LIFENET -System PRODUCTBROCHURE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LIFENET -System PRODUCTBROCHURE"

Transcriptie

1 LIFENET -System PRODUCTBROCHURE

2 LIFENET System In de ambulance of op de spoedeisende hulp betekent meer efficiëntie met uw apparatuur, uw informatie en uw beslissingen beter werken. En dat betekent dat u meer levens kunt redden.

3 1 LIFENET SYSTEM LIFENET-system 5.1: de nieuwe generatie efficiëntie en patiëntenzorg Innovatieve technologie en de meest geavanceerde functies in de markt, dat is het LIFENET-system 5.1: Een uitgebreid webbased netwerk dat data moeiteloos mobiliseert om de efficiëntie binnen het zorgcontinuüm te verbeteren en essentiële informatie beschikbaar te maken, zodat uw zorgteams sneller kunnen beginnen met de behandeling. LIFENET 5.1 is een betrouwbaar systeem dat kan worden ingezet om uw protocol te stroomlijnen en een grotere invloed te hebben op de zorg die de patiënt bij aankomst in het ziekenhuis krijgt. Al voordat de patiënt wordt binnengebracht beschikken de artsen in het ziekenhuis over gedetailleerde informatie met betrekking tot de situatie op basis waarvan kan worden beslist welke zorg nodig is. Hulpverleners werken efficiënter dankzij de mogelijkheid om belangrijke informatie tussen apparaten en organisaties te delen en staan voortdurend met elkaar in verbinding om beslissingen beter te ondersteunen terwijl ze levensreddend werk verrichten. LIFENET 5.1 is de nieuwe LIFENET-systemtechnologie van Physio-Control. Al meer dan 50 jaar levert Physio-Control innovatieve apparaten en technologieën die speciaal zijn ontwikkeld met het oog op de behoeften van hulpverleners en ziekenhuispersoneel zoals u. Die ervaring en de input van ziekenhuis- en ambulancemedewerkers die onze apparaten in de praktijk gebruiken hebben we gebruikt om het LIFENET-system 5.1 helemaal op uw wensen af te stemmen en zo te komen tot betere patiëntenzorg. De geavanceerde, beproefde hulpmiddelen en professionele diensten van onze LIFENET-systemen kunnen in de hele zorgketen worden ingezet.

4 LIFENET System Als zorgverleners meer kunnen doen, functioneren organisaties beter Hulpverleners zowel in het ziekenhuis als daarbuiten zijn primair gericht op het redden van levens. De technologie die zij gebruiken, moet hen dan ook in staat stellen hun patiënten sneller en efficiënter te behandelen. Met een abonnement op LIFENET 5.1 beschikken ambulancediensten en ziekenhuizen over een krachtig webbases platform dat het werk efficiënter maakt, waardoor de patiënt sneller wordt behandeld en waardoor het hulpverlenend personeel zich kan blijven focussen op datgene wat echt belangrijk is: de patiënten, niet de technologie. Het ambulancepersoneel kan bij de patiënt ter plaatse gebruikmaken van LIFENET 5.1 om de gegevens die ze verzamelen nog effectiever in te zetten, zonder de extra last van het beheren van de technologie. Dankzij de epcr-dataintegratiefunctie van LIFENET 5.1 kan meer informatie over de status van de patiënt worden verzameld, bijv. de vitale parameters, de identiteit van de patiënt en de belangrijkste klachten. Deze informatie kan vervolgens via de eenvoudige LIFENET PC Gatewayinterface worden toegevoegd aan de 12-lead ECG voor het ziekenhuis. Als de hulpverleners het rapport voor het ziekenhuis hebben afgerond, stelt LIFENET epcr Delivery ze in staat hun bestaande, betrouwbare LIFENET-verbinding te gebruiken om het rapport als PDF door te sturen, zodat het eenvoudig kan worden bewaard of afgedrukt. In het ziekenhuis voegt LIFENET Alert alle rapporten van de hulpdiensten met betrekking tot een patiënt samen tot één dossier. Zo heeft het ziekenhuispersoneel snel een duidelijk beeld van de ontwikkeling van de status van de patiënt, zonder dat daarvoor extra datamanagment stappen moeten worden uitgevoerd. Hierdoor heeft het ziekenhuispersoneel meer tijd om de juiste behandeling te plannen en voor te bereiden, kan de zorg sneller worden overgedragen en worden patiënten direct naar de juiste afdeling gestuurd. En omdat artsen via LIFENET 5.1 van tevoren al toegang hebben tot essentiële 12-lead gegevens, gaat er geen tijd verloren aan het herhalen van bepaalde onderzoeken als de patiënt binnen wordt gebracht. Zodra een STEMI-patiënt in handen van het ziekenhuispersoneel is, biedt LIFENET OnePush een unieke functie van LIFENET 5.1 de mogelijkheid automatisch bepaalde protocollen te activeren en collega s op de hoogte te stellen, zodat artsen sneller kunnen reageren en de werkdruk lager is.

5 3 LIFENET SYSTEM Allesomvattend Naadloos Mobiel Efficiënt Betrouwbaar LIFENET 5.1 gaat veel verder dan alleen gegevensoverdracht. Het grote aantal functies van dit systeem slaat een brug tussen het ziekenhuis en het ambulancepersoneel daarbuiten. Zo is er meer informatie beschikbaar op basis waarvan direct zorg kan worden verleend, kunnen de gebeurtenissen achteraf worden geëvalueerd en kan de technologie worden beheerd zodat levens worden gered. Physio-Control beheert de datacentra die LIFENET 5.1 ondersteunen en biedt zo een veilige omgeving en een overvloed aan data. Hierdoor hoeven de IT-afdeling van het ziekenhuis en de hulpdiensten minder te hosten, managen en ondersteunen. De nieuwe LIFENET Consult-functie maakt LIFENET 5.1 een unieke mobiele oplossing, waarmee artsen overal buiten het ziekenhuis consulten kunnen uitvoeren en ondersteunende gegevens voor het nemen van beslissingen kunnen toevoegen. Door extra epcr-informatie van de ambulance te verzamelen en deze mee te sturen met de 12-lead ECG-data, helpt LIFENET 5.1 de tijd tot het moment van behandeling te reduceren en de efficiëntie te verbeteren in de steeds drukkere werkomgeving van ambulancediensten waarin steeds sneller moet worden gehandeld. LIFENET is beproefde, betrouwbare technologie van Physio-Control, de fabrikant van de defibrillators/monitors waar ziekenhuizen en ambulancediensten iedere dag op vertrouwen in kritieke, levensbedreigende situaties.

6 LIFENET System Het verbinden van informatie en teams met alle apparaten in alle regio s Werken op afstand mag zorgverleners niet verhinderen om al hun kennis en ervaring in te zetten. Met LIFENET Consult, een interactieve iphone -applicatie die nieuw is binnen LIFENET 5.1, kan een arts in het ziekenhuis nu informatie uitwisselen met een arts buiten het ziekenhuis om kritieke beslissingen te versnellen, zoals het vaststellen van een STEMI, het activeren van luchtondersteuning, het doorsturen naar een PCI ziekenhuis en nog veel meer. Het gebruik van apparaten van verschillende fabrikanten mag nooit een reden zijn om patiënten niet de beste kans op overleving te bieden. In tegenstelling tot andere communicatiesystemen stelt LIFENET 5.1 ziekenhuizen dankzij de innovatie LIFENET Adapter-technologie in staat de apparatuur te standaardiseren zodat 12-lead ECG s van ambulancediensten altijd kunnen worden ontvangen, ongeacht de fabrikant van de defibrillator/ monitor. Dat houdt in dat de zorg van ambulancedienst naar het ziekenhuis beter wordt gestroomlijnd en dat artsen en beleidsmakers meer kans krijgen om ervoor te zorgen dat regionale zorgsystemen efficiënt worden, een groeiende prioriteit waarvan Physio-Control het belang erkent en ondersteunt. LIFENET 5.1 biedt een aantal mogelijkheden om aan de wensen van ambulancediensten tegemoet te komen als het gaat om het behandelen van patiënten en het communiceren met ziekenhuizen. Of ze er nu voor kiezen gebruik te maken van epcr-dataverbindingen, breedbandmodems of Wi-Fi-gateways, LIFENET 5.1 maakt het mogelijk om kritieke data naadloos, effectief en veilig door te sturen.

7 5 LIFENET SYSTEM Nieuwe functies van LIFENET 5.1 LIFENET Consult Mobiele applicatie voor de iphone Stelt artsen in staat op afstand consulten uit te voeren Maakt snel reageren op nieuwe patiëntgegevens mogelijk Increased clinical efficiency LIFENET OnePush Automatische protocolactivatie Maakt met één druk op de knop contact met al het benodigde personeel, van de cardioloog en het catheterisatielab tot de apotheek Verlaagt de werkdruk voor de arts Zelf samen te stellen activatielijst Koppelt automatisch een tijdstip aan bepaalde gebeurtenissen Notificatie mogelijk via , sms of LIFENET Alert LIFENET epcr Delivery Ambulancediensten kunnen epcr-rapporten versturen via het LIFENET-system Maakt gebruik van de bestaande LIFENET-infrastructuur Stelt ambulancediensten in staat efficiënt binnen de gestelde tijd te handelen Rechtstreekse verzending naar het ziekenhuis Rapport kan in elektronische vorm worden bewaard of op papier worden afgedrukt Verrijkte Data Verzameling Meer data over patiënten verzamelen vóór aankomst in het ziekenhuis Data van epcr-applicaties automatisch opnemen* Data worden automatisch naar het ziekenhuis verstuurd bij elke 12-lead ECG Data-elementen voor registratie helpen verzamelen LIFENET Asset Verbeterde apparaatgegevens weergegeven op LIFENET-website Zien of het apparaat klaar is voor gebruik en waarschuwingen ontvangen bij veranderingen in deze status Instellingen beheren Inzicht in monitor gebruik Software-updates beheren en uitvoeren volgens uw eigen planning * Vereist implementatie van LIFENET SDK 9.0

8 LIFENET System Efficiëntere zorg en de middelen om die zorg te managen Voor ambulancediensten is investeren in apparatuur van essentieel belang voor de effectiviteit van het hulpverlenend personeel en het succes van de patiëntenzorg. Maar omdat die apparatuur vaak niet in de buurt is van het centrale basisstation in gebruik in een ambulance kan het beheren van deze apparatuur een lastige taak zijn. LIFENET 5.1, met het nieuwe webbased LIFENET Asset, maakt gebruik van een eenvoudige dashboardweergave die het simpel maakt de status van apparatuur in de gaten te houden van locatie en batterijstatus tot gebruik software-updates te uploaden en instellingen te beheren, zelfs voor meerdere apparaten. LIFENET 5.1 maakt de functies voor dataoverdracht en -analyse vanaf deze apparaten nog efficiënter voor ambulancediensten. Met LIFENET Connect kunnen hulpverleners hun draadloze verbinding gebruiken om gegevens van een LIFEPAK 12- en LIFEPAK 15-monitor te versturen naar de CODE-STAT -software om initiatieven voor het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit te versterken, met een focus op acute hulp bij hartaanvallen. CODE-STAT werkt samen met LIFENET 5.1 om evaluatie achteraf mogelijk te maken door een duidelijk overzicht van gegevens en zeer gedetailleerde gegevens per casus te bieden om ambulancediensten een beter beeld te geven van de werkzaamheden. Deze waardevolle feedback kan de doeltreffendheid van een inzet en reanimatie significant verbeteren en kan organisaties helpen te bepalen waar nog training nodig is, welke specifieke gebieden voor verbetering vatbaar zijn en hoe ze hun teams kunnen helpen prestatiedoelstellingen te behalen. Voor ziekenhuizen, waar de focus voortdurend ligt op connectiviteit en data management, bieden LIFENET Archive en LIFENET Export flexibele oplossingen die het ziekenhuizen mogelijk maken 12-lead ECG s en rapporten met vitale parameters lokaal op te slaan en 12-lead ECG-data te versturen naar het elektronische dossier.

9 7 Klinisch management LIFENET Transmission-licentie Belangrijkste contract voor ambulancediensten bedoeld voor gegevensoverdracht (het zenden van gegevens). Met dit contract worden de LIFEPAK-apparaten van ambulancediensten op het LIFENET-system aangesloten zodat er gegevensoverdracht kan plaatsvinden (gateway vereist, afzonderlijk verkrijgbaar). LIFENET Alert-licentie Belangrijkste contract voor ziekenhuizen voor het ontvangen van gegevens. Met dit contract kan het verplegend personeel van een ziekenhuis via LIFENET Alert, via tekstberichten of via s informatie van ambulancediensten ontvangen. LIFENET Referral Hospital-licentie Belangrijkste contract speciaal voor referentieziekenhuizen voor het ontvangen van gegevens. Met dit contract kunnen referentieziekenhuizen informatie van ambulancediensten ontvangen en deze informatie delen met ziekenhuizen waar een PCI-behandeling mogelijk is om het verplegend personeel te waarschuwen dat er een patiënt wordt binnengebracht. LIFENET Alert Software die bij het LIFENET Alert-licentie is inbegrepen. Deze software wordt naar een Windows -pc van een ziekenhuis gedownload. Zo kan het verplegend personeel van een ziekenhuis waarschuwingen en belangrijke gegevens ontvangen met betrekking tot patiënten die worden binnengebracht. LIFENET Consult Mobiele applicatie waarmee artsen op afstand consulten kunnen uitvoeren. LIFENET OnePush Software waarmee zorgverlenend personeel snel protocollen kan activeren en waarschuwingen kan rondsturen. LIFENET Adapter Software die wordt geïnstalleerd op 12-lead systemen van derden zodat 12-lead ECG s van apparaten van een ander merk toch via het LIFENET-system kunnen worden verzonden. Zo kunnen ziekenhuizen één systeem gebruiken voor het ontvangen van informatie en waarschuwingen van ambulancediensten. Datamanagement LIFENET Asset Webbased programma om apparatuur te controleren, instellingen op meerdere apparaten tegelijk te wijzigen en de software van apparaten te updaten. LIFENET Archive Hiermee kunnen 12-lead ECG s op een lokale Windowscomputer worden opgeslagen. LIFENET Connect Hiermee kunnen patiëntgegevens rechtstreeks vanaf het LIFEPAK-apparaat naar de CODE-STAT-software worden verstuurd, via dezelfde gateway die gebruikt wordt voor het versturen van 12-lead ECG s. Gegevens kunnen direct vanuit de ambulance naar de CODE-STAT-software worden gestuurd. LIFENET Export Hiermee kunnen ziekenhuizen de informatie die ze van ambulancediensten hebben ontvangen naar hun informatiebeheersysteem exporteren. De gegevens kunnen rechtstreeks naar GE MUSE worden geëxporteerd of naar andere toepassingen, zoals Philips TraceMaster, waarmee beeldbestanden kunnen worden geïmporteerd. LIFENET PC Gateway Software die op een computer wordt geïnstalleerd (bijv. een tablet-pc) waarmee informatie van een LIFEPAK-apparaat kan worden ontvangen en waarmee die informatie via de internetverbinding van de computer naar het LIFENETsystem kan worden gestuurd. Zo kunnen hulpverleners handmatig aanvullende gegevens over de patiënt invoeren om toe te voegen aan de 12-lead ECG of kunnen gegevens automatisch worden toegevoegd vanuit de epcr-applicatie. CODE-STAT-software Evaluatiesoftware waarmee gebruikers casussen opnieuw kunnen afspelen en waarmee ze toegang kunnen krijgen tot continue ECG-gegevens, thoraxcompressies en reanimatiestatistieken. Dit krachtige programma voor kwaliteitsborging en -verbetering helpt organisaties om aan de AHA/ERC/NRR/BRC-richtlijnen te voldoen. DT EXPRESS-software Software voor het downloaden van gegevens van LIFEPAK-apparaten naar een computer. LIFENET epcr Delivery Hiermee kan ambulance- en ziekenhuispersoneel efficiënter werken door patiëntenrapporten direct naar het ziekenhuis te versturen via het LIFENET-systeem. LIFENET SYSTEM

10 LIFENET System Producten van Physio-Control Defibrillatoren/monitors LIFEPAK CR Plus automatische externe defibrillator LIFEPAK CR Plus AED biedt dezelfde geavanceerde technologie die door medisch personeel wordt gebruikt maar is eenvoudig in gebruik. Dit volledig automatische apparaat is speciaal ontworpen voor diegene die eerste hulp verleent aan een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand. LIFEPAK 1000 defibrillator De LIFEPAK 1000 defibrillator is een krachtig en compact apparaat voor de behandeling van patiënten met een hartstilstand en voor continue hartbewaking. Dankzij de ingebouwde flexibiliteit kan de 1000 worden geprogrammeerd voor gebruik door eerstehulpverleners of medisch personeel en kunnen zorgverleners protocollen veranderen als de normen voor de zorg worden aangepast. LIFEPAK 15 monitor/defibrillator De LIFEPAK 15 monitor/defibrillator is de nieuwe standaard op het gebied van spoedeisende hulp. Ideaal voor ALS-teams die het meest effectieve en innovatieve LIFEPAK TOUGH -apparaat op klinisch gebied willen dat op dit moment verkrijgbaar is. De 15 biedt geavanceerde klinische technologie met een breed gamma aan functies, zoals de krachtigste escalerende energie (tot 360 J), geavanceerde bewakingsparameters en een volledig upgradebaar platform. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor met CodeManagement Module De klinisch geavanceerde, krachtige LIFEPAK 20e defibrillator/monitor is uiterst intuïtief voor hulpverleners. AED-functies en handmatige mogelijkheden worden vakkundig gecombineerd, zodat artsen die een ACLS-training hebben gevolgd snel en eenvoudig geavanceerde therapeutische zorg kunnen verlenen. De CodeManagement Module voegt capnografie en draadloze connectiviteit toe waardoor uw ziekenhuis reanimaties effectiever kan beheren, van voorbereiding tot en met evaluatie.

11 9 LIFENET SYSTEM Reanimatiehulpmiddelen LUCAS 2 thoraxcompressiesysteem Het LUCAS-systeem is ontworpen voor het geven van een effectieve, constante en ononderbroken hartmassage in overeenstemming met AHA/ERC richtlijnen. LUCAS is geschikt voor gebruik bij volwassen patiënten in en buiten het ziekenhuis. TrueCPR coaching device Met TrueCPR van Physio-Control kan uw team het succes van manuele hartmassages optimaliseren. TrueCPR geeft realtime feedback en feedback na de gebeurtenis over de belangrijkste reanimatieparameters. Het apparaat meet de compressiediepte nauwkeurig met behulp van de bedrijfseigen Triaxial Field Induction-technologie. Informatiebeheer LIFENET systeem Het LIFENET systeem biedt ambulancediensten en eerstehulpteams in het ziekenhuis toegang tot een veilig internetplatform waarmee patiëntenzorg en operationele efficiëntie wordt verbeterd. CODE-STAT Data Review Software Het CODE-STAT evaluatieprogramma is een hulpmiddel waarmee u na een gebeurtenis op een eenvoudige manier gegevens, rapporten en evaluaties kunt analyseren.

12 Efficiëntie in het verlenen van betere zorg. Kies voor het allesomvattende LIFENET-system 5.1 van Physio-Control en geef uw organisatie de mogelijkheid om kritische data naar hulpverleners te versturen, de efficiëntie van uw zorgteams te verbeteren en betere zorg te verlenen aan de patiënten die het nodig hebben. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of kijk op Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. HQ Europe, Middle East & Africa UP Office Building Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) BENELUX Sales Office Galjoenweg NV Maastricht NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA 2015 Physio-Control, Inc. Alle hier genoemde namen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. GDR _D

LIFENET -System PRODUCTBROCHURE

LIFENET -System PRODUCTBROCHURE LIFENET -System PRODUCTBROCHURE 1 LIFENET SYSTEM LIFENET-system 5.1: de nieuwe generatie efficiëntie en patiëntenzorg In de ambulance of op de spoedeisende hulp betekent meer efficiëntie met uw apparatuur,

Nadere informatie

CODE-STAT 8.0 DATA REVIEW SOFTWARE

CODE-STAT 8.0 DATA REVIEW SOFTWARE CODE-STAT 8.0 DATA REVIEW SOFTWARE Uw metingen beheren en eenvoudiger evaluatiegegevens verzamelen. CODE-STAT 8.0 Data Review Software In een medische noodsituatie zijn er levens afhankelijk van de snelheid

Nadere informatie

TrueCPR. coaching device PRODUCTBROCHURE

TrueCPR. coaching device PRODUCTBROCHURE TrueCPR coaching device PRODUCTBROCHURE TrueCPR coaching device Een goede outcome vereist een beste reanimatie. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar in het heetst van een hartmassage is het beoordelen

Nadere informatie

LUCAS CHEST COMPRESSION SYSTEM PRODUCTBROCHURE

LUCAS CHEST COMPRESSION SYSTEM PRODUCTBROCHURE LUCAS CHEST COMPRESSION SYSTEM PRODUCTBROCHURE Uw partner in Life Support Effectieve compressies en een goede bloedcirculatie voor levensreddende CPR Effectieve thoraxcompressies houden de essentiële

Nadere informatie

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE Betere evaluatie na een hartstilstand. Voor een hoger zorgniveau. 1 CODE-STAT 9.0 Verbetering. Dankzij meer informatie. De nieuwe CODE-STAT 9.0 Data Review

Nadere informatie

A LIFEPAK 500 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control

A LIFEPAK 500 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control A LIFEPAK 500 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR 1 LIFEPAK 500 Authentieke accessoires van Physio-Control Garandeer de veiligheid

Nadere informatie

A LIFEPAK CR Plus ACCESSOIREBROCHURE. LIFEPAK CR Plus EN LIFEPAK EXPRESS. Defibrillators. Authentieke accessoires van Physio-Control

A LIFEPAK CR Plus ACCESSOIREBROCHURE. LIFEPAK CR Plus EN LIFEPAK EXPRESS. Defibrillators. Authentieke accessoires van Physio-Control A LIFEPAK CR Plus ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK CR Plus EN LIFEPAK EXPRESS Defibrillators Authentieke accessoires van Physio-Control LIFEPAK CR Plus EN LIFEPAK EXPRESS Defibrillators 1 LIFEPAK CR Plus Authentieke

Nadere informatie

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS GROUNDWATER IS OUR BUSINESS Diver-NETZ BEHEER UW DATA IN 3 STAPPEN Diver-NETZ is een compleet draadloos systeem voor het effectief en efficiënt beheren van grond- en oppervlaktewatermeetnetten. Diver-NETZ

Nadere informatie

A LIFEPAK 1000 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control

A LIFEPAK 1000 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control A LIFEPAK 1000 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR 1 LIFEPAK 1000 Authentieke accessoires van Physio-Control Garandeer de veiligheid

Nadere informatie

ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control

ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR 1 LIFEPAK 15 Authentieke accessoires van Physio-Control. Garandeer de veiligheid

Nadere informatie

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM CPR Evolved LUCAS 2: een cruciaal instrument voor de progressieve zorgverlener Managers binnen de gezondheidszorg kennen de waarde van hoogwaardige reanimatie voor een

Nadere informatie

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE Elke hartstilstand is anders. Net als elke hulpverlener. Uw omgeving eist flexibiliteit en dat is precies wat de LIFEPAK 1000 defibrillator van Physio-Control

Nadere informatie

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM CPR Evolved Wat zijn de voordelen van de nieuwe LUCAS 2? Intelligente opties voor stroomvoorziening LUCAS 2 kan gevoed worden met behulp van een batterij of een wand-

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. met CodeManagement Module

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. met CodeManagement Module PRODUCTBROCHURE BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR met CodeManagement Module Ondanks financiële druk en wijzigingen in de richtlijnen blijft uw ziekenhuis gericht op het redden van levens. Met

Nadere informatie

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you Ready healthcare Actieplan gezondheidszorg Vodafone Power to you 2 Hoe kunnen onze zorgverleners efficiënter werken? Uw kansen Naarmate de vraag naar zorg groter wordt, neemt de druk op zorgverleners toe.

Nadere informatie

Zo ziet zekerheid eruit

Zo ziet zekerheid eruit Zo ziet zekerheid eruit Dit is waarom. Bij Physio-Control is onze reputatie - en onze missie - gebaseerd op vertrouwen. Een vertrouwen dat voortkomt uit meer dan 50 jaar innovatie, voortdurende toewijding

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Ready healthcare. Ready? Actieplan gezondheidszorg. The future is exciting.

Ready healthcare. Ready? Actieplan gezondheidszorg. The future is exciting. Ready healthcare Actieplan gezondheidszorg The future is exciting. Ready? 2 Hoe kunnen onze zorgverleners efficiënter werken? Uw kansen Naarmate de vraag naar zorg groter wordt, neemt de druk op zorgverleners

Nadere informatie

DEFIBTECH. Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer

DEFIBTECH. Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer Informatie AED DEFIBTECH Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer De LIFELINE onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN WHITEPAPER #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN Zorgkwaliteit verhogen en kosten verlagen. De (on)mogelijke spagaat? Internet is tegenwoordig één van de belangrijkste

Nadere informatie

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard Het managementsysteem voor intelligente veiligheid naast overzicht ook inzicht De overvloed aan informatie die we Het modulaire beschikt tegenwoordig moeten verwerken, is over de volgende functionaliteiten:

Nadere informatie

Neem reanimatie. ter harte!

Neem reanimatie. ter harte! Neem reanimatie ter harte! Omdat het niet alleen om de schok gaat Opvallend is dat bij 80% van de hartstilstanden in het ziekenhuis een niet-schokbaar ritme wordt geconstateerd. Daarom is het essentieel

Nadere informatie

Als elke seconde telt...

Als elke seconde telt... www.hartslagnu.nl Als elke seconde telt......kunnen we dan op jou rekenen? Meld je nu aan als burgerhulpverlener Plotseling kan uw hulp nodig zijn! In Nederland krijgt jaarlijks 1 op de 1000 inwoners een

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

AED Plus. Optimale ondersteuning voor eerstehulpverleners

AED Plus. Optimale ondersteuning voor eerstehulpverleners AED Plus Optimale ondersteuning voor eerstehulpverleners Reanimatie vereist De meest recente richtlijnen van de European Resuscitation Council (ERC) (Europese reanimatieraad) van 2010, zijn duidelijk:

Nadere informatie

Document beheer systeem. Doc2cloud.nl Bosmanskamp 21 b 4191 MS Geldermalsen 0345 582482 info@doc2cloud.nl

Document beheer systeem. Doc2cloud.nl Bosmanskamp 21 b 4191 MS Geldermalsen 0345 582482 info@doc2cloud.nl Inhoudsopgave Wat is Doc2Cloud?...3 Belang van protocollen...3 Waarom Doc2Cloud?...3 Flexibiliteit...3 Voordelen van Doc2Cloud... 4 1. Gemakkelijk protocollen en documenten beheren...4 2. Uw documenten

Nadere informatie

ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Authentieke accessoires van Physio-Control.

ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Authentieke accessoires van Physio-Control. ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR Authentieke accessoires van Physio-Control. Batterij/ECG-WEERGAVE accessoires Bedankt dat u voor Physio-Control gekozen hebt om u te helpen levens te redden en de

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Een simulatie-training leiden wordt makkelijker

Een simulatie-training leiden wordt makkelijker VERTROUWEN Een simulatie-training leiden wordt makkelijker Als de simulatietools makkelijker te gebruiken zijn, kan er effectiever worden lesgegeven. De SimPad is in nauwe samenwerking met simulatieteams

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Met Microsoft Office OneNote 2003 kunt u uw notities digitaal vastleggen, ordenen en opnieuw gebruiken. Toshiba-notebooks

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Handleiding. MED PLUS software

Handleiding. MED PLUS software Handleiding MED PLUS software De MED PLUS software beschikt over een aantal functies waarmee instellingen en of functies aangepast kunnen worden in de MED11. Aansluiten van MED11 Sluit de MED SK PLUS interface

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

ONTWORPEN VOOR PROFESSIONELE HULPVERLENERS

ONTWORPEN VOOR PROFESSIONELE HULPVERLENERS ONTWORPEN VOOR PROFESSIONELE HULPVERLENERS SLIMME TECHNOLOGIE. ONGEËVENAARDE ONDERSTEUNING. De ZOLL AED 3 BLS is een defibrillator die ontworpen is voor professionele hulpverleners en biedt grondige ondersteuning

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Bi-LINK Version 1.0

Gebruikershandleiding Bi-LINK Version 1.0 Gebruikershandleiding Bi-LINK Version 1.0 (1) INSTALLEREN (2) GEGEVENS UPLOADEN (3) GEGEVENS BEKIJKEN (4) EEN PARAMETER MAKEN (5) EEN PARAMETER BEWERKEN (6) DEELNEMEN AAN EEN PROGRAMMA (7) WERKEN MET UW

Nadere informatie

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloos Oproepen Dit is het eerste Intranet Oproep Systeem dat voorziet in schaalbaarheid en oneindig bereik. Hiermee kunt u alle communicatiewensen

Nadere informatie

A LIFEPAK 20 / 20e ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE. Originele accessoires van Physio-Control

A LIFEPAK 20 / 20e ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE. Originele accessoires van Physio-Control A LIFEPAK 20 / 20e ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE 1 LIFEPAK 20 / 20e Authentieke accessoires van

Nadere informatie

Accessoires en oefenproducten voor de AED Plus

Accessoires en oefenproducten voor de AED Plus Accessoires en oefenproducten voor de AED Plus Elektroden CPR-D-padz Deze revolutionaire elektrode uit één stuk voor volwassenen garandeert een snelle en nauwkeurige plaatsing. Vervolgens detecteert de

Nadere informatie

Are you Connected? VZI Studiemiddag

Are you Connected? VZI Studiemiddag Are you Connected? VZI Studiemiddag Raymond Rooijakkers 8 Maart 2013 Marketing Manager EMEA for connected Healthcare IT Solutions Onderwerpen Algemeen: de opslag van vitale functies Een terugblik naar

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

Een AED redt levens. Martien van Gorp. Vivon Nederland B.V. Ekkersrijt 1121 5692 AD Son

Een AED redt levens. Martien van Gorp. Vivon Nederland B.V. Ekkersrijt 1121 5692 AD Son Een AED redt levens Martien van Gorp Vivon Nederland B.V. Ekkersrijt 1121 5692 AD Son Over Vivon Jarenlange expertise Merkonafhankelijk ISO 9001:2008 gecertificeerd Samenwerking met o.a. Nederlandse Hartstichting

Nadere informatie

Snelstartgids voor Patiënten

Snelstartgids voor Patiënten Snelstartgids voor Patiënten Door LibreView samen met uw zorgverlener te gebruiken, krijgt u meer inzicht in hoe uw lichaam functioneert en kunt u de diabetes effectiever behandelen. Het uploaden van uw

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR Altijd klaar voor gebruik 1 Geen wonder dat medische professionals op de LIFEPAK 20e vertrouwen Al meer dan 50 jaar houdt Physio-Control zich bezig met

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

NEXT GENERATION DESKTOP. Minimale investering, maximale performance

NEXT GENERATION DESKTOP. Minimale investering, maximale performance NEXT GENERATION DESKTOP Minimale investering, maximale performance Minimale investering, maximale performance Gegarandeerd lagere kosten, altijd de laatste software en een gebruiksvriendelijk serviceprogramma.

Nadere informatie

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE KIES BEWUST: 50 VRAGEN VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE Bij de keuze van een nieuw CRM recruitmentsysteem, ga je niet over één nacht ijs. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

Demand Side Response in de praktijk

Demand Side Response in de praktijk Demand Side Response in de praktijk Verbeter uw bedrijfsresultaten Productreeks September 2017 De kracht van Demand Side Response Prestaties verbeteren Met Demand Side Response optimaliseert u het operationele

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

BELANGRIJK VEILIGHEIDSBERICHT HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (defibrillator voor openbare ruimte) Software-upgrade

BELANGRIJK VEILIGHEIDSBERICHT HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (defibrillator voor openbare ruimte) Software-upgrade BELANGRIJK VEILIGHEIDSBERICHT HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (defibrillator voor openbare ruimte) Software-upgrade Geachte eigenaren van de samaritan PAD 500P, Met deze brief willen we u op

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN AAN DE SLAG Pagina 9 Vergaderingen zijn niet langer gebonden aan één ruimte. In deze Quick Starthandleiding bespreken we stapsgewijs

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche

Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche Honeywell Specifier Programme TER BEVORDERING VAN UITMUNTENDE BEVEILIGINGSONTWERPEN Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche Wij helpen

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken.

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. 3M Clean-Trace Hygiënebewakings- en Managementsysteem 1719.indd 1 16.09.16 14:17 1719.indd 2 16.09.16 14:17 3M Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem

Nadere informatie

Hoe wordt de Philips Speechexec dicteerhub ingesteld

Hoe wordt de Philips Speechexec dicteerhub ingesteld Hoe wordt de Philips Speechexec dicteerhub ingesteld Een gids voor partners Wat is de Philips SpeechExec dicteerhub? Met de diensten van de SpeechExec dicteerhub profiteert u van alle voordelen van een

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver Laptop/PC Tablet-PC Smartphone Eenvoud en prestatie 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop Ingebouwde realtime webserver Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

Nadere informatie

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken.

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. 3 Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces. Even voorstellen: Het 3M Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem Als het gaat om hygiënecontrole,

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Integratieplatform redt levens en maakt zorg efficiënter

Integratieplatform redt levens en maakt zorg efficiënter Integratieplatform redt levens en maakt zorg efficiënter Vergaande koppeling van informatiestromen heeft de toekomst Tijdens de spits rond Schiedam botsen drie auto s op elkaar. Omstanders roepen via 112

Nadere informatie

Overname van Automatische Externe Defibrillator (AED) hulpverlening naar gespecialiseerde reanimatie (ALS) hulpverlening

Overname van Automatische Externe Defibrillator (AED) hulpverlening naar gespecialiseerde reanimatie (ALS) hulpverlening Overname van Automatische Externe Defibrillator (AED) hulpverlening naar gespecialiseerde reanimatie (ALS) hulpverlening Een richtlijn van de Nederlandse Reanimatie Raad Nederlandse Reanimatie Raad Oktober

Nadere informatie

PROFIS Software Oplossingen

PROFIS Software Oplossingen PROFIS Software Oplossingen De PROFIS software Oplossingen, een effectieve manier om ankers te berekenennatuurlijk altijd volgens de laatste richtlijnen Voordelen van de registratie bij PROFIS Software

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Management Klachten en Meldingen System Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Duifmelden.nl Pigeonscloud.com Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Gebruikers handleiding Automatic Arrival Module for Pigeon

Nadere informatie

Technologie. Bluetooth gebruiken

Technologie. Bluetooth gebruiken Bluetooth is communicatietechnologie die het mogelijk maakt data te versturen en te ontvangen zonder leidingen of kabels. Met de Bluetooth features kun je een draadloze verbinding maken tussen je NXT en

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v.

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v. Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten 2 1 Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten Inleiding De module TAX wisselt berichten uit met de Belastingdienst. Hierbij werden aanvankelijk

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED

GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED 1 / 6 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD......Pag. 3 VERPLICHTE HANDELINGEN... Pag. 3 1. INSTRUCTIES... Pag. 4 2. CENTRAAL TELEFOONNUMMER +31 (0) 20 4040 919... Pag. 4 2.1

Nadere informatie

Handleiding voor snelle installatie

Handleiding voor snelle installatie Handleiding voor snelle installatie ESET NOD32 Antivirus v3.0 ESET NOD32 Antivirus biedt de beste beveiliging voor uw computer tegen kwaadaardige code. Gebouwd met de ThreatSense scanmachine, die geïntroduceerd

Nadere informatie

Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11

Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11 Handleiding Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11 1 Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Overzicht online recall en online afspraken... 4 Doel van online recall en online afspraken... 4 Functies van

Nadere informatie

Spreek. Verzend. Klaar.

Spreek. Verzend. Klaar. SpeechLive Cloud dicteeroplossing Spreek. Verzend. Klaar. U spreekt, wij typen het voor u uit Overzicht Uw persoonlijke assistent in de cloud De voordelen van SpeechLive Philips SpeechLive is de ultieme

Nadere informatie

The Power of Off. Verbind elke lamp, overal.

The Power of Off. Verbind elke lamp, overal. The Power of Off Verbind elke lamp, overal. Over Chess Wij hebben het onze missie gemaakt om elke lamp, op elke locatie, draadloos te verbinden. Als ingenieurs in hart en nieren geloven wij dat technologie

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie