Dienstenwijzer Guis&Partners BV Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening en werkwijze.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstenwijzer Guis&Partners BV Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening en werkwijze."

Transcriptie

1 Dienstenwijzer Guis&Partners BV Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening en werkwijze. Wie zijn wij? Guis & Partners B.V. is een erkend en onafhankelijk tussenpersoon in verzekeringen, hypotheken en andere financiële dienstverlening. Guis & Partners ontzorgt al ruim 70 jaar de particuliere en zakelijke markt op een persoonlijke, heldere en eerlijke wijze. Guis & Partners telt ongeveer 30 medewerkers. Het kantoor vond zijn oorsprong in Hardinxveld-Giessendam maar is al geruime tijd gevestigd in Sliedrecht. Bedrijfsgegevens Guis & Partners B.V. Telefoon : Brouwerstraat 2 Fax : BE Sliedrecht Postbus 158 Website : AD Sliedrecht U bent ook altijd welkom op ons kantoor. Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00. Buiten kantoortijden kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Voor noodgevallen zijn wij buiten kantoortijden mobiel bereikbaar. Dit noodnummer wordt u kenbaar gemaakt via de antwoordservice. Het is mogelijk een afspraak te maken buiten kantoortijden. Onze dienstverlening Wij kunnen u op zakelijke en particulier vlak van dienst zijn op het gebied van: Levensverzekeringen Schadeverzekeringen Zorgverzekeringen Inkomensverzekeringen Pensioenen Betalen & Sparen Hypotheken Onze werkwijze Oriënteren / Inventariseren Wij maken graag kennis met u. Wat vindt u belangrijk? Hoe ziet de gezins- of bedrijfssamenstelling eruit? Hoe staat u er financieel voor? Wij houden rekening met de persoonlijke situatie en wensen. Zo ontvangt u altijd een advies op maat. We houden het eerlijk en eenvoudig. Uw vragen worden beantwoord; Wat houdt het product precies in? Welke voordelen biedt het mij? En niet onbelangrijk: Hoeveel kost het? Financiële producten

2 oeven geen abracadabra te zijn. We scheppen graag duidelijkheid, zodat men achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Altijd een eerlijk advies dus. Adviseren Wij adviseren, u bepaalt. Met ons diverse aanbod aan producten van diverse maatschappijen kunnen wij iedere klant voorzien van een passende oplossing. Wij bieden dus altijd een onafhankelijk advies op maat en begeleiden u bij het nemen van een weloverwogen keuze. Uiteindelijk bepaalt u zelf wat het beste bij u past. Wij adviseren op een volgens de wet, selectieve analyse. Dit houdt in dat wij niet alle mogelijke aanbiedingen onderzoeken, maar samenwerken met een aantal aanbieders. Dit neemt niet weg dat wij onze adviezen altijd baseren op uw persoonlijke situatie en wensen en u dus van een objectief advies voorzien. Bemiddelen Tijdens en na uw keuze bemiddelen wij. Wij bemiddelen met diverse aanbieders om voor u de beste voorwaarden en rente te realiseren. Ook na uw keuze bemiddelen wij in het definitief afsluiten van uw product. Onderhoud/nazorg U ontzorgen is ons doel. Wij maken het de klant gemakkelijk. We nemen zaken uit handen en maken complexe producten eenvoudig. Zo zijn wijzigingen met 1 telefoontje of te regelen en handelen we schades veelal van A t/m Z af. We zijn altijd bereikbaar voor vragen of adviezen. Zo bent u zorgenvrij van financiële vraagstukken en administratieve rompslomp. Lidmaatschappen, registraties en samenwerkingen Ons kantoor is bij de volgende organisaties geregistreerd: Autoriteit Financiële Markten (AFM) De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de financiële markten. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer Kijk voor meer informatie op College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) Het CBP houdt toezicht op de naleving van de wet met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Het CPB zorgt er dus voor dat uw privacy gewaarborgd blijft. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om en staan bij het CBP geregistreerd onder meldingsnummer Kijk voor meer informatie op Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat u ergens ontevreden over bent. Mochten we er naar uw mening niet in slagen het probleem tot uw tevredenheid op te lossen, dan kunt zich wenden tot: Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid) Postbus AG Den Haag Telefoon:

3 Ons aansluitnummer bij Kifid is Het Kifid bemiddelt in geschillen tussen consumenten en financiële instellingen. Kamer van Koophandel (KvK) Wij zijn geregistreerd in het handelsregister van de KvK onder nummer RegioBank Op het gebied van sparen en betalen hebben wij een exclusieve samenwerking met RegioBank. Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) Onze hypotheekadviseurs zijn gecertificeerd als erkend hypotheekadviseur. Door middel van jaarlijkse educatie en toetsing wordt deze certificering behouden. Kijk voor meer informatie Klachtenprocedure Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat u ergens ontevreden over bent. Neemt u in zo n geval eerst via contact met ons op. Wilt u toch een klacht indienen, dan kan dit naar of schriftelijk onder vermelding van klacht naar: De Directie van Guis & Partners Postbus AD Sliedrecht Als wij er, naar uw mening, niet in slagen om het probleem tot uw tevredenheid op te lossen, kunt u zich wenden tot Kifid. Heeft uw klacht betrekking op een zorgverzekering dan kunt u terecht bij Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Wat verwachten wij van u? Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, zijn wij afhankelijk van de informatie en gegevens die u ons verstrekt. Dit geldt zowel bij afname van een nieuw product als wanneer het product reeds afgenomen wordt. Het is dan ook van belang dat u ons altijd zo goed mogelijk op de hoogte stelt van uw persoonlijke situatie en wensen. Denk hierbij aan persoonsgegevens (bijv. woonplaats, burgerservicenummer, rekeningnummer, adres), financiële kwesties (bijv. schulden, leningen, contracten met andere financiële instanties) en veranderingen in uw persoonlijke situatie (bijv. trouwen, scheiden, overlijden). Op deze manier voorkomt u dat u een onjuist advies krijgt of onnodige risico s loopt. Kijk bij ontvangst van de door ons verstrekte documenten dan ook altijd na of deze gegevens actueel en kloppend zijn.

4 Fraudebeleid Verzekeren is gestoeld op wederzijds vertrouwen en wij hebben vertrouwen in onze klanten. Toch zijn er helaas mensen die dit vertrouwen beschamen. Bijvoorbeeld mensen die bij een schade meer claimen dan werkelijk het geval is, die een andere voorstelling van zaken geven of die bewust een nota vervalsen. Frauderend gedrag verhoogt de druk op de premies. Dat is niet alleen merkbaar voor die enkele frauderende klant, maar vooral ook voor het overgrote deel van onze klanten: mensen die welwillend zijn en niet frauderen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid Guis & Partners wil vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid misstanden aanpakken, zodat zij de producten voor andere verzekerden betaalbaar kan houden. Guis & Partners neemt daarom preventief maatregelen om verzekeringsfraude te voorkomen en te beheersen. Fraudeprotocol Ook vanuit het Verbond van Verzekeraars wordt fraude actief aangepakt. In 1999 hebben onze verzekeraars het fraudeprotocol van het Verbond van Verzekeraars ondertekend. Hiermee verplichten zij ons ertoe een actief beleid te voeren ter voorkoming van fraude. Wat betekent dit voor u? Wanneer u als verzekerde niet fraudeert, zult u niets merken. Voor klanten die frauderen, is dat natuurlijk anders. Wanneer Guis & Partners een geval van verzekeringsfraude vermoedt, wordt een onderzoek ingesteld. In dat geval wordt altijd contact opgenomen met de klant. Afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek kunnen maatregelen worden genomen, zoals: een geclaimde schade niet of slechts gedeeltelijk vergoeden; onterecht uitgekeerde schade terug laten betalen; extra gemaakte kosten (bijvoorbeeld de onderzoekskosten) in rekening brengen bij de klant; opname in het Incidentenregister dat uitsluitend inzichtelijk is voor de medewerkers van de afdeling Speciale Zaken en de coördinator fraudebeheersing; melding bij enkele instanties waar de verzekeraars van Guis & Partners bij zijn aangesloten, zoals het Centrum Bestrijding Verzekeringsfraude (CBV), onderdeel van het Verbond van Verzekeraars en het Centraal Informatie Systeem (CIS) van de verzekeringsmaatschappijen; aangifte bij de politie. Fraude melden Wilt u een eventuele fraude bij ons melden, stuurt u dan een naar Meldt u een fraude dan verzekeren wij u dat wij met de door u verstrekte gegevens strikt vertrouwelijk omgaan. Beloningsvormen Wij hanteren beloning op basis van provisie, beloning op basis van uurtarief, beloning op basis van een vast bedrag of een combinatie van deze vormen. Verderop in het document treft u een tabel met onze diensten en bijbehorende beloning.

5 Intern beloningsbeleid Onze medewerkers worden beloond met een vast salaris. Er worden geen bonussen uitgereikt op basis van doe hoeveelheid of soort producten die een medewerker adviseert. De belangen van de klant staan centraal en wij hanteren dan ook een persoonlijke, eerlijke en heldere benadering. Dienstverlening particulier in vast tarief en uurtarieven Uurtarieven Dienstverlening Vast uurtarief Verzekeringsadviseur (WFT gecertificeerd) 125 Financieel adviseur (SEH) zijnde erkend hypotheek adviseur 125 Particulier Vast tarief Advies en middeling hypotheek eigen woning (+/- 30 uur) 3000 Advies en bemiddeling eigen woning starter (+/- 25 uur) 2500 Advies en middeling 2 e hypotheek of onderhandse verhoging (+/- 20 uur) 2000 Advies en bemiddeling hypotheek bij ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid 1000 (+/- 10 uur) Aankoopbegeleiding particuliere woning Gratis bij hypotheek Advies en bemiddeling netto risicoverzekering 500 Advies en bemiddeling inzake oudedags- en nabestaandenvoorziening 750 particulier Advies en bemiddeling inzake lijfrente- of pensioenkapitaal 750 Advies en bemiddeling inzake ontslagvergoeding maatwerk Advies en bemiddeling bij echtscheiding maatwerk Dienstverlening zakelijk (Ondernemer/ZZP/DGA, onderneming) in vaste tarief en uurtarieven Uurtarieven Dienstverlening Vast uurtarief Verzekeringadviseur (WFT gecertificeerd) 125 Financieel adviseur (SEH) zijnde erkend hypotheek adviseur 125 Pensioen adviseur (WFT gecertificeerd) 135 Ondernemer/ZZP/DGA Vast tarief Opstellen financieel plan, volledig inzicht in inkomen en vermogenssituatie maatwerk Advies en bemiddeling hypotheek eigen woning ondernemer (+/- 35 uur) 3500 Advies en bemiddeling inzake arbeidsongeschiktheidsverzekering (+/- 10 uur) 1000 Beheerskosten pensioen per deelnemer per jaar 75 Wij hopen u met deze dienstenwijzer voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht nu nog vragen hebben dan vernemen wij dit uiteraard graag van u.

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten Wat u van ons kunt verwachten Deze dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Koopman Assurantiën B.V. DUIDELIJK OVER RISICO S ZEKER OVER ZAKEN U bent van plan de zorg voor uw financiële

Nadere informatie

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten Wat u van ons kunt verwachten Deze dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Koopman Assurantiën B.V. DUIDELIJK OVER RISICO S ZEKER OVER ZAKEN U bent van plan de zorg voor uw financiële

Nadere informatie

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten Wat u van ons kunt verwachten Deze dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Koopman Assurantiën B.V. DUIDELIJK OVER RISICO S ZEKER OVER ZAKEN U bent van plan de zorg voor uw financiële

Nadere informatie

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en producten.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en producten. Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal, uw persoonlijke situatie en wensen zijn voor ons een belangrijke graadmeter. In onze

Nadere informatie

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kruisstraat 2 zwart 2011 PX Haarlem Postbus 3362 2001 DJ Haarlem Telefoon: 023-512 40 30 Fax: 023-512 40 31 E-mail: haarlem487@hypotheekshop.nl

Nadere informatie

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Dienstenwijzer All e s ov e r on z e f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Wie zijn wij: Financiële Meesters is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd

Nadere informatie

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop - Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Nieuwe Zeeweg 64 Postbus 16 2200 AA NOORDWIJK Telefoon: 071 36 49 957 Fax: 071 36 49 380 E-mail: noordwijk670@hypotheekshop.nl Internet:

Nadere informatie

Versie 2015-04-01. De volgende onderwerpen worden in dit document behandeld:

Versie 2015-04-01. De volgende onderwerpen worden in dit document behandeld: Waarom deze dienstenwijzer? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. Deze dienstenwijzer geeft een beschrijving van de diensten die wij voor u

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over onze werkwijze waarin u als klant centraal staat. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Adviesgroep Reijnders BV

Dienstverleningsdocument Adviesgroep Reijnders BV Dienstverleningsdocument Adviesgroep Reijnders BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Bijgaand ontvangt u onze dienstenwijzer. Hierin leest u waar wij voor staan, hoe onze dienstverlening

Nadere informatie

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 076-5315531.

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 076-5315531. Dienstenwijzer Adviesgroep Koeman-De Baronie B.V. Assurantiebedrijf De Baronie Pensioendesk De Baronie Huis & Hypotheek De Baronie Zorg en Inkomen De Baronie Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële

Nadere informatie

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Telefoon: 024 649 50 25 Fax: 024 649 50 01 E-mail: wijchen1375@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/wijchen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Naast algemene informatie over vindt u in dit Dienstverleningsdocument uitgebreide informatie over onze dienstverlening, de beloning die wij daarvoor ontvangen en onze klachtenregeling.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Naast algemene informatie over vindt u in dit Dienstverleningsdocument uitgebreide informatie over onze dienstverlening, de beloning die wij daarvoor ontvangen en onze klachtenregeling.

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Assurantiekantoor Rikjo

Hartelijk welkom bij Assurantiekantoor Rikjo Hartelijk welkom bij Assurantiekantoor Rikjo Dit mag u van ons verwachten Dienstverleningsdocument particulier inclusief dienstenwijzer (januari 2013) Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. De volgende informatie staat vermeld in dit document:

Dienstenwijzer. De volgende informatie staat vermeld in dit document: Dienstenwijzer Vrieling Verzekeringen is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In dit document geven wij daaraan

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN Dienstverleningsdocument Elke financieel adviseur is per 1 juli 2009 verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten we hier voor u op een rij wie

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Multias Adviesgroep B.V. Postadres: Postbus 310 2100 AH HEEMSTEDE Bezoekadres: Nijverheidsweg 37 2102 LK HEEMSTEDE Telefoon: 023-7502795 Fax: 023-7502792 www.multias.nl info@multias.nl

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Wie zijn wij? Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Wie zijn wij? Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. Graag willen wij u laten zien

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Zowel aan particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Graag willen

Nadere informatie

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA Ardea Montis Dienstverleningsdocument biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Ardea Montis. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in onze dienstverlening en inzicht te geven in onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. Dienstenwijzer Slofstra Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Zet ons voor u aan het werk

Zet ons voor u aan het werk Dienstenwijzer 2014 Zet ons voor u aan het werk INLEIDING U bent van plan de zorg voor uw hypotheek, verzekeringen of krediet toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Hoven Assurantiën

Dienstenwijzer Van den Hoven Assurantiën Dienstenwijzer Van den Hoven Assurantiën In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mag verwachten. Wie zijn wij? Van den Hoven Assurantiën Financieringen Hypotheken

Nadere informatie

Het verstrekken van dit document is wettelijk verplicht voor alle aanbieders en bemiddelaars.

Het verstrekken van dit document is wettelijk verplicht voor alle aanbieders en bemiddelaars. Dienstenwijzer Het verstrekken van dit document is wettelijk verplicht voor alle aanbieders en bemiddelaars. Met deze Dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij. Naast algemene informatie over ons kantoor

Nadere informatie

D I E N S T V E R L E N I N G S D O C U M E N T V A N

D I E N S T V E R L E N I N G S D O C U M E N T V A N D I E N S T V E R L E N I N G S D O C U M E N T V A N Seijkens den Ouden V.O.F. Seijkens den Ouden Pensioenen B.V. hierna te noemen SdO, SdO is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen

Nadere informatie

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze

Nadere informatie

Marcel de Ridder is onze Erkend Hypotheekadviseur, eigenaar en uw aanspreekpunt. Hij is te bereiken op nr 06-29.13.54.70.

Marcel de Ridder is onze Erkend Hypotheekadviseur, eigenaar en uw aanspreekpunt. Hij is te bereiken op nr 06-29.13.54.70. Dienstverleningsdocument Hypotheek & Vermogen Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Hypotheek & Vermogen. Naast algemene informatie over ons kantoor vindt u hier informatie over

Nadere informatie