Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag"

Transcriptie

1 Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 1 2 september 2016 Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag Week 36 05/09-09/09 Gered! Exodus 1; 2:1-10 De farao van Egypte laat de Israëlieten werken als slaven. Hij is bang datze te sterk worden en besluit dat de pasgeboren jongens gedood moeten worden. Mozes wordt door zijn moeder in een biezen mandje op het water gezet. Hij wordt gered. Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en het onderwijs van andere kinderen die het veel minder goed hebben dan wij. Ook dit schooljaar sparen we voor ons sponsorkind Diana. Wilt u er maandag weer aan denken? Week 37 12/09-16/09 Vol vuur! Exodus 2:11-25; 3:1-12; 5:1-9 Mozes kan het niet aanzien dat de Hebreeërs het zo zwaar hebben. Nadat hij een Egyptenaar gedood heeft, moet hij vluchten. Bij een brandend braambos hoort hij de stem van de Heer. Het volk moet weg uit Egypte.

2 Klaar voor de start.. Het nieuwe schooljaar is begonnen! Maandagmorgen was het erg gezellig met zoveel ouders, kinderen en leerkrachten buiten op het plein. Er was drinken genoeg, dus iedereen kon even bijkletsen onder het genot van koffie, thee of ranja. Veel leerlingen hadden weer hélemaal zin om naar school te gaan, bij anderen was de vakantie nog niet lang genoeg. We hopen dat iedereen snel zal wennen aan zijn of haar plekje. Wij, als team van CBS De Veenbrug, hebben er zin in om dit schooljaar tot een mooi schooljaar te maken! We wensen alle kinderen en u als ouders een heel goed en leerzaam schooljaar toe! Dit schooljaar starten we precies met leerlingen. Ruben Lensen, Loreno Leemhuis, Elise Jansen en Ranomi Evers zijn voor het eerst begonnen bij juf Jeannette in groep 1 en Mika is in groep 2 gekomen. Leuk dat jullie bij ons zijn!!

3 Personeel Voor wat betreft personele ontwikkelingen: Meester Martin is deze week begonnen als directeur bij onze school en als leerkracht in groep 5/6. Op maandag en vrijdag staat hij voor de groep, en op dinsdag, woensdag en donderdag heeft hij directietaken. Heeft u vragen, of wilt u even kennismaken, loop dan gerust binnen! Verder staat meester Jordi de hele week voor groep 6/7. Leuk dat zij ons team zijn komen versterken! Juf Tine is deze week weer voorzichtig begonnen met het oppakken van haar werkzaamheden. Ze is aanwezig op dinsdag tot en met vrijdag, op de ochtenden. Zolang juf Tine nog werkt aan haar herstel, wordt ze vervangen door juf Sanne ten Voorde. Juf Sanne woont in Hengelo, en begint volgende week op De Veenbrug. In de volgende nieuwsbrief zal ze zich aan jullie voorstellen. Schoolkorfbal Op woensdag 21 september organiseren de korfbalverenigingen SDO (Westerhaar), KIOS (Sibculo) en UNI( Kloosterhaar) weer hun jaarlijkse scholenkorfbaltoernooi. Het toernooi wordt dit jaar gehouden bij korfbalvereniging SDO in Westerhaar aan de Sportlaan en begint om uur. Wil en mag uw kind meedoen, dan graag voor maandag doorgeven via de mail, zodat wij a.s maandag de definitieve opgave door kunnen geven. De mailadressen van de leraren staan in de schoolkalender.

4 Het is feest bij: Datum Naam Groep 5-9 Tygo Stappenbelt Jill Klein Kromhof Nikki Groenen Sem Kampherbeek 6

5 Facebook De Veenbrug is natuurlijk ook op Facebook! We vinden het leuk om ook anderen te vertellen over de schoolactiviteiten en om wat foto s te plaatsen van deze activiteiten. Bij het aanmelden van uw kind hebt u aangegeven dat u ermee akkoord gaat dat de school in voorkomende gevallen beeldmateriaal van de leerlingen maakt en dat deze gepubliceerd kunnen worden. Natuurlijk zien we er op toe dat de afgebeelde personen niet in verlegenheid worden gebracht!! Heeft u er bezwaar tegen dat we foto s van uw kind bijvoorbeeld in onze jaarkalender of in onze schoolgids plaatsen of op facebook zetten, wilt u dit dan melden? U kunt dit schriftelijk doorgeven aan de leerkracht of meester Martin. Studiedagen 2016/2017 Op 15 maart 2017 en op 6 juni 2017 hebben de leerkrachten een studiemiddag. Deze staan ook vermeld in de kalender. We gaan ons tijdens de studiedagen in dit schooljaar onder andere verdiepen in het analyseren van de resultaten r van onze leerlingen en het maken van groepsplannen. De overige momenten voor studiedagen zijn op dit moment nog niet vastgesteld. U hoort hier zo snel mogelijk over via de nieuwsbrief. Even ter herinnering: Op de fiets Op de fiets naar school is gezond en goed voor het milieu. Maar.., woont u binnen 5 min. loopafstand van school, dan verzoeken wij u en jullie dringend om lopend naar school te komen. Dit is nóg beter! Op loopafstand is: Gerhard Nijlandstraat tot nr. 20, Gozem Gritterstraat, Spoorstraat en Reigerweg. Zwanenweg, Meeuwenweg en Kerkstraat tot de Wulpenweg en Brugstraat tot nr. 15. In de fietsenstalling is alléén plaats voor fietsen van kinderen die genoodzaakt zijn om op de fiets naar school te komen. Willen de kinderen uit de groepen 1 t/m 3 hun fiets in het fietsenrek achter het lokaal van groep 1/2 zetten. De kinderen uit de groepen 4 t/m 8 kunnen hun fiets in het fietsenhok bij het speellokaal stallen. Willen jullie erop letten dat je fiets recht in of voor het fietsenrek staat, zodat er ook nog een plekje P.C. Basisschool over blijft "De Veenbrug" voor de Gerhard anderen. Nijlandstraat AR Daarlerveen Om veiligheidsredenen mag er op ons schoolplein door niemand gefietst worden van 8.15u tot uur. Wij vragen vriendelijk, maar dringend om uw medewerking!

6 Rapporten terug Heeft ú het rapport al meegegeven naar school? We missen er nog een aantal. Graag ontvangen wij alle rapporten komende week terug! (Vergeet u niet uw handtekening te zetten onderaan het rapport?) Willen de leerlingen van groep 1 en 2 ook het werkbladenmapje weer inleveren? Jaarkalender Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe jaarkalender. Deze geven we in de komende week aan de oudste kinderen mee. Ook dit jaar zijn we weer erg blij met onze sponsors! Geweldig dat we u mede dankzij hen deze jaarkalender kunnen aanbieden! Weet u dat we dit jaar weer drie nieuwe sponsoren hebben? Karsten, Stukadoorsbedrijf Dogger, Stoeten-Nijkamp, Pedicure De Jonge, Autobedrijf Lamberts, Klein Kromhof Houtvezels, W. Dam Tegelwerken, Uitzendbureau Timing in Almelo, t Vossenhol, HaarStudio 66, Kinderopvang Iep Kika kinderenkankervrij Zijn nu ook JPAT fotografie, Kunstbloemen en Naaldhakken en TRTC Telecom de nieuwe sponsoren van onze jaarkalender! Geweldig dat zoveel bedrijven in en rond Daarlerveen hun medewerking verlenen aan deze Veenbrug-jaarkalender! Fietscross Op 13 en 20 september worden weer de scholenfietscross wedstrijden georganiseerd. Vandaag hebben de kinderen een opgave formulier meegekregen, met alle informatie hierop. Als uw kind mee wil doen, moet het formulier plus het inschrijfgeld maandag 5 september weer ingeleverd worden.

7 Roosters Natuurlijk worden de gym- en zwemroosters ook op de site vermeld, net zoals bijvoorbeeld het Verkeersbrigadierrooster, de schoolgids en andere praktische informatie. Maar misschien is het ook handig om het in deze nieuwsbrief nog even te vermelden. Zo weet u precies wie, wanneer gym en zwemmen heeft. Denkt u aan schone gymschoenen met lichte zolen??! Gym- en zwemrooster 2016/2017 Maandag Groep Groep 6/ Groep 3/ Groep 5/6 Woensdag Groep 6/ Groep 8 Donderdag Groep 3/ Groep 5/6 Zwemmen: Swim to Play start in februari Agenda Week 35 Ma 29 Di 30 Wo 31 Do 1 Vr 2 Week 36 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vr 9 Week 37 Ma 12 Di 13 Wo 14 Do 15 Vr 16 Weer naar school! Meester Martijn jarig uur Startactiviteit

8 Verkeersbrigadiers 2016/2017 In het overzicht staat per dag en tijd en plaats aangegeven wie de Verkeersbrigadier is. Fijn dat deze mensen zich hebben aangemeld! G. Nijlandstraat Brugstraat Spoorstraat Maandag 08:15 Marjan Zagers Betsy Fokkert Sandra Gritter Niels Zagers Thijs Fokkert Lyn Gritter 14:30 Andrea Kleinjan Nienke Groenen Laurens Wigger Guusje Groenen Dinsdag 08:15 Corine Kenkhuis Betsy Fokkert Robert Langeler Tim Zagers Casper Fokkert Menke Langeler 14:30 Henriette Welink Willy Kolkman Danielle Dam Stefan Welink Melissa Kolkman Marell Dam Woensdag 08:15 Corine Karsten Nicole Jansen Saskia Bos Dionne Gerrits Luuc Jansen Mika Bos 12:30 Klara Geerligs Margreeth Runhart Stefhanie Doldersum Bernd Geerligs Olaf Schreuder Thom Kampherbeek Donderdag 08:15 Dinja Laarman Miranda Kampherbeek Luc Jaspers Maik Dubbink Milan Stappenbelt 14:30 Simone Pezy Bianca Mollen Gerdy Slettenhaar Sander Faassen Thijs Koenderink Roos Slettenhaar Vrijdag 08:15 Marieke de Jonge Iwan Kroese Leanne Timpers Rens Kroeze Iris Vorderman 14:30 ** nog open ** Karolien Prins ** nog open ** Eva Trienen Zoals u ziet, hebben we nog een paar open plekken. Deze moeten nog wel ingevuld worden, om de veiligheid van onze kinderen te kunnen waarborgen. U kunt zich aanmelden bij onze coördinator Verkeersbrigadiers, Petra Haandrikman. U kunt haar bereiken op petrahaandrikman@ziggo.nl Startaktiviteit school en gezin Zoals g d, wordt de startactiviteit verplaatst naar vrijdag 9 september. We organiseren dan een leuke activiteit om het begin van het schooljaar te vieren en om met elkaar bij te kunnen praten. De start is om op De Veenbrug.

9 Wegbrengen / ophalen Dit schooljaar zijn er vrij veel ouders die andere opvang voor hun kinderen hebben geregeld. Als uw kind niet door u zelf kan worden opgehaald uit school, wilt u ons dit dan even melden via het mailadres info@veenbrug-ikt.nl, en bij de leraar van uw kind. Zo houden wij ook een beetje zicht op uw kind(eren) na schooltijd! Gesprekken onderwijsbehoeften Op 26 en 27 houden we de gesprekken met ouders over de onderwijsbehoeften. Bij de nieuwsbrief zit een formulier, wat u invult over uw kind. Wat zijn talenten van uw kind? Waar heeft uw kind belangstelling voor? Wat vindt uw kind nog moeilijk, en op welke manier kan hij of zij goed geholpen worden? Deze informatie gebruiken we om een zo goed mogelijk beeld te krijgen, en ons onderwijs zo goed mogelijk in te richten. Wilt u zorgen dat de formulieren uiterlijk 19 september weer ingeleverd zijn op school? Zo hebben we voldoende tijd om de gesprekken voor te bereiden? Inleveren op papier, of digitaal in de mailbox van de leraar van uw kind. De mailadressen zijn vermeld in de kalender. De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 16 september.

10 Hallo Allemaal, De peuters van Klein Duimpje zijn weer dolenthousiast begonnen aan het nieuwe schooljaar. Vier peuters hebben voor de vakantie afscheid genomen en gaan naar de basisschool. Wij wensen hen veel plezier op hun nieuwe plek. Wij heten nieuwe peuters van harte welkom: Wij hopen dat jullie je snel thuis voelen. Wilt u voor uw kind graag een plekje op de peuterspeelzaal, dan kunt u uw kind opgeven vanaf 1 jaar en 6 maanden. Kom gerust langs op de maandag of woensdag ochtend. Of bel naar Meer informatie kunt u vinden op de website: Met vriendelijke groeten, de juffen

11

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag Week 37 12/09-16/09 Vol vuur! Exodus 2:11-25; 3:1-12; 5:1-9

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag Week 37 12/09-16/09 Vol vuur! Exodus 2:11-25; 3:1-12; 5:1-9 Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 2 9 september 2016 Klaar voor de start? Af! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en het onderwijs

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af!

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 1 17 augustus 2015 Klaar voor de start? Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en het onderwijs

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Sporten is gezond voor iedereen! Kind op maandag

Over De Veenbrug. Sporten is gezond voor iedereen! Kind op maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 3 23 september 2016 Sporten is gezond voor iedereen! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en

Nadere informatie

Over De Veenbrug. a.s. donderdag: de schoolfotograaf!

Over De Veenbrug. a.s. donderdag: de schoolfotograaf! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 3 14 september 2015 a.s. donderdag: de schoolfotograaf! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn

Nadere informatie

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur.

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur. Voorwoord Na zes weken zomervakantie zijn we al weer bijna een week onderweg in het nieuwe schoolseizoen. We hopen er weer een mooi jaar van te maken. In deze nieuwsbrief leest u wat er de eerste weken

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 7 28 oktober 2016 Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 2 31 augustus 2015 Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan

Nadere informatie

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom.

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom. Nr. extra start schooljaar schooljaar 2018-2019 Eerste schooldag start met FIERS fit Vakantiefoto`s en informatie eerste weken schooljaar Gouden weken en PBS Startactiviteit oudercommissie Nieuws van juf

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij INdeFontein Nieuwsbrief September 2016 telefoon: 0521-593196 CBS De Fontein tijdelijk telefoonnummer: 06-82239907 Heuvelenweg 22b website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl 7991 CL Dwingeloo E-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Nieuws van. Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief. 7 september 2016

Nieuws van. Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief. 7 september 2016 Nieuws van. 7 september 2016 Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 2 CAO voor leerkrachten... 2 Facebook... 2 Fruitdagen... 3 Informatie/ontmoetingsavonden....

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon september 016 1 Beste ouders/verzorgers, Oog voor talent Gisterenavond organiseerden wij een informatieavond voor alle ouders. We begonnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Xander Mandema, Frederique van Elten In groep 1/2 b: Joas Bijkerk In groep 1/2 c: Marieke Schipper Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend Nr. extra schooljaar 2016-2017 Onderwijzend Juf Pien, juf Wendy en Juf Janine stellen zich voor Eerste schooldag maandag 29 augustus Potloden, pennen etc. Start Peuterspeelzaal Voorlopige adviesgesprekken

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 05 t/m 09 september Agenda: Ma - Infoavond groep 1-2 18.30 20.00 uur Di - Gr. 7/8 project dag Jagersvereniging op De Tolplas - Hoge Hexel Infoavond groep 3-4 Wo - Infoavond groep 5-6

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 1 juni t/m 12 juli

Nieuwsbrief 9 1 juni t/m 12 juli PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 9 1 juni t/m 12 juli Van het team Dit is de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog een paar weken

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 11 t/m 15 september Agenda: Ma - Di - t/m vandaag opgeven voor Schoolkorfbaltoernooi Wo - Groep 1 / 4 - Rijksmuseum Twente in Enschede Do - Groep 5 / 8 - Rijksmuseum in Amsterdam Vr

Nadere informatie

Wat wil je worden? Wat wil je worden? vroeg de juf. Het was in de derde klas. Ik keek haar aan. Ik wist het niet. Ik dacht dat ik al iets was.

Wat wil je worden? Wat wil je worden? vroeg de juf. Het was in de derde klas. Ik keek haar aan. Ik wist het niet. Ik dacht dat ik al iets was. Schoolbrief CNS Herédium 09-02-2018 Beste ouders, verzorgers, Terugblik U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand februari. Hoewel erg tegenwoordig veel informatie wordt gedeeld via het ouderportaal,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 1

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 1 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 07-09-2016 nummer 1 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. De eerste anderhalve week zit er inmiddels al weer op. Anders dan u gewend

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 2 september 2016 Ma 5 Di 6 Woe 7 Do 8 Vrij 9 Za 10 Oud Papier AGENDA BIJBELVERHALEN

Nadere informatie

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering.

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering. Belangrijke data: 28 augustus: Inloop groep 4-8 1 september: Triskentijd 2 september: informatieavond gr. 1-2 en 3 16 en 17 september: omgekeerde 10 minuten gesprekken 23 september studiedag team, alle

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen!

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Startbrief voor 2016-2017 Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Pagina 1 van 8 Welkom! Deze week is de eerste schoolweek voor Tim Harmsen en Jelte Bremmer.

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

AGENDA START SCHOOLJAAR

AGENDA START SCHOOLJAAR 31 augustus 2016 Jaargang 7, nummer 1 De Nieuwswijzer Haarweg 23, 3959 AM Overberg, tel: 0343-481375 www.wegwijzeroverberg.nl, e-mail: directiewegwijzer@live.nl AGENDA 06-09 Informatieavond 07-09 Gebedsgroep

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

de Nieuwsbrief is een driewekelijkse uitgave van de Montessorischool Nijmegen

de Nieuwsbrief is een driewekelijkse uitgave van de Montessorischool Nijmegen NIEUWSBRIEF nr 1 2015-2016 3 Redactie: Annet van Summeren Margot Guitjens Aanleveren kopij: directie@montessorinijmegen.nl margotguitjens@hotmail.com de Nieuwsbrief is een driewekelijkse uitgave van de

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie