Woordje van de groepsleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woordje van de groepsleiding"

Transcriptie

1 Woordje van de groepsleiding Wat kunnen we nog meer zeggen?! Het 75 jaar scouts Perk feestweekend was een geweldig succes! Graag willen we nogmaals iedereen bedanken die naar ons feestweekend gekomen is, iedereen die ons tijdens de voorbereidingen geholpen heeft, iedereen die tijdens het weekend de handjes uit de mouwen gestoken heeft, de fantastische mensen die mee onze bbq voorzien hebben, onze sponsors, gemeente Steenokkerzeel,! Allemaal bedankt! Het feestweekend ligt alweer een paar weken achter ons, de weide aan het kasteel is terug proper. Wat rest zijn warme herinneringen aan de mooie optredens, de springkastelen, de receptie, de paaseierenraap, de wandeling door het domein, Al deze herinneringen zijn gelukkig vereeuwigd op prachtige foto s genomen door Lucas Velaerts van Variatio bvba. De foto s zijn terug te vinden op onze website en onze facebook pagina. En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend te worden. Enkele belangrijke data s: De kapoenen en jongverkenners gaan op weekend tijdens het weekend van mei (meer info in de individuele maandschors) 21 mei is het groepsdag! We gaan met heel de scouts op uitstap. Meer info ontvangen jullie ruim optijd. We gaan dit jaar op kamp in Moyen (provincie Luxenburg). Het kamp zal doorgaan van 27 juli tot en met zaterdag 5 augustus. Op zondag 30 juli zal de bezoekdag plaatsvinden met een geweldige bbq voor alle leden, ouders, familie, Ook op deze dag worden de kampoenen op kamp verwacht. Meer info over het kamp zal in de kampschors verschijnen. Weest Paraat! De Groepsleiding

2 Algemene info Beste kapoenen en ouders De laatste twee scoutsmaanden breken aan. Maar niet getreurd want dat betekent alleen maar dat we dichter naar het hoogtepunt van het scoutsjaar toe gaan! Het scoutskamp, we willen jullie dan ook alvast alle data meegeven. Het kamp zal voor de kapoenen doorgaan vanaf 30 juli (de bezoekdag) tot en met 5 augustus. Als uw kapoen pas voor de eerste keer meegaat en jullie nog met enkele vragen zitten; over het mee te nemen materiaal, het verloop van het kamp, Nodigen wij jullie graag uit op een infoavond! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni vanaf 20u15-20u30. Maar de algemene repetitie die volgt al wat sneller. Want op 12 en 13 mei gaan we op weekend in Perk, we gaan ook nu nog niet te veel verklappen, maar we spreken af vrijdag 12 mei om 18u00. De rest van de informatie kunnen jullie terugvinden in de maandschors. Indien jullie nog met vragen zouden zitten over de maandschors of andere zaken kunnen jullie ons gerust een mailtje sturen op volgend adres: kapoenen@scoutsperk.be. Je kan ons ook bereiken via telefoon op volgende telefoonnummers: Noah Seneca (takleider) : Robin Aeck : Karsten Quix : Luna Doppée:

3 Zondag 7 mei: LADDERCOMPETITIE! (14u00-17u00) Deze week gaan we de strijd aan met elkaar, een heuse laddercompetitie dus! Wie eindigt op de hoogste trede? Dat zullen we deze zondag om 17u00 weten Weest paraat! KAPOENENWEEKEND! (Vrijdag 12 tot zaterdag 13 mei) Joepie, een voorproefje op het kamp. Namelijk het weekend! Zijn jullie allemaal er klaar voor? Hier geven we jullie alvast een lijstje mee met de nodige spullen; -Slaapzak+kussen -Slaapmatje/Matras (geen veldbedden, dit om praktische redenen!) -Eventueel een pomp -Toiletzak (tandenborstel, tandpasta, etc, ) -Pyjama -Ondergoed -Kleren die vuil mogen worden! (+ scouts t-shirt, sjaaltje en eventueel je hemd) -Zaklamp -Keukenhanddoek -Goed humeur natuurlijk! We zien jullie graag komen op vrijdag 12 mei om 18u met een vol buikje! We verwachten jullie op volgend adres: Vilvoordesteenweg 167 (recht tegenover Electro 80. Als jullie hier zijn lopen jullie naar rechts en volgen de haag tot er een ingang verschijnt op jullie linkerkant. Daar zien jullie waarschijnlijk onze tent al staan! Zaterdag vanaf 17u moeten we jammer genoeg al naar huis. Als je meekomt naar ons superleuke weekend, vragen we jullie dat even te bevestigen via een berichtje/mailtje/mondeling aan de leiding ten laatste tegen woensdag 10 mei. Zodat wij weten wat we juist moeten voorzien. Het weekend kost 15 euro, te betalen bij de start van het weekend aan de leiding. Hopelijk tot dan Kapoenen! En nog een kleine tip: het wordt beestig leuk!

4 Zondag 21 mei: GROEPSDAG! (14u00-17u00) Vandaag fantastisch leuke spelletje met de hele scouts. Dat willen jullie toch niet missen hé? Wij Kapoenen zullen eens laten zien wie de strafste, coolste, sterkste, slimste en vooral leukste groep is! Zondag 28 mei: ALLES OP WIELTJES! (14u00-17u00) Je stalen ros, je skateboard, je step, je rolschaatsen, je wheelies en zelf je kruiwagen! Allen zijn ze uitgenodigd op on knotsgekke alles op wieltjes vergadering, vergeet natuurlijk jezelf niet mee te nemen hé, tot dan!

5 Zaterdag 3 juni: FILMAVOND! (18u00-20u00) Omdat jullie geliefde leiders achter de boeken zitten gaan er deze maand enkele vergaderingen door op zaterdagavond i.p.v. zondagmiddag. Hopelijk slagen al jullie leiders voor de examens! Vorige maand was het een te mooie dag voor een filmavondje, maar we willen jullie deze zeker niet onthouden. Daarom zijn jullie op zaterdagavond 3 juni welkom vanaf 18u00-20u00 welkom op de scouts voor een filmpje, jullie lievelingsfilm mogen jullie meenemen en samen kiezen we er dan eentje uit! Tot dan Kapoentjes! BELANGRIJK! Na de filmavond mogen de ouders nog eventjes blijven voor de kamp infoavond, deze start rond 20u15-20u30. Hierbij leggen we alles uit en beantwoorden we al jullie vragen! Aanwezigheid is helemaal niet verplicht, indien wij vorig jaar al zijn langsgeweest is dit normaal gezien niet meer nodig, maar jullie zijn zeker en vast ook welkom! Jullie kunnen zeker en vast ook een frisse pint of frisdrankje krijgen op onze infoavond, ook eventueel nog tshirts en sjaaltjes voor op kamp!

6 Zaterdag 10 juni: AFSCHEIDSPARTY! (18u00-20u00) Het scoutsjaar zit er bijna op, maar niet zonder dat eens goed te vieren met champagne, euh ik bedoel kinderchampagne! Ook enkele lekkere snoepjes en chips zijn van de partij, trek je dansschoenen dus al maar aan en laat je beste dansmoves zien op onze afscheidsparty! Zondag 18 juni: LAATSTE VERGADERING! (14u00-17u00) Vandaag is het de allerlaatste vergadering van het jaar! Maar niet getreurd we zien jullie liefst allemaal terug op het scoutskamp, vandaag spellen we alle leuke scoutsspelletjes en ook jullie mogen vandaag kiezen! Dus kom allemaal nog een keer voor een onvergetelijke vergadering! Weest Paraat en tot op kamp of volgend jaar kapoentjes!

7 7 mei: Hongerspelen: 14u 17u 14 mei: Jeugdnamiddag: 13u45 17u Welpen maandschors Mei Deze zondag is het weer de jaarlijkse jeugdnamiddag. We kommen weer samen met alle jeugdvereniging om samen te spelen. Kom dan zeker naar de scouts als je nog andere vrienden of misschien wel vriendinnetje hebt bij een andere jeugdvereniging van onze gemeente. Let op het uur en neem je fiets mee! 21 mei: Groepsdag 14u 17u We zitten aan de voorlaatste maand van het scoutsjaar. Ondertussen hebben jullie al veel bijgeleerd bij onze tak of wij hopen dat. Want vandaag mogen jullie laten zien wie de sterkste welp is van alle welpen en dus het meest heeft bijgeleerd op onze vergaderingen, tot zondag en laat je al maar is goed masseren thuis zodat je spieren er klaar voor zijn. Vandaag gaan we met alle taken van scouts perk op stap. Wat we precies zullen doen zien jullie zondag wel, ik geef alvast een kleine tip mee pak een zwembroek en een handdoek mee want het kan nat worden. 28 mei: Zomerse zondag 14u 17u Inderdaad, zomer is het nog niet. Toch kunnen we weliswaar doen alsof. Neem zeker kleren mee die nat of een beetje vuil mogen worden, want als het regent komen jullie niet droog thuis, daarom hopen we op een zonnige namiddag. Gegroet Timo, Mathias en Cobus

8 JVK maandschors Mei en juni Zondag 7 mei Strongest JVK er Jullie kunnen het misschien al raden wat we vandaag gaan doen. Caje en ik gaan vandaag opzoek naar de sterkste onder jullie. Maar we gaan dit op een speciale manier doen. Om te zien hoe we dit gaan doen moeten jullie maar een langskomen mei Weekend Dit weekend is het eindelijk zover het langverwachte jongverkennersweekend is eindelijk hier. Veel informatie over de locatie kunnen we nog niet kwijt. De informatie van wat jullie moeten meenemen en hoelaat we afspreken om te vertrekken volgt snel Zondag 21 mei Groepsdag Vandaag gaan we de hele scoutsgroep een geweldige dag beleven. Meer informatie over deze dag komt nog. Maar je zou wel eens nat kunnen worden vandaag. Zondag 28 mei Game of Perk Vandaag gaan we in ware Game off thrones stijl het dorp onveilig maken. Kom zeker met de fiets en wie in zijn ridder of koning outfit komt kan misschien wel een voordeel verwachten tijdens het spel. (ps. Je mag ook als prinses of koningin komen) Zondag 4 juni Waar zijn de Jongverkenners? Dit is een beetje een mysterieuze en speciale naam voor de vergadering. Jullie snappen er misschien niet zoveel van. Maar dit kan wel is onze bedoeling zijn dus ik zou maar afkomen als ik van jullie was. Zondag 11 juni Los de bos in Vandaag trekken we de wildernis van de Perkse bossen in. Trek zeker jullie sluipkleren aan want je kunt best niet gezien worden door de inwoners van deze gevaarlijke maar prachtige bossen.

9 Zaterdag 18 juni Chill avond 19u-21u Aangezien jullie in de laatste examen periode zitten van het lange schooljaar gaat de leiding jullie is goed verwennen. Je eet best niet teveel tijdens het avond eten. Zondag 24 juni Geen vergadering Dit weekend is het circus van het Paradise city festival weer neergestreken in Perk. En jullie leiding zal een heel weekend op het festival doorbrengen en kan hierdoor geen leiding geven onze excuses hiervoor. Wij hopen dat jullie met zovelen naar de scouts blijven komen en dit nog twee fantastische maanden worden. Weest paraat Caje en Sven

10 Maandschors Verkenners Mei Zondag 7 Mei (14u-17u) : Sjorconstructie De laatste vergadering waarbij we onze kostbare tijd gaan verbruiken aan het bouwen van de o'zo grote & imposante sjorconstructie waar we de afgelopen weken aan hebben gewerkt. Zondag 14 Mei (13u45-17u): Jeugdnamiddag Oké downies, dit weekend gaan we groot Steenokkerzeel onveilig maken. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we samen met de andere jeugdbewegingen uit de buurt ons van onze beste kant tonen op de jeugdnamiddag. Let er ook zeker op dat jullie al om kwart voor twee op de scouts verwacht worden. Vergeet zeker jullie stalen ros ook niet (een fiets dus). Zondag 21 Mei (14u-17u): Survival Of the fittest Hier kan je veel positieve maar ook negatieve dingen onder verstaan. Brainstorm hier maar eens even over. Zij die gaan sterven groeten jullie P.S.: De laatste zin is een raadsel en nee het word geen worstelvergadering. Verkennerweekend Mei Oef, het weekend is eindelijk daar. Het meeste wat we al zeker kunnen meedelen over het weekend is dat het grotendeels een verrassing gaat zijn. De datum krijgen jullie alvast maar het uur van vertrek kunnen we pas later meedelen aangezien dat vooral afhangt van hoeveel verkenners er van jullie meekomen of mee mogen zelfs. Nu zit het zo dat de goddelijke Lekke alvast een briefje heeft gedeeld met jullie in de verkenners groep waarmee je alvast je kan inschrijven voor het weekend.

11 Woordje van de Verkennerleiding Wij begrijpen dat er waarschijnlijk enkele vragen zullen zijn in verband met het weekend. Daarvoor kan u steeds mailen naar het adres van onze takleider Brent a.k.a Big B a.k.a Breker (brentgillaerts@hotmail.com) of u mag ook steeds bellen naar zijn nummer (04/ ). Verder kunnen wij u gerust garanderen dat ze levend en wel terug zullen komen en dat we ook vriendelijk willen verzoeken zo spoedig mogelijk het briefje ingevuld door te mailen of te overhandigen bij de volgende vergadering. Nu rest er ons nog maar net het afscheid en hopelijk zien jullie Goden jullie komende zondagen zo voltallig mogelijk terug. Oppergoden Big B & Lekke

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Algemene Kapoenen info

Algemene Kapoenen info MAANDSCHORS MAART WAAAT?? Nu al maart?? Dat wilt zeggen nog maar 1 maand wachten tot ons superleuke feestweekend eraan komt! Maar vooraleer we aan ons feestweekend zijn, zijn er nog een aantal andere evenementen

Nadere informatie

Algemene Kapoenen info

Algemene Kapoenen info MAANDSCHORS MAART WAAAT?? Nu al maart?? Dat wilt zeggen nog maar 1 maand wachten tot ons superleuke feestweekend eraan komt! Maar vooraleer we aan ons feestweekend zijn, zijn er nog een aantal andere evenementen

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Nog even een kleine herinnering: een nieuw scoutsjaar? Wat moet je allemaal weten? - Elk lid moet zich inschrijven. Dit doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden.

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding In mei leggen alle vogels een ei. -Prince Prachtig, wat die Prince toch allemaal in zijn kluis heeft liggen. Over naar het onderwerp van vandaag. De maand mei brengt verscheidene

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Deze maand is het het jaarlijks Winterfeest van Perk, namelijk 7 januari. Alvorens dit feest zal beginnen gaan we traditiegetrouw rond in Perk. De leden zullen van deur tot

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Februari? Nu al? Zo snel? We vliegen er weer eens in! Februari beloofd weer een super-mega-zalige maand te worden! Zoals al vele jaren gaan we in februari traditiegetrouw gaan

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Groepsdag / zondag 26 mei u u. Beste ouders en leden

Groepsdag / zondag 26 mei u u. Beste ouders en leden Groepsdag / zondag 26 mei 12.30 u 18.30 u Beste ouders en leden Om het jaar met een knaller af te sluiten gaan we met de scouts een reis rond de wereld maken. Meer specifiek door de wereld van de dieren,

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Beste vrienden! Het is alweer juni, de laatste scoutsmaand... (Oooooh!) Maar treur niet! Het beloofd nog een spannende maand te worden voor alle takken! Deze maand zijn er

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Het is al weer November! November staat ondertussen al 6 jaar bekend als onze fuif-maand. Op donderdag 10 november gaat onze jaarlijkse fuif

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus KAMPSCHORS 2017 MOYEN 27 juli 5 augustus Woordje van de groepsleiding Hallo leden en ouders, Een scoutskamp brengt een aardige bende samen. Oud leiders die hun ervaring delen op het voorkamp en stiekem

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding De maand oktober is ver op zijn eind. Toch hebben we besloten om de maandschors aan te passen. Vanaf heden zullen alle maandschorsen gebundeld worden en zal u wat meer vinden

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar

Nadere informatie

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!!

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!! Hallo Kapoenen!! Het zonnetje is in het land en de laatste maanden van het schooljaar gaan in, dus het is bijna vakantie! Maar dat betekent ook dat het scoutsjaar op zijn einde loopt.. AWOEEEEE! Dus jullie

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Tgoh, de nieuwe maandschors staat nu al voor deur. Ongelooflijk. November krijgt voor een vijfde jaar op rij bezoek. Met name van onze scoutsfuif Novemberfest. Deze gaat naar

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari Woordje van de leiding: Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om steeds zo talrijk aanwezig te zijn! Dit zorgt er voor dat er zondag namiddag veel leven is in Perk! De feesten komen er aan, dus mogen

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw adres door te sturen naar

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw  adres door te sturen naar De Kapoenen Lieve kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie het kamp in de Pinte een super leuke week en zijn jullie klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen. We verwelkomen niet enkel nieuwe

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Boekje! Het laatste: mei - juni

Boekje! Het laatste: mei - juni Boekje! Het laatste: mei - juni Kapoenen! Beste kapoenen, bereid je maar voor! Want hier zijn we weer hoor. Tijd om weer kattenkwaad uit te halen. Thuis komen met knotsgekke verhalen. Dat kan niet anders,

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus KAMPSCHORS 2017 MOYEN 27 juli 5 augustus Woordje van de groepsleiding Hallo leden en ouders, Een scoutskamp brengt een aardige bende samen. Oud leiders die hun ervaring delen op het voorkamp en stiekem

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Het Spoor Fristi September november

Het Spoor Fristi September november Het Spoor Fristi September november 2018 1 Voorwoord EINDELIJK IS HET DAAR! Het nieuwe scoutsjaar! Ja, daar hebben we lang op gewacht. Na een scoutsloze augustus (waarin ongetwijfeld veel is teruggedacht

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

Liefste leden, ouders en vzw ers

Liefste leden, ouders en vzw ers JUNI KABOUTERS Liefste leden, ouders en vzw ers Nu de zomer wel heel dichtbij komt, kunnen we al beginnen dromen over die zalige vakantie en ons (buitenlands) scoutskamp. Wij kijken er alvast enorm naar

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer MAART TOT JUNI HET GEITJE minder is meer Dag allerliefste kapoenen en ouders! Zondag 3/03 10u -12u30 Hier is onze laatste GEIT van het jaar, wat vliegt zo n scoutsjaar toch voorbij!!! Bij elke vergadering

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

- Maandschors Januari 2016

- Maandschors Januari 2016 - Maandschors Januari 2016 Woordje van de groepsleiding Januari, dan kan ik geen betere openingszin dan Een gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal! verzinnen! Een nieuw jaar is meteen een mooi moment

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Beste leiding en ouders

Beste leiding en ouders Beste leiding en ouders Het is zo ver: het laatste Alowisken van dit jaar. Jullie weten allemaal wat dat wil zeggen. We zijn bijna aan het einde van het scoutsjaar 2014-2015 toe. Maar wees niet getreurd,

Nadere informatie

t Oekedoeleken Maart 2016

t Oekedoeleken Maart 2016 t Oekedoeleken Maart 2016 Beste Bermino s, De dagen worden langer, de zon weer wat sterker, de vogels zingen terug. De maand maart staat voor de deur! Traditioneel een van de drukste maanden van het jaar.

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn DE MASTWORP. Jaargang nr.3

Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn DE MASTWORP. Jaargang nr.3 Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn DE MASTWORP Jaargang 36 2017-2018 nr.3 In deze mastworp vind je: Allerlei Jaarkalender De groepsleiders Takgedeelte Kapoenen Welpen Jongverkenners Verkenners

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp.

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp. Voorwoord Dag welpen, leeuwen en leeuwinnen, Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat dit dan het allerlaatste welpenboekje is van uw favoriete leidingsploeg. Gelukkig komt er nog een kampboekje

Nadere informatie

Dit weekend is het geen vergadering voor de leden! De leiding trekt ls vanouds op ontspanningsweekend!

Dit weekend is het geen vergadering voor de leden! De leiding trekt ls vanouds op ontspanningsweekend! Beste ouders, leden en sympathisanten, Met de alle weekendjes en het eetweekend achter de rug, is het weer tijd om de de draad weer op te pikken. Eerst en vooral willen we alle aanwezigen hartelijk bedanken!

Nadere informatie

Dit deel is leeg! KAPOENEN

Dit deel is leeg! KAPOENEN KAPOENEN Dag kapoenen, voor we op kamp vertrekken gaan we nog 1 keer afspreken op zondag! Dit op zondag 30 juni. Wij verwachten jullie om 2u (niet 2u30) aan het domein van huizingen!!! Hier gaan wij ons

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag Eikeltje februari Beste ouders en leden, Oef! Die vreselijke examens van de leiding zitten erop. Dit wilt uiteraard zeggen dat ook de avondvergaderingen vanaf nu verleden tijd zijn. Dit kan op 2 verschillende

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Avelgem februari 2018

Avelgem februari 2018 Weekendhopsadeke Avelgem 16 18 februari 2018 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst van jullie allertofste leiding! Het is al weer januari, dit betekent voor de leiding

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Na een zomer vol heerlijke kampen, breekt het nieuwe scoutsjaar weer aan. Tijd om vol spanning de huisbezoeken van de nieuwe leiding af te wachten, je uniform weer vanonder het stof

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie