KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /"

Transcriptie

1 KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / Algemeen Monique Dames is dit schooljaar bij ons op school gestart. Op donderdag begeleidt zij de kinderen die extra ondersteuning krijgen. Behalve op De Burchtgaarde, is zij ook werkzaam op Kbs Effen. Het is gebleken dat het werken op twee scholen haar zwaarder valt dan verwacht en daarom heeft zij besloten haar dienstverband op De Burchtgaarde te beëindigen. Haar dienstverband loopt tot 1 december, maar omdat zij alleen op donderdag werkt, was gisteren dus haar laatste werkdag. Vanzelfsprekend vinden we het erg jammer dat Monique weggaat, maar hebben begrip voor de afweging die Monique gemaakt heeft. Intern hebben we gezocht naar de best passende oplossing voor deze situatie. Zeker omdat er de afgelopen jaren diverse wisselingen geweest zijn, vinden we het belangrijk de continuïteit te bewaken. We zijn tot de oplossing gekomen dat Nicolette de ondersteuningstaken van Monique, samen met Gladys, overneemt. Met deze oplossing kiezen we voor meer stabiliteit; Gladys en Nicolette zijn vertrouwde gezichten voor kinderen, ouders en team. Ook kunnen we de ondersteuning hierdoor beter over de week verspreiden. De ouders van alle kinderen die momenteel ondersteuning krijgen, zijn hierover eerder deze week geïnformeerd. Op deze plaats willen we Monique hartelijk danken voor haar inzet op De Burchtgaarde!

2 Poster voor de Biebgaarde Vorig jaar hebben de kinderen van groep 7 een gedicht van elf woorden geschreven voor de bibliotheek. Een zogenaamd "Elfje". De leerlingenraad heeft gekozen welk van deze "Elfjes" het beste past bij onze bibliotheek. Dit gedichtje is op een poster gedrukt en hangt nu op de deur van De Biebgaarde. Bibliotheek heet Biebgaarde heel veel boeken voor jong en oud super De poster is gemaakt door Martijn Wiertz (papa van Gijs en Lieke) die geholpen is door enkele van onze (oud) leerlingen. Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie inzet! Fijn dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben!

3

4 Sponsorloop Ieder jaar hebben we op De Burchtgaarde een sponsorloop waarbij alle kinderen zoveel mogelijk rondjes rennen om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar waren we er wel heel vroeg bij. Dat had wel een reden. Van 18 t/m 24 december staat 3FM Serious Request 2016 met het glazen huis weer in Breda. Dit jaar wordt aandacht gevraagd voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Vooral kinderen van vijf jaar en jonger in arme plattelandsgebieden zijn kwetsbaar. Samen met het Rode Kruis wil 3FM zich inzetten om de overlevingskans van deze jonge kinderen te vergroten, zodat zij een eerlijke kans krijgen om op te groeien en zich te ontwikkelen.

5 Wij vonden dit wel een heel goede reden om de sponsorloop van dit jaar hiervoor in te zetten! En wat hebben alle kinderen geweldig gelopen, wij zijn supertrots! Ook komt via alle leerlingen het sponsorgeld al binnen, super! Het bedrag wat tot nu toe is opgehaald is 1.026,05 We zullen in de volgende nieuwsbrief een nieuwe update geven van de opbrengst van de actie tot dat moment. We hopen dat alle kinderen hun briefjes met sponsorgeld zo snel mogelijk inleveren, zodat we in december een mooi bedrag kunnen overhandigen!

6 Halloween 2016 Op zaterdag 05 november was het weer zover: de jaarlijkse viering van Halloween op de Burchtgaarde. Hiervoor was door de Halloween commissie van de Ouderraad de aula en het speelplein sfeervol versierd en verlicht. Ook dit jaar is er weer een fotospeurtocht door de wijk uitgezet waarbij enthousiaste kinderen van groep 8 verkleed op de verschillende posten zaten. Ze hebben allemaal weer goed hun best gedaan en zagen er prachtig uit. Op 1 post stond zelfs een verkleed paard! En zoals ieder jaar was ook de Schaffelaarstraat weer een prachtig onderdeel van de tocht. De leerlingen en hun ouders zijn mooi verkleed en met lampionnen in hand in de wijk op zoek gegaan naar spanning en avontuur. En naar de letters van het puzzelwoord: Griezel. Bij terugkomst op school stond de aula vol met drankjes en lekkere Halloween hapjes die zelf door de kinderen en hun ouders zijn gemaakt. Het was weer een gezellig samenzijn voor jong en oud! Namens de Halloween commissie van de Ouderraad willen wij alle kinderen en ouders heel erg bedanken die hieraan hebben meegeholpen! Foto s

7 Nieuws van Kober Kinderopvang Beste ouders en alle kinderen van De Burchtgaarde, Kober kinderopvang steunt ook het goede doel van Serious Request. Helpt u ons ook mee?! Tot en met 15 december biedt BSO Jungletuin (gelegen in de Burchtgaarde) activiteiten aan voor het goede doel. Zoals pepernoten bakken, knutselen in de thema s Sinterklaas, kerst en winter. Je mag natuurlijk ook gewoon komen spelen bij ons!

8 Uw kind(eren) is/zijn heel de maand november en de eerste helft van december van harte welkom op maandag, dinsdag en/ of donderdagmiddag van 15:30 tot 17:30 uur. We vragen hiervoor 5 euro per middag per kind. We gaan eerst wat drinken en een koekje eten en daarna gaan we aan de slag. Tussendoor krijgen de kinderen nog fruit. U kunt uw kind(eren) opgeven via de mail of telefoon. Telefoonnummer: adres: jungletuinbso@kober.nl U mag natuurlijk ook even langskomen bij ons. Foto s van je kind op internet Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, de mogelijkheden om informatie en foto s te delen via sociale media zijn enorm. Als trotse ouder wil je misschien het liefst ieder mooi, schattig of hilarisch moment van je kind online delen. Maar hieraan zitten ook wat risico s. Foto s kunnen namelijk ook door anderen worden gebruikt. Stel jezelf daarom de volgende vragen voordat je een foto of filmpje van je kind online zet en leer je kind dit ook te doen. Want vanaf een jaar of 9 kan je kind zelf ook allerlei accounts openen. Wil ik dat iedereen, dus ook een onbekende, deze foto kan zien? Foto s die je online zet, kunnen door iedereen worden bekeken. Én.ook worden gebruikt. Het mag niet zomaar, maar het gebeurt. Als je een foto openbaar maakt, kijken er nu eenmaal veel meer mensen mee dan wanneer je de foto opslaat in een privé-album. Vraag je voordat je een foto online zet dan ook af of je wilt dat ook onbekenden deze foto s van je kind kunnen zien. Liever niet? Plaats ze dan niet of plaats ze in een privé-album. Is het leuk voor later? Foto s die eenmaal online staan, zijn heel moeilijk weer van internet te verwijderen. Als je kind groter wordt, kan het dus geconfronteerd worden met beelden waarvan het liever niet heeft dat anderen die kunnen zien, bijvoorbeeld zijn toekomstige werkgever of collega s. Hoe zou je het zelf vinden als zo n kinderfoto van jou op internet circuleert? Niet zo tof? Niet plaatsen dan.

9 Vindt de ander het goed dat ik deze foto plaats? Vraag altijd eerst toestemming aan kinderen (of hun ouders) of je hun foto online mag zetten. Leer ook je kind om dit te doen én dat die ander de toestemming later ook weer mag intrekken. Foto van je kind weer laten verwijderen Als je ziet dat ergens een foto van jouw kind staat zonder dat je dat wilt, vraag dan of deze persoon of organisatie die foto wil verwijderen. Websites over veilig internet Op de volgende website vind je veel informatie over veilig gebruik van internet: Mediawijsheid.nl Veiliginternetten.nl Mediaopvoeding.nl CJG Breda Wil je met iemand over gedachten wisselen over dit onderwerp? Of heb je andere vragen over opvoeden en opgroeien? Dan kun je bij de School-CJG-er van CJG Breda terecht. Op jouw school is dit: Marij van Caulil - marij.van.caulil@cjgbreda.nl De School-CJG-er is er niet alleen voor vragen van ouders, jongeren en kinderen, maar ook van leerkrachten, docenten, medewerkers kinderopvang, sporttrainers en andere professionals en vrijwilligers die met kinderen en jongeren werken. CJG Breda is telefonisch bereikbaar op en per mail naar info@cjgbreda.nl.

10 Jarigen 22-11: Dylan van Sluis groep : Nicole Kraag groep : Maud Weterings groep : Sep van Ginneken groep : Luke Jonker groep 2B 30-11: Emily van Oers groep : Sarah van Amelsvoort groep : Pepijn van der Veen groep : Lucas van der Ven groep : Mathis van der Westerlaken groep 3 Gefeliciteerd! De volgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 9 december aanstaande.

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 5 2017/2018 04-11-2017 Algemeen Beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 1 februari 2017

Nieuwsbrief 6 1 februari 2017 Nieuwsbrief 6 1 februari 2017 Beste ouders/verzorgers, Zo heel langzaamaan sluipt de griep het gebouw van Olympia binnen. We krijgen regelmatig telefoontjes over kinderen die niet naar school komen omdat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. adres voor de nieuwsbrief: website:

NIEUWSBRIEF.  adres voor de nieuwsbrief: website: NIEUWSBRIEF Tel: 0161-491693 e-mailadres voor de nieuwsbrief: NIEUWSBRIEFDRIEF.DRIESPRONG@HETGROENELINT.NL website: WWW.BS-DRIESPRONG.NL KOPIJ VOOR DE NIEUWSBRIEF Kopij voor de nieuwsbrief graag mailen

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 13 2016/2017 10-03-2017 Algemeen Beste meisjes

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 2 2017/2018 15-09-2017 Algemeen Beste jongens

Nadere informatie

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Beste ouders/verzorgers, Het is alweer een tijdje geleden dat er een Veldkeitje uitkwam. In de afgelopen weken zijn er naast het gewone programma ook leuke bijzondere

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019. Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Nieuwsbrief /2019. Beste jongens en meisjes, beste ouders, Nieuwsbrief 13 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Zoals iedereen al wel via de media heeft vernomen, is er op vrijdag 15 maart een landelijke onderwijsstaking. Alle professionals in het

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 4 t/m 8 december 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 4 december BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 6 2017/2018 17-11-2017 Algemeen Beste jongens

Nadere informatie

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12)

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12) 11 november 2016 14 t/m 18 november Gesprekken groep 8 16 november OV overleg 23 november Informatieavond voor nieuwe of oriënterende ouders 25 november Vergadering Raad van leerlingen 12 november Yannick

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 4 2017/2018 13-10-2017 Algemeen Beste jongens

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr februari 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr februari 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 21 7 februari 2019 BIJLAGEN 21-01 Informatie over Peutergym 21-02 Nieuwsbrief Centrum Jeugd en Gezin als je kind verliefd is 21-03 Informatie over Jeugdfonds Sport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 17-05-2017 Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 24-05-2017 Hoofdluiscontrole 25-05-2017 Hemelvaart, iedereen vrij 26-05-2017 Extra vrije dag, iedereen vrij 29-05-2017

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Aanpassing schooltijden op woensdag

Aanpassing schooltijden op woensdag Niet vergeten: Volgende week, 11 t/m 15 juni, vakantie voor de kinderen Terwijl u en uw kinderen kunnen genieten van een weekje vrij, is het team van Kievitsloop druk in de weer. We gaan ons vooral bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

de school op 12 december gesloten zijn

de school op 12 december gesloten zijn Staking 12 december Mogelijk heeft u via het nieuws of andere media al iets vernomen over een eventuele staking op 12 december. Op dit moment is nog onduidelijk of het op 12 december daadwerkelijk tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

1 december december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij)

1 december december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 1 december 2017 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 3 december Jurre de Bruijn (11) 4 december Cedric Biezen (6) 4 december Jasmijn Vriends (10) 4 december Jelle Weterings

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 17 2018/2019 Beste meisjes en jongens, beste ouders, Laat ik maar met de deur in huis vallen : ik heb FANTASTISCH GOED NIEUWS!! Want ik kan jullie hierbij laten weten dat het bedrag van de

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 1 2018/2019 24-08-2018 Beste meisjes en jongens,

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 BIJLAGE 26-01 Reacties enquête Weilustwekker VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De enquête m.b.t. de Weilustwekker is uitgewerkt. Als u meer

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen Maandkalender Locatie Venlosingel 7 december 2018 Fusienieuws Op onze website is een knop toegevoegd waar u alle informatie over onze fusie kunt vinden. http://www.toermalijnarnhem.nl/ Juf Caroline Lieve

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 2 2018/2019 07-09-2018 Beste meisjes en jongens,

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 Computerstoring AGENDA WOENSDAG 10 FEB Opening stadsplein: leerlingen groep 3 t/m 8 VRIJDAG 12 FEB Carnaval: Alle leerlingen om 12 uur vrij ACTIE HAÏTI 2.872,00 GEVONDEN Elke

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

Maandag hebben we met zijn allen het nieuwe schooljaar geopend. Wat ontzettend leuk dat hierbij ook zoveel ouders aanwezig waren. Dank daarvoor!

Maandag hebben we met zijn allen het nieuwe schooljaar geopend. Wat ontzettend leuk dat hierbij ook zoveel ouders aanwezig waren. Dank daarvoor! Een kleurrijk jaar Maandag hebben we met zijn allen het nieuwe schooljaar geopend. Wat ontzettend leuk dat hierbij ook zoveel ouders aanwezig waren. Dank daarvoor! We hopen dat het een kleurrijk jaar mag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 20 december 2017

Nieuwsbrief 5 20 december 2017 Nieuwsbrief 5 20 december 2017 Beste ouders, Na de herfstvakantie zijn we gestart met het schoolfruit op de woensdag, donderdag en vrijdag. We hebben destijds voor deze dagen gekozen, omdat het schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

De Nieuwssprong. Week 49-6 december. Agenda

De Nieuwssprong. Week 49-6 december. Agenda Sinterklaas komst van de Sint en zijn pieten was echt een succes. In een prachtige oldtimer kwamen zij aangereden en werden verwelkomd door alle enthousiaste kinderen van de Zevensprong. ochtend liep voorspoedig

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee Tel. 0111-413644 jaargang 11 nr. 10 Maandag 17 december 2012 info@jldejonge.nl directeur: Debora de Bruijne (aanwezig op

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Nieuws. Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JUNI

Nieuws. Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JUNI NIEUWSBRIEF JUNI Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Nieuws Update doppen-actie voor het KNGF Sinds 1 mei sparen wij met zijn alle doppen voor de geleidehonden

Nadere informatie

13 mei mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi 30 en 31 mei Vrij i.v.m. Hemelvaart 10 juni Vrij i.v.m.

13 mei mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi 30 en 31 mei Vrij i.v.m. Hemelvaart 10 juni Vrij i.v.m. Info 21 13 mei 2019 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi 30 en 31 mei Vrij i.v.m. Hemelvaart 10 juni Vrij i.v.m. Pinksteren Mocht u ons een mail sturen wilt u dan @detwirrewyn

Nadere informatie

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Wij wensen u gezellig feestdagen en een fantastisch 2016! Agenda Kerstvakantie vrijdag 18 dec. t/m

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Agenda december Woensdag 5 december 2018 Sinterklaasviering, school tot uur. Donderdag 29 november 2018 Voorleeswedstrijd

Agenda december Woensdag 5 december 2018 Sinterklaasviering, school tot uur. Donderdag 29 november 2018 Voorleeswedstrijd Nieuwsbrief December 2018, nr.3 Evertsweertplantsoen 3b 1069 RK Amsterdam telefoon 020 619 04 66 e-mail johannesschool@amosonderwijs.nl website www.johannesschool.com directeur A. Verkade Agenda december

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

WEEKBRIEF 7. Verjaardagen Laureanne groep Lieke groep Jayvi groep 7. Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag.

WEEKBRIEF 7. Verjaardagen Laureanne groep Lieke groep Jayvi groep 7. Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag. WEEKBRIEF 7 Verjaardagen 18-10 Laureanne groep 7 19-10 Lieke groep 3 23-10 Jayvi groep 7 Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag. Uitreiking cheques sponsorloop Afgelopen vrijdag was de uitreiking

Nadere informatie