MYANMAR Gouden pagode reis het voormalige birma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MYANMAR Gouden pagode reis het voormalige birma"

Transcriptie

1 MYANMAR Gouden pagode reis het voormalige birma 13- DAAGSE REIS VERTREK 09 NOVEMBER 2017 Een zeer authentiek en onaangeroerd land in azie

2 SCHEMATISCH PROGRAMMA: DAG 1: BRUSSEL BANGKOK YANGON / Dag 2: YANGON AANKOMST EN BEZOEK YANGON Dag 3: yangon - MANDALAY amarapura mandalay Dag 4: MANDALAY MINGUN ava - MANDALAY DAG 5: MANDALAY -BAGAN Dag 6: BAGAN - MOUNT POPA - BAGAN DAG 7: BAGAN HEHO PINDAYA - KALAW DAG 8: KALAW - INLE LAKE Dag 9: inle lake indein- inle lake DAG 10: INLE LAKE HEHO YANGON golden rock DAG 11: GOLDEN ROCK - YANGON Dag 12: VERTREK YANGON BANGKOK DAG 13: BANGKOK BRUSSEL Tot voor enkele jaren was Myanmar één van de weinige landen ter wereld die grotendeels gesloten bleef voor westerse toeristen. Ondanks een inhaalbeweging, ligt het land er nog vrij ongerept bij. De reis biedt een evenwichtige en veelzijdige benadering van Myanmar. Het culturele aspect komt aan bod in de talloze prachtige pagodes, stoepa s en kloosters. U begint in de hoofdstad Yangon om vervolgens naar het Inle meer met haar drijvende tuinen en beroemde beenroeiers af te reizen. Via de Pindaya grotten en het koloniale Kalaw bezoekt u de oude koningssteden in Mandalay en haar omgeving. Het hoogtepunt van de reis is Bagan, beroemd om haar uitgestrekte vlaktes vol tempels, ruïnes, stoepa s en pagodes uit de Gouden Eeuw van Myanmar.

3 DAG 1: BRUSSEL -YANGON Lijnvlucht Thai Airways vertrek omstreeks 12.45uur vanuit Brussel, met aansluiting via Bangkok naar Yangon. Maaltijden aan boord inbegrepen. DAG 2: YANGON Na aankomst te Yangon, omstreeks 0845u, verwelkoming, grensformaliteiten en transfer naar het stadscentrum. Een oriëntatierit doorheen de Birmaanse hoofdstad. De lokale bevolking is nog niet zo gewend aan westerlingen als in andere Aziatische landen, maar toch worden we overal onthaald met een typische Oosterse glimlach. We bezoeken de voornaamste bezienswaardigheden, waaronder de Shwe Dagon pagode, 99m hoogte, en één van de magische plekken van Azië. Verder de Chaukhtatgyi Buddha. Vervolgens bezoeken we s avonds de grootste overdekte markt van Myanmar, de Bogyoke Aung Markt. Overnachting in Yangon. DAG 3: YANGON - MANDALAY Na het ontbijt vertrek naar de luchthaven voor een vlucht van 1 uur naar Mandalay, tweede stad van Myanmar en de vroegere hoofdstad. Rit naar Amarapura, waar we de U-bein-brug bezoeken; een teak-houten brug van 1200 meter lengte welke 200 jaar geleden gebouwd werd met de resten van het Ava-paleis. De lengte van de brug geeft aan hoe groot het paleis van de heersers geweest moet geweest zijn. De brug wordt druk gebruikt door de lokale bevolking waaronder monniken uit het naburige Mahagandayonklooster. Langs de oevers ontvouwt zich het leven van de gewone Myanmarees voor ons: wassende vrouwen, vissers en bootherstellers. 's Avonds flaneert de plaatselijke bevolking op de brug en wordt er in de wachthuisjes op de brug van alles verkocht.

4 Na de installatie in het hotel, bezoek aan de Mahamuni pagode, die bekend is van de grote boeddha die bedekt is met een dikke laag bladgoud. Verder bezoek aan de Ku Tho Daw Pagoda, beter bekend als s werelds grootste boek. Tevens bezoeken we het Golden Palace Klooster, en het Shwenandaw klooster met het prachtige houtsnijwerk. Bij valavond naar de Mandalay Hill (1729 treden, 230 m hoog) met het schitterende uitzicht tijdens de zonsondergang. De trappen naar boven leiden langs vele winkeltjes en restaurantjes Overnachting in Mandalay. DAG 4: MANDALAY MINGUN AVA MANDALAY Na het ontbijt rit naar Jetty, en dan per boot naar Mingun (1 uur), gelegen aan de westelijke oever van de Ayeyarwady rivier. Bezoek aan de onafgewerkte Mingun Pagode uit Verderop de Mya Thein Tan Pagode. We reizen verder naar AVA, gesticht in 1364, en was de voormalige hoofdstad voor 400 jaar. Verderop bezoek aan de Maha Aungmye Bonzan (Me Nu Ok Kyaung). We nemen de boot terug naar Mandalay. Avondmaal en overnachting in het Mandalay.

5 DAG 5: MANDALAY - BAGAN (B+L+D) Na het ontbijt binnenlandse vlucht naar Bagan. De ganse dag bezoek aan Bagan. In een vlakte aan de rivier liggen hier ongeveer 2800 tempels en boeddhistische monumenten uit de 9de tot de 12de eeuw, een bezienswaardigheid van hetzelfde gehalte als het Angkor Wat tempelcomplex in Cambodja. We bezoeken er de meest spectaculaire tempels zoals bvb de Shwezigon Pagode, de Kyan-Sit-Thar U Min uit de 11 e eeuw; vervolgens halte aan Htilominlo (13 e eeuw). Na bezoek aan de Ananda tempel, uit de Mon architectuur, nemen we de lunch.

6 In de namiddag bezoek aan het dorpje Myin Kabar; verder nog unieke pagodes zoals de Htilominlo tempel, de Manuha tempel en de MyinkabaGubyaukGyi tempel, met zijn mooie muurschilderijen. In Bagan: fietstocht of koetsentocht tussen de tempels van Bagan. Zonsondergang vlakbij de pagode Shwe San Daw, met een uniek zicht op de ganse site. Avondmaal en logies in Bagan. DAG 6: BAGAN MOUNT POPA- BAGAN (B+L+D) Optionele ochtend-excursie mogelijk: Unieke ballonvaart over Bagan; enkel mogelijk indien op voorhand gereserveerd, liefst bij boeking van de reis. Ontbijt en start richting Mount Popa die we na anderhalf uur rijden bereiken. De beklimming van Mount Popa is niet echt spectaculair, maar eenmaal boven is het panorama ongeëvenaard! De Popa Taung Kalut is 737m hoog en de bestijging duurt ca 25 minuten. Lunch met spectaculair panorama. We genieten van een indrukwekkend landschap langsheen de Irrawaddy rivier door middel van een boottocht. Bij aankomst in Bagan, transfer naar het hotel in Bagan.

7 DAG 7: BAGAN HEHO -PINDAYA - KALAW Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Heho: (08.20u 09.00u). Aankomst en rit naar Pindaya. We zijn 800m boven de zeespiegel en het is er een aangenaam klimaat. Hier in de grotten bevinden zich 8000 afbeeldingen van Bouddha s, in alle afmetingen, en gemaakt uit hout, brons, marmer Bezoek aan artisanale dorpjes (Shan papers), alsook een bedrijfje waar parasols gemaakt worden uit geölied papier, gebruikt door de monniken. We rijden verder naar KALAW, een voormalig Brits bergstation, met dennenbossen, theeplantages, alsook een historisch station uit 1916; overnachting in Kalaw. DAG 8: KALAW - INLE LAKE (BOOT) INLE (B+L+D) Ontbijt en transfer naar het Inle-meer. Onderweg rijden we naar Nyaung Shwe, met een fotostop aan het Shwe Yan Pyay houten klooster. Na de lunch varen we op het meer, het tweede grootste meer van Myanmar, gelegen op 1320 meter boven zeeniveau. Dit gebied straalt een mystieke sfeer uit. Heel bijzonder! We zien onder meer de drijvende tuinen, kunstmatige eilandjes, aangelegd door de Intha bevolking, waarop men groenten en bloemen teelt. We varen verder via een wirwar van irrigatie kanaaltjes. Bezoek aan het oude klooster en pagode van Phaung Daw Oo, en die van Nga Phe Kyaung, één der oudste van het Inle-meer, en plaatselijk bekend als het klooster van de Springende Katten, het Jumping Cat klooster, met schitterende antieke Boeddhabeelden. Overnachting in Heho Hotel Inle Lake.

8 DAG 9: INLE INDEIN INLE (B+L+D Na het ontbijt op ontdekking naar de typische dorpjesmarkten, rondom het meer. Deze zijn in handen van de lokale stammen de Pa-O, Danu en Intha. We varen door de kronkelende kanaaltjes tot aan het complex Indein, een archeologische site met 100 verschillende pagode ruïnes die dateren uit de Shan periode (17 e en 18 e eeuw). Omstreeks zonsondergang maken we een fietstocht naar de wijngaarden The Red Mountain ( 45minuten fietsen). Overnachting in het Inle Resort Hotel (www. inleresort.com) DAG 10: INLE HEHO YANGON - GOLDEN ROCK (B+L+D) Na het ontbijt en check-out uit het hotel, terug per boot naar Nyaung Shwe Jetty. Transfer met de bus naar de luchthaven van Heho voor de vlucht terug naar Yangon( 11.10u-12.25u). Verdere rit naar de Golden Rock, via Bago, voormalige hoofdstad van het Mon Kingdom, waar we ook de lokale markten bezoeken. Eerst bezoek we Kyaikpun, met zijn bouddha s. Overnachting in het hotel Golden Sunrise hotel, aan de voet van de Golden Rock gelegen.

9 DAG 11: GOLDEN ROCK (B+L+D) Na het onbtijt rijden we per open truck naar het basiskamp Kinpun. Van hieruit rijden de naar boven, en na 10 min. wandelen bereiken we het topplatform. Bezoek van de Gouden Rotspagode. In werkelijkheid is de pagode nog indrukwekkender dan op de bekende foto's. Bovenop een bergrichel balanceert de met bladgoud bedekte rotsstupa. Ieder moment lijkt het alsof deze stupa van de berg zal afvallen. Vanaf de top heb je een mooi uitzicht over het platteland en soms zelfs tot aan de zee. Tijdens het bedevaart-seizoen (november tot en met maart) bezoek je samen met honderden boeddhistische monniken dit heiligdom. Terugkeer naar Yangon. Avondmaal en overnachting. DAG 12: YANGON Ontbijt in het hotel, vrije tijd tot vertrek transfer naar de luchthaven van Yangon voor de terugvlucht omstreeks 19.40uur naar Europa, via Bangkok. DAG 13: AANKOMST BRUSSEL Aankomst in de voormiddag in Brussel ca om 07.00uur.

10 PRIJS : (min 15 personen 20 personen) PRIJS : (min 20 à 25 personen) PRIJS: (min 25 à 30 personen) per persoon op basis van een dubbele kamer. - singletoeslag 830 INBEGREPEN: Internationale vluchten en binnenlandse vluchten H/T zoals vermeld Luchthaventaksen Alle overnachtingen in verzorgde firstclasshotels Het vol pension vanaf lunch op dag 2 tot en met ontbijt dag 13 Alle transfers van en naar de luchthavens Twee flessen water en handdoek/pp/dag Nederlandstalige begeleider vanaf Brussel vanaf 15 deelnemers Boottocht Inle Lake Alle vermelde uitstappen en toegangsgelden Engelssprekende lokale gids voor de ganse reis. Garantiepremie NIET INBEGREPEN: Optionele uitstappen mogelijk:(dag 7: Ballonvaart te Bagan: 285Usd) Single kamer supplement: 830 Visumkosten 80 Persoonlijke uitgaven en dranken, niet vermelde diensten en maaltijden Fooien voor gidsen en chauffeurs De annulatie en/of bijstandsverzekering OPMERKINGEN: Internationale reispas geldig tot 6 maand na retourdatum Bankbiljetten, dollars mogen niet vuil of gescheurd zijn anders worden ze moeilijk of niet aanvaard. Het programma is onderhevig aan mogelijke wijzigingen Deze prijzen werden berekend op basis van de hoteltarieven en de luchtvaarttarieven en -taksen gekend in JULI 2016, en kunnen dus nog lichtjes wijzigen. ASTERIA EXPEDITIONS & SPECIAL PRODUCTS Korte Zilverstraat 6 B-8000 BRUGGE - Belgium TEL mail: paul@asteriaexpeditions.be web:

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

REIZEN OP MAAT. Amazing Tours Vlaamse Myanmar specialist

REIZEN OP MAAT. Amazing Tours Vlaamse Myanmar specialist Amazing Tours Vlaamse Myanmar specialist REIZEN OP MAAT Zeer graag begeleiden we u bij het samenstellen van een reis naar dit bijzondere Land. Of u kiest voor een familiereis, voor een private reis met

Nadere informatie

Mystic Burma 14 daagse exclusieve rondreis door Birma - een land zonder vergelijk.

Mystic Burma 14 daagse exclusieve rondreis door Birma - een land zonder vergelijk. Mystic Burma 14 daagse exclusieve rondreis door Birma - een land zonder vergelijk. 1 Dag1: Brussel-Bangkok Internationale vlucht naar Bangkok. Dag2: Bangkok Mandalay (D) Aankomst in Bangkok en overstap

Nadere informatie

Dag 2, Yangon - Kyaikhtiyo - Golden Rock Maaltijden: O Transport: auto

Dag 2, Yangon - Kyaikhtiyo - Golden Rock Maaltijden: O Transport: auto Reisprogramma: Helen s Choice Myanmar (2015) _ Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

Groepsreis Highlights Myanmar 10 dagen reiscode MMG.01

Groepsreis Highlights Myanmar 10 dagen reiscode MMG.01 Groepsreis Highlights Myanmar 10 dagen reiscode MMG.01 Startdata 2017 Maand Mei Juni Juli Aug Startdag 4/11/18/25 1/8/15/22/29 6/13/20/27/ o3/10/17/24/31 Maand Sept Okt Nov Dec Startdag 7/14/21 5/12/19/26

Nadere informatie

MYANMAR. Dag 1 Amsterdam - Yangon Voor gegevens over de vlucht verwijzen wij naar de vluchtgegevens.

MYANMAR. Dag 1 Amsterdam - Yangon Voor gegevens over de vlucht verwijzen wij naar de vluchtgegevens. MYANMAR Dag 1 Amsterdam - Yangon Voor gegevens over de vlucht verwijzen wij naar de vluchtgegevens. Dag 2 Aankomst Yangon We arriveren in de voormalige hoofdstad van Myanmar, Yangon. De bus brengt ons

Nadere informatie

Groepsreis Highlights Myanmar 10 dagen reiscode MMG.01

Groepsreis Highlights Myanmar 10 dagen reiscode MMG.01 Groepsreis Highlights Myanmar 10 dagen reiscode MMG.01 Startdata 2017 Maand Januari Februari Maart Startdag 12 en 26 9 en 23 2, 9, 16 en 23 Reisbeschrijving Een geweldige reis door Myanmar. Je bezoekt

Nadere informatie

MYANMAR, PUUR AVONTUUR MET FIETS

MYANMAR, PUUR AVONTUUR MET FIETS jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 MYANMAR, PUUR AVONTUUR MET FIETS 1 Vluchten TG 935 24JAN BRUSSEL BANGKOK 13u30 06u20 TG 303 25JAN BANGKOK - YANGON 08u00 08u45 TG 304 09FEB YANGON - BANGKOK

Nadere informatie

Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen)

Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen) Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen) 3 maart vertrek KL 875 17.25 naar Bangkok 4 maart aankomst Bangkok 10.00 U wordt opgewacht op de luchthaven met een bord Docendo Orbis en/of Avani

Nadere informatie

Reisprogramma: Myanmar boutique reis met cultuur en strand (2015)

Reisprogramma: Myanmar boutique reis met cultuur en strand (2015) Reisprogramma: Myanmar boutique reis met cultuur en strand (2015) Dag 1, Amsterdam - Bangkok Dag 2, Vlucht Bangkok-Mandalay Maaltijden: -, boot Na aankomst op het vliegveld wordt u opgehaald door onze

Nadere informatie

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Dag 1, Amsterdam - Yangon Vlucht van Amsterdam naar Bangkok, transfer naar Yangon. Dag 2, aankomst in Yangon Maaltijden: - Transport:

Nadere informatie

Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema. 1 vlucht Amsterdam Yangon 20-7 Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema. 2 aankomst Yangon 21-7 We arriveren in Yangon, de voormalige hoofdstad van Myanmar. Yangon is nog steeds het economisch

Nadere informatie

Dag 4. Yangon- Bagan: Dag 5. Bagan: Pagode-gebied Dag 6. Bagan: Mount Popa

Dag 4. Yangon- Bagan: Dag 5. Bagan: Pagode-gebied Dag 6. Bagan: Mount Popa MYANMAR Op 6 maart 2014 gingen 28 dames op reis naar Myanmar met de Werkgroep internationale reizen (WIR). Het was een reis die bij alle deelnemers indruk heeft gemaakt door de duizenden tempels en pagoden,

Nadere informatie

Hemingstone Travel. Myanmar. Meet the Lady. Myanmar: Meet the Lady Pag. 1

Hemingstone Travel. Myanmar. Meet the Lady. Myanmar: Meet the Lady Pag. 1 Myanmar Meet the Lady Myanmar: Meet the Lady Pag. 1 MYANMAR Meet the Lady 16 dagen Luxury Comfort YANGON Mandalay Ava Sagaing - Bagan Inle Lake - Ngapali Yangon Privileged Zorgvuldig geselecteerde sfeerhotels

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

In het hart van Myanmar (Birma)

In het hart van Myanmar (Birma) Cruise In het hart van Myanmar (Birma) Vertrek: januari/februari 2019 16 dagen / 15 nachten Vanaf 5 550 / persoon 108 De Irrawaddy betovert iedereen die zijn rustige wateren bevaart. De meeste koninklijke

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

DOOR HET HART VAN MYANMAR VAN 20 T.E.M. 31 JANUARI 2018 WETENSCHAPPELIJK PROGRAMMA IN AANMAAK ACCREDITATIE IN AANVRAAG

DOOR HET HART VAN MYANMAR VAN 20 T.E.M. 31 JANUARI 2018 WETENSCHAPPELIJK PROGRAMMA IN AANMAAK ACCREDITATIE IN AANVRAAG DOOR HET HART VAN MYANMAR VAN 20 T.E.M. 31 JANUARI 2018 WETENSCHAPPELIJK PROGRAMMA IN AANMAAK ACCREDITATIE IN AANVRAAG OPTIONELE VERLENGING VAN UW CRUISE ONTDEKKING VAN HET INLEMEER (2 nachten) Adembenemende

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Myanmar - Bagan. Bangkok - Royal Palace

Myanmar - Bagan. Bangkok - Royal Palace Myanmar - Bagan Bangkok - Royal Palace Brussel Bangkok Bangkok/ Myanmar Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Ontbijt In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel

Nadere informatie

Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) met riviercruise Road To Mandalay

Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) met riviercruise Road To Mandalay Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) met riviercruise Road To Mandalay Birma (Myanmar) Birma (officiële naam: Myanmar) is een mysterieus en magisch land met een beschaving die meer dan 2500 jaar oud is.

Nadere informatie

MYANMAR. Een land zonder vergelijk 28/04-11/05/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017

MYANMAR. Een land zonder vergelijk 28/04-11/05/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 VERRE REIZEN MYANMAR Een land zonder vergelijk 28/04-11/05/2017 Een reis naar Myanmar is een trip terug in de tijd. Het lijkt wel of de tijd er 100 jaar heeft stilgestaan. Zorg voor

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

ZIN Magazine: Exclusieve reis naar Birma (Myanmar)

ZIN Magazine: Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) ZIN Magazine: Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) Dag 1 - Amsterdam - Kuala Lumpur In de loop van de ochtend vertrekt u vanaf Schiphol met Malaysia Airlines naar Kuala Lumpur. Dag 2 - Kuala Lumpur-Yangon

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

RV PAUKAN. Uw cruiseervaring naar Birma! IRRAWADDY Maak een riviercruise door het hartje van Birma. natuur, veroveren. communistisch bewind.

RV PAUKAN. Uw cruiseervaring naar Birma! IRRAWADDY Maak een riviercruise door het hartje van Birma. natuur, veroveren. communistisch bewind. Uw cruiseervaring naar Birma! RV PAUKAN IRRAWADDY Maak een Birma Birma beter bekend als Myanmar was voor decennia lang geï geïsoleerd van de buitenwereld onder het juk van een communistisch bewind. bewind.

Nadere informatie

Reizen met persoonlijke aandacht

Reizen met persoonlijke aandacht Reizen met persoonlijke aandacht een 16-daagse rondreis Myanmar De gouden schatten van Birma van 15 oktober 2011 t/m 30 oktober 2011 Een 16-daagse rondreis door het ongerepte Birma De Eenheid van Myanmar

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Myanmar-Cruise. Route - Dag 1 - Amsterdam - Dubai - Myanmar. Dag 2 - Yangon

Myanmar-Cruise. Route - Dag 1 - Amsterdam - Dubai - Myanmar. Dag 2 - Yangon Myanmar-Cruise Route - Dag 1 - Amsterdam - Dubai - Myanmar Zondag 25 september 2017 Met Emirates vliegen we via Dubai naar de voormalige hoofdstad van Myanmar, Yangon. Dag 2 - Yangon Maandag 26 september

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Rondreis Myanmar, 15 dagen

Rondreis Myanmar, 15 dagen Rondreis Myanmar, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8 Inlemeer Dag 9 Inlemeer,

Nadere informatie

ONTDEK MYANMAR. 15 DAAGSE RONDREIS.

ONTDEK MYANMAR. 15 DAAGSE RONDREIS. ONTDEK MYANMAR. 15 DAAGSE RONDREIS. D.M.2: 26/03/16 TOT EN MET 09/04/16* *SPECIALE AFREIS TIJDENS HET PAASVERLOF 2016 HOOGTEPUNTEN en blikvangers. -De mythologische Shwedagon Pagode, door Rudyard Kipling

Nadere informatie

R E I S V E R S L A G M Y A N M A R. 19 maart 2 april 2017

R E I S V E R S L A G M Y A N M A R. 19 maart 2 april 2017 R E I S V E R S L A G M Y A N M A R 19 maart 2 april 2017 Yangon Het is het grootste land van zuid-oost-azië (iets groter dan Frankrijk), maar ook het minst bezochte land. Veel mensen kennen het onder

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8

Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8 R o n dreis M y a n m a r, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8 Inlemeer

Nadere informatie

Cruise : Cruise op de Irrawaddy, van Mandalay tot Bagan

Cruise : Cruise op de Irrawaddy, van Mandalay tot Bagan Réf : 15Y Cruise : Cruise op de Irrawaddy, van Mandalay tot Bagan Yangon - Mandalay - Mingun - Sagaing - Yandabo - Pakokku - Bagan Onze troeven Een schip 4 ankers dat charme en comfort verzoent Een unieke

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Yangon Dag 2 aankomst Yangon Dag 3 Yangon Dag 4 Yangon - Kyaikto, excursie Gouden Rots Dag 5 Kyaikto - Bago - Yangon - vlucht naar

Dag 1 Amsterdam - Yangon Dag 2 aankomst Yangon Dag 3 Yangon Dag 4 Yangon - Kyaikto, excursie Gouden Rots Dag 5 Kyaikto - Bago - Yangon - vlucht naar R o n dreis M y a n m a r, 2 1 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Yangon Dag 2 aankomst Yangon Dag 3 Yangon Dag 4 Yangon - Kyaikto, excursie Gouden Rots Dag 5 Kyaikto - Bago - Yangon - vlucht naar

Nadere informatie

Parel van de Indische Oceaan

Parel van de Indische Oceaan SRI LANKA Parel van de Indische Oceaan 14 21 november 2011 DAG 1: MAANDAG 14 NOVEMBER 2011 Afspraak op Brussels Airport om 12u10 voor de check-in van uw vlucht naar Colombo, via Doha. Vertrek om 15u10

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

Birma De smaragd van Zuidoost-Azië. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1885 km

Birma De smaragd van Zuidoost-Azië. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1885 km Birma De smaragd van Zuidoost-Azië 18-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1885 km Hoogtepunten van deze reis Golden Rock, Meer van Inle en Sagaing Hills Yangon, Bagan

Nadere informatie

Familiereis Myanmar - Dombo s, Bergstammen en Geheime Schatten - 14 dgn - MMF.01

Familiereis Myanmar - Dombo s, Bergstammen en Geheime Schatten - 14 dgn - MMF.01 Familiereis Myanmar - Dombo s, Bergstammen en Geheime Schatten - 14 dgn - MMF.01 Startdata : iedere dag van het jaar mogelijk Start- en eindpunt : Yangon Reisbeschrijving Een actieve familiereis door Myanmar!

Nadere informatie

Inhoud. 11 Kennismaken met Birma. 71 Religie, kunst en cultuur. 89 Yangon. 47 Geschiedenis. 117 Bago en Kyaiktiyo. 129 De deelstaat Shan

Inhoud. 11 Kennismaken met Birma. 71 Religie, kunst en cultuur. 89 Yangon. 47 Geschiedenis. 117 Bago en Kyaiktiyo. 129 De deelstaat Shan Inhoud 1 2 7 Kaarten & plattegronden 9 Woord vooraf 11 Kennismaken met Birma 12 Birma in vogelvlucht 13 Birma en de mensenrechten 14 Birma, Burma of Myanmar? 16 Vogel of vlieger? 16 Bergen, rivieren en

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 MYANMAR IRRAWADDY CRUISE. Reisfamilie Carlier. 10 dagen 9 nachten

De Blauwe Vogel 1609 MYANMAR IRRAWADDY CRUISE. Reisfamilie Carlier. 10 dagen 9 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier MYANMAR IRRAWADDY CRUISE 10 dagen 9 nachten Cruise exclusiviteit DE BLAUWE VOGEL Welkom aan boord van deze uitzonderlijke Myanmarcruise! Ontdek tijdens deze cruise

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Totale zonsverduistering 9 maart 2016 in Indonesië Programma (*) Dag 1 (25/02) Brussel - Bangkok Vertrek van op de luchthaven

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Rondreis Mexico. Reispluspunten

Rondreis Mexico. Reispluspunten Rondreis Mexico 03/11 tot 14/11/2018 12 dagen, 11 nachten Deze rondreis in dit prachtige land brengt je van de ene parel naar de andere! Ontdek de indrukwekkende en spectaculaire Maya-vindplaatsen Chichén

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

Warandereis naar MYANMAR & CAMBODJA

Warandereis naar MYANMAR & CAMBODJA Warandereis naar MYANMAR & CAMBODJA 14 NOVEMBER - 23 NOVEMBER (of 28 NOVEMBER) 2017 Myanmar Myanmar is een verrassende mix van beschavingen en heeft een heel aparte cultuur. Wanneer je Myanmar bezoekt

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

Amazing Myanmar 18-daagse reis!

Amazing Myanmar 18-daagse reis! Amazing Myanmar 18-daagse reis! 27.11-14.12.2019 05.02-22.02.2020 18.11-05.12.2020 Tot voor kort was MYANMAR voornamelijk gekend als een mysterieus Boeddhistisch Land, weinig toegankelijk omwille van de

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

Amazing Myanmar 18-daagse reis!

Amazing Myanmar 18-daagse reis! Amazing Myanmar 18-daagse reis! 29.11 16.12.2018 07.02 24.02.2019 Tot voor kort was MYANMAR voornamelijk gekend als een mysterieus Boeddhistisch Land, weinig toegankelijk omwille van de politieke situatie.

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Bagan Temple Marathon

Bagan Temple Marathon 23 November 2019 Bagan Temple Marathon Gelegen in de oude stad Bagan, de Marathonlopers worden meegenomen op een schilderachtige tocht door het prachtige landschap met pagodes. Het standaardpakket omvat

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

CITYTRIP Magisch Istanbul Turkije

CITYTRIP Magisch Istanbul Turkije CITYTRIP Magisch Istanbul Turkije 3-DAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Istanbul is een stad gelegen op twee werelddelen, Europa en Azië, gescheiden door de Bosphorus en verbonden door 2 reusachtige hangbruggen.

Nadere informatie

THAILAND FOR KIDS 2016

THAILAND FOR KIDS 2016 THAILAND FOR KIDS 2016 Prachtige rondreis door Thailand van de levendige stad Bangkok naar de olifanten in het bergachtige noorden van Thailand tot de jungle bij de rivier Kwai en strandverlenging in Hua

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier MYANMAR IRRAWADDY CRUISE

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier MYANMAR IRRAWADDY CRUISE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier MYANMAR IRRAWADDY CRUISE Cruise exclusiviteit DE BLAUWE VOGEL Welkom aan boord van deze uitzonderlijke Myanmarcruise! Ontdek tijdens deze cruise de prachtige landschappen

Nadere informatie

Vrijdag 6 maart: Onze dochter brengt ons naar Schiphol, we zijn mooi op tijd. Het vliegtuig zit niet eens halfvol!

Vrijdag 6 maart: Onze dochter brengt ons naar Schiphol, we zijn mooi op tijd. Het vliegtuig zit niet eens halfvol! Reisverslag Myanmar 2015, de Groot Vrijdag 6 maart: Onze dochter brengt ons naar Schiphol, we zijn mooi op tijd. Het vliegtuig zit niet eens halfvol! Zaterdag 7 maart: Na een goede en rustige vlucht landen

Nadere informatie

Vlucht van Brussel naar Yangon. Diner in het vliegtuig (nachtvlucht met tussenlanding in Bangkok).

Vlucht van Brussel naar Yangon. Diner in het vliegtuig (nachtvlucht met tussenlanding in Bangkok). Langue Néerlandais Description Yangon - Mandalay - Mingun - Sagaing - Yandabo - Pakokku - Bagan Birma, een mysterieus en raadselachtig land, is geen bestemming "zoals een andere". Wij nodigen u uit om

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

Amazing Myanmar 19-daagse reis!

Amazing Myanmar 19-daagse reis! Dag aan dagprogramma Amazing Myanmar 19-daagse reis! DAG 1: BRUSSEL DUBAI YANGON Samenkomst in de luchthaven vanaf 19u00 aan het grote bord met de vertrekken in de vertrekhal van Zaventem voor de rechtstreekse

Nadere informatie

VIETNAM 16/04/ /05/2017

VIETNAM 16/04/ /05/2017 VIETNAM 16/04/2017-01/05/2017 Tijdens deze groepsreis, met Engelssprekende gidsen, bezoekt u zowel de klassieke hoogtepunten als de minder gekende, authentieke regio s. Het verblijf is voorzien in luxe

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 PROVENCE CRUISE Cruise doorheen de Provence, de Camargue en de valleien van de Rhone en de Saone De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Camargue wordt beschouwd als één van de meest exotische streken

Nadere informatie

Riviercruise op de DONAU

Riviercruise op de DONAU Riviercruise op de DONAU Van WENEN TOT WENEN WENEN - DURNSTEIN - MELK BRATISLAVA - ESZTERGOM - BUDAPEST - WENEN EENMALIG VERTREK : 21 SEPTMBER 2020 -PLUS De Donau, de bakermat van de Habsburgse geschiedenis,

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Rondreis MYANMAR - 22 dagen Monniken, markten, minderheden Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: BAM 8-18 22 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom Myanmar, het voormalige Birma, heeft een rijk verleden,

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Cruise : Cruise op de Irrawaddy, van Mandalay tot Bagan

Cruise : Cruise op de Irrawaddy, van Mandalay tot Bagan Réf : 13Y Cruise : Cruise op de Irrawaddy, van Mandalay tot Bagan Yangon - Mandalay - Mingun - Sagaing - Yandabo - Pakokku - Bagan Onze troeven Een unieke cruise van 8 dagen/7 nachten die u zo dicht als

Nadere informatie