Shoppen van plaats naar plaats met Hemelvaart 13, 14,15, 16 en 17 Mei 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Shoppen van plaats naar plaats met Hemelvaart 13, 14,15, 16 en 17 Mei 2015."

Transcriptie

1 . Boot en bemanning: Het weer: Brasseur : Hendrik, Ellen en Anouk Woensdag 13 Mei Het is woensdagmiddag 13 mei en we zetten 2 auto s bij station Noord En nemen de trein van half vier richting Wessem. Na overstappen op R Dam centraal, Eindhoven en uitstappen in Weert waarna we met de bus naar Wessem rijden waar we om zes uur zijn. We leggen onze spullen aan boord en zeggen gedag aan de fam Kyck. We hoeven niets te betalen voor de afgelopen week liggen. We lopen naar het dorp en drinken bij de knip een biertje, maken de eerste foto s in de zon en besluiten daar ook te eten. Hendrik en Anouk spareribs en ik neem asperges met biefstuk. We nemen op de terugweg een klein ijsje en slenteren terug naar de boot. Het is een mooie avond en het beloofd een mooie Hemelvaart te worden. We relaxen nog een beetje en gaan om half twaalf naar bed. Donderdag 14 Mei Hendrik en ik staan om kwart voor acht op, we zetten koffie en gaan varen. Het is mooi weer met een lekker zonnetje. We varen Wessem uit en varen naar sluis Linne waar we weer zo in mogen varen. We zien op dit kleine stukje water al meer boten dan menig vakantiedag vorige week. We varen verder door het watersportparadijs Roermond, wat liggen hier veel boten. We varen door naar de Willem-Alexanderhaven omdat we naar de outlet van Roermond willen. Helaas is daar geen enkele mogelijkheid om je boot neer te leggen en dus varen we een stukje terug en net na de brug zit de passantenhaven voor overdag van Roermond. Het stroomt er behoorlijk, het is nog vroeg en redelijk rustig.

2 We leggen de boot neer en lopen in 8 minuten naar het outletcentrum waar het vandaag heel druk zal worden omdat alle Duitsers vrij hebben. Om twaalf uur zijn we klaar met shoppen en het is er ook ontiegelijk druk geworden. We varen Roermond uit en komen bij sluis Roermond die nog open staat en zich langzaam vult met pleziervaart. We liggen wel met 15 boten in de sluis. Pfffff dat zijn we niet meer gewend. We varen na een half uurtje weer verder de Maas op en komen langs Kessel aan de Maas en zijn om twee uur bij sluis Belfeld. We schutten met een binnenvaartschip en zijn om half vier in Venlo. De havenmeester vangt ons op en verzuimd om gelijk geld te innen, nu weten we niet wanneer hij terug komt. We liggen in de passantenhaven die echt midden in het centrum ligt. Wij liggen precies onder de Primark. We lopen de stad door, kopen nieuwe sneakers voor Anouk en belanden op een terras midden in Venlo. Anouk gaat nog even naar de Primark en wij nemen nog een biertje. We gaan eten bij de Werf aan de kade. Ik had kreeft besteld en Hendrik en Anouk tournedos, die heerlijk smaakte. Mijn kreeft heb ik terug naar de keuken gestuurd omdat de ene kant niet gaar en de andere kant te gaar was. Ik eet dan ook een tournedos, zwart van buiten rood van binnen. Na afloop nog even door de stad en kopen een ijsje. We lopen terug naar de boot, werken het verslag bij en spelen een spelletje. Vrijdag 15 Mei We staan om acht uur op en ontbijten gezellig met zijn drieën. We vertrekken zonder te betalen, maar daar kunnen we niets aan doen. Het is inmiddels negen uur met een waterig zonnetje en een beetje harde wind.

3 We varen langs lieve plaatsjes als Grubbenvorst, Arcen en knikkerdorp. We zien ook dat het geen feestje is om aan de passantehaventjes van deze dorpen te overnachten en dat je beter een kanaal of riviertje in kan varen om rustig te liggen. We gaan even kijken op het leukermeer waar het goed toeven is met 30 graden en je van rust houdt. Steigers zijn er alleen bij de jachthavens en de boten liggen gewoon met hun neus in het riet en gaan met een laddertje van boord. Moet je ook maar weten. Kunnen nu in ieder geval over het leukermeer meepraten. We varen verder en zijn rond een uur of één bij sluis Sambeek, die gelijk voor ons draait en waar we weer alleen in liggen. Het weer wordt steeds mooier en we varen al geregeld in de volle zon. We varen langs Cuijck waar een hele grote kerk beeldbepalend is met een kleine passantenhaven voor de deur. Maar ook hier weer erg onrustig liggen. We varen even de hoek om naar de Mookerplassen, waar het erg mooi moet zijn. We varen het toegangskanaal in en komen op een plas met een hele grote camping en onder de brug door ligt een hele grote plas met een paar hele grote jachthavens met dito boten. Het is even na twee uur en we kunnen nu nog kiezen of we hier gaan overnachten of doorvaren naar Grave, een mooi oud stadje aan de Maas. We besluiten om door te varen en na de bocht met de splitsing naar het Maas-Waalkanaal komen we nog langs een giga plas. De Kraaienbergse plassen. Die gaan we volgende keer maar eens bekijken. Net voor sluis grave gaan we linksaf naar vereniging de Stuw, waar we hartelijk ontvangen worden door de havenmeester. We betalen 18 euro voor het liggeld incl. water, stroom en douches in hun net nieuw schitterend clubhuis. De zon is inmiddels heerlijk en we doen gauw de boot dicht om de stad in te gaan. Leuke stad met een hoop historie en een geweldig marktplein met leuke terrassen, waar we eerst maar eens een biertje nemen in de volle zon. We komen bij café de gouden leeuw terecht waar we een beetje thuis gevoel krijgen vanwege de aardige bediening. Tegenover het cafe op de hoek zit een heel leuke nautische winkel die helemaal volstaat met bootjes en andere nautische prullaria en kleding.

4 Na een biertje gaan we eerst even naar de Albert en de Mitra voor de hoogstnoodzakelijke boodschappen zoals whisky, wijn, borrelnootjes en chocolade. En we kopen vers geperste sinaasappelsap voor bij het ontbijt. We zetten de spullen aan boord en gaan snel terug naar het stadje met de heerlijke zon. We gaan tijdens ons rondje stad gelijk op zoek naar een restaurant en dat vinden we door weer op het terras van café de gouden Leeuw neer te strijken. Ze hebben een koopavond menu van parmaham met championpaté met toast als voorgerecht. Warm vlees met zigeunersaus met sla en frites als hoofdgerecht en als toetje ijs met aardbeien en slagroom voor de belachelijke prijs van 12,50. Hendrik wil graag de mosterdsoep en de vis van dit moment, lees rode mul. Anouk neemt een mandje brood en kipsaté met frites. Met onze drankjes erbij waren we 56,25 kwijt met 3 personen. Het voorgerecht hebben we nog heerlijk op het terras genuttigd en de rest binnen in de kroeg. We werden echt heel leuk geholpen door Nathalie, die achteraf ook de Baas van het spul blijkt te zijn. Als heel horeca Nederland hier een voorbeeld aan neemt heb je geen Iens meer nodig. Een aanrader. Na het eten rollen we terug naar de boot en terwijl Hendrik de boot even afspuit gaan Anouk en ik vast douchen, jammer dat de douche met een tijdschakelaar van 20 sec is uitgerust. Verder is het hier goed toeven met vriendelijke mensen. We komen zeker terug. Zaterdag 16 Mei We ontbijten en vertrekken om half tien uit Grave. Om de hoek ligt de sluis waar we met nog een jacht schutten. We varen verder over de mooie Maas en bij de Gouden Ham gaan we even kijken hoe het er hier uit ziet en we denken dat het met mooi weer hier best gezellig is. We varen verder en komen bij sluis Lith waar we heel even moeten wachten omdat de sluis eerst nog even naar boven moet komen. We mogen er weer alleen in. De Maas is hier erg mooi en nog mooier als het mooi weer zou zijn. Na de afslag van het Andrieskanaal is het voor ons weer herkenbaar. We zien de ingang van het nieuwe Maxima kanaal wat speciaal om Den Bosch heen gegraven is om er voor te zorgen dat niet alle binnenvaart door Den Bosch vaart.

5 We komen bij de engelensluis en na even wachten mogen we samen met een binnenvaartschip, een zeilboot en een paar padvinders de sluis in. We hebben vanmorgen al gebeld met de vriendelijke havenmeester van Den Bosch of ze nog een plekje voor ons heeft. Dat werd moeilijk want de hele haven ligt vol. Bij sluis engelen bellen we nog een keer en ze heeft nog een plekje voor ons. Normaal reserveert ze niet, maar ze dacht dat we al om de hoek lagen haha. We liggen in een volle haven met nog wel 70 andere boten.meer als we de laatste weken in totaal hebben zien varen. Het is half vier en we hebben de voorspelde 6 uur vanaf Grave gevaren. We betalen het havengeld voor een week en gaan de stad in. We maken een rondje over de markt, happen een harinkje en gaan (weer op aanraden van de havenmeester) het restaurant Grote Genoegen bespreken. We lopen terug naar de markt en drinken een biertje op het terras van de paternoster. Wat een arrogante mensen zijn dat. Met een vrijgezellen gezelschap mag je niet naar binnen en na uur schenken ze geen thee of koffie meer en voor een 18cc biertje rekenen ze 2,75 stelletje afzetters. We gaan er weg en als alle winkels dicht gaan is de H&M nog open en daar moet Anouk nog even heen. Daarna door naar het restaurant. Het is een restaurant met veel bier en een Belgische inslag waar je lekker kunt eten. Hendrik neemt de Gentse stoverij, Anouk de Belgische ribbetjes en ik de Brugse vissoep en de surf en turf. We zitten lekker vol als we naar buiten rollen en als we hier terugkomen nemen we het biermenu. 5 gangen met bijpassende biertjes. We lopen terug richting de boot en komen langs een van de lekkerste ijssalons van Nederland en nemen een klein ijsje. We lopen nog even langs de boten en gaan terug naar onze eigen boot. Zondag 17 Mei We ontbijten nog met zijn drietjes en Hendrik en Anouk brengen mij naar het station om de trein naar Rotterdam te nemen. Ik moet wat eerder weg omdat ik vandaag een weekje met mijn tante van 87 op de Willem Alexander (soort Henry Dunant) ga varen.

6 We gaan dan met een boot vol oudere jongere naar de plaatsen Zaltbommel, Doesburg, Kampen en Hoorn. Ik reis vandaag eerste klas dankzij de gratis kaartjes van de NS. Hendrik en Anouk gaan vandaag nog even de boot verplaatsen als die andere 70 boten de haven uit zijn en gaan ondergronds Den Bosch varen. Je vaart onder de stad door op de Binnen Dieze, een leuke tocht en zeker de moeite waard om te doen. Voor ze aan boord stappen nemen ze eerst nog even koffie met een Bosche bol van Jan de Groot, ook uit het foldertje van de NS. En bezoeken de St Jan, waar net een dienst bezig is. Na de ondergrondse tocht gaan ze nog even shoppen, de winkels zijn tenslotte vanaf 12 uur weer open en ook dan komt voor hun de tijd om de trein terug naar Rotterdam te nemen. Ze scoren nog een ijsje op het station en dan naar huis met de trein. Was weer erg gezellig en erg leuk dat Anouk weer eens een paar daagjes met ons mee wilde varen.

Met Pasen naar de outlets van Limburg op 3-4-5 en 6 April 2015.

Met Pasen naar de outlets van Limburg op 3-4-5 en 6 April 2015. Boot en bemanning: Brasseur : Hendrik en Ellen Met Pasen naar de outlets van Limburg op 3-4-5 en 6 April 2015. Het weer: Vrijdag 3 April We gaan om half tien van huis, op weg naar Wessem, waar we de boot

Nadere informatie

Met Pasen zonder liggeld van Wessem naar Antwerpen op 14, 15, 16 en 17 April 2017

Met Pasen zonder liggeld van Wessem naar Antwerpen op 14, 15, 16 en 17 April 2017 Met Pasen zonder liggeld van Wessem naar Antwerpen op 14, 15, 16, en 17 April 2017 Boot en bemanning: Brasseur : Hendrik en Ellen Maandag 10 april Het is nog even spannend of we met de Pasen het water

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Voorjaars tunnel vakantie in Noord Frankrijk op 26,27,28,29 en 30 April. 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 Mei 2017.

Voorjaars tunnel vakantie in Noord Frankrijk op 26,27,28,29 en 30 April. 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 Mei 2017. Voorjaars tunnel vakantie in Noord Frankrijk op 26,27,28,29 en 30 April. 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 Mei 2017. Boot en bemanning: Brasseur : Hendrik en Ellen spreuk bij de bakker op het station Woensdag 26 April

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Voorjaars tunnel vakantie in Noord Frankrijk op 26,27,28,29 en 30 April. 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 Mei 2017.

Voorjaars tunnel vakantie in Noord Frankrijk op 26,27,28,29 en 30 April. 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 Mei 2017. We varen naar de sluis, leggen aan en lopen naar de sluiswachter die zich verontschuldigd dat hij door de brug voor de sluis ons niet heeft gezien. We krijgen ons kastje en gaan weer vol goede moed onderweg

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee.

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Donderdagochtend tussen 9:00 uur en 9:30 uur vertrekken de Pietermannen vanuit Volendam en de Kuylkarpers vanuit Hoorn,

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

De Willemsroute. Het verleidelijke alternatief. Vaarverslag naar Maastricht via het kanaal Wessem-Nederweert en de Belgische Zuid-Willemsvaart

De Willemsroute. Het verleidelijke alternatief. Vaarverslag naar Maastricht via het kanaal Wessem-Nederweert en de Belgische Zuid-Willemsvaart De Willemsroute Het verleidelijke alternatief Vaarverslag naar Maastricht via het kanaal Wessem-Nederweert en de Belgische Zuid-Willemsvaart Met het mooie Pinksterweer in het verschiet verlaten wij op

Nadere informatie

Sluizen dicht, Hollandia lll toch weg. NKTeamzeilen voor verenigingen op 18 en 19 oktober 2008.

Sluizen dicht, Hollandia lll toch weg. NKTeamzeilen voor verenigingen op 18 en 19 oktober 2008. Sluizen dicht, Hollandia lll toch weg. NKTeamzeilen voor verenigingen op 18 en 19 oktober 2008. Boot en bemanning : Hollandia lll met Hendrik, Ellen, Anouk,Tim en anderen. Vrijdag 17 oktober 2008 Wij zijn

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Met de Pasen de Elfstedentocht op 17, 18, 19, 20 en 21 Mei 2014

Met de Pasen de Elfstedentocht op 17, 18, 19, 20 en 21 Mei 2014 Boot en bemanning: Met de Pasen de Elfstedentocht op 17, 18, 19, 20 en 21 Mei 2014 Brasseur : Hendrik, Ellen en Anouk. Donderdag 17 april De Route: Het Weer: We nemen de trein van half negen naar Steenwijk

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Hemelvaartweekend met havendagen aan de westkant van Vlaanderen op 24, 25, 26, 27 en 28 Mei 2017.

Hemelvaartweekend met havendagen aan de westkant van Vlaanderen op 24, 25, 26, 27 en 28 Mei 2017. Hemelvaartweekend met havendagen aan de westkant van Vlaanderen op 24, 25, 26, 27 en 28 Mei 2017. Het is woensdag 24 Mei en om kwart voor vier zitten we in de trein van Rotterdam Noord naar het centraal

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Aan tafel bij Crimpert Salm

Aan tafel bij Crimpert Salm Stichting H.E.L.D. Verzorgt dag uit voor vrijwilligers Familiehuis Daniel Den Hoed Rotterdam Deze dag is mogelijk gemaakt door schenkingen van duivenliefhebbers uit Nederland en België De bus klaar voor

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Na het BEGE-weekend door Noord-Holland

Na het BEGE-weekend door Noord-Holland Na het BEGE-weekend door Noord-Holland Jan Veuger - Navigo Als je na afloop van het BEGE-weekend Noord-Holland vanaf het water verder wilt verkennen, zijn hier een paar suggesties. Als je vanaf Amsterdam,

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

enkele genoeg informatie korting ongeveer overstappen rechtstreekse reis spoor vertrekt

enkele genoeg informatie korting ongeveer overstappen rechtstreekse reis spoor vertrekt Herhalingsoefeningen Thema 6 Reizen, openbaar vervoer 1 Woorden Lees de dialoog en vul de ontbrekende woorden in. Kies uit: enkele genoeg informatie korting ongeveer overstappen rechtstreekse reis spoor

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

REGELS. Kies het goede woord. 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem

REGELS. Kies het goede woord. 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem 114 114 REGELS 1 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem 2 Deze film is pas nieuw. Bijna niemand heeft... gezien. 3 Deze slagroom moet je niet meer eten.... is te oud. a Het b Hij 2

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Bovendien was er een leuke bijkomstigheid: de "Groene Draeck" met aan het roer Prins Willem Alexander en aan boord Prinses Maxima en de drie kleine

Bovendien was er een leuke bijkomstigheid: de Groene Draeck met aan het roer Prins Willem Alexander en aan boord Prinses Maxima en de drie kleine Voorjaarstocht 2011 De voorjaarstocht 2011 ging dit jaar naar Texel en omdat velen van ons de tijd van werken achter ons hebben liggen, kon praktisch iedereen op z'n dooie akkertje richting eiland varen.

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Beoordelingsmodel voorbeeldexamen Maatschappelijk Informeel

Beoordelingsmodel voorbeeldexamen Maatschappelijk Informeel Beoordelingsmodel voorbeeldexamen Maatschappelijk Informeel OPMERKING: Er wordt nog onderzoek gedaan naar de nieuwe vormelijke beoordelingsschalen. Ze zullen in de loop van 0 op de website verschijnen.

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Aanbieding. 3 of 4 gangen keuzemenu

Aanbieding. 3 of 4 gangen keuzemenu Aanbieding (Deze aanbieding is niet geldig in kombinatie met andere acties) 3 of 4 gangen keuzemenu Voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staan bij het gerecht vermeld tussen haakjes 3 gangen

Nadere informatie

Varen in Assen. Welkom in het centrum van Assen!

Varen in Assen. Welkom in het centrum van Assen! Varen in Assen Welkom in het centrum van Assen! Veel boten zijn de laatste jaren de haven van Assen binnengevaren. Geen wonder, de haven ligt in hartje stad. Met op loopafstand een scala aan winkels, restaurants

Nadere informatie

Aulnay de Saintonge, woensdag 28 mei 2008

Aulnay de Saintonge, woensdag 28 mei 2008 Aulnay de Saintonge, woensdag 28 mei 2008 35 kilometer, totaal 265 kilometer Omdat er voor vandaag een lang traject op de rol staat, ben ik vroeg opgestaan. Om 5u45 al, en om zeven uur ga ik bepakt op

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

28 november Naar Andance, Andancette. We vertrekken in de mist. Daarna wordt het helder.

28 november Naar Andance, Andancette. We vertrekken in de mist. Daarna wordt het helder. 28 november 2011. Naar Andance, Andancette. We vertrekken in de mist. Daarna wordt het helder. Het tweelingdorp is gescheiden door de Rôhne. Met een oude brug die bloedgevaarlijk is want er racen auto

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

Voorjaars tunnel vakantie in Noord Frankrijk op 26,27,28,29 en 30 April. 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 Mei 2017.

Voorjaars tunnel vakantie in Noord Frankrijk op 26,27,28,29 en 30 April. 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 Mei 2017. Het is een herrie van ja welste. Eerst wordt de ketting van de grond getrokken om op een trommel op de sleepboot te komen en dan gaat hij weer van de boot af om vervolgens weer op de grond te liggen. We

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Landelijk Brabant van 27 juli tot en met 3 augustus 2018

Landelijk Brabant van 27 juli tot en met 3 augustus 2018 Landelijk Brabant van 27 juli tot en met 3 augustus 2018 1 2 Ons vakantieadres De Lummel in Langenboom Wat hebben we het leuk gehad met elkaar! Jan Anneloes Joke Tonnie Wieneke Rob Anny Betsy Chantal Ellen

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015.

Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015. Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015. Door het skutsjemuseum in Eernewoude is vanwege het 5 jaar in de vaart hebben van de Aebelina een beurtfeartocht georganiseerd.

Nadere informatie

Van Overloon naar de Christinehoeve.

Van Overloon naar de Christinehoeve. Van Overloon naar de Christinehoeve. Carnavalsbeeld in Overloon. Ons eten bij de Heksenboom. Het eten is goed, de bediening heel attent en aardig, de lucht is weer blauw aan het worden en kinderen van

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie bij de Oosterburen op 26,27,28,29,30 April,1,2,3 en 4 Mei 2014

Voorjaarsvakantie bij de Oosterburen op 26,27,28,29,30 April,1,2,3 en 4 Mei 2014 Voorjaarsvakantie bij de Oosterburen op 26,27,28,29,30 April,1,2,3 en 4 Mei 2014 Boot en bemanning: Brasseur : Hendrik, Ellen, Anouk en Kysha. Vrijdag 25 April. We nemen de trein van half vijf vanaf station

Nadere informatie

Tsjechië Reis 1. Hella is met ons naar de Moser glasfabriek geweest, erg heet binnen, er werden mooie spullen gemaakt, maar het was erg duur.

Tsjechië Reis 1. Hella is met ons naar de Moser glasfabriek geweest, erg heet binnen, er werden mooie spullen gemaakt, maar het was erg duur. Tsjechië Reis 1 Op 16 mei druppelden de eerste caravans binnen. Ook Agnes en Jo, maar die waren niet blij, wat was het geval zij waren al hun papieren en geld vergeten, lagen nog op de kast. Na veel heen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 21 maart 2013 Mijn gasthuis in Woldendorp was pure verwennerij. Wat ben ik in de watten gelegd. Een mooie slaapkamer, lekker eten en een reuze

Nadere informatie

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Zondagochtend 14 mei stonden de eerste dames al om 5.45 uur bij Willy Boesveld op het erf in afwachting van de

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Stayokay. Stayokay Rotterdam

Stayokay. Stayokay Rotterdam Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant,

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds.

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds. 7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011 We spreken inmiddels al effe Zweeds. We zitten inmiddels boven de 55 e breedte graad. Donker wordt het niet meer en de langste dag moet nog komen. Het is een

Nadere informatie

Patisserie. Appelgebak 3,25 Appelgebak met slagroom 3,95 Appelgebak met ijs en slagroom 4,95

Patisserie. Appelgebak 3,25 Appelgebak met slagroom 3,95 Appelgebak met ijs en slagroom 4,95 Patisserie Appelgebak 3,25 Appelgebak met slagroom 3,95 Appelgebak met ijs en slagroom 4,95 Deze gerechten serveren wij tot 17.00 uur Wafel met boter en suiker 3,75 Wafel met slagroom 4,45 Wafel met warme

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

CZT Najaarstocht 2017 met de Mistral naar Oudeschild oktober Met Mirjam, Henk, Greetje, Alna en JanWillem

CZT Najaarstocht 2017 met de Mistral naar Oudeschild oktober Met Mirjam, Henk, Greetje, Alna en JanWillem CZT Najaarstocht 2017 met de Mistral naar Oudeschild 13-15 oktober Met Mirjam, Henk, Greetje, Alna en JanWillem Op een mooie dag in juli van dit jaar, zeilde ik met een vriend een rondje op de Westeinderplassen.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Schleuse Rosenbeck Spandau Nordhafen.

Schleuse Rosenbeck Spandau Nordhafen. 17-07-2017 Schleuse Rosenbeck Zehdenick. We gaan vanaf het Werbellinkanal weer terug naar het plasje waar we eerder zo fijn geankerd hadden. De Prerauer stick. Maar als we Zehdenick, het stadje wat vlak

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie