Woordje van de groepsleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woordje van de groepsleiding"

Transcriptie

1 Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten uit te nodigen! Het was weer een onvergetelijke dag die het scoutsjaar fantastisch op gang heeft getrokken. Daarom willen wij graag iedereen bedanken die bij ons is komen eten of gezellig iets is komen drinken en zeker niet te vergeten alle helpende handjes die mee voor deze geslaagde opendeurdag gezorgd hebben, merci! Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar eens een namiddag proberen om je helemaal te overtuigen. Een nieuw scoutsjaar? Wat moet je allemaal weten? - Elk lid moet zich inschrijven. Dit doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op het formulier vind je meer info rond de inschrijving en het lidgeld. - Elk lid moet ook een medische fiche invullen. Binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen noemt dit de Individuele steekkaart. Deze kan je invullen door een account aan te maken door middel van het lidnummer. De handleiding kan je alvast hier vinden. Wie vorige jaren de steekkaart al heeft ingevuld moet hem nu enkel nog nakijken en eventueel verbeteren. Hoe kom je aan je lidnummer? Stuur een mailtje naar grl@scoutsperk.be en je ontvangt het lidnummer. Voor nieuwe leden kan het even duren voor je een lidnummer krijgt, je moet namelijk eerst ingeschreven zijn. - Elk lid vanaf de welpen draagt elke zondag zijn uniform met daaraan het scoutssjaaltje. Het uniform is te verkrijgen in de Hopper en andere scoutswinkels. Het sjaaltje kan je rechtstreeks bij ons kopen voor 10, zodra de nieuwe lading toekomt op de scouts. De kapoenen dragen enkel hun scoutssjaaltje en een scouts T-shirt. De T-shirt is ook bij ons te verkrijgen voor Enkel maand verschijnt op onze site de Maandschors. Hierin vind je de planning voor de rest van de maand. Op de website vind je ook extra info of aankondigingen van evenementen. - Dit jaar is het jaarthema van Scouts en gidsen Vlaanderen Grenzeloos groeien. Het nieuwe logo voor op het hemd kan je bij de leiding gratis krijgen. Ook de andere kentekens kan je bij ons vinden. - Voor vragen of extra informatie mag je altijd mailen naar de groepsleiding ( grl@scoutsperk.be ) - Ten slotte is het dit jaar een feestjaar! Scouts Perk wordt 75 jaar! Hier zal je later nog veel meer over horen!

2 Algemene info van de kapoenen Beste kapoenen en ouders Vanaf deze maand start de Scouts pas echt! In dit boekje dat jullie maandelijks wordt opgestuurd ontvangen jullie informatie over de vergaderingen van de Kapoenen: de maandschors genoemd. Hierbij volgt telkens ook een woordje uitleg zoals bijvoorbeeld extra benodigdheden, gepaste kledij, een extra centje voor een uitstapje, Indien jullie nog met vragen zouden zitten over de maandschors of andere zaken kunnen jullie ons gerust een mailtje sturen op volgend adres: Je kan ons ook bereiken via telefoon op volgende telefoonnummers: Robin Aeck : Karsten Quix : Noah Seneca (takleider) : Met vriendelijke groeten Robin, Karsten en Noah. Leiding Kapoenen

3 Zondag 2 Oktober: Overgang! (14u00-17u00) Hallo stoere Kapoenen, het is vandaag jullie eerste echte vergadering! Traditiegewijs begint het Scoutsjaar met de overgang Maar omdat jullie Kapoenen zijn doen wij iets veel leuker! Namelijk kijken hoe de ander overgaan, maar ook spelen we een heleboel leuke spelletjes! We verwachten jullie om 14u00 op de Scouts! Zondag 9 Oktober: Zout-zoettocht! (14u00-17u00) Vandaag gaan we op zoet-zuurtocht! Neen wacht we bedoelen zuur-zouttocht, of euh was het nu toch zout-zoettocht? Neen we gaan niet eten bij de Chinees, we blijven gewoon in Perk en maken een leuke tocht! Dus haal je stapschoenen maar uit de kast en tot zondag!

4 Zondag 16 Oktober: Bosspel! (14u00-17u00) Herfst, een pracht seizoen! Waar kunnen we het meest genieten van mooie afvallende gekleurde blaadjes? In het bos natuurlijk! Alle daarheen dus voor een heus bosspel! En euh die stapschoenen van vorige week mag je al weer bovenhalen of misschien zijn laarzen ook geen slecht idee! Zondag 23 Oktober: Pimp my Kapoenenlokaal! (14u00-17u00) Beste Kapoenen, aangezien jullie al echte Scouts aan het worden zijn, hebben jullie het meer dan verdient om ons lokaal eens flink op te knappen en te pimpen! We maken er een supervetgaafcool lokaal van en halen alles uit de kast! Dat laatste mag je letterlijk nemen, want een lokaal versieren dat gaat niet zonder versiering natuurlijk! Neem mee wat je maar wil; verf, slingers, stickers, gekke toeters en bellen het mag allemaal!

5 Zondag 30 Oktober: HALLOWEEEEEEEEEN! (14u00-17u00) Wat is een aapje zonder banaan? Wat zijn jullie leiders zonder Kapoenen? En wat is Oktober zonder een griezelige Halloween? Juist ja, niets! Daarom houden wij vandaag alvast een super leuke knutsel vergadering, wat we zullen maken is nog een geheim! Een iets zullen we alvast verklappen, het wordt super eng! En jullie krijgen er nog een gratis en lekker kommetje griezelsoep bovenop! Wie wil er nu niet komen?

6 Welpen Zondag 2/10: Overgang 14u 17u Vandaag is het eindelijk zo ver de 1 ste vergadering. Naar gewoonte is dit een leuk maar vooral een vuile voor een aantal van jullie. De eerstejaars zullen bewijzen dat ze het in zich hebben om een goed welp te zijn! De eerstejaars doen vuile kleren en schoenen aan die nadien de vuilbak in mogen. Vergeet ook geen reserve kledij en een handdoek. Zondag 9/10: Thema van de maand spel 14u 17u Elke maand zal er een thema zijn waar de spelletjes rond zullen draaien. Het thema vertellen we jullie uiteraard pas deze zondag. Breng sport kleren mee want er zullen allerhande spelletjes gespeeld worden rond het ongelooflijk super fantastisch toffe maand thema. Zondag 16/10: Alles op wieltjes 14u 17u Breng iets mee zoals je fiets, skateboard, rollerskates, Je mag zelf kiezen, zolang er maar wieltjes onder staan. We gaan verschillende zaken testen zoals wie het snelst en behendigste is maar ook wie er de meeste kennis van Alles of wieltjes. Zondag 30/10: The games of Horror 14u 17u Zondag 23/10: Quizzzz 14u 17u Een alledaagse quiz denken jullie alvast. Niets is minder waar! We hebben vandaag een interactieve quiz waarbij je niet altijd zult neerzitten! Je kan je hersens alvast opwarmen maar vergeet ook je benen niet. Iedereen weet dat het 31 oktober Halloween is. Daarom dat we jullie vandaag zullen uitdagen. Wie is er vandaag moedig genoeg om deel te nemen aan The games of horror? Zijn jullie stoere onbevreesde welpen? Laat dat dan maar eens zien! Stevige linker van jullie leiding Mathias, Timo en Cobus Mochten de ouders nog vragen hebben kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar welpen@scoutsperk.be. Wij zullen altijd spoedig proberen te antwoorden.

7 Maandschors oktober JVK s Zondag 2 oktober 14u-17u overgang Nadat jullie hebben kunnen genieten van een lekkere BBQ. En de nieuwe jvk s hebben kennis kunnen maken met de ervaren jongens is het tijd voor de jaarlijkse overgang. Voor de eerstejaars betekend dit dat ze kleren moeten aandoen die ze na deze dag nooit meer gaan aandoen (kleren die du heel maar dan ook heel vuil mogen worden). Pak ook zeker een handdoek en propere kleren mee want wij voorzien een super-de-luxe douche voor jullie. Zondag 9 oktober 14u-17u extreme dorptripping Je hoeft niet altijd naar grote veel te drukke steden te gaan om mooie gebouwen te zien. Je kan ook gewoon gaan dorptrippen (dit woord hebben wij met de leiding uitgevonden en verdient wel een plaats in de Vandaele volgens ons). Dus als je al de mooie plekjes van ons kleine maar gezellige dorpje wilt zien moet je deze zondag zeker komen. Zondag 16 oktober 14u-17u technieken vergadering Aangezien dat het sinds het kamp al effe geleden is dat jullie nog gesjord hebben is het nog is tijd om jullie sjorkunsten, vuurmaak skills,.. aan te scherpen. Zondag 23 oktober 14u-17u komen vreten Jullie kennen het concept van komen eten waarschijnlijk wel. Het grootste verschil met het tv programma is dat wij op de scouts niet zo beschaaft eten. Wat dit inhoud moet je maar komen ontdekken. We raden jullie aan om niet met volle maag naar de scouts te komen. Zondag 30 oktober 14-17u highlandgames Veel uitleg moeten we bij deze vergaderring niet geven. Het enige dat we willen zegge is dat als je in een rok komt heb je zowiso al pluspunten.

8 Woordje van de JVK leiding Punt 1: Wij zijn zeer blij met de grote opkomst bij de eerste vergadering en we hopen dat dit zo blijft. Punt 2: Vanaf nu gaan we iedereen zijn gsm aan het begin van elke vergadering verzamelen en jullie krijgen deze pas terug om 17u Punt 3: De ouders die vragen hebben kunnen ons altijd bereiken via

9 Maandschors Verkenners Oktober 02/10 Overgang Moeten we hier echt iets over zeggen. Neen is het antwoord. Tot dan. 9/10 Wat is het om een man te zijn Hiermee bedoelen we vooral dat we komende zondag nog eens gaan testen of jullie wel beseffen wat het nog inhoud om een man te zijn. Zoek maar eens diep in jullie grijze massa naar de echte rollen voor een man buiten op een zonnige dag het huis verlaten om pokemon go te spelen. Ik hoop dat dit wat klaarheid schept. 16/10 Bolleke pijl kampioenschap 2k16 Het eeuwenoude traditionele supercoole scoutsachtige fysieke uitdaging spelsoort. Dus ja euh doe u loop schoenen aan, maar verwacht u niet te veel aan het klassieke spel want Big B en Lekje hebben natuurlijk een ferme draai aan de regels gegeven, afkomen is de boodschap. 23/10 Meet the verkenners Na de afgelopen weken genoeg van jullie lichamen te hebben gevraagd houden we het deze keer wat rustiger. We gaan namelijk met zen allen iets uniek en niet alledaags koken en terwijl we dat doen gaan we ineens kijken wat jullie allemaal zo verwachten van het komende verkenners jaar, zodat wij (jullie leiding) eens diep in onze trukkendoos kan tasten om aan jullie noden te voldoen. 29/10 (Zaterdag) Horrorfilmvergadering Oké boys het zit zo, lekje en ik (jullie god Brent) dachten dat dit het perfecte eerste moment zou zijn om onze verkennerskas wat te spijzen door een filmvergadering te organiseren waar iedereen welkom op is (vooral vrienden en leden) zodat we voor schappelijke prijzen wat popcorn en drankjes kunnen verkopen terwijl we genieten van goede horror op een groot scherm. En jawel dat allemaal in het thema van Halloween, ik denk wel dat jullie dit een goed idee vinden. Bon janetten, de eerste weken willen we jullie graag eens tonen wat het is om een verkenner te zijn en ja erna zullen we hat wat rustiger aan doen maar wel alleen als jullie het verdienen. Wij hopen jullie graag voltallig te zien en met een goed humeur zoals anders en voor de rest wouden we graag nog delen met jullie dat we zin in het jaar hebben, jullie toch ook? Grote B en Lekje

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Het is al weer November! November staat ondertussen al 6 jaar bekend als onze fuif-maand. Op donderdag 10 november gaat onze jaarlijkse fuif

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Nog even een kleine herinnering: een nieuw scoutsjaar? Wat moet je allemaal weten? - Elk lid moet zich inschrijven. Dit doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden.

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Februari? Nu al? Zo snel? We vliegen er weer eens in! Februari beloofd weer een super-mega-zalige maand te worden! Zoals al vele jaren gaan we in februari traditiegetrouw gaan

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Deze maand is het het jaarlijks Winterfeest van Perk, namelijk 7 januari. Alvorens dit feest zal beginnen gaan we traditiegetrouw rond in Perk. De leden zullen van deur tot

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Wat kunnen we nog meer zeggen?! Het 75 jaar scouts Perk feestweekend was een geweldig succes! Graag willen we nogmaals iedereen bedanken die naar ons feestweekend gekomen is,

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding De maand oktober is ver op zijn eind. Toch hebben we besloten om de maandschors aan te passen. Vanaf heden zullen alle maandschorsen gebundeld worden en zal u wat meer vinden

Nadere informatie

54 SCOUTS VALAAR. Oktober

54 SCOUTS VALAAR. Oktober 54 SCOUTS VALAAR Oktober 2014 VOORWOORDJE Onze scouts zitten droog dankzij: Hallo iedereen, Allereerst al een dikke proficiat aan alle kindjes die hun overgang gedaan hebben. Zoals elk jaar was iedereen

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Tgoh, de nieuwe maandschors staat nu al voor deur. Ongelooflijk. November krijgt voor een vijfde jaar op rij bezoek. Met name van onze scoutsfuif Novemberfest. Deze gaat naar

Nadere informatie

Algemene Kapoenen info

Algemene Kapoenen info MAANDSCHORS MAART WAAAT?? Nu al maart?? Dat wilt zeggen nog maar 1 maand wachten tot ons superleuke feestweekend eraan komt! Maar vooraleer we aan ons feestweekend zijn, zijn er nog een aantal andere evenementen

Nadere informatie

- Maandschors Januari 2016

- Maandschors Januari 2016 - Maandschors Januari 2016 Woordje van de groepsleiding Januari, dan kan ik geen betere openingszin dan Een gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal! verzinnen! Een nieuw jaar is meteen een mooi moment

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Algemene Kapoenen info

Algemene Kapoenen info MAANDSCHORS MAART WAAAT?? Nu al maart?? Dat wilt zeggen nog maar 1 maand wachten tot ons superleuke feestweekend eraan komt! Maar vooraleer we aan ons feestweekend zijn, zijn er nog een aantal andere evenementen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Beste vrienden! Het is alweer juni, de laatste scoutsmaand... (Oooooh!) Maar treur niet! Het beloofd nog een spannende maand te worden voor alle takken! Deze maand zijn er

Nadere informatie

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari Woordje van de leiding: Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om steeds zo talrijk aanwezig te zijn! Dit zorgt er voor dat er zondag namiddag veel leven is in Perk! De feesten komen er aan, dus mogen

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten Inhoudstabel Editoriaaltje 2 Hoe inschrijven? 3 Belangrijke data 4 Uniform 5 Groepsweekend 7 Klipklap voor de kapoenen 8 Klipklap voor de kabouters 10 Klipklap voor de welpen 13 Klipklap voor de jonggidsen

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2016

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Kapoenen. Programma september oktober

Kapoenen. Programma september oktober Kapoenen Programma september oktober 1 Voorwoord: Eindelijk, het nieuwe scoutsjaar kan beginnen! Ook dit jaar gaan we weer tal van ongelofelijke, coole, mega-toffe, super-plezante vergaderingen beleven.

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje 2016-2017 december - februari jaargang 21 Editie 2 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, We zijn het jaar weeral goed van start gegaan met een hele hoop nieuwe en natuurlijk

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Z!P MAART APRIL 2018

Z!P MAART APRIL 2018 Z!P MAART APRIL 2018 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus! Dag stoere kapoenen! Dit jaar vliegen we er weer in, het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en leuke vergaderingen! Met onze nieuwe leidersploeg bezorgen wij jullie een bangelijk jaar. Tot snel! TOTO

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

Programma I Welpen September November

Programma I Welpen September November Programma I Welpen September November 2017 2018 Beste ouders, Beste welpen Na een welverdiende vakantie voor zowel de leiding en de leden kan het nieuwe scoutsjaar, eindelijk, beginnen! Ook dit jaar gaan

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad Mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Inschrijven... 4 Brief eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Kleurplaat... 7 Kalender... 8 Maandbrief

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus KAMPSCHORS 2017 MOYEN 27 juli 5 augustus Woordje van de groepsleiding Hallo leden en ouders, Een scoutskamp brengt een aardige bende samen. Oud leiders die hun ervaring delen op het voorkamp en stiekem

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Eikeltje november. Voorwoord

Eikeltje november. Voorwoord Beste ouders, beste leden, Eikeltje november Voorwoord Allereerst willen we jullie als ouders bedanken voor jullie inspanningen omtrent het uniform. Scouts Tereken kleurt weer zwart en wit! ( met een groen

Nadere informatie

Het scoutsblad. maart. Het scoutsblad maart 1

Het scoutsblad. maart. Het scoutsblad maart 1 Het scoutsblad maart Het scoutsblad maart 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Spaghetti-avond... 6 Speelhoekje... 8 Maandbrief kapoenen... 11 Maandbrief

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 11 September Jipie!!!

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje 2016-2017 september - november jaargang 21 Editie 1 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, Het scoutsjaar is weer supersnel voorbij gevlogen en het was een jaar vol plezier en

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Met de lente voor de deur wordt het hopelijk weer wat warmer voor een superleuke maand maart. Dit betekent

Nadere informatie

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS Eikeltje November Beste ouders ( en leden uiteraard), Het leven is in de herfst pas goed, als je elkaar de das omdoet! (lees: weer of geen weer, dassen aan en naar de scouts toe gaan) De leiding is er

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie