PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik"

Transcriptie

1 PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR Altijd klaar voor gebruik

2

3 1 Geen wonder dat medische professionals op de LIFEPAK 20e vertrouwen Al meer dan 50 jaar houdt Physio-Control zich bezig met het ontwikkelen van technologieën en het ontwerpen van toestellen die onder professionals van hulpdiensten, klinische zorgverleners en in de medische wereld vermaard zijn. De LIFEPAK 20-lijn is in eerste instantie ontworpen voor ziekenhuizen, maar tegenwoordig vertrouwen medische professionals van verpleegkundigen tot artsen overal ter wereld op de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor. Hij is eenvoudig genoeg voor eerstehulpverleners en geavanceerd genoeg voor het reanimatieteam. Waar u ook bent in het ziekenhuis, u kunt altijd vertrouwen op de 20e.

4 Vertrouwen betekent klaar staan Overal in het ziekenhuis kan er iemand een hartstilstand krijgen. Op de spoedeisende hulp. In de verkoeverkamer. Als medisch professional bent u vaak als eerste bij het slachtoffer en dan hebt u de meest geavanceerde apparaten nodig; apparaten waarop u kunt vertrouwen. En dat is waarom we de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor aanbieden. Wij begrijpen dat er voor elke functie in het ziekenhuis een apparaat moet zijn dat goed werkt: het verplegend personeel, het reanimatieteam, het spoedinterventieteam, de biomedici of de intensive care afdeling. De 20e is een apparaat dat ideaal is voor gebruik op elke locatie in het ziekenhuis, omdat het eigenlijk twee defibrillators in één zijn. Het apparaat heeft twee modi (met een intuïtief klepsysteem): een modus voor gebruik als AED en een modus voor handmatig gebruik. Het is een eenvoudige maar effectieve AED voor eerstehulpverleners en kan eenvoudig worden veranderd in een handmatige defibrillator voor ervaren hulpverleners. Dankzij de twee modi kan de 20e eenvoudig worden ingesteld volgens uw patiëntenprotocollen en kunnen er indien nodig probleemloos aanpassingen worden doorgevoerd als dit door de American Heart Association en de European Resuscitation Council wordt aanbevolen.

5 3 Vertrouwen betekent gebruiksvriendelijke, geavanceerde technologie De producten van Physio-Control zijn voorzien van het allernieuwste op het gebied van medische technologie. Al onze LIFEPAK-defibrillators hebben een energiebereik tot 360 J, de hoogste in de sector. En we weten ook dat de makkelijkst bedienbare apparaten vaak het effectiefst zijn. De LIFEPAK 20e defibrillator/monitor is intuïtief, maar bevat ook onmisbare geavanceerde functies. Voor patiënten die niet goed op de defibrillatiebehandeling reageren, maakt de 20e gebruik van onze ADAPTIV bifasische technologie voor een optimaal energiebereik tot wel 360 J. Het is gebleken dat deze technologie effectiever is om bij patiënten die meer dan één schok nodig hebben een fibrillerend hart weer in een normaal ritme te krijgen. 1,2,3 AED-modus LIFEPAK 20e defibrillator/monitor: twee defibrillators in één. Snelle defibrillatie met de AED-modus De 20e is een apparaat dat zeer geschikt is voor op de reanimatiekar en dat hulpverleners in staat stelt om vroegtijdig en effectief te defibrilleren. Het apparaat heeft een zeer intuïtief ontwerp met een gesloten klep - systeem. Wanneer de klep dicht zit, staat het apparaat in de AED-modus, zodat onervaren hulpverleners alleen over de knoppen beschikken die nodig zijn om snel en eenvoudig te kunnen handelen. Daarnaast legt het beproefde Shock Advisory System de gebruiker het proces in 3 stappen uit door middel van luid gesproken aanwijzingen en duidelijke, eenvoudige afbeeldingen. Gedurende het proces zorgt CODE-SUMMARY vanaf het moment dat het apparaat wordt ingeschakeld voor het rapporteren van kritische gebeurtenissen, waaronder cardiorespiratoire gebeurtenissen, logs van vitale parameters en de bijbehorende golfcomplexen. Ultieme flexibiliteit met de handmatige modus Zodra het reanimatieteam of de professionele hulpverlener arriveert, schakelt de 20e met een druk op de knop eenvoudig over op de handmatige modus en wordt de klep geopend. Professionele hulpverleners beschikken over meer geavanceerde bewakingsparameters, zoals nietinvasieve pacing, ECG-registratie (met 3 of 5 afleidingen) en gesynchroniseerde cardioversie. De Masimo SET pulsoximetrie biedt een nauwkeurige en betrouwbare bewaking van de zuurstofsaturatie voor een snelle en effectieve klinische besluitvorming als de patiënt veel beweegt en bij een lage perfusie.* Tot slot beschikt de defibrillator/monitor over een zeer krachtige Lithium-ionbatterij die zorgt voor een extra lange bedrijfstijd tijdens het transporteren van een patiënt van de ene locatie in het ziekenhuis naar de andere. Handmatige modus *Optionele kabel vereist voor extra bewakingsmogelijkheden.

6 Vertrouwen betekent ondersteuning wanneer u het nodig hebt Physio-Control doet meer dan alleen medische apparatuur leveren. We bieden u ook de ondersteuning die u nodig hebt. Of u nu voor het eerst een LIFEPAK 20e defibrillator/monitor bestelt of dat u uw huidige apparaat uitbreidt met nieuwe opties en diensten, u kunt erop vertrouwen dat diverse productcursussen en klinisch trainingsmateriaal tot uw beschikking staan om ervoor te zorgen dat uw personeel zijn vaardigheden regelmatig kan trainen. De 20e biedt ook diensten op locatie en offsite biomedische trainingen*. Daarnaast hebben wij een uitgebreide catalogus met accessoires en disposables waarmee u alle afdelingen van het ziekenhuis kunt voorzien van flexibele behandelmogelijkheden. Tot slot voorziet ons gratis Heart Safe Assessment-programma uw ziekenhuis van schriftelijke informatie over richtlijnen en aanbevelingen van gezondheidszorgorganisaties, zoals de AHA, ERC en JCAHO. De belangrijkste onderwerpen zijn: het doel om binnen 3 minuten te defibrilleren, de standaardisatie van defibrillators, de levensduur van een defibrillator en monofasische en bifasische defibrillators. Via dit programma worden mogelijke gebreken geconstateerd en worden er aanbevelingen gedaan om uw ziekenhuis af te stemmen op de nieuwste richtlijnen.* *Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control daar dit per land kan verschillen.

7 5 Vertrouwen betekent de mogelijkheid om levens te redden Wij doen al het mogelijke om u te helpen levens te redden. Elk LIFEPAK-product wordt geleverd met de garantie dat het is ontwikkeld voor medische professionals door medische professionals. Wij analyseren, controleren en bevestigen praktijkgegevens en feedback van onze klanten om het ontwerp van onze producten te verbeteren en het beter op uw wensen te laten aansluiten. Het resultaat van onze inspanningen is zichtbaar in de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor. Altijd klaar voor gebruik Eenvoudig doch krachtig Flexibel: het apparaat doet exact wat u nodig hebt, waar en wanneer u dat nodig hebt De 20e werkt zoals u werkt; en dat is een wereld van verschil Maak het verschil in uw ziekenhuis met de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of ga naar

8 De Physio-Control familie Als het gaat om de gezondheid van uw patiënten, hebt u al genoeg om u zorgen over te maken. Laat ons u helpen. Wij leveren complete bewakings- en defibrillatie oplossingen voor een betere patiëntenzorg in ziekenhuizen overal ter wereld. Of u nu een defibrillator/monitor, een AED, reanimatiebegeleiding of een informatiebeheerprogramma nodig hebt, onze innovatieve, flexibele producten voldoen aan al uw wensen. En omdat al onze systemen volledig compatibel zijn, kunt u alle apparatuur binnen uw ziekenhuis standaardiseren en zo de kosten van eigendom verlagen. LIFEPAK Defibrillators/Monitors LIFEPAK 15 monitor/defibrillator De LIFEPAK 15 monitor/ defibrillator is de nieuwe standaard op het gebied van spoedeisende hulp voor ALS-teams. De 15 is het meest innovatieve LIFEPAK TOUGH apparaat op klinisch en operationeel gebied dat op de markt verkrijgbaar is. Deze monitor/defibrillator beschikt niet alleen over de Masimo Rainbow SET technologie die toezicht houdt op SpO 2, koolstofmonoxide en methemoglobine, maar ook over een metronoom om de hartmassages en beademingen tijdens de reanimatie in goede banen te leiden en over een energiebereik tot 360 J. De 15 is een geheel nieuw systeem dat op lithiumionbatterijen werkt en dat beschikt over een SunVue scherm voor zichtbaarheid bij helder zonlicht en over een gegevensverbinding voor het eenvoudig en veilig verzenden en ontvangen van patiëntgegevens. Dankzij het feit dat de vormgeving en de gebruikersinterface van de LIFEPAK 12 en de LIFEPAK 15 defibrillator/monitor vergelijkbaar zijn, zal de overgangsfase moeiteloos verlopen en blijven de kosten voor trainingen laag. Zeer geschikt voor gebruik op alle afdelingen van het ziekenhuis. LIFEPAK 1000 defibrillator De 1000 is een krachtig en compact apparaat voor het behandelen van patiënten met een hartstilstand en voor continue hartbewakingsmogelijkheden. Dankzij de ingebouwde flexibiliteit kan de 1000 worden ingesteld voor gebruik door hulpverleners of door medische professionals en kunnen zorgverleners protocollen veranderen als de normen voor de zorg worden aangepast. Op het grote, intuïtieve scherm worden duidelijke afbeeldingen en/of ECGregistraties weergegeven die ook onder een willekeurige hoek en met fel zonlicht goed kunnen worden afgelezen. De 1000 is de krachtigste AED in onze LIFEPAK serie. Een apparaat waar u zelfs onder de moeilijkste omstandigheden op kunt vertrouwen. Zeer geschikt voor gebruik op de verschillende afdelingen van uw ziekenhuis. LIFEPAK CR Plus AED De CR Plus is ontwikkeld voor ongeoefende hulpverleners in commerciële en openbare omgevingen en begeleidt de hulpverlener stap voor stap met kalm en helder gesproken aanwijzingen. Dit product is eenvoudig in gebruik en is gebouwd met dezelfde geavanceerde defibrillatietechnologie die wordt gebruikt door ambulancediensten en ziekenhuispersoneel. Zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes in het ziekenhuis, zoals de hal, de parkeergarage of de cafetaria.

9 7 Reanimatiehulpmiddelen Programma s voor Data management/connectiviteit LIFENET system LUCAS thoraxcompressiesysteem Dit apparaat is geschikt voor gebruik bij patiënten in en buiten het ziekenhuis. Het is ontworpen voor het geven van effectieve, constante en ononderbroken hartmassage in overeenstemming met de AHArichtlijnen. Doordat het apparaat geheel zelfstandig een goede hartmassage geeft, kan de hulpverlener zich op andere levensreddende behandelingen richten. Zowel verkrijgbaar met pneumatische aandrijving als op batterijvoeding. Zeer geschikt voor op de reanimatiekar, op de spoedeisende hulp of in het catheterisatielab bij cardiale interventies. Het LIFENET system biedt hulpverleners en verplegend personeel in ziekenhuizen betrouwbare en snelle toegang tot klinische informatie waardoor de patiënt beter kan worden behandeld. Het LIFENET system biedt klanten een betrouwbaar en veilig webgebaseerd systeem dat hulpverleners de mogelijkheid biedt essentiële patiëntgegevens en evaluatiegegevens in te zien. Het LIFENET system is het meest veelzijdige systeem op de markt als het gaat om geavanceerde waarschuwingen voor binnenkomende patiënten, evaluatiegegevens en het controleren van de beschikbaarheid van middelen. CODE-STAT Data Review Software met geavanceerde evaluatie van reanimaties Dit evaluatieprogramma combineert thoraxcompressies met de continue ECG-registratie van de patiënt en berekent reanimatiestatistieken, zodat u aan de huidige AHA/ ERC-richtlijnen voldoet. Deze software maakt het verzamelen en rapporteren van gegevens eenvoudiger door alle vervoers- en behandelgegevens en uitslagen in één elektronisch bestand op te slaan. U kunt medische gegevens over acute stuaties van meerdere LIFEPAK defibrillators downloaden, inzien, beheren en analyseren. De toepassing maakt ook hoogwaardige analyses en belangrijke bedrijfsbeslissingen mogelijk, en ook het maken van benchmarks en trendrapporten om inzicht te krijgen in de prestaties van uw systeem is geen enkel probleem. DT EXPRESS software voor gegevensoverdracht Sla gegevens van plotselinge hartstilstanden en acute transporten op in het informatiesysteem van uw ziekenhuis. De eenvoudige softwaretoepassing op basis van Windows beheert gegevens van LIFEPAK defibrillators/monitors. De software maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier gegevens van kritische gebeurtenissen en golfcomplexen naar uw computer te downloaden, om aanvullende patiëntgegevens toe te voegen, om een rapport af te drukken en om dossiers op een schijf op te slaan. Voor het bewaren of op het scherm bekijken van rapporten, kunt u bestanden exporteren naar de CODE-STAT data review software.

10 Specificaties ALGEMEEN De LIFEPAK 20e defibrillator/monitor heeft zeven standaard werkingsmodi: Handmatige modus: voor een functionerend apparaat voor professionele hulpverleners. Geeft toegang tot handmatig ingestelde doseringen tot 360 J, gesynchroniseerde cardioversie en pacing. Het ECG wordt weergegeven. AED-modus: voor een functionerend apparaat voor onervaren hulpverleners. Alle functies zijn beschikbaar, behalve: handmatige defibrillatie, gesynchroniseerde cardioversie, pacing en toegang tot gearchiveerde patiëntendossiers. Beschikt over standaarddoses tot 360 J. De gebruiker kan zelf instellen of het ECG en/of de visuele AED-instructies worden weergegeven. Setupmodus: hiermee kan de gebruiker de instellingen van het apparaat configureren. Servicemodus: in deze modus kan de gebruiker diagnostische tests en kalibraties uitvoeren, de softwareen hardwareversies van het apparaat controleren en de log met diagnostische codes weergeven en afdrukken. Demonstratiemodus: er kunnen gesimuleerde golfcomplexen worden weergegeven voor demonstratiedoeleinden. Het golfcomplex is opgebouwd uit korte segmenten van realistische gegevens die worden herhaald om een doorlopend golfcomplex weer te geven. Archiveermodus: biedt de gebruiker de mogelijkheid om dossiers van eerdere patiënten in te zien, over te dragen, af te drukken, te bewerken of te verwijderen. Zelftestmodus: voor de dagelijkse zelftests. STROOMVOORZIENING Het apparaat werkt op AC-stroom met een interne batterij als back-up. AC-stroom: VAC 50/60 Hz, VAC 50/60 Hz, totale stroomafname minder dan 120 voltampère (VA) Interne back-upbatterij: lithium-ion. De batterij wordt opgeladen als het apparaat op AC-stroom werkt. Bedrijfstijd: een nieuwe, volledig opgeladen interne backupbatterij biedt de volgende bedrijfstijden: TOTAAL BIJ BATTERIJ BIJNA LEEG Bewaking plus SpO 2 (minuten): Bewaking plus pacing (100 ma, 60 ppm), plus SpO 2 (minuten): Defibrillatie (ontladingen van 360 J): Oplaadtijd van de batterij: < 4 uur wanneer het apparaat is uitgeschakeld en op een stopcontact is aangesloten. Symbool en bericht voor batterij bijna leeg: wanneer het apparaat van de AC-stroom wordt losgekoppeld, schakelt het over op batterijstroom. Als de batterij bijna leeg is, geeft de statusindicator van de batterij één geel balkje weer, wordt het bericht batterij bijna leeg weergegeven en klinkt er een waarschuwingsgeluid. Vlak daarna geeft de statusindicator één knipperend rood balkje weer, wordt het bericht batterij bijna leeg, aansluiten op netstroom weergegeven en klinkt er een waarschuwingsgeluid. Onderhoudssymbool: er gaat een LED-lampje branden als het apparaat een onderhoudsbeurt moet krijgen. KENMERKEN Gewicht: Een complete defibrillator/monitor (pacing, SpO 2 en klep, zonder papier of kabels): 5,58 kg QUIK-COMBO kabel: 0,20 kg Standaard (harde) paddles: 0,88 kg Lengte: 21,3 cm Breedte: 26,2 cm Diepte: 26,2 cm SCHERM Afmetingen (actief weergavegebied): 115,18 mm breed x 86,38 mm hoog Resolutie: 320 x 240 pixels, actief kleuren-lcd-scherm Geeft minimaal 4 seconden van het ECG en de alfanumerieke tekens weer voor waarden en instructies van het apparaat Mogelijkheid om één extra golfcomplex weer te geven Registratiesnelheid van golfcomplex: 25 mm/sec voor ECG data management Het apparaat kan eenvoudig CODE SUMMARY rapporten afdrukken, inclusief een inleiding met patiëntgegevens en gegevens van kritische gebeurtenissen. Het samenvattende rapport bevat ook logs van gebeurtenissen en vitale parameters en de bijbehorende golfcomplexen. Het apparaat kan gearchiveerde patiëntendossiers afdrukken en beschikt over twee datacommunicatiepoorten: infrarood (IrDA) en een directe seriële poort die seriële datakabels ondersteunt. COMMUNICATIE Het apparaat biedt de mogelijkheid om gegevensbestanden over te zetten via IrDA versie 1.0. monitor ECG Het ECG kan worden bewaakt via een ECG-kabel met 3 of 5 afleidingen. Er worden standaard paddles of elektroden (QUIK-COMBO pacing-/defibrillatie-/ecg-elektroden of FAST-PATCH disposable defibrillatie-/ecg-elektroden) gebruikt voor bewaking via de paddle afleiding. Compatibel met ECG- en elektrodekabels van de LIFEPAK 12. Te selecteren afleidingen: Afleiding I, II en III (ECG-kabel met 3 afleidingen) Afleiding I, II, III, avr, avl en AVF, V (c) gelijktijdig gemeten (ECG-kabel met 5 afleidingen) Afmeting van het ECG: 4, 3, 2,5, 2, 1,5, 1, 0,5, 0,25 cm/mv Hartslagweergave: spm, digitale weergave Buiten bereik-symbool: weergave van het symbool --- Het hartsymbool knippert bij elk QRS-complex Continuous Patient Surveillance System (CPSS): wanneer het Shock Advisory System in de AED-modus niet actief is, houdt het CPSS via QUIK-COMBO paddles of via een ECG met afleiding II in de gaten of er hartritmes ontstaan die met een schok behandeld dienen te worden. Gesproken instructies: deze functie wordt gebruikt voor bepaalde waarschuwingen en alarmen (kan in- of uitgeschakeld worden) Analoge ECG-output: 1 V/mV x 1,0 versterking < 35 ms vertraging Common Mode Rejection: 90 db bij 50/60 Hz SpO 2 Masimo SET Andere configuratie mogelijk voor compatibiliteit met bepaalde Nellcor-sensors Saturatiebereik: 1 t/m 100% Nauwkeurigheid van de saturatie: (70-100%) (0-69% niet gespecificeerd) Volwassenen/kinderen: +/- 2 procentpunten (als de patiënt niet beweegt) +/- 3 procentpunten (als de patiënt beweegt) Neonaten: +/- 3 procentpunten (als de patiënt niet beweegt) +/- 3 procentpunten (als de patiënt beweegt) Dynamische staafdiagram voor signaalsterkte Pulstoon bij het activeren van het plethysmogram Gemiddelde tijd SpO 2 -waarde: door de gebruiker in te stellen op 4, 8, 12 of 16 seconden SpO 2 -meting: functionele SpO 2 -waarden worden weergegeven en opgeslagen Hartslagbereik: 25 t/m 240 slagen per minuut Nauwkeurigheid van de hartslag: (volwassenen/kinderen/ neonaten) +/- 3 slagen (als de patiënt niet beweegt) +/- 5 slagen (als de patiënt beweegt) SpO 2 -golfcomplex met instelbare versterking

11 9 ALARMEN Snel instellen: activeert de alarmen voor alle parameters VF/VT-alarm: activeert continue CPSS-monitoring in de handmatige modus printer Drukt continu de weergegeven patiëntinformatie af Papierformaat: 50 mm Printsnelheid: continu ECG: 25 mm/sec +/- 5% (gemeten in overeenstemming met AAMI EC-11, ) Vertraging: 8 seconden Autoprint: veranderingen in het golfcomplex worden automatisch afgedrukt (instelbaar) Printsnelheid voor CODE SUMMARY rapporten: 25 mm/sec FREQUENTIE RESPONSE Diagnostisch: 0,05 t/m 150 Hz of 0,05 t/m 40 Hz (instelbaar) Monitor: 0,67 t/m 40 Hz of 1 t/m 30 Hz (instelbaar) Paddles: 2,5 t/m 30 Hz Analoge ECG-output: 0,67 t/m 32 Hz (2,5 t/m 30 Hz voor ECG via de paddles) defibrillator Golfcomplex: bifasisch afgekapt exponentieel. De volgende specificaties zijn van toepassing tussen 25 en 200 ohm, tenzij anders vermeld. Nauwkeurigheid van de energie: ± 1 joule of 10% van de energie-instelling (waarbij de grootste van de twee geldt) bij 50 ohm; ± 2 joule of 15% van de energie-instelling (waarbij de grootste van de twee geldt) bij een impedantie tussen 25 en 100 ohm Spanningscompensatie: actief op het moment dat er disposable elektroden zijn aangesloten. Afgegeven energie is ± 5% of ± 1 joule (waarbij de grootste van de twee geldt) bij 50 ohm, beperkt tot de beschikbare energie die resulteert in het leveren van 360 joule bij 50 ohm. PATIËNTIMPEDANTIE DUUR FASE 1 (MS) DUUR FASE 2 (MS) MIN. MAX. MIN. MAX HANDMATIG Energieselectie: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325 en 360 joule en instelbare sequentie van , , joule Oplaadtijd: Oplaadtijd tot 200 J < 5 seconde bij volledig opgeladen batterij Oplaadtijd tot 360 J < 7 seconde bij volledig opgeladen batterij Oplaadtijd tot 360 J < 10 seconde zolang de batterij niet bijna leeg is Gesynchroniseerde cardioversie: De energieoverdracht begint binnen 60 ms na de top van het QRS-complex De energieoverdracht begint binnen 25 ms na de externe synchronisatie-impuls Externe synchronisatie-impuls; impuls van 0-5 V (TTLniveau), actief hoog, duurt > 5 ms, niet korter dan 200 ms en niet langer dan 1 seconde na elkaar AED Shock Advisory System is een ECG-analysesysteem dat de gebruiker adviseert of het een schokbaar of nietschokbaar ritme waarneemt. Het SAS werkt alleen met een ECG via elektroden. Oplaadtijd voor een schok: met een volle batterij bij kamertemperatuur duurt het na het aanzetten van de defibrillator 16 seconden voordat de defibrillator de eerste schok kan afgeven (bij een positief schokadvies). De AED-modus van de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor is niet bestemd voor gebruik bij baby s en kinderen jonger dan 8 jaar. Instellingen voor cprmax technologie (instellingen met een * zijn standaardinstellingen) Opeenvolgende schokken: Uit*, Aan Initiële reanimatie: Uit*, Eerst analyseren, Eerst reanimeren Reanimatie vóór schok: Uit*, 15, 30 seconden Pulsatiecontrole: Nooit*, Na de tweede geen schok geadviseerd, Na elke geen schok geadviseerd, Altijd Reanimatietijd 1 en 2: 15, 30, 45, 60, 90, 120*, 180 seconden, 30 minuten De gebruiker dient de gebruiksaanwijzing van de LIFEPAK 20e defibrillator/monitor te raadplegen voor meer informatie over het aanpassen van de instellingen van het apparaat aan de ziekenhuisprotocollen. Pacer Pacingmodus: demand en non-demand pacing en standaardwaarden voor stroom (instelbaar) Pacingsnelheid: 40 t/m 170 ppm Nauwkeurigheid van de snelheid: +/- 1,5% over het gehele bereik Outputgolfcomplex: monofasisch, amplitude stabiel tot +/- 5% ten opzichte van leading edge voor stroomsterktes van meer dan of gelijk aan 40 ma, duur 20 +/- 1 ms, stijg- en daaltijden <= 1 ms [10-90% niveau] Uitgangsstroom: 0 t/m 200 ma Pauze: indien geactiveerd wordt de pulsfrequentie met een factor 4 verlaagd Refractaire periode: 200 t/m 300 ms +/- 3% (als functie van de frequentie) OMGEVINGSFACTOREN Temperatuur (in bedrijf): 5 tot 40 C Temperatuur (niet in bedrijf): -20 tot 60 C, met uitzondering van de elektroden Relatieve luchtvochtigheid (in bedrijf): 5 tot 95%, nietcondenserend Atmosferische druk (in bedrijf): 522 mmhg (0 t/m meter) Waterbestendigheid (in bedrijf, zonder accessoires, met uitzondering van de ECG-kabel en de harde paddles): IPX1 (druipwaterdicht) volgens IEC clausule 44.6 Trilbestendigheid: MIL-STD-810E methode 514.4, categorie 1 Schokbestendigheid (valbestendigheid): 1 val aan elke kant van 45,7 cm op een stalen oppervlak EMC IEC : 2001/EN :2001, Medische elektrische toestellen - Algemene eisen voor de veiligheid - Secundaire norm: Elektromagnetische compatibiliteit - Eisen en beproevingen IEC :2002; clausule 36/EN :2003; clausule 36, Speciale eisen voor de veiligheid van hartdefibrilatoren en hartdefibrilatoren/-monitoren Alle specificaties gelden bij 20 C, tenzij anders vermeld. Paddle opties: QUIK-COMBO pacing-/defibrillatie-/ecg-elektroden (standaard) Standaard harde paddles voor volwassenen met geïntegreerde pediatrische paddles (optioneel) Interne handles met defibrillatieknop (optioneel) Externe steriliseerbare peddels (optioneel) Kabellengte: QUIK-COMBO kabel van 2,4 meter lang (exclusief elektrode)

12 LIFEPAK 20e defibrillator/monitor REFERENTIES 1 Stiell IG, Walker RG, Nesbitt LP, et al. Biphasic Trial: A randomized comparison of fixed lower versus escalating higher energy levels for defibrillation in out-ofhospital cardiac arrest. Circulation. 2007;115: Koster RW, Walker RG, Chapman FW. Recurrent ventricular fibrillation during advanced life support care of patients with prehospital cardiac arrest. Resuscitation. 2008;78: Walsh SJ, McClelland AJJ, Owen CG, et al. Efficacy of distinct energy delivery protocols comparing two biphasic defibrillators for cardiac arrest. AM J Cardiol. 2004;94: Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of kijk op Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control BENELUX Physio-Control Operations Netherlands B.V. Galjoenweg NV Maastricht, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2012 Physio-Control, Inc. Alle hier genoemde namen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Masimo, het Radical-logo, Rainbow en SET zijn geregistreerde handelsnamen van de Masimo Corporation. Specificaties zijn onderworpen aan verandering zonder voorafgaande aankondiging. Niet alle producten zijn wereldwijd beschikbaar. In de verklaring van conformiteit (CE markering) zijn de producten en accessoires opgenomen die beschikbaar zijn binnen de Europese unie. GDR _B

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor ziekenhuizen LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Overal in het ziekenhuis bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom bieden wij de meest

Nadere informatie

LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING

LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING LIFEPAK 15-MONITOR/defibrillator GEBRUIKSAANWIJZING Neem voor meer informatie contact op met Physio-Control op het nummer +1 800 442 1142 of ga naar

Nadere informatie

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE Betere evaluatie na een hartstilstand. Voor een hoger zorgniveau. 1 CODE-STAT 9.0 Verbetering. Dankzij meer informatie. De nieuwe CODE-STAT 9.0 Data Review

Nadere informatie

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid. AED s U zoekt nu in AED's, AED elektroden, AED batterijen en AED tassen van de door ons meest verkochte AED merken. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Philips Heartstart

Nadere informatie

HeartSine samaritan PAD SAM 360P. Gebruikershandleiding

HeartSine samaritan PAD SAM 360P. Gebruikershandleiding HeartSine samaritan PAD SAM 360P Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Indicaties voor gebruik 4 Indicaties voor gebruik 4 Contra-indicaties voor gebruik 4 Beoogde gebruikers 4 Waarschuwingen

Nadere informatie

Defibtech LIFELINE Semi-Automatische Externe Defibrillator

Defibtech LIFELINE Semi-Automatische Externe Defibrillator Defibtech LIFELINE Semi-Automatische Externe Defibrillator Gebruikershandleiding AHA /ERC 2010 ELECTRONIC DISTRIBUTION Belangrijk! Defibtech is niet aansprakelijk voor fouten in de inhoud van dit materiaal,

Nadere informatie

HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING. 861305 Editie 2

HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING. 861305 Editie 2 HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING 861305 Editie 2 Opzettelijk onbedrukt gelaten. Opzettelijk onbedrukt gelaten. HeartStart FRx defibrillator BEKNOPTE NASLAGGIDS Opzettelijk onbedrukt

Nadere informatie

Defibtech DDU-120 Volautomatische externe defibrillator

Defibtech DDU-120 Volautomatische externe defibrillator Defibtech DDU-120 Volautomatische externe defibrillator Gebruikershandleiding Software V2.0 Belangrijk! Defibtech is niet aansprakelijk voor fouten in de inhoud van dit materiaal, voor bijkomstige of

Nadere informatie

Defibtech DDU-2300 Semi-automatische externe defibrillator Gebruikershandleiding

Defibtech DDU-2300 Semi-automatische externe defibrillator Gebruikershandleiding Defibtech DDU-2300 Semi-automatische externe defibrillator Gebruikershandleiding DRUK OP DE AAN-KNOP 1 BEVESTIG ELEKTRODEN VOLG AED- INSTRUCTIES 2 DRUK OP VERZOEK DE SCHOK- KNOP IN 3 B Belangrijk Defibtech

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P. HeartSine

Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P. HeartSine Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P HeartSine Inhoud Inleiding Configuratie Van samaritan PAD SAM model 300P Richtlijnen Reanimatie 2005 Uw samaritan PAD Kenmerken Van De samaritan PAD

Nadere informatie

CP 50. en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen. Gebruiksaanwijzing

CP 50. en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen. Gebruiksaanwijzing CP 50 en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen Gebruiksaanwijzing ii Welch Allyn rust-cp 50elektrocardiograaf 2009 Welch Allyn, Inc. Alle rechten voorbehouden. Deze handleiding mag in geen

Nadere informatie

EM6600 - Slimme Energy Reader met Z-wave Stick

EM6600 - Slimme Energy Reader met Z-wave Stick EM6600 - Slimme Energy Reader met Z-wave Stick 2 NEDERLANDS EM6600 - Slimme Energy Reader met Z-wave Stick Inhoudsopgave 1.0 Introductie...3 1.1 Functies en kenmerken...3 1.2 Inhoud van de verpakking...3

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Draagbare CO 2. en temperatuur meter

GEBRUIKSAANWIJZING. Draagbare CO 2. en temperatuur meter GEBRUIKSAANWIJZING 074001 Draagbare CO 2 en temperatuur meter Algemeen De Nieuwkoop 074001 draagbare meter is een lichtgewicht CO 2 instrument met een digitale aflezing en ontworpen voor het meten van

Nadere informatie

Mini Holter Event ECG Systeem Gebruikershandleiding

Mini Holter Event ECG Systeem Gebruikershandleiding Welch Allyn 4341 State Street Road Skaneateles Falls, NY 13153-0220 USA www.welchallyn.com 0297 DIR 80017002 Ver. A Gebruiksaanwijzing Copyright 2011, Welch Allyn. Alle rechten voorbehouden. De koper van

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. CAMBRIDGE AUDIO STREAM MAGIC 6 http://nl.yourpdfguides.com/dref/5201383

Uw gebruiksaanwijzing. CAMBRIDGE AUDIO STREAM MAGIC 6 http://nl.yourpdfguides.com/dref/5201383 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor CAMBRIDGE AUDIO STREAM MAGIC 6. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Holter Software Systeem. Gebruiksaanwijzing

Holter Software Systeem. Gebruiksaanwijzing Holter Software Systeem Gebruiksaanwijzing ii Expert holtersoftwaresysteem Copyright 2006-2013 Welch Allyn. Alle rechten voorbehouden. Niemand mag deze handleiding zonder toestemming van Welch Allyn geheel

Nadere informatie

Draadloze telefoon. Gebruiksaanwijzing

Draadloze telefoon. Gebruiksaanwijzing Draadloze telefoon Gebruiksaanwijzing Inhoud 1. Welkom 6 2. De telefoon leren kennen 7 2.1 De inhoud van de verpakking controleren 7 2.2 Werking van de telefoon 8 2.3 Verklaring van de onderdelen 9 2.4

Nadere informatie

CARDIA CRT-D D384TRG. Artsenhandleiding

CARDIA CRT-D D384TRG. Artsenhandleiding Digitale implanteerbare cardioverter defibrillator met cardialeresynchronisatietherapie (VVE-DDDR) ATP During Charging -functie, Ventriculaire waarnemingsrespons-functie, Doorgeleide AF-respons-functie

Nadere informatie

2015-2016 CATALOGUS TEST- EN MEET- INSTRUMENTEN Fluke. Keeping your world up and running.

2015-2016 CATALOGUS TEST- EN MEET- INSTRUMENTEN Fluke. Keeping your world up and running. 2015-2016 CATALOGUS TEST- EN MEET- INSTRUMENTEN Fluke. Keeping your world up and running. Inhoud Fluke-website en elektronische nieuwsbrief Nieuw van Fluke... 2-4 Fluke-combinatiekits... 5-6 Fluke After

Nadere informatie

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen Handleiding Aan de slag en problemen oplossen INHOUDSOPGAVE Belangrijke informatie 3 Basisinformatie computer 4 Veiligheid en comfort... 4 Veiligheidsmaatregelen... 4 Voorzorgsmaatregelen... 4 Kennismaking

Nadere informatie

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product!

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Al onze producten vallen onder een voorwaardelijke garantie die tot 12 maanden na datum van aankoop de hardware dekt. Daarbij hanteren wij voor al onze producten

Nadere informatie

FRITZ!WLAN Repeater N/G Meer bereik voor elk draadloos netwerk

FRITZ!WLAN Repeater N/G Meer bereik voor elk draadloos netwerk FRITZ!WLAN Repeater N/G Meer bereik voor elk draadloos netwerk Installatie en en bediening Juridische kennisgeving Juridische kennisgeving FRITZ!WLAN Repeater N/G Deze documentatie en de daarin beschreven

Nadere informatie

PicoScope 6. PC-oscilloscoopsoftware. Gebruikershandleiding. psw.nl r32 Copyright 2007-2014 Pico Technology Ltd. Alle rechten voorbehouden.

PicoScope 6. PC-oscilloscoopsoftware. Gebruikershandleiding. psw.nl r32 Copyright 2007-2014 Pico Technology Ltd. Alle rechten voorbehouden. PicoScope 6 PC-oscilloscoopsoftware Gebruikershandleiding PicoScope 6 gebruikershandleiding I Inhoudsopgave 1 Welkom...1 2 PicoScope 6...2 overzicht 3 Inleiding...3 1 Wettelijke verklaring...3...4 2 Upgrades

Nadere informatie

FAX-8360P GEBRUIKERSHANDLEIDING

FAX-8360P GEBRUIKERSHANDLEIDING FAX-8360P GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie B DIT TOESTEL IS ONTWORPEN VOOR GEBRUIK MET EEN DUBBELDRAADS ANALOOG PSTN-SNOER, VOORZIEN EEN PASSENDE CONNECTOR. INFORMATIE OVER GOEDKEURING Brother wijst erop dat

Nadere informatie

Polar RS100. Gebruiksaanwijzing

Polar RS100. Gebruiksaanwijzing Polar RS100 Gebruiksaanwijzing SNEL VAN START MET DE RS100 Tijdweergave Standby-stand Registratiestand Gedetailleerde informatie over uw meest recente trainingssessies bekijken Langetermijngegevens over

Nadere informatie

Het AED Toestel voor gebruikers.

Het AED Toestel voor gebruikers. Het AED Toestel voor gebruikers. Cardiac Science presenteert zijn professionele AED, zijnde AED G3 Semi-Automatic Eigenschappen: Eenvoud: Patent: RHYTHMx : Steminstructries: STAR : Gewicht: Batterij: Simpele,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. pc VGN-A-serie/VGN-FS-serie

Gebruikershandleiding. pc VGN-A-serie/VGN-FS-serie Gebruikershandleiding pc VG-A-serie/VG-FS-serie n 2 Inhoud Voor gebruik...6 Opmerking...6 EERGY STAR...7 Documentatie...8 Ergonomische overwegingen...11 Aan de slag...13 De besturingselementen en poorten...14

Nadere informatie

Call Recorder ISDN. Handleiding. VIDICODE Datacommunicatie BV

Call Recorder ISDN. Handleiding. VIDICODE Datacommunicatie BV Call Recorder ISDN Handleiding Version 1.005 VIDICODE Datacommunicatie BV Blauwroodlaan 140, 2718 SK Zoetermeer Nederland Tel. 079-3617181 Fax 079-3618092 vidicode@vidicode.nl www.vidicode.nl 2 Handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Packard Bell EasyNote TE - 1 INHOUDSOPGAVE De computer opstarten 4 Draadloze verbindingen... 4 Registratie... 5 Installatie van de software... 6 Herstel... 6 Problemen?... 7 Basisgebruik

Nadere informatie