Woordje van de groepsleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woordje van de groepsleiding"

Transcriptie

1 Woordje van de groepsleiding De maand oktober is ver op zijn eind. Toch hebben we besloten om de maandschors aan te passen. Vanaf heden zullen alle maandschorsen gebundeld worden en zal u wat meer vinden dan alleen de activiteiten op zondag. In deze editie gaan we meteen van start met een extra rubriek over het uniform alsook wat nieuws over wat er zoal achter de schermen van de Sinte Walburgishoeve gebeurd. Het begin van het scoutsjaar vraagt altijd veel van onze leiding ploeg. Eind september hadden we het planningsweekend op Villa Clementina in Eppegem. Daar werd er twee dagen lang vergaderd over de geplande activiteiten, de takwerking, welke leider er nu de knapste zus heeft en de algemene gedachtegang van de scouts. Het weekend daarop gaven we de leiding alweer scoutsarrest zodat we een stabiele sjorconstructie konden neerpoten naast onze tenten voor de BBQ op de welgeslaagde opendeurdag. De eerste zondag van oktober stond volledig in teken van de overgang waar menig lid in contact kwam met een uitheemse microbe of virus dat door de Perkse beken sluipt. Gelukkig hebben onze jongens er niet meer dan wat uitslag aan overgehouden en heeft de leiding gesnopen dat bovenstaande beken een No Go Zone zijn geworden. Het weekend van 10 oktober trok de leiding ploeg naar Gooik op jeugdraadweekend om kennis te maken met de andere jeugdverenigingen van Steenokkerzeel op een speelse wijze. En of het speels was. Toen de meeste leiders vrijdag 16 oktober als een vrije dag in hun agenda hadden neergepend tikte de kapoenenleiding de jongens op de vingers. Het eerste van de vier scoutscafés onder de naam Submersible met dokwerkers achter de toog die zeezuiper schonken verenigde opnieuw de jeugd van Steenokkerzeel onder het dak van de Sinte Walburgishoeve. Nog geen 12 uur later stond de leiding opnieuw op het scoutsterrein om de handelaars een gratis affiche van de scoutsfuif cadeau te doen en om daarna naar de lokalen van scouts Elewijt te trekken om samen met alle scouts van ons Withlove -district het jaar in te zetten met diepgaande vormingen, lichte spelen en een pintje dabij. De komende twee weken kan de leiding wat rusten en hoeven ze enkel op zondag paraat te staan. Daarna helpen we mee aan het halloween evenement in de Camme en vernieuwen we tijdens de herfstvakantie naar jaarlijkse gewoonte een deel van het scoutslokaal. Ook zitten we dan in rechte lijn naar onze scoutsfuif op 10 november. Weest Paraat! Sander, Robin en Jerôme

2 Het Uniform Teneinde herkenbaar te zijn als de scouts van Perk dragen de jongste tot de oudste aangepaste kledij voor de scoutsactiviteiten. De kapoenen dragen een sjaaltje van de scouts en een T-shirt. Zij mogen een hemd dragen maar dat is niet verplicht. Vanaf de welpen is dit wel verplicht. Dan wordt er verwacht dat iedereen op zondag zijn hemd met sjaaltje draagt. Hierop horen kentekens te komen. Broeken, welpenpetten of pullen zijn niet verplicht maar mogen zeker gedragen worden. De leiding draagt regelmatig de grijze leiding pull met de wolf op en de verkenners ontwerpen in de loop van het jaar hun eigen pull. Wat kan je waar HOPPER WINKEL ( Scoutshemd SCOUTS Sjaaltje 10 T-shirt 10 Kentekens 0 Als we er allemaal in uniform uniform willen uitzien moeten we natuurlijk de kentekens op de juiste plaats opnaaien of lijmen. Op onderstaande foto staat er aangegeven wat waar mag gehangen worden. Het With Love teken mag op de borstzak aan de andere kant van het hart gehangen worden of op de schouder onder de Vlaamse leeuw. Het patrouillelint is niet verplicht.

3 4/10 Overgang (14u/17u) Maandschors Oktober Vandaag hebben de 1 ste jaars van de welpen, jongverkenners en de verkenners hun jaarlijkse overgang. De kapoenen hebben geen overgang doordat ze de jongste tak zijn, wij gaan die dag allemaal spelletjes spelen in het bos en natuurlijk ook kijken hoe de andere leden hun supermegaleuke overgang hebben. Liefst kleren laten aandoen die natuurlijk vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen, tot dan! 11/10 Laddercompetitie (14u/17u) Vandaag gaan we een superleuke laddercompetitie houden, een soort van één tegen allen! We gaan allemaal spelletjes spelen tegen en met elkaar! Tijdens die spelletjes gaan we proberen elkaar beter te leren kennen door verschillende variaties te gebruiken! Hier liefst weeral kleren laten aandoen die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen, hopelijk tot dan want wij zijn er al klaar voor!

4 18/10 Luxueuze torenspel (14u/17u) Ik weet niet of jullie het al weten maar scouts Perk heeft HET leukste spel ter wereld een aantal jaar geleden uitgevonden genaamd TORENSPEL! Vandaag gaan we niet alleen de normale versie ervan spelen maar wel van de zotste tot de hardste versie ervan! Daarna gaan we ook nog een aantal activiteiten doen met een voetbal! Tot dan! 25/10 Het jaar/kamp thema (14u/17u)

5 Vandaag gaan jullie weten wat ons superleuke jaar en kampthema is! Bereid jullie er vast al maar op voor! Tot dan! ALGEMENE INFO Voor de meeste ouders is het in het begin een beetje moeilijk op hun oogappel op een zondagmiddag 3 uur lang weg te geven aan de super toffe leiding van SCOUTS PERK! Uw kind is elke zondag in super goede handen. Als ouder van een eerste of tweede jaar kapoenen hebben jullie vast nog niet zoveel ervaring en informatie als een ouder van een lid van een andere tak, dat is helemaal geen probleem! Als jullie iets willen weten mag je het gerust sturen naar het adres van de kapoenen leiding: kapoenen@scoutsperk.be. Als je denkt, een dat duurt te lang dan mag je altijd een bericht of eens bellen naar de takleider Brent Gillaerts (0471/ ). Als je op een zondag vlak voor de opening nog een vraag hebt die je liever zegt tegen ons en niet via of sms dan mag je dat gerust doen, wij staan altijd klaar om jullie vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Nog meer praktische info: De kapoenen doen altijd ergens op het einde van het scoutsjaar een weekend (soms 1 nacht, soms 2). Dat is eigenlijk om de leden al een beetje gerust te stellen dat ze een hele week op kamp zonder ouders moeten leven en dat ze eens meemaken hoe het is om met een bende jongens te slapen. Meestal gaat dat weekend door op het scoutsterrein doordat de kapoenen daar elke zondag hun wekelijkse activiteiten hebben. Voor verdere vragen kan u steeds bij ons terecht of op de site van scouts perk!

6 TAKLEIDER BRENT GROEPSLEIDER SANDER ROBIN ROB NOAH

7 Planning Maandschors Welpen Oktober De wet van de sterkste Zondag 4 oktober: Overgang Traditioneel moet alle nieuwkomers die nog nooit in de welpentak hebben gezeten een reeks proeven ondergaan om zo hun wilskracht en moed te tonen. Dit is de toelatingsproef tot de beestige bende van de welpen. Zondag 11 oktober: Honger Toen men heel vroeger honger had waren er maar een paar oplossingen. Jagen of stelen van je naaste. Zo werd je de sterkste. Door deze hongerspelen werd je getraind om elke keer weer beter te worden en harder te strijden. Maar hoe hard strijd jij? Zondag 18 oktober: Nomade Nu leven we lekker in ons huisje, maar vroeger trok de mens van streek tot streek om voedsel te vergaren. Hij doorkruiste wilde bossen, ging over woeste rivieren en streed met hongerige wolven. Ook wij moeten dit leren om ze de sterkste te worden. Trek alvast je stapschoenen aan en neem een rugzak en drinkbus mee. Zondag 25 oktober: Overleven Wie de sterkste wil zijn, moet zich ook kunnen verdedigen tegen de wildernis. Je moet leren hoe je je kan beschutten en waar je voedsel kan vinden. Kortom, hoe je de natuur naar je hand kunt zetten. Maak je maar klaar voor een leerrijke namiddag waar je je handen goed gaat leren gebruiken en je je eigen buikje vult.

8 Algemene info De welpen komen iedere zondag van 14u tot 17u samen aan de scoutslokalen tenzij anders vermeld in deze maandschors of op de nieuws pagina van de website. Af en toe schakelen we de hulp van ouders in om de kinderen van punt A naar punt B (en omgekeerd) te brengen voor activiteiten. Gelieve de inschrijvingen zo snel mogelijk af te geven aan één van de leiders, alsook de individuele steekkaart tijdig in te vullen via de handleiding op onze site. Indien er door het jaar heen vragen zijn kan je altijd mailen naar welpen@scoutsperk.be Voor hoogdringende zaken kan je bellen naar takleider Timo: Tot zondag! Timo, Rupert, Karsten, Mathias en Jerôme

9 Jongverkenners 27/9 Opendeurdag: 14u - 17u Eindelijk is het daar, de start van een nieuw scoutsjaar! Vandaag verwelkomen we de nieuwe eerstejaars jongverkenners. We gaan kennismakingspelletjes spelen om jullie voor te bereiden op het komende jaar. Uiteraard zal er een gesjorde constructie staan waar je helemaal los op kan gaan! 4/10 Overgang: 14u - 17u Vandaag zullen de eerstejaars bewijzen dat ze een echt JVK zijn. Het zal ze bloed, zweet en tranen kosten om deze vergadering te overleven. Terwijl de anderen met een goedkeurend oog toekijken. De eerstejaars kunnen best vuile kleren aandoen die nadien kunnen weggesmeten worden! 11/10 Stratego: 14u - 17u Er is een groot aantal van jullie dat heel graag op de playstation, xbox, pc of ipad speelt. Daarom dat we eens een oorlog gaan spelen in real life. Kleren waarmee je goed kan sluipen, lopen of je goed kan camoufleren zijn een voordeel in deze strijd. 18/10 The riddle run: 14u - 17u Voor deze vergadering moet je Usain Bolt zijn snelheid hebben en het intellect van Albert Einstein bezitten. Je moet de technicus der scoutsgroepen zijn, weten hoeveel de aantrekkingskracht van de aarde bedraagt om deze vergadering tot een goed einde te kunnen brengen. Are you the riddle runner? 25/10 alternatieve pleinspelen: 14u 17u Pleinspelen zijn meestal voetbal en baseball, maar deze keer niet. Ben je benieuwd naar welke sporten we jullie gaan laten doen? Kom dan zeker af! Jullie leiding nevs, nibor, saalokin en suboc

10 Maandschors Verkenners Oktober 2015 Zondag 4 oktober 14u 17u OVERGANG Geen nieuw scoutsjaar zonder een overgang! Vandaag zijn jullie allemaal welkom om de nieuwe verkenners aan te moedigen in hun strijd naar het echt verkenner zijn schap! Voor degene die overgaan (de eerstejaars verkenners); breng kleren mee die vuil (zeer vui) mogen worden. Doe zeker ook niet je beste schoenen aan! Reserve kleren en een dikke pull zijn ook geen overbodige luxe. Alvast succes! Zondag 11 oktober 14u 17u STADSSPEL Vandaag trekken we er eens op uit! Naar waar? Voor ons een weetje, voor jullie een raadsel! Eén tip; heb je een buzzy pass? Deze kan wel eens handig zijn. Zonder is ook zeker geen probleem. Zondag 18 oktober 14u 17u BOSSPEL De Perkse bossen, niks mooier toch? Hoog tijd dat we nog eens het bos intrekken! Trek maar allemaal jullie stevige schoenen en een lange broek aan. Het Perkse bos zal het geweten hebben dat de Verkenners er gepasseerd zijn! Zondag 25 oktober 14u 17u VK WORLD CUP Allen paraat voor de VK World Cup. Laat jullie breinen al maar stukdraaien over wat deze namiddag zou inhouden of bespaar de moeite en kom gewoon af!

11 Verkenner nieuws Jow Verkenners Oktober, traditioneel de eerste echte scoutsmaand. We vliegen er meteen stevig in want dit jaar beloofd een heel stevig jaar te worden! We starten met de overgang; het is belangrijk dat degene die overgaan vuile kleren en best ook reserve kleren meebrengen. Wij kijken er naar uit, hopelijk jullie ook?! Jullie spiksplinternieuwe leiding, Den Deffe, DJ lekke en Aeck

12 Slotwoord Graag hadden we er iedereen aan willen herinneren dat de inschrijving, de digitale individuele steekkaart en de storting van het lidgeld noodzakelijk zijn om goed verzekerd te zijn voor mogelijke ongevallen. Moesten er hierbij nog vragen oprijzen kan de groepsleiding altijd gecontacteerd worden via mail. De vijfde editie van de scoutsfuif gaat nog steeds door op de kleuterschool. Dit op dinsdag 10 november. We hebben zowel een kinderfuif, een grote fuif en een bodega. Voorverkoopkaarten zijn te halen bij de leiding. De bodega en de kinderfuif zijn gratis. Das Boot helaas niet (behalve als het je lukt).

13 Op 31 oktober organiseren enkele verenigingen in Perk, waaronder de scouts, een cinemadag in de Camme met films voor alle leeftijden. Breng een kussen mee!

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Tgoh, de nieuwe maandschors staat nu al voor deur. Ongelooflijk. November krijgt voor een vijfde jaar op rij bezoek. Met name van onze scoutsfuif Novemberfest. Deze gaat naar

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Het is al weer November! November staat ondertussen al 6 jaar bekend als onze fuif-maand. Op donderdag 10 november gaat onze jaarlijkse fuif

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Wat kunnen we nog meer zeggen?! Het 75 jaar scouts Perk feestweekend was een geweldig succes! Graag willen we nogmaals iedereen bedanken die naar ons feestweekend gekomen is,

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Deze maand is het het jaarlijks Winterfeest van Perk, namelijk 7 januari. Alvorens dit feest zal beginnen gaan we traditiegetrouw rond in Perk. De leden zullen van deur tot

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Nog even een kleine herinnering: een nieuw scoutsjaar? Wat moet je allemaal weten? - Elk lid moet zich inschrijven. Dit doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden.

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Algemene Kapoenen info

Algemene Kapoenen info MAANDSCHORS MAART WAAAT?? Nu al maart?? Dat wilt zeggen nog maar 1 maand wachten tot ons superleuke feestweekend eraan komt! Maar vooraleer we aan ons feestweekend zijn, zijn er nog een aantal andere evenementen

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Februari? Nu al? Zo snel? We vliegen er weer eens in! Februari beloofd weer een super-mega-zalige maand te worden! Zoals al vele jaren gaan we in februari traditiegetrouw gaan

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Algemene Kapoenen info

Algemene Kapoenen info MAANDSCHORS MAART WAAAT?? Nu al maart?? Dat wilt zeggen nog maar 1 maand wachten tot ons superleuke feestweekend eraan komt! Maar vooraleer we aan ons feestweekend zijn, zijn er nog een aantal andere evenementen

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje 2016-2017 september - november jaargang 21 Editie 1 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, Het scoutsjaar is weer supersnel voorbij gevlogen en het was een jaar vol plezier en

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

De Stafkaart. September en Oktober. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) MAANDAGENDA

De Stafkaart. September en Oktober. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) MAANDAGENDA De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) September en Oktober Overgang MAANDAGENDA 29-30 september De Stafkaart, september en oktober 2018

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10 Overgang Zaterdag 2 september @ lokalen Bel Wij staan op de markt! Zaterdag 9 september in de voormiddag Tappen in caféke OC Winkelomheide Woensdag 13 september Geen Scouts Zaterdag 30 september 37 ste

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Beste vrienden! Het is alweer juni, de laatste scoutsmaand... (Oooooh!) Maar treur niet! Het beloofd nog een spannende maand te worden voor alle takken! Deze maand zijn er

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Infobrochure voor nieuwe leden

Infobrochure voor nieuwe leden Infobrochure voor nieuwe leden Inleiding Beste ouder, Door Scouts Jobertus! Sommigen van jullie hebben vroeger nog in een scouts gezeten, voor anderen is de inschrijving van hun kind de eerste kennismaking

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

T Kapoentje. Liefs, De leiding

T Kapoentje. Liefs, De leiding T Kapoentje Dag liefste kapoentjes! Nu de herfstvakantie gedaan is, vliegen we er terug in met leuke activiteiten voor jullie! Hier vinden jullie een overzicht met de eerstvolgende activiteiten tot aan

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Ward Peeters. Jonas Vantrappen. Michiel Op de beeck. Gawein Lauwers WELPENBOEKJE DEEL 2. Dit is het welpenboekje voor het komende semester!

Ward Peeters. Jonas Vantrappen. Michiel Op de beeck. Gawein Lauwers WELPENBOEKJE DEEL 2. Dit is het welpenboekje voor het komende semester! Ward Peeters Jonas Vantrappen Michiel Op de beeck Gawein Lauwers WELPENBOEKJE DEEL 2 Dit is het welpenboekje voor het komende semester! Pagina 1 Jaarplanning FEBRUARI 08/02 We gaan een grote viking boot

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Na een zomer vol heerlijke kampen, breekt het nieuwe scoutsjaar weer aan. Tijd om vol spanning de huisbezoeken van de nieuwe leiding af te wachten, je uniform weer vanonder het stof

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Voorwoord: Beste ouders en leden,

Voorwoord: Beste ouders en leden, Voorwoord: Beste ouders en leden, De eerste maand is weeral snel voorbij gegaan. Normaal gezien is de leiding bij iedereen op bezoek geweest om jullie kinderen in te schrijven. Als er mensen zijn die het

Nadere informatie

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten Inhoudstabel Editoriaaltje 2 Hoe inschrijven? 3 Belangrijke data 4 Uniform 5 Groepsweekend 7 Klipklap voor de kapoenen 8 Klipklap voor de kabouters 10 Klipklap voor de welpen 13 Klipklap voor de jonggidsen

Nadere informatie

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 30/09 en zaterdag 1/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 30/09 en zaterdag 1/10 Overgang Zaterdag 3 September @ Bogaard Geen Scouts Zaterdag 24 september 36 ste jaargang: 2016-2017 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: September 2016 Nummer: 1 P409906 Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Z!P MAART APRIL 2018

Z!P MAART APRIL 2018 Z!P MAART APRIL 2018 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook?

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook? Na een veel te lange winterstop staat het tweede semester voor de deur. De leiding staat te popelen om er weer een vet semester van te maken!! Vanaf zaterdag 12 februari vliegen we er weer in. Groepsdag,

Nadere informatie

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus

KAMPSCHORS 2017 MOYEN. 27 juli 5 augustus KAMPSCHORS 2017 MOYEN 27 juli 5 augustus Woordje van de groepsleiding Hallo leden en ouders, Een scoutskamp brengt een aardige bende samen. Oud leiders die hun ervaring delen op het voorkamp en stiekem

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding In mei leggen alle vogels een ei. -Prince Prachtig, wat die Prince toch allemaal in zijn kluis heeft liggen. Over naar het onderwerp van vandaag. De maand mei brengt verscheidene

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

T Kapoentje. Liefs, De leiding

T Kapoentje. Liefs, De leiding T Kapoentje Dag (b)engeltjes! Nu het schooljaar weer begonnen is en alle kapoenen elkaar al een beetje hebben leren kennen, kunnen we al een hele boel activiteiten aan jullie verklappen! Liefs, De leiding

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

HET EIKELTJE -OKTOBER-

HET EIKELTJE -OKTOBER- HET EIKELTJE -OKTOBER- Beste ouder(s), leden & sympathisanten September zit erop en wat een knaller van een maand dat het was! We begonnen het jaar met onze zalige overgang die een groot succes was en

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten, Het jaar is reeds goed op gang. De leden hebben hun leiding ontdekt voor het komende jaar en hebben hier al de ene belevenis

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN. Prettige feestdagen

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN. Prettige feestdagen 11 16 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 12 16 Prettige feestdagen Woordje vooraf Beste leden en ouders van leden Wat u hier leest is alweer de laatste boscrosser van het jaar 2016. En de onvermijdelijke rode

Nadere informatie

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan!

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Een nieuw jaar betekent ook wel enkele

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Hierbij het Antoontje herfst 2015! In dit boekje vind je een overzicht van de vergaderingen, contactgegevens en info over speciale vergaderingen. Houd dit boekje dus goed bij zodat

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Moesten we het spreekwoord vergissen is menselijk in de mond nemen, zou een deel van ons schuldgevoel dan reeds weggekwijnd zijn? Dat betwijfelen we. Toch, fouten zijn er om

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

Kapoenen Beertjes. Seppe

Kapoenen Beertjes. Seppe Kapoenen Beertjes Dag kapoenen en ouders, dit is het eerste Huberke van het nieuwe scoutsjaar. Om de eerste vergaderingen een beetje gemoedelijker te laten verlopen zullen we ons kort voorstellen. Wij

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Eerst en vooral hopen wij dat jullie enorm hard genoten hebben van de voorbije feestdagen. Hopelijk wordt 2014 een gezond en gelukkig jaar voor iedereen!

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste twee maanden zijn weer razendsnel voorbij gevlogen. We hebben niet alleen enkele nieuwe leid(st)ers welkom mogen heten, maar ook nieuwe leden zijn

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie