Beleidsplan Pixelbar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan Pixelbar"

Transcriptie

1 Beleidsplan Pixelbar Versie 0.4 Stichting Pixelbar Vierhavensstraat BG Rotterdam

2

3 Hackerspace Achtergrond De term hackerspace is ontstaan in Duitsland, waarin de Chaos Computer Club het voortouw nam, sinds Zij hebben momenteel zo n leden en organiseren jaarlijks een evenement welke tussen de en bezoekers aantrekt. Een hackerspace wordt vaak omschreven als een fysieke ruimte, waar mensen met gemeenschappelijke interesse, meestal in wetenschap, technologie, digitale en elektronische kunst elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken. Het kan gezien worden als laboratorium voor iedereen, atelier, werktuig-plaats, workshop ruimte en/of studio waar mensen van diverse achtergrond kunnen samenkomen om materiaal, werktuigen en kennis te delen en om dingen te maken. De projecten welke ontstaan in een hackerspace hebben vaak verschillende intenties. Aantonen van risico s bij publieke instanties, de mogelijkheden van techniek(en) tonen, als kunst of uiteindelijk zelfs als commercieel product. Het bekendste voorbeeld is de Makerbot, een bekende desktop 3D printer, welke is ontstaan vanuit de hackerspace Metalab, te Oostenrijk. De stichting is ontstaan op Campzone, een outdoor LAN (computer) evenement, welke elk jaar wordt georganiseerd. Elk jaar vormen zich een groep mensen met een verschillende achtergrond om gezamenlijk projecten op te zetten. Naarmate de kennisgroep groter werd, is er

4 besloten workshops te geven om mensen enthousiast te maken datzelfde te doen. Visie Pixelbar is een community van onderzoekers onafhankelijk van leeftijd, geslacht, afkomst, geaardheid, welke streeft naar vrijheid van informatie en kennis bevordering. Missie Pixelbar heeft als doelstelling het stimuleren van raakvlakken tussen kunst, technologie en innovatie. Het biedt de ruimte voor het verrichten van alle verdere handelingen, die met de vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. De manier waarop Pixelbar bovengenoemde probeert te bereiken is door: 1. Het faciliteren van ontmoetingsruimte en projectruimte voor onderzoekers en hobbyisten op het gebied van technische innovaties. 2. Het faciliteren van apparatuur en gereedschap om projecten te ondersteunen. 3. Het verzamelen, tentoonstellen en (trachten) functioneel houden van klassieke technologie. 4. Het organiseren van lezingen, workshops en bijeenkomsten. 5. Het uitwisselen van kennis en ervaring tussen betrokken personen. 6. Het delen van kennis en ervaring met geïnteresseerden.

5 Propositie Rotterdam is een maakstad en de industrie, overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen werken nauw samen om Rotterdam en heel Nederland op een duurzame manier economisch vooruit te brengen. Uiteindelijk gaat het om mensen welke met elkaar samenwerken, mensen met ambitie, welke nieuwe kansen zien en elkaar helpen om de wereld te laten zien dat Rotterdam een toonaangevende speler is. De hackerspace brengt mensen met verschillende achtergronden met elkaar in verbinding. Samen brengen zij de kennis bij elkaar die nodig is om dat verschil te maken.

6 Organisatie Het bestuur Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid, financieel beheer en de interne- en externe communicatie. De bestuursleden genieten voor hun werkzaamheden geen beloning. David van Leeuwen, voorzitter Roy van Dongen, secretaris-penningmeester Het bestuur heeft de zorg voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het functioneren van de stichting. De taken worden verdeeld onder onze bestuursleden. Samenwerking De haalbaarheid van projecten en de organisatie zijn afhankelijk van de deelnemers en samenwerking met andere partijen (bijvoorbeeld IFCAT foundation, Awkward en Coderdojo Rotterdam). Pixelbar laat zich ondersteunen en adviseren op gebied van o.a.: financieel beleid communicatie uitvoering van projecten

7 Uitvoering Inleiding Nederland kent ruim 10 hackerspaces: Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven etc. Echter ontbreekt er een hackerspace in Rotterdam, terwijl in deze stad onwijs veel technologen, kunstenaars en hobbyisten aanwezig zijn. Andere hackerspaces hebben Pixelbar erop gewezen dat de behoefte naar een hackerspace in deze omgeving erg gewild is. Daarom heeft Pixelbar er bewust voor gekozen te vestigen in M4H (de Keilewerf), de plek waar Stadshavens Rotterdam in investeert om de maakindustrie te bevorderen en de creatieve sector te vestigen. Workshops Onze missie is om kennis te delen. Uiteraard kan dat op verschillende manieren, maar workshops (in een persoonlijke setting) is het meest effectief. Pixelbar wil mensen enthousiast maken; want stel je voor dat je thuis je eigen LED verlichting kan maken en aansluiten op andere apparaten. Deze workshops worden gegeven aan particulieren en bedrijven. Maar om onze toekomst zeker te stellen, is er een samenwerking aangegaan met Coderdojo Rotterdam. Deze organisatie leert kinderen, tussen de 7 en 17 jaar, om te programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen en meer. Het maakt development en leren programmeren een leuke en sociale ervaring. Pixelbar wil hieraan bijdragen en het programmeren met electronica toegankelijk maken.

8 Projecten De projecten komen ten alle tijden uit de deelnemers. Soms gaat dit om de thuis situatie te verbeteren door middel val computer gestuurde elektronica, of software welke een proces vereenvoudigd voor een bepaalde handeling. Als hackerspace willen we informatie toegankelijk maken en open-source via: en onze wiki: De deelnemers hebben verschillende achtergronden: studenten, bedrijfsleven, kunstenaars en overheid. Maar er is een gezamenlijk doel, maar er wordt altijd aan een gemeenschappelijk doel gewerkt. Dit wordt vaak bewezen tijdens hackathons, waar Pixelbar aan deelneemt, bijvoorbeeld: en velen die volgen. Daarnaast zijn we op zoek naar samenwerkingen met bijvoorbeeld Studio Roosegaarde, Tweetonig of andere bedrijven. We vormen een collectief van initiatiefnemers en talentvolle makers. Iets wat aansluit bij het Rotterdamse bedrijfsleven en deelnemers zoekende om hiervan een carrière te maken. Omvang Hackers hebben wellicht een slechte naam, maar niets is minder waar. Het is een cultuur wat al jaren lang bestaat en in Nederland sterk aanwezig is. IFCAT foundation is de grondlegger van het OHM festival, wat georganiseerd is om hackers bij elkaar te brengen om te sparren en kennis te delen. De hacker community heeft zijn eigen manieren van communiceren, via IRC een welbekende chat applicatie in deze wereld. Een eigen energie drank wat is ontstaan in Duitsland: Club Mate en vele andere eigenaardigheden. Pixelbar heeft geen commercieel karakter en heeft ook niet de ambitie

9 om een makerspace of bar te worden, zoals andere partijen in Rotterdam doen. Het gaat bij ons om slechts één ding: cultuur. Uiteraard heeft het ook andere raakvlakken, zoals onderwijs en werkgelegenheid. Primair willen we een cultuur behouden, welke een diepe oorsprong heeft in Nederland.

10 Financiën Inkomsten De activiteiten van Pixelbar worden gefinancierd door giften, sponsoring en donaties van deelnemers en andere instanties. Pixelbar werkt met deelnemers welke periodiek een bedrag storten. Daarnaast wordt er regelmatig contact gelegd met scholen, instellingen en bedrijven om projecten uit te voeren waarvan de opbrengst bestemd is voor Pixelbar. Kosten Bij een hackerspace draait het immers om een fysieke locatie, dus zijn de kosten grotendeels te relateren aan huur en onderhoud van de locatie. Andere kosten zijn te relateren aan: kosten apparatuur (aanschaf soldeer-apparatuur en andere gereedschap) (basis)materiaalkosten voor projecten (elektronica) kosten deelname aan evenementen en organiseren van evenementen (bij de Keilewerf) workshop materiaal (flip-overs, documentatie drukwerk, beamer) promotie materiaal (tshirts, flyers, visite kaartjes) Financieel beleid De stichting is op zoek naar een startkapitaal om het bovenstaande te verwezenlijken. Het financieel beleid op dit en bij een start kapitaal betekent dat er vanuit gaat huidig beschikbaar vermogen en toezeggingen minimaal voldoende zijn om de komende jaar aan de verplichtingen te kunnen voldoen.

11 Toekomst Pixelbar is ervan overtuigd de doelstellingen te behalen, zeker gezien het animo voor een hackerspace in Rotterdam. Bovendien is Pixelbar er van overtuigd dat deze deelnemers, de makers uit Rotterdam, initiatieven zullen starten die bekend worden en een verschil zullen maken. Alle plannen worden bijgehouden in een Trello board: trello.com/b/fqnmugpj/pixelbar Werven van sponsors Pixelbar hanteert een brede aanpak om sponsors te werven: Particulieren: ook wel deelnemer genoemd, welke bijdraagt om de space in stand te houden en daarmee centraal staat bij de hackerspace. Bedrijven: wil Pixelbar ook de kans bieden haar medewerkers toegang te bieden en/of in innovatie te investeren vanuit Rotterdam door de space in stand te houden. Werkgelegenheid en projecten Pixelbar werkt niet in opdracht van, en niet mee aan commerciële producten voor andere organisaties. Echter kan het voorkomen dat er samenwerkingen ontstaan, met een gemeenschappelijk en/of maatschappelijk karakter. Daarnaast werkt Pixelbar niet mee aan recruitment, maar bieden we wel haar deelnemers de mogelijkheid hun project een vervolg te geven bij andere organisaties welke interesse tonen.

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 November 2015 Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 Voorwoord Dit beleidsplan bevat de omschrijving van de activiteiten en doelstellingen van Stichting UICF. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Children s Perfect Hope (CPH). Ook informeren

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting UICF

Beleidsplan Stichting UICF November 2018 Voorwoord Dit beleidsplan bevat de omschrijving van de activiteiten en doelstellingen van Stichting UICF en is geschreven voor alle betrokkenen van de stichting: medewerkers, subsidieverleners

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Backup Uganda 2015-2016

Beleidsplan Stichting Backup Uganda 2015-2016 Beleidsplan Stichting Backup Uganda 2015-2016 Profiel stichting Stichting Backup Uganda zet zich in voor een verbetering van de kwaliteit van onderwijs in Oeganda, in het bijzonder in de noordelijke regio.

Nadere informatie

Ontwikkel een platform dat de lokale samenwerking(en) tussen onderwijs en bedrijfsleven in Amstelveen viert én versterkt

Ontwikkel een platform dat de lokale samenwerking(en) tussen onderwijs en bedrijfsleven in Amstelveen viert én versterkt DE VRAAG / OPDRACHT Ontwikkel een platform dat de lokale samenwerking(en) tussen onderwijs en bedrijfsleven in Amstelveen viert én versterkt Zorg voor een concept dat 1) Zorgt voor herkenning, trots en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Video Journaal Schoorl. Ook informeren wij u over onze plannen voor de toekomst. Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 november 2011 Inleiding Op 26 oktober 2011 is de stichting Vrienden van de Firma van Drie, afgekort Vrienden van De Firma, opgericht. De vriendenstichting

Nadere informatie

1. Algemeen. 1 Beleidsplan

1. Algemeen. 1 Beleidsplan Beleidsplan 1 Beleidsplan 1. Algemeen Stichting B93 is een atelierstichting en kunstenaarsinitiatief dat ruimte en kansen biedt aan jonge talentvolle kunstenaars door middel van diverse exposities en projecten

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Marian Bentvelzen en Monique Strijk Juli 2012 Brede Hilledijk 590, 3072 NK Rotterdam Tel.: 0613467100, 0653224897 KvK: 54218853 E: moniquestrijk@hotmail.com, post@marianbentvelzen.nl

Nadere informatie

STICHTING JANGA GARAP LA FOUNDATION

STICHTING JANGA GARAP LA FOUNDATION BELEIDSPLAN 2018-2020 STICHTING JANGA GARAP LA FOUNDATION Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Organisatie 2.1 Statuten 2.2 Huishoudelijk regelement 2.3 Bestuur 3. Doelstelling van de stichting

Nadere informatie

HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI

HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI AMBACHT VAKMANSCHAP TECHNOLOGIE s-hertogenbosch HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI We staan aan het begin van een nieuw maaktijdperk. Wereldwijd wordt het belang van het maken en creatieve ambachten voor

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017

Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017 Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Inleiding en Doelstellingen 3 - Missie en Doel 2016 Over Stichting We GO Together 4 Organisatie 5 - Het bestuur - Gedragscode -

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ALSopdeweg!

Beleidsplan Stichting ALSopdeweg! Beleidsplan 2015-2020 Stichting ALSopdeweg! Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Doelgroep 3. Missie en Doelstellingen 3. Visie en Ambitie 4. Interne ontwikkelingen/ Organisatie Stichting 5. Externe ontwikkelingen

Nadere informatie

Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland. Beleidsplan

Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland. Beleidsplan Beleidsplan 2017-2019 Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland 15-8-2017 Inhoud Achtergrond stichting... 2 Bestuur & Directie... 2 Missie en Visie... 3 Missie... 3 Visie... 3 Strategische doelstellingen...

Nadere informatie

ANBI Beleidsplan Stichting H.E.A.R.T

ANBI Beleidsplan Stichting H.E.A.R.T ANBI Beleidsplan Stichting H.E.A.R.T Inhoudsopgave 1. Voorwoord pag. 02 2. Bestuur pag. 03 3. Missie, visie en ambitie pag. 04 4. Doelstelling pag. 05 5. Werkwijze pag. 06 6. Doelgroep pag. 07 7. Financiën

Nadere informatie

Stichting So Logical Foundation

Stichting So Logical Foundation Stichting So Logical Foundation BELEIDSPLAN 2015-2016 Stichting So Logical Foundation Postbus 5823 1410 GA Naarden Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 6 4. Organisatie 7 5. Financiën

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2019 - 2020 Zakelijke gegevens Margreet Honig Foundation Stadhouderskade 150 1074 BB Amsterdam info@margreethonigfoundation.com RSIN / fiscaal nummer: 858778713 Nummer van de Kamer van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Festival Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Augustus 2018 1 1. Inleiding Het Sunny Court Festival is een (in principe) jaarlijks terugkerend eendaags muziekfestival dat in 2005 voor de eerste keer

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING SNAD

BELEIDSPLAN STICHTING SNAD BELEIDSPLAN STICHTING SNAD 1. INLEIDING Stichting snad is een initiatief tot het maken en faciliteren van voorstellingen gebaseerd op beweging zoals dans of danstheater en sinds een paar jaar circus als

Nadere informatie

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting vrienden hondenliefhebbers Petten (hierna te noemen VHP). Ook informeren wij u over onze plannen voor de

Nadere informatie

FIRMA VAN DRIE Kunststichting Gouda

FIRMA VAN DRIE Kunststichting Gouda FIRMA VAN DRIE Kunststichting Gouda BELEIDSPLAN 2011 2014 augustus 2011 Inleiding De stichting Firma van Drie is hèt podium voor kunstenaars in Gouda en omgeving. De stichting, afgekort De Firma, is opgericht

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Paleis van de Verdraagzaamheid

Beleidsplan Stichting Paleis van de Verdraagzaamheid Beleidsplan Stichting Paleis van de Verdraagzaamheid november 2013 Voorwoord Het beleidsplan is opgesteld om duidelijk richting te geven aan de activiteiten van het bestuur. Het is echter niet bedoeld

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2013. Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut

Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2013. Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2013 Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut 1 UITNODIGING Dromen worden waarheid Conferentie 2013 Donateurs bedankt voor uw giften in 2013. 2 Hubrecht Instituut

Nadere informatie

Stichting Geloofsgemeenschap Oase

Stichting Geloofsgemeenschap Oase Stichting Geloofsgemeenschap Oase Beleidsplan 2016 2020 Beleidsplan Stichting Geloofsgemeenschap Oase 1 / 10 Inhoudsopgave Doelstelling Stichting Geloofsgemeenschap Oase... 3 Identiteit van Oase... 3 Activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan TransitieCinema

Beleidsplan TransitieCinema Beleidsplan TransitieCinema 2018 Auteur: Bestuur Stichting TransitieCinema (Fonville, Dakova, Westerduin) Adres: Troelstrakade 113, 2531AB Den Haag E-mail: transitiecinema@gmail.com KvK: 70650594 RSIN:

Nadere informatie

2014-2016. Beleidsplan. Versie 1.0. Cuban Aid Foundation Raad van Europalaan 96 2625PC Delft. www.cubanaidfoundation.com 1

2014-2016. Beleidsplan. Versie 1.0. Cuban Aid Foundation Raad van Europalaan 96 2625PC Delft. www.cubanaidfoundation.com 1 Beleidsplan 2014-2016 Versie 1.0 Cuban Aid Foundation Raad van Europalaan 96 2625PC Delft www.cubanaidfoundation.com 1 Beleidsplan 2014-2016 2 Voorwoord Dit is het beleidsplan 2014-2016 van Cuban Aid Foundation.

Nadere informatie

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker STICHTING VOOR JOU een mooi moment voor mensen met kanker Beleidsplan 2013/2014 Inhoudsopgave Bladzijde 3 Inleiding Doelstellingen 2013/2014 Bladzijde 6 Uitgaven Overige inkomsten PR Samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015 Stichting International Development Student Society Nederland Beleidsplan 2014-2015 Delft, juni 2014 Oosteinde 242a 2611 SV Delft +31 (0) 647434808 Kvk-nummer: 58297618 Fiscaal nummer: 852972076 Dossiernummer:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING DE ZWAAN

BELEIDSPLAN STICHTING DE ZWAAN BELEIDSPLAN STICHTING DE ZWAAN 2015-2018 INHOUDSOPGAVE: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Huisvesting 3.1 Automatisering 3.2 Algemeen personeelsbeleid 3.3 Taken coördinator Open Huis 3.4 Taken coördinator

Nadere informatie

Stichting Madowo Siaya

Stichting Madowo Siaya Beleidsplan Stichting Madowo Siaya 2018-2021 Datum: 6 juli 2018 Naam:: Peter de Jonge, voorzitter KvK nummer: 70365245 RSIN: 858294084 2 Beleidsplan Stichting Madowo Siaya kvk 70365245 RSIN 858294084 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Projectplan Stichting Repair Café Middelburg.

Projectplan Stichting Repair Café Middelburg. Projectplan Stichting Repair Café Middelburg. Wat is een Repair Café? Stichting Repair Café Middelburg is een burgerinitiatief dat draait om repareren. Op de locatie waar Stichting Repair Café Middelburg

Nadere informatie

BELEIDSPLAN LEMON FOUNDATION

BELEIDSPLAN LEMON FOUNDATION BELEIDSPLAN LEMON FOUNDATION Dit plan bevat een overzicht van de belangrijkste beleidsvoornemens van het bestuur van LEMON FOUNDATION / STICHTING LEMON (de Stichting ) ten aanzien van: A. de te verrichten

Nadere informatie

Missie en doel. Beleid

Missie en doel. Beleid Beleidsplan Stichting Fitkids 2017-2019 Algemeen Fitkids is hét fitness- en oefenprogramma, opgezet door Stichting Fitkids, voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Villa Balans

Beleidsplan Stichting Villa Balans Beleidsplan Stichting Villa Balans Juni 2017- december 2018 Herkenning en erkenning Aandacht voor kinderen/gezinnen Samenwerking met zorgverleners verbeteren Informatie Je verhaal kunnen delen Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes 2 2.1.1. Statutaire doelstelling 2 2.1.2. Afwezigheid winstoogmerk 2 3. Beleid 2 3.1. Werkzaamheden SCF NL 2 3.2. Werving en beheer van gelden 2

Nadere informatie

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse. GEGEVENS STICHTING Naam van de stichting: Stichting VandenBroek Foundation Postadres: Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 Website: www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting GA

Beleidsplan Stichting GA Beleidsplan Stichting GA 2014-2016 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Doelstelling 3 Algemene activiteiten 4 Specifieke activiteiten 5 Stimuleren en ondersteunen toename van gebed 5 Stimuleren en ondersteunen

Nadere informatie

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Inhoud Doelstelling en werkwijze Primaire fondsenwerving Andere activiteiten voor fondsenwerving Deskundigheidsbevordering Vermogensbeheer Besteding van

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016-2017. Stichting Truckers voor Goede Doelen

BELEIDSPLAN 2016-2017. Stichting Truckers voor Goede Doelen BELEIDSPLAN 2016-2017 Stichting Truckers voor Goede Doelen Stichting Truckers voor Goede Doelen Huisstede 21 3871 RN Hoevelaken KvK 64958949 RSIN 855921687 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Wat is Truckers

Nadere informatie

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker STICHTING VOOR JOU een mooi moment voor mensen met kanker Jaarverslag 2013 2 Inhoudsopgave Bladzijde 3 Inleiding Communicatie en PR Website en social media Nieuwsbrief Bladzijde 4 Communicatie en PR Overig

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beldhuismolenweg 8a 7562 PC Deurningen Telefoon: 088 45 46 700 E-mail: info@welkomhuis-twente.nl Website: www.welkomhuis-twente.nl Beleidsplan 2014 Pagina 1

Nadere informatie

AAMU MISSIE, VISIE EN STRATEGIE

AAMU MISSIE, VISIE EN STRATEGIE AAMU MISSIE, VISIE EN STRATEGIE MISSIE AAMU Het AAMU is hét museum in Europa voor hedendaagse Aboriginal kunst dat Aboriginal kunst toegankelijk maakt voor een zo breed mogelijk publiek. VISIE AAMU Om

Nadere informatie

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën Beleidsplan Contact Stichting Vlinderduin p/a Steenweg 8 4328 RL Burgh-Haamstede KvK-nummer: 68339054 Rek.nr.: NL69 RABO 0317715232 www.vlinderduin.nl info@vlinderduin.nl Inhoud 1. Inleiding 2. Missie/visie

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. Beleidsplan 2013 2015 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. In 2013 zijn wij gestart met het helpen van 80 gezinnen eind 2013 worden er 90 gezinnen

Nadere informatie

Het verrichten van alle activiteiten welke met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Het verrichten van alle activiteiten welke met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. STICHTING POWER OF ART HOUSE Power of Art House RSIN 854835106 Bezoekadres Veemkade 238 Postcode 1019 HD Amsterdam Telefoonnummer 020 364 24 65 Email info@powerofarthouse.nl DOELSTELLING Stichting Power

Nadere informatie

Raadsplein Info/debat TaKzaal. Voorgesteld besluit raad. Verantwoording inzet business connector Labs. portefeuillehouder René de Heer.

Raadsplein Info/debat TaKzaal. Voorgesteld besluit raad. Verantwoording inzet business connector Labs. portefeuillehouder René de Heer. Raadsplein Info/debat TaKzaal Datum 7 januari 2019 onderwerp portefeuillehouder René de Heer informant medeopstellers afdeling bijlagen Verantwoording inzet business connector Labs Sterkenburg, Marijke

Nadere informatie

STICHTING PRO-PULSION

STICHTING PRO-PULSION STICHTING PRO-PULSION Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30220726 Contactgegevens STICHTING PRO-PULSION Website: www.pro-pulsion.nl Email: info@pro-pulsion.nl Postadres: Achterberglaan

Nadere informatie

Samenvatting beleidsplan 2014-2018

Samenvatting beleidsplan 2014-2018 Samenvatting beleidsplan 2014-2018 The Nethrelands-Turkey Friendship Foundation Bezoekadres: Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam Tel: 020-7763 09 55 Mobiel; 06-52 627 833 Web: www.ntff.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Strategie Kernprincipes van de instelling

Beleidsplan Strategie Kernprincipes van de instelling Beleidsplan 2017 1. Inleiding Stichting Share Network werd gesticht uit de passie die de oprichters diep in hun hart meenamen voor slachtoffers van mensenhandel en moderne slavernij. Met de stichting willen

Nadere informatie

Stichting Saving Arms International

Stichting Saving Arms International Beleidsplan 2019-2020 Stichting Saving Arms International RSIN/Fiscaal nummer: 859743032 KvK nummer: 74011103 Bankrekeningnummer: NL45RABO0338088768, t.n.v. Stichting Saving Arms International Postadres:

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 2. Introductie 3 Algemene Gegevens 3. Strategie & Beleid 3 Aanleiding 3 Missie 3 Doelstelling 3 Werkzaamheden 4

INHOUDSOPGAVE 2. Introductie 3 Algemene Gegevens 3. Strategie & Beleid 3 Aanleiding 3 Missie 3 Doelstelling 3 Werkzaamheden 4 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 Introductie 3 Algemene Gegevens 3 Strategie & Beleid 3 Aanleiding 3 Missie 3 Doelstelling 3 Werkzaamheden 4 Bestuur 4 Algemene Gegevens 4 Werkwijze en beoordeling subsidieaanvragen

Nadere informatie

Fantastikè Beleidsplan programma 2013-2016

Fantastikè Beleidsplan programma 2013-2016 Fantastikè Beleidsplan programma 2013-2016 Inhoud Doelstelling pagina 1 Historie pagina 2 Actueel beleid pagina 2 Werkzaamheden pagina 4 Fondswerving pagina 5 Beheer fondsen en vermogen pagina 6 Besteding

Nadere informatie

Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2014. Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut

Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2014. Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2014 Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut UITNODIGING Bestuursleden, Ambassadeurs, Young Ambassadors, Vrienden en Donateurs: bedankt! 2 Het Hubrecht Instituut

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Vrienden van De Dansacker. Industrieweg RM Pijnacker.

BELEIDSPLAN Stichting Vrienden van De Dansacker. Industrieweg RM Pijnacker. BELEIDSPLAN 2018-2019 Stichting Vrienden van De Dansacker Industrieweg 11 2641 RM Pijnacker info@vriendenvandedansacker.nl INHOUD Inhoud... 2 Inleiding... 3 Missie... 4 De jeugd heeft de toekomst... 4

Nadere informatie

Het verrichten van alle activiteiten welke met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Het verrichten van alle activiteiten welke met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. STICHTING POWER OF ART HOUSE Power of Art House RSIN 854835106 Bezoekadres Entrepotdok 26 Postcode 1018 AD Amsterdam Telefoonnummer 020 364 24 65 Email info@powerofarthouse.nl DOELSTELLING Stichting Power

Nadere informatie

Stichting Cultureel Collectief. Beleidsplan

Stichting Cultureel Collectief. Beleidsplan Stichting Cultureel Collectief Beleidsplan 1. Bestuursvisie Stichting Cultureel Collectief Stichting Cultuur Collectief is de motor achter culturele ontwikkeling van de regio. De twee pijlers van de stichting

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Bardet Biedl Syndroom Stichting Beleidsplan 2017-2021 Van het onbekende naar het bekende Bendert R. de Graaf - Voorzitter 18-6-2017 1 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Strategie... 2 2.1 Statutaire Doelstelling...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Beleidsplan Stichting Aloha Foundation Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Pagina 1 van 10 Voorwoord Op 12 maart 2015 is de Stichting Aloha Foundation opgericht. In dit

Nadere informatie

Theo Koot Ivo de Nooijer Raffi Balder

Theo Koot Ivo de Nooijer Raffi Balder HUBspot is een plek waar innoverende studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven elkaar ontmoeten en inspireren, kennis opdoen en samen ondernemen. Met als doel om Leiden innovatiever

Nadere informatie

Stichting Development Amsterdam House of Arts

Stichting Development Amsterdam House of Arts Stichting Development Amsterdam House of Arts Beleidsplan november 2018 Beleidsplan Stichting Development Amsterdam House of Arts, november 2018 pagina 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan fondsenwerving HagaVrienden 2013-2015

Beleidsplan fondsenwerving HagaVrienden 2013-2015 Beleidsplan fondsenwerving HagaVrienden 2013-2015 Opgesteld door: Helene Marcus-Baart, coördinator HagaVrienden I.s.m: Hans de Sonnaville, secretaris HagaVrienden (Beknopt) beleidsplan HagaVrienden 2013-2015

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting NAC Museum. Documenteigenschappen. Datum: 1 februari 2018 Versie: 1.0

Jaarverslag. Stichting NAC Museum. Documenteigenschappen. Datum: 1 februari 2018 Versie: 1.0 Jaarverslag 2017 Documenteigenschappen Categorie: Jaarverslag Auteur: Peter Daalmans Datum: 1 februari 2018 Versie: 1.0 Status: Definitief Voorwoord Het jaar 2017 was het tweede volledige jaar dat het

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting A Woman s Worth

Beleidsplan Stichting A Woman s Worth Beleidsplan 2016 2017 Stichting A Woman s Worth Ginnekenweg 172c 4835 NH Breda www.awomansworth.nl Inhoudsopgave Inleiding 2 Visie 2 Missie.. 2 Strategie. 2 Statutaire doelstelling. 2 Afwezigheid winstoogmerk.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2018 VJK beleidsplan 2016-2019 Januari 2016 1/6 Inhoudsopgave Inleiding...3 Doelstellingen...3 Organisatie...3 Financiën / donaties / subsidies...4 Werving van middelen...4 Subsidies...4

Nadere informatie

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER DANS BELEIDSPLAN 2014-2017 Inleiding Stichting de Lichting is opgericht in 1986 en heeft als algemene doelstelling het stimuleren van podiumkunsten, en het verrichten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Geachte lezer, Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Paardkrachtig, opgesteld voor de periode 2014 tot 2018. Stichting Paardkrachtig is opgericht en notarieel

Nadere informatie

Stichting Tempel Europa Beleidsplan 2017

Stichting Tempel Europa Beleidsplan 2017 Beleidsplan Stichting Tempel Europa Stichting Tempel Europa Beleidsplan 2017 februari 2017 Inhoudsopgave Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 2.1 Statutaire doelstellingen... 3 2.2 Afwezigheid van

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2013

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2013 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2013 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Inleiding Als bestuur van stichting Jabulani Kids Zimbabwe nodigen wij u graag uit dit jaarverslag te lezen. Wij hopen dat u na het lezen met ons van mening

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN STICHTING OPEN 1 1. INLEIDING Voor u ligt het beleidsplan

Nadere informatie

Speelgoedbank Deventer

Speelgoedbank Deventer Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013 2014 Opgemaakt 02-01-2014 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013-2014 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Deventer 3 Missie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pitt Hopkins.

Beleidsplan Stichting Pitt Hopkins. Beleidsplan Stichting Pitt Hopkins. Inleiding. In dit beleidsplan zijn de missie, visie en de plannen opgenomen voor de periode 2011 tot en met 2015. De rode draad in dit beleidsplan is het mogelijk maken

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting New Horizon Foundation Periode 2016 t/m 2020

Beleidsplan Stichting New Horizon Foundation Periode 2016 t/m 2020 Beleidsplan Stichting New Horizon Foundation Periode 2016 t/m 2020 Historie In 2016 heeft de stichting NHF de bouw van een school gerealiseerd in Namibië in Kaokoland, Ovituambu. Wat ging hieraan vooraf?

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Stichting Akyazili Nederland Dit document maakt inzichtelijk welke plannen het bestuur heeft gemaakt naar aanleiding van haar toekomst. Het bestuur 3 februari 2016 Diergaardesingel

Nadere informatie

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan Groningen Ukulele Society Stichtingsplan 2015 1. Inleiding De ukelele is een instrument dat snel in belangstelling groeit over de hele wereld, vooral in Groot-Brittannië, Amerika, Frankrijk, Duitsland

Nadere informatie

creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand

creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand Korte Voorhout 20 Postbus 216, 2501 ce Den Haag 070 785 4903 06 430 54 372 info@annavastgoedencultuur.nl Heeft u een leegstaand pand waarvoor u nog geen bestemming

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM)

Beleidsplan stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) Beleidsplan stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) Periode 2017-2022 Stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) is een stichting die de werkzaamheden van familie Kipterit in Oeganda ondersteunt. OTM

Nadere informatie

Tabel 1 Aanbevelingen om de relatie met FoodValley te versterken. Overige betrokkenen ICT bedrijven, ICT Valley, BKV. situatie

Tabel 1 Aanbevelingen om de relatie met FoodValley te versterken. Overige betrokkenen ICT bedrijven, ICT Valley, BKV. situatie Samenvatting De gemeente maakt sinds 2011 onderdeel uit van de bestuurlijke regio FoodValley. In de regio FoodValley heeft elke gemeente een economisch profiel gekozen dat moet bijdragen aan de doelstelling

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Tamar Center Thailand

Jaarverslag Stichting Tamar Center Thailand Jaarverslag Stichting Tamar Center Thailand 2014-2015 Stichting Tamar Center Thailand KvK nummer 24346554 RSIN 812161555 http://www.tamarcenter.org/nl Voorwoord In de afgelopen jaren heeft de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN... 3 1.1 NAAM INSTELLING, VESTIGINGSPLAATS EN ADRES... 3 1.2 BESTUUR EN PROCEDURES BESTUUR... 3 1.3 DOELOMSCHRIJVING... 3 2. HUIDIGE SITUATIE... 4 2.1 BESTUUR...

Nadere informatie

Sapna Foundation. Jaarverslag 2014

Sapna Foundation. Jaarverslag 2014 Sapna Foundation Jaarverslag 2014 1 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 Algemeen 4 Projectbezoek 4 Promotie 5 Financiën 8 Planning 2015 10 Website: www.sapnafoundation.org E-mail: info@sapnafoundation.com

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hengel Datum: 6 januari 2013 Versie 1.2

Beleidsplan Stichting Hengel Datum: 6 januari 2013 Versie 1.2 Beleidsplan Stichting Hengel 2013 2016 : 6 januari 2013 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave Missie, visie en strategie van Stichting Hengel Geschiedenis Organisatie Werkwijze en 2013 Financiën 2 Missie, visie en

Nadere informatie

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020 fa ir frie n d s 1. Inleiding Dit beleidsplan is opgesteld om vast te leggen wat de toekomstvisie is van de Stichting Fairfriends Foundation. Hierin willen

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Wortel van Leven (verder genoemd WVL)

Beleidsplan stichting Wortel van Leven (verder genoemd WVL) Beleidsplan stichting Wortel van Leven (verder genoemd WVL) Kern en uitgangspunten van WVL Statutaire doelstellingen: WVL heeft tot doelstelling; a. De Participatie en sociale cohesie van bewoners uit

Nadere informatie