PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. met CodeManagement Module

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. met CodeManagement Module"

Transcriptie

1 PRODUCTBROCHURE BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR met CodeManagement Module

2 Ondanks financiële druk en wijzigingen in de richtlijnen blijft uw ziekenhuis gericht op het redden van levens. Met de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor beschikt u over levensreddend vermogen en gebruiksgemak, essentiële factoren om snel en met succes te reageren op de cardiale gebeurtenissen van vandaag, plus de mogelijkheid om uw reanimatiebeheer te verbeteren voor de noodgevallen van morgen.

3 1 LIFEPAK 20e Het verbeteren van reanimatieprestaties is een topprioriteit voor de ziekenhuizen van nu, én voor ons U hebt defibrillatieapparatuur nodig waar u op kunt rekenen wanneer er levens op het spel staan. En u hebt de juiste hulpmiddelen nodig om elke gebeurtenis te bewaken, te documenteren en te evalueren om de volgende keer nog beter te reageren. Dit zijn doorslaggevende vereisten voor een effectief reanimatiebeheer en we hebben de LIFEPAK 20e defibrillator/ monitor met CodeManagement Module ontworpen om hieraan te voldoen. De 20e, een onderdeel van het reanimatie management system van Physio-Control, voldoet aan al uw defibrillator- en monitorbehoeften in de vorm van een compact, betaalbaar pakket. Hij is speciaal ontworpen voor gebruik op een crash cart, eenvoudig doch krachtig en klaar wanneer u dat bent. Met functies zoals capnografie, een CPR-metronoom en de mogelijkheid om gegevens van een afstand naar CODE-STAT te versturen, helpt de LIFEPAK 20e met CodeManagement Module bij het verbeteren van uw ziekenhuisprestaties en bij een betere voorbereiding op de noodgevallen van morgen. CodeManagement Module voegt nieuwe capaciteiten toe aan de 20e en transformeert de manier waarop uw ziekenhuis reanimaties verricht.

4 De LIFEPAK 20e met CodeManagement Module Gemakkelijk te gebruiken door zowel BLS- als ALS-teams Dankzij een intuïtief klepsysteem werkt de 20e als een automatische externe defibrillator (AED) voor uw BLS-teams, waardoor zij eerder met defibrilleren kunnen beginnen voordat het reanimatieteam arriveert Een gestandaardiseerde, duidelijke gebruikersinterface die onmiddellijk herkenbaar is voor teams die de LIFEPAK 12 en LIFEPAK 15 gebruiken De grotere klok is vanuit de gehele ruimte beter zichtbaar en doet dienst als een gecentraliseerd apparaat voor tijdbeheer en documentatie Een compact, ergonomisch oppervlak zorgt voor stabiliteit en efficiëntie tijdens het transport van de patiënt Automatische verzending van patiënt- en apparatuurgegevens vergemakkelijkt het evalueren van de kwaliteitsverbetering en het traceren van apparaten over het gehele ziekenhuis* Krachtige functies die uw reanimatiebeheer verbeteren Capnografie (klasse I aanbeveling voor ET tubebewaking in de 2010 AHA- en ERCrichtlijnen) helpt bij het plaatsen van de ET tube en verbetert de doeltreffendheid van de reanimatie* Andere geavanceerde bewakingsparameters zijn ECG (3 of 5 afleidingen), pacing en pulsoximetrie Een metronoom helpt hulpverleners bij het toedienen van hartmassages volgens de ERC-richtlijnfrequentie van 100/minuut 360 J bifasische technologie levert de grootste hoeveelheid beschikbare energie voor patiënten die moeilijk te reanimeren zijn Patiëntengegevens worden draadloos verstuurd* naar CODE-STAT**-software voor evaluatie na de gebeurtenis, het vastleggen van gebeurtenisgegevens en een betere reanimatierespons Flexibel aan te passen aan de behoeften van uw ziekenhuis Een keuze aan aankoopopties voor een geïntegreerd systeem dat naadloos samenwerkt en nieuwe functies toevoegt zonder de standaardisatie te beïnvloeden: Koop nieuwe LIFEPAK 20e defibrillator/monitors of upgrade de 20/20e software met een metronoom en een grotere codeklok Breid de capaciteiten van uw bestaande 20e apparaten uit door CodeManagement Module toe te voegen Koop nieuwe LIFEPAK 20e defibrillator/monitors met CodeManagement Module Klaar voor gebruik wanneer uw team moet reageren Voert dagelijkse zelfcontroles op paraatheid uit LIFENET Asset zorgt voor draadloze bewaking van apparatuurgegevens, inclusief batterijstatus, updates en zelftests, en laat uw biomedisch team upgrades uitvoeren waar vroeger een serviceoproep voor nodig was Indicator batterijstatus Werkt op een interne lithium-ionbatterij met lange levensduur***, kan op netstroom worden aangesloten Service en trainingsopties voor biomedisch personeel beschikbaar * Beschikbaar bij gebruik van optionele CodeManagement Module. ** CODE-STAT-software nu verkrijgbaar als abonnement. Vraag uw lokale vertegenwoordiger om meer informatie. *** CodeManagement Module werkt op een aparte lithium-ionbatterij met vergelijkbare levensduur. Beide worden met een enkel snoer op het net aangesloten.

5 3 LIFEPAK 20e AED-modus voor BLS-teams Handmatige modus voor ALS-teams

6 Voldoe vandaag aan de hoogste standaard in reanimatiebeheer en verbeter, voor de acute situaties, de ziekenhuisprestaties van morgen. Physio-Control levert niet alleen levensreddende technologie zoals de LIFEPAK 20e defibrillator/ monitor, maar helpt ook uw reanimatieapparaten, protocollen, afdelingen en mensen over het gehele ziekenhuis onderling te synchroniseren. Zodoende kunt u beter op steeds veranderende richtlijnen en vereisten reageren, uw prestaties en efficiëntie verbeteren en uw teams een betere kans geven om nu de juiste resultaten te boeken en deze in de nabije toekomst zelfs te overtreffen.

7 5 LIFEPAK 20e Het reanimatie management system van Physio-Control Gereedheid Het reanimatie management system geeft u de zichtbaarheid, het inzicht en de controle om ervoor te zorgen dat uw mensen en uitrusting volledig voorbereid zijn, zodat uw ziekenhuis over de middelen beschikt om beter op een cardiale gebeurtenis te reageren, waar en wanneer ook. De juiste start is essentieel voor een gunstig resultaat. Interventie Het reanimatie management system vloeit voort uit tientallen jaren ervaring met de werkelijke behoeften van ziekenhuizen zoals het uwe. Wij weten dat onze apparatuur krachtig doch gebruiksvriendelijk moet zijn, zodat u vroeg en effectief op cardiale gebeurtenissen kunt reageren met de best mogelijke resultaten. De LIFEPAK 20e defibrillator/monitor met CodeManagement Module is een integraal onderdeel van het reanimatie management system van Physio-Control. De LIFEPAK 20e verstuurt draadloos gegevens met het oog op gereedheid, levert geavanceerde technologie voor optimale defibrillatie, werkt samen met andere Physio-Control-technologieën om reanimatieprestaties te verbeteren en verstuurt patiëntengegevens voor evaluatie na de gebeurtenis. Evaluatie Met het reanimatie management system kunt u op eenvoudige wijze na afloop van een gebeurtenis gegevens verzamelen en evalueren met het oog op kwaliteitsverbetering. Bovendien kunt u waardevolle informatie aan uw getrainde staf verschaffen om risico s te verminderen en reanimaties nog beter te laten verlopen. Preventie Dankzij de technologieën in het reanimatie management system kunt u de bewakingscapaciteit van uw ziekenhuis verder uitbreiden, de status van de patiënt beter evalueren en reanimatieteams de informatie verschaffen die ze nodig hebben voor een snelle, effectieve zorgverlening. Dit geeft uw teams een kritieke voorsprong mocht de toestand van een patiënt verslechteren.

8 SPECIFICATIES ALGEMEEN De LIFEPAK 20e defibrillator/monitor heeft zeven belangrijke bedrijfsmodi: Handmatige modus: levert normale bedrijfscapaciteit voor ALS-gebruikers. Geeft toegang tot een energieselectie tot 360 J in handmatige modus, gesynchroniseerde cardioversie en pacing. In deze modus wordt de ECGgolfvorm weergegeven. AED-modus: levert normale bedrijfscapaciteit voor BLS-gebruikers. Alle functies zijn beschikbaar, behalve handmatige defibrillatie, gesynchroniseerde cardioversie, pacing en toegang tot gearchiveerde patiëntendossiers. Levert standaard schokenergie tot 360 J. De gebruiker kiest tussen weergave van ECG-golfvormen en/of visuele reanimatie-instructies. Instelmodus: laat de gebruiker de instellingen van het apparaat configureren. Servicemodus: laat de gebruiker diagnostische tests en kalibraties uitvoeren, de software- en hardwareversies van de apparaatmodule weergeven en de log met diagnostische codes weergeven en afdrukken. Inservicemodus: maakt gesimuleerde golfvormen beschikbaar voor demonstratiedoeleinden. De golfvormen bestaan uit korte segmenten van realistische gegevens die worden herhaald zodat een doorlopende golfvorm ontstaat. Archiveermodus: geeft de gebruiker toegang tot de dossiers van vorige patiënten om deze in te zien, over te dragen, af te drukken, te bewerken of te verwijderen. Zelftestmodus: voert dagelijkse zelftests uit. STROOMVOORZIENING Het apparaat werkt op netstroom met een interne batterij als back-up. Netstroom: VAC 50/60Hz, VAC 50/60 Hz, totale stroomafname minder dan 120 voltampère (VA). Interne back-upbatterij: Een nieuwe volledig opgeladen interne back-upbatterij biedt de volgende bedrijfstijden tot uitschakelen: Bewaking plus SpO2: (minuten): Bewaking plus pacing (100 ma, 60 ppm), plus SpO2 (minuten): Defibrillatie (ontladingen van 360 J): TOTAAL BIJ BATTERIJ BIJNA LEEG Oplaadtijd batterij: < 4 uur wanneer het apparaat is uitgeschakeld en op netstroom is aangesloten. Indicatie en bericht batterij bijna leeg: Wanneer het apparaat van de netstroom wordt losgekoppeld, schakelt het over op de batterij. Wanneer de batterij bijna leeg is, geeft de indicator van de batterijstatus één geel segment weer, verschijnt het bericht batterij bijna leeg en klinkt er een waarschuwingssignaal. Kort daarop geeft de statusindicator één knipperend rood segment weer, verschijnt het bericht batterij bijna leeg, op netstroom aansluiten en klinkt er een waarschuwingssignaal. Service-indicator: Er gaat een LED-lampje branden wanneer onderhoud is vereist. FYSISCHE KENMERKEN Gewicht: Een complete defibrillator/monitor met alle functies (pacing, SpO2 en klep, zonder papier of kabels) 5,58 kg QUIK-COMBO -kabel: 0,20 kg Standaard (harde) paddles: 0,88 kg Hoogte: 21.3 cm Breedte: 26.2 cm Diepte: 26.2 cm SCHERM Afmetingen (actief weergavegebied): 115,18 mm breed x 86,38 mm hoog Resolutie: 320 x 240 pixels, actief kleuren-lcd Geeft minimaal 3,7 seconden van het ECG en alfanumerieke tekens weer voor waarden, aanwijzingen en instructies van het apparaat Mogelijkheid om een extra golfvorm weer te geven Displaysnelheid golfvorm: 25 mm/s voor ECG en SpO2 GEGEVENSBEHEER Het apparaat kan eenvoudig een CODE SUMMARY rapport afdrukken, inclusief een inleiding met informatie over de patiënt en dossiers van kritische gebeurtenissen. Het samenvattingsrapport bevat ook logs van gebeurtenissen en vitale functies, en golfvormen gerelateerd aan bepaalde gebeurtenissen. Het apparaat kan gearchiveerde patiëntendossiers afdrukken. INFORMATIEOVERDRACHT Het apparaat kan vastgelegde gegevens via IrDA overdragen monitor ECG Het ECG kan via ECG-kabels met 3 of 5 afleidingen worden bewaakt. Standaard paddles of therapie-elektrodes (QUIK-COMBO pacing-/defibrillatie-/ecg- elektrodes of FAST-PATCH wegwerpdefibrillatie-/ecg-elektrodes) worden gebruikt voor bewaking met paddle afleiding. Compatibel met LIFEPAK 12 ECG- en therapiekabels. Te selecteren afleidingen: Afleiding I, II en III (ECG-kabel met 3 afleidingen) Afleiding I, II, III, AVR, AVL en AVF, V (c) gelijktijdig gemeten (ECG-kabel met 5 afleidingen) Afmeting van ECG: 4, 3, 2.5, 2, 1.5, 1, 0.5, 0.25 cm/mv Hartslagweergave: spm, digitale weergave Indicatie buiten bereik: weergave van symbool --- Het hartsymbool knippert bij elke QRS-detectie Continuous Patient Surveillance System (CPSS): wanneer het Shock Advisory System in de AED-modus niet actief is, bewaakt het CPSS de patiënt via QUIK- COMBO paddles of een ECG met afleiding II op mogelijk schokbare hartritmes. Gesproken instructies: voor geselecteerde waarschuwingen en alarmen (kan aan- of uitgeschakeld worden) Analoge ECG-output: 1 V/mV x 1,0 versterking < 35 ms vertraging Common Mode Rejection: 90 db bij 50/60 Hz SpO2 Masimo SET Andere configuratie beschikbaar voor compatibiliteit met bepaalde Nellcor-sensors Saturatiebereik: 1 t/m 100% Nauwkeurigheid van saturatie: (70 100%) (0 69% niet gespecificeerd) Volwassenen/kinderen: +/- 2 cijfers (als er geen beweging is) +/- 3 cijfers (als er beweging is) Neonaten: +/- 3 cijfers (als er geen beweging is) +/- 3 cijfers (als er beweging is) Dynamisch staafdiagram voor signaalsterkte Pulstoon aan het begin van de plethysmografische golfvorm Gemiddelde tijd voor SpO2-update: door de gebruiker te selecteren: 4, 8, 12 of 16 seconden SpO2-meting: functionele SpO2-waarden worden weergegeven en opgeslagen Hartslagbereik: 25 t/m 240 slagen per minuut Nauwkeurigheid van hartslag: (volwassenen/kinderen/ neonaten) +/- 3 cijfers (als er geen beweging is) +/- 5 cijfers (als er beweging is) SpO2-golfvorm met automatische versterkingsregeling (AGC) ALARMEN Snel instellen: activeert de alarmen voor alle parameters VF/VT-alarm: activeert continue CPSS-monitoring in de handmatige modus printer Drukt continue stroken van de weergegeven patiëntinformatie af Papierformaat: 50 mm Afdruksnelheid: continu ECG 25 mm/s +/- 5% (gemeten volgens AAMI EC-11, ) Vertraging: 8 seconden Autoprint: golfvormgebeurtenissen worden automatisch afgedrukt (door de gebruiker instelbaar) Afdruksnelheid voor CODE SUMMARY rapporten: 25 mm/s FREQUENTIEKARAKTERISTIEK Diagnostisch: 0,05 t/m 150 Hz of 0,05 t/m 40 Hz (door gebruiker instelbaar) Monitor: 0,67 t/m 40 Hz of 1 t/m 30 Hz (door gebruiker instelbaar) Paddles: 2,5 t/m 30 Hz Analoge ECG-output: 0,67 t/m 32 Hz (behalve 2,5 t/m 30 Hz voor ECG via paddles) DEFIBRILLATOR Golfvorm: dubbelfasig afgekapt exponentieel. De volgende specificaties zijn van toepassing tussen 25 en 200 ohm, tenzij anders aangegeven. Nauwkeurigheid van energie: ± 1 joule of 10% van de ingestelde waarde (de grootste van de twee) bij 50 ohm ± 2 joule of 15% van de ingestelde waarde (de grootste van de twee) bij een impedantie tussen 25 en 100 ohm Spanningscompensatie: actief wanneer er wegwerptherapie-elektrodes zijn bevestigd. Energieafgifte binnen ± 5% of ± 1 joule (de grootste van de twee) bij 50 ohm, beperkt tot de beschikbare energie die 360 joule bij 50 ohm aanlevert. PATIËNTIMPEDANTIE DUUR FASE 1 (ms) DUUR FASE 2 (ms) MIN. MAX. MIN. MAX Paddle-opties: QUIK-COMBO pacing-/defibrillatie-/ecg-elektrodes (standaard) Standaard paddles voor volwassenen met ingebouwde paddles voor kinderen (optioneel) Interne handgrepen met afgifteregeling (optioneel) Externe steriliseerbare paddles (optioneel) Kabellengte: 2,4 meter lange QUIK-COMBO-kabel (zonder elektrodes)

9 HANDMATIG Energieselectie: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325 en 360 joule en door de gebruiker instelbare volgorde van , , joule Oplaadtijd: Oplaadtijd tot 200 J < 5 seconden met volledig opgeladen batterij Oplaadtijd tot 360 J < 7 seconden met volledig opgeladen batterij Oplaadtijd tot 360 J < 10 seconden zolang de batterij niet bijna leeg is Gesynchroniseerde cardioversie: Overdracht van energie begint binnen 60 ms na de QRS-piek Overdracht van energie begint binnen 25 ms na de externe synchronisatiepuls Externe synchronisatiepuls; puls van 0 5 V (TTL-niveau), actief hoog, duur > 5 ms, met tussenpozen niet korter dan 200 ms en niet langer dan 1 seconde AED Het Shock Advisory System (SAS) is een ECGanalysesysteem dat aan de gebruiker laat weten of het algoritme een schokbaar of niet-schokbaar ECG-ritme waarneemt. Het SAS meet het ECG uitsluitend via therapie-elektrodes. Tijd tot klaar voor scho: Bij gebruik van een volledig opgeladen batterij op normale kamertemperatuur kan het apparaat een schok toedienen binnen de 16 seconden nadat het is ingeschakeld, mits het aanvankelijke ritme het bericht Schok geadviseerd genereert. De AED modus van de LIFEPAK 20e defibrillator/ monitor is niet bestemd voor gebruik bij kinderen jonger dan 8 jaar. Opties voor het instellen van cprmax technologie (instellingen aangeduid met * zijn standaardinstellingen) Opeenvolgende schokken: Uit*, Aan Initiële reanimatie: Uit*, Eerst analyseren, Eerst reanimeren Reanimatie vóór schok: Uit*, 15, 30 seconden Pulscontrole: Nooit*, Na tweede geen schok geadviseerd, Na elke geen schok geadviseerd, Altijd Reanimatietijd 1 en 2: 15, 30, 45, 60, 90, 120*, 180 seconden, 30 minuten De gebruikers dienen de gebruiksaanwijzing van de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor te raadplegen voor details over het aanpassen van de instellingen van hun apparaten aan de ziekenhuisprotocollen. Pacer Pacingmodus: demand of non-demand pacing en huidige standaardinstellingen (door gebruiker instelbaar) Pacingsnelheid: 40 t/m 170 ppm Nauwkeurigheid van snelheid: +/- 1,5% over het gehele bereik Outputgolfvorm: Enkelfasig, amplitude stabiel tot +/- 5% t.o.v. voorrand voor stroomwaarden van 40 ma of hoger, duur 20 +/- 1 ms, stijg-/daaltijd <= 1 ms [10 90% niveau] Uitgangsstroom: 0 to 200 ma Pauze: bij activering wordt de pulsfrequentie met een factor 4 verlaagd Refractaire periode: 200 t/m 300 ms +/- 3% (als functie van de frequentie) OMGEVING Temperatuur, bedrijf: 5 tot 40 C Temperatuur, niet in bedrijf: -20 tot +60 C behalve therapie-elektrodes Relatieve vochtigheid, bedrijf: 5 tot 95%, nietcondenserend Atmosferische druk, bedrijf: omgevingsdruk tot 522 mmhg (0 tot 3048 meter) Waterbestendigheid, bedrijf (zonder accessoires behalve ECG-kabel en harde paddles: IPX1 (morsen) per IEC clausule 44.6 Trilling: MIL-STD-810E methode 514.4, categorie 1 Schok (vallen): 1 val aan elke kant van een hoogte van 45,7 cm op een stalen oppervlak EMC IEC : 2001/EN :2001, Medische elektrische toestellen Algemene veiligheidseisen - Secundaire norm: Elektromagnetische compatibiliteit Eisen en beproevingen IEC :2002; clausule 36/EN :2003; clausule 36, Speciale eisen voor de veiligheid van hartdefibrillatoren en hartdefibrillator/monitoren Alle specificaties gelden voor 20 C, tenzij anders vermeld. 3 7 LIFEPAK 20e 20e Defibrillator/Monitor CodeManagement MODULETM SPECIFICATIES CodeManagement MODULE TM FYSISCHE KENMERKEN CO2-BEWAKING GEGEVENSBEHEER EN TRANSMISSIE CodeManagement Module voegt 1,63 kg aan LIFEPAK 20/20e defibrillator/monitors toe. Afmetingen (maximaal) van LIFEPAK 20/20e met CodeManagement Module Hoogte: 25,4 cm Breedte: 26,2 cm Diepte: 29,7 cm SCHERM Met CodeManagement Module geeft de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor minimaal 3,7 seconden ECG en alfanumerieke tekens weer voor waarden, apparaataanwijzingen of instructies Displaysnelheid golfvorm: 12,5 mm/s voor C02 STROOMVOORZIENING LIFEPAK 20/20e defibrillator/monitor met CodeManagement Module Netstroo: VAC 50/60Hz, VAC 50/60 Hz, totale stroomafname minder dan 150 voltampère (VA) Interne back-upbatterij: Lithium-ion. De batterijen worden opgeladen wanneer het apparaat op netstroom is aangesloten. Indicatie en bericht voor batterij bijna leeg: Wanneer het apparaat van de netstroom wordt losgekoppeld, schakelt het over op de batterij. Als de batterij van de CodeManagement Module bijna leeg is, geeft de defibrillator een bericht in het statusgebied dat het apparaat op netstroom moet worden aangesloten en klinkt er een waarschuwingssignaal. Oplaadtijd batterij: < 4 uur wanneer het apparaat is uitgeschakeld en op netstroom is aangesloten Bedrijfstijd: Met een nieuwe volledig opgeladen interne backupbatterij kan ten minste 210 minuten bewaking worden geleverd voordat het apparaat uitschakelt. Afwijking van meetnauwkeurigheid: Geen afwijking in de nauwkeurigheid gedurende ten minste 6 uur Nauwkeurigheid van ademhalingsfrequentie: 0 tot 70 apm: ± 1 apm 71 tot 99 apm: ± 2 apm Ademhalingsbereik: 0 tot 99 ademhalingen/minuut C02-bereik: 0 tot 99 mmhg (0 tot 13,2 kpa) Eenheden: mmhg, % of kpa Stroomdebiet: 42,5 tot 65 ml/min (gemeten per volume) Stijgtijd: 190 msec Responstijd: maximaal 4,5 seconden (inclusief vertragings- en stijgtijd) Initialisatietijd: 30 seconden (normaal), seconden Omgevingsdruk: Automatisch intern gecompenseerd Factoren golfvormschaal: Autoscale, 0 20 mmhg (0 4 vol%), 0 50 mmhg (0 7 vol%), mmhg (0 14 vol%) CO2-nauwkeurigheid PARTIËLE CO2 -DRUK OP ZEENIVEAU: (0 80 apm)* 0 tot 38 mmhg (0 tot 5,1 kpa) 39 tot 99 mmhg (5,2 tot 13 kpa) (> 80 apm)* 0 tot 18 mmhg (0 tot 2,4 kpa) 19 tot 99 mmhg (2,55 tot 13,3 kpa) NAUWKEURIGHEID: ± 2 mmhg (0,27 kpa) ± 5% van aflezing + 0,8% voor elke 1 mmhg (0,13 kpa) boven 38 mmhg (5,2 tot 13 kpa) ± 2 mmhg (0,27 kpa) ± 4 mmhg (0,54 kpa) of ± 12% van aflezing, afhankelijk van wat er hoger is * Voor ademhalingsfrequenties > 60 apm moet de Microstream Filterline H Set voor baby s worden gebruikt om gespecificeerde C02-nauwkeurigheid te verkrijgen. De LIFEPAK 20/20e legt patiëntengegevens (inclusief golfvormen en aantekeningen) en continue ECG en C02 golfvormgegevens vast en slaat deze op in een intern geheugen. Draadloze gegevenstransmissie via het LIFENET-netwerk DRAADLOZE NETWERKEN De LIFEPAK 20/20e met CodeManagement Module ondersteunt het volgende: a, b, g, en n normen voor draadloze netwerken Soorten beveiliging: - Open - WPA-Personal - WPA2-Personal - WPA-Enterprise - WPA2-Enterprise Protocollen voor authenticatie van ondernemingen: - EAP-TLS - EAP-TTLS - PEAP/MSCHAPv2 TCP/IP-ondersteuning - Internet Protocol versie 4 (IPv4) - IP-adressering: verkrijgt automatisch het IP-adres of een statisch adres kan worden toegewezen. - DNS-servers: verkrijgt automatisch het DNSserveradres of statische adressen van de primaire en secundaire DNS-servers kunnen worden toegewezen.

10 Producten van Physio-Control Defibrillatoren/monitors LIFEPAK CR Plus automatische externe defibrillator De LIFEPAK CR Plus AED biedt dezelfde geavanceerde technologie als die door medisch personeel wordt gebruikt, maar is eenvoudig in gebruik. De volledig automatische versie is speciaal ontworpen voor diegene die eerste hulp verleent aan een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand. LLIFEPAK 1000 defibrillator De LIFEPAK 1000 defibrillator is een krachtig en compact apparaat voor de behandeling van patiënten met een hartstilstand en voor continue hartbewaking. Dankzij de ingebouwde flexibiliteit kan de 1000 worden geprogrammeerd voor gebruik door eerstehulpverleners of medisch personeel en kunnen zorgverleners protocollen veranderen als de normen voor de zorg worden aangepast. LIFEPAK 15 monitor/defibrillator De LIFEPAK 15 monitor/defibrillator is de nieuwe standaard op het gebied van spoedeisende hulp. Ideaal voor ALS-teams die het meest effectieve en innovatieve LIFEPAK TOUGH -apparaat op klinisch gebied willen dat op dit moment verkrijgbaar is. De 15 biedt geavanceerde klinische technologie met een breed gamma aan functies, zoals de krachtigste escalerende energie (tot 360 J), geavanceerde bewakingsparameters en een volledig upgradebaar platform. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor met CodeManagement Module TM De klinisch geavanceerde, krachtige LIFEPAK 20e defibrillator/monitor is uiterst intuïtief voor hulpverleners. AED-functies en handmatige mogelijkheden worden vakkundig gecombineerd, zodat artsen die een ACLS-training hebben gevolgd snel en eenvoudig geavanceerde therapeutische zorg kunnen verlenen. De CodeManagement Module voegt capnografie en draadloze connectiviteit toe waardoor uw ziekenhuis reanimaties effectiever kan beheren, van voorbereiding tot en met evaluatie.

11 9 LIFEPAK 20e Reanimatiehulpmiddelen LUCAS 2 thoraxcompressiesysteem Het LUCAS-systeem is ontworpen voor het geven van een effectieve, constante en ononderbroken hartmassage in overeenstemming met AHA/ERC richtlijnen LUCAS is geschikt voor gebruik bij volwassen patiënten in en buiten het ziekenhuis. TrueCPR coaching device Met TrueCPR van Physio-Control kan uw team het succes van manuele hartmassages optimaliseren. TrueCPR geeft realtime feedback en feedback na de gebeurtenis over de belangrijkste reanimatieparameters. Het apparaat meet de compressiediepte nauwkeurig met behulp van de bedrijfseigen Triaxial Field Induction (TFI)-technologie. Informatiebeheer LIFENET systeem Het LIFENET systeem biedt ambulancediensten en eerstehulpteams in het ziekenhuis toegang tot een veilig internetplatform waarmee patiëntenzorg en operationele efficiëntie wordt verbeterd. CODE-STAT 9.0 Data Review Software De CODE-STAT 9.0 evaluatiesoftware is een hulpmiddel waarmee u na een gebeurtenis op een eenvoudige manier gegevens, rapporten en evaluaties kunt analyseren.

12 Ontdek zelf hoe de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor met CodeManagement Module de reanimatieprestaties van uw ziekenhuis op een hoger niveau kan brengen. Bezoek Geldig vanaf juni Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of kijk op onze website op Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015CJ Amsterdam NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) BENELUX Sales Office Galjoenweg NV Maastricht NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2013 Physio-Control, Inc. Alle namen hierin zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren. Specificaties kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Niet alle producten zijn wereldwijd verkrijgbaar. De conformiteitsverklaringen van de fabrikant vermelden de producten en accessoires die verkrijgbaar zijn in de Europese Unie. GDR _C

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR Altijd klaar voor gebruik 1 Geen wonder dat medische professionals op de LIFEPAK 20e vertrouwen Al meer dan 50 jaar houdt Physio-Control zich bezig met

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor ziekenhuizen LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Overal in het ziekenhuis bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom bieden wij de meest

Nadere informatie

Zo ziet zekerheid eruit

Zo ziet zekerheid eruit Zo ziet zekerheid eruit Dit is waarom. Bij Physio-Control is onze reputatie - en onze missie - gebaseerd op vertrouwen. Een vertrouwen dat voortkomt uit meer dan 50 jaar innovatie, voortdurende toewijding

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor Ambulancediensten LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Wanneer u op een acute situatie reageert, bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom

Nadere informatie

LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING

LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING LIFEPAK 15-MONITOR/defibrillator GEBRUIKSAANWIJZING Neem voor meer informatie contact op met Physio-Control op het nummer +1 800 442 1142 of ga naar

Nadere informatie

DE LIFEPAK CR PLUS DEFIBRILLATOR UITPAKKEN EN INSPECTEREN 2

DE LIFEPAK CR PLUS DEFIBRILLATOR UITPAKKEN EN INSPECTEREN 2 1 DE LIFEPAK CR PLUS DEFIBRILLATOR UITPAKKEN EN INSPECTEREN 2 Haal de LIFEPAK CR Plus defibrillator en de Gebruiksinstructies voorzichtig uit de doos. Voer de volgende inspectie uit om te controleren of

Nadere informatie

BEDIENINGS- EN ONDERHOUDSHANDLEIDING POWERHEART AED G3 PRO 9300P 70-00968-15 A

BEDIENINGS- EN ONDERHOUDSHANDLEIDING POWERHEART AED G3 PRO 9300P 70-00968-15 A BEDIENINGS- EN ONDERHOUDSHANDLEIDING POWERHEART AED G3 PRO 9300P 70-00968-15 A De informatie in dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De in de voorbeelden gebruikte namen en gegevens zijn

Nadere informatie

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE Betere evaluatie na een hartstilstand. Voor een hoger zorgniveau. 1 CODE-STAT 9.0 Verbetering. Dankzij meer informatie. De nieuwe CODE-STAT 9.0 Data Review

Nadere informatie

HeartSine samaritan PAD SAM 360P. Gebruikershandleiding

HeartSine samaritan PAD SAM 360P. Gebruikershandleiding HeartSine samaritan PAD SAM 360P Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Indicaties voor gebruik 4 Indicaties voor gebruik 4 Contra-indicaties voor gebruik 4 Beoogde gebruikers 4 Waarschuwingen

Nadere informatie

Defibtech DDU-120 Volautomatische externe defibrillator

Defibtech DDU-120 Volautomatische externe defibrillator Defibtech DDU-120 Volautomatische externe defibrillator Gebruikershandleiding Software V2.0 Belangrijk! Defibtech is niet aansprakelijk voor fouten in de inhoud van dit materiaal, voor bijkomstige of

Nadere informatie

Defibtech LIFELINE Semi-Automatische Externe Defibrillator

Defibtech LIFELINE Semi-Automatische Externe Defibrillator Defibtech LIFELINE Semi-Automatische Externe Defibrillator Gebruikershandleiding AHA /ERC 2010 ELECTRONIC DISTRIBUTION Belangrijk! Defibtech is niet aansprakelijk voor fouten in de inhoud van dit materiaal,

Nadere informatie

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid. AED s U zoekt nu in AED's, AED elektroden, AED batterijen en AED tassen van de door ons meest verkochte AED merken. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Philips Heartstart

Nadere informatie

HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING. 861305 Editie 2

HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING. 861305 Editie 2 HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING 861305 Editie 2 Opzettelijk onbedrukt gelaten. Opzettelijk onbedrukt gelaten. HeartStart FRx defibrillator BEKNOPTE NASLAGGIDS Opzettelijk onbedrukt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P. HeartSine

Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P. HeartSine Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P HeartSine Inhoud Inleiding Configuratie Van samaritan PAD SAM model 300P Richtlijnen Reanimatie 2005 Uw samaritan PAD Kenmerken Van De samaritan PAD

Nadere informatie

HeartStart defibrillator

HeartStart defibrillator HeartStart defibrillator GEBRUIKERSHANDLEIDING Gids voor installatie, bediening, onderhoud en accessoires M5066A Editie 8 Opzettelijk onbedrukt gelaten. vooraanzicht bovenkant achteraanzicht bovenkant

Nadere informatie

BEDIENINGSHANDLEIDING. Draagbare Capnograaf

BEDIENINGSHANDLEIDING. Draagbare Capnograaf BEDIENINGSHANDLEIDING Draagbare Capnograaf Opmerking: Aanschaf van dit apparaat verleent geen impliciete noch expliciete vergunning onder enig Oridion Medica-patent voor het gebruik van het apparaat met

Nadere informatie

Voor gewone mensen in ongewone situaties. Philips HeartStart HS1-defibrillator

Voor gewone mensen in ongewone situaties. Philips HeartStart HS1-defibrillator Voor gewone mensen in ongewone situaties Philips HeartStart HS1-defibrillator Plotselinge hartstilstand altijd en overal Op dit moment is de overlevingskans bij een plotselinge hartstilstand minder dan

Nadere informatie

Defibtech DDU-2300 Semi-automatische externe defibrillator Gebruikershandleiding

Defibtech DDU-2300 Semi-automatische externe defibrillator Gebruikershandleiding Defibtech DDU-2300 Semi-automatische externe defibrillator Gebruikershandleiding DRUK OP DE AAN-KNOP 1 BEVESTIG ELEKTRODEN VOLG AED- INSTRUCTIES 2 DRUK OP VERZOEK DE SCHOK- KNOP IN 3 B Belangrijk Defibtech

Nadere informatie

Voor gewone mensen op buitengewone momenten

Voor gewone mensen op buitengewone momenten Voor gewone mensen op buitengewone momenten Philips HeartStart HS-1-defibrillator Productinformatie Plotselinge hartstilstand kan iedereen, altijd 2 en overal overkomen. Het huidige overlevingspercentage

Nadere informatie

Monitor voor vitale functies 300-serie

Monitor voor vitale functies 300-serie Monitor voor vitale functies 300-serie Gebruiksaanwijzingen Softwareversie 1.2X ii Welch Allyn Monitor voor vitale funkties 300-serien Copyright 2005 Welch Allyn. Alle rechten voorbehouden. Het is niet

Nadere informatie

CP 50. en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen. Gebruiksaanwijzing

CP 50. en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen. Gebruiksaanwijzing CP 50 en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen Gebruiksaanwijzing ii Welch Allyn rust-cp 50elektrocardiograaf 2009 Welch Allyn, Inc. Alle rechten voorbehouden. Deze handleiding mag in geen

Nadere informatie

Elektocardiografen van de CP-serie

Elektocardiografen van de CP-serie Elektocardiografen van de CP-serie CP 100 CP 200 Update voor Gebruiksaanwijzing: ii Welch Allyn Elektrocardiografen van de CP-serie Copyright 2012 Welch Allyn Artikelnummer: 719384, Versie: A Welch Allyn

Nadere informatie

Encore Monitor voor vitale functies

Encore Monitor voor vitale functies Propaq Encore Monitor voor vitale functies Gebruiksaanwijzing Modellen 202EL, 204EL, 206EL Software versie 2.5X ii Welch Allyn Propaq Encore-monitor voor vitale functies 2012 Welch Allyn. Alle rechten

Nadere informatie

AED7000 Gebruiksaanwijzing V2.0

AED7000 Gebruiksaanwijzing V2.0 1 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Voorwoord... 3 1.1 Producent... 3 1.2 Aansprakelijkheid van de producent... 5 1.3 Aansprakelijkheid van de gebruiker... 5 1.4 Contact en technische ondersteuning... FOUT!

Nadere informatie

SafetyPAT 3140 Inhoudsopgave

SafetyPAT 3140 Inhoudsopgave SafetyPAT 3140 Inhoudsopgave 1. Garantie & aansprakelijkheid 2. Verwijdering van oud product 3. Conformiteitsverklaring 4. Beoogd gebruik 5. Veiligheidsaanwijzingen 6. Accessoires 6.1 Standaard accessoires

Nadere informatie

MEDTRONIC CARELINK - PROGRAMMEERAPPARAAT

MEDTRONIC CARELINK - PROGRAMMEERAPPARAAT MEDTRONIC CARELINK - PROGRAMMEERAPPARAAT Programmeerapparaat Model 2090/Analyzer Model 2290 voor apparaten van Medtronic en Vitatron 2005 0123 Programmeerapparaat Model2090 0 Referentiehandleiding 0 Handleiding

Nadere informatie

Draadloze telefoon. Gebruiksaanwijzing

Draadloze telefoon. Gebruiksaanwijzing Draadloze telefoon Gebruiksaanwijzing Inhoud 1. Welkom 6 2. De telefoon leren kennen 7 2.1 De inhoud van de verpakking controleren 7 2.2 Werking van de telefoon 8 2.3 Verklaring van de onderdelen 9 2.4

Nadere informatie

Mini Holter Event ECG Systeem Gebruikershandleiding

Mini Holter Event ECG Systeem Gebruikershandleiding Welch Allyn 4341 State Street Road Skaneateles Falls, NY 13153-0220 USA www.welchallyn.com 0297 DIR 80017002 Ver. A Gebruiksaanwijzing Copyright 2011, Welch Allyn. Alle rechten voorbehouden. De koper van

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING FUEL

GEBRUIKERSHANDLEIDING FUEL GEBRUIKERSHANDLEIDING FUEL KLIK HIER VOOR TOEGANG TOT EEN UP-TO-DATE ONLINE VERSIE van dit document. Daar vindt u de meest recente inhoud en ook uitvouwbare illustraties, eenvoudigere navigatie en een

Nadere informatie