KBO-Diessen BELANGENORGANISATIE VOOR SENIOREN. NIEUWSBRIEF oktober Zondagsontmoeting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KBO-Diessen BELANGENORGANISATIE VOOR SENIOREN. NIEUWSBRIEF oktober Zondagsontmoeting"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF oktober 2013 Diner voor KBO In oktober is het diner bij Bij Verhoeven op Haghorst. Voor 29 en 30 oktober kan men zich opgeven bij Fam. Verhoeven of of In november kunnen op 26 of 27 november terecht bij Het Landgoed. Deze diner krijgt het thema Sinterklaas. Opgeven kan bij de fam. Huijbregts telf os via Klok of pendule laten maken Neem contact op met Bert de Bruijn Baarschotstraat KW Diessen of telefoon / Zondagsontmoeting Op 24 november hebben we van uur onze 7 e ontmoeting in het Open Huis. U bent daar van harte welkom. Deze middag wordt georganiseerd door: Contour de Twern, Hervormde kerk, van Harte werkgroep parochie Hilvarenbeek, Een luisterend oor,de Zonnebloem en Diessens Kwartierke. Heeft u interesse onze groep te komen versterken voor meer informatie bij: Contour de Twern, Hilvarenbeek@ContourdeTwern.nl, Anja Pieters, Johan v.beurden, tel , Bep Hagenberg, tel , bep.hagenberg@live.nl Diessense senioren hebben er een tweede biljart bij gekregen. Deze club speelt op het moment in de eenhoorn met 48 leden een onderlinge competitie in drie poules twee keer tegen elkaar. Waarna bij afloop van de competitie de poulewinnaars tegen elkaar spelen voor de wisselbeker. Nu we na een kleine verbouwing een tweede biljart gekregen hebben, is de ledenstop opgeheven en kunnen biljartliefhebbers in de leeftijd vanaf 55 jaar en wonende in Diessen,Baarschot of Haghorst zich aanmelden bij de ledenadministratie: Harrie van Hoof rijtseweg 64 Diessen tel Nieuwe leden worden dan in de tweede helft van de competitie mee ingedeeld beginnend in januari. De leiding: Jos Vingerhoets tel Jos Comperen tel Harrie van Hoof tel Vrij biljarten kan op: maandagmorgen en -middag (wanneer er geen thema- og bingomiddag is) dinsdagmorgen en -avond, woensdagmorgen, middag en -vond donderdagmorgen en avond en vrijdagmorgen 1 veel informatie op:

2 Agenda Oktober Fietsen: iedere donderdag vertrek om u Koersbal: iedere vrijdag van 9.30 tot u. in de Eenhoorn. Vrij. 18 Bedevaart naar de Weebosch: Zie verder in deze nieuwsbrief Ma. 21 film Dorp aan de rivier uur De Eenhoorn Kaarten: om u. in De Eenhoorn. Ma. 28 Kaarten: om u. in De Eenhoorn. Di. 29 Diner uur Bij Verhoeven November Fietsen: iedere donderdag vertrek om u Koersbal: iedere vrijdag van 9.30 tot u. in de Eenhoorn. Vloh Bingo elke zondag Zo. 3 Seniorenorkest uur Elckerlyc Ma. 4 Kaarten om u. in De Eenhoorn. Ma. 11 Film Max Havelaar in de avond De Eenhoorn Kaarten om u. in De Eenhoorn. Do 14 OV-chipkaart uur De Eenhoorn Ma. 18 Bingo uur Eenhoorn Zo. 24 Zondagsontmoeting uur in Open Huis. Di. 26 Diner uur Het Landgoed VLOH radio Bingo komt in Diessen met extra prijzen Elke zondag in november is het van tot uur stiller op straat dan op andere zondagen. Waarom? VLOH radio BINGO wordt door hele families gebruikt om gezellig bij elkaar te komen en hopelijk mooie prijzen te scoren. Ook dit jaar hebben vele lokale ondernemers de VLOH gesteund met prachtige prijzen en de VLOH radio Bingo hoofdprijs kan oplopen tot wel 500,00. De hoofdprijs bestaat uit winkelen bij AH, tot een bedrag van 250,00 en dit bedrag kan verhoogd worden met nog eens 250,00. VLOH Radio Bingo wordt dit jaar ook beluisterd in de Eenhoorn. Vindt u het prettiger om BINGO te spelen met anderen, dan staat de deur van de Eenhoorn ook voor u open. In de Eenhoorn zal dit jaar, na de uitzending van de VLOH radio Bingo, doorgespeeld worden voor een prijs ter plekke. De ter plekke beschikbare prijs is elke zondag een EMTE boodschappenpakket ter waarde van ca 40,00. Overigs wordt ook in de Clossenborch gezamenlijk VLOH Bingo gespeeld. De VLOH radio Bingo loten zijn vanaf oktober te koop bij Texaco benzinepomp en worden bovendien op enkele vrijdagen en zaterdagen door VLOH leden te koop aangeboden in supermarkt EMTE. 2 veel informatie op:

3 3 veel informatie op:

4 Filmmiddag KBO: Dorp aan de rivier. Nostalgische bestseller uit de jaren 60. Maandagmiddag 21 oktober om uur in de Eenhoorn. Gratis toegang. Dorp aan de rivier is een roman van Antoon Coolen. Fons Rademakers verfilmde deze roman ongeveer in Het werd een afspiegeling van de oer-hollandse cultuur, met prachtige beelden van het winterse landschap aan de bevroren rivier. Rademakers zag zijn debuut meteen al bekroond met een nominatie voor de Gouden Beer in Berlijn en een Oscarnominatie voor de Beste Buitenlandse Film. Inhoud van de film: Dorpsdokter Van Taeke, een gerespecteerd en kundig man, heeft zo zijn eigen ideeën over de uitoefening van het doktersvak. Voor hem zijn arm en rijk gelijk. Zijn uitgesproken eigen mening valt helaas niet bij iedereen in goede aarde. De hoge heren in het dorp zijn niet blij met deze eigenwijze dokter en willen dat Van Taeke verdwijnt. De bioscoop is om uur open en dan starten we met een oude film van Jan Beekman over een Diessense bedevaart naar Bourain. Om uur start de hoofdfilm: Dorp aan de rivier. Kom op tijd want het zal er evenals in het voorjaar druk worden!!!! Themagroep KBO. Volgende filmavond: Maandagavond 11 november. Dan draaien we de bestseller: Max Havelaar (bijna 3 uur). 4 veel informatie op:

5 Actie Rabobank: Hart voor Elkaar Ook dit jaar is er bij de Rabobank Midden Brabant een actie Hart voor elkaar. Activiteiten Eenhoorn heeft het project: Opknappen Eenhoorn ingediend. We hebben de biljartruimte al vergroot en de muren een nieuwe frisse kleur gegeven maar de echte aankleding zoals gordijnen tafelkleden en muurverfraaiing moeten nog. Daarvoor hebben we veel geld nodig. Daarom ons stemadvies voor KBO-Leden:. Geef 2 stemmen aan het project Opknappen Eenhoorn. (Hulp bij stemmen nodig?? Laat het ons even weten) Hoe werkt het? Er zijn in het werkgebied van Rabobank Midden Brabant 80 projecten uitgekozen die mee mogen doen. De Rabobank stelt ,- beschikbaar. Ieder lid van de Rabobank krijgt een brief thuis met daarop een eigen code. Daarmee kun je 5 stemmen uitbrengen met maximaal 2 stemmen op een project. De stemmen kunnen uitgebracht worden tussen 16 oktober en 6 november Op 7 november weet de Rabobank hoeveel stemmen er uitgebracht zijn. Dit gaan ze delen op het beschikbare bedrag ( ,-). Je stem is geld waard. Laat je 5 stemmen dus niet verloren gaan. In Diessen doen de volgende groepen mee: Bridgeclub Diessen Comité Baarschot Comité Diosna Harmonie St. Willibrordus Jong Nederland Diessen EHBO Diessen ZLTO De Hilver museum de Dorpsdokter Activiteitengroep Eenhoorn Museum De Roos Je kunt je stem uitbrengen op alle projecten in alle kernen die meedoen. Op kun je bij het onderdeel: Hart voor Elkaar de 80 projecten bekijken. Op de brief die van de Rabobank krijgt staat op hoe je kunt gaan stemmen. 5 veel informatie op:

6 KBO Diessen en KBO Hilvarenbeek/Esbeek/Biest-Houtakker nodigen u uit voor een OV-chipkaart informatieochtend. Deze ochtend wordt mede georganiseerd door het Reizigersoverleg Brabant. De Informatieochtend vindt plaats op donderdag 14 november 2013 om uur in Ontmoetingscentrum De Eenhoorn, Theresiastraat 23, 5087 BV Diessen. Wat houdt deze dag in: Tijdens deze dag hoort u, onder leiding van een ervaren OV-gids, alle ins en outs over de OVchipkaart zoals welke kortingen er zijn en hoe ziet de pas eruit. Tevens kunnen wij deze dag samen met u ook daadwerkelijk uw persoonlijk OV-chipkaart aanvragen, want reizen zonder OV-chipkaart kan immers bijna niet meer! Wat moet u allemaal meenemen om de OV-chipkaart aan te vragen: - Pasfoto (dit is echt heel belangrijk, zonder pasfoto kunt u geen OV-chipkaart aanvragen) - Uw bank/giropas (dit omdat het aanvragen van de OV-chipkaart 7,50 kost) - Kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van u bankafschrift - Indien het mogelijk is om digitaal uw OV chipkaart aan te vragen, raden wij u aan uw random reader mee te nemen en dan zou een digitale pasfoto ook praktisch zijn Na ongeveer 1 week heeft u de persoonlijke OV-chipkaart in de brievenbus thuis ontvangen, na 5 a 6 weken gaan wij (ook onder leiding van een ervaren OV-gids) in groepen van 8 tot 10 personen daadwerkelijk met u op pad om te laten zien hoe u uw persoonlijk OV-chipkaart kunt gebruiken. Dan laten we zien hoe u moet in en uitchecken, hoe u saldo kunt bijschrijven en natuurlijk maken wij een rondje met de bus en of trein. Bent u enthousiast geworden en wilt u ook graag weten hoe de OV-chipkaart werkt? Meldt u dan nu meteen aan. Beschikt u niet over eigen vervoer dan kunt u contact opnemen met Ria Bonenkamp. tel De opgavenstrook inleveren vóór 25 oktober 2013 bij een van de volgende adressen. Gerry Schilders Molenstraat 28 Diessen telefoon Karel Verhoeven St. Jozephstraat 9 Haghorst telefoon Jac Linnemans Baarschotsestraat 5 Baarschot telefoon Ondergetekende wenst deel te nemen aan de informatie-ochtend over de OV-chipkaart in De Eenhoorn in Diessen op donderdag 14 november a.s. om uur. Dhr./Mevr Tel.nr... Adres.Woonpl: 6 veel informatie op:

KBO-Diessen BELANGENORGANISATIE VOOR SENIOREN

KBO-Diessen BELANGENORGANISATIE VOOR SENIOREN KBO-Diessen BELANGENORGANISATIE VOOR SENIOREN INHOUDSOPGAVE 1. Inhoudsopgave 2. Woordje voorzitter 3. Bestuursleden 4. Vertegenwoordiging 5. Activiteitenprogramma 2013 8. Bedevaarten-Belastingaangifte-Bibliotheek

Nadere informatie

Beste leden, In deze samenwerking blijkt dat je samen veel kunt bereiken

Beste leden, In deze samenwerking blijkt dat je samen veel kunt bereiken Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 Woordje voorzitter 3 Bestuursleden 4 Vertegenwoordiging 5 Activiteitenprogramma 2017 8 Bedevaarten belastingaangifte- bibliotheek senioren 55+ 9 Biljarten - bingo bloemschikken

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Conclusie Enquête Werkgroep Nascholingen

Conclusie Enquête Werkgroep Nascholingen Conclusie Enquête Werkgroep Nascholingen 2 april 206 . Ik heb behoefte aan nascholingen met betrekking tot: (meerdere keuzes mogelijk): Taal- & Tolkvaardigheden 0 Attitude 6 Doelgroepen 9 Behoefte Categorie

Nadere informatie

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Voorjaarsreisje. Beste leden voor ons voorjaarsreisje op woensdag 24 Juni zijn nog plaatsen open,voor die

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

Inhoudsopgave Jaarprogramma Inhoudsopgave 2 Woordje voorzitter 3 Bestuursleden 4 Vertegenwoordiging 5 Activiteitenprogramma Bedevaarten

Inhoudsopgave Jaarprogramma Inhoudsopgave 2 Woordje voorzitter 3 Bestuursleden 4 Vertegenwoordiging 5 Activiteitenprogramma Bedevaarten Inhoudsopgave Jaarprogramma 2019 1 Inhoudsopgave 2 Woordje voorzitter 3 Bestuursleden 4 Vertegenwoordiging 5 Activiteitenprogramma 2019 9 Bedevaarten belastingaangiften- bibliotheek senioren 55+ 10 Biljarten

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 DE LEUNING Ontmoetingscentrum door en voor Senioren Een gastvrij centrum, sinds 1984 een begrip in Baarn Ontmoetingscentrum De Leuning, onderdeel van Welzijn

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St. Teje?

Wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St. Teje? N I E U W S B R I E F MAART 2014 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 18 NR. 8 van de directie Wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St. Teje? Op woensdag 12 maart

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Fris van start

Nieuwsbrief 10. Fris van start Nieuwsbrief 10 september 2014 In dit nummer: Fris van start 1 Activiteiten 1 Oud Papier 2 Hieperdepiep 2 Wist je dat.. 2 mededelingen 3 Uniformen en instrumenten actie 3 De Peel in Brand 4 Leden / Familiedag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

De manier van reizen en betalen. OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart

De manier van reizen en betalen. OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart De manier van reizen en betalen De OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart Doel Reizigersoverleg Brabant behartigt de belangen van de reizigers in het openbaar (bus) vervoer.

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel Versie 3.2

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel Versie 3.2 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2018 Versie 3.2 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0 Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0 Overzicht veel gestelde vragen. Antwoorden staan op de volgende pagina s. 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het gratis reizen voor 65+? 2. Wie komen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ Capelle aan den IJssel Versie 1.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het gratis reizen voor 65+? 2. Wie komen er in aanmerking voor het gratis reizen in 2009? 3. Ik

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje -

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje - Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 17-13 januari Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

HANDLEIDING BIJ HET INVULLEN VAN HET DAGBOEK

HANDLEIDING BIJ HET INVULLEN VAN HET DAGBOEK HANDLEIDING BIJ HET INVULLEN VAN HET DAGBOEK Belangrijk! Dit dagboek moet worden bijgehouden door de persoon die door Intomart GfK is benaderd. Het gaat er om wat u zelf heeft gedaan. Houd het dagboekje

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

Informatiebrief 9. Schooljaar

Informatiebrief 9. Schooljaar Informatiebrief 9 Schooljaar 2016-2017 3-2-2017 Data om te onthouden: 10 februari Boekenmarkt: boeken voor de markt zijn ZEER welkom! 15 februari MR vergadering 16 februari Podiummoment groep 5 16 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie 2-4-2014 Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief In deze 1 e editie Wie heeft de RCauto gewonnen?. Agenda rijdagen Rabobank actie 1 e rijdag Spannend of spanning? Afzonderlijke hoogtepunten: Verhaal uit eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl Hallo allemaal, Inmiddels loopt het seizoen al op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn voor de meeste teams gespeeld. Een seizoen waarin de meisjes U18 drie wedstrijden voor het einde van

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 1-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD ovember 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

p uit! U Udenhout Ero

p uit! U Udenhout Ero U Udenhout Erop uit! BUS EN BUURTBUS In Udenhout rijden grote bussen en buurtbussen. Hieronder staan plaatsnamen met het nummer van de (buurt)bus die er naartoe gaat. Ik wil naar: Bus: Ik wil naar: Bus:

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Beste leden, Voorzitter Jac Linnemans

Beste leden, Voorzitter Jac Linnemans INHOUDSOPGAVE 1 inhoudsopgave 2 woordje voorzitter 3 bestuursleden 4 Vertegenwoordiging 5 Activiteitenprogramma 2016 8 Bedevaarten belastingaangifte bibliotheek voor senioren - biljarten 9 bingo bloemschikken

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 KORTE TERUGBLIK NIEZO PARADIEZO RABO CLUBKAS ACTIE VIDEO AVOND HIJ KOMT, HIJ KOMT NIEZO PARADIEZO Die zomer die begon zowat in mei. heel

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Activiteiten overzicht

Activiteiten overzicht Activiteiten overzicht Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa najaar 2015 'Het Trefpunt' Beatrixstraat 9A 3621 ET Breukelen per 01 januari 2016 nieuwe locatie: 1 e etage t Heycop 2 3621 WD Breukelen tel:

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 2-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD DCMBR 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Wandelen Informatieavond Website (strookje) Op vrijdag 30 september 2016 naar Mook (Heumense-Mookerschans). Op vrijdag 28 oktober

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

OV Vrij. Reis onbeperkt met trein, tram, bus en metro.

OV Vrij. Reis onbeperkt met trein, tram, bus en metro. OV Vrij Reis onbeperkt met trein, tram, bus en metro. Wat is OV Vrij? Met OV Vrij reist u onbeperkt met de trein, tram, bus en metro door héél Nederland. Geniet van de ultieme reizigersvrijheid met het

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus. 2014-2015 Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.nl NIEUWSBRIEF 127 maart 2015 Welkom nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April 2014

Nieuwsbrief. April 2014 Nieuwsbrief April 2014 Agenda April Di 01 Damescie Driebal Stableford en putts Do 03 Senioren 4-BBB Di 08 Damescie Hidden Holes Do 10 Seniorencie Scrambel 4-bal Strokeplay Vr 11 NGF Competitie + [groot-]ouder-kindwedstrijd

Nadere informatie

Vrij reizen voor AOW-gerechtigden

Vrij reizen voor AOW-gerechtigden Vrij reizen voor AOW-gerechtigden Vindt u het fijn om er op uit te gaan met het openbaar vervoer? Gemeente Vlaardingen vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen, ook ouderen met een kleine portemonnee.

Nadere informatie

HetRozenblaadje. december 2016

HetRozenblaadje. december 2016 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje december 2016 maandag 13 december 13 december 14 december 15 december 15 december 16 december

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. April 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. April 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen April 2018 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets Dinsdagochtend:

Nadere informatie

JOURNAAL no 4 2 April 2019

JOURNAAL no 4 2 April 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 4

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede - Oktober 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Info December Telefoon: Website: Agenda december 2013

Info December Telefoon: Website:  Agenda december 2013 Info December 2013 Telefoon: 072-5403606 E-mail: st.matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Agenda december 2013 do 05 Sinterklaas; let op, de Sint komt s middags op school vr 06 studiedag;

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie