Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af!"

Transcriptie

1 Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 1 17 augustus 2015 Klaar voor de start? Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en het onderwijs van andere kinderen die het veel minder goed hebben dan wij. Ook dit schooljaar sparen we voor ons sponsorkind Diana. Vandaag is er bij elkaar precies 4,90 gespaard. Wilt u er volgende week maandag weer aan denken? Af! Kind op maandag Week 34: 17 t/m 21 augustus Thema: Wondermooi! We lezen: Genesis 1, Matteüs 6:25-29, 13:31-32 Deze week staat in het teken van de verwondering, we staan stil bij alles wat bijzonder is in de wereld om ons heen. Uit de Bijbel lezen we het scheppingsverhaal, het verhaal van de bloemen in het veld en de gelijkenis van het mosterdzaadje. Week 35: 24 t/m 28 augustus Thema: Wat geloof jij? We lezen: Matteüs 10:2-7, 11:2-6, 11:25 Deze week staan we stil bij wat we geloven. Uit de Bijbel lezen we over de leerlingen van Jezus die op weg gaan om overal te gaan vertellen. Wat gaan zij precies vertellen? We horen ook over Johannes de Doper, die de vraagt stelt wie Jezus nu precies is.

2 Klaar voor de start.. Het nieuwe schooljaar is begonnen! Vanmorgen was het erg gezellig met zoveel ouders, kinderen en leerkrachten in het speellokaal. Er was koffie en ranja genoeg, dus iedereen kon even bijkletsen onder het genot van koffie of ranja. Veel leerlingen hadden weer hélemaal zin om naar school te gaan, bij anderen was de vakantie nog niet lang genoeg We hopen dat iedereen snel zal wennen aan zijn of haar plekje. Wij, als team van CBS De Veenbrug, hebben er zin in om dit schooljaar tot een mooi schooljaar te maken! We wensen alle kinderen en u als ouders een heel goed en leerzaam schooljaar toe! Dit schooljaar starten we precies met 118 leerlingen. Rein van Goor, Marèll Wessels, Felien Waanders, Louk Sjoers en Jill Klein Kromhof zijn voor het eerst begonnen bij juf Jeannette in groep 1. Leuk dat jullie bij ons zijn!! Inmiddels is Shirley Niks verhuisd naar Almelo. Daar heeft ze ook een nieuwe school gevonden. We hopen dat ze zich snel op haar plek voelt en we wensen haar dan ook veel plezier in Almelo!

3 Personeel Voor wat betreft personele ontwikkelingen: Meester Martijn is alweer aardig gewend in zijn nieuwe klaslokaal. Leuk dat hij ons team is komen versterken! Verder hebben juf Ellen Kappers en juf Ingrid Kroese nog geweldig nieuws. Ze zijn allebei zwanger! Als het goed is, komt er dus een broertje of zusje voor Steye Kappers en voor Joas Kroese! Hartelijk gefeliciteerd en natuurlijk wensen we de juffen dan ook een hele goede zwangerschap toe!

4 Het is feest bij: 18 augustus Felien Waanders groep 1 26 augustus Iris Vorderman groep 6 29 augustus Luuk Jansen groep 6

5 Facebook De Veenbrug is op Facebook! We vinden het leuk om ook anderen te vertellen over de schoolactiviteiten en om wat foto s te plaatsen van deze activiteiten. Bij het aanmelden van uw kind hebt u aangegeven dat u ermee akkoord gaat dat de school in voorkomende gevallen beeldmateriaal van de leerlingen maakt en dat deze gepubliceerd kunnen worden. Natuurlijk zien we er op toe dat de afgebeelde personen niet in verlegenheid worden gebracht!! Heeft u er bezwaar tegen dat we foto s van uw kind op facebook zetten, wilt u dit dan melden? U kunt dit schriftelijk doorgeven aan de leerkracht of juf Rosanne. Let op! Dinsdagmiddag 25 augustus hebben de leerkrachten een studiemiddag. We gaan ons tijdens drie studiemiddagen in dit schooljaar verdiepen in het analyseren van de leerlingen en het maken van groepsplannen. Dus alle leerlingen hebben : een middag vrij! De andere studie(mid)dagen voor dit schooljaar: Donderdagmiddag 10 september Woensdag 23 september (hele dag!) over PBS Dinsdagmiddag 26 januari (PBS) Dinsdagmiddag 23 februari We hebben de studie(mid)dagen bewust aan het begin van het schooljaar gepland: dan kunnen we de dingen zo snel mogelijk toepassen!

6 Even ter herinnering: De echte hoofdingang is weer bereikbaar. Wat is het mooi geworden! Even een aantal belangrijke zaken op een rijtje: Op de fiets Op de fiets naar school is gezond en goed voor het milieu. Maar.., woont u binnen 5 min. loopafstand van school, dan verzoeken wij u en jullie dringend om lopend naar school te komen. Dit is nóg beter! Op loopafstand is: Gerhard Nijlandstraat tot nr. 20, Gozem Gritterstraat, Spoorstraat en Reigerweg. Zwanenweg, Meeuwenweg en Kerkstraat tot de Wulpenweg en Brugstraat tot nr. 15. In de fietsenstalling is alléén plaats voor fietsen van kinderen die genoodzaakt zijn om op de fiets naar school te komen. Willen de kinderen uit de groepen 1 t/m 3 hun fiets in het fietsenrek achter het lokaal van groep 1 zetten. De kinderen uit de groepen 4 t/m 8 kunnen hun fiets in het fietsenhok bij het speellokaal stallen. Willen jullie erop letten dat je fiets recht in of voor het fietsenrek staat, zodat er ook nog een plekje over blijft voor de anderen. Om veiligheidsredenen mag er op ons schoolplein door niemand (dus ook niet door ouders) gefietst worden van 8.15u tot uur. Wij vragen vriendelijk, maar dringend om uw medewerking! Rapporten mee Heeft ú het rapport al meegegeven naar school? We missen er nog een aantal. Graag ontvangen wij alle rapporten komende week terug! (Vergeet u niet uw handtekening te zetten onderaan het rapport?) Willen de leerlingen van groep 1 en 2 ook het werkbladenmapje weer inleveren?

7 Jaarkalender Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe jaarkalender. Deze geven we in de komende week aan de oudste kinderen mee. Ook dit jaar zijn we weer erg blij met onze sponsors! Geweldig dat we u mede dankzij hen deze jaarkalender kunnen aanbieden! Het is een gloednieuw exemplaar geworden met alle belangrijke gegevens en data. Voor ons waren de laatste weken best spannend: we zijn druk bezig geweest om een hele andere opzet van de jaarkalender te maken. We moesten daarbij wel rekening houden met heel veel "eisen": overzichtelijk, kleurrijk, duidelijk, genoeg ruimte voor de activiteiten en ga zo maar door..! Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag! Vertelt u het aan de leerkracht of mail ons even op info@veenbrugpcoh.nl Als we het weten, kunnen we er misschien wel iets aan doen! Roosters Natuurlijk staan de gym- en zwemroosters ook op de site, net zoals bijvoorbeeld het Verkeersbrigadierrooster, de schoolgids en andere praktische informatie. Maar misschien is het ook handig om het in deze nieuwsbrief nog even te vermelden. Zo weet u precies wie, wanneer gym en zwemmen heeft. Denkt u aan schone gymschoenen met lichte zolen??! Gym- en zwemrooster 2015/2016 Groep 3/4 Maandag uur Dinsdag oneven weken zwemmen voor groep 3 en 4 Groep 4/5 Maandag uur woensdag uur Groep 6/7 Maandag uur Donderdag uur Groep 7/8 Maandag uur donderdag uur

8 Vrijdag Donderdag Woensdag Dinsdag Maandag Verkeersbrigadiers 2015/2016 In het overzicht staat per dag en tijd en plaats aangegeven wie de Verkeersbrigadier is. Fijn dat deze mensen zich hebben aangemeld! We hebben nog géén invulling voor de vrijdag om 12:00 uur aan de Brugstraat. Dus als er niemand bij komt staan daar op dat tijdstip ook geen brigadiers! U kunt zich opgeven bij Petra Haandrikman, onze Coördinator Verkeersbrigadiers. U kunt haar bereiken op petrahaandrikman@ziggo.nl Verkeersbrigadiers :15 12:00 14:30 8:15 14:30 8:15 12:30 8:15 14:30 8:15 12:00 14:30 G. Nijlandstraat Brugstraat Spoorstraat Marjan Zagers Henny Hemmink Dinja Laarman Tim Zagers Gijs ten Brink Mariet Elzinga X X X X X X Isabella Veltman Judith Letteboer Nienke Groenen Daan Veltman Megan Letteboer Guusje Groenen Corine Kenkhuis Betsy Fokkert Robert Langeler Mandy Hanser Casper Fokkert Laurens Wigger Henny Hemmink Henriette Welink Danielle Dam Lavia Schoonheim Romy Welink Mica Besten Corine Karsten Betsy Fokkert Nicole Jansen Dionne Gerrits Thijs Fokkert Mika Bos Klara Geerligs Margreeth Runhart Stefhanie Doldersum Bernd Geerligs Tom Slot Thom Kampherbeek Erna Fikkert Agnes Laarman Miranda Kampherbeek Thijs Bonte Robin Laarman Milan Stappenbelt Marieke de Jonge Bianca Mollen Gerdy Slettenhaar Sander Faassen Nomi Mulder Roos Slettenhaar Marieke de Jonge Carla vd Werff Harmen Haaksman Eva Trienen Ivar vd Werff Luc Jaspers X Iwan Kroese X X ** nog open ** X ** nog open ** Harmen Haaksman ** nog open ** Kim Dubbink

9 Agenda Week 34 Ma 17 Di 18 Woe 19 Do 20 Vr 21 Week 35 Ma 24 Di 25 Wo 26 Do 27 Vr 28 Weer naar school! uur Instructie Verkeersbrigadiers Speelgoedmorgen groep 1 en 2 Studiemiddag: alle leerlingen zijn om uur vrij uur Startactiviteit Week 36 Ma 31 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Speelgoedmorgen groep 1 en 2 Startaktiviteit school en gezin Donderdag augustus: startaktiviteit! Op deze middag gaan we een kleedjesmarkt organiseren van uur. De kinderen mogen dan hun zelf meegebrachte spullen verkopen op het schoolplein. We laten u binnenkort meer weten hierover!

10 Wegbrengen / ophalen Dit schooljaar zijn er vrij veel ouders die andere opvang voor hun kinderen hebben geregeld. Als uw kind niet door u zelf kan worden opgehaald uit school, wilt u ons dit dan even melden via het mailadres info@veenbrugpcoh.nl? Dan houden wij ook een beetje zicht op uw kind(eren) na schooltijd! Informatieavond Op woensdag 9 september is er een informatieavond voor alle ouders. (Opnieuw) kennismaken met de juf of meester, even rondkijken in het klaslokaal van uw kind(eren), eens kijken welke lesmethodes er worden gebruikt en informatie krijgen van de juf of meester die juist voor díe groep van belang is! U bent van harte welkom! De volgende nieuwsbrief verschijnt op maandag 31 augustus.

11 Hallo Allemaal, De peuters van Klein Duimpje zijn weer dolenthousiast begonnen aan het nieuwe schooljaar. Vier peuters hebben voor de vakantie afscheid genomen en gaan naar de basisschool. Wij wensen hen veel plezier op hun nieuwe plek. Wij heten 4 nieuwe peuters van harte welkom: Loek van Goor, Swen Kleinkromhof, Chris Haselhorst en Tijme Groothaar. Wij hopen dat jullie je snel thuis voelen. Wilt u voor uw kind graag een plekje op de peuterspeelzaal, dan kunt u uw kind opgeven vanaf 1 jaar en 6 maanden. Kom gerust langs op de maandag of woensdag ochtend. Of bel naar Meer informatie kunt u vinden op de website: Met vriendelijke groeten, de juffen

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag Week 37 12/09-16/09 Vol vuur! Exodus 2:11-25; 3:1-12; 5:1-9

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag Week 37 12/09-16/09 Vol vuur! Exodus 2:11-25; 3:1-12; 5:1-9 Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 2 9 september 2016 Klaar voor de start? Af! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en het onderwijs

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 1 2 september 2016 Klaar voor de start? Af! Kind op Maandag Week 36 05/09-09/09 Gered! Exodus 1; 2:1-10 De farao van Egypte laat de Israëlieten werken als slaven. Hij

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Sporten is gezond voor iedereen! Kind op maandag

Over De Veenbrug. Sporten is gezond voor iedereen! Kind op maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 3 23 september 2016 Sporten is gezond voor iedereen! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn en

Nadere informatie

Over De Veenbrug. a.s. donderdag: de schoolfotograaf!

Over De Veenbrug. a.s. donderdag: de schoolfotograaf! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 3 14 september 2015 a.s. donderdag: de schoolfotograaf! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 2 31 augustus 2015 Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 7 28 oktober 2016 Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld website: www.cbsdewiekslag.nl e-mail: info@cbsdewiekslag.nl redactie: Jan Bakker 17 08 2015 nummer 399 Het gewone leven is weer begonnen. Zo begin je

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen!

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Startbrief voor 2016-2017 Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Pagina 1 van 8 Welkom! Deze week is de eerste schoolweek voor Tim Harmsen en Jelte Bremmer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Oud papier. Typetuin. Dit hoort bij mij. Koen Emmink 11 Daan Hamberg 10 Hanne Holtvoort 4

In deze nieuwsbrief. Oud papier. Typetuin. Dit hoort bij mij. Koen Emmink 11 Daan Hamberg 10 Hanne Holtvoort 4 In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig kn Luizenvrij! Typetuin Oud papier Compassion Afscheid groep 8 We zeggen dag tegen Welkom! Zomervakantie Zwemmen en gym Nieuwe juf Luizencontrole Agenda Zomerleesbingokaart

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon september 016 1 Beste ouders/verzorgers, Oog voor talent Gisterenavond organiseerden wij een informatieavond voor alle ouders. We begonnen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Ik wil graag een deel van de inleiding bij de startbijeenkomst voor het team van De Regenboog delen:

Ik wil graag een deel van de inleiding bij de startbijeenkomst voor het team van De Regenboog delen: Beste ouder(s)/verzorger(s), We starten het nieuwe schooljaar. Wat vliegt de zomertijd voorbij! Ik wens u als ouder(s) verzorger(s), mede namens het team, een mooi schooljaar toe, hartelijke groet, Joke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Xander Mandema, Frederique van Elten In groep 1/2 b: Joas Bijkerk In groep 1/2 c: Marieke Schipper Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie