NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 2"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 2 In deze nieuwsbrief onder andere: een groot aantal zaalkampioenen; oproep tot meedenken clubhuis; Raymond Hendriks en Marloes Biemans stellen zich voor; uitnodiging opening van het buitenseizoen! Agenda 2 februari tot 28 maart Poiesz Jeugd sponsor Actie Zuidhorn 7 maart opening buitenseizoen v.a uur 9 maart uiterlijke datum reactie voor clubhuiscie Raymond Hendriks, voorzitter a.i. MHCW Het is alweer maart, en daarmee is het lente. Komend weekend begint het veldseizoen weer! Deze opening van het nieuwe seizoen zal zaterdag 7 maart worden opgeluisterd met een feestelijke opening van het clubhuis. Maar jullie hebben de afgelopen maanden natuurlijk ook niet stilgezeten. Waar andere sporten een winterstop genieten gaan hockeyers gewoon door: in de zaal. En niet zonder succes! Verschillende teams is het gelukt om kampioen te worden van harte gefeliciteerd! Maar ook alle anderen hebben heel erg goed gepresteerd! In een enkel geval vanuit een onmogelijke positie in een veel te zware poule. In ieder geval was het weer leuk om te zien hoe anders zaalhockey dan toch ook weer is. Veel sneller en technischer en met minder ruimte om je heen. Ik ben benieuwd wat jullie aan nieuwe vaardigheden meenemen naar het veld. Want het is nu weer omschakelen naar veldhockey. Met volgens mij meer teams dan ooit. We hebben nu ook een derde F team kunnen inschrijven, en we lijken nog steeds verder te groeien. Hopelijk leidt dat tot gezellige drukte langs ons veld en in het zo mooi opgeknapte clubhuis.

2 Allemaal heel veel succes voor de laatste periode van dit seizoen, en tot zaterdag bij de feestelijkheden! Raymond Hendriks, voorzitter a.i. Evenementencommissie: Marloes Biemans stelt zich voor Vorig jaar is mij gevraagd of ik de evenementencommissie wilde komen versterken. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het geeft energie om samen een feestje tot stand te brengen waar iedereen elkaar op een andere manier leert kennen dan in het veld of langs de lijn. Binnen de commissie pakt iedereen automatisch op waar hij of zij goed in is of het meeste plezier aan beleeft. Voor mij is dat vooral de promotie voor de evenementen, overleg met het bestuur en het maken van foto's. Dat laatste is geen toeval. Bij Fotoschool Zuidhorn start ik komende lente namelijk met de 2de vervolgcursus. Tot slot: ik sta het liefst langs de lijn. De sportieve acties laat ik over aan onze dochter Cato. Zij speelt in M8E1. Marloes Biemans MD2-zaal Kampioen! Geschreven door: Marc Lanting en Vincent Bekkering. MD2-zaal is zondag 1 februari ongeslagen kampioen geworden. Na twee leuke wedstrijden tegen Groningen en Roden kon er na de wedstrijd gezellig taart gegeten worden in de kantine van de sporthal. Het geheim van deze leuke ploeg meiden? Dat ze goed samenspelen, dan komen de doelpunten vanzelf! Babet, Jenthe, Lisanne, Lotte, Merel, Maud, Ninke, Rianne en Sophie, jullie hebben het super gedaan als zaalteam. Natuurlijk willen we ook onze invallers Emma en Ya Pan bedanken, die als het nodig was hebben meegedaan!

3 JD1-zaal kampioen Geschreven door: Erik Meijles. Onze jongens van JD1 zijn grandioos zaalkampioen geworden! Na de eerste acht wedstrijden gedurende de winter gewonnen te hebben, kon het kampioenschap ze al niet meer ontgaan. Maar toch werden de laatste twee wedstrijden voor eigen publiek nog even spannend dit weekend, want topscorer Marc kon niet mee hockeyen met een gebroken duim. Hij bleek gelukkig een uitstekende wissel coördinator. De eerste wedstrijd bleef lang spannend door een mooi evenwicht tussen Westerkwartier en Groningen na een openingstreffer van MHCW gevolgd door een snel tegendoelpunt. Door uitstekend keeperwerk van Gijs ( De Muur ) en een goede verdediging van Meine en Koert bleef een achterstand hen gespaard. Het leek gelijkspel te worden, maar na een slimme wissel kreeg Westerkwartier toch nog het overwicht door mooie doelpunten van Jarne en David in de laatste twee minuten. De laatste partij, tegen Harlingen, was duidelijker in het voordeel van JD1, met vele mooie doelpogingen van onder andere David, Beau en Max. Ook een uitstekende voorzet van Thomas mocht er zijn, waar duidelijk het overwicht van de Zuidhorners uit bleek. Met drie mooie goals van Jurre werden ze, ondanks een enkele tegengoal, ongeslagen kampioen. Uiteraard werd dit Grootsch Gevierd met een Luxueus Bancket bij Marc thuis, waarvoor dank!

4 C1 zaalkampioen 2014/2015 MD1 zaalkampioen 2014/2015

5 JB2 zeker ook kampioen.! Geschreven door: Karen Bloemendal. Verschillende teams van MHCW zijn kampioen geworden in hun poule van de zaalhockeycompetitie. Dat je ook op een andere manier kampioen kunt zijn bewijzen onze jongens B2. Ze zijn met een groot team wat voor de helft uit C-jeugd bestaat en waren ingedeeld in een te hoge klasse. Er werd heel wat incasseringsvermogen van de jongens gevraagd, want een wedstrijd winnen was op papier kansloos. Maar ze lieten hun hoofd niet hangen en zijn sportief blijven hockeyen tegen tegenstanders die vaak een kop groter waren. Ze hebben twee keer een gelijkspel gespeeld, hebben het de meeste tegenstanders toch knap moeilijk gemaakt op een sportieve manier, en hebben zelf in totaal 23 doelpunten gescoord. Wat de standenmotor betreft zijn ze glansrijk laatste, maar wat ons betreft zijn ze KAMPIOENEN! Gezocht: We zijn als vereniging altijd op zoek naar helpende handen. Mensen die het leuk vinden om zich vrijwillig in te zetten voor het hockeyplezier binnen onze vereniging. Momenteel hebben we de volgende vacature: Trainingscoördinator Als trainingscoördinator ben je verantwoordelijk voor de contacten met de trainers/coaches. Bij het niet doorgaan van trainingen, om wat voor reden dan ook, communiceer je daarover met de trainers/coaches en help je zoeken naar een alternatief. Tevens ben je voor hun aanspreekpunt bij vragen. Heb je interesse? Mariette vervult deze functie momenteel en vertelt je graag wat er van een trainingscoördinator verwacht wordt. Bij interesse graag een mail naar Handige klussers Nu de buitenkant van het clubhuis er zo prachtig uit ziet, kan de binnenkant natuurlijk niet achterblijven. De clubhuiscommissie, bestaande uit een vijftal ouders/leden, is op zoek naar input vanuit haar leden, ouders, opa s/oma s, sponsoren, belangstellenden voor deze metamorfose. Naast de verbetering van het interieur, heeft de clubhuiscommissie zich ook ten doel gesteld om het reilen en zeilen in en rond het clubhuis te professionaliseren. Denk daarbij aan bardiensten, inkoop, schoonmaak, veiligheid en gastvrijheid. Vorige week heeft iedereen hierover een bericht ontvangen met het verzoek om mee te denken. Lever zoveel mogelijk tips en ideeën aan bij de clubhuiscommissie. Jouw mening telt! Ook een veranda of overkapping voor/bij het clubhuis staat op de planning; het Trimhockeyteam gaat daarmee aan de slag. Kortom: er staan aardig wat klussen op stapel en we kunnen wel wat hulp gebruiken. Ben je handig, heb je tijd en zin om te helpen of ken je handige adressen waar we terecht zouden kunnen voor bijvoorbeeld materiaal? Laat het weten via

6 Jeugd Sponsor Actie Poiesz De Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz loopt nog steeds! Dus mensen, dat is munten shoppen voor een goed doel. Maak een foto van onze koker en mail deze naar Met enthousiast Facebookgebruik kunnen we als club zelfs extra scoren, tja en dat wil je natuurlijk als hockeyclub maar al te graag! Kortom, like en deel, dan kunnen de munten binnenstromen! Facebookfoto uitgelicht Zoals jullie ongetwijfeld allemaal bekend, is MHCW tegenwoordig ook actief op Facebook. We willen jullie aanmoedigen onze pagina te leuk te vinden en zoveel mogelijk foto s of wedstrijdverslagen aan ons te mailen (secretaris.mhcw@gmail.com). De leukste foto s worden in deze rubriek uitgelicht. Deze toppers kunnen naast hockeyen vooral ook heel enthousiast onze vereniging promoten. Ze hebben zich dus heerlijk kunnen uitleven met de Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz!

7 Uitnodiging opening buitenseizoen Zaterdag 7 maart Opening buitenseizoen De lente komt eraan, het staat fris in de verf en we hebben zaalkampioenen. Dat gaan we vieren! clubhuis 15:30 uur: Inloop (voor alle leden en ouders) en feestelijke inwijding van ons fris geverfde clubhuis. Met dank aan een groep enthousiaste leden en de Rabobank! 16:00 uur: Huldiging zaalkampioenen. Clubkleding aan i.v.m. de foto s! 16:30 uur: Sportieve leden het veld op (hockeystick meenemen!) en voor minder sportieve leden/ ouders blijft de bar geopend tot 17:30 uur. Tot dan!

8 Wist u dat? - we continu aan het werk zijn met de website? - uw ideeën en opmerkingen hierover meer dan welkom zijn? - het zaalseizoen er alweer op zit? - we een grote groep vrijwilligers hebben die zich inzetten voor MHCW, maar altijd om een paar extra handen verlegen zitten? - spelbegeleider zijn bij de jongste jeugd eigenlijk best meevalt? - je de regels voor de bardienst weer op de site kunt terugvinden? - je via de site heel handig het speelschema voor je team kunt opzoeken? Ideeën bus Je bent bijna aan het einde gekomen van deze nieuwsbrief. Nu heb je hier vast een mening over. We horen het graag! Heb je zelf een stukje geschreven, of vind je dat ergens aandacht voor gevraagd moet worden? Heb je een geweldige wedstrijd gespeeld en daarvan een verslag geschreven? MHCW hoort het graag. Klim in de pen en stuur je foto, reactie of tekst naar secretaris.mhcw@gmail.com. Wie weet sta jij de volgende keer in de nieuwsbrief. Vragen? Voor vragen kun je terecht op onze website Daar vind je tevens alle adressen van het bestuur en de diverse commissies. MHCW KvK-nummer Postbus 32 Rabobank NL81 RABO AA Zuidhorn W Facebook: Hockeyclub.Westerkwartier

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 8

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 8 NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 8 In deze nieuwsbrief onder andere: Jeugd Sponsor Actie Poiesz; Inbraken in het clubhuis; Serious Request, wat een succes; Vacatures! Save the date; opening van het buitenseizoen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 In deze nieuwsbrief onder andere: Kabouterhockey; Opbrengst lotenverkoop opening buitenseizoen; Noodkreet; Wijziging contributie Agenda 1 oktober Start Grote Clubactie; 25

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 4

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 4 NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 4 In deze nieuwsbrief onder andere: Bericht vanuit de Clubhuiscommissie; Interesse in een bestuursfunctie?; M6E2 kampioen veld; Betaalt u al via automatische incasso? Agenda 19

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zeventiende muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Zaterdag 2 april: weer een hapdag! Teams MC3, MB1 en MB2: allemaal zaalhockeykampioenen!!!

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 6

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 6 NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 6 In deze nieuwsbrief onder andere: Onze jongens A1 spelen landelijk in de Super A competitie; Shake hands; Mariëtte Doornbos benoemd tot lid van verdienste; Uitkomsten van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 7

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 7 NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 7 In deze nieuwsbrief onder andere: Alcoholbeleid; Zaaltrainingen; Wandel jij ook mee voor Serious Request? Een geslaagd pietentoernooi Agenda Wandelestafette Serious Request

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Wedstrijdwijzigingen Zondag 4 mei wordt de wedstrijd Noviomagum 4 Ready 60 2 om uur gespeeld en heeft het volgende wedstrijdnummer; 6000

Wedstrijdwijzigingen Zondag 4 mei wordt de wedstrijd Noviomagum 4 Ready 60 2 om uur gespeeld en heeft het volgende wedstrijdnummer; 6000 Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 15 7 april 1 mei Agenda 24 april OPA: Jeroen Bohne, Astrid Nijland, Maarten Nekeman, Tonny van Summeren, Koert van Summeren 27 april Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSKRANT. V erenigen doe je met elkaar. H elp mee met onze activiteiten. Uw hulp is hard nodig om onze vereniging draaiende te houden

VRIJWILLIGERSKRANT. V erenigen doe je met elkaar. H elp mee met onze activiteiten. Uw hulp is hard nodig om onze vereniging draaiende te houden VRIJWILLIGERSKRANT maart 2016 V erenigen doe je met elkaar Voor een aantal leden is vrijwilligerswerk bij een sportvereniging de normaalste zaak van de wereld. Voor veel anderen is dat nog niet het geval.

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 3

NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 3 NIEUWSBRIEF MHCW 2015 nr. 3 In deze nieuwsbrief onder andere: Jeugdcommissie in beeld; Verdrietig nieuws: Max Dalenoort lid van verdienste MHCW, overleden; Frisse start voor Mix F3; Mijn lidmaatschap opzeggen;

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Hockey Interlyceale 14 april 2017

Hockey Interlyceale  14 april 2017 Hockey Interlyceale 14 april 2017 2 Inhoudsopgave: Pag 5: Pag 7: Pag 9: Pag 11: Welkomstwoord voorzitter Sportcommissie Huisregels Welkomstwoord rector van Het VCL Toernooi regels Pag 13: Wedstrijdschema

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE 10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE Activiteiten@hvspijkenisse.nl VOORWOORD Zaterdag 10 december 2016 vindt het jaarlijkse IJsspijker toernooi plaats bij HVS met als thema: Winter! Dit evenement wordt elk

Nadere informatie

Achtergrondinformatie (spel)regels

Achtergrondinformatie (spel)regels Achtergrondinformatie (spel)regels De spel- en teambegeleider Ieder seizoen stappen weer veel nieuwe kinderen het veld op. Vol enthousiasme om te leren hockeyen. Deze kinderen nemen natuurlijk ook hun

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017 Nieuwsbrief MHCU Oktober 2017 Van de voorzitter Gelukkig nieuwjaar voor alle MHCUleden en betrokkenen! Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een nieuw hockeyjaar en daar horen ook goede voornemens bij.

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. Zaalseizoen start

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. Zaalseizoen start NIEUWSBRIEF 6 december 2018 Van de bestuurstafel Het was weer een drukke boel op de club. Naast de trainingen en wedstrijden waren er vriendjes en vriendinnetjestrainingen, hebben we Halloween gevierd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017

Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017 Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017 Deze maand: Introductie nieuwe nieuwsbrief Kort nieuws met o.a lustrumprogramma Belangrijke data Update Heren 1 & Dames 1 Vrijwilliger van de maand: Diana van Spronsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V VOORZITTER MHC WOERDEN

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V VOORZITTER MHC WOERDEN ENTHOUSIASTE, BETROKKEN EN AMBITIEUZE BESTUURDER VAN MHC WOERDEN VOORZITTER MHC WOERDEN Als voorzitter vervul je een spilfunctie binnen MHC Woerden. Je verenigt, verbindt en organiseert vanuit de betrokkenheid

Nadere informatie

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V VOORZITTER MHC WOERDEN

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V VOORZITTER MHC WOERDEN ENTHOUSIASTE, BETROKKEN EN AMBITIEUZE BESTUURDER VAN MHC WOERDEN VOORZITTER MHC WOERDEN Als voorzitter vervul je een spilfunctie binnen MHC Woerden. Je verenigt, verbindt en organiseert vanuit de betrokkenheid

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V BARCOACHES

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V BARCOACHES ENTHOUSIASTE GASTHEREN EN GASTVROUWEN, MEEWERKEND VOORMAN / MEEWERKEND VOORVROUW BARCOACHES Een barcoach is gastheer of -vrouw van de club en heeft de eindverantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen

Nadere informatie

HSD september: commissies

HSD september: commissies HSD 2016-2017 { 8 september: commissies Inhoud Evenementencommissie Clubhuis & kantinecommissie Onderhoudscommissie Sponsorcommissie Zaalhockeycommissie Arbitrage commissie Technische commissie IT & Communicatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oranje Blauw

Nieuwsbrief Oranje Blauw Nieuwsbrief Oranje Blauw nr. 3 19-06-2013 Van de jubileumcommissie CSV Oranje Blauw een bruisende voetbalclub aan de Staddijk. Het is nu ongeveer twee weken geleden dat we ons spetterende jubileumfeest

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. Beste allen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. 18 oktober: het Grote Gymfeest november: lotenverkoop

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 6, december 2012

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 6, december 2012 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 6, december 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Later dan gepland maar hier is de vijfde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit kalenderjaar.

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen Informatieavond nieuwe leden Hockeyclub HTC Son d.d. 27-8-2018: Seizoen 2018-2019 Agenda Club & Organisatie : Hein-Jan Broens Technische Commissie : Hans Caris Communicatie binnen HTC : Theo Bastiaansen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 37, 23 februari 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Ouder-kindtoernooi 3 Nieuwe kledinglijn 4 Rabobank Clubkascampagne 5 Met een volleybalkamp mee? Gewoon doen! 5 Volleybalkamp begeleiden?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : In Memoriam : Wim van Pelt Vooraankondiging Opening tweede Veld!

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Nieuwsbrief KIOS 45 Week

Nieuwsbrief KIOS 45 Week Agenda week 38 Maandag 19 september 14:00 uur 19:30 uur Jeu de boules Kombifit Woensdag 21 september 15:00 uur Gesprek met welzijnsorganisatie de Stuw Wedstrijdprogramma zaterdag 24 september Begin Vertrek

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3 P.4. P.5 Proms Night C-feest

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3 P.4. P.5 Proms Night C-feest DE PAALPIEPER Seizoen 2017-2018 nummer 7 P.3 Leoniden kunnen weer schaatsen! P.4 Trimhockey op de woensdagochtend Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari 1934 P.5 Proms Night C-feest

Nadere informatie

Illustraties Sandra Rozendaal

Illustraties Sandra Rozendaal Welkom bij Rood - Wit Illustraties Sandra Rozendaal 2 Dit ben jij Je bent lid geworden van Rood-Wit en je gaat hier een geweldige tijd beleven. Je leert hockeyen op een van de mooiste complexen van Nederland

Nadere informatie

Gooische Meisjes Toernooi

Gooische Meisjes Toernooi Gooische Meisjes Toernooi Toernooiboekje Zondag 15 juni 2014 BFC, Sportpark Meerweg 63, 1405 BD Bussum tel. 035-6945648 Volg (en like) ons op Facebook: www.facebook.com/bfcmeidenvoetbal En op Twitter:

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark Welkom op Roomburg! Pien van der Mark funben@roomburg.nl Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey

Nadere informatie

Nieuwsbrief Trampolinespringen

Nieuwsbrief Trampolinespringen Nieuwsbrief Trampolinespringen November 2018 Inhoud Voorwoord Goedgekeurd reglement trampoline Aangepaste oefenstof vanuit de FIG Plaatsing NK synchroon Eredivisie Opnieuw inschrijven voor komende 3 plaatsingswedstrijden

Nadere informatie

Welkom managers van onze jongste jeugd

Welkom managers van onze jongste jeugd Welkom managers van onze jongste jeugd Agenda Jongste-jeugd commissie en hockeyclub Leonidas Taken teammanager (jaar)planning en andere activiteiten Leonidas app Visie jongste jeugd Op onze vereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie