Kind Op Maandag. Onderwijzend. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kind Op Maandag. Onderwijzend. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:"

Transcriptie

1 Nr. 3 schooljaar Onderwijzend Zendingsgeld Nieuwe website Juf Erna en juf Miranda Herfstfair Fietsenkeuring Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Woorden van God(week 40, 03/10 07/10) God geeft de tien geboden aan Mozes en het volk. Die laten zien hoe het leven kan zijn in het land dat God beloofd heeft. De overkant (week 41, 10/10 14/10) Mozes heeft een lange reis gemaakt met het volk Israël. Van het donkere land Egypte door de woestijn op weg naar het beloofde land, veertig jaar lang. Nu ze er bijna zij, gaat Mozes niet meer mee. Hij krijgt het land nog wel te zien vanuit de verte. Jozua is de nieuwe leider van het volk. Hij leidt hen door de Jordaan naar het beloofde land. Onderwijzend De Kinderboekenweek gaat bij ons op school (en in heel Nederland) weer van start. Uiteindelijk gaat het hierbij om lezen. Of beter: het plezier in lezen. Bij het ene kind is dit plezier automatisch aanwezig en bij het andere kind is dit wat minder. Vaak hebben taalgevoelligheid en of er thuis veel gelezen wordt hier ook mee te maken. En zo zijn er nog tal van redenen te noemen waarom het ene kind meer leesplezier en vaardigheid heeft dan de ander. Wel is het zo dat ieder kind (of volwassene) wel een verhaal leuk of interessant vind. Of hij of zij dit nu zelf gelezen heeft of het voorgelezen gekregen heeft maakt niet uit. Dat is ook het principe van de Kinderboekenweek: lezen is leuk en voor iedereen op zijn of haar niveau. Op school bieden wij dan ook aandacht aan verschillende manieren van lezen. Niet alleen tijdens de Kinderboekenweek. Zo is er een breed aanbod van lesboeken, informatieboeken, strips etc. Dit in verschillende moeilijkheidsgraden. Ook is de verwerking dan weer klassikaal, dan individueel of in groepjes en soms ook met hulp van leesouders. Zo proberen wij op de CBS Dr. Picardt het hele jaar door een zo uitdagend mogelijk leesaanbod te creeren waarbij elke leerling zo veel mogelijk plezier in lezen heeft. Dit is de basis van lezen, tijdens de Kinderboekenweek en bij het reguliere leesonderwijs.

2 Zendingsgeld De maand september is er 6,65 verzameld voor het goede doel. Dit doel is stichting `Make a wish Nederland`. Deze organisatie vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allergrootste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Wij hopen natuurlijk dat uw kind(-eren) zo af en toe ook wat kleingeld meenemen en dat wij aan het einde van het schooljaar een mooi bedrag hebben voor dit doel! Nieuwe website Onze school heeft een nieuwe website. Het adres is Momenteel is de site nog wel volop onder constructie. Wij doen ons best om de site zo snel mogelijk volledig up to date te hebben. Omdat de oude site volledig is overgeplaatst is er veel ``oude`` en onjuiste informatie te zien. Wij doen ons best dit zo snel mogelijk up to date te krijgen. Graag uw begrip hier voor. Nieuwsbrieven, nieuws etc wordt hier als vanouds op geplaatst. Juf Miranda en juf Erna Juf Miranda is voor de herfstvakantie elke donderdag alweer even op school om met de collega`s te praten, in de klas te kijken en even met de kinderen te praten. Na de herfstvakantie zal juf Miranda weer vaker op school te zien zijn. Ondertussen zal juf Gerry ook na de herfsvakantie in groep 7&8 staan zodat juf Miranda op een geleidelijke manier haar werkzaamheden weer op kan pakken. Juf Erna van groep 1 moet een operatie ondergaan. Vanaf woensdag 12 oktober is zij daarom afwezig. De verwachting is dat zij zeker 6 tot 8 weken nodig is om te herstellen. Wij wensen juf Erna dan ook veel sterkte de komende weken. Juf Ingrid komt op de donderdag en vrijdag juf Erna vervangen in groep 1. Op de woensdag zal juf Jacqueline voor de groep staan. Juf Pien blijft uiteraard de maandag en de dinsdag in groep 1.

3 Herfstfair spullen gezocht Vrijdag 28 oktober is onze herfstfair. Al weken zijn er een aantal vrijwilligers aan het werk met de voorbereidingen, waarvoor onze hartelijke dank! De uitnodiging voor de herfstfair is inmiddels via de mail naar u verzonden. Wij zijn nog op zoek naar pompoenen, kalebassen, windlichten en kopjes/schoteltjes. Kunt u deze missen dan kunt u deze inleveren bij de leerkracht van uw kind(-eren).

4 VVN keurde fietsen op de Dr. Picardtschool in Coevorden Op dinsdag 4 oktober vond op de Dr. Picardtschool in Coevorden een fietsenkeuring plaats. Uit de groepen 3 t/m 8 werden 92 fietsen ter keuring aangeboden. Vooraf hadden de kinderen een ouderbrief meegekregen of werd de fietsenkeuring via een nieuwsbrief kenbaar gemaakt, waarin nog eens het belang van een fietsenkeuring werd aangegeven en aan welke wettelijke eisen een fiets moest voldoen. Bijna een derde van de kinderen had zijn of haar fiets niet ter keuring aangeboden. Er werd niet alleen gekeken naar de wettelijke eisen waaraan een fiets moet voldoen, maar ook naar de staat waarin een fiets verkeerd. Zoals speling op het balhoofd, trapas of een gevaarlijke loszittende standaard, pedalen of scherp uiteinde van het stuur. Op de VVN fietscontrolekaart, worden hierop aantekeningen gemaakt. Veel kinderen fietsen ook 's-avonds in het donker op hun fiets naar familie, vriendjes, maar vooral ook naar een sporthal of sportpark. Dus ook de verlichting moet dan in orde zijn. Iedere ouder denkt of zegt wel eens je moet er niet aan denken als ons kind in het verkeer iets overkomt. Ieder ouder zegt tegen zijn kind als hij/zij buiten is dat ze goed moeten uitkijken. Maar je mag van de ouder(s) dan ook verwachten dat zijn kind op een goede fiets rijdt en lichte (of reflecterende ) kleding draagt om goed zichtbaar te zijn. Van de gekeurde fietsen waren er 69 geheel in orde en kregen de zg APK sticker, "deze fiets is OKE". De overige 23 fietsen hadden een of meerdere gebreken. 6 fietsen hadden geen bel. Van 6 fietsen zaten de handvatten los, of hadden het uiteinde van hetstuur scherp afgesleten, hetgeen zeer gevaarlijk kan zijn.

5 Van 13 fietsen werkte de koplampverlichting niet. 8 fietsen hadden geen goed werkende rode achterlicht. Van verschillende fietsen, hoefde in de gecombineerde achterlicht/reflector alleen maar een nieuw batterij gemonteerd te worden. 1 Fiets had geen rode reflector aan de achterzijde van de fiets. 4 fietsen waren niet voorzien van zijreflectie aan de banden of witte of oranje reflectoren in de spaken van de wielen. Twee in elk wiel. Verschillende fietsen hadden een wat te lage bandenspanning. Waardoor de kans op een lekke band groot is. Van enkele fietsen waren de remblokjes bijna aan vervanging toe, voordat er ijzer op ijzer/aluminium (de velg) geremd wordt. 2 fietsen hadden geen goedwerkende remmen en van 1 fiets zat de zadel los of niet op juiste hoogte afgesteld. Bij het herstellen van de kleine gebreken aan de fiets en het laten zien op school, kunnen de kinderen alsnog de OKE sticker voor de fiets krijgen. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 hadden het boekje gekregen, Ken de verkeersregels en een balpen met opschrift "Whatsappen in het verkeer LEVENSGEVAARLIJK". Dit om de kinderen er op te attenderen, dat bellen, sms-en, muziek luisteren ect., in het verkeer gevaarlijk is en dat ze daardoor niet de aandacht op de weg houden. Uit onderzoek blijkt dat de risico's daardoor op een verkeersongeval sterk toeneemt. Dit heeft al tot verkeersslachtoffers geleid. Er waren ouders die wel aandacht aan de fietsen van hun kinderen hebben besteed. Maar toch ook ouder(s) om wisselende redenen niet. En de verantwoordelijkheid dat ouders hun kind(eren) met een (on)veilige fiets op de weg laten fietsen, ligt bij de ouder(s) of verzorgers van het kind. De kinderen van de groepen 1 en 2, kregen een verkeerles over de fiets en voor hen had VVN een kleurplaat en een doosje kleurpotloden. M.v.gr., Harry Elzer Secr., VVN afd. gem. Coevorden

6 Belangrijke data Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 13 oktober Ledenraad VPCBO 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie Dinsdag 25 oktober Peuterochtend Vrijdag 28 oktober Herfstfair *Donderdag 27 oktober Volgende nieuwsbrief Onze jarigen Frans van der Waals Groep 5/ Joost Zweers Groep 7/8B Lois Mulder Groep 7/8B Rowena van Zundert Groep 7/8B Anouk Weering Groep 4/ Thomas ten Caat Groep 1/ Louise Veenvliet Groep 7/8A Yara Veenvliet Groep 7/8A Boaz van Otterlo Groep 4/5A Hartelijke groeten, Team CBS Dr. Picardtschool

7

Meester en juffendag.

Meester en juffendag. No.4 20 oktober 2017 extra editie CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Meester en juffendag. Vrijdag 20 oktober was een dag vol met talentvolle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 5 vrijdag 16 oktober 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 5 vrijdag 16 oktober 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 5 vrijdag 16 oktober 2015 Herfstvakantie Volgende week een lekker weekje vrij. Lang uit slapen, lezen, buiten spelen als het een beetje droog is, en nog veel meer.

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Intocht Sinterklaas. Overblijf. Agenda

Kind Op Maandag. Intocht Sinterklaas. Overblijf. Agenda Nr. 5- schooljaar 2016-2017 Agenda Kind Op Maandag Intocht Sinterklaas Overblijf Leerplein Nationaal Schoolontbijt Agenda 31 oktober : Maandopening (ouders welkom) 7-11 november : Nationaal Schoolontbijt

Nadere informatie

Week 44 t/m 45: Doorbijten Inhoud: Over ergens voor gaan, je doel nastreven en volhouden. Over wat je ertoe brengt om tegenstand te overwinnen.

Week 44 t/m 45: Doorbijten Inhoud: Over ergens voor gaan, je doel nastreven en volhouden. Over wat je ertoe brengt om tegenstand te overwinnen. Nieuwsbrief woensdag 2 november In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Fietsenkeuring Schoolfruit Vragenlijst sociale veiligheid theaterlessen Woensdag 2 november We zijn aan een nieuwe periode van het

Nadere informatie

Woensdag 14 oktober 2015 met o.a.: Schoolfruit Groen gezond schoolplein Fietsenkeuring Groen gezond schoolplein

Woensdag 14 oktober 2015 met o.a.: Schoolfruit Groen gezond schoolplein Fietsenkeuring Groen gezond schoolplein Woensdag 14 oktober 2015 met o.a.: Schoolfruit Groen gezond schoolplein Fietsenkeuring Groen gezond schoolplein 14 oktober De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer bijna op. 9 weken hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 september 2011

Nieuwsbrief vrijdag 30 september 2011 Nieuwsbrief vrijdag 30 september 2011 Oud papier a.s. zaterdag 1 oktober: Zwinderen: dhr. A. Kregel en dhr D.J. Otten Gees: fam. Ten Velde, fam. Roovers en Mariska Hockeytoernooi groep 7/8: Dinsdagmiddag

Nadere informatie

No 5 18 oktober C.B.S. Paul Kruger Van Heutszsingel ER Coevorden

No 5 18 oktober C.B.S. Paul Kruger Van Heutszsingel ER Coevorden No 5 18 oktober 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 18 oktober In de afgelopen weken en ook in deze week

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 14 oktober 2011

Nieuwsbrief vrijdag 14 oktober 2011 Nieuwsbrief vrijdag 14 oktober 2011 Pompoenen: In de week voor Sint Maarten willen wij graag met de kinderen van de groepen 5, 6, 7 en 8 lampionnen maken van echte pompoenen. Wie kan ons helpen aan mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

De klassenwinnaars van de Gouden Griffel, het Gouden Penseel en de voorleeswedstrijd

De klassenwinnaars van de Gouden Griffel, het Gouden Penseel en de voorleeswedstrijd Jaargang 22, nummer 09 Regel van de maand: Naar school gaan moet voor iedereen plezierig zijn HET SPRINGERNIEUWS IS EEN UITGAVE VAN DE O.B.S. PIET DE SPRINGER PRINSENPLEIN 1 3947 PG LANGBROEK HET SPRINGERNIEUWS

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Onderwijzend. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Onderwijzend. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 2 schooljaar 2016-2017 Onderwijzend Week tegen het pesten Invallers Waterpret en ijs Juf Miranda AMV muzieklessen Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Nadere informatie

No.5 2 november CBS De Schutse PR Aalden

No.5 2 november CBS De Schutse PR Aalden No.5 2 november 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Trefwoord Week 42 t/m 45 (15 oktober t/m 9 november): Verfraaien Inhoud: Over

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open. Hoera! Yara en Liam hebben twee broertjes! Oud papier. Herfstvakantie. NIO toets.

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open. Hoera! Yara en Liam hebben twee broertjes! Oud papier. Herfstvakantie. NIO toets. In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig Oud papier Hoera! Herfstvakantie NIO toets Opa s en oma s gezocht! Fietscontrole Agenda Kaartje oud papier Gezocht! (groep 7/8) Flyer Basiscatechese Dierendag kinderboerderij

Nadere informatie

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar.

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar. Nr. 3 schooljaar 2015-2016 Lidmaatschap vereniging incasso Schoolfoto`s Oproep Groene vingers Informatieavonden 3D-printerproject Wees bij ons God van de mensen, toen u met ons begon zei u niet: Jij hoort

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Uit-knop. Schoolkamp groep Waar zit de uit-knop, God? Waarmee we het onrecht in de wereld kunnen uitzetten? Stop! Over! Uit!

Uit-knop. Schoolkamp groep Waar zit de uit-knop, God? Waarmee we het onrecht in de wereld kunnen uitzetten? Stop! Over! Uit! Nr. 4 schooljaar 2015-2016 Schoolkamp Informatieavond groep 6-7 en 7-8 Geld voor een ander Kinderpostzegels Kinderboekenweek Uit-knop Waar zit de uit-knop, God? Waarmee we het onrecht in de wereld kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016

Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016 Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016 Nieuwe leerlingen Er zijn 3 nieuwe leerlingen op school gekomen. Elise in groep 2 en Timo en Manon groep 1. Wij wensen jullie heel veel plezier op de PWA! Folders

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Regel van de Week. Jas ophangen!

Regel van de Week. Jas ophangen! Jaargang: 28 Nummer: 31 25 april 2016 Redactie Diedelbrief: diedeldoorn@hotmail.com E-mail school: diedeldoorn@primenius.nl Regel van de Week Jas ophangen! Agenda Woensdag 27 april Donderdag 28 en vrijdag

Nadere informatie

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.7 donderdag 6 oktober 2016, week 40 Algemene informatie 10 oktober Voorstelling Kinderboekenweek groep 1 t/m 8 week 42 Herfstvakantie 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend Nr. extra schooljaar 2016-2017 Onderwijzend Juf Pien, juf Wendy en Juf Janine stellen zich voor Eerste schooldag maandag 29 augustus Potloden, pennen etc. Start Peuterspeelzaal Voorlopige adviesgesprekken

Nadere informatie

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom.

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom. Nr. extra start schooljaar schooljaar 2018-2019 Eerste schooldag start met FIERS fit Vakantiefoto`s en informatie eerste weken schooljaar Gouden weken en PBS Startactiviteit oudercommissie Nieuws van juf

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Schoolplein

Geachte ouder(s), verzorger(s), Schoolplein 2 24 september 2018 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie ligt alweer vier weken achter ons en de herfst kondigt zich aan. De startgesprekken zijn geweest en er is kennis gemaakt met elkaar.

Nadere informatie

105 jaar. Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel. Nieuwsb. Agenda: Feest op vrijdag 7 oktober

105 jaar. Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel. Nieuwsb. Agenda: Feest op vrijdag 7 oktober Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 6-09- 30 Jaargang 105,nummer 4 M.R.Tetelepta Feest op vrijdag 7 oktober Nieuwsb Feestavond vrijdag 7 oktober: De Schutse 105

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Onderwijzend

Kind Op Maandag. Onderwijzend Nr. 13 schooljaar 2015-2016 Deze week geen schoolfruit De Picardtschool laat zich zien Drentse kinderjury Margedag en voorjaarsvakantie Koffieochtend Kind Op Maandag Op school werken wij met Kind Op Maandag

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018 Nr. 6 schooljaar 2018-2019 Geld voor de ander Verslag fietsenkeuring Bericht van juf Janny Verslag koffieochtend maandag 5 Nieuws vanuit de Bieb op School Peuterochtend donderdag 22 Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

Nunspeet,

Nunspeet, www.ontdekking.info.nl www.montessorischooldeontdekking.nl Nunspeet, 09-03-2017 In aansluiting op het 10-minuten-gesprek van Manoe, sturen we hierbij een stukje in voor de nieuwsbrief: Door een nieuwsbrief

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 14 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Juf Gerry en vervanging Paastakken inleveren bij juf Marije Opbrengst KIKA maart Paaseitjesactie 2018 Wandelen voor Water Juf Ellen

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 17 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Lid schoolkring gezocht Spullen gezocht voor pleinfeest Uitnodiging open dag kind en huisdier Juf Janny Vrijdag 25 mei peuterochtend

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op nieuwsbrief Schooljaar 2016 2017 6 oktober 2016 Nr7 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Mozes heeft een lange reis gemaakt met het volk Israël. Van het land Egypte,

Nadere informatie

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m ) Nr. 10 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Zondag 11 februari schoolkerkdienst Peutergym vrijdag 2 februari Alle leerlingen vrij op vrijdag 16 februari Onderbouwleerkrachten

Nadere informatie

In deze rubriek willen wij u op de hoogte houden van onderwijskundige zaken in de school.

In deze rubriek willen wij u op de hoogte houden van onderwijskundige zaken in de school. Nr. 11 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Onderwijzend 27 januari groep 1 en 2 vrij Schoolkerkdienst zondag 31 januari Bieb op school Kind Op Maandag Op school werken wij met Kind Op Maandag om invulling

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 11 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Schoolkerkdienst Koptelefoontjes Stakingsvrij 14 februari en vrije dag 16 februari Theaterlessen nieuws Typecursus nog plaatsen

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Sporten is gezond voor iedereen! Kind op maandag

Over De Veenbrug. Sporten is gezond voor iedereen! Kind op maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 3 23 september 2016 Sporten is gezond voor iedereen! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.6 26-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Vervanging groep 7 en 8 Tot de herfstvakantie zal juf Margreeth op maandag t/m donderdag lesgeven in groep 7/8. Op vrijdag staat meester

Nadere informatie

DRAAIBOEK FIETS VERKEERS EXAMENS 2019

DRAAIBOEK FIETS VERKEERS EXAMENS 2019 DRAAIBOEK FIETS VERKEERS EXAMENS 2019 Inleiding Dit draaiboek is onlosmakelijk verbonden met het reglement verkeersexamen, door Veilig Verkeer Nederland afdeling Helmond vastgesteld in haar vergadering

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

Een nieuw jaar. De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar namens het team van de CBS Dr. Picardt! Nr. 10 schooljaar

Een nieuw jaar. De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar namens het team van de CBS Dr. Picardt! Nr. 10 schooljaar Nr. 10 schooljaar 2015-2016 Opbrengst Jantje Beton actie Leesvirus groep 5 en 6 27 januari groep 1 en 2 vrij Oproep nieuwe leden ouderraad Foto`s Kerstfeest op website Een nieuw jaar Nu is het blad nog

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuws van de directie Donderdag 16 oktober is de laatste werkdag van Frank Simons op de Bernardusschool. Voor iedereen die hem persoonlijk de hand wil schudden is hiervoor

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl CNBS De Wegwijzer cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief oktober 2016 Op Weg Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018 nummer 7

Nieuwsbrief februari 2018 nummer 7 Nieuwsbrief februari 2018 nummer 7 Kind op maandag De weken voor Pasen worden de veertigdagentijd genoemd. Met de kinderen lezen we in deze periode verhalen over Jezus die op weg gaat naar Pasen. Eigenlijk

Nadere informatie

Verkeerscommissie. Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd.

Verkeerscommissie. Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd. Verkeerscommissie Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd. Handleiding Fietscontrole Algemeen: 1. Het stuur zit goed vast 2. De bel is goed te horen 3. De handvatten zitten goed vast aan

Nadere informatie

Nieuwe conciërge De PWA heeft een nieuwe conciërge, Petro van Ravesteijn. Hij werkt op donderdag en vrijdagochtend.

Nieuwe conciërge De PWA heeft een nieuwe conciërge, Petro van Ravesteijn. Hij werkt op donderdag en vrijdagochtend. N i e u w s b r i e f 2 J a a r g a n g 6 1 9 o k t o b e r 2 0 1 7 Bereikbaarheid school onder schooltijd Om onder schooltijd telefonisch bereikbaar te zijn, heeft groep 7-8 telefoondienst. Wij vragen

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo

Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo CBS Barlo Markerinkdijk 18 7122 RK Aalten tel.: 0543 451236 cbsbarlo@accentscholengroep.nl Nieuwsbrief Jaargang 13, nr 2, oktober 2016 Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Dit is de 2 e nieuwsbrief van

Nadere informatie

Bijpraatbrief oktober 2014

Bijpraatbrief oktober 2014 Terugkijkend op een zeer geslaagde en mooie juf- en meesterdag al weer de nieuwe bijpraatbrief. Bijpraatbrief oktober 2014 Belangrijke data: 1 10 okt. : Kinderboekenweek 6 okt. : CBO Meilandag Groep 1

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.6 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.6 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.35 nr.6 vrijdag 06-10-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Eten uit de hemel Ex. 15 Bij de berg Sinai

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2017

Nieuwsbrief. Oktober 2017 Oktober 2017 Nieuwsbrief Aan de ouders Dit is de 2 e nieuwsbrief van dit nieuwe schooljaar 2017-2018. De herfstvakantie is op het moment van dit schrijven al achter de rug. Na de voorbereidende fase in

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Onderwijzend

Kind Op Maandag. Onderwijzend Nr. 15 schooljaar 2015-2016 Onderwijzend Juf Marije Nieuwe leden schoolkring/mr gezocht Schoolvoetbal en lijnbal NME-week op school Koningsspelen Kind Op Maandag Op school werken wij met Kind Op Maandag

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

werkboek auteurs: Jo Carmen Gerwin De Decker Rudi Fransen Bart Houwen Raf Van Bortel eindredactie: André Boel nagelezen en goedgekeurd door

werkboek auteurs: Jo Carmen Gerwin De Decker Rudi Fransen Bart Houwen Raf Van Bortel eindredactie: André Boel nagelezen en goedgekeurd door werkboek 3 auteurs: Jo Carmen Gerwin De Decker Rudi Fransen Bart Houwen Raf Van Bortel eindredactie: André Boel nagelezen en goedgekeurd door Mijn ets en ik, we 3.12 moeten gezien worden! Veilig op de

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 14 nummer 6 vrijdag 7 oktober 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: 2019-2018 Belangrijke data in september en oktober 10 september Start verkiezing leerlingenraad 17 september Informatieavond groep 3 en 5 (19.00 uur) 18 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Agenda Sint Maarten + Herberg

Agenda Sint Maarten + Herberg 1 Agenda Za 15 okt t/m Zo 23 okt Herfstvakantie Ma 24 okt klas 3/4 voorstelling Kwatta 10-11.30 Fietscontrole door eigen ouders Di 25 okt Knutselavond 5-12 kleuters Wo 26 okt 12.00 school uit! Lerarenscholingsmiddag

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 6 schooljaar 2016-2017 Rollerschoenen in school EU-schoolfruit Facultatieve oudergesprekken Opbrengstherfstfair Zorgoverleg Hoofdluizen Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s centraal

Nadere informatie

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Woensdag 18 oktober 2017 Boekenmarkt Donderdag 19 oktober 2017 afsluiting kinderboekenweek Vrijdag 20 oktober 2017 Koffie met directie,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 10 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 4 t/m 8 Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Tel.nr.: 0341-701110 Di 11 september Di 18

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 07

JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Groepsbezetting Ouderbetrokkenheid 3.0 Vrijdag hebben we met ons team afscheid genomen van juf Carola Krijnen. Zij is gelukkig weer hersteld, maar heeft de lastige,

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8 20-09-2017 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2017-2018 Agenda voor de komende weken 27-09-2017 fietscontrole 04-10-2017 start Kinderboekenweek 04-10-2017 kleedjesmarkt start: 11.45 uur 05-10-2017 staking:

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was gisteren een groot feest.de bruiloft van meester Henk Jan en Lilian. Verderop in de

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 23-09-2016 jaargang 11 nr. 4 Agenda 26 t/m 30 september Alle groepen Week van de pauzehap 26 september Alle groepen Muziekles van Michelle (muziekimpuls) 30 september Alle

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018

Nieuwsbrief Oktober 2018 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol. Vol enthousiasme

Nadere informatie