Van de directie. Agenda. oktober 2017 oktober 2017 Koerswijzer Van de directie Inmiddels zijn we al weer flink op stoom en lijkt de zomervakantie iets uit een grijs verleden Zoals u weet sta ik geregeld bij de deur om iedereen te begroeten.

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Koerswijzer. Van de directie. Agenda. mei 2018

Koerswijzer. Van de directie. Agenda. mei 2018 mei 2018 Koerswijzer Van de directie Terugblik Op het moment van schrijven is de meivakantie bijna aangebroken. Op zo n drempelmoment heb ik de neiging om even achterom te kijken. Waar zijn we mee bezig

Nadere informatie

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE HUYGENS basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE DRONTEN 2017-2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje voor het schooljaar 2017-2018. In dit boekje staat

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 17 Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode verslag schoolkamp 6-7-8 voorstellen centrum jeugd en gezin Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2016 jaargang 23 Nr. 18 Prinses Julianaschool

Nieuwsbrief Juni 2016 jaargang 23 Nr. 18 Prinses Julianaschool Beste ouders/verzorgers Afgelopen zondag was het vaderdag. Een mooie dag voor vaders die door hun kinderen in het zonnetje worden gezet. En ook ik heb daarvan mogen genieten. Wat trots ben ik op ze en

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 In deze nieuwsbrief Informatieavond donderdag 3 september Studiedag vrijdag 4 september Ouderkamer Oudercontactmedewerker & ouderen kind-adviseur

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Informatie en Kalender

Informatie en Kalender HUYGENS basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE Informatie en Kalender ZEEWOLDE 2017-2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje voor het schooljaar 2017-2018.

Nadere informatie

VAN DE DIRECTIE EVEN VOORSTELLEN. april 2016

VAN DE DIRECTIE EVEN VOORSTELLEN. april 2016 april 2016 VAN DE DIRECTIE Directie Pasen ligt weer achter ons, maar ik ben er nog niet los van. Blij en dankbaar blik ik terug op de drie vieringen op Witte Donderdag. The Passion in het klein. Mooi hoe

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

/ of

/ of blz 01 02 03 04 05 06 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord - Vertrek Anko Zwangerschap Evelien-Vervanging Iemkje Goed gelezen Rapportage/Omgekeerd spreekuur Informatie-avond nieuwe stijl Luisvrij JUMBO-sparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

De eerste activiteiten op het plein

De eerste activiteiten op het plein Nieuwsbrief Agenda week 20 t/m 21 vrijdag 13 mei 2016 nummer 371 week 19 16 mei tweede Pinksterdag-de school is gesloten 17 mei inloopochtend (9.00-10.00 en van 10.15-11.15) ********************************************************************

Nadere informatie

Woensdag 7 december Agenda: Donderdag 15 december: Knutselmiddag Woensdag 21 december: Nieuwsbrief 8 Donderdag 22 december: Kerstfeest op school

Woensdag 7 december Agenda: Donderdag 15 december: Knutselmiddag Woensdag 21 december: Nieuwsbrief 8 Donderdag 22 december: Kerstfeest op school 07 Woensdag 7 december 2016 Agenda: Donderdag 15 december: Knutselmiddag Woensdag 21 december: Nieuwsbrief 8 Donderdag 22 december: Kerstfeest op school Aanwezigheid directie: Donderdag 8 december: Vrijdag

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016 Het Kleine Wereldnieuws 27 mei 2016 Agenda Hieronder vindt u de agenda voor de maand juni. De jaaragenda is ook de vinden op de website van de school. Op de groepspagina s heeft iedere groep ook nog een

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

ONS-info. Nr.6, 24 maart Inhoud. Team. Contactavonden. Communicatie. Ouderpanel. Schoonmaakavond. Beste ouders / verzorgers,

ONS-info. Nr.6, 24 maart Inhoud. Team. Contactavonden. Communicatie. Ouderpanel. Schoonmaakavond. Beste ouders / verzorgers, ONS-info Beste ouders / verzorgers, Nr.6, 24 maart 2016 Oranje-Nassauschool Bilwijkerweg 6a 2821 SB Stolwijk info@ons-stolwijk.nl www.ons-stolwijk.nl Inhoud Team... 1 Contactavonden... 1 Communicatie...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 5 september 2016

Nieuwsbrief. 5 september 2016 Nieuwsbrief 5 september 2016 Informatie voor Balans en Fontein Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Capellenaren (ouders, kinderen en professionals) kunnen elke werkdag terecht bij het Centrum voor Jeugd

Nadere informatie

Pedagogisch beleid Lunchkids

Pedagogisch beleid Lunchkids Pedagogisch beleid Lunchkids 1 Inleiding Voor u ligt het pedagogisch beleid van Lunchkids onderdeel van De Kinderkoepel. Het pedagogisch beleid geeft aan ouders, scholen, medewerkers en andere betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Inhoud. Veenendaal, Onderwerp: verantwoording van ons onderwijs. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Inhoud. Veenendaal, Onderwerp: verantwoording van ons onderwijs. Beste ouder(s)/verzorger(s), Veenendaal, 22-6-2016 Onderwerp: verantwoording van ons onderwijs Beste ouder(s)/verzorger(s), Door middel van dit schrijven willen we ons onderwijs verantwoorden aan u als ouders. Heeft u vragen of opmerkingen

Nadere informatie

Koerswijzer. Advent. Kerstinloop. Nieuwjaarsontmoeting. Nieuws van het personeel. december 2016

Koerswijzer. Advent. Kerstinloop. Nieuwjaarsontmoeting. Nieuws van het personeel. december 2016 december 2016 Koerswijzer Advent Ongevraagd binnen komen Daar zijn we meestal niet van gediend. Vorige week hadden we ongenode gasten. In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken. Mijn kamer was

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle Telefoonnummer: 038-4654220 www.montessori-zwolle.nl info-montessori@ooz.nl September 2018 Maandag 03 Start schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Koerswijzer. Actieplan scholeneiland. Van de directie. Nieuwe plein. Gebedsgroep. september 2016

Koerswijzer. Actieplan scholeneiland. Van de directie. Nieuwe plein. Gebedsgroep. september 2016 september 2016 Koerswijzer Van de directie Vol goede moed zijn we het schooljaar begonnen. De eerste maandagmorgen was het even zoeken voor kinderen en hun ouders, waar is mijn klas? Maar inmiddels weet

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 18 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Vrijdag 15 januari 2016 Nieuwe bestuurder, personeel, medezeggenschap, leerlingenraad, ouderavond, cito

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten NIEUWSBRIEF Juni/ Juli 2014 Beste ouder(s), verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Inmiddels zijn de voortgangsgesprekken in volle gang en zijn de schoolverlaters druk bezig

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Maandag 17 oktober 2016 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Belangrijke data. Formatie schooljaar Hienwijzer schooljaar Editie #19

Belangrijke data. Formatie schooljaar Hienwijzer schooljaar Editie #19 Belangrijke data 25 juni Oudergesprekken 14.30-17.00 uur 26 juni Oudergesprekken 14.30-20.00 uur 27 juni Verjaardagen leerkrachten groep 1 t/m 8 29 juni Bedankuurtje 13.00 14.00 uur (i.p.v. maandag 2 juli)

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad.

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad. NOORDERSTRAAT 6, 1017 TV AMSTERDAM NUMMER 3 SCHOOLJAAR 2015-2016 Schoolreisjes Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

27 mei 2013. Beste ouders, verzorgers en belangstellenden,

27 mei 2013. Beste ouders, verzorgers en belangstellenden, 27 mei 2013 16 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden, We zijn alweer in de laatste fase van dit schooljaar beland. De komende 8 weken zijn we, zonder onderbreking van vakantiedagen, bezig met de

Nadere informatie

o.b.s. Wis & Wierig, Watertapweg 1, 7011 BP Gaanderen. Website: Verslag ouderpanel van 8 december 2015

o.b.s. Wis & Wierig, Watertapweg 1, 7011 BP Gaanderen. Website:  Verslag ouderpanel van 8 december 2015 Nieuwsbrief o.b.s. Wis & Wierig, Watertapweg 1, 7011 BP Gaanderen. Website: www.wisenwierig.nl Schooljaar 2015-2016 6 januari 2016 I n h o u d: Blz. 1: Verslag ouderpanel Van 8 december 2015 Blz. 2: Vervolg

Nadere informatie

Langstraat VH Dronten

Langstraat VH Dronten Langstraat 48 81 VH Dronten - 3943 hetzuiderlicht@codenz.nl www.zuiderlichtdronten.nl TEAM Directeur Evert Morren ma,di,do, (vr) Intern begeleider Sonja Mars di, 1/2 dag flexibel Groepsleerkracht 1a/2a

Nadere informatie

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 -Kalender -De Nationale Voorleesdagen 2015 KALENDER Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest, kinderen s middags vrij Dinsdag 9 december MR vergadering Donderdag 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Nieuwsbrief 1 Samen geloven in samen groeien! Ik heb je jouw talenten zelf gegeven, want Ik wist allang wie jij ging zijn. Ik kende elk detail reeds van jouw leven toen jij nog heel onwetend was en klein.

Nadere informatie

Opening van het Schoolproject Plastic met een spectaculaire theatershow!!!

Opening van het Schoolproject Plastic met een spectaculaire theatershow!!! 22 april 2016 Geachte ouders, verzorgers, Voor u ligt het achtste informatiebulletin van dit schooljaar. Groep 8 heeft de Eind-Cito achter de rug en we hebben vandaag genoten van de Koningsspelen. En nu

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 04-09-2018 Even bijpraten Als na 6 weken vakantie alle klassen weer gevuld zijn met uitgeruste, blije kinderen en leerkrachten, de gangen weer gevuld worden met kindergelach en zang, dan is

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

agenda juni 2015 : Startdienst Stichting Codenz in de Ark, 19.00 uur

agenda juni 2015 : Startdienst Stichting Codenz in de Ark, 19.00 uur juni 2015 agenda Zondag 21 juni Donderdag 25 juni : Vaderdag : 19.00 uur schoonmaakavond Dinsdag 30 juni Eind juni/begin juli Kennismakingsmiddag leerlingen in de nieuwe klas. De kinderen maken kennis

Nadere informatie